Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDic
tag
válasz
Morgenstern #175553 üzenetére
Akkor itt vagyok.
Én így vittem át az egyik telóról a másikra az adatokat. Semmi problémám nem volt.
-
jackal79
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
-
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #175574 üzenetére
Max. akkor "foghatja vissza" ha a VPN-jét is használja és "elfogy" a node-hoz a sávszél.. amúgy csak a DNS feloldást csinálja.. max lassabban megy a feloldás de a sávszélességbe nem szól bele, nem is tudna.
-
crok
Topikgazda
válasz
jackal79 #175573 üzenetére
Nem igazán tudom mi a cél.. de ha a vállalatod megköveteli hogy Intune alatt menjenek a dolgai akkor mindegy mit mókolászol, csak abban fog menni a céges vackod (MS integráció).
Ha nem lényeges akkor Island Google Play-ről vagy Insular ha F-Droid-ról töltenéd le, ez csinál neked egy külön elkülönített felhasználót ami kvázi párhuzamosan létezik egy elkülönített környezetben és oda külön áttesz pár alkalmazást alapból mint pl. Play Store, ott azt csinálsz utána amit szeretnél, akár fagyaszthatod is a céges alkalmazásokat, etc.
A Shelter hasonló de nincs már fent Play-en ám F-Droid-ról beszerezhető.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #175571 üzenetére
ADGuard vissza fogja a net sebességet.
Simán elég a privát DNS megadása.
Facebook appban se lesz reklám ha ott nyitja meg a linket. -
jackal79
aktív tag
válasz
Viktor0610 #175572 üzenetére
A cég támogatja a Microsoft Intune váll. portál-t, viszont így teljes hozzáférést adok a telefonra telepített app-okhoz? Nem szeretnék a céges telefon mellé privát telefont is tartani, mert a kettő használata kényelmetlen. Viszont tőzsdézek, meg vannak egyéb pénzügyi befektetéseim, amit általában telefonon kezelek és nem szeretném, hogy ezekhez bárki hozzáférjen. Korábban olvastam, hogy van olyan lehetőség, hogy a telefon teljesen külön kezel 2 profilt, olyan mint, ha 2 külön telefon lenne egybe integrálva, viszont nincs a 2 profil között átjárá. Ez megoldható?
-
válasz
jackal79 #175570 üzenetére
Ezt a cégednek is támogatnia kell hozzá.
Microsoft Intune váll. portál app szükséges hozzá ezen felül. -
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Úgy tudom, hogy az Androidban van olyan opció, h a rendszer teljesen külön tudja kezelni a céges, illetve privát app-okat. Abban tudnátok segíteni, hogy ez pontosan, hogy működik, illetve, hogy lehet aktiválni? Sehol nem találom. Köszönöm!
-
ggeleven
őstag
válasz
Joker88 #175568 üzenetére
Na ezért használok Brave böngészőt és ezért sem használok FB appot.
Amúgy ha van egy reklámblokkolós böngésződ és FB appból jobb fent '...' alatt Megnyitás külső böngészőbent nyomsz, akkor nem lesznek ilyen reklámok (és még egy halom más hasznos védelmet is kaphatsz).
-
Joker88
őstag
Arra szeretnék végre megoldást találni, hogy ami a legjobban idegesít engem.
Vannak weboldalak , amelyek hirdetéseket jelenítenek meg.
Pl ez :A kérdésem az, hogy a jobb oldalon lévő visszaszámolós hirdetést mivel lehet megszüntetni? Valamikor 2 másodperc a hirdetés,de sokszor van vagy 10mp is.. és addig alig lehet olvasni a cikkeket..
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
yanna #175562 üzenetére
Van saját topikja: Prohardver app (nem hivatalos)
-
yanna
addikt
válasz
MikeWazowski #175500 üzenetére
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy a PH app nem android alkalmazás.
-
lomposfarkas
tag
Mi lehet ez? A feloldás után néha megjelenik. Próbáltam mindenhol irtani, időjárás, értesítések, amire saccolhattam, de megint itt van...
[kép] -
kaciokos
őstag
válasz
Morgenstern #175553 üzenetére
jelen
-
efi99
őstag
Family Linkben a térkép - illetve az egész app - nálam mindig sötét témájú, hol lehet ezt világosra tenni? A Google Térkép közvetlen megnyitva amúgy világos.
-
-
TomPack
őstag
válasz
Viktor0610 #175548 üzenetére
Topiktárs írta a kérdésemre, hogy meglenne annak a veszélye, ha ömlesztve kezelné az Android a híváslistát!
Egyébként pont az a problémám, hogy ez nem így működik. Erre a problémára keresnék egy tárcsázót!
De eddig nem találtam. -
-
turho
addikt
Nem biztos, hogy a legjobb helyen kérdezek, de hátha....van egy Xbox One X kontrollerem, Mobil játékokhoz.
Tegnapelőtt megjelent a Delta Force fps. A bajom az, hogy sok okból nem tudok touch felületen játszaniez az új fps még csak úgy irányítható (és vártam nagyon). Létekik, akár fizetős verzióban, valami olyan garantáltan megbízható (és működő) app, amivel egyes játékok touch irányító ikonjaihoz hozzá tudom rendelni az One X joy gombjait/analógját? Köszi aki segít.
-
poirot
őstag
válasz
chubby2o6 #175540 üzenetére
Ezt próbáld meg, meg a benne lévő linket.
Az alábbi szöveget is a topikból mentettem el annakidején;
A telefonon használom a Google authenticatort és az Aegis authenticátort az Ügyfélkapuhoz.
Az Aegis megmutatja a 16 jegyű kódot az áthozott Google authenticatorból amit az exportál titkosítottan
leírása az info.txt-ben.
A screenshot.jpg a Google Authenticatorból lett beimportálva az Aegisbe.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Az előző posztomban írt weboldalas megoldás még egyszerűbb, de aki nem bízna benne és nem akar parancssorozni sem, a Githubon írták hogy Android alatt ez is tud Google Authenticator QR-t dekódolni, és tényleg:
[Aegis Authenticator] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beemdevelopment.aegisRegisztráció nélkül is be tudja olvasni a fent megosztott Google-s QR kódot. Első scanneléskor még nem, de ha elmented utána már kiolvasható belőle a secret.
-
svgyula
addikt
válasz
efi99 #175541 üzenetére
NEM! A Telefonhoz semki nem nyúlt órák óta! Még délelőtt töltöttem azóta az asztalon volt ~3órát! Aztán csengett! DE! a képernyő sötét volt mire bementem és semmilyen lehetőséget nem találtam a hívás fogadásra, a kijelzőt mire feloldottam már vége volt! Aztám kb 5 perc és ismét hívás de akkor már aktív kijelző de a fogadás lehetősége sehol!
Közvetlen utána beszéltem a fiammal, nyilván ugyanazon az alkalmazáson. Működött a hívás! A hívás fogadás is! Ja a szomszédom is kapott ilyen hívást mert utána beszéltem vele! -
chubby2o6
senior tag
válasz
Viktor0610 #175539 üzenetére
Köszi, akkor ez a hajó már elment
Mindegy, legközelebb majd figyelek erre, vagy lefotózom a QR kódot, hátha működik úgy is.
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Viktor0610 #175537 üzenetére
És ezek a kódok hol vannak alapból? A telón? Tényleg jó ötlet menteni őket. Legutóbb, mikor újra kellett raknom a telót, szétbénáztam magam, mire rájöttem, hogy tudom a frissen letöltött Auth. appot használni az ügyfélkapus bejelentkezésnél
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Viktor0610 #175535 üzenetére
A kód nincs meg, de megoldottam:
Az egyik telón a "működő" appról csináltam egy Neo Backup mentést, meg a másik telón is csináltam egyet, csak ennek a mappájából töröltem mindent, csak a mappa maradt. A "működő" mentést átküldtem a másik telóra, bemásoltam a mappába. Ezen a telón az appban kijelentkeztem a MS fiókból, majd töröltem az appot. A Neo Backup-al visszaállítottam mindenestől, így az összes adat is meglett. Kipróbáltam, mindkét telóról be tudok így lépni az ÜK+-ba.
De nem adtál rossz ötletet, legközelebb lefotózom a QR kódot . -
-
chubby2o6
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy a MS Authenticator-al két különböző telóról is be tudjak jelentkezni az Ügyfélkapu+-ba? -
svgyula
addikt
Ügv mindenkinek! Lehet nem a legjobb hely de mobilhívás, és nagyon átverés szagú a dolog! Pár perccel ezelőtt volt 2db hívásom a 112-ről!
Én eddig úgy tudtam onnan nincs visszafele hívás! DE! ami a forntos! Sehol nem volt lehetőség a hívás fogadásra!!!! Ez olyan mintha meghekkelték volna a 112-es számot és ha visszahívom(nyilván nem hívtam) akkor átirányít egy fizetős számra! Tehát figyeljetek!
-
svgyula
addikt
válasz
TomPack #175530 üzenetére
Szia! Amit keresel nem nagyon létezik! Ehhez ugyanabból az alkalmazásból kellene hívás indítani! DE! mivel ezek mind külön alkalmazások így csak azon belül látod a hívás listát. Elég sz@r dolog lenne, ha mindenhol megjelenne a híváslista! Ezzel könnyen ki lehetne a telefont belezni! Képzeld el a fosbuk ügyeskéje elküld neked egy üzenetet és mivel mindenhol megjelenik, küldesz a főnöködnek egy szívhez szóló sms-t
Biztosan sokáig lennél ott......
-
Papooo
senior tag
Android Os-t futtató [Okosórát] szeretnék oda-vissza szinkronizálni droidos [telóval]
Nem ismer valaki működő Watch Droid Phone/Assistant alternatívát?
Lassan 4 éve nem frissítették az alkalmazást, úgy sejtem annyi idő alatt csak készített valaki jobbat. -
kaciokos
őstag
Hello Samsung S22-n próbálok kirakni egy ikont a főképernyőre, ami kattintásra egyből a Bluetooth beállításokhoz visz. RÉgebben lehetett valahogy ilyet csinálni a Settings alkalmazással, ez megszűnt? Ha igen, van valami faék egyszerűségű app, ami ki tud tenni nekem egy ilyen kont?
-
DrKapocs
őstag
Sticky Password-öt beszéltük már, használjátok jópáran. Gondolkoztam a megvásárlásán. Általában mi a véleményetek róla?
-
-
vizimento
senior tag
Honor 200lite telefonon ha messengeren jön be hívás csak rezeg. A képernyő fekete marad, nem zenél. Mikor feloldom, akkor sem látom a főképernyőn a hívást, hogy felvehessem.
Ez rendszerhiba? Vagy beállítási?
A Messengerre a "Értesítések engedélyezése" bekapcsolva. A "diszkrét értesítés" kikapcsolva. Értesítés zárképernyőn és szalagon is bepipálva. -
vacs
veterán
válasz
MikeWazowski #175513 üzenetére
Prohardver app topik-ban is írják, hogy nem működik.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
MikeWazowski #175517 üzenetére
Melyik verzió?
Most frissült 4.7.8-ra. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Gond nélkül működik...
Mi a gond vele nálad? -
kidnou
őstag
válasz
Nem, de gondolom javitja a fejlesztő ahogy eddig is tette
-
TODI1111
veterán
válasz
lomposfarkas #175512 üzenetére
A rögzitett hívás felvételét a telefonok egy külön mappába mentik. Egy mentett majd visszatöltött híváslista (például az sms backup & restore programmal végzett mentés) ezt a mappát nem tartalmazza. Tehát ha a felvételre van szükség akkor az adott mappát kell menteni. A samsungnál ez például a következő:
Belső tárhely/Recordings/call -
MikeWazowski
veterán
Nektek se megy a PH app?
-
svgyula
addikt
válasz
kanyi51 #175509 üzenetére
Az alkalmazás memóriában rögzítését is megcsináltad? Ennek nincs összefüggése az aku kiméléssel. Simán a rendszernek elgurulnak a bitek és kiszór mindent a memóriából ami nincs lakatolva! Ez ugye több féleképp működik a futó alkalmazásoknál. Van ahol három pötty-nél van erre opció, van ahol az alkalmazást kell meghúzni lefele addig amíg a lakat megjelenik a jobb felső sarokban.
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok. Hivatalossan használom a Bitdeffender appot
Amire még nem jöttem rá miért van hogy gondol egyet random, és a Web védelem + Csalás riasztás + Alkalmazás anomália vizsgálat -kikapcsolódik. Mit kellene még állani, szerintem minden be van lőve már. Samsung Galaxi S24 Ultra a telom. -
vacs
veterán
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Melyik most a legfejlettebb grafikájú játék? Csak kíváncsi lennék, hol tartunk 2025-ben.
Köszi.
-
Sziasztok.
Van egy olyan gondom, hogy van két fiók, amik között váltani szoktam messengerben és amikor átváltok, akkor jönnek meg a chat értesítések. Viszont tegnap óta az a helyzet, hogy a kijelentkezett fiók értesítései is megjönnek, ha oda ír bárki. Ez zavaró. Nem szeretném. Elvileg kellene lennie egy menüpontnak, hogy a kijelentkezett fiókok értesítéseinek ki/be kapcsolása, de nekem nincs ilyenem.
Találkozott már valaki ilyesmivel? És ha igen, van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest