- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
lomposfarkas #175944 üzenetére
Mondjuk 7 év az informatikában az nagyon sok , millió változással. Inkább az Android verzió különbség ami sok változással jár , én is tavaly majd eret vágtam mikor a 10-ről váltottam 14-re. Pedig az csak 4 fő verzió differencia...
Kevésbé vennéd észre a változásokat ha évente cserélnél készüléket. -
svgyula
addikt
válasz
Probert75 #175946 üzenetére
Ez ahogy felettem írják nagyon nem egyértelmű. Sajna ha pl egy üzenetküldő alkalmazásról van szó(nyilván nem ismerem mindet) pl a whatsapp be sem enged a régi verióval! Nálam ki van kapcsolva a play de időnként be kell kapcsolni ha használni akarom! Egyszerű üzenet indításkor amit már x alkalommal megkaptam: ezt a verziót még 2 hétig használhatja! Ugyan ez van a banki alkalmazásoknál is van türelmi idő a frissítésre aztán kizárnak belőle ill nem tudsz bejelentkezni.
Persze van olyan aplikáció aminek nem kelle hálózat azok még mehetnek is az új droidon ha(?) hozzáigazította a fejlesztő a követelményekhez, na meg megfelelő mennyiségű reklámot(linket) képes beolvasni percenként -
Probert75
addikt
válasz
lomposfarkas #175944 üzenetére
Töltsd le az appok azt a verzióját, amit jelenleg használsz.
https://www.apkmirror.com/
https://apkpure.com/app
https://www.apkmonk.com/
https://www.appbrain.com/ -
amarna
tag
Üdv. Van valamilyen lehetőség arra, Honor telefonra gyári Samsung alkalmazást tudják varázsolni? ( Naptár, galléria ) Sima telepíés nem megy.
-
lomposfarkas
tag
válasz
svgyula #175942 üzenetére
Milyen igaz. Csak az ember a saját kárán jön rá, hogy ami működik, azt nem kell frissíteni.
(a napokban akarok átállni egy újabb telefonra a 7 éves helyett, de egyelőre csak falhoz ba... csapkodni lenne kedvem, annyira gyalázatos pár app friss verziója a régi telefonon futó régi verziók után) -
lomposfarkas
tag
Helló, létezik arra megoldás, hogy apponként lehessen módosítani a betűméreteket? Egyelőre úgy látom, nincs... (mi note 10 lite)
-
svgyula
addikt
Szia! A válasz igen. De nem csak erre az alkalmazásra igaz ez hanem kb mindre! Van aminél nem veszel észre semmit mert mire megjön a rendszer frissítés már kompatibilis(frissített
) módosított az alkalmazás is! Ezt csak akkor veszed észre egyéb alkalmazásoknál, ha régebbi verziót telepítesz!
Így hajtják a szoftver fejlesztők a "birkacsordát"A normálisan működő alkalmazásokat is "megjavítják"
Persze alápakolnak egy jókora zabszem szorongató marketinget "biztonság"
jelszó alatt!
Nem tudom meddig megy még ez a nevetséges húzás. Bár a birkák nem szoktak visszabeszélni.
-
mzso
veterán
Helló!
Az létezhet, hogy Android frissítés után az OpenCamera nem működik rendesen? Sokszor nem képes megfelelően beállni (a téglalp is piros marad) és sötét képeket csinál, ha átrakom manuálisan magasabb iso értékre akkor az előnézetben jól néz ki de a fotó az homályos ganéj lesz amit csak abban a pillanatban villan fel amikor rábökök a fotózásra?
Vagy véletlenül elcseszett beállítás lenne? De nem tudom hol, vagy hogy... Releváns beállításokat csak egy helyen látok, ami a fekete/fehér ikonnal jön elő, és az vagy auto vagy manuálisan állíthatok ISO-t és zársebességet. -
dokee78
félisten
Melyik a népszerűbb és jobb,átláthatóbb autópálya matrica alkalmazás?
-
benfolds
őstag
válasz
ggeleven #175934 üzenetére
ja, mindenki spotifyt hallgat. én nem szeretem, csak podcastokhoz használom. inkább telepakolom a telefont zenével, én ilyen régi sulis vagyok, de tudom, hogy kőkorszaki megoldás. a powerampot 2012-ben, szerintem valami 500 ft-ért vettem meg, de nyilván az ötszörösét is megéri.
-
ggeleven
őstag
-
benfolds
őstag
sziasztok! új telefonom van, amin az android sokkal újabb, mint a régin. feltettem a jól megszokott powerampot, az is tök másképpen jelenik meg. főleg az idegesít, hogy nem tudom ezt a hanghullám navigációt vagy mit lecserélni egy sima csúszkára, ami régen volt. már fél órája ezt keresem a beállításokban. nincs valakinek ötlete? köszi. android15, oxygenos15 (oneplus 10 pro 5g)
-
Vapsuvap
csendes tag
Sziasztok!
Redmi 10 2022 telefonom van android 13-mal. Hogy tudom megoldani azt, hogy ha néma módra állítom a telefont, meg lehessen adni néhány telefonszámot, amit enged kicsörögni?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Google Play előfizetés visszatérítés esetében mennyi idő mire vissza utálják a pénzt? Reggel 8:24-kor írtak.
-
crok
Topikgazda
válasz
st6969 #175923 üzenetére
A beállításokban az alkalmazások listájában azért ha megnyitod az alkalmazások infóját akkor ott tételesen írva szokott lenni mennyi WLAN és mobilnet használata volt az egyes alkalmazásoknak. De ha csinálsz egy bugreport-ot akkor a battery historian is megmutatja alkalmazásonként hogy mennyi forgalma volt az egyes alkalmazásoknak (nem csak az akkustatra jó ám). Ez az infó egyébként adb-vel is kinyerhető csak kézzel összepárosítgatni az infókat nem egyszerű, a battery historian meg 3 sec alatt kiköpi az infót.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
ismertek olyan alkalmazást, amivel meg tudnám fejteni, hogy mi az, ami rendkívüli módon szívja a párom telefonján a mobilnetet? Facebook-ra gondolok, mert amikor az van használatban, akkor kezd el sikítani a beállított adatforgalom figyelmeztetés, pedig nem indul el rajta videó (ki van kapcsolva), és a mobiladat csökkentés is be van kapcsolva alkalmazáson belül. Az "adatforgalom a háttérben" is ki van kapcsolva.
Szóval, jó lenne látni, hogy mi mennyi adatot fogyasztott, és azt is, hogy azt hány perc használattal "sikerült" azt elérni. Monitoroznánk ezt pár napig/hétig napi szinten.
Létezik ilyen?
Köszönöm -
válasz
alex devil #175921 üzenetére
Ezt neked kell tudnod.
Én pl. szinte sosem futtatok ilyen appokat, nem érzem hiányát. -
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Az SD Maid SE-t milyen gyakran ajánlott futtatni? -
-
Sziasztok! Google hitelesítő/authenticator kérdés: egy oldalra regisztrálnék két külön fiókot, gugli autentikátoros 2FA beléptetéssel. Működik ez egy készülékről, vagy a második fióknak másik készülék is kell (vagy ahhoz használjak M$ autentikátort)?
-
MaciG
addikt
Üdv!
Időzített hívásra van valami egyszerűen használható app?
Call - Timer t már néztem, de fogalmam sincs hogy lehet működésre bírni -
Tökimanó
senior tag
válasz
balazs1956 #175909 üzenetére
Nagyon szívesen. Ebből ne csinálj gondot. Szerencsére fogalmad sincs arról hogy én már mennyi hülye kérdést tettem itt fel . Az meg pláne szerencse hogy ha nem is mindig, de az esetek nagy százalékában nem néztek hülyének hanem megadták a lehetséges megoldásokat.Addig jó amíg ez így működik egy fórumon.
-
DrKapocs
őstag
válasz
balazs1956 #175903 üzenetére
Össze lehet válogatni a csatornákat bárhonnan. Nekem 65 van összeszedve. 990 Ft egy évre a prémium, nekem ennyit megér a reklámmentesség.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
balazs1956 #175903 üzenetére
Nem tudom mit nem állítottál, de nekem 82 csatorna van belőve. Lehetne több is. Elvileg 200 csatorna. Ki lehet választaniaz One Magyarország szolgáltatót is.
-
vacs
veterán
válasz
balazs1956 #175905 üzenetére
A TV24-ben bal felül szendvics menü, Csatornák és itt tudod egyedileg beállítani!
-
ggeleven
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged