- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatling
csendes tag
Sziasztok,
Játszotta már valaki a gammát ROG Allyn? Nem tudom kontrollerre állítani a kezelést. 🙁 -
xandrush0831
aktív tag
Ez a mellékküldi (Lex a legenda) bugos, vagy én rontok el valamit? Áll a fal felé, és ha hozzá akarok szólni azt mondja ne zavarjam. Az ülő emberkék azt mondják hogy ők most hallgatják a tag előadását. Furán ad elő.
-
xandrush0831
aktív tag
Ott nekem is jól futott, minden epic és insane fényekre állított ulta+ moddal is. A szemétdomb mellett röcögött nagyon. Ott még a vadonban is állandóan felugrott 100-ra a kártya, és ledroppolt 50 környékére framgennel.
Valszeg' nekem is felmenne 60 fölé (már ahol ugye...), de a screen tearing miatt lockoltam az nv control panelben 60-ra. Sajna csak 60hz a monitorom, és ha rászabadítom a framegent akkor széthullik a kép a csillió fps-től. -
tray86
tag
válasz
xandrush0831 #4460 üzenetére
Sztem a 60 fps fura, nekem Zalyssiaban 2k FSR4 Nativ, full epicben 100-125 fps-em van (9700x / 9070XT).
Screenshotot nem tudok mutatni, mert csak kimereviti a kepet az xbox app, de sehova se menti (onedrive konyvtarba se)...Mondjuk az lehet, hogy a 4k sokkal eroforras igenyesebb, nem tudom.
-
-
attak79
tag
válasz
xandrush0831 #4453 üzenetére
És ha lejjebb veszed a felbontást?
-
xandrush0831
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz
Ha van frame gened, akkor kapcsold be.
-
válasz
igen
-
xandrush0831
aktív tag
Az amúgy normális, hogy ennyire le kellett mennem a beállitásokkal, hogy mindenhol meglegyen a 60frame? Eddig azt hittem hogy azért stutterel, mert CPU limitem van. De elkezdtem monitorozni, és a kártya pörög maxon... A játék elején még okésan futott, a szemétdomb környéke már stutterfest. Ez oké, hogy egy 4080-al erre kell belőni 60fps-hez? Elengedtem már az ultra+ modot is, de hiába. Szétkeni a kártyámat. Az nV app szerint nem kéne neki...
-
muxi-muxi
senior tag
Rengeteg hibát és exploitot gyomláltak már ki belőle, komoly crash már nincs, egyedül a mentés után szakad be néha. A modok használata gamebreaker lehet, a nyakörveket nem lehet az állatokról leszedni, ha fenn vannak.
-
tray86
tag
Sziasztok! Nullarol kezdenem, az 1.5.2 patch-csel erdemes mar elkezdeni, vagy inkabb varjak meg vele? Steam review-ban ide-oda teleportalodo ellenfelekrol olvastam, ilyen bug van meg? Koszi!
-
Yutani
nagyúr
válasz
Swaggering78 #4447 üzenetére
Én most próbáltam ki több hónap után. Megnéztem, a legutolsó savegame 02.28-i dátumú, tehát kereken 5 hónapot nem játszottam a játékkal.
Nemrég cseréltem a 2x8GB memóriát 2x16GB-ra. Az Afterburner 18-19GB memória használatot írt ki, és érzésre jobban fut a játék, nem voltak akadások egy rövid küldetés alatt (a tornádóhoz kellett elmennem a janovi technikusnak egy dobozért).
Ja, és ami nekem a legnagyobb javítás, hogy megjelent a janovi kalauz végre.
-
Swaggering78
újonc
Elég sokat javítottak rajta. Én az első verziót is végigtoltam gamebreaking bugokkal együtt is. Most a legújabb gamepassos verzióval megint újrakezdtem. 2 befejezést láttam már. Remélem a többit is sikerül előhozni. Oled monitorral varázslatos a grafika.
-
xandrush0831
aktív tag
Na ötödik próbálkozásra csak beszívott, magamhoz képest nagyon sok órát (20) beletoltam 1 hét alatt. Most már kevésbé droppol a falvakban, mint legutóbb. Ultra+ moddal elég szép is.
-
jimpo
senior tag
-
JSaN
addikt
válasz
fejesg2 #4424 üzenetére
Jelen én is, 0-ik nap ota tolom de kb az egesz map toredeken voltam. (Lesser, Garbage, Cordon, Wild Island) Tobbi zona reszbe bele se szagoltam. En inkabb bolyongok meg benezek minden sarokba. Igy istok jol elvagyok. Heti 1-2 orat jatszok vele de az miden heten megjelenes ota. Teljesitmeny gondom nincsen, full maxon qhdban megy.
-
fejesg2
senior tag
Akkor vagyunk még néhányan. Én folyamatosan játszom vele, de hála a tervezőnek nekem nincs teljesítménybeli gondom vele, pedig 4K Epic-ben tolom.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
fejesg2 #4424 üzenetére
Én, bár én GP-ben töltöttem elő mert vártam, preorder nem volt. Négyszer ugrottam neki, hogy na majd most. Aztán valahogy mindig elunom. Mondjuk a legutóbbi próbát 2 hete a teljesítmény miatt engedtem el. Azt még benyeltem hogy 4080-al framegen kell meg DLSS balanced a fix 60-hoz, de aztán beértem először a "városba" ahol bolyongott a bejáratnál 5 segghülye NPC, és megzabálták a gépemet. Konkrétan szaggatott, úgyhogy kiléptem.
Megérteném ha lenne valami látszata, hogy mi eszi meg a gépet, és még el is nézném a röcögést. De nincs látszata. -
fejesg2
senior tag
Van még rajtam kívül itt olyan, aki szintén a megvette elővételben és még nem játszotta végig? Most tartok ott, hogy megnyílt Yaniv kapuja és mehet tovább Pripjaty felé. Mit ne mondjak, alaposan megváltozott a játék a legeleje óta...
-
-
noxon
őstag
Hát nálam az 1.5ös patchnál is hozzám teleportál az enemy. Úgylátom ez már sosem lesz megoldva.
-
xtremist
őstag
Ez azért karcol
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #4393 üzenetére
Szerintem egy darabig nem is fog igazán jól futni, ami leginkább az UE 5-nek köszönhető. Az ilyen fajta open world nem az engine erőssége.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest