Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz st3v3np3t3r #104726 üzenetére
Szerintem okozhatja. Próbálj meg egy kártyacserét.
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104726 üzenetére
Szia,
A készülék szoftveresen is támogatja?
Mert a hardveres rész kevés.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104735 üzenetére
[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #104735 üzenetére
Bocsi, ha láma a kérdésem: Most az a baj, hogy nem írja ki, hogy VoLTE, vagy hívás közben nincs 4G egyáltalán?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104738 üzenetére
Akkor szoftveres gond/hiány van ilyen tekintetben a rendszerrel.
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #104738 üzenetére
Az, hogy a konfigurációs fájlban mi szerepel, az lényegtelen.
A Huawei Mate 20 Pro-ban van a rendszer mélyén 5G-re vonatkozó megjegyzés, és ez a telefon annak közelében sincs.Esetleg próbáld meg átírni ahogy láttad, hátha...
A videóban nem mutatják/mondják a szoftver verziót? Lehet az különbözik. Vagy nem tudom...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104742 üzenetére
Szerintem nem.
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104746 üzenetére
Ha a telefon nem csak hardveresen támogatja a VoLTE funkciót, hanem szoftveresen is, akkor a kapcsoló olyan SIM kártyával is megjelenik, amelyik nem ad kapcsolódó infót, mert az ahhoz tartozó előfizetésen nem aktív a 4G hanghívás.
Tapasztalatból is írom ezt, több telefonon is kipróbáltam.
A feleségemnek View 10 van, ami hardveresen támogatja, sőt, dual VoLTE képes, de Android 8-on nem tudtam előcsalni a VoLTE kapcsolót és nem is működött a 4G hanghívás, aztán megérkezett a 9-es frissítés és megjelent a kapcsoló, mert abban már szoftveresen is támogatva van (a Telekom is), azóta működik a VoLTE.tomp: Újpesten minden rendben.
[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
válasz st3v3np3t3r #104756 üzenetére
Igen arra gondolok. Telenornál írja, gondolom hasonló lehet árban mint a telekom
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104753 üzenetére
A Telekom egyáltalán nem forgalmaz View 10-et, pont ezért is írtam példának korábban, hogy a gyártó idővel betette a szoftveres támogatást.
Nagyon sok olyan készüléken megy a VoLTE, amilyet a Telekom nem forgalmaz, nem játszanak ők semmire, ha a gyártó beteszi a támogatást a szoftverbe, akkor jó, ha nem, akkor nem megy.
Megjegyzem, úgy hallottam, a 4G hanghívás kifizetődőbb a szolgáltató számára (is), akkor pedig nem is lenne érdekük hátráltatni a funkciót.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104797 üzenetére
Igen ez igaz.. de én a T-n keresztül vettem
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #104827 üzenetére
Jó lenne
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104839 üzenetére
Az lesz szerintem, amit korábban írtam, szoftveresen megoldja majd a támogatást a gyártó és onnantól menni fog, ahogy történt az a View 10 esetén is például a 9-re frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #104845 üzenetére
Írta a telefon típusát, az pedig tudja a VoLTE funkciót.
-
MadMancs
veterán
válasz st3v3np3t3r #104855 üzenetére
Másik fél kapcsolódási módja nem érinti az én VoLTE hívásomat. Lehet akár GPRS is, nekem akkor is VoLTE marad. Pl vezetékes telefonok ritkán lógnak 4G hálón, jellemzőbb egy kábel. Mégis VoLTE hálón megy a hívás rájuk.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
herdsman12
őstag
"VoIP alapú hívásoknak is van alapfeltétele,hogy stabilan és jó minőségben működjön"
Valami más lesz a magyarázat, 3G képes telefonon is stabilan és jó (?) minőségben használom a VoIP hívást.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Nyilván a nyílt utcán nem fog váltogatni VoLTE és VoWIFI között, mivel tudtommal kicsiny hazánkban nincs kiépített VoWIFI hálózat
De van. TelekomFon a neve a szolgáltatásnak. Arra ugyebár tud automatikusan csatlakozni a telefon, még úgyis, hogy nincs elmentve a hálózat a készülékben. És lemerem fogadni, hogy meglesz úgy csinálva, hogy menjen rajta a VoWiFi nyilvánosan.
Meg egyébként is: a VoWiFi-hez bármilyen wifi jó, a munkahelyi Digis, vagy UPCs is. És nagyvárosokban rengeteg hotspot van már. Jó lesz majd ez, csak mellé kellene normális, stabil, és erős 4G is.Szerk.:
Éshogy tuti ebben a TelekomFon-ban töri az agyát a Telekom, szerintem misem bizonyítja jobban, hogy november, december körül a Flip-es routerekben is megjelent a TelekomFon-os hálózat 'magától'.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104904 üzenetére
Itt dolgozói csomagról van szó, mindenki maga köti egy Telekom üzletben, nem pedig flottakezelőn keresztül...
-
4Grider
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104908 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem a flottakezelőnél szerződsz.
-
Dave1984
őstag
válasz st3v3np3t3r #104935 üzenetére
Nem az én nevemen van a kártya, így semmilyen kódot nem tudok hozzá, nem hiszem hogy tudok intézkedni. Vagy ilyen szinten azért lehet? Feleslegesen nem szeretnék bemenni T-Pontba.
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
hjanos1
senior tag
válasz st3v3np3t3r #104940 üzenetére
Ertenem a korlatot, de ez eszmeletlen nagy merteku, 30-40%-ara korlatozni a kapcsolatot. Raadasul 2 teljesen kulonbozo rendszeru telefonon ez gyanus nekem.
The Factory Must Grow
-
4Grider
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104957 üzenetére
Egyrészről egy távközlési szolgáltatással kapcsolatban a fogyasztóvédelem (de inkább járási kormányhivatal) nem illetékes.
Másrészről hol szerepel az előfizetői szerződésedben és az ÁSZF-ben a VoLTE biztosításának kötelezettsége és paraméterei? Ez egy ingyenes és tesztelés alatt lévő szolgáltatás, amit deklaráltan nem biztosítanak mindenkinek...[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz st3v3np3t3r #104959 üzenetére
Továbbra is azt mondom hogy továbbra is a Telekom a legkorrektebb VoLTE fronton. Már leírtam hogy 3 különböző gyártó ( Xiaomi, Huawei, Samsung) megy a VoLTE ami gyári független. Ebből ráadásul Xiaomit nem is értékesíti Telekom. Plussz a ráadás. Samsung A6+, TELENOR Rom al, viszont független,, Telenor nem megy, Telekomos kártyával igen. Szóval valószínűleg telódnál van a hiba.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
Az ÁSZF-ből tudsz a VoLTE-val kapcsolatban bármilyen vállalt minőségi mutatót idézni?
Amíg nem, nincs miről beszélni, a távközlési szolgáltatók ui. az ÁSZF alapján kötelesek működni. -
radio100jozs
őstag
Ez nem tiszta, mert pl. az én Honor 9 Lite készülékem, amit az Edigitelnél vettem, gond nélkül működik VOLTE hívás a Telekomnál vele. Nem Telekomnál vettem.
-
kutga
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104966 üzenetére
Szerintem is.
Fizetni kell érte? Rögtön odaadják? Saját néven van az előfizetés.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104969 üzenetére
A honlapon is ezt találtam közben, köszi.
Let the Zone take me if I am.
-
kalanchoe
senior tag
válasz st3v3np3t3r #111205 üzenetére
Tudtommal erre nincs szabály.
-
kchris78
veterán
válasz st3v3np3t3r #111237 üzenetére
viszont érdekes hogy iPhone-ra nem működik még...
-
CLAWz
tag
válasz st3v3np3t3r #111296 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az hogy lehet??? Nem egy árlistából dolgoznak?[ Szerkesztve ]
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
CLAWz
tag
válasz st3v3np3t3r #111298 üzenetére
Ezeket a jó üzleteket hogyan szúrod ki? Rendszeresen figyeled az árakat?
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
CLAWz
tag
válasz st3v3np3t3r #111300 üzenetére
Teljesen igazad volt, még 20.000-el beljebb lettünk és a kifutó p30pro 256 +DJI osmo 3 csomag is volt nekik.
Köszönöm szépen!Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
Drughi
addikt
válasz st3v3np3t3r #111313 üzenetére
Akkor pont nem érek el vele semmit.
-
vizslakutya
senior tag
válasz st3v3np3t3r #111435 üzenetére
Értem,most visszaolvasva már rájöttem,hogy nem Telekomos a box.
Köszönöm.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
viktorhu
veterán
válasz st3v3np3t3r #111457 üzenetére
Az enyémnek rá volt írva a dobozára, hogy az első üzembe helyezésnek Európában kell történnie, más régió sim kártyáját csak európai simmel való aktiválás után fogad el.
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #111459 üzenetére
Ha valóban a régiózárról van szó, azt a szolgáltató nem tudja, a gyártó pedig nem akarja eltávolítani - előbbi biztos, utóbbit írom úgy, hogy szerintem.
Van amúgy régiózáras készülék, pont a Samsung kapcsán lett "népszerű".TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
attiati
veterán
válasz st3v3np3t3r #111457 üzenetére
Igazad van, halozati sim zar.
Mit javasolsz?
Muszaj innen Thaifoldrol megoldanom.
Fuggetlen a keszulek. -
legenda
válasz st3v3np3t3r #111461 üzenetére
Pedig egy ideje így adja a készülékeket a Samsung, illetve a szolgáltató(k) is így kapják: [link]
(A neten kerestem a képet, de például anno a Telekomtól, majd később a nem szolgáltatós, de hivatalos hazai viszonteladótól vásárolt Note9-eimen is volt ilyen matrica.)
Igen, főként a szürkeimport és társai ellen lépnek fel így.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #111466 üzenetére
Elvileg minden régióban arra zárják, ahová eredetileg a forgalmazás szempontjából szánva lett - lehetnek persze kivételek, ahol nincs rajta zár, de az EU-ban biztos van.
Anno csak az EU-val kezdték, ha jól emlékszem, a Note 3 volt az első ilyen készülék.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz st3v3np3t3r #111465 üzenetére
Koszi
Nem tudom kinel lett vasarolva, vagy melyik szolgaltatohoz tartozik.
Irtam a samsungnak, nem igazan kapkodnak a valasszal.Kulfoldrol helyi tarifaval hivhato _barmilyen_ szam letezik meg egyaltalan?
Vegighallgatnek egy 10 perces ugyfelszolgalatot es lehet lekerul rola. -
attiati
veterán
válasz st3v3np3t3r #111469 üzenetére
Koszi szepen, elinditottam az igenyt.
Vegul telefonalnom kellett mindenkeppen, igy a 10 perc telefonalas megoldotta. -
erdeidaniii
csendes tag
válasz st3v3np3t3r #111490 üzenetére
Elméletileg így van, gyakorlatilag meg.. Tudtommal van más Mi 9 tulaj itt, akinél megy ez a szolgáltatás.
Mondjuk még mindig nem tudom felfogni, hogy egy több hónapos témát még mindig igényelnie kell a felhasználónak, míg a másik szolgáltatónál működik bármi galiba nélkül szinte készülékfüggetlenül. -
Schizoka
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #111518 üzenetére
Szia!
SE K550i
Igen jól adtam meg.
Első tulaj vagyok. -
Schizoka
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #111523 üzenetére
Tökéletes másod telefon,eredeti akku ami még mindég hat napig bírja.
Lehet nem adom fel.
Köszi a segítséget! -
válasz st3v3np3t3r #111523 üzenetére
Én telenoros 2008-as telefonom függetlenítettem és több mint 2 hónapot volt a telenor szervizébe mire vissza kaptam. Előtte volt másik város telenor központba, ott a gyártó azt írta hogy már ki függetlenítette, de mégsem volt Jó telekomos kártyával (3x voltam annál a telenornál és már elegem lett, másik város telenor üzletében próbálkoztam, sikerrel... Jó kis telefon és több mint 1 hetet bír az eredeti battery. Bár sok mindenre nem használható, de telefonálni lehet vele meg ébresztőnek is tökéletes a kis buta Samsung telefon
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz st3v3np3t3r #111527 üzenetére
A maga idejében ez volt az első csúcs telefonom (nem volt olcsó) és ha ma kapnék egy vadi újat, használnám! [link] /ha jól emlékszem még T-nél vettem/
Nagyon jó telefon volt, olyan képeket meg videókat csináltam vele, hogy le a kalappal, ma is megállná a helyét! 5 megapixeles kamera volt benne, de jobb mint sok mai telefonba a 16 -os kb.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
br4adam
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #111551 üzenetére
990 Ft lesz neki. Mert csak a korlátlan nethez létezik két fajta multisim (990 és 3990), ami sebességben eltérő.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz st3v3np3t3r #111553 üzenetére
ÁSZF 14.oldal
mivel neki nem korlátlan mobilinternet csomagja van, így 990ft/hó a MultiSIM, első sor érvényes rá.
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz st3v3np3t3r #111565 üzenetére
Nekem se. Jelentettem is hibára.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz st3v3np3t3r #111565 üzenetére
Lehet csak holnap kerül be, hétvége van. A Dominos 70 perces opciónál is ez volt a múltkor. Holnap du. keressétek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Steam topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Retroid Pocket 4 Pro teszt
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen