- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mivel a beárazós topic gyakorlatilag nem üzemel október eleje óta - mondanátok egy realisztikus árat egy használt E14 Gen 6 Intel gépre? Core Ultra 7 155H, 32GB DDR5-5600, 1 TB SSD, 2.2K IPS 100% sRGB, Win11, gari 2027-05-29 on-site, 2027-05-29 akku (sealed battery) nemzetközi Köszi!  Nem hirdetés, árat szeretnék 
- 

FR33 aktív tag válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreKöszönöm szépen az idődet, 0% áfás így nem jó. Nézelődök még  
- 

donjohnson addikt van e14 gen5 220-ért: [link] 
 ha csak asztalon használod és nem hurcolászod sokat, akkor szerintem jó vétel.
 pörgősebb vele a win11 mint ezekkel t14 gen1 gen2-őkkel.https://westnotebook.hu/marka/lenovo/ Budapest, VI. kerület, Aradi utca 35., 1062 
- 

FR33 aktív tag Sziasztok! 
 Szeretnék egy felújított T14 notebookot 150körül.
 Melyik ajánlott?
 T14S Ryzen 5pro 4650u vagy a sima T14 I5 103010U procis?
 Vagy 150-200között van jobb vétel?
- 

tesla7 csendes tag A ThinkPad Himnusz! 
 A kiberbirodalom örök harcosa, ahol az acél és az értelem egyesül. ⚡💻
- 

válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreNem tudok angolul és ezért igazából az angol nyelvű írások nekem nem segítenek. De akkor, amikor éppen írtál (2025.09.29.), már nem volt nálam a laptop. De már legalább megoldódott a probléma és majd ha az egyedi gyártású Lenovo ThinkPad T14 Gen 6 megjön Kínából Magyarországra, akkor ha nem fog működni a modem benne, akkor majd anyu laptopjának beállításával fogok próbálkozni: szóval azzal, ami a Wordben már le van írva és ez a 4iG szervizében kapott információ Wordben leírva (anyu laptopjából kimásolva). 
- 

donjohnson addikt 
- 

válasz  zsolti75

üzenetére zsolti75

üzenetéreNem értem a kérdésed, írásod. Miért maradna rejtély az APN részhez kapcsolódó kérdésedre a válasz? Már leírtam, hogy nálam mi a beállítás a hozzáférési pont típusánál és anyunál lévőt is leírtam. Nálam és anyunál nincs ilyen hozzáférési pont típus, hogy default, ezért nem tudom ezt értelmezni, hogy ez a default mit jelent. 
- 

válasz  zsolti75

üzenetére zsolti75

üzenetéreÉn 21 éves korom óta használok mobilinternetet*1* és eddig elég volt a SIM kártya berakása és a PIN kód beírása és működött gond nélkül a mobilinternet. 
 - Fujitsu LifeBook U7411 laptopban ez a hozzáférési pont típusa: Internet
 - Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 laptopban ez a hozzáférési pont típusa: Internet és csatlakozás
 A többi beállítás megegyezik mindkét laptopban. Szóval nem nehéz dolog, de ehhez tudni kell, hogy még itt is nem elég a Windows alap beállítását használni mindig. Nekem alapból az alap Windows beállítás van a hozzáférési pont típusánál és nem gondoltam, hogy ez a hiba oka anyu laptopjánál: szóval anyunál végig ehhez nem nyúltam hozzá, merthogy nekem így működik és akkor biztos anyunál is így kell működnie.
 *1*Ennél arra gondolok, hogy 21 évesen kezdtem üzleti laptopot használni, amiben van modem és akkor azóta van modemes laptopom: ekkor még 3G-s volt, most már 5G-s van. Anyunak pedig csak egy 4G-st vettem, mert előtte neki olyan laptopjai voltak, amiben nincs modem.
- 

válasz  totron

üzenetére totron

üzenetéreNem mondta meg a C szerviz a hozzáférési pont típusát, csak modemet cseréltek először és leírták, hogy működik a mobilinternet Telenor SIM kártyával. Ezután alaplapot cseréltek és leírták, hogy működik a mobilinternet Telenor SIM kártyával. Legalábbis ezt a választ kaptam szóban, hogy miket csinált a szerviz és hogy most már működik a modem. De mindegyiknél nem működik a modem probléma volt és akkor már nem vittem be az USAnotebookosoknak, hogy elküldjék a C szervizbe, hanem elmentem a 4iG szervizbe, mert Tsebacsi privátban felajánlotta, hogy megnézi. Beleírtam az e-mailbe, hogy ő nézze majd meg a gépet. De amikor bementem, elmondtam, hogy mi van, akkor nem volt a rendszerben a gép. De az ott dolgozó, talán ügyfélszolgálatos, esetleg szerviztechnikus fogta és mondta, hogy már ők is találkoztak ezzel a problémával és hogy modemet cseréltek, alaplapot cseréltek, de nem működött a laptopban a modem. Végül (nem tudom, hogy hány óra próbálkozás után) sikerült rájönniük a probléma okára. Szóval megnézte, hogy az-e a gond, ami a hozzájuk bevitt gépekkel szokott lenni és akkor mondtam neki, hogy miket állítottam be és hogy miket másoltam ki a Telekom oldaláról. Végül az lett a megoldás, ami a hozzájuk bekerülő gépeknél szokott lenni a megoldás. Szóval ő tudta azt, hogy mi a jó hozzáférési pont típusa beállítás. De ami nálam működik, az anyunál nem működik, de akkor még erről nem tudtam. 
- 

válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreÉn innét próbáltam meg beállítani: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/4255/hogyan_tudom_beallitani_a_mobilinternetezeshez_szukseges_parametereket_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 

A 4iG szervizben a most adott linken lévő oldalon, ami a Telekom oldalán van, sikerült az ott dolgozónak beállítania. De amit beraktál nekem weboldalt, azon nem értem, hogy most mit kellene a Windowsban csinálni a működő mobilinternethez. Szóval hol van ott a hozzáférési pont típusa? Esetleg a csatorna jelenti azt, ami a Windowsban hozzáférési pont típusa? Már amúgy tudom a választ a kérdésemre, mert a Wordben leírtam a hozzáférési pont típusát, de amit adtál információt, az alapján nem tudnám beállítani működőre a modemet, mert nem látom ott a hozzáférési pont típusát.

Amúgy mivel van modemes laptopom, azzal is próbálkoztam, hogy az ott lévő adatok segítségével beállítom anyu laptopján a modemet, de ez nem sikerült, merthogy nem működött a modem. Ez pedig azért van, mert nem mindegy a hozzáférési pont típusa és minden laptopnál más a jó beállítás a hozzáférési pont típusánál. De előre ezeket nem lehet tudni. Amúgy az IP dolog, ami fent van a Telekom oldalán, amit belinkeltél, ott nem az van, ami anyu laptopjában van. Szóval a 4iG szervizben nem IPv4 lett beállítva, hanem más: de nem ez okozta a gondot, mert ez a más egyezik a laptopom beállításával.
- 

maliszka csendes tag Helló, nem biztos, hogy teljesen idetartozik, de talán   
 Segítség kellene, nem bírok dönteni:HP EliteBook 6 16 G1i AD4P4ET laptop / 
 Intel® Core™ Ultra 7 255H • Memória: 16 GB • 512 GB SSD • Kijelző: 16" IPS / WVA, LED, Matt • Intel Arc 140T • Operációs rendszer: Windows 11 Pro • Gyártói garancia: 3 év 537.000 kb
 vagy
 Lenovo ThinkPad E16 Gen 3
 Intel® Core™ Ultra 7 255H • Memória: 16 GB • 512 GB SSD • Kijelző: 16" IPS / WVA, LED, Matt • Intel Arc 140T • Operációs rendszer: Külön vásárolható • Gyártói garancia: 3 év
 433.000 kbMemória, és az SSD majd lesz bővítve, csak az összehasonlítatóság miatt kerestem ugyanolyan konfig-ot. A Lenovo-t ausztriában lehet konfiguráltatni jobb kijelzővel is a 16" WQXGA (2560 x 1600), IPS, matt, Non-Touch, 100% sRGB, 400 cd/m², 120 Hz Igazából arra irányulna a kérdés, hogy megéri e a felárat a HP ? ( van benne WIN11 ami nem kellene, de anélkül nincs ) A HP teljesen aluminium, a Lenovó nem teljesen ( melyik része lehet alumínium, és melyik nem) PC-ABS műanyag mennyivel rosszabb mint az alumínium? Mennyire hiányozna a HP-ből a 2. ssd foglalat Nem tudom melyiknek jobb a hazai garanciális szervíze Mi szól ellenük, illetve mellettük. :) Előre is köszi az észrevételeket :) 
- 

Reggie0 félisten válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreMint irta a windowson reszeltek valamit nem a szolgaltatoi beallitasokon. Azokon nem is lenne ertelme, mert pont az kell, ami a telekom oldalan van. Ha belenyulsz nem fog menni. 
- 

totron addikt válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetérekilométer hosszú hozzászólások 
 Igaz, de nem értek egyet. Honnan kellene egy szervizes/gyakorlott geek lényeglátásával rendelkeznie? Folyamatábraként látnia a megoldásig vezető pontos utat, fogalmakat egyből helyükön használnia? Az a másik oldal, a segítő oldal feladata, hogy megadja a helyes fókuszt, értsen a szóból, szóközökből. A visszajelzést megadta, max. nem értitek egymást.
 #127268FLD1987, mi az elérési pont típusa? Ez egyenlő-e azzal a valamivel amit állítottak a szervizben?
- 

donjohnson addikt válasz  FLD1987

üzenetére FLD1987

üzenetéreminden fent van: [link] 
 arra lettem volna kíváncsi, hogy mi volt az eltérés ami nálad kellett még hozzá, hogy tanuljunk belőle ha más is jön ezzel a hibával.
 akár egy telefonból is kimásolhattad volna az apn beállításokat.
 írtad itt a kilométer hosszú hozzászólásokat, hogy minden ki lett próbálva. nem szégyen ha téved az ember, de legalább vennéd a fáradságot a visszajelzésre, ha már itt is kaptál segítő szándékú hsz-eket nem egy embertől.nincs közöm egyik szervizhez se és megpróbáltam neked segíteni, de azt tudom, hogy aki feltesz egy ilyen kérdést bármelyik topikban: "Az lenne a kérdésem, hogy van itt C szervizben dolgozó ember?", az mindig problémás ember. 
 beigazolódott a sztereotípia.
- 

válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreAz elérési pont típusa nincs fenn a Telekom oldalán és bár van modemes laptopom, de ha az alapján ment a beállítás, akkor anyu laptopján nem ment a modem. 
- 

2025.10.10-én írtam üzenetet a 4iG szerviznek (pontosabban az ügyfélszolgálatnak) és akkor jött elég gyorsan az üzenet, hogy vihetem a laptopot hozzájuk. Végül elmentem a 4iG szervizbe és a kb. 30 perc eltévedési időveszteség után rátaláltam a szervizre. Ezután elmondtam az ott dolgozónak a problémám, kiderült, hogy a rendszerben nincs felvéve a gép. De tök érdekes volt, hogy ők már találkoztak ezzel a problémával és hogy modemcsere, alaplapcsere nem oldotta meg. Már anyu laptopjában megvolt a C szerviztől a modemcsere és az alaplapcsere. Szóval odaadtam a laptopot és akkor megmutattam a Telekom oldalán lévő APN beállításos információt. Ezeket kimásolta és akkor utána még valamit állított rajta, ami nincs fenn a Telekom oldalán, merthogy ez Windows beállításhoz tartozik. De végül meglett a hálózatra csatlakozás, pedig a nincs hálózat volt látható. Amúgy mint kiderült, a Telekom oldalán lévő adaton kívül, ami éppen nincs fenn, de a laptopomból kiszedtem adatot, az éppen hibás volt. Szóval nem minden laptop tud ugyanazzal a beállítással kapcsolódni a hálózatra, hanem ez függ a gyártótól, operációs rendszertől is. Amikor hazaértem, visszafele is eltévedve, villamossínt követve, akkor végül kiírtam egy Word dokumentumba, hogy miket kell beírni és kiválasztani az APN beállításnál ahhoz, hogy legyen a Lenovo ThinkPad L14 Gen 5-ben működő mobilinternet. 
- 

válasz  Tim82

üzenetére Tim82

üzenetéreHivatalosan sajnos nem. 
 Én egy időben a Francia Lenovotól vásároltam és könnyedén hazajött csomagtovábbítóval, de volt egy változtatás pár éve. Konfigurálod a gépet, berakod a kosárba és az utolsó lépésnél, mikor a címet adod meg, írja hogy csomagtovábbítóba nem szállítanak.
 Meg lehet próbálni, hátha nem ellenőrzik.
 Egyébként a Mailboxde szuper, már kb.20-30 csomagom jött velük, van hogy gyorsabb és olcsóbb, mint direktbe a DHL
- 

Magnat veterán válasz  Nord Elektro

üzenetére Nord Elektro

üzenetéreIgen, Intel esetében 8. gen meg tpm chip. 
- 

VMatteo őstag Tényleg köszönöm mindenknek a választ! Visszatérve az op. rendszerre, Win 10 Pro van rajta, a CPU pedig i5-6300U. 
 Eddig sem kínálta fel a frissítést Win 11-re, szóval gondolom ez már nem támogatott.
- 

Reggie0 félisten válasz  Szerpentin

üzenetére Szerpentin

üzenetéreEn is igy voltam vele, aztan nemeteknel neztem, hogy jo aron van, de csak cimre szallitanak ki, szoval kell egy ismeros es akkor meg vonatozni is megerheti pl. munchenbe 
 Vegul itthon nekem usanotebook szerezte be alig dragabban, viszont joval lassabban. Nekem megerte, hogy nem volt hercehurca.
- 

válasz  Szerpentin

üzenetére Szerpentin

üzenetéreEnnek a magyar megfelelője ezek: 
 21RX0010HV
 21RX0013HV
 21RX000XHV
 21RX000YHV
 Az árukeresőn találsz boltokat
- 

Szerpentin csendes tag Sziasztok, szeretnék egy Lenovo 21rx000mus laptopot beszerezni, USA-ból nem szállítanak Mo-ra, Mo-n nem találtam. 
 Ismertek esetleg olyan céget akik belátható időn belül beszereznek és számlával eladnak egyet?
 Köszi!
- 

Tikakukac titán válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetéreKifutottam a szerkiből: szóval egyik barátom pont tegnap este kérdezte, hogy megy-e a T470s-ben a dupla SSD, én hülye meg automatikusan azt olvastam ide is. Szóval az írásodnad a komplett első fele baromság, mert a sima T470-ek WWAN-ban 2242-es SATA SSD-ket megesznek. Tehát akár gépen belül is lehet klónozni. 
- 

teptep őstag válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetéreKiragadsz a környezetéből egy fél mondatot és abba kötsz bele. Számtalan példa van a fórumon arra, hogy valaki segítséget kér, és többen is adnak különböző ötleteket, amiből majd összejön valami. Én leírtam egy féle működő megoldást, amit a legcélravezetőbbnek gondoltam. Neked is megvolt a lehetőséged, hogy kifejted a kérdezőnek hogyan és milyen eszközökkel tudná klónozni a rendszerét. De nem tetted, mert nem segíteni akarsz, hanem csak trollkodni. 
- 

teptep őstag válasz  Tim82

üzenetére Tim82

üzenetéreWindows 11 supported Intel processors 
 gen7-re rákeresve: 7800X,7820HQ,7820X,7900X,7920X,7940X,7960X,7980XE
 Igaz én Rufus telepítőt használok összes pipával támogatott procikon is.
 Illetve a legújabb Rufuson nem pipázom a 2023-as tanúsítványt, mert állítólag előfordulhat, hogy egy muzeális gép nem ismeri fel.
- 

Tim82 félisten válasz  teptep

üzenetére teptep

üzenetéreNem biztos, hogy kell még trükköznie. Nem támogatott 7. gen Intel procis notira (igaz, az mobil Xeon volt: E3-1505M v6) simán felment a rendes, nem Rufus-os telepítő. Nyilván egyéb feltételeknek (TPM 2.0, SecureBoot) megfelelt a noti. 
- 

- 

VMatteo őstag Srácok, mindenkinek köszönöm a segítséget! Egy nagyobb háttértárral rendelkező T470-et szeretnék faragni a jelenlegi gépből. 
 Akár fullra legyalulni és egy teljes újratelepítés is jöhet, úgy sincs rajta semmi fontos, ami meg igen lementem. Van külső HDD-m, van pendriveom, de nem ragaszkodok hozzá hogy a jelenlegi rendszer kerüljön át egy nagyobb SSD-re.
 Így akkor tulajdonképpen pendriveról telepíthetek egy szűz Win-t, majd neten keresztül simán felismeri a Win, hogy legális, jól értem?  
- 

válasz  FoxiestFox

üzenetére FoxiestFox

üzenetéreEzek ilyenek. 
 Piaci rés: lehet gyártani méretre szabott mikroszálas kendőt, meg szilikon tokot ultrabook-okra  
- 

- 

üzenetére Tikakukac

üzenetéreNem tudom miért akarsz válaszolni, amikor nem is kérdeztem semmit   
 A kérdező majd reagál a válaszra, ha az nem felel meg neki.
 Ha pedig neked nem felel meg a neki adott válaszom, akkor pedig megírod a kérdezőnek, (amit még mindig nem tettél meg) hogy ilyen és olyan további lehetősége is van. De ha neked a trollkodás fontosabb mint a segítség nyujtás, akkor tedd azt és örömködjél...
- 

teptep őstag válasz  Magnat

üzenetére Magnat

üzenetéreA Win11 topicban leírtak [#30729] szerint naprakész 24H2 rendszer esetén a 24H2/25H2 váltás működik egy engedélyező csomag letöltésével és telepítésével is. Korábbi tapasztalatok szerint ez nem támogatott gépek esetében is működik, és akkor nem kell letölteni a közel 8 gigás ISO állományt sem. 
- 

válasz  Surfym@n

üzenetére Surfym@n

üzenetéreP1 sorozatból nekem a g4-es tetszett a legjobban, g2-es is jó vétel lehet ha szép és jó áron van, főleg ha oled. 
 Típushibák? Ebben a korban már bármi lehet. Az unibody házból szoktak kiszakadni a menetek, a középső fedélcsavar anyája leszakadhat az alaplapról, valamint az usb csatlakozók hibája gyakori.
 A fedlap sokkal gyengébb a vékonyítás miatt, ezért ha táskában hurcolták, valószínű billnyomos lesz a kijelző.
 Minden miniatűr a gépen, nagy odafigyeléssel kell szerelni.
 A P53-al egy árban mennek, ha nem cél a hordozás én inkább azt választanám.
- 

üzenetére Tikakukac

üzenetéreIgazad van, lustaságból nem akartam az összes lehetséges megoldást felsorolni. Arra gondoltam, ha lennének ilyen eszközei, akkor tudná is használni és nem kérdezősködne. Ezért adtam azt a választ amit - lehetőséget adva arra, hogy bele lehessen kötni. De neked is megvan a lehetőséged, hogy válaszoljál a kérdezőnek, hogy szerinted mit és hogyan kellene csinálnia - amennyiben valóban segíteni szeretnél. 
- 

VMatteo őstag Nagyon szépen köszönöm a részletes választ, teljesen kínai számomra  
 Ha veszek bele egy nagyobb SSD-t és nem akarom a jelenlegi legális windows-om megtartani, akkor az is lehet megoldás? Működni fog így a gép?  
- 

teptep őstag válasz  VMatteo

üzenetére VMatteo

üzenetéreGyári [adatlap] szerint 1 db SATA vagy M.2 2280 SSD lehet benne. Tehát nem tudod klónozni, kell hozzá egy külső HDD, amire lemented az SSD tartalmát. Innen [#157686] le tudod tölteni a MacriumX alkalmazást ISO formátumban, és ki tudod írni egy 1GB pendrive-ra.[Rufus]-al. Bootolsz róla, és a teljes SSD-ről készítesz egy mentést a külső HDD-re. SSD csere után pedig visszaírod a tartalmat. Amire figyelni kell: rendszerint 4 partíciód van: 1. EFI boot, 100MB2. Microsoft Reserved, 16 MB3. Windows 10 OS4. Recovery
 A tartalom visszaírást kézi vezérléssel csináld. Az 1-2 partíciókat a mentésből lehúzod az új SSD-re. Utána a 4-et húzod le de úgy, hogy eltolod teljesen jobbra. (Ha szeretnél egy plusz adat partíciót, akkor a 4-et úgy helyezd el, hogy mögötte is maradjon hely.) Legvégül a 3-at lehúzod a 2-4 közötti üres helyre úgy, hogy töltse ki teljesen az üres teret. Mivel nyilván az új SSD nagyobb lesz mint a régi. Ha a Windows esetleg elveszti az aktiválást, semmi gond, mert amint az Internetre kapcsolódik újra aktiválódni fog. Azért, mert az aktiválási adatok az MS szerveren vannak tárolva az alaplaphoz kapcsolódva.
 SSD-ből elég a PCIe 3.0 is, mert az alaplapi x2 sáv miatt max 1500-1700 MB/s átviteli sebességre számíthatsz.
 És ha már úgyis van egy rendszer mentésed, akkor próbáld meg rátenni a Win11 rendszert. Letöltöd a telepítőt ISO formátumban, Rufussal kiírod pendrive-ra, és bepipálod a korlátozások feloldását. És az élő Win10 rendszerből elindítod a Pendrive gyökerében a Setup.exe fájlt. A Win10 licenszed ugyan úgy Win11 alatt is érvényes lesz.
- 

totron addikt Billentyűzet eltávolításához való csavarhúzót honnan vásárolnátok? 
- 

Surfym@n senior tag Sziasztok, Családban egy T530-at szeretnék nyugdíjazni, s cserélni egy P1 gen2-re. 
 Kell tartanom valamilyen szériahibától? Vagy ugyanannyira megbízható cucc, mint az elődje?
 Thinkpad WS-vonala azért még maradt minőségi és megbízható remélem 
- 

VMatteo őstag Sziasztok, Van egy ex Bosch-os T470-em 2 akksis, gyárilag win 10-el, viszont az SSD benne picurka, ezt szeretném nagyobbra cserélni. Ilyenkor mi történik a windows-al? Vagy hogy érdemes nekiállni? 
 Tudna valaki segíteni?  
 Köszönöm előre is!
- 

Szerintem Windows 7, azzal nem lehet melléfogni :kappa: 
- 

mahi1 csendes tag válasz  vicze

üzenetére vicze

üzenetéreHát az a helyzet, h nagyon benéztem a Windows 10 IoT LTSC upgrade-t: 
 nem kért szériaszámot, én meg nem néztem rá az aktiválás ablakra.
 Persze másnap már nyafogott, hogy aktiválni kellene, mert a BIOS-ba égetett szériaszámot nem fogadja el...
 Na, így már nem annyira napfényes a tengerpart.
 Most megy a gondolkodás a hogyan továbbról:
 - HWID-vel biztonsági frissítés 2031-ig Windows 10 iOT 21H2-vel,
 - vmi MS pontgyűjtős marhasággal Windows 10 Pro 22H2-vel még egy év biztonsági frissítés,
 - Windows 11 Pro BIOS-ba égetett szériaszámmal.
- 

magyarzoltan tag válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéretudtam én hogy én vagyok a f@sz  köszi köszi
- 

Magnat veterán válasz  Francia91

üzenetére Francia91

üzenetéreAkkor reméljük, így is marad ... megguglizva az Adobe Creative Cloudot látom mintha lett volna vele ilyen gond, de régebben én is futottam bele korábbi Windows verzióknál olyanba, h pl .Net Framework vagy Visual C Reidst csak Xp SP3-ra települt, korábbi verzióra nem, emiatt gondoltam. 
- 

- 

- 

mahi1 csendes tag Apró örömök az életben, nem gondoltam volna, hogy összejön: 
 T460 gyári szériaszámmal gond nélkül sikerült az upgrade
 Windows 10 Professional-ról
 Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021-re,
 így még 7 évig (2032-ig) biztosítva vannak a biztonsági frissítések.  
- 

donjohnson addikt válasz  Albert.Tamas

üzenetére Albert.Tamas

üzenetérea billentyűzet háttérvilágításra gondolsz, hogy induláskor bekapcsoljon? 
 próbáld ki zsoltip leírasait: [link]
- 

válasz  Albert.Tamas

üzenetére Albert.Tamas

üzenetéreNem tudod, mindig nyomogatni kell. 
- 

válasz  Albert.Tamas

üzenetére Albert.Tamas

üzenetéreA kinek a mijének a hová? 
- 

Albert.Tamas tag Sziasztok 
 Thinkpad T490-ben a hatterbillennyuzet ,hogy tudom beallitani ne keljen miden ujra inditaskor beallitanom? Netan biosba ? Koszi a valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)