Hirdetés
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Yettel topik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Bferibörs #78728 üzenetére
Ha mobilnetes SIM, tehát nem hang előfizetés mellé tartozó net csomag, akkor javaslom használj céleszközt, aminek jobbak az antennái.
MiFi, USB stick, esetleg 4G router.
Sajnos a telefonok térerő képességét sok minden befolyásolhatja, közeli vezeték nélküli hálózatok, a telefonon futó (háttér)alkalmazások, amik esetleg használják a erőforrásokat, s ezért a rendszer levesz a mobilantennának szánt energia mennyiségből, s eco módban üzemel.
Az NMHH mérőautó se véletlenül tesztel "kipucolt" telefonokkal.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Bferibörs #78739 üzenetére
Kérdés, hogy mobilinternet, valójában mi célt szolgál a 21. században:
a, folyamatos internetelérést biztosít abban az intervallumban, amíg nincs wifi közelben.
b, egész napos mobilinternet kapcsolatot tart fent.Én úgy gondolom a mobiltelefonokban jelenleg az a válasz miatt van mobilinternet, nem pedig azért, mert egész nap nem vagy wifi közelében.
A te felhasználásodhoz jelenleg a mifi-t találták ki.
Szerintem jobb megoldás a mifi+telefon, mint a powerbank+telefon, már csak azért is, mert így hosszú távon a telefont kíméled.Ha autót veszel, akkor se veszel terepre egy smartot. Habár a smarttal mindenhol kényelmesebb a parkolás, de nem arra lett kitalálva, hogy 99%ban terepen használd.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Bferibörs #78777 üzenetére
Előfizetéses vagyok. Megnézem ezt a lehetőséget. Lehet, hogy bankkártya lesz nekem is.
Mehetne egyszerűbben is. nem értem miért kell külön egyenleg, amikor előfizetésesként simán hozzácsaphatnák a következő havi számlához a vásárolt app árát.8zabi: Köszönöm a tájékoztatást.
-
MadMancs
veterán
válasz Bferibörs #78720 üzenetére
Dettó ugyanez Telekomos karinál 4G szinte nulla térerővel hasít, 3G normális térerővel használhatatlan ( szó szerint ). Vodás karimon meg pont fordítva, 4G fullon is használhatatlan 3G alig alig van de száguld a net úgyhogy 3G (H+) only módba vagyok ( Állítólag voda 800Mhz es LTE-t tol és túl van terhelve, valami ilyesmi lehet Telekom 3G hálójával is).
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jolti05
őstag
válasz Bferibörs #78858 üzenetére
Igen, és másik kártyával már szörföltem 4G hálózaton.
Viszont, köszönöm a válaszotokat, albandy-val egyetemben, csodával határos módon már a 4G szimbólum virít a telefon jobb felső sarkában
Egyébként dual simes LG G4-em van.Szerk.: Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket minden kedves fórumtársnak.
[ Szerkesztve ]
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
_q
addikt
válasz Bferibörs #81925 üzenetére
Abból a pénzből vonja le a Maratonra a 4000Ft-ot, amiből a telefonálás is megy, tehát elegendő egy egyszerű domino kártya feltöltéssel tenned a kártyára pénzt, utána vagy telekom app-ból, vagy 1777-en vagy *111# USSD kóddal megkötöd a netet. Nincs havidíj, egyszer kell csak igényelned, onnantól addig érvényes, amíg el nem fogy a keret/le nem jár a sim kártya felhasználási ideje. Ha elfogyott a net, akkor csak ismét igényelned kell.
Egyébként, ha veszel egy úgy sim kártyát, akkor ahhoz járni fog alapból is 1 GB net és 80 perc lebeszélhetőség. Feltöltöd a kártyát, hiszen szeretnél 4 GB-t netet, akkor már 5 GB-od lesz, de mivel feltöltöd a kártyát ahhoz is járni fog bónusz net és perc, igaz az utóbbi csak 14 napig használható fel asszem.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz Bferibörs #81959 üzenetére
Szerintem holnap felhívom őket újra reklamálni emiatt
Meg tudjátok mondani melyik számon tudok egy ügyintézővel beszélni gép helyett? (Dominos vagyok)
Legtöbbször csak önkiszolgáló menübe enged lépegetni és ha már mindet végignéztem egyszerűen csak megszakítja a hívást.Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz Bferibörs #81970 üzenetére
Üdv!
Fix extra?? Mitől extra?? Nekem simán Domino Fix.
A 4GB nekem is eltűnt a listából nem csak neked. A Most nekem tavaly óta aktív akkor január 31.ig jelezte, hogy aktív aztán hosszabbították a mostani dátumra de nem kellett újra aktiválnom. Lehet június 30.a előtt újra hosszabbítják valameddig ahogy előtte is.
Ja és a Maraton 4GBos net csak interneten belépve nem látszik. A telefonos alkalmazásba megvan.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz Bferibörs #81988 üzenetére
Mivel én nem töltögetek se nem nézek videókat mobilon (csak nagyon ritkán egy-egy rövidebbet) így a sebességet ki sem használom csupán az tűnt fel, hogy eddig volt 4G most pedig csak H+ (ugyan az a kártya és a hely is) csupán a mobilnet lett NetPluszból Maraton.
Járj nyitott szemmel.
-
embe
nagyúr
válasz Bferibörs #81938 üzenetére
Nekem így sikerült felvenni a Fixet a telekom fiókhoz:
"Nem a telekom fiókomhoz adtam az előfizetést......hanem az előfizetést adtam a telekom fiókhoz.
Vagyis bejelentkeztem a Dominó Fix telószámmal + Dominó jelszóval. És ezután megváltoztattam a bejelentkezési procedurát, hozzáadtam a számot a meglévő Telekom fiókhoz...
És lőn csoda.... így sikerült.
Ha erre gondoltál, vagyis ezt akartad mondani, akkor köszi hogy bedobtad ezt a kérdést!
Mert eddig úgy próbáltam, hogy előbb bejelentkeztem a telekomfiókba, majd ahhoz próbáltam adni a számot, így nem sikerült..... Bár a másik Dominó Fix számot meg pont ezzel a módszerrel adtam hozzá."Próbáld ki!
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Black_Raven
veterán
válasz Bferibörs #82059 üzenetére
Azért én nem jelenteném ki, hogy a Dominó Fix nem megy 4g-n csak ha az MMS be van kapcsolva!
Hauptmann Nyugodtan váltsd át Fixre az Appban, a Most megy vele, nem kell beállitani sem. A NetPlusz Aranyat nehogy lemondd, mert többet nem tudod megrendelni 548ft-ért.Alapnak a legjobb, és hozzá tudsz rakni Maratont és Turbo-t is, viszont mindig korlátlan marad..Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Bferibörs #82039 üzenetére
Ezzel kapcsolatban egy érdekes kérdés. Egy barátom felvetette, hogy a szolgáltatók lehet hogy prioritást adnak a speedtest forgalomnak, tehát elsőbbséget kaphat, hogy jobb eredmények szülessenek. Nem tudom, hogy ebben van-e valami. Mindenesetre elkezdtem figyelgetni, hogy ha speedtestelek, akkor nagyon jó netsebességet mérek, míg egy valós felhasználás esetén azzal a sebességgel, amit a speedtest mutat, a valós adatforgalmamnak sokkal gyorsabbnak kellene lennie. Biztos, hogy ebben a különbségben benne van az eltérő szerverek eltérő sebessége is, de a különbség tényleg számottevő szokott lenni. Nem tudom mi ebben az igazság, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
-
madrac
őstag
válasz Bferibörs #82544 üzenetére
Ezek az új saját infrastruktúrájukon érvényes internet szolgáltatásuk díjai? Szerintem ez még nem az, illetve itt nincsenek is percdíjak... NMHH. Aktuális tervezett indulás időpontja: 2017.09.13. Addig kötve hiszem, hogy bejelentik az áraikat. Még nem történt semmi gyakorlatilag, de a többi szolgáltató máris be van ijedve.... Nem hiszem hogy ne lenne rá okuk, hisz az a legutolsó hogy a saját extra profitjukról lemondanak.
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
válasz Bferibörs #82555 üzenetére
Koszonom
Mekkora talalmany lenne, ha az ember veletlen elteved kulfoldon, es a legalapvetobb megoldast bekapcsolna, egy navigaciot. De hat nem, ezt elore tudni kell,hogy elfogok tevedni,s elore jegyet kell vennem.
Szornyu tenyleg ez a lehuzas.
Hop, akkor a maratont a szamlan levo penzbol huzza le. Akkr meg kb igyis ugyis fel kell tolteni kb havi 5kval.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen