- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
Huroq #121583 üzenetére
Elvileg igen.Módosíthatod a kiszállítás időpontját a Telekomnál.Kérhetsz más címre is kiszállítást.A futárral is egyezkedhetsz az átvétel időpontjáról.
A visszaélések miatt vezette be ezt a Telekom.
A különbség annyi,hogy előfizetés esetén csak a szerződő fél veheti át.
Listaáras vásárlásnál a megrendelő veheti csak át.(Ebben az esetben kérhetsz másik címre való szállítást is.). -
törölt tag
válasz
Huroq #116227 üzenetére
Akkor lehet nekem is, mert előtte majdnem 2 millió volt, de már elvből nem veszek náluk semmit. Ha a 6 éves mindig pontos fizetés (80-100e/számla/hó) nekik nem jó, nekem jó a dominó és majd a media markt hagyom ott a pénzem. Hivogattak már, amikor láttak, hogy sorra mondom fel az előfizetéseket náluk.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Huroq #114672 üzenetére
NMHH oldalán lévő megfogalmazás szerint:
"Hívásrészletező kérhető
A szolgáltató kérésünkre köteles a számlához hívásrészletező számlamellékletet csatolni, amely a díj kiszámításához szükséges forgalmazási és számlázási adatok részletes kimutatását (pl. híváslista) is tartalmazza."Szóval ez alapján én is azt mondanám, hogy csak azt kell kötelezően részletezni, amely díjköteles a csomagod szerint, de érdemes volna megkérdezni a hatóságot, hogy mit gondolnak erről.
-
clon
senior tag
válasz
Huroq #112865 üzenetére
Azért, mert aki kapta a kedvezmény az "nyerészkedik" vele ráadásul HA nem fizeti akkor csak és kizárólag akkor érvényesítheti a tőle vásárló a letiltott készülék utáni kárigényét ha volt papíron megfelelő szerződése különben eléggé kétesélyes a kimenet.
Ha már korrektséget említesz akkor miért korrekt az, hogy nem kifizetett részletre vett készüléket továbbértékesítve az érte kapott összegből nem végtörleszti a készüléket? - ez lenne a korrekt és akkor "tiszta" lett a készülék... -
clon
senior tag
válasz
Huroq #112859 üzenetére
Elméletben akkor mikor kiállítja a "teljes" összegről az áfás számlát akkor kerül a mobil a vevő tulajdonába, DE utána a vevő köt egy részletfizetési esetleg kedvezményes összegre is szerződést amivel jogot formál(hat) ismét a készülékre a szolgáltató mindaddig amíg a szerződésben levő összeg ki nem lesz egyenlítve.
DE teljesen mindegy ki tulajdona a telefon, mert magán célú eladás esetén mindaddig nem jelent gondot míg fizetve van HA a fizetés elmarad akkor akinek tovább lett értékesítve a telefon "csalás" áldozatává válik. Ilyenkor ha van szerződés polgári peres eljárásban lehet visszaszerezni a vételárat. Itt még azért az is felmerül(het), hogyha a piaci ár alatt lényegesen alacsonyabban lett vásárolva a telefon és nincsen szerződés és nem bizonyítható egyértelműen a telefon eredete akkor "orgazdaság" miatt még + problémája is lehet a vevőnek. -
clon
senior tag
válasz
Huroq #112856 üzenetére
Ez az idézet szép, csak "kevés". Ugyanis van egy olyan, hogy Lakossági Ászf 2/a. melléklet Mobil szolgáltatás tartalma
"...Mindaddig, amíg a Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a Szolgáltatásába, valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti. A kedvezmény igénybevételekor kötött megállapodás aláírásával létrejött tartozás-elismerés az esetleges behajtási eljárás során felhasználható...." -
dnl91
tag
válasz
Huroq #111608 üzenetére
Igazából még ez a kedvezmény sem működik rendesen, nekem adottak a feltételek mégis 30%-al számol a rendszer ha váltani szeretnék, chaten azt mondták hogy pár nap múlva próbáljam újra, mert még nagyon újak a kedvezmények és technikai hibák vannak. Azonban ha valakinek már sikerült ezt meglépni írja le légyszíves!
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Huroq #111598 üzenetére
Kösz a promóciót, pont hosszabbítani szerettünk volna.
Sokszor mondják, nem éri meg szolgáltatónál készüléket venni, de az nagyon attól függ. Így most mi 16000-t fogunk fizetni törlesztővel, havidíjjal együtt erre az előfizetésre. Számolok egy GSM árat a készülékre (S10+), amit ráadásul kamatmentes részletre kapunk, az legyen havi kb. 10000.
A maradék 6000-ért korlátlan beszéd multiSIM-mel+korlátlan net+HBO GO. Nekem nem tűnik rossz boltnak. -
vacs
veterán
válasz
Huroq #110706 üzenetére
erikviking & sopruk: köszi, de valami nem fasza
Próbáltam regisztrálni a Telekom Gyorsfizetés oldalon, de a rendszer nem fogadja el azt az email címet, amit a sima telekom fióknál használok, mert azt írja, hogy már regisztrálva vagyok. Belépni mégsem tudok.
Ha egy másik címmel regisztrálok, akkor hogy fogom látni a mostani bankkártyáimat? -
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Huroq #110009 üzenetére
Én úgy vettem a mate 20 prot, hogy még volt 4 hónap hűségem és mind a két számomon telefon törlesztés is (kb. 20 ezer), plusz erre jött még a mate 12 ezres törlesztője. Engedte a rendszer.
Más:
Tegnap délelőtt sikerült Telekom chaten bekapcsoltatni a voWifit a saját számomra (Kösz Jani!) . Ezen a sikeren felbuzdulva gondoltam délután, bekapcsolom az feleségem telójára is. Itt közölte a hölgy, hogy nincs lehetőség chaten keresztül bekapcsolni. Mondom délelőtt még sikerült. Kérte az üi nevét és, hogy továbbítja neki a problémám. Majd keresni fog telefonon. Írom, hogy ez nekem nem felel meg, inkább felhívom Vandát, megköszöntem a segítségét. Várok vagy 5 percet, semmi reakció, mondom akkor neked is szép napot kívánok és további jó munkát.
Amin meglepődtem, hogy este fél 7 körül kábé 4 perc alatt elintéztem Vandástól mindenestül és még be is kapcsolták3-ból 2, annyira nem rossz.
-
poli27
veterán
válasz
Huroq #110015 üzenetére
Igen nekem is ez a bajom, pont leszarja a rendszer hogy havi 80k fizetek be nekik évek óta, nem enged venni semmit, mert tartozom az oled tévéből még 4 részlettel ( 90k kb) meg a s9+ ból (130k) val mindkettőnek több mint a felét kifizettem már de a rendszer a teli árukat nézi nem a fennmaradót....... míg a romák 2 utcával arréb meg vidáman röhögve megrendelik a 6 kilós oled tévét, és ki is viszik nekik 6 hónap becsületes fizetés után... Ez a szar rendszer kb 3-4 hónapja van előtte nem volt ilyen probléma vele....
-
válasz
Huroq #110009 üzenetére
Tényleg te voltál, sorry, hogy nem jelenítettelek meg, de csak az elv miatt idéztem a mondandódból.
Egyrészt teljesen igazad van, ami a rendszerrel kapcsolatos kritikát illeti. Másrészt, ezért tartom indokolatlannak és már kínosnak is a háborgást, idézlek:
Azért veszek részletre telefont és mást is, mert egy kedvezményes a készülék, kettő az ő pénzüket használom addig is.
Teljesen nyilvánvaló. Mint ahogyan az, hogy akkor, ha adják a pénzüket! Mint szintén nyilvánvaló, akkor adják, ha akarják, ehhez joguk van.
Hadd ne idézzem magamat a hajléktalanos szöveggel!
Nem röhögtek ki egyik bankban sem, mert ott a logika mentén adnak hitelt nem egy random valamire. Logikus hitelbírálati rendszer van a legtöbb banknál, de ezt a részt hagyjuk is.
Neked logikus, aham. Én meg ezen röhögök!
Anno öcsémnek 1+ éves munkaviszonyára vendéglátósként bejelentve adtak x kölcsönt, nekem ugyanannál a banknál hatod annyi értékű áruvásárlásomat elutasították azzal, hogy nem hitelképes! 10+ éve voltam akkor még atomstabil munkaerőpiaci körülmények között állami alkalmazásban jóval több fizetésért, mint a tesóm.
Logikus hitelbírálati rendszer van a legtöbb banknál
Egyszóval a pénzünkért járó stabil szolgáltatás és ügyfélkezelés hiánya miatt jogosan panaszkodik bárki, de egy vélelmezett kedvezményért, ami nem is jár, nem ildomos itt ennyit háborogni!
-
atosan
veterán
válasz
Huroq #110009 üzenetére
Elnézést a szövegkörnyezetből kiragadt részér:
"A szent rendszer kénye kedve szerint állapít meg előleget. Egy csomószor hibásan. Nem hiszem, hogy egyiknap enged vásárolni részletre előleg nélkül aztán következő nap bekéri a készülék teljes vételárat harmadnap megint semmit."
2 éve jártam úgy, hogy lejárt a hűség, reggeli kávézás közben gondoltam megnézem mit ajánlanak. Elsőre egy közepkategóriás telefonra kb 5ezer előleget kértek Magentásként. Délben megint ránéztem, már csak tizen valahány ezer volt, este már semmi előleget nem kértek. Csak mint sztorit osztom meg. -
poli27
veterán
válasz
Huroq #109990 üzenetére
Nálam nem a hitelképességi vizsgálat nem jó (miért is lenne hiszen marha sokat fizetek nekik), hanem nincs keretem amit senki se tud megmondani mennyi lenne, és az ászfben merre található ez a rész... kicsit érdekesnek találom ezt.... Tehát van egy keretem ami létezik de senki se látja és azt se mennyi, de nincs ez a bajom !
-
Keem1
veterán
válasz
Huroq #109164 üzenetére
Így van, de házon belül minden jobb. Én már rég UPC-s lennék mobilon is, ha lenne 4G és VoLTE náluk. Pedig 5900-ért kapnám a korlátlan netet.
Most anyám révén a Digit próbálgatom, 0 forintért van másik telefonban korlátlan net, de fő számnak még nem merném használni, annyira új. -
seger
addikt
válasz
Huroq #108904 üzenetére
Ezt az előleges dolgot baromira elcseszték...
Van 3 előfizetésem plusz otthoni lassan 4 éve... (sose volt késé a fizetésben)
Egyszer Venni akartam készüléket mert lejárt a hűségem, és hosszabítani akartam 2 évre. Majdnem az egész készülék árát akarták kérni előlegként! Felhívtam a telekomot, nem tudtak semmit csinálni. Mondván ez van.....
Bementem a telekom üzletbe, szó nélkül tudtam elhozni részletre minden előleg nélkül... igaz buktam 10ezer Ft online kedvezmény. Amit meg is reklamáltam. -
KZP
őstag
válasz
Huroq #108868 üzenetére
Nekem több részletem volt/van. És nekem is hosszabbításnál, új készülékkel, feldobott ilyen jó nagy előleget. Pár napig kísérleteztem vele, (vásárlás, kosárba bele stb.) aztán egyszercsak úgy értem el a megrendelés végére, hogy nem kért mobilelőleget a rendszer. Meg is rendeltem hamar. (Egy S10+ -ról van szó.)
-
radio100jozs
őstag
válasz
Huroq #107890 üzenetére
Nekem sem megy továbbra sem, technikai hiba van. Pedig próbáltam én is a telefonszám+SMS, meg az FB-vel is, más böngészővel...stb. Nekem nem csak ez a mobilszám van a fiókomban, hanem egy Dominós, meg a T-Sat előfizetés is. Ezen két utóbbi megy a mobil applikációval továbbra is.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Huroq #107853 üzenetére
Nekem pont ugyan ez a gondom. Tegnap váltottam egyik havidíjas díjcsomagról a másikra, azóta ez az előfizetés nincs benne a Telekom applikációban. Ha hozzá akarom tenni ismét, akkor azt írja vissza, hogy ez az előfizetés már hozzá van adva, de mégsem látok semmit.
Nekem a MultiSim meg le is törlődött, az a kártya nem is működik a díjcsomagváltás óta.A telekom weboldalon meg állandóan Technikai hibára hivatkozik, még belépni sem tudok tegnap óta.
Most próbáltam, továbbra sem megyen, így várok még türelmesen akkor. -
Kérhetik, de nem mindig szokták, ha nagyon akarja, anélkül is megoldhatja a dolgot, viszont úgy egyszerűbb nekik, ha ott SIM kártya, a többi a hozzáállásuk kérdése, mert anélkül is megoldható. (Úgy fontos az, amit előttem is írt Watto1991, hogy a régi SIM úgy azonnal inaktív lesz.)
Amikor én utoljára ilyet intéztem, akkor nálam volt, de mondta az ügyintéző, hogy nem kell, el is dobhatom akár, újról csinálta. (Jó, lehet hogy csak kellett a statisztika azon részébe egy plusz neki...)
Nem hiszem, hogy túl sokáig ülnének rajta, de rákérdezhetsz, hátha pontosabbat is mondanak (kivéve, ha sablonos ügyintézőt fogsz ki). -
MK VII
veterán
Hisz azóta már feloldotta a megosztás korlátozását, nem?
Tehát megosztani már meglehet a korlátlant. Talán múlt héten volt erről pont téma itt...
Ettől nem mintha korrektebb lenne a Telekom mint a Telenor ilyen csomagja, de tett lépéseket afelé, hogy kényelmesebben lehessen használni a korlátlan csomagot. -
tylerddd
veterán
Ha mégis a 10k-s korlátlan mellett döntök, amit mobillal osztok meg hotspot funkcióval, kell majd hűséget aláírnom?! Okt. 22-én jár le a jelenlegi, de úgy döntöttem nem veszek új iPhone-t (marad az i6s). Tehát ha átmegyek erre az új díjcsomagra 80perc+korlátlan net, arra kell aláírnom hűséget?!
-
r3dsnake
nagyúr
Tisztában vagyok vele mi mire vonatkozik, és jól írtam, amit írtam. Épp ezért vicces.
Havi 3290 (4290-1000 2 év hűség miatt) fizetek korlátlan böngészésért két simre, 2ezer lebeszélhetőséggel, és úgy osztom meg a netet, ahogy akarom. Akár két eszközről is egyszerre.
Ehhez képest ezek az új csomagok...
-
cocka
veterán
Most az tök mindegy, itt az elv a borzasztó. Hogy telenoréknál kétszer ennyi adatom volt ingyen és több óra netezés után is csak 38 mega fogyott.
Míg a telekomnál 585 Ft-ot fizettem azért hogy csinálhassak kb. másfélszer egy sebességmérést és hopp mind a 110 mega elfogyott. Nonszensz. -
Soulfly842
addikt
Kicsit pontosabban.
Legközelebb meg kell mutatni a Telekom oldalán ezt a tartalmat ilyen esetben!
Az azonos cím viszont feltétel!
Egyéb termék esetén (amit más is átvehet), annyit tennék még hozzá, hogy csak a Quick-es csomagok a szerződéskötés nélküliek. Minden más ugyanúgy előfizetői szerződés létrejötte mellett vásárolható csak meg (tehát "szerződéses termék"). Így más nem is veheti át.
Ez a Webshop általános szabályzatának a része (átvevőponttól függetlenül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged