Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz AnonymusX #94981 üzenetére
Talán még ez a jobb megoldás...
Amúgy jó, hogy benéztem az ajánlatot és ezt jól ki is veséztétek, de szerintem nem csak én vagyok ezzel így. Továbbra is azt mondom, hogy félrevezető az ajánlat. Egy olyan szolgáltatáshoz ad ajándékot, aminek minden eleme havonta megújul, ezt kivéve. Nem ártott volna hozzátenni az "egyszeri" szót a 10GB elé. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz AnonymusX #99067 üzenetére
Valóban, az nekem is feltűnt, hogy a 1777 NEM az előfizetéses ügyintézés száma.
Destroyer91
Hogyan aktiválhatom az új készülékemhez kapott, másik méretű SIM-kártyát?
Ez alapján:
1) legyen kéznél az új SIM (mert kell a rajta lévő, 20 jegyű azonosító)
2) egy másik számról hívd fel a 06(80)639-999 számot.
Amúgy, ha bent voltál, szerintem kérhetted volna azt, hogy helyben aktiválják, ez a legegyszerűbb. Nekem már több alkalommal megcsinálták.
-
-
veterán
válasz AnonymusX #106757 üzenetére
Igazából egyik sem. Tegnap a fickó mutatott egy olyan doksit ami egyébként a Telekom oldaláról töltött le amint egy PDF-ben táblázatos formában vannak benne a zónák. Ezek baromi régi felosztások azóta teljesen megváltoztak...
Holnap fogok beszélni telefonon az ügyintézővel majd megkérem, hogy küldje el emailben. Baromi jó kis táblázat volt és úgy érte el, hogy a keresőbe beírta azt, hogy "nemzetközi".[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
lacibacsi
addikt
válasz AnonymusX #108816 üzenetére
Köszi! Kérni fogom (ha nem megy másként)
(#108817) szemesi69: Köszi! Most nem pöccentem be, de ez mindenkinek jó így, mert néha tudok vörös fejjel hangoskodni... Hétfőn visszatérek hozzájuk és nem hagyom lerázni magam. Ragaszkodni fogok a pénzvisszatérítéshez.
(#108818) Dilikutya: Régen szinte mindig voltak alternatív megoldások. Én még olyanra is emlékszem, amikor alkudtam a telefonra az üzletben és végül kaptam is 10k engedményt a 80k-s telefonra.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz AnonymusX #108994 üzenetére
Én egyáltalán nem arra gondolnék először, hogy téves értesülés volt, mint ahogy arra sem, hogy távozó emberek mondtak volna ilyet, nekem nem derül ki semmi ilyesmi, vagy nagyon felületesen olvastam.
Gondolom, ha hamis hír lett volna, akkor a telekom azért reagált volna valamit egy hwsw cikkre, de a saját fórumán legalábbis csak jelezte volna ennyi idő alatt, hogy valami téves értesülés lenne: [link]Egyébként itt a fórumon is olvastam, hogy volt tesztidőszak, szóval szerintem annyira azért nem lehetett téves az az értesülés.
-
hellopeti
csendes tag
válasz AnonymusX #109635 üzenetére
Köszönöm szépen. Miért nem ide írtam először? 😀 Sajnos az ügyfélszolgálatok sokszor hozzá nem értő dilettáns hozzáállásáról személyes tapasztalatom is van, amikor évekig a Vodafone ügyfélszolgálatán dolgoztam. Nagyon sok olyan munkatárs volt akiket egyszerűen nem érdekelt a téma, nem is értették, ezért csak felületesen, vagy egyáltalán nem informálódtak. Ők voltak a versmondó lányok (és fiúk). Ezt jól tudja akkori kollégám, aki a Mobilarena-t alapította.
-
nagyúr
válasz AnonymusX #110667 üzenetére
Az bizony könnyen előfordulhat! Ezek szerint ott nem láttad még, köszi az infót amúgy! Épp Mi 9 SE-re vadászom értelmes áron, a kettőtök linkje között azért durva eltérés van, azért akartam megnézni, hogy alakulnak az árak a honlapon.
Te vagy aki látja, infózza már be ide, ha a honlapon is megjelennek a Xiaomik!
Előre is
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz AnonymusX #110672 üzenetére
Super! Köszönöm, épp ki akartam lőni az oldalt, mert nem gondoltam, hogy ma fenn lesz, de a hsz-ed után frissítve csak bejött! Az a listaár, amit linkeltél, a másik árlista nem tudom mire vonatkozik.
Amit furcsállok, hogy miért csak ez a két készülék került be a csomagba, mikor a Redmi 7 és a Mi 9 sorozatban is vannak még elég vonzó készülékek. Már az A3 is kijött...... A Redmi Note 7 70ezer alatti árával kifejezetten király ár/érték arányban.
Amúgy még nem túlzottan lehet variálni a konstrukciókkal, Dominoról váltással most nem jön be a Xiaomi......
kalanchoe
Látom nálad már behozta szűréssel. mondjuk új előfizuval nekem is bejön, de sokkal kedvezőbb Dominoról váltani.
No most már nálam is bejött, csak alapból a készülékek felől kellett közelítenem, nem a saját meglévő számaimról elindulva megpróbálni váltani.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz AnonymusX #114025 üzenetére
0006xxxxxxxx-el próbálkoztam eddig, de sajnos az 1xxxxxxxx formátummal sem hoz még találatot.
mondjuk hogy ma vagy holnap már majdnem mindegy....de nyilván a ma jobb volna
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
anglergab
addikt
válasz AnonymusX #114177 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem is így volt logikus, viszont az üzleti ügyfélszolgálatos telefonon azt mondta hogy a céges flottába került az egyenleg (nem tudtuk megnézni, csak így gondolta), azaz a cégnek kell kiegyenlítenie és nekem neki fizetni - szerinte.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz AnonymusX #114674 üzenetére
Viszont egy úgy működik gyakorlatban hogy forgalom XXXFt majd gyakorlatban ezt jóvá is írják, kedvezmény/jóváírás -XXXFt.
Szóval minden hívás díjköteles az más tészta hogy jóvá is írják így lesz ingyenes.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
lord_m
senior tag
válasz AnonymusX #115733 üzenetére
Köszi, megnéztem, házhoz kértem, GLS 1+rendelés azonosító alapján ma hajnalban( 5:30) még a Csomagelosztó központba érkezett (Alsónémedi). Ez a legfrissebb adat.
Tehát még nem írja, hogy kézbesítés alatt. Remélem, szombaton nem kézbesítenek, max akkor hétfőn.
Pedig eddig GLS mindig szokott emailt küldeni...
Köszi a többieknek is, majd figyelem azért a mai nap folyamán!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
félisten
válasz AnonymusX #115757 üzenetére
Nem érted, amit írtam.
Ha kivárom a 15 napot, akkor tudják ativálni, ha nem, akkor menjek be személyes, kérjek egy Domino kártya cserét, majd hívás indítással aktiváljam az új SIM-et.
A Domino kártya csere előfizetésre váltás esetén nem is volt kérdés.De persze értem, amit írtál.
Be kell mennem akkor.[ Szerkesztve ]
-
zzola
félisten
válasz AnonymusX #115759 üzenetére
Ma bementem Telekom fiókba. Szó nélkül kicserélték a kidobott domino kártyákat újra, ingyen. Most próbáltam végigcsinálni az aktiválási folyamatot, de nem lehet megcsinálni. AZ automata szerint nem jó az ügyfélkód vagy a SIM PIN, pedig mindkettő jó.
Nesze neked Telekom...már most tele a cipőm az egésszel. -
nagyúr
válasz AnonymusX #116056 üzenetére
4 GB-os csomagot nem látok sehol, viszont az 500.-ft Mobil S kedvezmény 2020. szeptember 30-ig él új előfizetés esetén!
(#116055) Tompika777
A honlapon még mindig ott szerepel pl. a Most, hogy ingyen nyújtják
Minek kéne ott szerepelnie? Ingyen van. Egyébként totál értelmetlen lenne előre odaírni, hogy holnaptól mennyi lesz, mivel nem tudod bekapcsolni hamarabb. Figyelemfelhívásnak ott a kapott SMS a mindenkori ÁSZF változásokról.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz AnonymusX #116062 üzenetére
Öööö.....köszi, a nagy eszemmel én csak a 9. mellékletben keresgéltem.
(#116063) SV21
Nekem egyik Domino egyenlege nulla forint, így fura is lenne, ha utólag az lenne, hogy a hó törtrészére le akarna vonni belőle 190/x forintot.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz AnonymusX #116765 üzenetére
Egy eszköz afölé csak letöltéssel/torrenttel mehet valószínűleg, de a jelenlegi mobilnet nem arra való. Azaz nem igazán helyettesítheti jelenleg a vezetékes netet.
Persze ha nincs ezekre szükség, akkor helyettesítheti (ha nincsenek sokan a szektorban, nem forgalmaznak sokat, és jók a rádiós viszonyok, van elég betáp a tornyon, jó a torony betápjának a minősége, van CA, a telefon CA-képes stb.)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz AnonymusX #116788 üzenetére
Talán??? Tutira, pár napja multiSIM-mel kapcsolatos kérdésem volt, már az elején szólt, hogy pillanat megkérdezi és a bonyolultabb kérdést még fel sem tettem! Előtte egy nappal szintén érdeklődni próbáltam, erre a síkidióta gyerek kért pár adatot és egy perc múlva örömmel újságolta, hogy juhúúúú sikerült aktiválnia! Szó sem volt arról, hogy én ezt kérném, azzal kezdtem egyértelműen, hogy lenne multiSIM-mel kapcsolatban kettő kérdésem. Nem is mertem a lényegesebb kérdéssel felizgatni, inkább megköszöntem a segítségét és búcsúztam. Aztán felfüggesztettem a weboldalon. Az egyik határozottan állította, hogy bekapcsolni és felfüggeszteni csak őgy lehet, ha betelefonálok. De ez nem is volt kérdés, mert láttam a weboldalon az opciót, nekem az lett volna fontos, ami nem volt ott, mégpedig az, hogyan lehet felváltani a 3999/hó opcióra, ami nincs 1/1Mbps-re korlátozva.
A legrosszabb, hogy már nem merem felhívni őket, annyira nulla tájékozottsággal bírnak multiSIM ügyben, hogy az már kicsit elképesztő! Gépanettka vagy ki a fene is csúcs volt, mert másfél percig csak arról beszélt, mennyivel jobb nekem, ha a weboldalon intézem az ügyeimet. De qrva jó, hogy mondod!!! Mivel pont a multiSIM-et akartam ott bekapcsolni, csak éppen az oldal már egy napja Karbantartás alatt volt! Az biztos, ha nem egyszerű, mindenki által könnyen megtalálható kérdése van valakinek, nyugodtan telefonáljon az ÜSZ-nek, de legyen kéznél utána pár szem Xanax.
(egyelőre nem is kapcsolgatom a multiSIM-et, most kell egy darabig folyamatosan vidéken)
Erről jut eszembe, ilyen spécibb esetekre nincs valami műszaki help telefonszám, ahol a nevükön kívül mást is teljes bizonyossággal meg tudnak mondani a vonál túlsó végén?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen