- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
Esős versenyen elég érdekes az AI, két versenyen (Neo-Classic, Red Bull Ring, Ill Fuji Speedway) futam közben kezdett esni, mit csinál az AI, bemegy egyből a boxba, de nem inter vagy wet gumit rak föl , hanem hard-ot, ezen szenved, aztán az utolsó körben megy be eső gumiért
. Mondjuk legalább könnyen nyerhetők ezek a versenyek
-
lmno
őstag
Egyébként vicces, hogy az offline single race-nél több versenybeállítási lehetőség van, mint a nornál quick race -nél, pl. körök száma, grid start. Ezek működhetnének akkor is amikor épp van PS Network
-
mephi666
nagyúr
...ez azért mekkora tré, hogy itt van lemezesen a játék, soha nem multizok, erre nem tudok egy normális versenyt menni, mert reggel 4 óta meg van reccsenve a psn?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
chris0000
őstag
hi. offline tartalommal meddig lehet ellenni a játékkal, gondolok itt a jogsi, cafe versenyek után? thx.
-
james001
veterán
válasz
KisZozó #12388 üzenetére
Most utána néztem és azt írják amikor lelőtték a szervereket,a store-ról levették a játékot is,szóval ha előtte nem vetted meg digiben akkor már nem tudod letölteni sajna.
Lemezesen amúgy elég sűrűn látni olcsón,szóval az a lehetőség mindig ott van ha játszani akarsz velehttps://psnprofiles.com/kazama001
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Szerver problémák? Nálam most CE-210716, pedig minden más működik.
A downdetectoron is látszik (amúgy miért írják hogy "User reports indicate no current problems at Gran Turismo" amikor ott van alatta a görbe?)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
james001
veterán
Kb egy hete letöltöttem a GT Sportot,mert láttam pár trófea még hiányzik és amúgy is már vagy 2018 óta kb nem játszottam vele gondoltam megnézem mi újság van benne így a szerver leállás után.
Az első fekete leves egyből az elején ért,mert valamiért a mentésemet nem ismerte fel és "felülírta" így kezdhettem mindent az elejéről... Ami mondjuk annyira nem gáz igazából,de azért több mint 100 órányi játékot csak így kidobott kicsit szarul esett...
Viszont meglepődtem hogy mennyire élvezetesebb és egyszerűbb benne vezetni mint a 7-ben. Nyilván vannak benne verdák amiket így is kínszenvedés néha kezelni,de a többi sokkal "smooth-abb" mindenképpen. Az meg a másik hogy mennyire könnyebb és elnézőbb ez a játék mint a GT7,a trófeák közül amik hiányoztak pl az a circuit experience és mission challenge-k voltak,és simán sikerült mindet aranyra megcsinálnom első próbáraLehet könnyítettek rajta amúgy azóta,anno 2018ban biztos nehezebb volt azért se csináltam meg őket gondolom
Sajnos platina így se lesz a játék,mert az a 3 nehéz online trofea nincs meg,és már nem is lesz a szerver lelövése miattKellemes csalódás volt azért visszatérni kicsit rá
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Koppola
újonc
Megtudná nekem mondani valaki, hogy a Gran Turismo 7 Ps5 mindegyik cd kompatibilis a psvr2-vel?
-
zsotesz81
senior tag
válasz
chris0000 #12380 üzenetére
Az a furcsa, hogy mikor el kezdtem ezzel a játékkal játszani akkor meg pont azt láttam, hogy az AI szinte nem hibázik, persze akkor meg azt hiányoltam , hogy miért nem
. Mondjuk nem is ilyen hibákra gondoltam, hogy velem csesszen ki
.
Az, hogy a valóságban sincs olyan, hogy mindenki normálisan megy, ezt online még el is fogadom. De egy AI az ne legyen már ilyen kötsög -
edeleny
őstag
válasz
zsotesz81 #12379 üzenetére
Szerintem is ilyen buta az AI.
Bár ezt nem lehet AI-nak nevezni! Semmi értelem nincs benne.Amikor bejött ez az uj verzió. Szerdínia. Utolsó előtti balos kanyar.
Vagy a negyedik-ötödiket fékeztem ki!
Nyilván belső ívről. a külsőre fordultam, Nyilván nem tudtam azzal a tempóval mint ő. Simán kiforgatott.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
zsotesz81
senior tag
Síma AI , nem húzom rá, én vagyok külső íven, ő jön mögöttem, aztán csak érzem, hogy kezd az autó kipörögni de még kanyar előtt, mielőtt egyáltalán elfordulnék. Láttam már mi megy sport módban, nem is nagyon mentem még online, talán csak 2-3 versenyt. Ott nyílván benne van az emberi hiba, vagy az, hogy szándékosan ki akar lökni, de egy AI-tól azért nem ezt várnám.
-
lmno
őstag
válasz
zsotesz81 #12377 üzenetére
Melyik AI, a sima vagy a Sophy? A Sophy szerintem egész jó lett, de a sima se tűnt annyira vészesnek.
Azért ha jön melletted, ő van az ideális íven és ráhúzod, akkor ne csodálkozz hogy kipörget. Illetve ha jössz vissza a pályára, neked is figyelni kell, nem rongyolhatsz csak úgy vissza hogy mindenki belédszállljon. Menj egy pár kört Sport módban alacsony ranken, és visszasírod az AI-t -
zsotesz81
senior tag
Ez az AI egyre jobban kezd felbaszni, elképesztő ostoba. Le se szarja, hogy ott megyek előtte, nekem jön , kipörget. Ő csak megy a saját ívén eszébe nem jutna, hogy kielőzzön. Nem egyszer van olyan, hogy kicsúszok, vánszorgok vissza pályára aztán nekem jön, mert én ott vagyok az ívén, le nem térne arról, hogy kikerüljön. Nagyon kéne ezen javítani, a lekörözöttekről meg ne is beszéljünk, hiába lengetik a kék zászlót, le se szarják, le nem húzódnának.
-
neo-geo
senior tag
válasz
@rglaaf #12375 üzenetére
Elnézést, félreértettél. Én nem arra akartam kitérni, hogy ki a jobb, vagy rosszabb. Hanem nem vagyunk egyformák, vezethet mindenki másképpen is, és nem kellene ezt így kijelenteni, hogy ez majd jobb lesz így!
"Ami fontos felejtsétek el az ×□ kombót
R2 L2 triggerekel toljátok sokkal jobban lehet adagolni gázt féket haptic is segit sokat ha be van kapcsolva"De ha neked így jó, akkor teljesen jogos, és megértem.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
senior tag
válasz
@rglaaf #12339 üzenetére
Hát báttya, 30 éve iksz négyzet, automata váltóval játszom a GT összes részét, és általában a Daily race-ben ha indulok a kvalin, vagy time challenge-en, akkor általában jó sokkal mögöttem végzel! Tehát nem kell ám mindent elhinni. Lehetnék A/S rankban, de már csak lobby-zok, és ott azért tudok a B/S rangommal meglepetést okozni, A-s játékosoknak.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Zsohi
őstag
válasz
edeleny #12370 üzenetére
Erzesre vissza allitottak mindent, az autokbol eltunt az elet es az ABS is ujra isten modban uzemel. Szoval a kanyarokba ujra be lehet csapodni satufekkel es kigyorsitani is egyszerubb lett.
Nekem hatarozottan nem tetszik.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
edeleny
őstag
Lehet tudni mi változott a fizikán?
Ugye a múltkori után idegesebb lett a hátulja.
Még nem játszottam vele azóta, hogy frissített
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
plejik
addikt
válasz
Icewloxy #12366 üzenetére
Igen csak mióta jött ez a frissítés csúnyább lett a játék és engem zavar.. hiába van kikapcsolva a pssr.. mégsem olyan mint előtte. És többen is mondták, hogy csúnyább lett a játék mint előtte.. :/
james001
Gondolom nem pozitív irányba?[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
mephi666
nagyúr
válasz
@rglaaf #12363 üzenetére
...azt rühellem ezekben a patchekben, hogy ott van pl a jól beállított 599.9-es verdám, kiválasztom a PP600-as versenyhez, majd ráfrissít és nézem, hogy "sszameg ez 607 lett"
na meg a majdnem 1000pp-s új F3500A is nagyon hiányzott... ahhoz is be kell nagyon kávéznom, hogy 10-15perc tréninggel rápörögjön az agyam és utána eséllyel tudjam venni a 15körös futamot
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
plejik
addikt
Új frissítéssel jött más is az autókon kívül? Esetleg PSSR javítás vagy ilyesmi?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Na ez most már tuti valami rendellenesség, olyan nincs hogy a 2,8 gigás letöltést nem képes kitömöríteni és telepíteni a SZÁZHÚSZ(!!) gigányi üres helyemen, kér még +11 giga törlést! (PS4) MIAF..?!?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
GalaHU
őstag
Köszönöm a gratulákat, jól látjátok, a FM sorozatból is megvan az összes gyűjtői.
Egyébként ezt utálom a mostani gen-ben, hogy szinte nincs is efféle kiadvány, csak digitális "extrák" amit meg nem lehet a polcra rakni.
A rewindről eltérő az álláspontunk, én nagyon bízon benne ha megszólalnak a Végítélet Harsonái és mindenkinek el kell számolnia a Teremtő előtt, akkor a NFS:Shift2 alkotóit is előrángatják az ősbűnük miatt: visszatekerés!
Ha jól emlékszem itt jelent meg először (az intro miatt kiegyezek egy pár év purgatóriummal is) és tette tönkre az autós játékokat, vagy legalább is taszította a kommersz irányba, kiölve belőle minden feszültséget. No meg adva szabad kezet a játékkészítőknek, hogy nem baj ha sz@r az AI és kilöki a játékost, majd úgyis visszatekeri... Nagyon örülök, hogy a GT-kből ez kimaradt.
Az FM2-őt is "utólag" pótoltam az FM5-re várva, de sokkal nagyobb élmény volt mint bármelyik tekerős újdonság.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
james001
veterán
válasz
GalaHU #12357 üzenetére
Na a tiéd sokkal szebb,gratula
Idővel majd én is akarom bővíteni,vannak részek amikkel még nem is játszottam,mármint a kisebbek mint pl Concept vagy GT4 Prologue
HD múltkor egyik csoportban Facebookon 30 körül ment el asszem,brutális pedig az még kevesebb tartalommal van mint a GT5 Prologuehttps://psnprofiles.com/kazama001
-
mephi666
nagyúr
válasz
GalaHU #12357 üzenetére
látom azért forza is felbukkan ott
x360on forza3-4 sokat ment nálunk 10-15 éve... abban valahogy könnyen ráálltam, hogy kontroller+manuális váltóval menjek, de gt7-ben jó az az automata
...amit szerettem a forza játékokban, az a rewind: gt7-ben pp900 fölötti hosszabb, necces futamokon néha jól jött volna, amikor a gépi ellenfelek kilökdöstek, teljesen hazavágva az eredményem... (korábban meg ps2-re volt gt4, amit eladtam a konzollal együtt... utólag már bánom... az is nagyon megmaradt, hogy a forza3 mekkorát ütött látványban és hangokban is... pl amikor a gt4 porszívóhangú verdái után felbőgött f3-ban az első ferrari
)
-
james001
veterán
válasz
mephi666 #12348 üzenetére
Igen én is azért hagytam ott inkább a special jogsikat mert egy kettőnél már agyvérzés kerülgetett,pedig amúgy nem szoktam idegbeteg lenni játék közben
Az már nem szórakozás hogyha az agysejtek sorban nyírják ki magukat közben
A platinázgatás viszont azért bennem van így is mindig,főleg azoknál a játékoknál amiket igazán megszeretek,de persze ha online azt írják hogy a nehézsége 10ből 10es inkább nem fárasztom magam rajtaAmúgy,csináltam már egy képet a szerény GT darabjaimról,végre ki tudtam őket rakni "szebben" is őket. Tudom sok más rész is hiányzik de igazából a 2 és 4 megvan az már jó,azok a kedvencek úgyis
(Sport és GT7 digiben van még csak egyelőre)
Ráadásul a GT2 az ugyanaz ami gyerekkoromban is megvolt,csak anno eladtam egyik volt osztálytársamnak és tavaly meglepetés szerűen újra előkerült nála és visszavettem tőle
Angol komplett kiadás,és még mindig gyönyörű állapotban van,plusz a gumiszagot is érezni még mindig ha megdörzsölöm a lemezt (if you know,you know
)
-
Zsohi
őstag
válasz
james001 #12335 üzenetére
Az online time trialokat probald meg, ott sokat lehet tanulni, megismerni az autokat es utana a normal jogsik aranyra valo teljesitese gyerek jatek lesz.
Szamomra hatalmas segitseg volt, hogy lathattam a nalam jobbak, hogyan es mikent terelgetik a vasat. Segitett megertettni olyan alapveto problemakat, hogy a kanyarbejarati tempo nem fontos, nem satuzzuk a verdat a kanyarban, nem ugralunk a feken es gazpedalon, hogyan tarthatom meg az auto lenduletet a kanyarokban, hasznaljam ki a palya egeszet es hogy ne "erzesbol es korubelul" vezessek. Szamomra ez jelentette az attorest es ujra el kezdtem elvezni a jatekot, ma mar a normal jogsik elso, masodik nekifutasra siman mennek aranyra, es a legtobb online time trialt is konnyen beviszem arany ala kontrollerrel. A kormannyal egyenlore meg csak ismerkedek.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
zsotesz81
senior tag
Én 44 leszek, karácsony környékén vettem meg a játékot, kontrollerrel kezdtem, de már gondolkodtam , hogy kéne inkább kormány , csak az volt a gond, hogy nem tudtam volna a tv-vel szemben felszerelni, viszont találtam hozzá állványt, úgyhogy vettem egy logitech g923-at, múlt héten meg is jött, azóta azzal játszok, egyelőre most szokok át még a manual váltásra, TC-t még 3-ason használom, egyszer levettem 0-ra aztán pörögtem össze-vissza
.
-
csomi1977
aktív tag
Nem tudom . Kb 30 éve vezetek , 10 éve játszók a GT-vel de a kormánnyal mindig jobb volt . Van egy szint ami felett kontroller már nem jó . Azt nem tagadom , hogy a hirtelen kormány mozdulatok gyorsabban mennek kontrollerrel mint kormánnyal . De egy alapvetően autós játék mégis csak kormányra van tervezve .
-
mephi666
nagyúr
válasz
james001 #12347 üzenetére
én 42 leszek idén, 10-15 éve pl castlevania los-ban élvezet volt kihúzni minden acsit, de azóta sem csináltam hasonlót más játékkal, ahol ehhez 30 soron agyvérzést kellett kapni
úgy vagyok vele, hogy ahol teljesíthetőnek tűnik és úgy látom, hogy közben élvezni fogom a játékot, akkor nekifogok, amúgy meg csak addig játszok, amíg szórakoztat... 20 évesen nem foglalkozik azzal az ember, hogy öregedik, mert reálisan még "vagy 3x ennyi hátravan" ...de 40 fölött már megfordul a fejemben, hogy "már lehet fele lepörgött?" ...és belegondolva kevésnek tűnik a maradék, miért kínozzam magam olyan dologgal, ami már nem is szórakoztat? hogy elmondhassam azt halálomon az unokáknak, hogy "ejj, megcsináltam ám platinára a gt7-et"
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Na mennyi vénség van itt,akkor én elkiabáltam ezt a kijelentést hogy öregszem,csak 31 vagyok még,bár sokszor már én is 50 felett érzem magam (főleg derék gondok miatt is...)
De amúgy azt vettem észre hogy sok játékhoz már nincs türelmem tényleg,sokat platináztam is régen de mostanában már ahhoz is elfogyott a kedv...
Egyébként L2/R2 szoktam nyomni. Minden segítség nélkül kezdtem először,aztán azért már feljebb nyomtam a TCS és többit is,főleg az új fizikai update óta sokkal "csúszósabbak" lettek a kocsik nagy része szerintem,pl a Supra a Tokyo pályán állandóan kiseggel,meg a Mustang is a Trial Mountainon,update előtt nem volt ezzel nagy gond...
Egyelőre félre raktam a játékot,amúgy is akarok hozzá kormányt majd lehet azzal újra próbálom háthaAki kontival goldozta ki annak pedig tisztelet
-
Ha már kontroller vs kormány a téma.
Mindkettővel tolom, bár utóbbi időben már csak "kontival" - lusta vagyok előpakolászni a kormányt-, szintén a triggerre tett gáz-féket javaslom, pluszban hozzá a six-axis (vagy mi a fene a neve ) kormányzást. Nem kell hozzá semmilyen kínai kesztyű és egyéb nyalánkság, gyárilag tudja a PS kontroller.
Jóval precízebben lehet vele kormányozni, mint a kis joy-al, de az elején nagyon fura a használata. Viszont a six-axis megszokása után nekem már a joy-al kormányozva lehetetlen vele menni, persze a kormány a legideálisabb.ps. még a GT sport idején álltam át joy-ról a motion controllra, GT7-et már alapból így kezdtem.
ps 2. Kiváncsi lennék, hogy "kontis" prók közül hogy van a klasszik vs motion control arány.
ps 3. nekem a vizes SPA - 917 kombó csak kormánnyal sikerült goldra.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz
csomi1977 #12342 üzenetére
Kontrolleres játékosok.
Alapvetően a magasabb szinteken egyre kevesebb a kontrolleres és egyre több a kormányos játékos, de mindig lesznek ellenpéldák. A kormánytól sem leszel instant gyorsabb. Talán úgy lehetne legjobban fogalmazni, hogy kormánnyal könnyebb folyamatosan ugyanazt a szintet hozni és fejlődni. Könnyebb pontosabban adagolni az inputot, amikor 4 külön végtag kezeli a fék-gáz-kormány kombót, mint amikor 2 kéz 3 ujja felel ugyanezért. Ráadásul mindegyik input jóval nagyobb úton jár, így a pontosabb “adagolás” mellett könnyebb izommemóriát is építeni.
-
edeleny
őstag
válasz
@rglaaf #12339 üzenetére
Ó!
Azt hittem, csak én vagyok itt 50+
😀😀😀Vettem egy Kínai szerkentyűt, ami a kontrollert kormánnyá alakítja. (motion szenzor)
Sejtettem, hogy szörnyű lesz. Nem csalódtam! 😁😁Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
@rglaaf
veterán
válasz
james001 #12335 üzenetére
Szerintem simán meg lehet csinálni csak kicsit gyakorolni kell, én is már 50+ba vagyok de tolom multiba is igaz B S a max controllerel
Ami fontos felejtsétek el az ×□ kombót
R2 L2 triggerekel toljátok sokkal jobban lehet adagolni gázt féket haptic is segit sokat ha be van kapcsolvaPSN:BiZzare_0 ️
-
james001
veterán
Szerintem a S-7 sokkal nehezebb mint a S-10,bár számomra mindegyik az
Több hónapja mikor eszembe jut próbáltam aranyozni a special jogsikat mert már csak azok kellenek a platinához,de letettem róluk. Lehet velem van a baj,de egyszerűen kontival nem lehet ezeket megcsinálni rendesen,mármint aranyra... S-1 és S-3 sikerült eddig csak goldra,többi épp hogy ezüst vagy csak bronz.
Pedig régen GT2 és GT4ben minden jogsit aranyra kitoltam,de itt nagyon szenvedek,lehet már csak oregszem és nincs hozzá elég türelmem se igazából[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
Valaki játszik logitech g923-mal? Van valami ajánlott beállítás hozzá? Egy ilyet találtam:
G923 Recommended Settings
Max Torque - 10
FFB Sensitivity - 1 (increase to 4/5 for road cars)
Vibration - 50
Ezt hol kell állítgatni? Ps menüjében vagy a játékban? Olyat lehet állítani, hogy kisebb kormánymozdulatra jobban forduljon az autó (valami steering sensitivity)? -
zsotesz81
senior tag
válasz
mephi666 #12329 üzenetére
Igen, az , én a demonstration-t néztem meg, dehát mindig volt valami ami miatt eldobtam a gépet kb. a pálya bármelyik részén
Én inkább most azon aggódom, hogy circuit experienc-ben a Nordscleife-n hogy fogom a 1 lap attack-ot megcsinálni. Jelenleg még hiba nélkül végig sem tudok menni, főleg a második fele nincs meg a pályának, szóval ott is bármikor bármelyik kanyarban el lehet szállni, és akkor még gyorsnak is kell lenni az aranyhoz[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsotesz81 #12325 üzenetére
melyik volt az utolsó? spa, 917k-val, vizesen, slick gumin?
...arról én videókat néztem, amiben magyarázott a tag... lényeg, hogy kerékvetőket kerülni kell, mert azokon túl sok víz áll meg, valamint adott pontokon megfelelően lassítani... nekem az a pálya pont inverze volt a "super formula" futamoknak... spa-ban amikor úgy éreztem, hogy "baromi lassú vagyok", akkor is gyors voltam... azokkal a formula vackokkal meg pont fordítva: ha gyorsnak éreztem magam, akkor is lassú voltam
...érdemes megnézni pár 10perces pályaelemzést, ahol kanyaronként végigveszik, hogy hol milyen íven/fokozatban érdemes bemenni és hol kezdeni a kigyorsítást (padlóval, vagy érzéssel) ...gyakorolni kell és ráérez az ember, elsőre viszont nagyon szemét
-
edeleny
őstag
válasz
@rglaaf #12326 üzenetére
Ebben az a jó, hogy ugye pár évvel a megjelenés után kaptuk az új liszenc pályákat. Akkor már papíron kész voltam a Cafe móddal.
Azóta se kezdtem bele az új liszencekbe.. 😁Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
zsotesz81
senior tag
-
KisZozó
junior tag
válasz
@rglaaf #12322 üzenetére
Igen,S-10
RÉMÁLOM
#1232lmno köszi,megnézem ott
Régen,79-ben elvittek lőkiképzésre a seregben.Fogalmunk se volt róla,az volt a lényeg,hogy embert ne találjunk el. Lőttünk mi mindenhová,csak a céltáblára nem.
Mégis "kiváló lövész szakasz" lettünk[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Icewloxy
junior tag
válasz
plejik #12318 üzenetére
Nekem be volt kapcsolva a pssr és raytracking is, Nem volt semmi laggolás miatta de kilőttem. Így most natív 4K ban élesebb & kontúrosabb a kép, és 120 fps 90 helyett. Marad így . Az viszont tényleg szégyen hogy ami jött a próval a kettő újítás azt ki kell kapcsolni hogy jobb legyen a játék.
[ Szerkesztve ]
-
KisZozó
junior tag
Eladni autót nem lehet a garázsból ?
Az utolsó pályát a legutolsó licensz szerzésben képtelen vagyok megcsinálni,csak csúszkálok össze-vissza.
Van valami módja,hogy kihagyjam ezt a pályát ?És meglegyen mindegyik licensz ?[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
KisZozó
junior tag
Sziasztok újra !
Ma lesz a napja,hogy elkezdem a játékot.
Melyik a legjobb minőséget adó beállítás pro-ra ?
-
KisZozó
junior tag
válasz
james001 #12311 üzenetére
Szia !
Most reggel bekapcsoltam a prot és egyből elkezdte letölteni a 1.540.000-es verziót.
Akkor hálisten nincs gond se a géppel,sem a lemezzel,valószínüleg a nettel vagy a ps szerverrel lehetett a probléma"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
mephi666
nagyúr
válasz
edeleny #12309 üzenetére
a formula széria olyan nekem, hogy ahhoz idő kell: pp700-800-850 még az, hogy simán jó egy kellemes reggeli körre bemelegítés nélkül, de a formula kocsik nagyon agyamentek... ott kell 10-15 perc, hogy rápörögjön az agyam és kezdjem érezni...
amúgy tényleg minden kocsinak meg kell szokni a stílusát: van amit a kanyar csúcspontjától már simán lehet padlózni, másiknál ésszel kell adni a gázt, mert azonnal elkezd csúszni a segge...
-
edeleny
őstag
válasz
Icewloxy #12308 üzenetére
Ez a jó a GT-ben, hogy mindenki megtalálja a saját élményét.
Nem minden hátsókerekes izgága, és a TCS én kívül is van egy csomó lehetőség lenyugtatni a "seggét"
Minden autót máshogy kell vezetni, és mindenkinek van egy saját stílusa. Na ezt kell összehozni.
Amikor bejött a Formula nippon autó, az nekem egy kulturális sokk volt. Az első körök után rájöttem, hogy 4-5 másodpercet kellene gyorsulnom! Hogy?
Mindenemet a gondolkodást, az agyam, a kezem, a vezetési stílusom át kellett állítani. Teljesen máshogy kell vezetni, mint az összes többi autót!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Icewloxy
junior tag
válasz
plejik #12304 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy minden négy kerék meghajtásút sokkal magabiztosan lehet vezetni mint bármilyen hátsó kerekest. Hátsókerekes bármikor dobhatja a seggét és kicsúszhatsz a pályáról és sokkal nagyobb százalékban. a négy kerekessel meg maximum hosszú féktávot veszel és épphogy be tudsz kanyarodni az szokott lenni az általános hiba .de ez utóbbi még mindig jobb mint minden kanyarban azon feszülni hogy mikor dobod el az autót. Ma próbálgattam az összes assziszt kikapcsolását vagy TC-t egy-kettőre tenni de elég borzasztó másfél óra játék élményem volt így vele, hagytam a picsába visszakapcsoltam az utolsó kettő opciót meg a TC-t hármasat tettem így lehet vezetni az autót és élvezni a játékot. Nem vagyok Schumacher de nem is akarok az lenni azért játszok hogy élvezzem és boldogítson nem pedig hogy stresszes legyek miatta.
-
KisZozó
junior tag
A ps5 topikban már írtam erről a jelenségről,de nem igazán tudtak segíteni.
Megpróbálom itt is,hátha.....
Újra indítottam a prót,majd beraktam a GT7-et.Rányomtam a másolás ikonra,több perces várakozás után kiírta,hogy "sorba állítva másoláshoz 0%"
Így van kb 40 perce.Nem csinál semmit.
Rosszul tettem volna rá a lemezmeghajtót ? De 1-2 játékot felmásolt már.
Vagy rossz a GT7 lemez ?
Vagy hibás a pro ?
Tanácstalan vagyok"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
plejik
addikt
válasz
Icewloxy #12298 üzenetére
Az a kipörgésgátló.
Traction Control System ha jól tudom angolul. (TCS) Az összkerekes autók pedig egyértelmű hogy kevésbé csúsznak, de nem feltétlen az a legjobb vagy leggyorsabb. Van sok hátsókerekes ami ha nincs elszállva a tuning és ésszel húzz az ember, akkor nagyon jókat lehet vele autózni. Az elsőkerekeseket Én hanyagolni szoktam, mert nagyobb teljesítmény mellett darálja az első kerekeket folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
Amíg volt 22, 5 perces futam Szardinián a TCS-t állítgattam. Az első kanyar 1-es, harmadik fokozat tól nulla. És ugyan ez a metódus a másik három lassú kanyarban.
Most már nincs 22 perces futam😪, és az autók hátulja is izgágább.
Viszont nekem csak most esett le, hogy előre - hátra különböző gumikat is fel lehet tenni!
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Icewloxy #12299 üzenetére
mondjuk esőben a gumi se mindegy, mert ha áll a víz, pörög minden
ui: általában alapbeállításon hagyom, dirt pályákon (amiket egyenesen rühellek) szoktam belepiszkálni, de ott pl a lengéscsillapítókat is állítgatom, hogy ne taknyon csúszás legyen az egész futam
...rendes burkolatnál csak a powert szoktam állítgatni (hogy nyújtsam az etapokat) és gumit cserélgetni inter-re, ha esik (extrém esőgumit soha nem raktam még fel, mert nagyon ritka hogy kezd kevés lenni az inter, ha pedig nincs akkora víz, pillanatok alatt elkopik az esőgumi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 2DS Luma3DS CFW hShop tollal, gyári töltővel, 8GB memória kártyával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
- Eladó PSVR2 - PlayStation VR2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest