Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
senior tag
Ja, hogy egyszerre csak a fél üzletet vetted meg részletre, értem.
Itt ilyen nincs, hogy órákat beszélgetek az eladóval. Van egy kb. 15 m2-es üzlethelyiség, ott 3 pult, 10-20 perc alatt bármilyen szerződést megkötnek. Van egy korombeli ügyintéző srác, vele szót lehet érteni.
Kérdés: webshopos rendelésért nagyon harapnak, ha vissza lesz mondva?
[ Szerkesztve ]
-
bettike0209
csendes tag
Persze-persze... Igen, így gondoltam, hogy ha a 100 MB adatforgalom jár le Attól féltem, hogy ugye ha letelik, akkor úgy veszi a teló, mintha nem is lenne netcsomagom, és simán tovább enged netezni.. Na, hát akkor mégegyszer köszönöm. Elég buta vok az ilyenekhez, első androidos telóm.
Betty
-
1430
senior tag
Like mellé is aktiválható RelaxNet vagy Go!Net, ilyenkor 50 MB-tal nagyobb keretet kapsz.
Duplanet 40 csak RelaxNet DÍJCSOMAGOKHOZ igényelhető, vagyis a Like díjcsomag mellé aktivált RelaxNet adatcsomagra nem kapsz Duplanet 40-et, viszont Duplanet 400 igényelhető, ha Go!Net adatcsomagot kérsz a Like-hoz.
Hangalapú díjcsomaghoz csak akkor igényelhetsz második SIM-et, amin a "fő" kártya net keretét használhatod, ha a DuoNet SIM feltételei adottak, tehát Like esetén ez felejtős.
hr2 #11187
Igen, jól értelmezed, sőt arra alkalmas eszközzel (pl. SGS II) akár 21 Mbps-os sebességet is elérhetsz.
Ja és 5 ezret még le is beszélhetsz a 6-ból.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Something_
őstag
Beállítottam, elvileg jó, habár tényleg akkor derül majd ki, hogyha a T-s percek és sms-ek elérik az 1500 ft-ot.
Az előző havit(nov 1-től nov 30-ig) hogy lehet megnézni? Ott kiderülne, hogy jól írja-e, mert már a My T-nél fent van a novemberi számlám. (Habár a 100 ingyen sms és az 50 mms-t le kell vonnom(
Amúgy még így beállítva is bonyolultan írja a dolgokat
Még egy észrevétel:
az ingyenesen hívható számoknál 61 percet ír, míg a DroidStat 54 percet. Majd "manuálisan" kiszámolom a naplóból, lehet, hogy a DS egész perceket ír, mármint másodperc alapon, míg ez a Call Meter perc alapon. Ami jó.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
-
BéHGT
senior tag
Az indokolja, hogy itt túl sok a birka, és mindent megtehetnek velük/velünk.
Komolyan elhiszik az emberek, hogy a szomszédos országokban 5-6000 ft-ért adnak több ezer percet, itt meg (pl nekem) 12 ezerért úgy ahogy kijön majdnem 1000 perc, 50%-os Te+Én kedvezménnyel? Vicc.... -
KZP
őstag
Én délelőttre kértem a szállítást, gondolván, hogy végső esetben is kora délután ideér vele a munkahelyemre a futár. (Oda volt írva, hogy "bank", tehát gondolhatta volna, hogy nem vagyok ott egész nap.) Hát nem ért ide, csak 18 órakor, így telefonon leegyeztettük, hogy akkor másnap reggel jön újra. Nem jött, aztán napközben felhívtak a futár cégtől, ott azt mondták, hogy ilyen esetben nem is viheti ki rögtön a következő napon az árut, csak az azutánin. Így aztán a hétfő délelőtti megrendelésemet kedd délelőtt helyett megkaptam csütörtökön. Komolytalan ez a 3 betűs futárcég, nem tudom, miért járatja le magát vele a T-Mobile.
Írtam egy panaszlevelet emiatt a T-nek, de még válaszra sem méltattak... -
atillaahun
veterán
Ha jól tudom a GLS-ről van szó, szarházi egy banda ezt tanúsíthatom. Véletlen sem veszik figyelembe, hogy mikorra kérem a csomagot a webshop megrendelés szerint, és kérésem ellenére a futár természetesen nem telefonál mielőtt jön. Legutóbb már ki se mentem mikor a kért időponthoz képest másnap este meghozták a telefont. Itt szobrozott a tag mínusz 10-ben a kapu előtt, és gyúrta a csengőt percekig, de annyi esze nem volt hogy felhívjon - esetleg mikor tartózkodnék itthon. Én meg úgy döntöttem leginkább semmikor.
Végül megvettem a telefont használtan mástól. Nem mondom, hogy csak emiatt, de nem rendelek többet a Tré webshopjából semmit.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Na az volt még a kemény, amikor a kétéves hűségidő lejártát követően nekem kellett bizonygatnom két ügyintézőnek majd - miután odahívattam - az üzletvezetőnek, hogy igenis vásárolhatok kedvezménnyel telefont, és köthetek újabb hűségnyilatkozatot a valamiért páriának számító MobilOtthon Prémium előfizetésem megtartásával is!
Bár tudatlan lettem volna, vagy tényleg ne tehettem volna meg, akkor megkíméltem volna magamat másfél évnyi szívástól egy gagyi LG GT540-essel.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
"a rendszer nem engedi"
Na ez a szöveg halálom. Ilyen egyszerűen nincs, és csak egyet jelenthet, hogy óriási problémák vannak a "rendszer" meglévő folyamatokhoz történő illesztésével.
(Mert ugye az alapvető a folyamattervezés/fejlesztés során, hogy - és most bármilyen folyamatról is legyen szó, pl. egy gyártósorról, beszállítói láncról, kikötőről, kórházról stb. - a meglévő eljárásokhoz illesztjük, a működő folyamatokra szabjuk a "rendszert", és nem pedig fordítva, a "rendszerhez" igazítjuk a folyamatokat.)
Az viszont nagyon igaz, ami korábban itt elhangzott: bankba, telefonszolgáltatóhoz, hivatalba stb. meg sem szabad próbálni úgy betérni ügyintézési célzattal, hogy nem tudod kívülről a Kondíciós Listát, az ÁSZF-et, vagy a vonatkozó törvényi szabályozást, kormány- és miniszteri rendeleteket legalább tízszer olyan jól, mint amennyire annak kéne ezeket tudnia, aki ott ül/áll veled szemben.
Ha felkészületlenül mész ilyen helyekre, simán leráznak, fennakadnak egy banális dolgon, megoldhatatlanná nyilvánítják a problémádat vagy csak éppen félretájékoztatnak.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
adam3
aktív tag
Nem arról van szó, hogy a szart el kell fogadni, hanem hogy időben lépni kell. Keresd vissza az eddigi hozzászólásait. Elhiszem hogy kicsesztek vele, de azzal hogy itt aktívkodik, nem ér el semmit. Nem kell átvenni a telefont úgy a szerviztől hogy sérült lett. Miután átvette és aláírta a papírt, nem tud tenni semmit.
Azóta pedig csak a sírás megy itt...
-
ANDROID???
addikt
Egyetértek a meglátással. Az is igaz, hogy nem kell rinyálni stb., ezért lehetne pl. adam részéről egy jó ötletet adni, hogy ha személyesen sem sikerül szép szóval/pattogva elintézni a szitut, akkor mi lenne a legjobb lépés. Mert a Békéltető testület részére is ment már a tájékoztatás, és a Fogy.véd. részére is. Azonban az hogy a hónapok telnek és a T csak ilyen-olyan süket szövegekkel és hivatkozásokkal leszerel az már nem mehet tovább ki..szott aug óta.
Adam, cseréljük el a te készülékedet az enyémmel és intézd el, meglátjuk Te sikerrel jársz e az ügyben, mert eddig nekem nem sikerült.
-
Phreetsie
tag
pontosan. a masik, hogy semmilyen tajekoztatast errol nem kaptam, hogy letezik ilyen. mert, nem azon a 10ezren mulik a dolog.. csak nem szoltak. bar, azt mondta, hogy o csak tajekoztat.. hogy van ilyen is. szoval, meg nem allitottak ki elv. szamlat. csak azt nem ertem, mire kiallitja a szamlat, mig eljon.. feladom stb. mar, boven 1-e elmult.. akkor meg mar siman levonhatna az elolegbol. ki erti ezt? ezeknek is csak iskolajuk van..
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
1430
senior tag
erikviking & KZP
Új havidíjas rendelés esetén mindenképpen felhívnak.giigz & djculture
Erről a Családi balesetbiztosítás (2) szolgáltatásról van szó, ez kerül napi kb. 30 Ft-ba. Ingyenes megoldás a T-Mobile-nál is létezik, bár ez "butított" verzió, illetve ezzel T-Mobile-ost biztos nem keresnek meg.
Minden esetre ha nem kéred giigz, akkor még csak abba se menj bele, hogy tájékoztatót küldjön (régen ebből sok panasz volt, mert a tájékoztató alatt a szerződést értették, ami valóban tartalmazott minden részletet, node...)''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android játékok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Kedvező ár! Toshiba L650 laptop (15,6/i3/6GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen