- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
bozsozso #129828 üzenetére
Ilyen SOS ben nem fog online menni a dolog.
Akkor marad az üzlet. Ott 1990Ft a fix ami 40 percet és 500mb ot tartalmaz, illetve azt hiszem kérnek első feltöltést is, bár ez utóbbi nem 100%.
Vagy postán, benzinkúton, sparba, tescoba a Quick. Az utóbbit nem tudom mennyi és mit tartalmaz. -
MadMancs
veterán
-
-
válasz
bozsozso #109337 üzenetére
A gyakorlatban mondhatni azonnal, de a felületen nem mindig változik adott pillanatban, olyan is volt már, hogy ki- és bejelentkezés után írta csak át a felület.
SMS-t kaptál a módosításról?
Ezen hónap elsején váltottam két előfizetésen, akkor nem kellett ki- és bejelentkezni, anélkül is változott a fiókban, aztán néhány perc elteltével jött az SMS is, de korábban volt olyan, hogy az SMS jött, de a fiókban hiába frissítgettem, nem változtatta meg, csak a ki- és bejelentkezést követően. -
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #85238 üzenetére
Na szuper most beszéltem ügyfélszolgálattal, ez a turbo 1Gb már nem létezik május 1-től. Nagyon jó, nálam pedig aktív igaz nem tudom használni és elmondásuk szerint ők nem is látják aktívnak és nem is fognak számlázni. Van helyette az extranet 1Gb 1990Ft-ért. Még jó hogy rákérdeztem meddig használható fel, mert csak a díjcsomagban foglalt netcsomag fordulónapjáig. Mondom köszi akkor nem kell. Megerősített ha csak 100Mb-ot használok addig akkor a többi elvész.
Ilyen idióta adatbővítést még nem láttam. Azért általában ha elfogy az az utolsó napokban fogy el és nem a kivételekről beszélek. Az pedig akinek már az első napokban elfogy az vegyen nagyobb netet.
-
törölt tag
válasz
bozsozso #78812 üzenetére
Szerintem kiér [link]
Ezt töltsd ki és amikor berakjátok a kártyát akkor aktiválod.
"Karácsony előtti kiszállítás: Meglévő havi díjas előfizetéshez vagy Domino csomagban vásárolt készüléket december 24-e előtt kiszállítunk, ha december 21-én 12 óráig rendeled meg! Új havi díjas előfizetés esetén megrendelésedet karácsony után veheted majd át."
-
tomy86
addikt
válasz
bozsozso #58059 üzenetére
Nyilván a szolgáltatónak meg kell állapodnia ez ügyben a Google-el, tehát tudja. Fizetési módok közül pedig csak az elérhető opciók jelennek meg és ezért nem látod előfizetéses ügyfélként. Egyébként van pár fizetési lehetőség (legtöbb nálunk nem elérhető), felesleges lenne mindet megjeleníteni.
-
313313
addikt
válasz
bozsozso #53675 üzenetére
Csak meghatározott előfizetésekre él a 30% kedvezmény és úgy nézem csak meglévő ügyfeleknek
Szerk.: Apple termékekre természetesen nincs kedvezmény.
-
1430
senior tag
válasz
bozsozso #41897 üzenetére
Igazából minden általános* szolgáltatást tartalmaz, de a hívószám-kijelzést külön is kiemelném, hogy az díjmentes hozzá. Illetve talán még a VoIP lehet fontos, az az S-nél nem engedélyezett.
*például WAP, Nemzetközi roaming, Hívószámkijelzés, MenüÁsz, Egyirányú adat- és fax szolgáltatás, Hangpostás, Hívásátirányítás, Hívásvárakoztatás, Hívástartás, Konferenciabeszélgetés, SMS-küldés, Hívószámküldés-tiltás, -engedélyezés
-
-
1430
senior tag
válasz
bozsozso #19945 üzenetére
A partnerek között a perc és SMS díjakban ritkán van különbség, az EU országokban például nincs is. Alapesetben a Világjáró EU roaming díjcsomagot kell használjad (ezt is ellenőrizheted és módosíthatod a My T-Mobile-ban), melynek díjai az EU rendelet alapján lettek meghatározva. Ha azt kedvezőbbnek találod, akkor átválthatsz Travel & Talk roaming díjcsomagra, aminek kedvezőbbek a hívásindítási díjai, de perc alapú. (A roaming díjcsomagok nincsenek hatással a belföldi díjcsomagodra.)
My T-Mobile > Előfizetések testreszabása > Hívások > Az Ön roaming díjcsomagja:
-
1430
senior tag
válasz
bozsozso #19941 üzenetére
Idén júli 1-től már nem csak az EU-ban, hanem bármely külföldi hálózaton csak akkor tudsz adatforgalmat bonyolítani, ha - a belföldi adatcsomag mellett - rendelkezel roaming adatcsomaggal. Első körben ellenőrizd a My T-Mobile-ban: Belépés után > Előfizetések testreszabása > Mobilinternet > Adatroaming. Ha egyik sincs aktiválva (mindegyiknél csak megrendelem gomb van), akkor jó, mert így nem engedélyezett a külföldi adatforgalom, ellenkező esetben kapcsold ki az aktív csomagot.
Esetleg még annyi kiegészítés, ha a gondolatától is irtózol a külfödi adatforgalomnak, és teljesen biztos vagy benne, hogy nem akarsz majd élni a lehetőséggel, akkor kérheted ügyintézőn keresztül a Roaming GPRS tiltást. Ez a tiltás gyakorlatilag megakadályozza az adatroaming csomagok aktiválását. Mert ha internetezni próbálnál, felugorhat olyan ablak, amiben felsorolják a választható adatroaming csomagokat, és az EU-n belül akár az aktiválás is működik a felugró oldalon. No persze ez a tiltás esetén is felugrik, de az aktiválás kizárt, bár szerintem ezeket a csomagokat véletlenül nem is lehetne aktiválni...
-
djculture
félisten
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #19653 üzenetére
Na de jó, hogy szerkesztés időn kívül jutott eszembe.
Tehát Sony Xperia P-t rendeltem ami ugye mikro sim-es ezt gondolom ilyen esetben cserélik díjmentesen mivel a készülék tőlük van. Van olyan megoldás esetleg, hogy én már ma kicseréltetem a simet, hogy holnap már tudjam ahasználni a telefont ahogy megkapom? Addig viszont nincs valami megoldás rá, ha kicserélem már most, hogy a régi telefonomban tudjam használni a simet?
-
válasz
bozsozso #19612 üzenetére
Most már csak holnap után.
(#19614) bopeti98:
Készülékváltásnál automatikusan lépeget a rendelés előre, senki nem hív senkit!
(De legalábbis a T a készülékváltót nem.)
Adatforgalomhoz:
A T-nél nincs ingyen, mivel nem tudsz vele belefutni semmiképpen egy horribilis számlába. Ha nagyon fontos, használj valami adatforgalom-számlálót, és a mért értékre számolj rá 25%-ot! Az nagyjából oké lesz. (Ha egyszerre sokat netezel, kisebb % is megfelel.)(#19616) pepe10.10:
Számolgass! -
1430
senior tag
válasz
bozsozso #16141 üzenetére
SIM csere csak személyesen fog menni, a rendelés átvételét követően menj be egy T-Pontba.
xlife11
Domino esetén 1125 Ft a "nullpont". Részletek >> -
válasz
bozsozso #16137 üzenetére
Szerintem a megrendelés után felhívod a +36-30/63-63-630-os számot, és a rendelési azonosítóra hivatkozva kéred, a SIM cseréjét, mivel az új készülék csak azzal működik.
Vagy egyszerűen ezen a számon rendeled, csak rendelés előtt kérdezd meg, ott jár-e a 10% kedvezmény! -
válasz
bozsozso #16056 üzenetére
a részletfizetéses számla azonnal megjelenik a my t-mobile értesítőjében, amint az előzőnek lejár - a hónap utolsó napján - a befizetési határideje, de ténylegesen kiszámlázva korábban - a csekkes formátumban - is csak a későbbiekben volt, a havi rendes számlával együtt!
amúgy sem kell vele kapkodnod, hiszen van egy hónapod a befizetésre! -
Nietzsche_
tag
válasz
bozsozso #15679 üzenetére
Egy a számlafizető, s az a lényeg... de folyó szintű jelszó (hat számjegyű) lehet kelleni fog hozzá...
De a legegyszerűbb, ha bemégy egy T-pontba kérsz egy távszámla előregisztrációt, egy perc az egész, s neked már csak vissza kell majd igazolni otthonról az e-mailedről... A hosszas hajcihőt így ki lehetne kerülni.
-
Varszegig
veterán
válasz
bozsozso #15631 üzenetére
komolyan nem értem a problémádat. Évek óta fizetem a dijnet.hu-n keresztül a upc-t, a az elmű-t, a főgáz-t (ez utóbbit nem kis harcok árán sikerült megoldani, mert mint kiderült minket, mint tigáztól átvett előfizetőket kb. leszartak, de némi balhézás, és energiahivatali panasz megoldotta). A legnagyobb örömöm volt, amikor a Telenortól átjőve tapasztaltam, hogy a t-nél ha nem is a dijnethez, de a vele teljesen azonos szolgáltatásokat nyújtó távszámlába kérhetem a számlákat. Ha tehetném az összes csekkemet ezekbe a "digitális archivumokba" kérném.
1. Nincs papír, nem a szekrényben fogja a helyet, hanem valakinek a tárhelyén, ha kell megnyitom, megnézem.
2. Nem kell postára menni, kártyával kifizetem és kész.Nincsenek illúzióim, pl. kisvárosunk vízműve sose lesz képes szerintem ilyen digitális megoldásra, de amit csak lehet szeretnék így fizetni.
Ráadásul a T próbált először kedves eszközökkel terelni mindenkit: 1500 ft kedvezmény, most épp 500 ft kedvezmény, akinek nem használ, az kapja a sallertMellesleg, 1430: múlt hónapban maestroval fizettem a számlámat a távszámlán, de a köv. havin nem volt 500 ft jóóváírás, mennyi az átfutása?
-
1430
senior tag
válasz
bozsozso #15631 üzenetére
Minden számla első oldalán rajta van vagy a K&H vagy a CIB vagy az MKB-s számlaszám, amire át lehet utalni a pénzt. Az összeg nyilván egyértelmű, és bár a neved alapján beazonosítható lehetnél, de mivel nem csak a saját számlád összegét utalhatod át (ha egyáltalán a te neveden van az előfizetés), ezért kell valami, ami alapján azonosítható, hogy hova kellene lekönyvelni a befizetést. Erre szolgál a T-Mobile számlák esetében a folyószámlaszám vagy amit a számlában is ajánlanak, a konkrét számla száma (a folyószámla száma praktikusabb, mert a legtöbb netbankba fel lehet vinni egy átutalási sablont, és akkor elég mindig csak az összeget megadnod, a többit az elmentett adatok alapján kitölti a netbank, és így nem kell egy hosszú számla számsort is pontosan begépelned).
Mellesleg ha megnézed, akkor ott van a számlában a csekk felett két mondat, az első azt tartalmazza, milyen adatokat adj meg ha átutalnád, a második azt, hogy mit kell megadni a bankodnak, ha csoportos beszedést szeretnél.
Összegezve, ha a szolgáltató az arcába tolná az ügyfélnek, hogy mit kell tenni, sokaknak az sem lenne jó, de ha megvan benned a kérdés, talán nem egy fórumon kellene feltenned, hanem közvetlenül a szolgáltatónak. Május 1-ig van idő, akár írásban is megkérdezheted, addig biztos válaszolnak.
-
válasz
bozsozso #15589 üzenetére
a távszámlához távszámla regisztráció szükséges, elektronikus számla esetében pedig direktben átutalással, bankkártyával, vagy csoportos beszedési megbízással is teljesítheted - tehát a távszámla úgymond egy plusz lépcső!
én az elektronikusat választottam, egyelőre nem távszámlázok, simán utalgatok e-bank útján! -
napocska2
senior tag
válasz
bozsozso #15536 üzenetére
Ha alkalmas bankkártyád van (az enyém pl. mezei Visa Electron, akkor a My T-....-ban a számlabefizetésnél kiválasztod a bankkártyás fizetést, bepötyögöd a kért adatokat és pontosan a számlaösszeget kell fizetned.
Varszegig #15537: Nnna, én is pont ezt akartam mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest