Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Yettel topik
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
sziasztok!
ha hónap végén jár le a hűségem akkor hamarabb nincs lehetőség készülékváltásra? csak napra pontosan amikor lejárt?(pl.:nekem 26-án jár le)
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
hogy vannak ezek a médiamánia díjcsomagok? a benne foglalt net, sms illetve mobil tv az teljes egészében kihasználható + a havidíj a lebeszélhető illetve leforgalmazható?
pl.: médiamánia S
500mb + 50 sms + 10óra mobilTV és ezen felül a 4990Ft havidíj lebeszélhető, leforgalmazható? jól értelmezem? -
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van a havi számlámon egy ilyen:
t-email szolgáltatás és sms értesítés 300Ft
Ez valószínű még valami gprs wap szolgáltatásom mellé volt régen, de már ezt nem használom egyáltalán, már azt sem tudom mivel kellene bejelentkeznem. Na a lényeg az lenne, hogy ezt csak személyesen tudom lemondani vagy valahogy van lehetőség a my t-mobilban is? Nem találtam sehol erre utalót sem. Ha tudjátok kérem áruljátok el hogy hol találom.
Előre is köszi.
-
bozsozso
őstag
egy kicsit tudatlan vagyok.mire elég egy 500Mb-os net csomag?
-
bozsozso
őstag
Nem tudja valaki esetleg, hogy lesz-e még olyan féláras akció mint pár napja volt? Valami facebook-os szavazás alapján SGS 32495Ft volt MM s csomaggal(online rendelés esetén). Sajnos éphogy lemaradtam róla. Pedig pont most akarok telefont venni. Eddig ACE-t akartam, de ez jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Köszönöm pont most olvastam én is utánna, de az zavar, hogy nincs memória bővítési lehetőség hiába van benne 16gb. Valamint a magyar nyelv hiánya. Biztos jó telefon, de engem nem győzött meg az előbb említettek miatt. Bár lehet aárt ha üzlet közelében leszek azért megnézem.
-
bozsozso
őstag
válasz DonMedve #9072 üzenetére
Akkor megbízható telefonnak tartod? Ha neked kellene dönteni akkor melyiket választanád Samsung galaxy Ace vagy ez a nexus s? Az SGS-t szándékosan nem írtam mert gondolom akkor az lenne rá a válasz. Az is elég jó áron van. Bár ha nem csúsztam volna le róla 32-ért akkor már az lenne
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Még soha nem rendeltem webshop-ból. A kiszállítás idejét meg tudom határozni, mert napközben dolgozom ezért nem vagyok otthon. Vagy esetleg a feleségem és átveheti?
-
bozsozso
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Ha van egy meglévő előfizetésem és aláírok újabb 2évet valamint egy MM díjcsomagra vállalok hűséget akkor ugyan azon az áron kapom meg a telefont mint új előfizetőként? Csak azért kérdezem, mert már MM s díjcsomagom van és erre szeretnék alírni hűséget meg az előfizetésre, de webshopban nem ajánlja fel egyik telefonnál sem. Vagy ez csak személyesen intézhető?
Konkrétan wildfire S lenne a kiválasztott MM s csomaggal amit 19900-ért látok ennyiért meg fogom kapni a meglévő előfizetésre és díjcsomagra vállalt hűség esetén. Persze gondolom az nem függvénye, hogy pontokat is akarok beváltani.Ja még annyit aranykártyás vagyok és társkártyás számomon is vannak pontok. A kettő ugye összevonható?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
MM s csomagban foglalt 500Mb adatforgalom megközelítése esetén kapok valami figyelmeztető üzenetet? Ha igen akkor mennyi adatforgalom felhasználása esetén?
-
bozsozso
őstag
válasz ForRedGlory #9316 üzenetére
ok és köszönöm a gyors választ
-
bozsozso
őstag
válasz koviandri76 #9355 üzenetére
Bár nem szeretnék belefolyni, de azért az olvasottak alapján illetve az előző hozzászólásodban leírtad
"Akkor elmesélem, hogy a ZTE-t majdnem üresen kapod, egy két alkalmazás két három játék:
2MB+3MB+2MB+5MB+4MB+4MB a Marketről hamar le lehet töltögetni első lelkesedéssel éredekes dolgokat. You Tube videók nézegetése, Maps stb. egy üres telefon kipróbálásakor te is pillanatok alatt össze tudsz hozni 24 MB-ot."Ha tudtad, hogy ezt mind letöltöd akkor ennek gondoltad nincs díjazása? Ha tudtad, hogy van díjazása akkor miért nem jártál utánna mielőtt használtad.
Alap esetben azt mondom, hogy a törvény nem ismerése nem mentesít. Ebben az esetben a szolgáltatás nem ismerése nem mentesít a fizetés alól. Ingyen nem kapsz semmit.Bocsánat, hogy beleszóltam de ezt nem bírtam magamba tartani. De azért kívánom, hogy igazad tudd bebizonyítani és ebben az esetben kapd vissza a pénzed bár ha őszinte vagyok akkor erre kevés esélyt látok.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Sony Ericsson Xperia ray várható más színben a szolgáltatónál?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Most láttam T-nél, hogy régi készülék egyes telefonoknál -10000Ft. Kérdésem annyi lenne, hogy erre készülékváltásnál nincs lehetőség? Bejelentkezve nem látok erre lehetőséget. Vagy akkor régi előfizetőként büntibe vagyok?
-
bozsozso
őstag
válasz tjb007 #11838 üzenetére
Konkrétan amikor a mobilok közt válogatok és van egy olyan választási lehetőség, hogy "részletek és vásárlás" erre kattintva teljesen el vannak csúszva a választási lehetőségek pl.:új havidíjas, meglévő havidíjas és az ezekhez tartozó jelölő pöttyök is. Így nem is lehet átlátni mit kell választani. Ez bármelyik készüléknél igaz.
De most nézem valami az internet explorerrel van, mert firefox alatt megy rendesen.
szerk.: de ha már itt tartunk meglévő előfizetés mellé már nem lehet úgy hogy valamelyik gonet csomagra írok alá? csak úgy ha MM csomagra?[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Az én nevemen már van előfizetés, de a szüleim kötni szeretnének egyet telefonnal együtt. Elérhetőségnek megadhatom a saját számom is, mert szüleim rámbíznák ennek intézését vagy mindenképpen nekik kell az ügyintézővel beszélni? Nem biztos, hogy a hívás alkalmával egy helyen lennénk.Webshopon menne a megrendelés. A telefont mindenképpen Ők vennék át.
más: fun díjcsomagot kizárólag meglévő előfizetés mellé lehet vagy új előfizetésként is?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Ezek az adventi napi akció kizárólag új előfizetőknek szól vagy lejárt hűség után régi előfizető is igénybe tudja venni?
-
bozsozso
őstag
válasz Something_ #12382 üzenetére
Ok meg is néztem és meglévőhöz is jár a jelenlegi akció valamint ha az MM xl csomagra aláírok valamint a többihez is van a 10%-os webshopos kedvezményen felül is
-
bozsozso
őstag
válasz Something_ #12477 üzenetére
Ez komoly.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Ha a fun díjcsomaggal szeretnék készüléket venni ugyebár lehet T-home előfizetés mellé is. Ezt lehet intézni webshopon keresztül is? Melyik oldalról kell indítani a vásárlást a t-home vagy a t-mobil honlapjáról?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Ha holnap jár le a hűségem akkor már webshop-on keresztül fog engedni holnap vásárolni készülékváltással?
-
bozsozso
őstag
domino kártyát hogyan lehet átíratni másik névre valamint mennyi ennek a költsége?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Ha csak fun díjcsomaggal szeretnék előfizetést készülék nélkül persze a meglévő előfizetésem mellé akkor annak van valami belépési díja? Vagy csak megkötöm a szerződést és kapom a kártyát?
-
bozsozso
őstag
Ha Pick Pack Pontba rendeltem a telefont akkor oda mit kell majd vinnem? Mi alapján vehető át? Rendelésszám kell hozzá?
Elvileg holnap vehető át majd, de egyenlőre nem kaptam róla se email-t se sms-t.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az alábbi kérdések merültek fel bennem az elektronikus számlával kapcsolatban:
1.Távszámla vagy My T-mobil regisztráció?
2.A befizetést bármelyik banknál lévő számláról lehet fizetni?
3.A befizetést-átutalást valami saját felületen kell végezni vagy a bank honlapjáról átutalni egy megadott számlaszámra?
4.Ez akkor nem csoportos beszedésként működik hanem én megadott időpontig átutalom a számla összegét?
5.Egy megadott számlaszámról lehet csak átutalni vagy bármely számlaszámról?Válaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az alábbi kérdések merültek fel bennem az elektronikus számlával kapcsolatban:
1.Távszámla vagy My T-mobil regisztráció?
2.A befizetést bármelyik banknál lévő számláról lehet fizetni?
3.A befizetést-átutalást valami saját felületen kell végezni vagy a bank honlapjáról átutalni egy megadott számlaszámra?
4.Ez akkor nem csoportos beszedésként működik hanem én megadott időpontig átutalom a számla összegét?
5.Egy megadott számlaszámról lehet csak átutalni vagy bármely számlaszámról?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen