Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Hűség hosszabbítással rendeltem egy készüléket.
Majd jobban utána olvasva meggondoltam magam és töröltettem a megrendelést.
A megrendelés törlődött is.
A mobil előfizetés azonban nem állt vissza a hosszabbítás előttire és hűség időt is ír...Mennyi idő mire vissza áll ?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha leadok telekomhoz garanciális javításra készüléket (hardveres hiba) akkor mit kell tennem előtte a készülékkel?
Jelkód, biometrikus azonosítás kikapcsolás/eltávolítása, hogy fel tudják nyitni?
Vagy gyári alaphelyzetbe állítást is kell ? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Egy nagy cégnél van a dolgozóknak flotta korlátlan beszélgetéssel.
Ma hallottam olyat, hogy ami hívásokat ezen számokról indítanak (függetlenül hogy pl saját telefonba van téve) azokat mindet rögzítik és visszahallgathatóak.
Ilyen valóban lehetséges?
Létezhet? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy a jelenlegi havidíjas csomagomat feljebb váltom korlátlan netesre, majd 1 hét múlva visszaváltok a mostanira?
1 hét múlva már új hónap van, úgy kell értelmezni a havi 1 díjmentes díjcsomagváltást vagy pedig 30 napnak el kell telnie a váltások között?
Ha előbbi, akkor az 1 hétre ugye csak időarányos részt kell majd fizetni?
(Az ok egyébként, hogy elköltöztem új helyre és csak kb 1 hét múlva tudnak jönni bekötni vezetékes netet, addig esetleg jó lenne korlátlan mobil, ha így megoldható)
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Csak érdeklődök:
Beadtam üzletbe garanciális javításra egy okosórát.
A lapra amit kaptam, a mai dátum van ráírva vállalt javítási határidőnek.Azonban még nem kaptam sms-t, hogy elkészült volna...
Járt már így valaki?
Ha nem készült el, akkor mit tehetek?
Vagy az a vállat határidő csak "tájékoztató jellegű adat" ?
Tudom menjek be, be is fogok, de munka miatt majd csak csütörtökön lesz rá alkalmam, csak addig is kérdezem hátha van vkinek hasonlóval tapasztalata. (főleg tapasztalat érdekelene nem elméleti okoskodás)
-
kory24
őstag
válasz
CrazySouls
üzenetére
Szia.
Cseréli persze, ez garanciális probléma .
(Nyilván nem telekom cseréli hanem illetékes szervíz)
-
kory24
őstag
Telekom-nál, hogy megy a garanciális folyamat?
Garilapot ugye nem kapunk semmihez szinte, hanem az online fiókba kerül be.
Ha be akarok vinni valamit, akkor elötte ki kell nyomtatnom onnan a garilapot? (nincs nyomtatóm...)
Vagy elérik ők is a rendszerben ezeket a dokumentumokat?
(Gondolom ki kell nyomtatnom, munkahelyen kis is tudom majd, de most szabin vagyok pont lenne időm bevinni, de csak ezért nem fogok bemenni munkahely)
-
kory24
őstag
Úgy nem lehet már készüléket venni részletre, hogy csak 1 mobil előfizetésemre vállaljak hűséget 2évre, mint régen? Tehát minden más maradjon érintetlen, jelenlegi csomagban, hűségidővel....
Vagy csak a weboldal nem engedi, chaten/telefonon lehetne?
Akárhogy is próbálom mindenáron a 3db otthoni szolgáltatásomra is újra akarja hosszabbítani a 2évet "extra kedvezmény miatt". (ami persze +5e ft költség lenne nekem havonta, micsoda kedvezmény.....)
-
kory24
őstag
A cyber november akcióban vásárolt készülék első részlete másnak sincs még rendezve?
Az az akció minden mobilra minden csomaggal vonatkozott, igaz?

(otthoni szolgáltatás hűséghosszabbítással vásároltam) -
kory24
őstag
válasz
tothferenc
üzenetére
Szia!
1perc kb
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, nekem huawei óra van xiaomi telefonnal.
-
kory24
őstag
válasz
Winne
üzenetére
Nekem egyik multisim tabletben van másik pedig okosórában.
Könnyebb átláthatóságért (meg mert volt rá lehetőség) eszerint adtam nekik nevet, hogy miben vannak.
Azonban az órából átkerült a sim telefonba, ezért ha lenne rá lehetőség átnevezném, de mivel annyira nem zavaró ilyen aprósággal nem fogom az ügyfélszolgálat idejét rabolni...Na meg mennyi idő míg chaten elmagyarázom mit szeretnék és mennyi idő lenne online felületen átnevezni, mint régen lehetett?
Tehát saját időmet is pazarolnám...Elvileg a telekomnak is célja, hogy tehermentesítse az alkalmazottjait, terelve ügyfeleket online felületen történő vásárlásra (online kedvezmény, wanda), erre ki vesznek ilyen alap opciókat vagy mint pl a hátralevő részletek befizetési lehetőségét (igen tudom le volt már itt írva lehet átutalni, aminek egyébként plus díja is lehet), de biztos emiatt is kapnak megkeresést ügyfélszolgálatosok = plussz meló lett nekik emiatt is....
Ha nem is vicc, de mindenképpen érdekes az irány amerre "fejlődik" a webes felület. Apró, de hasznos funkciók tűnnek el mégha csak "valami hiba" miatt is
-
kory24
őstag
Régi felületen a multisimjeimnek tudtam állítani a típusát (laptop/okosóra azaz full sávszél vagy 1/1mbit/s) és el is lehetett nevezni őket.
Új felületen egyikre se találok lehetőséget.
Valóban nincsen vagy csak én nem találom?

-
kory24
őstag
válasz
blackmajesty
üzenetére
Köszi szépen!!
Még1 kérdés lenne:
eSim váltása fizikai simre ingyenes vagy ha nem mennyibe kerül?
Illetve hogyan kell, mert ahogy látom honlapon nem lehet?(Olyan eSim-ről van szó, ami még sose volt ezelőtt fizikai, ha ez számít)
-
kory24
őstag
Jól értelmezem honlapról. hogy a
- Gigaerős Net-hez 1db okosóra multisim tartozik 0Ft-ért
- Gigaerős Net+ -hoz pedig 1db okosóra és 1db tablet multisim tartozik 0Ft-ért?Nekem Gigaerős Net+ -hoz 2db tablet multisim van és 0Ft-ért, lehet azért mert régen még 2 tablet multisim lehetett és csak közben módosították?
Egyik fizikai, másik esim.
Átválthatom vajon esimet fizikaira úgy, hogy maradjon mind2 tablet multisim 0ft-ért?
Remélem érthető

-
kory24
őstag
Eddig mindig hónap első napjaiban megjelent a mobilszámlám a weboldalon.
Viszont e hónapban még mindig nem...
Előfordulhat át tettek későbbi időpontra?
Vagy csak késik?
Másnál előfordult ilyen?
-
kory24
őstag
Áttekintéskor amit a rendszer felajánl az persze működik:
Gondolom, mert ez itt még a régi rendszer szerint van..
Na de ha készülék menüből megyek pl összes mobil, akkor nem is találok olyat, hogy 1 mobil előfizetés hűséghosszabbítása opció, csak új szolgáltatás vagy összesre...
Értem én, hogy leltár, meg karbantartás meg minden, de akkor inkább maradt volna régi felület míg nem működik rendesen új...
-
kory24
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen a számlán le lesznek vonva kedvezmények, lebeszélhetőségek
-
kory24
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nettóban jelzi.
37Ft nettója 29,13Ft
11x29,13 = 320 Ft
kedvezményeket ott nem vonja le
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Értem, ezt jó tudni.
Köszi -
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ezt már olvastam, és nem 100%-osan egyértelmű.
Gondoltam, hátha van vkinek tapasztalat.
De azért kösz :)
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És ilyenkor mind3 mobil hang+adat előfizetésen kell korlátlan netet rendelni, hogy fél áron legyen vagy a 3-ból 2ön lehet pl 15gb csomag is és akkor is féláron van 3.on a korlátlan net?
-
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"ha akarsz 2db multisimet akkor 9888forint "
Ez ugye a Gigaerős Net+ miatt van?
Mind 2 multisim korlátlan sávszélességű is lehet? Vagy csak az egyik lehet korlátlan, míg a másik korlátos?
-
kory24
őstag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Nem arra gondolsz, amiről régen is lehetett olvasni, még pandemia előtt, hogy tartozék vásárlás 10 havi részletre?
-
kory24
őstag
válasz
BéHGT
üzenetére
Szia!
Mikor megjelenik a törlesztő részlet, mellette kis nyíl, azt le nyitod és írja mennyit fizettél már ki és mennyi van még hátra és itt van olyan opció, hogy befizetés egy összegben.
De ha februárit már befizetted akkor ezt majd csak akkor tudod legközelebb látni ha megjelenik már a márciusi (február utolsó napjaiban)
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Valószínűleg ha új előfizetés kötsz, teljesül az, hogy 3 hangcsomag magenta korlátlan netre 50% kedvezmény.
Viszont ha meglevő újítasz, akkor nem teljesül a 3db, ezért csak 30% a kedvezmény....
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
iCsekk-el szoktam amit nem lehet még online. (sajnos van még ilyen, akiknél csak csekk opció...)
-
kory24
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Biztos Gigaerős net+ volt múltkor is, és nem a + nélküli?
A 8888 akkor jön ki ha mobil L + giga net (nem +) és megvan 3 hangcsomag, így 50% kedvezmény korlátlan net.
("Amennyiben legalább 3 db mobil havi díjas előfizetésed van bevonva a Magenta 1-be, akkor ha előfizetéseidre korlátlan Gigaerős vagy Gigaerős Net + csomagot választasz, féláron adjuk a mobilnetet.")
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pont ma hosszabbítottam erre a csomagra és 8.888ft lett.
-
kory24
őstag
Most jött meg visszaigazoló email :)
73 perccel később...
Bocsi sok felesleges hsz miatt -
kory24
őstag
Nem első alkalommal fizetek így.
Mindig igy szoktam telekom weboldal, bankkártya, simple alkalmazás.Ahogy vége és szokott is jönni egyből visszaigazoló email.
Most már 50 perc eltelt és semmi...
Bár most annyi más, hogy nem csak aktuális részlet fizettem volna, hanem az összes hátra lévőt (2db), esetleg emiatt lehet lassabb?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Online ki akartam fizetni egyik készülék vásárlásom hátra lévő részleteit egyben.
Bankkártyámrol az összeget levonta, viszont a Telekomnál nem tűnt el, továbbra is ott van a befizetendő számlák között...Természetesen irtam nekik, csak kérdem itt, hogy más járt már e így?
Ha igen sikerült megoldani, mennyi idő alatt és hogyan? -
kory24
őstag
Sokszor vásároltam már részletre, és legtöbbször volt kiállított, nem befizetett, de nem lejárt számla és semmit nem befolyásolt.
Lehet olyan ez, mint előleg, függ mennyire vagy "megbízható" vagy csak full random :)
-
kory24
őstag
Köszönöm infókat.
Akkor addig használom még amíg megy, majd csak aztán fizetek elő közvetlenül :)
-
kory24
őstag
Váltottam korlátlan net max-ról az új giga erős netre.
Előzőhöz járt hbo go.
Az ilyenkor meddig él?A váltás már 2 napja történt, de még mindig működik az hbo go fiók...
Használhatom amíg működik?
Van vkinek tapasztalata meddig működik? -
kory24
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Csak kérdés meddig tart ez az 50% kedvezmény akció a korlátlan csomagokra.
Át váltanék rá 3 számmal, aztán 1-2 hónap múlva meg vége akciónak....
-
kory24
őstag
4gb netet nem engedi legkisebb hangcsomaggal...
Nagyon gáz ez így annak, akinek csak net kellene.
Lehet van akinek jó, de sokaknak rossz irány...
-
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nem lehet, hogy amit írtak, hogy ha van 3 hangcsomagod, akkor a korlátlan net árából nem 30, hanem 50% jön le?
És fél évvel ezelőtt még lehet nem volt ez a kedvezmény vagy csak akkor nem volt még 3 hangcsomagod hozzá.De, ha most sincs, akkor passz.
-
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ha arra kattintasz, hogy váltasz az új csomagokra, akkor csak bedob a fiókodba és a jelenlegi csomagok közül választhatsz ugyanúgy
-
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Az még nem az új...
Az újba már nincs is "korlátlan net" nevű, hanem csak gigaerősek

-
kory24
őstag
A magenta duplázás elvételéről lehet olvasni valamerre?
-
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én nem vásároltam készüléket...
Csak simán dijcsomag módosításra mentem.De az tény, hogy sokszor rendellenesen működik az oldaluk.
-
kory24
őstag
Megjelent weben a 4Gb csomag
Viszont a 3as pedig kikerült...
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mint irtam előbb hosszabbítottam.
Ahogy beléptem online felület képembe tolt egy ajánlatot, hogy hosszabbítsak...
-
kory24
őstag
válasz
hangyász2
üzenetére
Mára megjavult nálam.
Tudtam rendelni.st3v3np3t3r:
Úgy rendeltem hűséghosszabbítással, hogy 2020.09.09 járna le hűség és azt hosszabbitottam meg 2022.06.10ig és pedig még fizetendő reszlet is van rajta.
Tehát nem igaz, hogy ez a 3 hónappal előtte dolog megszűnt, vagy csak ennyire össze-vissza működik weboldal.... -
kory24
őstag
Sziasztok.
Ja hűséghosszabbítással akarok készüléket venni akkor ezt a hibát irja:
" MÁR VAN EGY ALAPSZOLGÁLTATÁS A KOSARADBAN!"
De ha új előfizetéssel, akkor gond nélkül menne...
Mi lehet a gond?
(Jogosult vagyok hosszabbításra, az oldalon írja is hogy hosszabbítsak hűséges kedvezményért..)
-
kory24
őstag
Értem köszönöm.
És ez folyamatosan így van igaz, akár 2-3 hónap múlva is van erre lehetőség?
(előfizetéseim vannak, magentában is vagyok, tehát azon feltételek megvannak)
-
kory24
őstag
-
kory24
őstag
Sziasztok.
Arról lehet valamit tudni, hogy a telekom "digitális összefogás" 10 havi részletes akciója meddig tart?
(június 10 tudnám hosszabbítani egyik előfizetésem)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő