Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
IP Kamera kérdéssor: ezt töltsd ki, hogy tudjunk segíteni!
Kérjük, hogy olvasd át az összefoglalót is, mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Üdv, aki felhőn keresztül használ Reolinket, annak működik? Elővettem a korábban telepített Argust ami csak felhőn át működik, de nem nagyon akart csatlakozni, reseteltem, de a qr kód alapján sem tud összecsatlakozni a hálózattal a Reolink appban.
-
Marci112233
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha van áram a kert végi házban akkor inkább point-t point módon vinném le a netet és ott osztanám mondjuk egy PoE switch-el amivel a vezetékes kamerát is el tudod utána látni, és nem kell tökölni a wifis kamerával. A vezetékes kamerákban is van SD slot, így az is megoldható vele, és sokkal jobb mint a wifis társa azonos árcédula mellett.
Nekem egy Annke H800-as rendszerhez az említett módon 60 méteres távra két CPE210 viszi át a netet, mert nekem is csak áram volt az épület alatt, de ha nekem kell az 5Ghz akkor ott a CPE510. Ezen felül nekem kb 100 méterre hasonlóan átvéve a netet két CPE610 viszi át a netet.Plusz pont ha a netet viszed át wifin, akkor oda be tudsz tenni egy routert is és lesz ott is neted ha kellene.(CPE eszközöket egy bizonyos funkciót bekapcsolva az eszközök látják, de hozzákapcsolódni csak az ugyan ilyen technikát tudó eszközök tudnak.Telefon, táblagép vagy laptop látja, de kapcsolódni nem tud.)
-
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 1db kültéri
2. Később lesz-e bővítve? nem tervezem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés? SD kártya elég
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (hány méterre van a kerítés vagy az utcafront)? 20-30nm a kerítés 8-10m
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)? mozgásérzékelés + ha vmit érzékel push notification küldés fontos lenne
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)? természetesen
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? nincs felső korlát, ár/teljesítményben egy megbízható darabot szeretnék, amit nem kell 2 év után cserélnem
8. Mindig vezetékes rendszert ajánlunk, megfelel vagy WiFi-s kell? WiFi-s kellene, kert végi kisház oldalára lenne felszerelve, csak az áramellátás van megoldva
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)? színes éjjeli kép ha van jó, de nem alapfeltétel. Illetve a régi kamerám 2.4Ghz-s WiFi-t támogatott, ha megoldható örülnék az 5Ghz-s megoldásnakKöszönöm!
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Annke WiFis kamerát NE. #33949
-
Sziasztok,
Új kamerát szeretnék venni, a régi sajnos megadta magát. Amire szükségem lenne az gyakorlatilag éjjellátó üzemmód, tudjon localba rögzíteni sd kártyára illetve mozgásérzékelés és ha vmi érzékel, akkor push noti küldése.
Ez a modell megfelelő lehet? Annke WPT400? /illetve a régim csak 2.4Ghz-s wifit támogatott, ahogy nézem ez is, inkább nézzek 5Ghz-t is tudót?/
-
Zaji
őstag
Igazából nem is a portok érdekelnek. Dahua T5A-IL-0360B típust vettem és a linkelt leírás szerint tudja az ONVIF-et valamint a Human Detection-t. Ezeket hol tudom beállítani, ha nincs webes felületem?
-
s0m4
újonc
Én ugyan más modellel tudtam csak kipróbálni, de hátha segít ez az infó:
- Configtool v5-nél bejelentkezés után nagyon sok minden konfugurálható, de a portokat én sem találtam közöttük.
- SmartPSS Liteban meg lehet próbálni, de ott is csak a TCP (default 37777) port állítható.
- Vagy esetleg a Configtool v3-ban érdemes (én a 3.20 verziót használtam), ott nagyobb a választék a jelszó megadása után (ami ne legyen túl hosszú, mert összeomlik tőle a program
):
Viszont sajnos valószínű, hogy egyáltalán nincs webes felület opció, mivel a belépő szériából van, illetve a használatijában sincs erre vonatkozó lehetőség.
-
Zaji
őstag
A hálózati része, a port-ot leszámítva rendben van. CT-ben át is írtam a DHCP tartományon kívüli statikus IP-re:
Dahua kameránál hol tudom módosítani a port-ot? Itt nem olyan egyszerű, mint a Hikvision esetén az SADP vagy a HiTools felületén? -
boborján2
őstag
válasz
Patice
üzenetére
Valahogy ezt nehezen hiszem el, de ha ez mégis így van ,akkor jó nagy baromság bármelyik gyártótól ha gyárilag beállít egy statikus ip címet ,automatikus (dhcp) helyett.
Már eleve az problémás ,hogy ip cím ütközéshez vezethet , vagy teljesen más alháló tartományba szeretne lenni ,mint a helyi haló ahol használod.
-
kunberci
őstag
Szia!
Nem minden kamera érhető el (alapból) webes felületről (IP-vel).
Nézz rá a hálózati beállításoknál (kameránál), hogy a HTTP, HTTPS
portok aktívak e, pl Reolinknál sem minden kameránál aktívak ezek a
portok (alapból).
E nélkül viszont webes felületen nem érhetők el a kamerák. -
Zaji
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Dahua kamerát, amit WiFi-n csatlakoztattam a hálózathoz. Configtool-ban látom, de web-es felületét nem érem el. Hogy tudom elérni a web-es felületét?
-
balu1977
senior tag
Google coral tpu+nas+frigate kombót használ valaki rögzítésre? Gondolkozok hogy synology licenszet vegyek e vagy tput.
-
rb26dett
aktív tag
-
-
válasz
rb26dett
üzenetére
Írj a magyar Dahua supportnak:
Dahua Technology Hungary LTD
Location: H-1134 Budapest, Soroksári út 30-34, Haller Garden "E" building 5th floor
Tel: +36 1 789 9852
E-mail: sales.hu@dahuatech.com
Support: tech.hu@dahuatech.com
Service region: Hungary
Press Inquiries: PR_Global@dahuatech.com -
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Van egy Dahua DH-IPC-HFW8232EP-Z kamerám, amin szeretnék firmware-t frissíteni, de kifutott széria, a dahua oldalán már nem találok hozzá fájlt. mivel a legelső gyári firmware van rajta, gondoltam biztos van pár évvel későbbi amin frissítettek ezt azt rajta, de nem találok sehol, az nvr se tudja frissíteni magától valamiért. Hol találhatnék hozzá tuti rá való firmware-t? Google-n nem találtam, köszi ha tudsz valami hasznos infót mondani.
-
Marci112233
addikt
válasz
markussandor
üzenetére
Üdv!
A való életből adódóan ma volt időm létrát tenni a kamera alá és felmenni hozzá. Vittem magammal a kábel tesztelőt hogy a benti végén hagytam egyik felét. A teszt elsőre végogment, nem volt hiba, de többszöri futtatásnál az egyik led bevillogott, ugyanis direkt a lassú ellenőrzést választottam mindig, és egyszer a pár másodperces világítás alatt bevillogott az egyik led. Mondom oké, hozom a fogót és rányomok egy hatalmasat, és egyúttal vittem egy csatit is nehogy széttörjem, d nem tört el. Ugyanis mielőtt a tesztelőt használtam volna ha már szét kaptam a szerelődobozt hogy hozzáférjek a kamara felőli csatlakozóhoz, akkor már behoztam és egy kb 1.8 max 2 méteres gyári cat5e kábellel összekötöttem az NVR-el és kb 30 másodperc utána adott képet.
Most megy egyenlőre kb 1 órája a kamera ahogy kell, és így marad a várás hogy továbbra is így lesz-e. Azt viszont nem értem hogy kb 2-2,5 hónapig miért ment stabilan, mivel semmi korrodálódást vagy egyéb hibát nem találtam. -
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Megoldódott. Nem mondanám hogy gyorsan. de: mindössze annyi baj volt, hogy az annke vision appba a régi felhaszn/jeszó párossal nem tudtam bejelentkezni. Mivel az annke 1 kamera 1 ip és egy regisztráció híve, töröltem az új accountot és a régit sikerül helyreállítani. Már nem helyi hálózatnak látja, hanem felhőnek...hát így
-
kunberci
őstag
válasz
Zoli Durden
üzenetére
Szia!
Szerintem ha teheted inkább POE képes kamerát válassz.
Pl: [link] 14600 Ft.
Kell hozzá egy POE injektor, vagy DC táplálás (pár méteren belül).
Kell egy bármilyen (akár régebbi wifis router).
Router-POE injektor-kamera.
UTP kábel kelleni fog.Nem kell kivenni a micro sd kártyát a kamerából, az amúgy is
macerás lenne. Telefonon, tableten is nézhető.
App letöltéséhez azért kell internet, de utána már nem,
passzív módban is használható.
Helyben használható, távoli eléréshez már internet kell. -
válasz
Zoli Durden
üzenetére
Imou Cruiser vagy Bullet.
Hát net nélkül ezeknek sok értelmük nincs viszont.
-
Zoli Durden
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy kültéri kamerát ajánlani?
A tápellátás megoldható vezetékről, viszont az internet nem. Sőt az még Wifivel sem.
Szóval egy olyan kamera szükséges ami ha eseményt észlel akkor a kamerába épített SD kártyára menti az eseményt, majd a kártyát kivéve és gépbe rakva azt vissza lehet nézni.
Kb csak 10-15 ezer forint lenne rászánva. Tökéletesen megfelel valami temus is.Röviden: elméletileg mint egy vadkamera.
Köszönöm szépen előre is a válaszotokat!
-
válasz
Voice24
üzenetére
Próbáld meg az Imou Configtool pc appot.
Vagy a Dahua Configtool-t, én korábban ezzel tudtam teljesen személye szabni az Imou kamerámat, itt olyan beállítások is vannak, ami az Imou appból hiányzott.
Vagy pc böngészővel lépj be a kamerába, ha van webes felülete.
-
Voice24
őstag
Hali!
Van fent a házon és a garázson összesen 4 db Imou kamera. Eleinte mindegyik wifivel ment, de később kettőt, majd ma még egyet kábelre kötöttem. De ezután szembesültem vele, hogy a korábban kábelre csatlakoztatott kamerák is még wifiről mennek (eredetileg azzal voltak telepítve). Mivel nem találtam az Imou Life appban állítási lehetőséget, töröltem a 3 érintett kamerát, majd újra hozzáadtam az apphoz. De csak egyen csináltam reset-et, az az egy végre kábelen megy, de a másik kettő újra hozzáadva is wifivel működik.
Van rá az appban valami megoldás, vagy ezt a kettőt is resetelnem és újratelepítenem kell, hogy végre kábelen működjenek? Mert ezt így elég gáz megoldásnak találom, hogy nem lehet állítani a kapcsolódás módját. -
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Aliról rendeltem közben 2db aktív Splittert. 856ft volt darabja nekem annyit megér hogy ki tudjam zárni mi lehet a gond. A TP-Link PoE switch 4 slotos ha jól rémlik, ha más nem akkor átdugom a másik 2 slotba a kábelt. A kábelek amikre utoljára gyanakszok, de ha más nem akkor a kötéseket újra csinálom. De van utp teszterem tesztelni tudom a kábeleket. Remélem meglesz mi okozza a kapcsolat vesztéseket.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Legutóbbi pár hétben egyre többször előfordul hogy a 2 IMOU kamera kapcsolata elveszik. A rögzítést egy Synology NAS-ra csinálom, és a webes felületen jönnek az értesítések hogy xy kamera elveszett, majd pár perc múlva helyreállt.
Volt hogy elveszett a kapcsolat mondjuk hétfő du. 3x is, majd péntekig hibátlanok voltak. Először egyik kamera kezdte de most már mindkettő.
Egy TP-LINK TL-SG1008P PoE switchet használok, dahua tömör réz cat5e kábelt, és tápleválasztók vannak a rendszerben. Ilyet okozhat a tápleválasztó ha már szarakodik? Már legalább 2-3 évesek tuti vannak.Köszi!

-
válasz
Graphics
üzenetére
Kis infó, hogy az EU Annke oldalon nem megy ez a két kuponkód.
De a nemzetközi oldalról lehet rendelni.AWRBM0T9KBR5
6NKTFDY9VATMDe ezek használhatóak.
Kicsit lassan, de azért reagálnak 1-2 nap kell nekik.
This is Megean from ANNKE Customer Service Center.
Thanks for contacting us.
We would like to clarify that the discount code AWRBM0T9KBR5 is a first-order subscriber discount, and it can only be used once per customer account.
It is a limited-use promotion, so if it has already been applied or used before, it will no longer be valid for additional orders or items in the cart.
The discount code 6NKTFDY9VATM is part of a promotion on our main global website (annke.com), and it is only valid on that site.
The link you provided is from our EU website (eu.annke.com), where different promotions and discount rules apply, so the code cannot be used there.
If you would like to use this discount, you can place your order on our global store here:
https://www.annke.com/
This is our main international website, and customers from all regions can order through it.
If you have any further questions, please feel free to contact us. -
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Áramtalits minden eszközt, húzd ki a konnektorból.
Vagy nyomd le a villanyórát.
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Indíts újra minden eszközt: kamerák, nvr, switch, router stb.
Ilyen esetben már ez segített nekem. -
Cblacksmithc
aktív tag
sziasztok, némi technikai segítség kéne:
annke c800 kamerák.
otthoni szolgáltató váltás után a kamerák az annke vision használatával wifin jól mennek, viszont mobilneten offline mindegyik. kérdeztem szolgáltatót, azt mondják nem blokkolják, és azt hiszem mindent megpróbáltam már az ip-ken beállítani pld. dns, láttam h. a kamerák aktívak. Igen poe táppal mennek. van valakinek építő ötlete hogyan tudnám működésre bírni őket egészen biztosan ?

köszönöm szépen !
-
spacer
aktív tag
Sziasztok, Van nálam a fiók mélyén 4 darab Annke C500-as dome, meg 2db c500 bullet kamera. Szépen tették másfél-két évig a dolgukat. Ha valaki esetleg a topikból igényt tart rá keressen meg privátban.
-
válasz
markussandor
üzenetére
De nem kell
Értem, hogy megénekelted, de kérlek vedd a fáradtságot, hogy legalább megnézed, hogy mit veszek.Teljesen én sem vagyok hibbant, tudom jól, ha áramot kéne vinni, akkor viszem a kábelt is...
Kérlek.

-
jézusom
addikt
válasz
markussandor
üzenetére
Ja ő akkusat akar. Most amúgy elgondolkodtam a nyaralóhoz kis erdős részre jó lenne egy vadakat figyelni, csak be kell tekerni valami camou szalaggal. Tudom van vadkamera is...
-
kunberci
őstag
válasz
markussandor
üzenetére
Csak a linkelt szett (akkumulátoros, napelemes).
-
-
jézusom
addikt
-
válasz
jézusom
üzenetére
Köszönöm, de nem kértem, hogy méltasd hogy wifi-s fos vagy nem.
Olyan helyre kell, ahol ez a megoldható

Szóval köszi, nem járok jobban.
Nekünk most sajnos a WiFi-s fos kell, de sokat segítettél.
Van olyan helyzet, amikor ez kell és nem tudunk kábelezni. Ez van , remélem el tudod fogadni valamelyest. Hogy jobban járnék-e, nem tudom.
Ez a szett 100 ezer alatt megvan most. Ha tudsz kupont köszi, ha nem, akkor majd.

De visszakerestem, sokszor tényleg ilyen nyersen fogalmazol, ha felmerül a WiFi, elárulod mi baj van vele?
Most raktam ki 2db WiFi-s IMOU kamerát, de tökéletesen teszi a dolgát egy vidéki kis háznál. Ez is WiFi-s fos, de működik és teszi a dolgát.
Igaz ott nem kellett több, de már 4db esetében árban az Annke cucca jobban fest, mint memóriakártyázni minden kamerát.Ha valahol csak ez építhető ki hatékonyan, akkor inkább ne rakjak fel semmit, mert neked ez a véleményed?

Nem baj, ha nincs ezzel tapasztalatod
majd megírom én hogy fos. -
jézusom
addikt
Annke NVRnél mentek NAS-ra is, elég sok tárhely van, köztük 2025 novemberi videóval is. Android appal meg PC ivms-el nem tudok vissza menni odáig, csak valami márciusi dátumig.
Miért lehet ez, vagy a videókat hogyan lehetne megnyitni?
-
-
Annke oldalára nincs valakinek kuponja.
4x szett kell ismerősnek, WB400 szettet néztük ki, jó az ára is szerintem és van hozzá központi egység is.
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Itteni javaslatra felkerült a egy TP-Link Tapo a folyosónkra.
Jó ideje dobálja be , hogy új firmware elérhető hozzá.
Nyilván az ilyenek biztonsági javításokat is tartalmaznak DE HA nincs semmi hibajelenség akkor is szoktátok frissíteni?
Érdemes mindig frissen tartani?
Frissítés után maradnak a beállítások?
-
dokee78
félisten
Utca felőli oldalra keresek kültéri Wifis kamerát.
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 1 db
2. Később lesz-e bővítve? Nem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés? Nem
4. Mekkora területet szeretnél figyelni(hány méterre van a kerítés vagy az utcafront)? 10-20m
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)? Nem igazán
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)? Nem
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? Max 25k
8. Mindig vezetékes rendszert ajánlunk, megfelel vagy WiFi-s kell? Inkább Wifis,de meghallgatok vezetékes opciót is,mert van Switchem.
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)?
Attól függ,mennyire megbízható a napelemes,kibírja-e reggelig?Jelenleg van 2 kültéri. Annke WPT400 Annke C500.
Ezeket nézegettem eddig:
REOLINK P320
TP LINK Tapo C510W
TP LINK Tapo C320WS
TP LINK TC40 -
válasz
boborján2
üzenetére
Nálam is folyamatosan rögzít a kamera még sd kártya esetén is!
Pl.: futár a nagy, magas mikrobusszal olyan szögben állt meg a ház előtt, hogy a sofőrt szinte teljesen kitakarta, a kamera nem is érzékelte az embert. Csak a mozgásérzékelés indult el és emiatt tudtam csak visszanézni a felvételt. Enélkül nem is lett volna semmilyen felvétel. -
válasz
hevepapa
üzenetére
Sikerult akciosan 240e ft hozzajutnom
Most uzemeltem be es eddig elegedett vagyok vele... 180m2 haz. A router a haz felenel van kb mig a homebase kb 5m tavol a routertol.
Nagyon megvoltam lepve meg mindenhol max jelet produkal egy kivitellel ahol 4bol 3 a jelerosseg.
De ami meg pozitivum h alapbol a homebase egysegre csatlakozik az osszes kamera viszon volt volt egy db ami igy sem talalt jelet igy lehetett valasztani h azt a kamerat ne honebasexegysegre hanem a haz wifi jere csatlakoztassuk igy azon is megfelelo jelerosseg alakult ki.
350-400atven sem adnek erte de pont volt egy akcio
De a hobbycity jovoltabol le volt akciozva🤞🙂 -
Chris0321
veterán
válasz
Virag.h
üzenetére
Nekem Reolink P330-as kamerám van, az elején nekem is csak mozgásra rögzített. Nekem nem jött így be, bár nekem egy kutya mozgását is kellett követnem és az nem mindig sikerült. Inkább SD kártyára is folyamatosan rögzítettem, de majd úgyis meglátod, hogy neked megfelel-e a csak mozgásra rögzítés.
-
boborján2
őstag
válasz
Magnat
üzenetére
Tapo kamerákat használok.
A lemarad az eleje jelenség csak akkor fordul elő ,amikor pl. egy macska sétál és közeledik a kamera felé, akkor valóban lemarad ,mert csak akkor indul a felvétel mire eléggé közel van és valós mozgásnak érzékeli. Ugyanakkor ez pont nem is érdekel.Embernél ugyanez nem fordul elő a sokkal nagyobb mérete miatt.
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Nekem nincs vele jó tapasztalatom, soxor lemaradt az esemény eleje és amennyire emléxem, mástól is hallottam/olvastam hasonlót ... lehet, h van az olcsóbb kategóriában is olyan ami jól működik, akkor az annyiban jobb, h nem kell hozzá akkora diszk v sd kártya, akkus kameránál meg nyilvánvaló előny a kisebb fogyaasztás, de azt meg sosem próbáltam.
-
hevepapa
őstag
válasz
Virag.h
üzenetére
Minden kamerát be lehet állítani, hogy csak mozgásra rögzítsen/küldjön riasztást. Megoszlanak a vélemények, hogy ez a jobb vagy a folyamatos rögzítés. Én a folyamatost preferálom. Persze NVR-rel ez a logikus, de SD kártyánál is általában kb. mindegy, hogy 1 hét vagy 1 hónap van rajta.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
A hálózatos topik lesz a barátod.

-
Winnie The P
őstag
Hali!
Van egy TP-Link AX53 router illetve 3 db Re315 jeltovábbító, így egy mesh hálózat működik. Van 4 db kamera ebből (2 külső), okosdugalj ami a winfin van. Mivel a jeltovábbítók wifin kapják a jelet, így van olyan rész a ház környékén ahol már elég gyenge a minőség. Gondoltam rá, hogy veszek egy EAP225 kültéri ap-t ami a tetőn kívül lenne elhelyezve. A 225 persze már utp-n keresztül működne. Lenne minőségi változás? -
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Nem kérdés.
-
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Honnan lehet leszedni?
-
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Van újabb fw?
-
Marci112233
addikt
válasz
markussandor
üzenetére
Ránézek a csatlakozóra, de kétlem hogy az lenne a baj amit írsz mert rajta a védő amit adtak a kamerához, plusz alu szerelődobozba van betéve. Bent meg semmi baja, azt már néztem, mert csak kihúz bedug oldja meg időre a dolgot.
RJ45 dugót passzolom hogy tömörhöz való-e vagy sem, de a másik két kamerához is ugyan ez a kábel és RJ45 csati van és ott semmi probléma sincs vele. Sőt csináltam már ebből a kábelből PC-hez is kábelt és a gigabit sebességet simán viszi.(Annyi a netem, és a roueterem is csak gigabitet tud.) -
markussandor
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Jobb ötlet híján, nézd meg a kábel két végén a csatlakozókat, főleg a kameránál lévőt, lehet, hogy korrodálódott, esetleg kontakt hibás lett. Még egy ötlet: tömör kábelhez való RJ45 dugót tettél rá?
-
Marci112233
addikt
Rákérdeztem az Annke-nál hogy miért tűnik el az FCD800 időnként, ami 40-50 méter közötti tömör réz kábelen van.
A válasz az volt hogy teszteljem 20 méteres kábellel, de ez nem opció, mert azon távon nincs hova rakni a kamerát, plusz azt a részt már figyeli egy C800-as.
Másik válasz adjak neki külön áramot és úgy nézzem meg, de az sem kivitelezhető, és pont emiatt van PoE-n a kamera, majd a végére odaírták az FW frissítési lehetőséget ha az első kettő nem jönne be.
No de visszaírtam nemrég, ugyanis oké a táv, de az NVR 10W-al tud többet mint amit a kamera kér a leírásik alapján. No meg olyan 3 hónapon át egyszer sem állt meg, mert rendesen, így ha tényleg a feszültség esés a hiba forrása, annak már a kezdeteknél elő kellett volna szerintem jönnie, nem hónapok múlva csak. -
-
cyber86
őstag
-
hzsolee
őstag
válasz
cyber86
üzenetére
Hogy most milyet szoktak nem tudom, de nekem seagate skyhawk lite volt benne gyárilag. Aztán ezen felbuzdulva anno szintén skyhawk lett bele 4TB.
Amúgy jó ár szerintem a korábban linkelt. Én '22-ben vettem akciósan 51-ért. Aztán azóta 0-24 ben nyomja. Arról nem is beszélve, hogy egy frissítés után 12 csatornás lett ☺️Hoppá, elnézést. Nekem RLN8-410 van

Bár igazából nem tudom van-e különbség...
-
balu1977
senior tag
Minek van autó és ember felismerés ha pl a fák mozgására is riaszt. Vagy ti hogyan állítjátok be annkenál?
-
Sziasztok!
Sok minden kerdest igyekeztem mar kitalalni, remelem ez alapjan mar nem maradtak szurke foltok:
Kérdéssor:
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 3 kulteri
2. Később lesz-e bővítve? Nem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés? Htpcn HA-ban frigate a terv
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (hány méterre van a kerítés vagy az utcafront)? Csinaltam rajzot a kamerakrol, illetve telek alaprajzrol [kép] . A kiallasok mar keszen vannak.
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)? Szerintem nem, azt okoskodtam ki, h a htpcn a frigate 3kamerara ezt le tudja kezelni.
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)? Barhonnan
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? Szeretnem alacsonyan tartani a koltseget 20-30k/db ahogy elnezem mar elfogadhato minoseg, de ezt lehet rosszul gondolom.
8. Mindig vezetékes rendszert ajánlunk, megfelel vagy WiFi-s kell? Utp ki van vezetve a vegpontokra. Ilyen switchet tervezek venni, hogy meghajtsam oket.
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)? Nulla forgalmat akarjon a net fele kuldeni. Nem akarok appot, regisztralni, kuldje el szepen a video streamet localban, es mukodjon anelkul, h netet kapna.
Elore is koszonom a gondolatokat! -
Anker Eufy Cam S3 Pro velemeny?
mostca 4db os kitt sztem eleg jo aron van🤞🙂
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Milyen hddt szoktak gyárilag adni a Reolink NVS8-hoz?
-
Egy kis kiegészítés, akkor az Annke nem lehet OEM gyártó, ha máshonnan szerzi be a cuccokat.
Simán csak egy brand.
Az OEM (Original Equipment Manufacturer – eredeti berendezésgyártó) olyan vállalat, amely alkatrészeket vagy termékeket gyárt más cégek számára, melyeket azok saját márkanevük alatt értékesítenek
Az Annke nem gyárt semmit, ezt át kellene írni, mert ez így nem helyes. De én ezt így leírva nem találtam sehol.

Az Annke
egy oem gyártó, forgalmazó!A Hikvision az OEM. Nem az Annke.

-
válasz
dokee78
üzenetére
Az oldal tetején az összefoglalóban az ANNKE résznél egyértelműen leírtam, hogy:
"Az Annke wifis kamerák kevésbé ajánlottak, mert azok NEM Hikvision oem termékek, rendelés előtt érdeklődj a topikban!
Az Annke egy oem gyártó, forgalmazó!
A Hikvision-től licenszelt termékei jó minőségűek, remek ár/érték aránnyal rendelkeznek!
Az ilyen Annke kamerákra fel lehet tenni a Hik firmware-t és 100%-ban kompatibilisek egy Hik rögzítővel.
A Hikvision Hik-Connect mobil és az Ivms 4200 windows app kezeli az Annke kamerákat!
A topikban mi ezeket a vezetékes 5-8-12 MP-es kamera rendszereket szoktunk ajánlani!
De, az Annke vásárol xy egyéb gyártótól is kevésbe megbízható, rosszabb minőségű kamerákat, majd ezeket (a jellemzően wifis cuccokat) saját néven forgalmazzák!
Az ilyen kamerákat NEM kezeli a Hikvision Hik-Connect!
Te egy ilyenbe futottál bele, ezeket sem én, sem itt a többiek nem szoktuk ajánlani!
A Hikvison oem termékei továbbra is ajánlott, remek rendszerek!" -
Tudom nem teljesen idevág . Csak félig.
Szomszéd keresne olyan kamerát ami WiFi-s és napelemes üzemű.
Én ezekkel annyira nem vagyok képben.
Van-e esetleg ilyesmi?
Imou, Xiaomi egyéb jöhet

Nem kell "központi" doboz hozzá, kamerankent memóriakartya teljesen jó neki. -
-
dokee78
félisten
válasz
Marci112233
üzenetére
Két annke kamerám van.
Az egyikhez az Annke Vision kell.
Másikhoz a MyAnnke.Telómon rajta van,de már a Play Áruházban nem találom.
-
dokee78
félisten
Eltűnt a Play Áruházból a Myannke alkalmazás.
Ez milyen már vettem egy kamerát korábban és már nincs hozzá alkalmazás.Vagy át került másba?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dahua NVR4116HS , Dahua Poe switch, és pár Dahua IPC-HDW1230S-0280B-S5.
Ezekkel cserélném a jelenlegi 2mp-s analóg rendszert.
Arra gondoltam lehet jó lenne (2db) 4MP 3,6mm-es kamera az utca frontra, a 2mp-sek meg mehetnének telken belülre.Érdemes Dahua márka mellett maradni, vagy lehet ezeket mixelni?
-
Magnat
veterán
válasz
Marci112233
üzenetére
Az tényleg nagyon jó! Onvifet tud egyébként? Leírásban csak az rtsp-t látom, bár már az is elég jó, mivel forgatni úgysem kell.
-
Marci112233
addikt
válasz
Magnat
üzenetére
Ezen ár körül mozog egy Annke FCD800-as is mivel egy magában 100 dollár. De időnként ki lehet fogni akció keretén belül kettes csomagban, akkor darabja 30 ezer alatt maradhat, ugyanis én megléptem már régebben és vettem egy kettes csomagot 130 dollárért. Az kimondottan jó vásár volt szerintem. Utoljára már 150 dollár volt kettes csomag, de azon áron is jó vétel lehet.
-
Magnat
veterán
Ha valakinek dual optika fétise van mint nekem: [link]
-
Victoryus
addikt
Igen, vagy komplett rendszerben gondolkozom, vagy 2 lépésben, nvr csere, aztán kamera csere is. Lehetne élesebb, nagyobb felbontású kamera, mert ezek a 3mp-es kamerák nem annyira jók. Nappal még ok, de lehetne élesebb a kép.
onvif-et támogatja a Reolink is meg a Hiseeu is, feltételezem képet kapna az nvr, de lehet hogy nem tudná mozgatni, vagy a mozgás detektálás nem működne?
Reolink app YouTube demó alapján elég tetszetős, az is jó, hogy pc-n is nézhető.
Még azt nem tudom, hogy mennyi kamera meg milyen kéne. Most ugye a 2 kamera 4 irányt néz, Reo-nak nem ismerem még a kamera kínálatát. Elvileg nekik is van dupla lencsés kamerájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):

bigrock