- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
tibor23 #140795 üzenetére
Szerintem ez ennyire nem egyértelmű mert SLA jellegű megszorítások vannak a licenc jogban.. Illetve ami még eszembe jutott (mintha ilyet is tanultunk volna régesrég) hogy a jelerősségben az is benne van hogy egységnyi spektrum szélességre mekkora energia vonatkozik - és hát a GSM egy híváshoz meglehetősen kis sávszélességet igényel azt is csak 1/8ad (ha jól emlékszem) kitöltéssel..
-
-
kchris78
veterán
válasz
tibor23 #140789 üzenetére
oke, ezt ertem. De kivancsi lennek egy objektiv indoklasra hogy miert mukodik jobban a 2G: leadott teljesitmeny, a modulacio? Volt mar itt olyan megjegyzes hogy az ujabb technologiaknak alacsonyabb SNR is eleg.. (nyilvan nem a tobbszaz mbithez) A nem kapcsol le meg szivas mondjuk iphone eseten ahol nem lehet kezzel kivalasztani mar csak a 4/5Gt.. Kivancsi vagyok az mikor tunik el..
-
Dave1984
őstag
válasz
tibor23 #140789 üzenetére
Ezért muszáj lesz újabb tornyokat telepíteni, egyszerűen minél fejlettebb a hálózat, annál gyengébb a terjedése akár ugyanazon a frekin. a 3500 mhz es 5g ről nem is beszélve.
Rokonoknál a toronytól 12 családi házra lévő antenna beltéren 5G lefedettség már nincs,1800mhz 4g 100db körül B20 90,b28 80db de 2g 900mhz en 70db körül van.
Szóval ha egy mobilszolgáltató nem pontszerző lefedettséget akar magas frekvenciájú 5G vel nagyon durván megkell emelni a cellák számát.... -
kchris78
veterán
válasz
tibor23 #140781 üzenetére
900MHz? 4G min mukodne? Gyanitom hogy ha 4Gt elinditanak ezen a frekin vagy 5Gt 700-on/800-on annak azert lenne terereje, de tenyleges lefedettseg noveles cellal (erdok hegyek stb) utoljara szerintem a 90-es evekben telepitettek bazisallomasokat kb
. Azota csak akkor frissitettek rajta ha a "piaci igenyek is indokoltak", nem veletlenul ilyen helyeken 2G van. Ha lenne 700-on 5G biztos kellene tereronek lennie, mert az meg jobban terjed. A sokat szidott T 5G fejlesztesi politika viszont ebbe beleillik, ha ezeket az allomasokat felujitjak.
-
dr9
tag
válasz
tibor23 #140731 üzenetére
Ez még vagy 3 és 5 év közt van, amikor le fogják kapcsolni, de valószínűleg már most terelik az embereket a 4G felé. Én szerintem itt a 2G-nek most spektrumcsökkentés lesz, esetleges G18 shutdown is, és a maradék 5 vagy több MHz 2G-t inkább külföldieknek tartanák fent talán, ahol nincs VoLTE roaming, mert ugye pl BP-n egy helyen egyszerre sok ember van, és legtöbb külföldi szolgáltató a T-n szeret roamingolni.
De ezt egyenlőre nem lehet tudni. Itt az ideje a 30MHz B3-nak meg a B8/n8-nak, és remélhetőleg tényleg spektrumcsökkentés lesz, mert 20MHz 2G-re 2024-ben túl sok.
-
-
yogibear
addikt
válasz
tibor23 #138466 üzenetére
tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló,
Neked akkorra esik másnak máskorra...
Az adategyeztetési határidőd a szerződéskötésed évfordulója [link]
Mekkora mocskok hogy kicsesztek veled és nem kaphattál ingyen 1 Gb-t,
Szegény sóher magyarnak nem telik 800 forintra 1 Gb netért (maraton 5Gb/4ezer huf)A yeti mindenesetre sokkal rugalmasabb, ha nem is ad ingyen netet azért mert vki megcsinálja 2 perc alatt azt, ami kötelező, de legalább már 6 hónappal a lejárat előtt meg lehet csinálni...
-
EmberXY
veterán
válasz
tibor23 #138394 üzenetére
"kár lenne mindent a voip nyakába varrni"
Nem is tettem ilyet. Nem a szolgáltatással van bajom, hanem azzal, hogy valakik valamilyen módon úgy tudják ezt használni, kihasználni, hogy ellenőrizetlenül hamisíthatnak telefonszámokat, a következményeket most nem is fejteném ki, már eleget szemeteltem itt ezzel. A probléma egy létező jelenség, amit főleg csalási kísérleteknél használnak és semmilyen teljes körű megoldás nincs rá jelenleg, amivel ki lehetne védeni.
-
-
válasz
tibor23 #138284 üzenetére
Igen november körül volt, mert az egyik kártyámat én is akkoriban egyeztettem, és meg is kaptam. De csak akkor van, ha az app-ban csinálod meg az egyeztetést. Most a másik lenne soron, épp ma jelzett az app. Majd meglátom lesz-e, nem tudom én se, hogy él-e még ez az akció.
szerk.:
Természetesen most nem lehet adategyeztetni, mert valami nem működik. Beírom az sms-ben kapott hitelesítő kódot, és csak pörög a karika az app-ban. -
martonl
senior tag
válasz
tibor23 #129978 üzenetére
Lehet, hogy meg tudják oldani B8 és/vagy B28 bekapcsolásával is. Nem értek hozzá, csak így sejtem. A B28 jobban behatol az épületek belsejébe, talán kiváltja a kieső 3G-t, gondolom hasonló sebességen. Bár ez is költséges, ha torony nem is kell hozzá, de gondolom új cuccok, antennák igen, egy távoli konfigurálással ezt nem lehet elintézni.
-
törölt tag
válasz
tibor23 #124252 üzenetére
ja a másik meg, hogy csak 30-as számra jó a beszélgetés... Vodánál meg bármelyik irányba, ha kapok ingyen perceket, 15-30-60 stb. igaz ott max 500 mb lehet. Kivételes alkalmakkor volt több is pl karácsony, február körül 100 gb.
vagy most a leállás miatt.
Ez így ebben a formában inkább marketingre jó, már mint a domino day. Pedig azt gondoltam volna, egy ilyen nagy cégnél ez másképp van, már mint többet megtehetne... nyilván ha akarna...
(#124253) UHHH
igazából vodánál is van hasonló, ott "jó dolgok" a neve. De attól függetlenül is szoktam kapni főleg perceket, csak úgy sms-ben... újabb kártyára is... bár lehet az eltelt idő alapján megy (évtízed-ek). És az bármely irányba 3-5-7 nap kb. Más kérdés, hogy sokszor azt sem használom felMost meg az átállás miatt már nem tudom hányadszor, min 3x kapni 5 gb-ot, előttem meg pár gb-ot... a mostani az két hétre, a köv az egy hónapra... de végül is jól jött... igaz kb a felét használtam el az 5 gb-nak max... vagy annyit sem.
Viszont a telenor, az tényleg semmit nem ad. sőt talán a legdrágább feltöltősben a 3 közül.
Én lehet a maraton miatt tartom meg esetleg a kártyát... - ilyen nincs máshol, hogy korlátlan ideig van adatkereted (már mint nem jár le).
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
tibor23 #123821 üzenetére
Elkezdtem egy feltöltést, de nem mentem végig rajta. Változott a folyamat? Legutóbb egy helyen kellett beírnom a kapott kódot és a telekódomat. Most előbb csak a kapott kódot kell megadni, gondolom később meg a telekódot.
Utóbbi is van neked beállítva?Amúgy pedig augusztustól bevezetésre kerül a "Prepaid feltöltési bónusz promóció." Érdekes, hogy nem Domino névvel fut. Vagy ez más dolog lesz?
-
Lacpac
őstag
válasz
tibor23 #122756 üzenetére
Harácsolós szolgáltatók:
Kábelnet- nem azt adják ami az ASZF-ben van. Úgy beszélnek az emberrel mint a kutyával, nem túlzok. Ha hiba van, és többször hűvös őket, a főnök lebaxx hogy miért telefonálsz folyton.
Mikro net- Ping 2-300, 24/7 ügyfélszolgálat, én már napok óta nem tudom hivni. Pedig már egy hete 0,5-3/0,2-2 a net, már ha éppen mérhető, és nem szakad meg közben. Kértem egy sávszélesség növelést 3 hónapja, 100 ft-al drágább lett volna. 3 napon belül kértem a visszaállítását, mert a sebesség ugyanaz maradt. Ez azóta nem történt meg. A kiküldött számlán 1200 ft-al magasabb összeg van. Az rá a válasz hogy nem kértem hűségidőt. Se az ASZF-ben, sem sehol nincs erre semmi, hogy ennyi hűséggel és annyi hűség nélkül. Egy összeg van. Én azt kértem. Nem azt kaptam
Ma egy reklamációs mailt elküldeni 2-3 órába telt a szakadozó, lassú net miatt.Ha belátásuk a mobilnet, szerintem még mindig gyorsabb mint a mostani.
A lányom barátjáéknál T mobilnet van, Ping néha játék közben felugrik neki 50-re is. (Nálunk 100 alá nem nagyon megy ) Pedig egy teló van ami hotspotkent üzemel és 8 eszközzel lógnak rajta.
Nálam meg egy ubi erx, cat7 kábel a házban wifit egy mir3g padavan alól szolgaltatja... Minden gigabites. Szóval nem én vagyok a szűk keresztmetszet -
törölt tag
válasz
tibor23 #122668 üzenetére
Már kivezetett cucc, mobilinternet 2019 szerepel a számlán, 3 GB 1890 Ft, a hang havidíj 0 Ft ha telefonálok percdíj 35 Ft, mintha Domino lenne csak akkor kerül pénzbe ha telefonálok, és hűségre havidíj kedvezmény "Arany" azt hiszem ezer forint értékben beszélhetek ingyen. Azt nem írtam pontosan, hogy először valamilyen kettővel ezelőtti régebbi Mobil S 2017 volt 3K 80 perc ledumálható + 1 GB és havi ezres kedvezmény hűségért. És amikor ezt a csomagot kivezették, jött a 0 Ft + 35 Ft legkisebb csomag 1 GB helyett már 3 GB 1900 Ft, akkor új hűség és készülék, aztán ezt is kivezették már. Ami most van kínálatban Mobil S néven az 1200 Ft fixen 50 perc lebeszélhetővel. Én örülök hűség miatt még az előző már kivezetett változatban vagyok, a 0 Ft + 35 Ft fajtában. Facetime miatt hagyományos telefonálásaim csak 20-30 perc ez belefér a kedvezménybe, néha akadt olyan hónap is amikor 1 perc kimenő hívásom volt. Pizzát rendeltem.
küklópsz: miért, az említett kedvezmények és spórolások, csak havi számlásként elérhető szolgáltatások nem voltak igazi érvek? Számomra a Domino nem éri meg. Mindenki az igényei szerint válasszon megfelelőt.
-
törölt tag
válasz
tibor23 #119159 üzenetére
Nyáron végre volt kapacitás bővítés náluk, így már nyáron is elfogadható volt. Az új iPhone ráadásul végre snapdragon modem van és ez szinte megduplázta a 4G sebességet is az iPhone 11 pro Intel modeme után. 5G elég sok helyen van már a városban, nem csak a központban. A mérést fentebb linkeltem is 12 pro-val.
-
válasz
tibor23 #118805 üzenetére
Nézd meg légyszi hogy mire válaszoltam, akik tőlünk voltak kint nem a hegyekben, Mória bányáiban jártak, mégis nagyon gyenge volt a lefedettség. Az eredeti posztoló szerint a nagyon eldugott helyeken a román pásztorok stb. Ettől sokkal kevésbé vadregényes helyen volt sokkal rosszabb tapasztalatunk.
-
MadMancs
veterán
válasz
tibor23 #118068 üzenetére
De igen megy viber, de írtam pl példát. Pl képek. 200+ km re lévő családtagokkal ez a legegyszerűbb mód ha minőségromlás nélkül szeretnénk küldeni/fogadni. (Messenger és viber is lekonvertálja). Vagy több idős családtag van aki nem használ se messenger se viber, viszont RCS meg alap így ingyen kommunikáció.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Tévedés. Az szolgáltatók nem találtak ki átverős appot. Félreérted az egészet. Az RCS egy ráncfelvarrott mobil szolgáltatás. iOS-en iMesage megy már régóta ami az Apple szadalma. Ennek mintájára vezették be az Android-on is ezt a "csevegő szolgáltatást" az üzenet kezelőkben. Kezdetben nem volt minden androidos telefon komptibilis az RCS-sel, csak a Google Message app,majd később a gyártók implementálták a saját üzenet kezelő appjukba(pl.Samsung) vagy lecserélték a saját üzenet kezelőjüket a Google Message-re.
Amúgy az SMS-t mind adding nem lehetne beszűntetni,amíg nincs kereszt kompatibilitása az RCS-nek, pl. Android és iOS között. Az SMS/MMS egy platformfüggetlen szolgáltatás,az működik Androidon,iOSen,Blackberry-n,BlackberryOS10en,Windows Mobileon,Badan,Sybianon stb, az RCS viszont nem. -
4Grider
félisten
válasz
Pont az sms-ből élnek, mert a hatóságok annak végződtetési díját még nem szabályozták. Vicc, hogy egy idegen hálózatból érkező sms átlagos végződtetési díja majdnem egy nagyságrenddel (tízes számrendszerben) nagyobb, mint a hatósági díjas hívásvégződtetési díj egy végződtetett percre. Miközben a sávszélesség igény pont fordított az sms és egy perc hanghívás között.
-
MadMancs
veterán
válasz
tibor23 #118054 üzenetére
Azt nem mondanám higy csak magával kompatibilis vacak. Huawei és Samsung gyári üzenetküldője is RCS képes pl. És mivel már mindhárom szolgaltatónál elérhető, nagyon ritka az olyan kontaktom akinél nem elérhető. Simán lehet látni hogy sms e vagy sem mivel RCS nél mielott irok bármit szövegmezőben csevegőüzenetet ír, sima sms nél meg üzenetet. Főleg családon belül képek küldésére szoktuk használni mert itt eredeti minoségbe ér célba, messenger, vibrer stb vel ellentetben. Szóval hasznos kis cucc ez.
-
anadroid
senior tag
válasz
tibor23 #117020 üzenetére
https://vanced.app
Végigmész a folyamaton (4 lépés), és megoldódik az összes yt-probléma.
Nincs többé reklám sem. 2 napja tettem fel, amikor egy 12 perces komolyzenét ötször szakított meg reklámmal a rohadék, közte egy lelőhetetlen duplával (40 mp). Most éppen kikapcsolt képpel hallgatok zenét. -
-
válasz
tibor23 #116081 üzenetére
Nem lesajnálás volt részemről, csak próbáltam rávilágítani mennyire nem idevaló 190.-ft-ért nyekeregni vagy azért sírni, mert valamit nem nulla forintért adnak. Egy szaktopikban ezt ne csináljuk már. Ja 9 kártyát kezelsz! Nagyszerű, akkor ezentúl úgy kalkulálj, hogy nincs nulla forintos opció. A 190.- ft akkor is annyira bagatell összeg és ezen nem változtat, ha Te egy egész falunak vállaltad, hogy bekapcsolgatod a Most opciót. Egyébként normál használat mellett iménti számvetéssel 9x annyit lehet spórolni, szóval inkább örülnöd kéne, hogy nem egyszerűen megszünt a Most, hanem 30 napra 5 kifli árába kerül, hogy 25 helyett 9 forintot fizess, hálón belül persze, de gondolom a 9 kártya esetén ez megvalósul. Szóval ez van és ez még mindig kedvezőbb a többinél, a nulla forintos Digit inkább nem említeném. Inkább fizetek 9 forintot a beszédért, mint 5-öt a talánbeszédért. No de ez a Telekom topikja, francot se érdekel máshol hogy megy ez.
De most látom, hogy mindenki neten mobilozik meg 2,5 pénzért, akkor főleg nem értem mi a gondod.
-
MadMancs
veterán
válasz
tibor23 #116078 üzenetére
Ellentmondásos a dolog. A dominosok alig telefonálnak és a 15perc után aznap korlátlan. Ha valaki alig telefonál életbe nem éri el 15percet egy nap. De az a 15 perc is 285Ft, amiből bőven kijön a most havidíj. Jó aznap korlátlan, egy alig telefonálónak aztán sokat ér. Tegyük fel minden nap 5 percet beszél tutival 2850ft/hó, dominóval ha hálón kivül nézzük 2950ft, ha hálón belül pedig 1350Ft, de vegyünk vegyes átlagot, legyen 2000ft. Domino még mindig vegyes hasznalattal is olcsóbb 800ft al.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
tibor23 #115600 üzenetére
Voda B20-at piorizál szinte a végletekig. 1,1km az a torony ami B20 at nyom, 640m az amelyik B3. B20 -110dbm (amikor szinte mar használhatatlan net) körül vált át B3-as toronyra ami itt a lakasban átlag -95dbm.
Telenor megrosszabb. Ott -115dbm körül enged el a torony -100dbm körüli B3 ra.
Szóval erre pont fordított a helyzet. -
rin33
senior tag
válasz
tibor23 #115594 üzenetére
Nálunk Xiaomiknál: Redmi 4X, 5, Note 3, Note 4, de Galaxy J3 2016-nál is ez a helyzet, Telenornál is ez van de Vadánál nem tapasztaltam pedig az itt még B1-en is megy (Orosháza). Ilyenkor a sebesség általában nem esik le csak a térerő.
Nem csak a Telekomnál tapasztaltam ezt, a leglátványosabb az volt amikor külföldön (Orange SK) egy B20 torony mellett (amin egyébként 5 Mbit/s volt a sebesség, forgalmas út mellett) átrakott egy kb. 1-2km-re lévő B7-es bázisra ami nagyon gyenge volt (-110dBm) de Spedtestem még úgy is gyorsabb volt mint a B20.
Bár én manuálisan vissza raktam B20-ra Network Signal Guru-valKicsit off: TP-Link Archer C6 1200-em ugyanezt csinálja: a 2,4Ghz-en rendszeresen ledobálja a klienseket, gyenge jelszintnél is, hogy menjen minden 5Ghz-re. (Azokat nem dobja amik csak 2,4G-t tudják)
-
válasz
tibor23 #115594 üzenetére
A telefontól is függ - és gyártója, típusa és szoftvere is válogatja -, hogy mikor, milyen értékeknél hajlandó váltani, szóval nem csak szolgáltató függvénye.
Mivel több tényező is befolyásolja, ezért megélni sem mindenki egyformán szokta, már ha a jó vagy problémás működésre gondolunk. -
viktorhu
veterán
válasz
tibor23 #115588 üzenetére
Én pár éve telefonváltáskor tapasztaltam ezt meg. Átmenetileg egy noname kínai (Elephone P8 mini) telefont használtam (egyébként ár-érték arányban a mai napig az volt amivel a leginkább elégedett voltam eddig), és az sokszor a B20-at preferálta, és pl. útközben kihangosítóval sokszor messengerrel telefonáltam, ami teljesen stabil megoldás volt.
Aztán jött a Galaxy S8, és ahogy átraktam a simet, mindenütt a rosszabbul terjedő B3-at kaptam, így ahol addig vígan messengereztem, elkezdett szakadozni a hívás (pl. M0 észak).
-
-
4Grider
félisten
-
tomy86
addikt
válasz
tibor23 #114819 üzenetére
Nem új a személyi (tavaly is ezzel egyeztettem). De fél órája próbáltam újra és most elfogadta a személyi igazolvány számot is. Copy-paste módszerrel írtam, úgyhogy korábban is ugyanazt írtam be. A visszaigazoló sms is megjött kb. 1-2 perc alatt mindkét kártyára. Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
-
Marci112233
addikt
válasz
tibor23 #114819 üzenetére
Én még januárban egyeztettem, de akkor nálam sem fogadta el a személyi számot, és igaz hogy új személyim volt pár hónapja, de azt is el kellett volna fogadnia elvileg. Nekem is a jogsi az amit elfogadott a rendszer. Majd később egy ismerős azt mondta, hogy a személyi szám megadása után a születési helyet is be kel írni, tehát a szám után egy sorba. Nem próbáltam ki, mert ugye nekem sikeres volt az egyeztetés a jogsival.
-
viktorhu
veterán
válasz
tibor23 #113315 üzenetére
Főleg, hogy sokan még mindig úgy kérdezik, hogy 30-as vagyok-e
Igen, az vagyok, egy Vodafone-hoz hordozott számmal.
Engem is zavar, gyakorlatilag csak ismerősi körben indulok ki abból, hogy ingyenes a hívásom, ha nem ismerem, akkor feltételezem, hogy fizetek. Én pl. főleg pirosra festett 20-as és 30-as számokat szoktam hálózaton belül hívni, hetvenes jóval kevesebb van köztük.
-
Ixion77
addikt
válasz
tibor23 #113315 üzenetére
Nem is értem miért nem számít ez piaci erőfölénnyel való visszaélésnek. Ha mondjuk Google az egyik szolgáltatásában előnybe helyezi egy másik szolgáltatását, akkor keményen megbüntetik a versenyhatóságok. Ha egy magyar távközlési cég előnybe helyezi a másik szolgáltatását (pl. telefon + tv csomagok), vagy ügyfélkörét ("hálózaton belül"), akkor logikusnak tűnik szintén büntetni.
-
válasz
tibor23 #111829 üzenetére
Amilyen gyenge a DIGI mobilos hálózata, nem is csoda, ha a wifi hívást preferálják, sőt, erőltetik és mondhatni mindent megtesznek érte.
A Telekom nincs rászorulva, hogy minden lehetséges terhet levegyen a mobilos hálózatáról, ezért inkább csak lehetőség a wifi hívás, meg itt több szálat (hálózati módot, frekvenciát...stb.) kell összefogni a fejlesztéskor, kivitelezéskor.
Bocs a sarkításért és a megfogalmazásért, de szerintem ez a lényeg.
Ja, és az sem mindegy, milyen telefont használ az előfizető, abban állítható manuálisan a váltás/preferáció, vagy sem és a szolgáltató, netán gyártó dönti el.orsib78: Nekem két Telekomos SIM kártya van a telefonban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest