- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Tanulságos videó az ai jelenlegi helyzetéről
Observing the Combat AI in Stalker 2 | PATCH 1.4.2 -
noxon
őstag
válasz
Steve198310 #4376 üzenetére
Köszi. Azhittem már használható a game.
-
noxon
őstag
Azt nem tudjátok, hogy a v-sync miért van letíltva? Így vibrál a kép.
-
noxon
őstag
Feltettem ezt a szuper játékot, de még a felbontást se tudja megjegyezni amit szeretnék
hiába nyomom, hogy accept
-
dredbiro
senior tag
válasz
Nergalos #4367 üzenetére
én utoljára egy ruha miatt nyomtam le kb 4,5 km-ert,de megérte, attól függetlenül,hogy eléggé leamortizálódtam az utam során a harcokban (eddig nem nagyon sikerült berezelni,de amikor az a kétfejű szörny ugrott nekem a beomlott vasúti alagútnál,na ott majdnem alsó gatyát kellett váltani
)
-
Vettünk egy pici házat vidéken, van a telken egy fészer is, eszembe jutott róla a játék, mert az egész hátsó kert teljesen passzol a S.T.A.L.K.E.R. világába. Nem sok ilyet lehet manapság látni: kerti fészerünk. Belseje is elég érdekes... -már azon túl, hogy ott is van szőlő.
-
Nergalos
aktív tag
Basszus, nagyon elvesztettem a fonalat!
x15 laborban összebalhéztam Scaarral, elmentem-rogyadoztam- a vegyiüzembe a kereskedőhöz. Ott mindig észrevettek a katonák, így az ajtó zárva maradt. Tovább Zalyssiaba, ott lepakoltam a cuccot a ládába. Irány rookie village. Eltűnt Sidorovics, az utazó és a szervizes muksó!!!
Mi van???? Mit tettem? 5km-t kellene mennem sárga fegyókkal, páncéllal. Feladom, jegelem megint. Csak majd megint fingom sem lesz, hogy hol tartottam.. -
Elmör
őstag
Nekem steames, de valamiért mostanában alig tudom elindítani és nem tudom, hogy az utolsó frissítés vagy az új nvidia driver a ludas, mert kb 3 hete nem játszottam vele és azóta mindkettő frissült. Shaderezés közben kifagy 5-ből 4-szer. Valami nem frankó, pedig korábban még a megjelenéskor sem volt ennyi gondom vele. Lehet picit várok egy új driverre vagy frissítésre.
-
jimpo
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #4358 üzenetére
-
need
addikt
Sziasztok..
Valamit nem értek és keresem rá a megoldást..
An Act of Mercy 25 küldetésnél tartok tehát még nem vagyok Pripyatba..
Szerettem volna megszerezni Diamond Exoskeleton ruhát mégpedig Spark Bunkerből oda rugdostam az a retkes ládát felmásztam és a ruha meg sehol.. és nem tudom miért..?
Vagy később ott lesz ha haladok a sztorival..?! -
Zsoxx
senior tag
Steam workshopban vannak modok a játékhoz?
-
jimpo
senior tag
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok. Megakadtam az "Ad astra per aspera" nevű küldetésnél. Viharban ,térkép jobb alsó sarkába kellene eljutnom mocsárban a menedékhelyre ,de jön a kitörés,ami leterít. (Messze van, futva,mindent eldobva,csak egy marék lőszer ,illetve a sprinthez való energia italokkal sem érek oda.)Nem találok egyszerűen a közelben olyan helyet,ahová el lehetne előle bújni időben. Van erre valami megoldás továbbjutás szempontjából?
-
ripla
addikt
Nálam csak FSR-el megy nagyon szépen, minden mással érezhetően lomhább a mozgás. Még a native AA-val is, ami annyit meg nem ad hozzá, szóval eggyel lejjebb vettem és marad a Quality, így nagyon szép és folyamatos. Ennyit tudtam kihozni belőle.
De amúgy továbbra is azt mondom, hogy nem szép a játék. Azért egy Space Marine 2 nálam így fest és nagyon szépen fut.
-
ripla
addikt
Na itt egy nappali kép.... hát ez messze nem olyan mint nálatok.
Lehet hogy rájöttem mi a baj.
A Native AA helyett beállítottam Quality-t, az élességet meg felhúztam 100%-ra. Így most ilyen. -
pandras83
őstag
Főleg a legalsó kép alapján én nem látok problémát, de pár nappali screen jó lenne. Egyébként azt majd észre fogod venni, hogy a grafikai minőség nem konzisztens, de azért nagyjából rendben van. Vannak kevésbé kidolgozott helyszínek, ez tény. Ha a régi Stalkereket szeretted, akkor ezen túl lehet lendülni. Engem pl jobban bosszant hogy az ai life-fal nem tudnak kezdeni semmit érdemben, csak kalapálgatják.
-
Sonja
nagyúr
válasz
ericdrawen74 #4338 üzenetére
Xbox Game Bar-ral (Win+G).
-
ericdrawen74
senior tag
Milyen alkalmazással lehet HDR alatt normális képeket csinálni? Ha be van kapcsolva, ilyen lesz.
-
ripla
addikt
Mondjuk én még a legelején vagyok, és még csak sötét helyszínek voltak, mert éjszaka van. A beltér mondjuk annyira nem csúnya, de tény hogy láttam már sokkal szebbet is.
Kíváncsi leszek a világosabb helyszínekre.
Amúgy Ryzen 9, 64 gb ram, meg egy 20 gigás RX 7900 XT van mögötte. 4K-ban, natív AA-val, minden beállítás maxon. Kivéve a Motion Blur. -
myckey
veterán
válasz
marked one94 #4333 üzenetére
Jah, kva jol fest a gamma !
Azalatt a 2-300 ora alatt, lottem eleg kepet, es meg be sem fejeztem... -
myckey
veterán
-
FoLey-v
addikt
Közben 1.41 hotfix érkezett.
Stalkers!
Patch 1.4.1 is ready to be downloaded! This is a hotfix for the 2 most common crashes.
Fixed a crash on booting the title with Simple Mod Loader mod installed.
Fixed a crash on loading savefiles on title with installed mods (e.g. UETools).
Majd a moderek megfogják oldani. -
ripla
addikt
A játék jobb lesz később kinézetre, vagy végig ez az elnagyolt ronda grafika fog végigkísérni?
Úgy értem, itt van ez a kép pl., viszont nálam játék közben köze nincs ehhez a kinézethez, pedig fullos gépem van.Ezzel a képpel szemben nálam olyan a játék, mintha egy PS3 játékkal játszanék. Még csak a legelején vagyok, ezért kérdezem.
-
M0ng00se
őstag
nincsmit, esetleg állíts nagyobb lapozófájlt hátha segít. hibaüzenet ha van mit ír?
-
fejesg2
senior tag
Az utolsó mentések betöltése végén nekem összeomlik a játék. Nálatok is hasonló a helyzet PC-n? Van erre megoldás vagy várunk a folt foltjára....?
-
Zsoxx
senior tag
Vannak már használható modok a játékhoz a Steam Műhelyben?
Érdemes szerintetek ez miatt inkább Steamen megvenni a játékot? -
need
addikt
Sziasztok..
Klassz hogy van magyarosítás..csak hát X-boxra nem lehet felrakni..
kár érte.. -
hajbel
addikt
válasz
marked one94 #4318 üzenetére
Mondjuk a gránátok mintha méginkább használhatatlanok lennének.
-
myckey
veterán
Zajlik az elet zajlik az elet ....
Be kellesz mar lepni, de most mashol csapatom, ha bejutok.
Egyszer csak be kellesz finiselni, ha az a par 100 ora keves volt.Hatalmas, erdemi dolog, tortent ? ( nem nyalaztam par hete semmit a jatekrol, frissitesrol.
El lehet mar adni a dogok maradvanyait, jo peze ? Ejjellato akad mar ? PDA modositas, funkcioban...Zero moddal toltam.
-
FoLey-v
addikt
válasz
RobberBaron #4314 üzenetére
Remélem ebben már javítottak az optimalizálásán. Nem fogok ez miatt lecserélni az RX 5700 XT-t.
-
Enton
addikt
válasz
RobberBaron #4314 üzenetére
Igéretes kis lista, lassan el kéne már kezdeni, mielőtt jön a remaster.
-
RobberBaron
tag
Új patch
-
Dhampir
félisten
válasz
B.Á.L.!.N.T #4312 üzenetére
Köszönöm!
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Elkészült a "rendes" magyarítás a játékhoz.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
RobberBaron #4309 üzenetére
Lövök már mindent. Egyébként igen, a lámpát lövöm, pár találat után be is pirosodik de aztán nem történik semmi pedig nagyon igyekszem
Asszem rápihenek egy kicsit aztán újult erővel ismét megpróbálom.
Nálam a RAM-2 (kipróbáláson a saiga D12 helyett...sajnos lassabb a visszatöltése, így szopás...nem tudtam mi vár rám..)van és a Clusterfuck+ egy Vintar. Ezen már nem tudok változtatni de ezek a fegyók sztem nem rosszak. -
RobberBaron
tag
válasz
Nergalos #4308 üzenetére
Remélem nem Faustot lövöd, hanem az oldalán a lámpát. Az igazi Faust lámpája piros lesz ha lövöd, a klónoké nem, ha jól rémlik.
A lassító effekt ellen nem lehet védekezni, se pszi blokkolóval, se semmivel, ez így lett szkriptelve.
Rohangálj fedezékről fedezékre és lődd a legnagyobbat sebző fegyvereddel a lámpát, vagy dobálj rá gránátokat. Elvileg a Faust oldalán levő lámpa 4-5 gránát után tönkremegy. Kipróbálhatsz egy olyan modot is, ami megnöveli a gránátok sebzését.
Van aki RPG-t vitt Faust ellen, azzal 1-2 találat lesz.
-
Nergalos
aktív tag
Sziasztok,
én most jutottam el Fausthoz a tetőre. Nem tudom mi van de azt a belassulást -nem a gép miatt- ami ott van!!! Vagy huszadjára megyek neki a történetnek... Szétszab az ideg már. Kilövöm a 3db világító lófszt utána meg lövöm Faustot mint az állat...semmi. Komolyan, mintha víz alatt lennék. Másnál is így volt?Csak higgadtan! 2025. január 1-jétől szabadságvesztés járhat agresszív kommentelésért.
Hát nagyon visszafogtam magam..de legszívesebben bevállalnám a "szabadságvesztést"
-
hajbel
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #4306 üzenetére
Igen. Egyébként még csak próbakört mentem, nem jutottam el bunkerbe.
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #4304 üzenetére
Én tudom, van benne 172 órám. Csak mintha hajbel fórumtárs azt írta volna, hogy neki hiányzik az alvás belőle.
-
-
hajbel
addikt
válasz
Hun'reeth #4300 üzenetére
Én is pont így voltam, de hívott a zóna. Megvettem előrendelőiben a játékot (tegnapig hozzá sem nyúltam igazából, a tegnapi is egy próbakör volt), most pedig egy 5070 Ti-t
. Csak az 1.5-ös patchel kezdtem neki a régi játéknak, mert nem volt olyan gépem, ami futtatná, így kevés fagyással találkoztam (ha találkoztam egyáltalán). Nekem azóta is az abszolút kedvenc játékom. Szerintem rengeteg újítás volt benne az akkori sandbox játékokhoz képest (anomáliák, artifactek, gunplay stb.), a hangulata pedig azóta is utánozhatatlan. Persze az is sokat hozzátett, hogy nagyon jó kis közösség alakult ki itt a fórumon (bár inkább spectator voltam), ezért is fáj egy kicsit, hogy most pang ez a topik.
Az éjszakák jó hosszúak és sötétek, mivel azóta viszonylag sok túlélő horrort játszottam, nekem hiányzik az alvás lehetősége az új játékból, főleg modok után. -
PeL
addikt
válasz
Hun'reeth #4300 üzenetére
Most is az
Épp most játszom a Radiophobia 3 nevű önállóan futtatható modpackel (nem kell hozzá az alapjáték sem), szerintem simán felér egy full remasterrel vagy remake-el ha úgy tetszik. A teljes Shadow of Chernobyl kibővített történetét lehet benne végigjátszani az elejétől a végéig, viszont vannak benne kisebb eltérések pl. az elején nem mehetsz be rögtön a rookie village-be mert simán agyonlőnek a stalkerek, először ki kell érdemelni a bizalmukat
Rá van húzva egy full grafikai tuning, mindennek rendes animációja van, beleértve a fegyveranimációkat amik szinte hibátlanok, még az evés, ivás is megvan minden egyes itemhez külön külön csinálva, meg tartalmaz egy rakat extra fegyvert is. Láthatóan nem ilyen összecsapott, összetákolt valami mint sok egyéb modcsomag, évek óta csiszolgatják. A legjobb hogy nincsenek benne az újabb részek által behozott játékmechanikák, így javítani simán a nagyobb tradereknél lehet pénzért vagy talált / vásárolt repair kitekkel, és nincs pl. item tuning sem. Lehet tuningolt itemeket találni, csomó stash nincs is jelölve a térképen, hanem neked kell megtalálni innen-onnan olvasott vagy hallott infók alapján, amik bekerülnek a PDA jegyzetei közé. 4 napja játszok vele és még csak most megyek majd a tudósokhoz Yantar-ba
Nagyon elkapott a nosztalgia faktora miatt. Meglepően jól balanszolt az egész, jó cuccokban is pikk-pakk el tud patkolni az ember. 4 nehézségi szint van külön a gunplay-re és külön a játékban lévő economy-re, én mindkettőben a 3. nehézségi szitnen játszom és rendesen meg tud izzasztani pár helyen. Amíg várakozol, érdemes lehet tenni vele egy próbát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest