- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #130994 üzenetére
Van bármelyik hazai szolgáltatónál is publikus SA az országban?
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #130154 üzenetére
Köszi.
Ha a piros kocka jelzi 5G akkor még tudom legközelebb hétfőn lesni talán. Harmashidi buszmegállóba érkezem (palotai út) újcsóri út felől. -
polonic
félisten
válasz
st3v3np3t3r #130131 üzenetére
Az 5G NSA nem a DSS-t jelenti. Hanem, hogy non standalone, azaz 4G core-hoz kapcsolódik az 5G rádió.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #130129 üzenetére
Fehérváron merre?
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #130129 üzenetére
Lehet, hogy DSS...
-
glacious
addikt
válasz
st3v3np3t3r #129996 üzenetére
Azért azzal tisztában van, hogy androidos telefon nélkül be se lehet állítani az órát első használatkor? (GW4)
Bankkártya hozzáadása a wallethez a telefonos appon keresztül megy, esim hozzáadása is telefonról megy. -
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #129996 üzenetére
Meddig bírja egy ilyen okosóra telefonként? Bírja az egy napot? Mert akkor estefelé esetleg fizetni is tud majd vele...
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #129984 üzenetére
Ha nem akar telefont használni, akkor a fő sim-et használja eSIM formában az okosórában. Már ha elég neki az okosóra által nyújtott funkcionalitás és képméret.
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #129962 üzenetére
A multisim is lehet eSIM...
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #128115 üzenetére
-
viktorhu
veterán
válasz
st3v3np3t3r #128036 üzenetére
Arra reagáltam, hogy két tanú, ügyvéd / közjegyző szükségesséről írtál - ez nem áll fenn, szalvétára is felírhatják, ha a két fél aláírta, a szerződés érvényes. A szóbeli szerződés sem semmis, tételesen szerepel a ptk-ban a lehetősége (pl. ha későbbi emailezésben elismerte az eredeti eladó az üzlet létrejöttét, vagy tanúk vannak stb., akkor akár betartható is lehet, nincs ilyen semmisség meg közjegyző előírása stb.
-
válasz
st3v3np3t3r #128056 üzenetére
Azt írtad, hogy semmis, majd mikor ez tévesnek bizonyult kifaroltál azzal hogy ezt úgy értetted hogy nehéz bizonyítani. A kettő nem ugyanaz, ezért írtam hogy tévedés, amikor azt mondtad, hogy ugyanazt írtad.
-
válasz
st3v3np3t3r #128047 üzenetére
Ezt írtad:
”A szóban kötött szerződés semmis! A letiltás elleni adásvételi is semmis, ugyanis 2 magánszemély között írt magánokirathoz 2 tanú kell és vagy ügyvéd,esetleg vagy közjegyző, anélkül a szerződés érvénytelen.” [link]
Ezt hogyan értelmezzem másképp, mint hogy azt írtad, hogy a szóban kötött szerződés semmis?
-
válasz
st3v3np3t3r #128036 üzenetére
“Én is ugyan ezt írtam”
Nagyon nem. Te azt írtad, hogy a szóban kötött szerződés semmis. Az nagyon más. -
viktorhu
veterán
válasz
st3v3np3t3r #128021 üzenetére
Ennyire nem nyilvánvaló, a PTK szerint szóban is lehet szerződni (jognyilatkozat szóban, írásban vagy ráutaló magatartással tehető), csak a bizonyítás nehéz. Az írásbeli szerződésnek sincsenek alapesetben formai követelményei (Ha e törvény eltérően nem rendelkezik, a jognyilatkozat akkor minősül írásba foglaltnak, ha jognyilatkozatát a nyilatkozó fél aláírta.). Aláírás van, a szerződő felek nem tagadják a szerződés létrejöttét. Ráutaló magatartás is van (kp és telefon gazdát cserélt).
Innentől nem az a kérdés, hogy magánszemélyként valaki milyen garanciavállalásra köteles, mert az előírtakon felül önként vállalt kötelezettséget a két fél megállapodása tartalmazhat.
Nagyon szomorú vagyok, mert itt az eredeti eladón kívül mindenki jóhiszeműen átvert fél, és a köztes eladó az üzlet létrejötte érdekében plusz kockázatot vállalt más tevékenységéért. Ha ő nem áll helyt, akkor a végső vevő lesz az átvert fél, ha helyt áll, akkor a köztes vevő. Nem tudom, hogy egy veszteségmegosztáson utólag meg tud-e a két fél állapodni, ill. van-e valamilyen írásbeli nyoma (emailes levelezés), ahol az eredeti tulajdonos elismerte az eladást (pl. ahol magyarázkodik), így a ráutaló magatartás ott is igazolható lenne.
-
válasz
"A szóban kötött szerződés semmis!"
Ez nem így van. Bizonyos esetekben előírt a kötelező alakiság, de általános jelleggel nem.
"2 magánszemély között írt magánokirathoz 2 tanú kell és vagy ügyvéd,esetleg vagy közjegyző, anélkül a szerződés érvénytelen"
Ez sem így van, a fenti különbségek a teljes bizonyító erejű magánokirat, egyszerű magánokirat és közokirat jelleget határolják el, a fentiek az általad leírtakban keverednek.
-
wesaaa
aktív tag
válasz
Tény,a papírt amit írtunk egymás között számomra is elég gyengén állja meg a helyét!
Ha 15.en nem változik a helyzet,én arra gondoltam hogy volna egy szervizes ő atveszi a készüléket 130ezer-ért én pedig utalok a tulajnak 70ezret.
Így lényegében visszakapott 200ezer forintot a 230ból.
Ennél többet én sem gondoltam tenni az ügy érdekében.
Szerintem ez egy korrekt gondolat lenne.
De lényegében ha kap 130at érte,az is több mint a semmi. -
Kbali
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #128022 üzenetére
Nézz utána mondjuk a gépjármű eladásnak, ha magánszemélyként teszed. Persze ott is érvényes a "rejtett hiba", de szavatosság van.
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #128019 üzenetére
Így van, példaként hoztam, nem akartam mindenféle szavakat használni, mert csak összezavarja a kérdezőt. De ha már felvetetted: Magánszemélyek esetén a nagyobb értékű használt termékre egy év kellékszavatosságot kell adni. És ebbe bizony belefér az, ha a telefon használhatatlanná válik egy éven belül.
Szerk.:
Viszont belegondolva: A kellékszavatosság az eladás során már fennálló hibákra vonatkozik. Tehát ez után történő nem fizetés miatti zárolásra elvileg nem. Kérdés, hogy az eladáskor fennálló hiba-e, ha a telefon még hűségszerződés hatálya alatt áll és ennek hatálya alatti szerződésszegés az oka a zárolásnak.
Mindenesetre nincs az a bíróság, aki ilyen esetekben nem határoz meg kárpótlási összeget. És főleg akkor van ez így, ha a vevő - mint ebben az esetben is - okos volt, és erre az esetre is kitért a szerződésben. -
Kbali
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #127998 üzenetére
-
wesaaa
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #127998 üzenetére
Én nem írtam adásvételit az eredeti tulajjal.
Közölte van pár hó részlet,azt kifizeti és kész.
Én eladtam.kozoltem h nem Én vagyok az első tulajdonsoa,írtunk egy letiltas elleni adasvetelit,de tanú meg hasonlók nem szerepel rajta. Csak vételár és pár adat
Az eredeti tulaj turelmet kért 15.ig h akkor rendezi a tartozást q tiltassal kapcsolatban.
Lényegében engem kötelez akármi ehhez az ügyhöz?
Ugyebár Én nem vállalhatok felelősséget másért.
Én szimplán eladtam egy használt készüléket,minimális haszonnal.
Engem terhel most valami? -
Landsmann
addikt
válasz
st3v3np3t3r #127996 üzenetére
Sosem értettem, hogy mindenféle írásos dokument nélkül hogy megy bele valaki, hogy megvesz egy használt készüléket. De egyébként az eladót is védené egy adásvételi szerződés, ha a vevő valamilyen illegális tevékenységhez, mondjuk bombariadóhoz használná a telefont. Minden általam eladott készüléket lepapíroztam.
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #127944 üzenetére
Megadod a havi számlán szereplő bankszámlaszámot.
Megadod a 16 karakterből álló eredeti vásárlási számla sorszámát.
Jelezd szövegesen, hogy az átutalást csak az eszközrészletre kéred könyveltetni és hogy hány havi részletet szeretnél befizetni. -
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #127911 üzenetére
Akkor rosszul tájékoztattak. A fennmaradó készülék részletek egyösszegben átutalással fizethetők.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #127055 üzenetére
szia, megpróbáltak az üzletben is rábeszélni, de a régi Mobil S 2019+4gb net 4300 Ft-os díjához képest most nincs számomra versenyképesebb csomag ezen az áron. (most hálón belül korlátlan, ami nekem fontos, mert a családból mindenki trés, a netben pedig megy a korlátlan spoty/deezer,tidal) Mellette meg van egy Digis kártyám. Személyesen sem sikerült az új QR kódot beaktiválni elsőre, azt dobta, hogy már felhasználták ezt a kódot. Viszont a második nyomtatott QR-t simán vette a teló, így minden működik, díjcsomagváltás nélkül.
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #126820 üzenetére
Ez telefon oldalon dől el, nem a szolgáltatónál.
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #126685 üzenetére
Amennyiben egy 8 jegyű rendelésszámod van akkor a GLS oldalon egy 1-est eléírva megnézheted.
A GLS a szállítás napján emailben és sms-ben is értesíteni fog.
A kiszállítás általában 2 munkanapot vesz igénybe.
Átvenni csak személyesen tudod. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #126681 üzenetére
1es a rendelésszám elé?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #126604 üzenetére
Most jött az sms, kijavították az esim hibát, át is váltottam fizikairól esim-re gond nélkül
-
válasz
st3v3np3t3r #126538 üzenetére
Akkor még jó, hogy nem jött össze az online díjcsomagváltás az ősszel meg a multisim aktiválás, valószínű gutaütést kaptam volna ha így járok.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #126540 üzenetére
Talált.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #126538 üzenetére
Erre van egy ősrégi apacs mondás…
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #126522 üzenetére
Működik, sikerült aktiválni. Csak elsőre elszúrtam
így kellett másik. Elég hülyén van megoldva még így is ez az esim aktiválás
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #126526 üzenetére
Az üfsz szám ingyenes
Ezt te hol tapasztalod?
Én roamingban használnám, ha működne akkor ingyenes lenne, de nem működik! (Ausztriában pl. működött)
Marad a hosszú szám, az meg fizetős!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #126522 üzenetére
Jó Neked! (hozzám képest)
Ma megint kaptam a Telekomtól SMS-t ugyanazzal a szöveggel a gyengébbek kedvéért 2x is leírva:
"Kedves Ügyfelünk!
Emlékeztetünk, hogy a Domino Plusz kereted visszafizetési határideje több, mint 1 hete lejárt.
Kérjük, töltsd fel egyenlegedet!"Természetesen már régen 2020 januárja kőrül visszalett fizetve, amiről én SMS-t is kaptam, de ők ezt a visszafizetést nem találják a rendszerben! (DE tartozást sem)
Azóta már használtam újra ezt a szolgáltatást és időben vissza is fizetem. (amig van tartozás nem is lehetne használni)
És mindig fel van töltve az egyenlegem.
Ezen SMS üzenetekkel bombáznak már 2019 óta, van mikor pár hónapig szünetelnek, van amikor naponta többször is megkapom őket.
Már elég sok pénzt eltelefonáltam az ügyfélszolgálatukat hívva.
Sajnos nekem az ügyfélszolgálat rövid száma nem működik, mert már évek óta külföldön élek.
Persze emailt is irhatok nekik, de szerintem falra hányt borsó...
Ui:
Az előfizetésre szükségem van, mert kell egy magyar telefonszám is!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #126520 üzenetére
Ez az ügyintéző hölgy megéri a fizetését
Ez az egy találta meg mi a hiba a rendszerben. Nem sikerült neki a MultiSIM szolgáltatást bekapcsolni a jelenlegi előfizetésemre, hibát írt ki neki a rendszer és a hiba nem hiba valójában, hanem egy frissítés, azaz bármilyen Lezárt csomagot tartalmazó( hang vagy mobilnet) előfizetéshez nem lehet kérni már MultiSIM-et sem eSim-et, csak az aktuálisan értékesített csomagra! Ezért futhatott hibára. Mosst várok az új QR kódra.
A vicc az, hogy kb. 9 emberből ez az 1 tudta megtalálni a problémát
-
válasz
st3v3np3t3r #126515 üzenetére
Ez egy király munkahely
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #126519 üzenetére
Nem tudok új MultiSIM-et igényelni a Watch appon keresztül, nem megy, a weboldalon meg erre lehetőség
így megint 1414
-
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #126517 üzenetére
Mondd le a meglévő MultiSIM-et chat-en, és ne generáltass újat. Tiszta lappal, a korábbi MultiSIM-eket elfelejtve próbálj meg a Watch appban újat venni, lehet, hogy csak az áthelyezéssel van gond (ha legenerálják a QR kódot és utána akarod a Watchra átvinni, az mindenképp áthelyezés lesz), hátha így működni fog.
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #126515 üzenetére
Ilyen probléma van a Vodafone-nál is eSim-el, persze ott is csak az almás aktiválásokat érinti.
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r #126510 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, nekem huawei óra van xiaomi telefonnal.
-
válasz
st3v3np3t3r #126501 üzenetére
Ez az egyik oka ami miatt most nem merek telefont cserélni, hogy nem hiszek benne, hogy a telekom gond nélkül csinálna új esim QR kódot.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Csak halkan jegyzem meg,ezért hagytam ott a Tkomot ( ügyéntézésük) csak domino simem van azóta,tartaléknak.
-
szalai112
senior tag
válasz
Szia
Egyszer nekem is volt ilyen gondom esimel, amit a telekom QR generált a fikómban hibás volt!
Megkértem a 1414-en dolgózót akik más rendszer felületet használnak ott generáltak nekem újat és elfogadta.
Ezzel is bróbálkoztak? -
Gubu0101
veterán
válasz
Ugyan igy vagyok mar tobb mint 2 honapja,generalnak qr kodot,csak nem kapom meg.Mar 1 honapja felvettek hibara,azota javitjak
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #126105 üzenetére
Ahogy elnézem a többi szolgáltatót, azok se eröltetik magukat.
Lehet menni a Vodához például ahol olyan listaárak vannak, hogy a pofám leszakad. Azokból lehet jó kis kedvezményeket adni.
Csak egy példa:
iPhone 13 listaáron, kártyás csomagban (KAPASZKODJ!!!) 396.990 forint!!!(Telekomnál 375 ezer.)
Vodánál 11ezres előfizuval már csak 373ezer és ebből kapsz 2100 forint kedvezményt. Telekomnál mennyi kedvezmény is jár 11ezres előfizu mellé? 20 ezer?
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #125987 üzenetére
Holnap indul a Cyber November a Telekomnál.(nov.2).
-
norbertoth
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #125979 üzenetére
Én nem látok még semmit sem a weboldalon.
-
szalai112
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #125979 üzenetére
Szia
A honlapon mèg semmi. -
ACE-
addikt
válasz
st3v3np3t3r #125939 üzenetére
De ez minden számot tilt, ami nincs a telefonkönyvedben...
-
Gubu0101
veterán
válasz
st3v3np3t3r #125937 üzenetére
Es az iphoneon jelez valamit,hogy rejtettrol hivtak?Amugy en nem hasznalom,szamal hivnak mindig
-
válasz
st3v3np3t3r #125756 üzenetére
Köszi
Mondjuk a dolog az úgy néz ki, hogy esélyes az üvegfólia hibája. -
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #125653 üzenetére
Így értettem én is.
-
herdsman12
őstag
válasz
st3v3np3t3r #125644 üzenetére
Androidot keresek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #125633 üzenetére
Most működik
-
Gubu0101
veterán
válasz
st3v3np3t3r #125633 üzenetére
Nekem is,ugyan ez
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #125451 üzenetére
Amikor a hegyekben túrázunk, nagyjából az asszony szifonjával párhuzamosan szokott elmenni az S21-en is a térerő. Szóval ez az állítólag nálam nem áll.
-
Nordik
őstag
válasz
st3v3np3t3r #125445 üzenetére
Mi van egyébként akkor ha elveszted az E-simes telefont és csak egy másik nem e-sim képes telefont tudsz használni átmenetileg? Ilyen esetben be kell menni és adnak ingyen egy fizikai SIM kártyát?
-
ANDROID???
addikt
válasz
st3v3np3t3r #125320 üzenetére
Lehet napkitörés
Nem a fasbúk ami zavar, hanem pl, az email szolgáltató 1.-re nem tölt be 2-3.-ra, stb. Így viszont totálisan használhatatalan. -
válasz
Lehet ez a gond: [link]
-
tylerddd
veterán
válasz
Nálam a két multiSIM vergődik, a mobilommal böngészni tudok, de csomó app nem tölt be, nem tud frissülni.
-
Peltár
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124817 üzenetére
Hibás volt a 4g Router. Bevizsgálták cserélték, kevesebb mint 24 óra alatt. (sajnos azonnal nem lehet mert egy csomó mindent visznek vissza aminek semmi baja csak user error)
Na de most vittem netbook-ot , rácuppantam egy dugalyra beüzemeltem ott helyben
kártya bele nem lát semmit admin felület viszont rögtön bejött és kapásból az fogadott hogy a PIN Lockolva van. Egyből mutatta hogy hol tudom átállítani, beírtam a PINT mentettem hogy automatikus legyen és rögtön ment a net, megjelent a földgömb és a térerő vonalak,
amik a hibás készüléknél nem voltak. Tehát alapból nem igaz az, hogy ha beteszed a kártyát
magától lesz net. Az új SIM PINT vagy előtte tiltani kell a telón, majd átrakni, vagy admin menüben rögtön lehet beírni és automatikusra rakni, mert szól. Semmilyen szolgáltatói dolgot nem kellett állítani. Holnap még tesztelem, meg fixre beállítok , frissítek mindent, azt megkapja a gazdája. Kíváncsi leszek az antenna mit dob rajta egy telefonhoz képest, mert ahol ki tudtam próbálni az egy pince volt és 3Mbit/s volt a le és a fel Telekom kártyával.
Ha beválik tartalék rendszernek nem rossz olyan helyre ahol kevés a térerő. -
Peltár
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124815 üzenetére
Másik hármat
A TP-Link ügyfélszolgálat is erre tippelt legvégül, mert végighalgatta miket próbáltam, egy két dologra még rákérdezett, aztán mondta ahogy Te is, szerinte is foglalat. Kínomba már a kártya miatt hívtam fel, hogy nem e esetleg a feltöltős kártya a baj. De ez sem. (szerencsére) holnap visszaviszem 3 napon belül van, de vizsgálgatni akarják, pedig 2 perc alatt látni hogy nem megy, van náluk bontott amin lehetne tesztelni a kártyáimat. Rögtön kiderül. Na mind1 ez van, nálam ez szerencsére ritka eset, csak persze pont rosszkor és nem is az enyém lesz.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124777 üzenetére
Köszönöm
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124721 üzenetére
124720-as hsznek szól.Igen kötbér fizetéssel lehet. A kötbér az adott szolgáltatáskor kapott készülékkedvezmény fennmaradó része ,amely készülékvásárláskor a kapott készülékkedvezményből lesz levonva.
-
Gubu0101
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124721 üzenetére
Ezt tudom nagyabol.En arra gondoltam,hogy most ha kifizetem a tvt aminek anno alairtam 2 evet,ez kb fel eve volt.Hozok ki mas keszuleketet ugyan erre az elofizetesre,akkor ujra ketto ev es ami most van azt kotberezik,mivel nem jart meg le,vagy ujra kezdodik a ketto ev.Rem ertheto
-
anadroid
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #124671 üzenetére
Úgy dereng, hogy a tartózkodásit kukázták a nyáron. Vagy van fix lakcímed, vagy "hídlakónak" minősülsz. A Margit-híd alatt.
-
dannyl
addikt
válasz
st3v3np3t3r #124652 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124654 üzenetére
Lehet amikor ő vette még volt,ezért jobb ha megkérdezi.
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124642 üzenetére
Nem olyan nagy,hogy a GLS ne tudná szállítani.
Az év elején kezdett újra 43" feletti tévéket szállítani a GLS a Telekomnak. -
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124640 üzenetére
Nagyobb tévékre gondoltam
.Egy időben nem vállalta a GLS a nagyobb Telekomos tévék szállítását,ezért szerződött a Telekom a HDT-vel és a Wabererrel.Az utóbbi időben megint szállít 43"-nál nagyobb tévéket is a GLS.
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #124618 üzenetére
Vagy régi a SIM kártya is..
-
UHHH
őstag
válasz
st3v3np3t3r #124614 üzenetére
2015-ös, upgradelt hardver teknolodzsis az enyém, ezért 410-zel van szerelve (i9195i, az i a végén jelenti a frissített hardvert). Sajnos nincs ekkora, normális méretben semmilyen jó telefon. Mint említettem: Nem a telefon tehet róla, hogy bekapcsolódik a telekomnál a hangposta random módon, mert más eszközben is rossz.
Más nem szív számhordozásos gubanccal? -
UHHH
őstag
válasz
st3v3np3t3r #124612 üzenetére
Egy csodaszép B20 kompatibilis ( B1 (2.100) B3 (1.800), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B20 (800) ), snapdragon 410-zel ellátott samsung S széria.
A lokáció szintén nagyon szuper, mert tőlem 100 méteren belül van adó, rálátok az ablakból most is.
De nem hiszem, hogy a hangposta össze-vissza be és kikapcsolását az én telefonom kezdeményezi, amikor felhívom a 1414-et, és megkérem, hogy ne szórakozzanak már a hívásértesítővel meg a hangpostával. Telekom appban is néztem és meglepett, hogy hirtelen hangposta ON van.S amikor átrakom egy (szintén 4G-s) nokiába, akkor is fennáll a probléma.
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124556 üzenetére
így volt, ez a kulcsszó
jelenleg előleget kell fizetni minden esetben ha preventel listán vagy
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124548 üzenetére
Pontosan tudom, de te állítottad hogy akkor nem lehetne.
Én azt kérdeztem hogy másik szolgáltatónál volt e tartozása?
A Telekomhoz képest másik alatt nem csak a Vodát lehet érteni
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124541 üzenetére
Ha lenne tartozása a Telenornál, miért ne hordozhatná át a számár Vodától Telekomba?
-
andor80
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #124506 üzenetére
Oké nem szánalmas egyenesen pocsék minősíthetetlen banda.
-
andor80
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #124506 üzenetére
A vodafone már átadott mint írtam!Telekom kártya egy hete nálam...
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124388 üzenetére
Én is arra tippelnék, de hülyeséget nem akartam írni.
Abban az esetben viszont nem lesz VoWifi fórumtársnak itthon. -
szalai112
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #124267 üzenetére
Hát ezz valahogyan mézes madzag
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #124267 üzenetére
Nem kraftos csomag van, mégis megtudtam rendelni.
2500 forintért 85 giga net 30 napra nem rossz. Tesómnak pont jól jött most.
-
blueye
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124173 üzenetére
amig marad...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #124141 üzenetére
állítólag elvágtak egy 10kV-s földkábelt egy útfelújításon itt a környéken, már helyre állt az áramszolgáltatás.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124079 üzenetére
Hát én nem néztem senkit hülyének, csak linkeltem amit találtam.
-
szirtesi
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #124064 üzenetére
Ezek nem a telefon mellé választható csomagok.
-
válasz
st3v3np3t3r #124064 üzenetére
Itt az 50 GB-os csomagra már írják az 5G-t, de ezek a külön adatcsomagok.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #123912 üzenetére
Én anno muterom német vodás S9+-ára flasheltem XEH romot, és ebből:
Ez lett:
Ami már teljesen vodafone mentes, se bekapcsolás logó, se szolgáltató szarságok, na és persze megy minden aminek mennie kell (VoLTE, VoWifi minden szolgáltatónál).
-
rin33
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #123880 üzenetére
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #123878 üzenetére
Mert mi a hiba abban, amit írtam?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #123871 üzenetére
A féláras korlàtlan nethez 2db Mobil S + 4GB-os csomag a minimum (Természetesen Magentában). Emellé rendelt harmadik előfizura már féláron van a Gigaerős Net és a Gigaerős Net+.
——————
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r #123875 üzenetére
Értem, ezt jó tudni.
Köszi -
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r #123873 üzenetére
Ezt már olvastam, és nem 100%-osan egyértelmű.
Gondoltam, hátha van vkinek tapasztalat.
De azért kösz :)
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r #123871 üzenetére
És ilyenkor mind3 mobil hang+adat előfizetésen kell korlátlan netet rendelni, hogy fél áron legyen vagy a 3-ból 2ön lehet pl 15gb csomag is és akkor is féláron van 3.on a korlátlan net?
-
AnonymusX
őstag
válasz
st3v3np3t3r #123859 üzenetére
Régebben még járt a 3 otthonira 25% kedvezmény (2-re 20%), most már csak 20% jár 3 otthoni szolgáltatás esetén is. Így már nagyobb a differencia a Maganta 30% javára.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #123857 üzenetére
2 otthoni meg egy mobil elég a Magenta 30%-os kedvezményhez.
2 otthoni és 3 mobil előfizu esetén pedig a korlátlan mobilnet féláron van.
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #123722 üzenetére
Az M2M nem a jelentős adatmennyiségre épül, 2G hálózaton is bőségesen elvan, mivel ritkán és keveset kommunikál. A Pegasus ettől sokkal több sávszélességet igényel és sokkal folyamatosabban.
-
szalai112
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #123720 üzenetére
Szintén deto
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #123708 üzenetére
Ez nem igaz. Multisimen sms-t kizárólag akkor lehet fogadni, ha az a multisim technikai számára érkezik!
Ez a kezdetektől fogva így volt., nem hinném, hogy változott a technikai háttér. -
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #123708 üzenetére
Ezt a verziót nem tudom. Nekem párhuzamosan működött a kettő, akkor fogadni és küldeni is csak a technikai számmal tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest