Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz bozsozso #7572 üzenetére
24 hónapos hűség esetén már 18 hónap után is lehetséges, amennyiben adott legalább arany kedvezményjogosultsági szint, én nincs negatív minősítő körülmény, például számlatartozás! ja, 18 és 24 hónap között néhány ezressel drágább a móka!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz bozsozso #7590 üzenetére
igen, a havidíj 100%-ban leforgalmazható (hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve sms küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön) + a csomagban foglalt; sms, adatforgalom és mobil tv!
forrás; link (2.1.1)[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz bozsozso #7653 üzenetére
néhány sorral lejjebb nem írják jóvá az összeget? legalább is, ha van bizonyos mobilnetes előfizetésed, akkor igen! illetve régebbi bizonyos gprs/wap estén felezik! vagy (már?) nincs semmilyen wap/net csomagod?
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz bozsozso #9039 üzenetére
A Google Nexus S kétéves hűséggel 49 990 Ft-ért elvihető, Domino feltöltőkártyás csomagban 64 990Ft!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz bozsozso #9071 üzenetére
Telefonon mire nem elég 16GB?Nekem rajta van két GPS progi EU térképpel,filmek,zene,stb.,még így sem használom ki!
De persze nme vagyunk egyformák,pedig hidd el jó kis teló."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz bozsozso #9073 üzenetére
Nem kérdés,hogy Nexus S.Sőt tovább megyek,a SGS-el szemben is a Nexus-t ajánlanám.A videó ami "negatívum",mert ugye a Nexus nem támogatja a 720p-s felvételt,de szerintem biztos megvolt az oka amiért a Google nemet mondott rá.Én amikor vettem,inkább a HTC fele húztam,SGS eszembe sem jutott.De nem bántam meg.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Bdanyy
addikt
válasz bozsozso #9073 üzenetére
Én 32-ért vettem sgs-t, ennyiért megéri többet nem adnék érte főleg az anyagminőség miatt, de mivel a bladet el tudtam ennyiért adni így ingyen megérte
Ace-t semmi esetben nem vennék. Nexuson úgy tudom elérhető a teljes ram SGS viszont nem lát csak 3xx megát.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
St3ven
addikt
válasz bozsozso #9121 üzenetére
Nekem eddig köze nem volt a tényleges (napon belüli) kiszállítási időpontnak a megjelölthöz, pedig többször rendeltem tőlük. Az egyik futár szerint nem is kapnak ilyen infót a T-Mobile-tól...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
válasz bozsozso #9121 üzenetére
Nos, mint olvashattad, eltérőek a tapasztalatok. Mondjuk úgy, hogy a DHL-nek foggalma sem lesz az általad megjelölt időszakról (az irányítószám alapján "elvileg" a felajánlott időszakokban szállít a DHL azon a területen).
Szóval a legjobb, ha nem határozod meg az időpontot vagy ha nagyon fontos, akkor írd bele a szállítási megjegyzésbe (ezt a futár szóról szóra látni fogja a papírján), de nyilván ez sem jelenti azt, hogy biztos be fogja tartani. Amúgy rendelheted a munkahelyed (vagy bármely más magyarországi) címére is, ha ott át tudod venni.Lakótársamnál például nem volt hajlandó a délután 16 óra utáni kiszállításra a futár (a WS-ban kiválasztható volt és beleírtam a megjegyzésbe is), de azt felajánlotta, hogy akkor éppen a címtől 5-600 méterre lévő MOL székháznál lesz, ha gondolja, ott átveheti. Ő persze odament és átvette...
Ami a meghatalmazást illeti. Ha szerződésköteles terméket veszel, azt csak a szerződő fél veheti át. Meghatalmazást pedig magánszemélytől nem fogadnak el (legfeljebb ügyvéd vagy közjegyző átlal ellenjegyzettet), jogi személytől is csak akkor, ha ezt előre jelzi (és beküldi).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz bozsozso #9283 üzenetére
Igen, ez csak személyesen kivitelezhető.
Ha letelt a hűséged, akkor legalább olyan áron tudod megvenni, de tényleges árat személyesen vagy telefonon tudnak mondani.
Az egy ügyfélhez tartozó pontok bármelyik számon beválthatóak.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tjb007
nagyúr
válasz bozsozso #11839 üzenetére
A Go!Net csomagokhoz nem kell aláírni (és nem is tudsz ha nem új előfőzető vagy), bármikor megrendelhetőek/aktiválhatóak és lemondhatóak (havonta egyszer, a másodiknál már duplán fizetsz).
(#11840) tjokai
1. Nem szükséges, hitelképességi vizsgálat viszont lesz. A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok listáját itt találod: [link]
2. Igen.
4. Igen.
5. Igen.
6. A webshop ár csak a webshopban érvényes, a differencia 10%.
7. A hívásátirányítás a T-Mobile belföldi hálózatába díjmentes, vezetékes belföldi hálózatba 13Ft/perc, más belföldi mobilhálózatba 56 Ft/perc.
8. Nincs megkötés, nem csak T-Mobile -os irányba beszélhető le a havidíj.
9. Igen, létezik, 12 hónapos konstrukció van alapesetben.(#11841) molnarpeter
Igen, rendelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz bozsozso #12381 üzenetére
"Ajándék kedvezmény új havidíjas előfizetésekhez"
De kipróbálhatod, ha beírod pl a mostani akciós készülékhez a telefonszámodat és az azonosítódat és kidobja az árat. De sztem sanszos, hogy csak új előfizetéshez igényelhető.
Árak alatt kipipálod a Meglévő havidíjas opciót.
-
djculture
félisten
válasz bozsozso #12561 üzenetére
Szerintem sehogy pont ezt néztem valamelyik nap én is.Mondjuk nekem van akountom mindkettőnél,t-mobilnál előrefizetős kártyám van avval betudok lépni.T-home nál kapcsolat kártyám van ami a t-mobilon irtakon teljesen más számú.Gondoltam már rá hogy egybekéne hozni ezt akettőt és t-mobilenál fun.De ezt szerintem csak t pontokba személyesen lehetne kibogozni.
-
blueye
veterán
válasz bozsozso #12682 üzenetére
Valóban IE alatt nem látszik a kép (ki használ IEt????) de vhogy ha ilyet tapasztalok biztos megnézném másik böngészővel. Biztos bennem van a hiba
Akkor András47 kedvéért a mai akció:
Emporia ELEGANCE plus -20% Dominóban[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz bozsozso #15534 üzenetére
igen, a postán. azt leszámítva viszont a világ összes pontján (boltok, online felületek stb.) ha kártyával fizetsz, az a kereskedőt terheli. viszont most a távszámláról beszélünk, és azt hogyan fizetnéd a postán???
nord_: van bank, amelyik felszámol költséget a csoportos beszedési megbízásért. na vajon, melyik?
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz bozsozso #15536 üzenetére
Ha alkalmas bankkártyád van (az enyém pl. mezei Visa Electron, akkor a My T-....-ban a számlabefizetésnél kiválasztod a bankkártyás fizetést, bepötyögöd a kért adatokat és pontosan a számlaösszeget kell fizetned.
Varszegig #15537: Nnna, én is pont ezt akartam mondani.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz bozsozso #15589 üzenetére
a távszámlához távszámla regisztráció szükséges, elektronikus számla esetében pedig direktben átutalással, bankkártyával, vagy csoportos beszedési megbízással is teljesítheted - tehát a távszámla úgymond egy plusz lépcső!
én az elektronikusat választottam, egyelőre nem távszámlázok, simán utalgatok e-bank útján![ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz bozsozso #15631 üzenetére
Minden számla első oldalán rajta van vagy a K&H vagy a CIB vagy az MKB-s számlaszám, amire át lehet utalni a pénzt. Az összeg nyilván egyértelmű, és bár a neved alapján beazonosítható lehetnél, de mivel nem csak a saját számlád összegét utalhatod át (ha egyáltalán a te neveden van az előfizetés), ezért kell valami, ami alapján azonosítható, hogy hova kellene lekönyvelni a befizetést. Erre szolgál a T-Mobile számlák esetében a folyószámlaszám vagy amit a számlában is ajánlanak, a konkrét számla száma (a folyószámla száma praktikusabb, mert a legtöbb netbankba fel lehet vinni egy átutalási sablont, és akkor elég mindig csak az összeget megadnod, a többit az elmentett adatok alapján kitölti a netbank, és így nem kell egy hosszú számla számsort is pontosan begépelned).
Mellesleg ha megnézed, akkor ott van a számlában a csekk felett két mondat, az első azt tartalmazza, milyen adatokat adj meg ha átutalnád, a második azt, hogy mit kell megadni a bankodnak, ha csoportos beszedést szeretnél.
Összegezve, ha a szolgáltató az arcába tolná az ügyfélnek, hogy mit kell tenni, sokaknak az sem lenne jó, de ha megvan benned a kérdés, talán nem egy fórumon kellene feltenned, hanem közvetlenül a szolgáltatónak. Május 1-ig van idő, akár írásban is megkérdezheted, addig biztos válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Varszegig
veterán
válasz bozsozso #15631 üzenetére
komolyan nem értem a problémádat. Évek óta fizetem a dijnet.hu-n keresztül a upc-t, a az elmű-t, a főgáz-t (ez utóbbit nem kis harcok árán sikerült megoldani, mert mint kiderült minket, mint tigáztól átvett előfizetőket kb. leszartak, de némi balhézás, és energiahivatali panasz megoldotta). A legnagyobb örömöm volt, amikor a Telenortól átjőve tapasztaltam, hogy a t-nél ha nem is a dijnethez, de a vele teljesen azonos szolgáltatásokat nyújtó távszámlába kérhetem a számlákat. Ha tehetném az összes csekkemet ezekbe a "digitális archivumokba" kérném.
1. Nincs papír, nem a szekrényben fogja a helyet, hanem valakinek a tárhelyén, ha kell megnyitom, megnézem.
2. Nem kell postára menni, kártyával kifizetem és kész.Nincsenek illúzióim, pl. kisvárosunk vízműve sose lesz képes szerintem ilyen digitális megoldásra, de amit csak lehet szeretnék így fizetni.
Ráadásul a T próbált először kedves eszközökkel terelni mindenkit: 1500 ft kedvezmény, most épp 500 ft kedvezmény, akinek nem használ, az kapja a sallertMellesleg, 1430: múlt hónapban maestroval fizettem a számlámat a távszámlán, de a köv. havin nem volt 500 ft jóóváírás, mennyi az átfutása?
-
Nietzsche_
tag
válasz bozsozso #15679 üzenetére
Egy a számlafizető, s az a lényeg... de folyó szintű jelszó (hat számjegyű) lehet kelleni fog hozzá...
De a legegyszerűbb, ha bemégy egy T-pontba kérsz egy távszámla előregisztrációt, egy perc az egész, s neked már csak vissza kell majd igazolni otthonról az e-mailedről... A hosszas hajcihőt így ki lehetne kerülni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen