Hirdetés
- iPhone topik
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
ma Apple A18-ra épül, az Apple Intelligence-re tervezték.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz manchester85 #18988 üzenetére
Nem az volt/van, hogy a T nem is dönthet árképzés szempontjából, hanem az Apple által megszabott keretek között mozoghat? (iPhone-ról van szó, természetesen.)
-
KZP
őstag
(Csak) iPhone esetében nincs felár, ha csak 18 hónap telt el a 24 hó hűségből.
-
KZP
őstag
válasz jozsi252 #19442 üzenetére
Hát, a Média Mánia megszűnt aug. 1-től. A meglévő előfizetőknek megmarad, de váltani erre a díjcsomagra már nem lehet.
Ezt írja a T oldala: "Lezárt díjcsomag. A lezárás időpontja: 2012. augusztus 1.
A lezárás időpontjában MédiaMánia díjcsomagot használó ügyfelek a díjcsomagot a lezárást követően is igénybe vehetik, azonban új szerződéskötés vagy díjcsomag-váltás ezekre a díjcsomagokra nem lehetséges."Én is váltottam volna lejjebb MM S-ről, de Mozaikra nem akarok, így inkább maradok.
Neked mást mondtak?[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
1430-tól kérdezném, hogy a Média Mánia S díjcsomagban benne foglalt MobilTV iPhone felhasználók számára ugye korlátlan, nem 10 óra. A rendszer érzékeli, hogy iPhone-nal használom, vagy pedig az adott előfizetést "nézi", hogy iPhone-nal lett-e vásárolva?
Azért kérdezem, mert ha lecserélném az iPhone-t egy másik készülékre, akkor is tudnám-e korlátlanul tovább használni ezt a szolgáltatást.
Előre is köszi a választ! -
KZP
őstag
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #19852 üzenetére
Visszavonás előtt sms-t fognak küldeni. Ez is benne volt a szövegben.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Én délelőttre kértem a szállítást, gondolván, hogy végső esetben is kora délután ideér vele a munkahelyemre a futár. (Oda volt írva, hogy "bank", tehát gondolhatta volna, hogy nem vagyok ott egész nap.) Hát nem ért ide, csak 18 órakor, így telefonon leegyeztettük, hogy akkor másnap reggel jön újra. Nem jött, aztán napközben felhívtak a futár cégtől, ott azt mondták, hogy ilyen esetben nem is viheti ki rögtön a következő napon az árut, csak az azutánin. Így aztán a hétfő délelőtti megrendelésemet kedd délelőtt helyett megkaptam csütörtökön. Komolytalan ez a 3 betűs futárcég, nem tudom, miért járatja le magát vele a T-Mobile.
Írtam egy panaszlevelet emiatt a T-nek, de még válaszra sem méltattak... -
KZP
őstag
válasz Mr.Csizmás #20212 üzenetére
Ahogy nezegettem, nem igazán.
Akkor talán, ha nem elég a havi 500 MB keret... -
KZP
őstag
Az előbb próbáltam személyesen a Corvinban található T-ben egy 3000 Ft-os autós tartót vásárolni, de mikor mondtam, hogy bankkártyával fizetnék, mondták, hogy nem lehet, csak kp-val... Na, én ilyet még nem pipáltam.
Ennyire nem kell nekik a pénz? -
KZP
őstag
De készülékváltásnál, ha marad az eredeti díjcsomagod, miért kellene kötbért fizetned? Nem megszünteted az előfizetésedet vagy ez nem olyan, hogy átváltasz egy kisebb díjcsomagra, és felszámolják a kötbért.
Itt vagy engedi a rendszer, vagy nem. Ha megrendeled, és valami bibi lenne, fel fognak hívni és elmondják majd, hogy sajnos nem lehet még készüléket váltanod. -
KZP
őstag
válasz Wictor #22953 üzenetére
Minden hónapban egy alkalommal lehet díjmentesem díjcsomagot módosítani. Weben ingyenes, T-Pontban a legdrágább. (Van még a telefonos lehetőség, de az sem ingyenes.)
(Persze most a hűségről és kisebb csomagba váltás feltételeiről én nem ejtettem szót. )laabom: teljesen mindegy, hogy milyen telefonról használod a netet.
[ Szerkesztve ]
-
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Ha 21 hónap elteltével készüléket szeretnék váltani, viszont eggyel kisebb díjcsomagba, akkor ezt meg lehet tenni kötbérmentesen, vagy csak a 24 hónap hűség lejárata után?
-
KZP
őstag
Szia,
szerintem igen.
Most Mozaik S van, viszont elég lenne az XS is... Ha készülékváltásnál az XS-t választom majd, akkor kicsivel drágább lesz majd természetes az adott készülék, csak nem tudom, mi a helyzet ilyenkor, ha kisebb díjcsomagra vállalnék 1 vagy 2 év hűséget, mert régebben mindig maradtam az adott ársávú előfizetésnél. -
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #28022 üzenetére
De készülékváltás esetén sem?
Á, a mostani számot a párom használja, kell neki. Engem nem zavarna, ha nekem lenne új számom.
Meg fontos a részletfizetési lehetőség, nem beszélve a 10% kedvezményről. -
KZP
őstag
válasz Lajos11107 #28051 üzenetére
Menj be egy T-Pontba és kérj az adott időszakról egy részletes híváslistát. Ott kiderül minden.
És aktiváltasd az emelt díjas sms fogadásának a tiltását! (Ezt a My T-Mobile-ban is meg tudod tenni.)[ Szerkesztve ]
-
-
KZP
őstag
Megnéztem, a számlán is csak az szerepel ennél a hívószámnál, hogy az előfizetésre vállalt, 24 hónapos hűség mikor jár le. Az előfizetői szerződésen sincs szó díjcsomagról, csak előfizetés szüneteltetési tilalmáról. Akkor ezek szerint a 21 hónap elteltével válthatok úgy készüléket, hogy kisebb csomagra vállalok hűséget?
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz djculture #28289 üzenetére
Hát nem tudom, én most vettem egy Lumia 820-ast, készülékváltással, ~76.000 Ft-ért, részletre, újabb 2 év hűséggel (Mozaik XS). A független készülék ára máshol 120-130e Ft lett volna...
(Persze sufniboltokban kapható szintén 75-80e körül -számla nélkül-, de ott gáz van, ha probléma lenne később a készülékkel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- sziku69: Szólánc.
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen