- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
72725 - 72601
72725 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-02 10:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
joshua7
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
krono.
tag
-
czanga
őstag
Felkerültek ma a felnikre a Pilot Sport 4 gumedlik.
Alig sérült a fólia festés.
-
Qru
MODERÁTOR
-
atee_13
őstag
-
grizlisandor
veterán
-
Jenne
őstag
Lehet, nem volt a legjobb döntés részemről, hogy a GY 4évszakosa mellett döntöttem és azt vettem meg. Nagyon csendes a gumi, és most hallom a motorhangot az autóban.
Engem nem is annyira zavarna, bár zavar egy kicsit, de az asszony zizeg most állandóan. Előtte nem igazán vettem észre ezt a MCC gumikkal
Utána olvastam kicsit, GY oldalán, de csak már miután felkerültek az autómra. Van ilyen, hogy SoundComfort technológia, azt írja a gyártó: ezzel a technológiai megoldással a jármű utastere a szokványos gumiabroncsokhoz képest akár 50%-kal csendesebb. -
SPF
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
Ezt is meg tudják oldani. Kérdés, mennyivel többe fog egy gumi emiatt kerülni. Mert azt látatlanban kijelentem, hogy olcsóbb nem lesz.
Qru, jaja, azt írtam én is, azt a kedvezményrészt utólag kérheti. Nade akkor évekig jársz a kedvezményessel, majd amikor gebasz van, max arra az évre kérhet plusz 10%-ot, ez még mindig deal.
-
focvis
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
"Az új szabvány szerint minden új guminak 80 százalékos kopottság (kb. 2 mm-es profilmélység) mellett is tudnia kell a megfelelő vizes tapadási értékeket."
-
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
Beleköthet, de attól még élni fog a biztosítás:
a biztosító a kárrendezés során észlelheti, hogy nem tettünk eleget a kedvezmény feltételeinek és emiatt igényelheti a jogosulatlanul felhasznált kedvezmény díjának visszatérítését. Érdekes kérdés ez, hiszen a kárrendezést erre alapozva a biztosító nem tagadhatja meg, mivel az „évszaknak megfelelő” abroncs használatának kötelezettségét a KRESZ nem említi.
Én ezt néztem meg, mielőtt rányomtam a négyévszakos gumik vételénél a gombra.
[link] -
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
Azért ez a biztosítós dolog nem annnyira egyértelmű, mivel a biztosítók komplett osztályokat tartanak fenn, akik folymaatosan azon ügyködnek, hogy minél kevesebb legyen egy ügyben a kifizetés, a normál esetben egyszerűsen elintézhető ügyeket húzzák, mindenféle szervizes árajánlatot, számlákat, papírt kérnek, szándékosan késve válaszolnak, nem mondják el a valós lehetőségeket, amire rákérdezel, azt letagadják, de ez a kisebbik baj, ők minden módon keresik a fizetés alóli kibújás lehetőségét, viszont az ilyene esetek nincsenek törvényileg szabályozva, egyediben dől el, hogy az autó esetleg a gumiméret- súlyindex miatt nem tudott- e megállni, ez hosszadalmas bíróság előtti bizonyítás és drága szakemberek igénybevlétele mellett megy csak, de itt olyan esetnek kell történnie, ahol személyi sérülés történt.
Ha nincs személyi sérülési, akkor egyszerűbb az ügyi, de ehhez képest van egy jogszabály, ami a biztosítói visszkeresetre vonaktozik, amikor ugyan járna a pénz, de vannak "csökkentő tételek" , pl kirívóan rossz műszaki állapotú autó, stb, és ennyi, nincs más, pláne n3em a súlyindextől eltérő gumira vonatkozó rész, sőt, az évszaknak nem megfelelő gumi esetén sincs és nem is lehet semmiféle szankcionálás, mivel azt semmilyen törvény vagy szabály nem írja elő, tehát a biztosító se tud a követelésére, vagy a pénzkifizetés megtagadására törvényi szabályzást felmutatni.
Vannak már olyan csapatok, akik komplett ügyek letárgyalását vállalják a biztosítókkal szemben sikerdíjért. -
Qru
MODERÁTOR
Viszont haverom biztosítós ő mondta, hogy most szigorúbban nézik, hogy baleset esetén milyen gumi van/volt a kocsin. Drága minden, próbálnak kibújni a fizetés alól ezzel is. Jó esetben csak közrehatást számolnak, rosszabb esetben (ha olyan nagyon gyatra a gumi) akkor simán nem fizetnek.
-
Rick4
félisten
Jaja, persze, tudom, hogy így megy, de a gyakorlat megint csak más, mint az elmélet.
Az oldalfal is sokat számít a történetben, leglaábbis arra biztosan elviszi a dolgot, hogy egy erősebb oldalfalú guminál a megfelelő nyomás simán tud kevesebb lenni, erre jó példa egy Michelinhez képest egy conti, a proace maxomon a vancontact4season-okon a gyártó szerint is elég 3.5 bar nyomás, és ugyanazt a viselkedést tudja, mint egy Michelin az autón előírt 4.5 bar nyomással. Lakóautósok panaszkodtak erről a gondról, (gyári nyomáson nagyon kemény a teherautó gumi a felépítése miatt) és valaki kibogozta, lemeccselte a conti egyik szakemberével, hogy a levegőnyomás mellet tmás dolgokat is figyelembe kell venni. [link] Ezokból nekem is 3.5 bar nyomás van beállítva, miközben 4.5 alatt már triggerelt a tpms.
Gondolkodom, visszategyem-e a gyári 300km-t futott nexeneket, mivel hogy csak komfortosabb lenne nyáron, nem? -
Qru
MODERÁTOR
Igen, a legtöbb helyen ahol műszakiztatnak ott nem foglalkoznak vele de ettől még szabálytalan.
Masszivitásban többet számít a sebességindex. A gumiban a levegő a teherviselő elem, így az XL-esben csak a nyomástartó réteg erősebb/sűrűbben szövött. A nagyobb sebességindexes viszont masszívabb acélkarkaszt kap. Egyrészt a nagy(obb) sebesség hatására fellépő extra hőterhelés miatt, másrészt az intenzívebb deflexió miatt.
-
Rick4
félisten
Elvileg így van, de nekem a 17-es 205/55R17 95V helyett a 225/40R19 93W volt fent, és csont nélkül átment, mág rá is kérdeztem a sikeres vizsga után, van bármi hiba, amit meg kellene nézessek? Semmi.

Eleve a terhelési index is faxság így, mivel a 93-as indexes gumi is 650kg/db-ot tud, azaz 2600kg, ellenben autó önsúlya a forgalmi szerint 1575kg, max terhelhetőség 2200kg. A 2600 helyett a 2760kg terhelhetőség ebben az esetben édesmindegy, mikor a V sebességindex helyett egy teljesen más, sokkal masszívabb felépítésú W-s gumi van fent, tehát 240 helyett 270-et mehetek vele, a mostnai meg 93Y, tehát, 300-ig nyomhatom csóri Picassonak.

-
Qru
MODERÁTOR
-
focvis
veterán
-
SPF
senior tag
Sziasztok, ha a kocsiban a matricán 225/45 R17 94v xl van, akkor tehetek rá 91v nem xl gumit? 1318 kg az autó súlya.
-
Qru
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
-
t%v
újonc
Azonos méret és minta esetén a sebességi index is befolyásolja a vizes tapadást ?

-
Qru
MODERÁTOR
-
t%v
újonc
Sziasztok!
205/55 R16 méretben keresek nyári gumit ( Toyota Corolla 1.8 hybridh, évi kb. 10.000 km városban és pályán vegyesen). 3 jelöltem van eddig:
- Kumho Ecsta HS52 - ahogy olvastam ez most a best buy ebben a méretben
- Continental UltraContact
- Hankook Ventus Prime 4 (K135)
Elsődleges szempont a vizes tapadás, másodlagos a zaj. Ahogy nézem a Kumho és a Hankook hasonló árkategória, a Continental kb. 1,5-es szorzóval megy. Megérheti a Continental felára? -
Qru
MODERÁTOR
-
Emu
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
A gyári nyomásértékhez képest mennyire vannak fújva a gumik? Nekem a 17-es gyári gumi után a 19-essel se eszik 2 decinél többert pluszban, igaz én érzésre fújom, tehát amikor érzem, hogy még nem üt a gumi, ott hagyom abba, ez a 2.6-hoz képest 2.7-2.8, a 3.0 már sok neki, de technikailag egy túlfújt gumi sokkal jobb eset, mint az alulfújt...
-
Qru
MODERÁTOR
-
Jenne
őstag
-
Debilon
addikt
ebben a méretben van nekem is FK520, semmi problémám nem volt vele (2013 Mazda6, 2L benzin), pedig már próbálgattam is tempósabban kanyarodni meg ilyesmi, esőben sem volt vele gond
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Először is szeretném mindenkinek megköszönni, hogy segített privátban a kérdésemre...
Mégsem a maxigumi lett, fizetési okok miatt, hanem a GumiProfi-nál rendeltem és szereltettem fel az új GY 4évszakos gumikat. [link]
Pénteken délután rendeltem meg (telefonon) ma fél kettőre időpontra mentem és készen is van, komplett csere, szelepek, súlyok, centrír, le/fel szerelés és plusz ózonos klíma tisztítás (tavaszi akciósan 5500 Ft) és kaptam 5% kedvezményt a gumikra, így volt a 4 db gumi: 106.350 Ft a végösszeg 129.850 Ft lett.
Friss gumik mert a DOT szám az 0426
Csak azokat MCC gumikat sajnálom kicsit, hiába voltak más 10 évesek, és volt bennük 28 ezer km, amikor leszedték, megnéztem én is és a gumis mondta, még (ránézésre) kifogástalan állapotúnak látszanak. Próbálta forszírozott fékezést meg kanyarodást is, de szerintem még elmentek volna...akár még plusz 1-2 évet. -
grizlisandor
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
Emu
őstag
Sziasztok!
4 évszakos gumit kerestem Dacia Lodgyra. Végül az itteni ajánlások alapján Pirelli Cinturato AllSeason SF3-ra esett a választás (ezt tudtam a legolcsóbban megvenni
).Rövid tapasztalat (első 4 tankolás):
Még ugyan kánikula nem volt, de nem veszek észre lényeges változást a korábbi nyári gumikhoz (Conti) képest. Vizes úton is egy elém kifutó majd megálló kutya miatt kellett nagyobbat fékeznem, ott is jelentősebb ABS nélkül meg tudtam állni. Nyilván nem egy sport abroncs
Kicsit féltem, mert több helyen írták, hogy a 4évszakos gumik hangosabbak, de ebben sincs hallható különbség, kivétel rossz minőségű útburkolat esetén (ott hangosabb). Egyedül a fogyasztás miatt kicsit savanyú a számíze, mert az 4-5dl/100km-el több, ami a hasznos élettartamot nézve, pont egy szett gumi ára 4 év alatt. -
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
A nyírással nincs gond, mert ezek bírják, és úgyis veszít idővel a képességeiből, de a kopással nincs mit kezdeni. Ez egy 1.6 TDCI motoros kisteher, a nyomaték fokozatosan épül fel, nincs olyan nyomatékcsúcs, ami el akarná tekerni a féltengelyt, itt egy normál üzemi jellegű kopás van csak, szép egyenletesen, ahogy kell.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
Na megvolt az olasz út, kerek 1850km volt, épp csak nem a 10km-t futott tracmax gumikkal, mert a picasso BSI-je megunta kormánylégzsák átvezető csere közben, hanem a kis Transit Connetemmel mentünk, és a 16-os DOT-os, 2020-ban újonnan felrakott Conti premiumcontactokkal, amikben benne van már vagy 70 ezer km..
Full hibátlan volt minden tekintetben, a mai napig se búgás, se zúgás, se kanyarban nyikkanás, se semmi, szóval ha holnap megyek még 900-at vele, azt is bírni fogja.
-
Qru
MODERÁTOR
-
kenguru99
senior tag
-
vzsryl
nagyúr
-
apple87
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
F_Zolee
nagyúr
-
Agent T
tag
Sziasztok!
205/55 R16 méretben van most best buy nyári abroncs? Suzuki Swace-re keresek, városi és autópályás használatra. -
Qru
MODERÁTOR
-
apple87
senior tag
-
TFSi
őstag
-
apple87
senior tag
Második centír után ,még talán rosszabb volt, ekkor otthon átcseréltem az elsőket, a hátsóval. Most mint ha jobb lenne, de 130 nál láthatóan vibrál az ülés támlája, meg a lábomnál is érzem picit.
Ilyen Hunter gép kevés helyen van , keresem de nem találok Debrecen környékén -
Qru
MODERÁTOR
Ha keszletes auto vt es elotte sokat allt akkor deformalodhatott a gumi. Azt pedig nem hozza ki a centrir.
Esetleg probald meg olyan helyre vinni ahol Hunter geppel centriroznak. Ha azzal sem lesz ok akkor menthetetlen a gumi.
Esetleg csereltesd at a tengelyek kozott, ha hatra kerul talan kevesbe lesz zavaro.
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Gumival kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Az autóm Tiguan 2018
Vettem rá egy kumho hp91 crugen 235 55 r18 100h, A gumi új, Magánszemélytől vettem aki az újonnan vásárolt ssangyongról vette le négyévszakos csere miatt.Gyári vw felnire tettem rá a gumit, a Felni amit használtam tavaly nyáron, most profi festővel, aki ezzel foglalkozik ,le lett festve feketére a következő folyamattal Vegyi maratással eltávolítja a festéket ,Gyöngyszórás ,csiszolás. Alapozás+szin +lakk, ahol kell csavaroknál és ahol felfekszik ott nincs festve.
Felrakattam gumisnál a gumit, centríroztak is, Azt vettem észre hogy pattog a kocsi, lábamnál is éreztem rezonanciát meg a kormányos is. Vissza vittem hogy nézzék meg, volt amelyiken fordítottak, mentem vele nem sokkal lett jobb.130 nál érzem még a kis remegést, ülés támláján látom hogy vibrál.
Szerintetek A guminak van valami baja? Előtte Téli gumival nem éreztem semmit, A nyári felni amit tavaly használtam , conti premium contact 6 volt rajta az is nagyon jó volt.
-
Rick4
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Pasztázzák és külön kell kérni (feláras dolog).
Lehet, ki tudja mennyire volt állítva. Ezek profi cuccok van bennük kakaó. Ráadásul ha megtépi azon a nyomaték kulcs sem segít. Ha 120-ra van állítva a nyomikulcs akkor 121-nél is lekattan meg 621-nél is.
Sajnos a guminyomásra is figyelni kell mert nem foglalkoznak vele. Én egyszer majdnem a szalagkorlátban kötöttem ki ilyen miatt (pedig márkaker cserélte a gumit).
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Gumisok (új gumicserénél) szoktak peremtömítést is használni vagy azt külön jelezni kell, hogy kérem? 20 éves felnik, ráadásul Ford lemezfelni, ami állítólag hajlamos a peremeknél egy idő után ha elkezd öregedni a felni, akkor ereszti a nyomást.
Más: rokonnál (én ügyeztem le) tegnap délelőtt voltak a mobilgumisok komplett kerékcserét végezni (télit nyárira) és szentségeltek rendesen mert megküzdöttek a Skoda Fabia kerékcsavarok meglazításával. Tavaly novemberben volt ez az autó a marsonál egy nyári/téli kerékcserén, ott nem tudom mit csinálhattak, de iszonyat módon meg voltak húzva a kerékcsavarok. Nem ismerik ott a nyomatékkulcsot? Állítólag csak légkulccsal húzták meg rokon szerint, mert látta az Ügyfélváró ablakán keresztül. Ezek a légkulcsok mekkora nyomatékkal húzzák meg a kerékcsavarokat? Lehet egyáltalán állítani a nyomatékot?
Maroshoz már én sem járok jó néhány éve, mert amikor ott voltam mindig kértem, hogy a gyári nyomásra fújják fel a gumikat ott vannak az értékek a bal első ajtó 'B' oszlopon, de nem, felfújták 2,2-re mind a négy kereket. Hátra 1,9 kell pattogott is az autó rendesen a túl fújt hátsó gumiktól. Rákérdeztem, hogy mégis miért? Ennyire szoktuk mindig ....volt a válasz. -
focvis
veterán
Szeretem ha vicces, de kontrolláltan legyen vicces, azaz ha én akarom. Van 2 nagyon rossz emlékem még a korábbi 7 éves BS Potenzákkal - egy majdnem buszmegálló és egy mátrai váratlan megforgás. :/
(BTW az előd Abarth 124-en tök jól muzsikált a Toyo valami.)
A futóműves műhely nevét add meg még egyszer lécci! (PM-ben is jöhet.)

-
krono.
tag
Haver az IS200 alatt nagyon elégedett vele. Bár az ő véleményét mindig egy kis csipet sóval kell vennem, mert ő ingyen gumizási lehetőség miatt, illetve mert nem bír a vérével ilyen tizenéves levedlett trágya gumikat rak hátra és csak előre hajlandó tapadásért pénzt adni. (Most kivételesen hátra is vett.)

Amúgy gázelvételre szerintem jobban dobálja a seggét mint mások, én mondjuk csípem a viselkedését ilyen téren, a Clio RS-emmel is így lehet szűkíteni az ívet.

-
focvis
veterán
Simán elképzelhető, hogy elsőkerekes autón jól működik a 3. évben is. (Ez egy könnyű fenekű rwd autó sperrdifivel, ami talán túl hamar (?) összezár.)
-
Qru
MODERÁTOR
-
Öcsi1975
csendes tag
-
elpescador
junior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
focvis
veterán
3 hete kezdtem a Falken FK520-szal a 3. szezont Mazda mx-5-ön.
Minden OK vele, egy kivétellel; ebben a hűvöskés tavaszi időben nagyon dobálja a farát, jobban, mint kéne. Fékezés nem probléma, csak fehér aszfalton, de ott más gumi is csúszhat. Legközelebb valószínűleg mást valasztanék.
Többen használják innen elsőkerékhajtású autón, kíváncsi vagyok a véleményükre.
-
Öcsi1975
csendes tag
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Aki rendelt mostanában a maxigumitól, ha délután vagy este felé van egy kis plusz ideje, megkérem írjon rám privátban egy kérdés erejéig.
-
Qru
MODERÁTOR
-
czanga
őstag
Most sült, még ropog.
Tegnap vissza cseréltem a téli szettre a kerekeket, mert a gumis akihez viszem nem tudta volna úgy bevállalni ha autón van, plusz nem is szeretem az átszerelést másra bízni.
Tuti jó voltam tetrisből gyerekkoromban, mert a kombiba be ment mind a 4 komplett kerék, és a 4 új Pilot Sport.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Öcsi1975
csendes tag
Sziasztok! Lehet túlbonyoítom kicsit
:
[link]
Az a helyzet hogy a Kumho Ecsta Sport PS72-t néztem ki, de láttam a fenti tesztben hogy aquaplaning-ben elég gyengén szerepelt.
Van még a Falken FK520, de ez nincs a tesztben, nem tudom hogyan teljesít a Kumho-hoz képest (pl aquaplaning, száraz-nedves tapadás )
Vagy szerintetek megéri a felárat a Hankook Ventus Evo?
Autó: Octavia mk3 1.4 TSI kombi, méret: 225/45 R17
Köszi! -
elpescador
junior tag
-
Qru
MODERÁTOR
Kumho hajlamos idősebb korába búgni emiatt inkább a Falkent-t tenném előrébb.
-
Rick4
félisten
-
elpescador
junior tag
Hát, igen, nekem pont az olcsóbb, peremvédős kellene, de a drágább 2023-as gyártású, akkor az olcsóbb az meg friss lesz?
Szóval nem mertem rendelni.
Meg azóta azt gondolom a Falken Azenis FK520-et veszek inkább.
A kettő közül melyik a jobb?
Falken Azenis FK520 vs. Kumho Ecsta Sport PS72
méret:225/45 R19 -
ncc1701
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
atee_13
őstag
Egy ismerőstől halottam környező településen ottani gumisról, hogy teslára michelin négyévszakosban 19" méretben tud 40 ért/db. Árukeresőn 70 től van.
Nagyon hisz benne, hogy kóser a biznisz, de erre nem tudom mennyi esély van. És elmondása szerint új gumi, nem használt. Én már vettem magamnak, de b@ssza a csőrom a sztori
A hozzáértőket kérdezem ilyen áron ugye csak valami átb@szás lehet a dolog?
-
Qru
MODERÁTOR
Elirhattak de fura minden esetre. Raadasul az olcsobb az peremvedos is.
-
elpescador
junior tag
-
czanga
őstag
Azt láttam, hogy van amiből pl 3 féle van fent. Ugyanaz a gumi, 3 féle ár. Nem annyira vizsgáltam, hogy miért. Ebből viszont érthető okból nem nagyon volt választási lehetőség, mert ritka dolog, nem az a mainstream felső polcos gumedli.
#72632Qru
Holnap meló után cserélem vissza a téli szettet, aztán bepakolom a kocsiba a nyárikat, és csütörtökön vagy pénteken el is kerül gumishoz a cucc.
-
Qru
MODERÁTOR
De azok alá is vannak árazva a friss dot-osnak.
-
elpescador
junior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
czanga
őstag
Tegnap megérkezett a MaxiGumi-tól a szett Pilot Sport 4 a Subarura.
Elég gyorsan megérkezett, azt hiszem 4 nap volt összesen.Amin ezen felül nagyon pozitívan lepődtem meg:
DOT 1026
Tökéletesen elégedett vagyok ezzel a webshoppal.
OFF:
Sajnos a helyi megbízható gumis szakival beszéltem, és azt mondta, hogy majd vigyáz, de a gumi felrakásnál a felni szélén majdnem biztosan le fogja szedni a gumi a vinyl festéket amivel le lett fújva a felni.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Fr3eWar
őstag
-
pinnacle
nagyúr
-
atee_13
őstag
Pirelli cinturato all season sf3 csak placebó vagy kicsit tényleg hangos? Eddig külön volt téli nyári szett, de most egyesítettem 4 évszakra. Első pár km en olyan mintha hangosabb lenne, de nem tudom ez valami egyéb körülmény e vagy általános jelenség.
-
Qru
MODERÁTOR
-
feloman
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot! A Michelin felé hajlok. A 4+ úgy olvastam hogy újabb típus, az is érdemes megvenni? A Előre köszönöm erre is a visszajelzéseket!
-
BrandonXXV
aktív tag
-
ANDROID???
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
feloman
aktív tag
Sziasztok! Honda Civic 2016-os, 1,8 benzines autóra 225/45 r17 nyári, halk gumit melyiket ajánlanátok?
-
SPF
senior tag
Köszönöm, a prémiumból választok majd.
-
Qru
MODERÁTOR
-
vzsryl
nagyúr
-
SPF
senior tag
Sziasztok, Opel Astra L-re milyen nyári gumit ajánlanátok 225/45 R17 méretben?
-
Qru
MODERÁTOR
-
psg5
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
-
psg5
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
-
psg5
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
-
psg5
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
-
psg5
veterán
Köszönöm.. Nyilván én kérdezek rosszul amerre járok ezt tudom, de falakba utkozok. Kell forgalmi, alvázszám minden is a rendeléshez szerviz szerint, viszont nincs még forgalmi mert csak jövő héten helyezik forgalomba. Viszont nem szeretnék mellé lőni hogy rossz méretet rendelek. Mire kell figyelni? Nekem egyelore ez a két adatom van csak a rendeléshez: 7,5Jx18 tárcsa, 235/55 R18 abroncshoz.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Pécs vagy közelében tudtok olyan gumist aki normálisan dolgozik? Értem ez alatt, hogy a régi gumik levétele után megnézi a felnik peremét, a felnik állapotát és nem csak gyorsan feldobja az új gumikat, és ha kell finoman megcsiszolja és tesz oda peremtömítést is, 16 évesek és Ford lemezfelnik amik köztudottan hajlamosak arra, a peremnél belül feljön a gyári festés és már nem tömítenek rendesen, eresztik picit a levegőt) Ezt magától minden kérés nélkül megcsinálja, normálisan lehet vele beszélni és rendel is új gumikat amit megbeszélünk. (nem nekem kellene de az én gumisomat nem tudom ajánlani, mert egy hete eltörte a karját így most szüneteltet és kellene a sógornőmnek segítenem ez ügyben)
Előre is köszi ha van tipp.
Marsot és a Baranyagumit kizárom, mert voltam náluk már az évek alatt és hát ... -
F_Zolee
nagyúr
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Tényleg ilyen nehéz könnyűfém keréktárcsát vásárolni?
Márkakereskedés kb elzárkózik, hogy ami van (egy-két darab) az van nekik. Szervíz valami 3d alcar.hu tervezőt ajánl ahol szintén pár darab van. Létezik megbízható hely ahonnét nemcsak hogy érdemes de lehet is rendelni? Ami érdekel az 7,5Jx18 tárcsa, 235/55 R18 abroncshoz. Valami vagány fényes (fekete) csiszolt. -
Öcsi1975
csendes tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
focvis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
72725 - 72601
72725 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED monitor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Visszaengedtem 2.5-re, sokkal jobb...

Engem nem is annyira zavarna, bár zavar egy kicsit, de az asszony zizeg most állandóan. Előtte nem igazán vettem észre ezt a MCC gumikkal