Hirdetés
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
nagyúr
nem
én anno 2évet írtam alá de mivel elég nagy volt a forgalmam így már 1.5év után is vehettem kedvezménnyel telót.
Sőt 16Kért kaptam a k750it, tehát még a hivatalos árból is kaptam kedvezményt és a 2évet se kelltt kivárnom.
viszont újra aláírtam 2évet.
[Szerkesztve]don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz n@p@lm #16157 üzenetére
melyik törvény szerint?
én még itt leragadtam; link
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
1. § (2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
1430
senior tag
válasz n@p@lm #29516 üzenetére
Nem. Domino netes SIM (bár igazából csak egy díjcsomag) csak újonnan igényelhető, hangalapú Domino SIM-ről (díjcsomagról) vagy előfizetéses konstrukcióból nem lehet átváltani. Domino Net-es SIM-ről (díjcsomagról) sem lehet hangalapú Domino-ba váltani, ellenben előfizetéses konstrukcióba igen.
atila4
Nem számít, hanyadik eset, a kártyacsere / pótlás díját kell fizetni (4500 Ft).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Monolith
tag
válasz n@p@lm #30174 üzenetére
Nyiss azzal, hogy hibásan működik a jelenlegi. Én is így tettem, bár ez láthatóan nem volt érdekes mert, meg sem tudakolta az ügyintéző, hogy mégis mit csinál, hanem rögtön kérdezte, hogy milyen idős, én meg mondtam hogy több, mint két éves, bólintott és már ment is hátra másikért. Fentebb is írták, hogy ügyintéző függő. Ráadásul én is várom a dominos telefont. Talán nálad az volt a baj, hogy nyílt lapokkal játszol.
A két évet én nem találtam sehol, csak azt hogy lopás rongálás micro sim csere esetén 4500 a tarifa a műveletre. -
tomy86
addikt
válasz n@p@lm #30174 üzenetére
"szóval hogy lehetne utánaolvasni ennek a két évnek?"
Sehol, mert nincs ilyen szabály. Nekem a 2000-ben kiadott kártyámat nem akarták ingyen cserélni. Amikor telefonon érdeklődtem, akkor is azt mondták (ez tavaly volt), hogy csak a 1999 március előtti kártyákat cserélik ingyen, ha nem hibás. Egy másik helyen ingyen cserélték. Az ügyintézőn múlik, hogy ingyenes-e a csere vagy sem. Teljesen ötletszerű. -
morphin
tag
válasz n@p@lm #30908 üzenetére
Sajnos nem minden esetben...attól függ, hogy a munkaváll. szerződésben ki mit írt alá. Nekem eszembe nem jutott, hogy így felmegy minden...nem is emlékszem mit írtam alá ill. volt-e erről kikötés miszerint csak utal-e a cég. Magyarul a munkáltató szabályzatában ha csak utalással fizeti ki a munkavállalókat akkor nem lehet mit tenni. Egyéb esetben persze lehet kp-t is kérni. Kérdés az, hogy KP esetén mi érvényes? Akkor is 10.-ig ide kell adják a kezembe v sem. Bank nekem eddig kényelmes volt és mivel 26 alatt vagyok még viszonylag gazdaságos is. Viszont most amilyen kondíciók vannak...csak ámulok-bámulok. Nevetséges ez a pöcegödör...
-
morphin
tag
válasz n@p@lm #30912 üzenetére
Pont tegnap olvastam erről, úgyhogy nem csak úgy benyögtem amit írtam.
,, ...Ebből következően a munkáltató nem utasíthatja a munkavállalót jogszerűen arra, hogy bankszámlát nyisson a munkavállaló valamely pénzintézetben. Kollektív szerződés ugyanakkor rendelkezhet arról, hogy a munkabér kifizetésére bankszámlára utalással kerül sor a munkáltatónál. Az Mt. 156. § nem tiltja ugyanis az Mt. 158. § (1) bekezdésétől való eltérést e tekintetben."
Plusz még mielőtt valaki "külföldre" vinné a számláját:
"További garanciális szabály, hogy a munkabér kifizetése – ide nem értve a nem magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára történő átutalást – a munkavállaló részére költséget nem okozhat (Mt. 158. § (3) bek.)."
LINK
Ki van ez találva rendesen.
Mellesleg én is CIB-nél vagyok már lassan 6 éve. CIBEZZ-ben amit most próbálnak teljesen megszüntetni a hihetetlen kondíció drágítással miközben ezt a csomagot pont olyanoknak találták ki, akik alig tartanak pénzt bankban, fiataloknak stb stb. Mondjuk egy éve már kapok rá rendszeres jövedelmet, de 26 éves koromig vígan használhattam volna.
Keresnem kell mást...muszáj a netes fizetések miatt vmilyen olcsó fenntartású számla.Hogy kis ON is legyen...még mindig szét van esve az egész TréHóm oldal.
Szerintem fogom magam és visszamegyek Dominosnak. Most nézem, hogy Tacskó és Madaras Tacskóban is 0THM és 6e-el olcsóbb függetlenül!! , mint a T-nél. Hol itt az üzleti politika!? Vicces...jah MM-ban is csak 180. -
addikt
-
djculture
félisten
válasz n@p@lm #31439 üzenetére
ja 1500-al töltöd akkor fél év ha 3000-el vagy többel akkor 1 év. Én az 1500-al nyomulok mióta van. Előfizetésre váltásra gondoltam már párszor de van hogy sokat hívok van olyan hónap meg hogy fel se veszem a telefont. Így meg amit rányomok az rajta marad csak úgyelni kell a rendelkezésre állási időre és nem fizetgetek potyára...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen