Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Mcrazy
üzenetére
Igen, a család/pár ismerős gépét azon keresztül kezelem amikor szükséges. A saját szerveremen fut a kiszolgáló...
Anydesk-et használtam a teamviewer után, de év végén az ingyenes verzió közölte: egyszerre egy gépet hajlandó elérni - de olykor kettőn dolgozom távolról. Na ekkor kezdtem keresni alternatívát, eddig bejött a RustDesk teljesen (magamat meg csak nem fogom korlátozni ugye
) -
xy.zsolt
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Én szintén Xiaomi-t (Mi8) szeretnék elérni Win11-es PC vel vagy Google Pixel-lel.
Kár, hogy pl a TeamViewer nem kínál ennyire korlátlan hozzáférést....mert azért annak az alkalmazásnak jobb a review-ja
Közben találtam egy 'Chrome Remote Desktop' alkalmazást is....még arra is ránézek.
Köszönöm az ajánlásod
-
Cs1csó
titán
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Azon mindenképp amit el akarsz érni. Mert ha jól értem, hogy ez az ami "folyamatosan" fut ez "válaszol" ha távolról el akarod érni a készüléket.
Szerintem ez nem is az alkalmazás hibája, hanem ez a felügyelet nélküli elérés annyira extrém magas jogosultságokat adna a távoli elérőnek, hogy emiatt az Android pampog és ezt kell valahogy megoldani.
Nálam annyi hibát ír, hogy az AD1-et elvileg nem vettem ki az "energiatakarékos" módból, abból, hogy " a telefon bármikor bezárhatja " stb. de nem értem mert elvileg ez is aktív.
Amúgy Xiaomi teló MIUI-val. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ez jól hangzik....a rábökés is megoldott.
Van egy app ami csak a Magyarországon lévő mobilon van rajta, mivel már nem elérhető a Google Play-en
és így nem tudom letölteni a kéznél levő mobilomra. A lényeg, hogy azt az app-ot szeretném használni néha (mert fontos) a tengerentúlról.
Tehát ha jól értem erre alkalmas az AnyDesk -
Cs1csó
titán
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Az AnyDesk tud ilyet, de csak ha a másik telefonnál "elfogadják" a kérést. Pedig beállítottam hogy menjen telefonon is a "felügyelet nélküli hozzáférés" de valamiért mégsem megy.
Olyat szerettem volna anno, hogy pl. saját telónál ha a telóm kinn van az előszobában én meg a szobában a gép előtt ülők akkor rá tudja nézni de sajnos nem jött össze. HA elfogadtam a felkérést utána már tudtam irányítani.Ellenben ha szülőnek, barátnak stb. szeretne az ember segíteni ezzel így lehet hiszen telefonon megbeszélitek, hogy jön egy "kérés" a képernyőn és "bökjön rá" és onnan "átveszem"
-
xy.zsolt
őstag
Van olyan app amivel egy másik mobilt tudok használni pc-ről vagy mobilról távolról? Használat alatt pl a távoli mobil app-jainak használatát értem....mintha ténylegesen én használnám a helyszínen. Nyilván minden szükséges engedély magadásával az irányítandó mobilon és a nálam lévő mobilon, pc-n.
Ha ez csak úgy lehet, hogy a kéznél lévő eszköznek ugyanahhoz a google fiókhoz kell kapcsolódnia mint a távoli eszközé az is adott lenne. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, nem az a baj, az úgy volt használva eddig is, évekig. Meg amúgy az a telefon képen is látszik, azt sem engedem hozzáférni a helyadatokhoz, fixen beállított település van mindkettőn.
Azért köszi!

szerk.:
De időközben megjelent, nem tudom mi volt a gondja reggel óta. Köszi!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Próbából feltettem az itthoni, nevenincs tabletre (droid 9), rendben mutatja a hőmérsékletet.
A képeden látszik, hogy nem fér hozzá a GPS-hez.
Nem lehet, hogy ez a baj?Szerk.:
Nem ez a gond. Nálam akkor is mutatja, ha nem adom meg neki a GPS-hozzáférést. -
-
Fall-N
veterán
válasz
Aurig@
üzenetére
Két jó alternatíva van még. Az egyik a Niagara Launcher, ami egyszerű de nagyszerű.
A másik az itt nem ismert Phocus launcher. Nagyon készséges a fejlesztő, bármit kér az ember azt belerakja pár héten belül. Sőt arra buzdítja az embert, hogy bármi ötlete van az embernek azt ossza meg a Telegram csoportjában. Például a mai frissítésel bekerült a KWGT szerű óra szerkesztő lehetőség, meg amit én kértem az application shortcuts (hosszú nyomásra az ikonon a kis menük). Ilyet óraszerkesztőt egyik launcher sem tud. Kicsit más a logikája, mint a legtöbb egyen indítónak, ami a Pixel launcherhez hasonló, de nagyon jó. Inkább a Niagarára hasonlít, de annál lassan egyértelműen jobb.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Szerintem inkább telefon lezárást indító widget-re lenne szükségem....csak rosszul fogalmaztam
....de lehet ha felrakok egy launchert akkor a menü sem lesz olyan kusza. Most mindig a szövegkeresőt használom, hogy megtaláljam az aktiválás helyét 
Agyrém ez a fapados Pixel
-
Aurig@
őstag
Fall-N, ggeleven
Köszönöm mindkettőtöknek, rájuk nézek.
-
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Launchernek nincs köze a kikapcsoláshoz. Esetleg makróüzemezés, ha gyárilag nem tudja?
Miben kell kompromisszumot kötni? Lehet tudunk tippet adni rájuk.Lezáráshoz pl itt van ez, bármelyik launcherrel használható: One Click Lock Screen
-
xy.zsolt
őstag
Nem tudom mennyire jó.....a Xiaomi gyárilag tudta. Aludhattam úgy, hogy akár a fejem mellett is lehetett a telefon...úgyis kikapcsolt 1órakor.
Két fontos dolog miatt váltottam Pixelre, de "száz" egyéb dologban kell most kompromisszumot kötnöm a kényelmi funkciókban.
Elalvós podcast hallgatásra akkor egy régi Xiaomit fogok használni....időzített kikapcsolással, a Pixelt pedig kikapcsolom lefekvéskor. -
xy.zsolt
őstag
Melyik launcher állítható be úgy, hogy a pixel mobilt időzítve kikapcsolja?
Ja, és jó lenne egy widget (icon) a mobil lezárás aktiválásához -
Aurig@
őstag
Üdv.
Van olyan launcher, ami hasonló beállítás szempontjából, mint a Nova Launcher?
Tehát van "Dock" része, amiben lehet állítani a ikon nevének a színét, méretét, van végtelen görgetés bármelyik irányba esetleg magát az ikonképet is cserélni lehet.
Jelenleg is a Nova van, de lassan csereérett lesz a telefon és, ahogy olvastam a topikjukban nem mindegyiken működik a Nova normálisan. Ezért szeretnék egy alternatívát, bár mindenképpen megpróbálom a Novát is első körben. -
Üdv ismét!
Elengedtem ez a Mi TV Stick témát, egy szemétdomb, most már WiFi-re sem csatlakozik.
Viszont...! Szerintetek átjárható az Android és az AirPlay? Úgy értem, androidos eszközzel tudok-e csatlakozni olyan eszközhöz, ami csak az AirPlay-t támogatja? -
Foose
addikt
Nektek nem eszik több energiát a vivaldi böngésző mint bármi más? Droid 16
-
-
-
pietrrr
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Hi
Samsung Dex használata nem opció?
(Habár S10 esetén az még lehet csak vezetékesen működik,.ezt nem tudom pontosan)
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Újrahuztam a telefonom, és így a Messenger-t is frissen telepítettem fel.
Ezt hogy lehetne kiirtani? Minden elküldött fotó után ott az értesítő, de erre külön gombot nem találok, hogy lőjem le.
Az üzenetet jelezze, de hogy mit sikerült elküldeni, azt minek?!
-
Üdv mindenki!
Képernyő tükrözésben kérném a segítségeteket, én már kifogytam az ötletekből.
Adott egy Xiaomi MI TV Stick, erre szeretném a Samsung Galaxy S10-emről tükrözni a teljes képernyőt. A TV sticken frissítettem a Google Cast szolgáltatást, és sokadik próbálkozásra találtam egy appot, amivel általában működik is a tükrözés, de ezzel se mindig jó, plusz gusztustalanul tele van reklámmal, gondoltam letöltöm a Google Home appot. A készüléket meg is találja, viszont amint elindítom a tükrözést, egyet villan a TV-n a kép, és szét is kapcsol, mintha nem épülne ki a kapcsolat. Próbáltam már offline, online, 3 féle routerrel, 2,4GHz és 5 GHz WiFi-vel, de mindig ugyanaz az eredmény. Furcsa, hogy vagy 10 appot próbáltam, de csak a fent említettel hajlandó legalább néha működni. Ha kiépült a kapcsolat, közben már stabil, nem dobja el.
Ugyanez a tükrözés asztali gépről Chrome böngészőből hibátlan, pillanatok alatt átmegy a kép a TV okosítóra.
Utánaolvastam, sokan panaszkodnak erre, és gyakran Samsung mobilokkal van ugyanez a jelenség, de hátha ti tudtok valami trükköt. Ugye alapból a Smart View meg se találja a sticket, lehet más protokollt használ, passz.
Minden ötletet szívesen fogadok. Ha minden kötél szakad, akkor használom ezt a Miracast féle appot, de jobban szeretném a Google sajátját, abban nincs reklám. Azt sem értem, ezzel miért jó, és semelyik másikkal sem, amikor látszólag mindegyik ilyen app ugyanazt csinálja, csak más a dizájn. Kiégett az agyam, 1 napja ezzel szórakozok.
Köszönöm előre is!
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, megnézem azt is.
-
-
Állíts be reklám blokkolást (ez minden alkalmazásban és böngészőkben is szűr)!
Ingyenes alapszintű reklámblokkolás (Xiaominál máshol lesz):
Telefon beállítások > WiFi vagy Internet vagy Kapcsolatok > Privát DNS
Oda kell beírni és menteni: dns.adguard-dns.com
Forrás by Crok.Kérdésedre is válaszoljak:
Én a Caynax appot használom és ajánlom jó szívvel. -
Met
nagyúr
Van olyan lépésszámláló app ami nincs tele reklámokkal és ingyenes?
Amiket néztem, Lépésszámláló , Magyar - MStep, Lépésszámláló - Séta Mérő.
Megnyitom, meg kell nézni valamit, rányomok valamit meg kell nézni valamit.
Lépés számot kellene mutatnia és hogy az mennyi kalóriát égetett el.
Note 14-en kellene futnia, nincs okosórám vagy ilyesmi kütyüm. -
user01
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
A Keresési központ nem kéri a 2. lépcsőt, hanem csak az email címet és a jelszót!
-
LK
addikt
Köszi, ennek ellenére nem így kéne hogy működjön. Nem adtam neki engedélyt arra, hogy helyettem gondolkodjon, és arra sem, hogy összekösse a kettőt. Azt írta ki,hogy kevés a hely, töröljek a tárhelyből, sehol sem figyelmeztet arra, hogy fizikálisan is töröl.
Köszönöm az infót. -
Ilyen a Google Fotók működése!
Ha be van kapcsolva a mentés és a telefonról törölsz, akkor a felhőben megmarad a kép, nem piszkálja.
De, ha a felhőből törlöd, akkor a rendszer úgy gondolja, hogy nincs rá szükséged, ezért a telefonról is törli.Először a telefonon kiválogatod ami kell és a többit törlöd és csak ezután kapcsolod be a backup-ot.
Tipp: Fotók appon belül a minőséget állítsd át Helytakarékos-ra, ezzel minimálisan romlik a minőség, de sokkal kevesebb helyet foglal egy kép.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Jelenleg ott tartok, hogy zokogok, vagy kalapáccsal szétverem a telefont.
Új telefonra költözésnél átraktam mindent az újra. Bekapcsoltam én hülye, hogy a képeket mentse a google tárhelyemre is. Másnap írja, hogy betelt. A felhőből elkezdtem kitörölni a képeket, aztán rájöttem, hogy fizikálisan is kitörölte őket a telefonról. Nem értem, hogy történhet ilyen. Mit tehetnék? Eddig letiltottam, hogy képeket mentsen a felhőbe. A régi telefonról újra átmásoltam a képeket. Tudtok segíteni leírással vagy más topicba irányítani, hogy beállítsam a google fiókot, hogy ne történjen ilyen újra?
Köszi -
svgyula
addikt
válasz
hhgygy
üzenetére
Ha lehúzod az értesítési sávot ott nincs egy lejátszó "négyzet".
Ha be van kapcsolva a háttérben futás az adott alkalmazásnál akkor a youtube, zenelejátszó, stb is csinál ilyet. Azt ne kérdezd miért! Nálam is volt párszor, hogy valami androit gyógyszer elgurulása után egyszer csak elindult egy lejátszás. Amióta bezárom ezeket(nem elég az alkalmazást
) azóta megszűnt. -
válasz
Indiant
üzenetére
Ott nem fog kérni azonosítást? Böngészőben?
De kéri, hogy azonosítsam magam. Most próbálkozom. Nem tudok telefonszámot változtatni, be sem jelentkezik. Kéri az sms-s kódot vagy valami 8 jegyű biztonsági.kódot, vagy azonosítókulcsot. Az azonosítás máshogynál meg adjam meg a telefonszámot, aminek a végét írja, beírom és ezzel sem vagyok előrébb, oda küldi a kódot. Hihetetlen. -
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémánk. Hátha valaki tud megoldást.
Van egy kora délután elveszett mobiltelefon. Megvan az útvonal hol lett elhagyva, de nem találjuk. Gondoltam megpróbálom a google helymeghatározójával, ahhoz be kell lépni abba a google fiókba, ami használva van a telefonon. A gond az, hogy ez a bizonyos gmail-s cím csak ezen az eszközön van használva, egy 15 éves lányé. Ismerjük a gmail-s címet és jelszót, de belépésnél 2 lépcsős azonosítást kér és csak az elveszett eszközre hajlandó sms-t, kódot meg hasonlóakat küldeni. Nos hát mivel pont ezt a telefont keressük, nehéz ezeket megnézni ugye.
Van valami más lehetőség, hogy ne oda küldje az azonosítókat, sms-eket? Vagy bármi, hogy be lehessen lépni a fiókba?
Nagy segítség lenne ha tudna valaki valamit. -
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresnék ami kiadásokat képes rendszerezni. A következő lenne a tervem. Havi egyszer a számlakivonatomat odaadom neki, ő pedig szépen kategóriákra szedi, hogy melyik kiadás valószínű melyik kategóriába sorolható, összeget von stb.
Nyilván nem ingyen várom el ezt a tudást, ha AI van mögötte az sem zavar.
Van ilyen alkalmazás, vagy bilibe lóg a kezem?
-
hhgygy
senior tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Nincs nálam Duolingo
-
spiderpig820
aktív tag
Doulingo esetleg?
Nálunk szokott ilyet csinálni
-
hhgygy
senior tag
Üdv, Poco F6 telefonom van. Soha nem csinált még ilyet és nem tudom, mit lehet vele csinálni. Időnként elindít egy hangbejátszást és nem tudom, melyik applikációból indítja, mert semmi nem látszik. Az biztos, hogy nem a Youtube ragadt be, mert annak a History-jában benne kéne lenni, és teljesen ismeretlen hangfájl indul el. A képernyőn nem látszik semmi, a háttérben látszólag nem fut semmi.
Van Androidra valami olyan, mint a Windows Task Manager, hogy lássam, mi fut a háttérben? -
xy.zsolt
őstag
válasz
sopruk
üzenetére
Sajna az mi8-ból ez még kimaradt

Szóval, 1 napja keresek egy megbízhatóan működő alkalmazást ami egy lezárható mappába (széfbe) engedi tenni a képernyőn láthatatlannak szánt alkalmazásokat. (nem csak file-okat vagy mappákat hanem komplett App-okat!)
Most vagy én keresek rosszul vagy nem tudtok ti sem ilyenről 🤔 -
-
xy.zsolt
őstag
pár alkalmazásomat elzárnék a képernyőn egy "safe-be" ...csak kóddal engedném láthatóvá/használhatóvá tenni. Nem 'top secret' dolgok, szóval egy egyszerűbb app is elég erre....Mit ajánlotok?
-
tonnni7
tag
Sziasztok! Eddig jól működött a Join, de most valamiért az értesítés nem olvasható, hanem mindenféle karaktert tartalmaz. Min kellene változtatni, hogy újra jó legyen?
-
kress
aktív tag
válasz
user01
üzenetére
nézd meg a fossify galleryt, kb ugyan az az app csak leforkoltak belőle amikor valami shady cég megvette a simple mobile toolst
-
efi99
őstag
válasz
jupp008
üzenetére
Kösz, de nem sok kedvem volna feltenni a Stravat csak azért. Teljesen letisztult felületű widget kellene, amin nincs is más és minél kisebb is. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez még senkinek nem jutott eszébe, hogy elkészítse. Olyan pedig van egy csomó, ami a sebességet mutatja így, de ami önmagában a megtett távot minden sallang nélkül, hát én nem találtam.
-
user01
aktív tag
Üdv!
Nálam az automatikus képernyőforgatás ki van kapcsolva, viszont a képeket szeretem a tájolásuknak megfelelően nézegetni.
Ezért kerestem és találtam egy Galéria app-ot, amiben tökéletesen működik az elforgatás annak ellenére, hogy az a telefonban ki van kapcsolva.
De az a gondom, hogy minden indításnál hosszú másodpercekig karikázik, mire betölti a képeket, miközben az összes többi galéria app egy pillanat alatt elindul.
Sajnos nem tudom, mit kéne még csinálnom, hogy ez is egyből mutassa a médiát. Ha valaki tudna segíteni ebben, azt nagyon megköszönném! -
Narxis
nagyúr
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Nekem reggel óta frissíteni se tud pedig a honlapjuk működik.
-
Vtwo
őstag
Valaki tudja mi a franc van még mindig a friss google play-el ?
Nálam 2025.07.01. az utolsó verzió és bár minden javasolt dolgot lecsekkoltam(van elég tárhelyem, cach ki lett ürítve,stb.) nem frissít.
Ami azért is fura , mert a telóm amúgy októberi gyártású(A56).
-
xy.zsolt
őstag
Xiaomiról Pixelre egy olyan alkalmazást szeretnék áttenni ami már nincs a Play Store-ban.....melyik app lenne a legjobb erre?
Pl a SHAREit-et tesztelte már itt valaki? -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na basszus! A Yandex, amiről a kép lett készítve egy régebbi telefonon volt használva . Ott nem volt gömb. Most felraktam a jelenlegi telefonomra és láss csodát! Megvan a gomb a jobb alsó sarokban. Ezek szerint az Android verzió ami nem mindegy, meet a Yandex a legfrissebb volt a régi telefonon is. Jól megszívatott, de lényeg hogy megoldódott a kérdés. Köszönöm a segítségedet!
-
efi99
őstag
Olyan widgetet keresek, ami annyit tud, hogy számolja a megtett km-eket a GPS alapján. Már a fél GP-t végigtúrtam, de a hasonszőrű appok 99%-ának nincs widget opciója, mindegyik teljes képernyős vagy pedig valami monstrum, aminél a widget is hatalmas mindenféle egyéb infóval.
-
Cs1csó
titán
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Ezt hívják "fejlesztésnek"
-
lomposfarkas
tag
Az Időkép appban másnak is eltűnt a frissítési időközöket beállító menüpont?
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem értem én sem. Megpróbálok kicsit belemerülni a beállításokba, hátha elő lehet varázsolni valahogy.
Közben a gömböt ki tudtam rakni a billentyűzetre, de a jobb alsó sarokba nem. Így viszont nem jó.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocs! Ez oké. Én viszont válaszoltam hogy melyikre szeretném a megoldást. Ott ez nem működik.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt nem is figyeltem eddig. Mondjuk pont a Gboardnál nem probléma mert ahogy írtam a szóköz hosszú nyomással át tudok váltani. A kérdés hogy például a Yandex keyboarddal hogy tudom ezt megoldani?
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mármint melyik billentyűzeten? Mindegyiknél van ilyen lehetőség?
-
-
Tökimanó
senior tag
Több billenytűzet alkalmazás van a telefonomon. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Van esetleg valami mód arra hogy egyikről a másikra lehessen váltani úgy hogy ne kelljen kilépni és a telefon beállításoknál átállítani ? A Gboard szóköz hosszú nyomással van ilyen lehetőség, de visszafelé másnál nincs. Valaki tud megoldást erre, vagy felejtsem el?
-
tlala
addikt
Tárcsázót keresek feleségem Honor 400-as telefonjára a Google helyett.
Az a kívánság, hogy be lehessen állítani, hogy a híváslista görgetésekor ki legyen zárva a véletlen azonnali újrahívás, szóval be lehessen állítani, hogy egy szám újrahívása előtt felugorjon egy megerősítő almenü, ahol le kell okézni az újrahívást.
Ja, és ne legyenek benne reklámok - egyszeri összeget fizetni is hajlandó vagyok.
Köszi előre is minden ötletet. -
bbmt
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Gemini, Kling, Sora stb AI-t promtolnak, biztos lesz rá majd valami pénzlehúzós app is, de te is megtudod csinálni ha utánanézel a promtnak.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Helyreállt a
rendfontkészlet.
Nem akarom magam fényezni, de egy nappal azután, hogy jeleztem nekik, mit kellene tenniük.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Szívesen minden néma bétahasználónak. 😎 ) -
WhiteWalker
nagyúr
Tudja esetleg valaki , milyen appal csinálnak selfie videókat TikTok-n amiben sztárokkal, focistákkal ölelkeznek és szelfiznek?

-
tonnni7
tag
Olyan alkalmazást keresnék, amivel tudok videót feliratozni. Capcut-tal próbálkoztam, meg is tudom csinálni, de elmenteni nem, mintha azt ingyenesen nem lehetne, legalábbis én nem tudom, hogy kellene.
-
flash-
veterán
Sziasztok !
Van egy mappa benne dalokkal a telefonon es azt szeretném hogy véletlenszerűen játsza le a számokat valami androidos lejátszó de úgy hogy ne legyen kétszer ugyanaz a dal amig fel nem csendul mindegyik dal.
Ezt hogy lehetne elérni ?mert a sima véletlenszerű lejatszas funkcio ugye ugy mukodik hogy van hogy 2 dallal később megint ugyanazt hozza hisz "véletlenszerűen " mukodik (valami meg kimarad)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
és így nem tudom letölteni a kéznél levő mobilomra. A lényeg, hogy azt az app-ot szeretném használni néha (mert fontos) a tengerentúlról.

....de lehet ha felrakok egy launchert akkor a menü sem lesz olyan kusza. Most mindig a szövegkeresőt használom, hogy megtaláljam az aktiválás helyét
Elalvós podcast hallgatásra akkor egy régi Xiaomit fogok használni....időzített kikapcsolással, a Pixelt pedig kikapcsolom lefekvéskor.

) azóta megszűnt.

![RESOLVED] strava ios widget | Community](https://uploads-us-west-2.insided.com/strava-en/attachment/10aba48b-f24f-4bbd-9a9c-1e013ae7d900.jpg)

crok
mobilizmo