Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az igen. Az érdekes az, hogy másik telefonon androidon látom viszont iOS-en nem. Igaz nem ugyanannál a telefonszámnál.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tapasztaltatok már olyat a telekom alkalmazásban, hogy a sim menü alatt nem jelenik meg az esim-re váltás? Mi lehet az oka ennek? Természetesen fizikai sim-et használok.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Előfizetéses csomagot át lehet váltani dominóra?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Ez inkább bug lehet mint scam nem? A fejlesztés/karbantartás eredménye.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Légyszíves segítsetek. Domino kártyát szeretnék venni csak mobilnetre. Láttam, ezeket a maraton csomagokat ami számomra megfelelő lenne, mert rendelkezésre állásig felhasználható. Kérdésem csak annyi, hogy ez bármely domino kártyánál aktiválható? Ezt csak azért kérdezem, mert láttam domino fix quick, fix extra meg még nem tudom milyen kártyákat.
Bocs ha hülye kérdés, de előfizus vagyok náluk így nem vagyok tisztában a domino kártyákkal.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani, hogy ha kamatmentes részlet fennmaradó részét vissza akarom fizetni egyben azt hogyan tehetem meg?
-
bozsozso
őstag
válasz
üzenetére
Szüleimnek kellene mert feltöltőset nem akarnak. Jelenleg move xs-ben vannak amiben 30mb net van és 40Ft-os percdíj. Igaz így a 3 giga netet nem fogja kihasználni, de a percdíja és az előfizetési díja is olcsóbb lesz. Mi vissza szoktuk hívni egyébként meg keveset telefonál.
-
bozsozso
őstag
válasz
kalanchoe
üzenetére
Annyi volt a kérdés amit le is írtam, hogy ez így rendben működik-e mert ezt így tablethez, modemhez írják. Tudom lehet tablettel is telefonálni, csak gondoltam nincs-e valami korlátozás azon kívül, hogy nincs hálózaton belüli ingyenességés így minden irányba 35ft-ért lehet telefonálni.
#109541 Nordik: köszönöm
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Igaz a 0ft-os telefon+3gb nettel is ugyanúgy tudok telefonálni csak nincs benne foglalt hálózaton belüli ingyenes illetve minden irányba 35Ft-ért megy a telefonálás.
-
bozsozso
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem nincs jelenleg hűségidő akkor azért nem ír semmit? Illetve így akkor bármire válthatok szabadon igaz? Ha most váltok egy drágább csomagra hűség nélkül akkor elvileg következő hónapban visszaválthatok kisebbre igaz?
szerk.: vagy ezt akkor írja majd amikor a díjcsomag beállításra kattintok?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mit jelent ez?
"a vállalt minimum havi díjnál drágább vagy azzal megegyező tarifa"
Jelenleg nincs hűségem és váltás után sem akarok hűséget. Hol tudom ezt megnézni mi a vállalt minimum havi díj?Jelenleg régi next S díjcsomagom van.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Most vettem észre, hogy szüleim egyik előfizetésénl be van kapcsolva a t+én szolgáltatás, de ennek semmi értelme. Hogyan tudom kikapcsolni, mert a webes felületen nem találom.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Havidíjas díjcsomagot át tudok váltani dominósra? Gondolom csak személyesen tudom megtenni igaz?
-
bozsozso
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Hát igen, de ez nem normális adatbővítő csomag a turbo volt a helyes, hogy 30napig élt. Na mindegy túlteszem rajta valahogy.

-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Na szuper most beszéltem ügyfélszolgálattal, ez a turbo 1Gb már nem létezik május 1-től. Nagyon jó, nálam pedig aktív igaz nem tudom használni és elmondásuk szerint ők nem is látják aktívnak és nem is fognak számlázni. Van helyette az extranet 1Gb 1990Ft-ért. Még jó hogy rákérdeztem meddig használható fel, mert csak a díjcsomagban foglalt netcsomag fordulónapjáig. Mondom köszi akkor nem kell. Megerősített ha csak 100Mb-ot használok addig akkor a többi elvész.
Ilyen idióta adatbővítést még nem láttam. Azért általában ha elfogy az az utolsó napokban fogy el és nem a kivételekről beszélek. Az pedig akinek már az első napokban elfogy az vegyen nagyobb netet. -
bozsozso
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Akkor jól értelmezem igaz, hogy ez egyszeri +1Gb net?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van egy aranytárskártya next s díjcsomagom melyen elfogyott az 1gb net. Gondoltam webes felületen hozzáadom a turbo 1gb adatcsomagot ami látszólag aktiválva van. Viszont a felhasználható adatmennyiségnél nemhogy megjelent volna a +1Gb hanem még a díjcsomagban foglaltat sem mutatja. Lenyitva az aktivált turbo 1gb adatcsomagot ezt látom:
Turbo 1 GB adatopcióBelépési díj: 1570 Ft
Aktiválás időpontja: 2017.05.09.
Lejárat időpontja: 2017.05.10.
Díjban foglalt adatforgalom: 1 GBEz így normális, hogy holnap le is jár? Ez azt jelenti, hogy addig fel is kell használni? Vagy ez mit takar?
Mivel nem használtam még akkor így semmi értelme ki is kapcsolom vagy úgy látom webes felületen nem tudom kikapcsolni, de akkor hívom az ügyfélszolgálatot.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Csak annyit találok a next s díjcsomagról, hogy május 1-től megszűnik és március 24 volt az utolsó amikor lehetett a csomagra váltani. Azt nem találom, hogy május 1-től minden régi díjcsomagra igaz lesz, hogy adatmennyiség elfogyása esetén nincs lassítás hanem a netet lekapcsolja? Nem csak a next csomagra lennék kíváncsi. Vagy tudtok valami linket ahol ez megtalálható?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Személyesen lehet úgy sim cserét kérni, hogy nincs nálam az eredeti? Családtag kapna ajándékba új telefont amibe már micro kell. Az előfizetés hozzám tartozik és az én kártyám a főkártya. És ha cserélik így is akkor azt vajon karácsonykor lehet aktiválni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
online ügyfélszolgálaton be lehet állítani ezt a családi mobil opciót?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Cég "részt vehet" a BF-ban? Vagy az csak magánszemélyekre vonatkozik?
szerk.: pont most lenne esedékes készülék vásárlás
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Honlapon az előfizetésem mellett hol találom meg a roaming beállítást. Meg szeretném nézni, hogy az egyik számomnál be van-e kapcsolva.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Július 23-ig van mozaik S-re vállalt hűségem. Azt tudom, hogy készüléket már 3hónappal lejárat előtt vásárolhatok, de a díjcsomaggal mi a helyzet? Szeretnék aranytárskártya next s-re váltani ezt csak lejárat után tehetem meg?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van egy mobilotthon díjcsomagom. Kérdésem csak annyi, hogy ezt is kicserélik kérésre micro vagy nano sim-re a kártyát?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene online rendelnék telefont aminél lenne pontbeváltás is. Viszont amikor már a rendelés végéhez érnék akkor a rendelés értéke nem a pontokkal csökkentett érték hanem az eredeti. Ez így jó vagy így is a pontokkal csökkentett árat kell majd fizetnem?
-
-
bozsozso
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Hol lehet látni, hogy mely telefonokra vonatkozik? Én hiába lépek be akkor is a rendes árakat látom, vagy csak fizetéskor lejön belőle a 30%?
-
bozsozso
őstag
Ha már megjelent 1430 akkor ismét felteszem a kérdésem:
A next s díjcsomag milyen szolgáltatásokat tartalmaz? Nem találtam a honlapon semmit róla.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Honlapon nem találtam, bár biztos csak én vagyok a béna. A next S díjcsomagnál nincs semmi benne foglalt szolgáltatás?
-
bozsozso
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Hálózaton belül nem díjmentes az átirányítás?
-
bozsozso
őstag
Szisztok,
A régi eco díjcsomagra vonatkozó november 1-i változásokat nem tudjátok hol találom meg? Jó lenne megtudni esetleg váltsak-e díjcsomagot.
-
bozsozso
őstag
válasz
n000rbi
üzenetére
Nokiáról váltottam én is Xperia P-re. Az Xperia telefonokhoz tartozó PC Campanion korrektül segít a névjegyek átvételében, mind nokia mind másik telefonnál. Ezen nagyon meg is lepődtem amikor megvettem. Előre felkészültem a problémákra mentéseket csináltam a telefonkönyvemről mindenféle formátumban. Utólag kiderült feleslegesen aggódtam a Sony nagyon jól megoldotta ezért is gratula nekik na meg a telefonért is.
-
bozsozso
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem sajnos, de már itthon vagyok majd T-be hátha megmondják a tutit vagy a 1430-on.
-
bozsozso
őstag
sziasztok
külföldön vagyok és nem tudok hálóra csatlakozni havidíjas elöfizetőként. mi lehet a probléma? nem tudok telefonálni -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A sim eszközkészletben található autópálya matrica vásárláshoz, használathoz kell valami külön jogosoultság vagy csak használom és ennyi? Havidíjas vagyok így a havi számlámhoz megy hozzá?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ha külföldön vagyok akkor le tudom tiltani valahogy az adatforgalmat T-nél? Nem szeretném kizárólag a telefonra bízni, hogy használ-e netet vagy sem. Hívást viszont szeretnék indítani, fogadni. Gondolom roaming esetén horribilis áron van a net ezért szeretném azt letiltani ahol meg lesz wifi ott meg azt használom úgyis csak 4napról van szó.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Ha webshopban rendelt terméknél a szállítás alatt jelent meg és holnap elvileg hozzák 8-12 között akkor a gls oldalán nem kellene látnom? 0006+rendelés szám alapján keresem.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Na de jó, hogy szerkesztés időn kívül jutott eszembe.
Tehát Sony Xperia P-t rendeltem ami ugye mikro sim-es ezt gondolom ilyen esetben cserélik díjmentesen mivel a készülék tőlük van. Van olyan megoldás esetleg, hogy én már ma kicseréltetem a simet, hogy holnap már tudjam ahasználni a telefont ahogy megkapom? Addig viszont nincs valami megoldás rá, ha kicserélem már most, hogy a régi telefonomban tudjam használni a simet?
-
bozsozso
őstag
válasz
csemberlen
üzenetére
Igen pont ezért kérdezem, mert csak annyi van hogy az otp-s oldalra irányít. Nem tudom ha nem sikerül ott fizetni akkor van-e visszaút.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Webshopos vásárlás esetén online fizetés esetén csak otp-s kártyával lehet fizetni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szeretném megtudni ha ma rendelek webshop-ban telefont az mikorra érkezhet meg leghamarabb? Készülékváltásban lenne.
Szeptembertől a gonet csomagok díjai is emelkednek? -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valaki nem tudja miért tünt el a hamarosan kapható készülékek közül a HTC one S? Akkor nem fogják forgalmazni vagy csak csúszik?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Táblagépet tilthat, tilt szolgáltató? Mennyire kell körültekintően eljárni? Úgy mint telefonnál? Használtan találtam sim-es gépet elvileg független csak tartok tőle nehogy tiltásra kerüljön, ha esetleg szolgáltatói darab és utólag lett függetlenítve.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most midenki csak .xml és .csv formában látja a számláit vagy csak nállam van így? Mind a my-t és a távszámla is csak ezt mutatja. Így hiteles számla másolatot hogyan tudok nyomtatni? Vagy a .pdf az később fog megjelenni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A mostani az első elektronikus számlám és szeretném megkérdezni, hogy ha távszámlán keresztül bankkártyával fizetek és sikeresnek írja a fizetést akkor pár napon belül amikor T-hez megérkezik az összeg akkor a My-T-ből el fog tünni a számla vagy esetleg csak megjelöli, hogy fizetve?
szerk.:Vagy a távszámlán lesz valami jelzés, hogy a pénz megérkezett a szolgáltatóhoz?
-
bozsozso
őstag
Buta kérdés, de felteszem. Webshop-os vásárlást nem lehet úgy hogy azonnal egy T-s üzletben vegyem át igaz? Hogy megspóroljam a szállítási időt, de mégis igénybe tudjam venni a webshopos kedvezményt.

-
bozsozso
őstag
válasz
Nietzsche_
üzenetére
Hát sajnos én is így gondoltam.
1430: Köszönöm így lesz. Valamit viszek hozzá, hogy tényleg vettem készüléket nehogy fizetni kelljen a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Starlink
- AliExpress tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így megfizetem az árát ha eddig halasztgattam.