Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz btudos #26575 üzenetére
Ilyen szélsőséges esetnél kezelhetik a nem típusazonos cserét is, de az általad emlegetett törvény évekkel ezelőtt 'szertefoszlott' - így mondhatni, hogy színtiszta méltányosságból (hozzátenném h. ennyi javítás után lehet rugalmasabbak is lesznek).
davidcsaba93, állj ki határozottan, hivatkozz arra, hogy többszöri javítást követően is fennáll ua. a hiba és cseréljék neked nem típus azonos készülékre.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
-
Monyos
aktív tag
-
_q
addikt
-
madrac
őstag
válasz btudos #83569 üzenetére
APN: internet.telekom
(#83570) tsteve: max térerőt mutat itt is, csak 3G hálón, és folyamatosan ezt is mutatta miközben jöttem haza gyalog a felszínen. Úgy értem nem jött be sehol a 4G közbe míg mozgásban voltam. Metróban végig volt 4G, csak ahogy feljöttem a felszínre, váltott át 3G-re, ami maradt is... Több mint érdekes. Déli pu.-körnéykén a felszínen is volt 4G. És ami ugye szintén több mint érdekes, hogy manuális keresésnél felhozza a 4G hálót, de nem enged fel rá....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz btudos #84841 üzenetére
Mivel a Maraton nem díjcsomag
Ennek az állításnak kicsit ellentmond a Telekom honlapján olvasható (lentebb is idézett) szöveg:
A honlap szerint a Maraton is egy díjcsomag, persze a Telekom értelmezésében ez a díjcsomag nem az a "díjcsomag"
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Bferibörs
addikt
válasz btudos #85176 üzenetére
ez tény, de ha annyira izgulós valaki akkor járható út , nekem is van előfizetésesem is meg dominó fixem is így nem lépen túl a keretet és nem szűnik meg a netem sem mert van tartalék persze erre oda is kell figyelni
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
gianone
őstag
válasz btudos #85176 üzenetére
Nem erősséged a matematika. Hálózaton kívül olcsóbb a Dominó Most, mint a Next S, szóval ha arról telefonálna, nem pluszban költene hanem spórolna vele. Más költsége meg nincs ugye.
MK VII
Ha dualos volna P9, simán használhatnád párhuzamosan. Nekem pl. van mindkettő. Ha kifogyok a lebeszélhetőségből, simán telefonálhatok Dominóról. Hosszabbításnál meg lehet cserélni a kettőt, és kap az ember havidíjkedvezményt Dominó-bevitelért. Nem kell lemondásiért kuncsorogni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Gabesz87
veterán
válasz btudos #86112 üzenetére
Szerintem még nem állt át amúgy nekem, mert a hűségidőre is azt mondták, hogy u.a. az időpont lesz a mobilra is, ill. a TV is itt még a sima Családi, nem a szuper családi ill. a telefon is még a régi alap kábel csomag, nem a Hoppá plusz (vagy mi is a neve annak ami most a Magentában van). Mindegy, még várok, nem egy eget rengető probléma. Majd telefonon megkérdezem max, hogy mikor áll át.
(#86113) szalai112
Már miért buknám? Kérdezte a csaj, amikor megcsináltam a Magentát, hogy tudok róla, hogy van 500 MB ajándék netem? Mondom igen. Konstatálta, és dolgozott tovább. Nem mondta, hogy ez a Magentával megszűnne.[ Szerkesztve ]
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
Dyingsoul
veterán
válasz btudos #86126 üzenetére
Bent voltam. 2 ügyintéző is foglalkozott velem és elhajtottak, hogy hívjam a 1430-at. Felhívtam most, csak 20 percet kellett várnom arra, hogy kapcsoljanak valakit. Ő azt mondta menjek a T pontba. Ezek oda vissza adják a labdát. Azt mondta küldhetek írásban is panaszt vagy ilyesmit, írtam nekik várom a csodát.
Egyébként ha listaáron veszek egy készüléket, előfizu és regisztráció nélkül. Nem kéne, hogy adjanak egy számlát vagy valamit? Az rendben van, hogy odaadok 130 ezret és egy darab papírt sem kapok csak a telefont?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz btudos #86131 üzenetére
Jó ha már ennyire a "te vagy a hibás" témán pörgünk. Nem úgy lett elgépelve, hogy egy "T" betű vagy hasonló pluszba odakerült vagy lehagytam egy karaktert.
A melóhelyen vegyesen használok vezetéknév.keresztnév és keresztnév.vezetéknév formátumú azonosítókat. Egyik email cím másik kódellenörző rendszer harmadik szabadságos tábla negyedik távoli asztali ötödik........Épp egy trash oldalon regiztem az emailemmel de rosszul, vezetéknév-keresztnév felcserélve. Szerencsére ott ebből nem volt gond, VISZONT a chrome megjegyezte és elmentette űrlapként. Nah ez az űrlap feljött rendelés során természetesen minden egyéb adat stimmelt, csak az email cím volt olyan hogy a vezetéknév keresztnév felcserélve szerepelt. Nem tűnt fel. Persze ez ugyanúgy az én hibám, csak azért írtam le, hogy bonyolultabban lett elrontva a dolog.
Viszont ha emailben vissza kellett volna igazolni legalább a rendelést akkor legalább megrendeltem volna újra. De még az ügyfélszolgálat is azt mondta "jóvanaz". Úgyhogy innentől kezdve hiába én vagyok a hibás igenis nekem fog feljebb állni mert én a rendelés után AZONNAL felkerestem az ügyfélszolgálatot. Ha ott akkor azt mondták volna hogy rendeljem meg újra akkor megrendelem újra de azt mondták beírják a megjegyzésbe a javítandó email címet.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz btudos #86133 üzenetére
A jelenlegi problémán nem tudnak segíteni most pedig azzal kell foglalkoznom, megoldást keresnem. Azt az ötletedet lehet megpróbálom majd hogy bemegyek egy másik T pontba hátha ott tudnak segíteni bár erre én 0.01% esélyt látok.
(#86125) azigazimoris: A telenorral van jelenleg szerződésem. A készüléket a T pontban most átvételkor egyből függetlenítettem. Jah hogy akkor megint én vagyok a szemét mert lehet náluk szerződés nélkül is készüléket venni.
[ Szerkesztve ]
-
reddoors
tag
válasz btudos #86221 üzenetére
Akár megoldható 3000Ft-ból 25Gb, vagy még kevesebből is kompromisszumokkal.
Mondjuk a DOMINO FIX kártyás csomagodhoz megrendeled a Domino NetPlusz S csomagot ami 200Mb adatot tartalmaz 1010 Ft és azonnal hozzá opcióként a KORLÁTLAN BÖNGÉSZÉS ÉS E-MAIL OPCIÓT ami 1756 Ft.
Tehát 1010Ft+1756Ft =2766Ft.
Plusz egy 3000 Ft-os feltöltés után kapsz bónusz 100 Mb internetet és 25perc ingyen beszélgetést hálózaton belül amit 2 hétig használhatsz fel.A Telekomnál a KORLÁTLAN BÖNGÉSZÉS ÉS E-MAIL OPCIÓT nem fogyasztja a 200 Mb-os csomagot ha böngészel , de ezen kívül még a facebook használat ,email , a google drive használat , google play áruházból letöltött tartalmak , lehet play zene streamelés is , sőt a Firefox böngészővel youtube videók nézése , de a VIMEO videók is nézhetők úgy hogy a forgalommérés meg sem mozdul.
Ezekkel akár napi szinten több GB forgalmat lehet generálni .Szóval a 25 Gb nagyon könnyen pár nap alatt elérhető aki mondjuk ezeket az opciókat használja.
Ezek akkor sem kerülnek lassításra ha valami oknál fogva lefogy a 200Mb keret. A fentiekben felsorolt lehetőségek lassítás nélkül továbbra is élnek.Ami forgalmat generál az a torrent , online rádió , online tv. és a különböző webes letöltések.
Szóval lehet 25 Gb-ot használni kevés pénzből is kompromisszumokkal.
-
StLui
veterán
válasz btudos #86542 üzenetére
Nekem nem sikerült csak hangot választanom a mostani előfizetésem helyett, választanám a Move M ATK helyett 3900Ft a szükséges minimum a hűség miatt, a Mobil L-t, nulla nettel, de nem engedi csak a Mobil XL-hez a nulla netet
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
gyuromoj
veterán
válasz btudos #88396 üzenetére
Azt hogy tudom?
Mert próbáltam Mobil S+4GB net és hűség nélkül nem engedi. Csak 2 évvel akarja hosszabbítani mindenképp.
De én azt nem akarom, mert ha addig nem dobnak valami jó csomagot mint a Telenor HelloData, akkor dobbantok nagy valószínűséggel.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bferibörs
addikt
válasz btudos #89206 üzenetére
aki sokat beszél annak nem jó ez tény, nekem pl. kb. 3 ezer Ft a beszélgetésem ÉVENTE ! , a számom fontos, hogy elérjenek (van aki csak ezt a számom ismeri) , így nekem ez tökéletes csomag. Ha valaki keveset telefonál és sokat netezik annak megéri ez a csomag, ha nem elég tesz hozzá egy Telekomos Dominót
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
enginev3.0
félisten
válasz btudos #89206 üzenetére
Felőlem adhatnak kisebb csomag mellé is korlátlan netet, csak adjanak, fizetek is érte, de max 6 ezret
Én sem beszélek sokat
Csak azért mondtam a Mobil L-t mert jelenleg most onnantól van korlátlan net a telekomnál, az is csak 3 hónapra
Annyi szivatást el tudnék képzelni a telekom részéről, hogy ennél a két díjcsomagnál meghosszabbítja a korlátlan netet még 3 hónapra, amire már sok ember lehet hogy előfizetne rá, "mert hát azért még is csak már 6 hónapja korlátlan netet adnak milyen jófejek" , aztán mikor a következő 3 hónapban lett elég sok 2 év hűséget aláírt előfizetőjük, az újabb ajándék 3 hónap után eltörlik a korlátlan netet.
Sajnos ekkora görénységet ki tudok nézni belőlük
Én személy szerint a telenor lépése után, sokkal nagyobb kapkodásra számítottam a másik két szolgáltatótól is
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
Bferibörs
addikt
válasz btudos #91124 üzenetére
Budapest és környékét járom rendszeresen , évek óta használom mindkét szolgáltató net és beszéd szolgáltatását. Tény, hogy vannak olyan helyek ahol egyik vagy másik szolgáltató gyengébb de nem mondanám, hogy az a telenor. Pl. Herceghalom bizonyos részein telenor ( beszéd ) szinte halott , telekom nyögve nyelős . Pusztazámor egyes részein telekom halott , telenor nyögve nyelős. Sajnos azért kell több szolgáltató kártyájával szaladgálnom, mert vagy egyik vagy másik életképtelen , de semmi képpen nem mondanám, hogy a telenor gyengébb, 1-2 éve még én is gyengének érzékeltem több területen a telenort mint a telekomot, ma már nem.
De még 1x ez azokra a területekre vonatkozik amerre én járok ( Budapest környéke és Pest-megye egy jelentős része értsd alatta a szeles pusztát is ne csak a településeket).Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen