Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett az új Google Wallet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Hirdetés
-
Katonai chipeket gyárthat az Intel
it 3,5 milliárd dollárnyi juttatást nyert el az Intel, amely katonai chipeket gyárthat az USA-nak.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
CUDIMM DDR5 memória a 10 GHz-es határ közelében, ezúttal az Asgard keze nyomán
ph Már nem csak a v-colornak vannak üzemi frekvenciát, illetve feszültséget dinamikusan szabályzó RAM-jai, és sanszos, hogy ez a trend erősödni fog.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz #41635072 #3023 üzenetére
Üdvözlet Mindenkinek!
Régóta követem a fórumot, de csak most regisztráltam be.Novembertől valószínűleg megújulnak a T-Mobile netes csomagjai, mert a régebbi csomagokat lezárják, mint a közleményükből is kiderül...
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/20090929_20090930.pdf
Egyébként én Domino Net 3Gb-ot használok a megjelenése óta, 3900-ért.
Nekem ez idáig bőven elég volt, sosem léptem még túl, de azért kíváncsi vagyok mivel jönnek ki novemberben. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #3035 üzenetére
Hát ezek lesznek novembertől a választható internet csomagok.
(Nem olvastam végig minden hozzászólást, remélem nem ismétlek senkit.)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Newyorker #4009 üzenetére
Szia! Ha már Domino Nap-ot választasz, akkor 260 Ft-os időszaki díjért (30 nap) be lehet mellé kapcsolni a Domino Nap Plusz kedvezményt, mellyel munkanap este 18.00-tól reggel 7.00-ig és hétvégén minden irányba 22 Ft a percdíj és az sms ára is.
Ezt szerintem érdemes mellé bekapcsolni, hamar megtérül.A honlapon már nem találom a linket ehhez, de a teljes díjszabásban még szerepel.
[link]Korábban ezt használtam, viszont egy jó ideje a Domino Aktív-ban vagyok (490Ft / 30 nap), ami mellé viszont havi 150 Ft-ért Domino Aktív sms kedvezmény is rendelhető, mellyel minden irányban csak 16Ft egy sms.
-
kovacsmi_74
senior tag
Igen, ez minden belföldi hálózatba 22 Ft/perc 18.00-7.00-ig és hétvégén, és az SMS-ek is ennyibe kerülnek ebben az időszakban(!). A havi díja pedig 260Ft.
Mondjuk én már nagyon régen használtam ezt, akkor még 20Ft-os volt. ezután 2-3 évig Dominó Aktív-ot használtam a múlt hétig, mert aztán átváltottam céges flottás előfizetésre (dolgozói kedvezményes dolog).
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Sterilzona #75463 üzenetére
Elég csak másik NetPlusz csomagra váltani, akár lefelé is, akkor is jár a 4x-es adatmennyiség!
Lefelé is érdemes, még akkor is több lehet a végén az adatmennyiség, mint akár a jelenlegi.
SMS úgyis jön majd róla, hogy aktiválták a promóciós adatkeretet.Tavasszal vagy nyár elején is volt már ez a promóció amúgy.
1) Az akció 2016. szeptember 1-jétől visszavonásig vagy legkésőbb 2016. november 31-ig érvényes, új előfizetés vagy díjcsomag váltás esetén. A négyszeres havi adatmennyiség az első 2 hónapban jár.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz csababarca #77555 üzenetére
Kikapcs-bekapcs lehet hogy kell az új beállítások érvényesítéséhez.
Én a korlátlan böngészés+e-mail opciót használom, így a többi adatkeret csak letöltéseknél/frissítéseknél fogy.
Ja, és mellé olyan adatcsomag kell (adatkeretet is tartalmazó tarifacsomag vagy netplusz adatkeret), amit a keret elfogyása után lassítanak. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz #16695808 #77688 üzenetére
Korábbi hozzászólásokat olvasva mindenkinél más megy vagy nem megy. Speciális dolgozói tarifám van és netplusz mellé van ez bekapcsolva, így nem tudom publikus csomaggal hogy működik. Nálam is régebbi telefonomon ami nem ment, a mostanival pl. igen. Egy próbát szerintem megér, én is úgy kezdtem, és azóta ki sem kapcsoltam. Ha azt nézzük kb. 1GB-os csomag ára, bőven ki lehet használni. Az, amikor órákig tölt be egy oldalt, már nem hiányzik. Arról nem is beszélve, hogy pl. visszalépéskor is gyakorlatilag újra betölti az előző oldalt, ami vinné az adatkeretet. Így meg nem érdekes. Nálam megy amúgy a legkedveltebb (?) oldal. Arra kell figyelni, hogy lemondáskor teljes hónapot számláznak.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Hogy az Ászf valamelyik apróbetűs részénél van-e valami elméleti határ, azt nem tudom, de nekem közel 2 éve (?) még nem volt gondom vele. A böngészés tuti menni fog korlátlanul. A letöltések max. az egyéb kereted terhére mennek, ha az elfogyott, akkor lassíthatják azt. De hogy mi megy a böngészéssel korlátlanul, az ahogy tudom, esetenként más-más. Egy próbát szerintem mindenképp megér. Én nem mondtam le azóta, főleg hogy nincs vezetékesem...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz makoss #80434 üzenetére
Telenorral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Facebook-ot minimálisan használok, de szerintem a Telekom korlátlan böngészés opciójába ez belefér, hiszen szöveges és képi tartalomra vonatkozik a korlátlanság. Letöltés és "elvileg" videó megtekintése megy az egyéb keretből. Önmagában amúgy sem megy, kell lassítós díjcsomag, de az ismertetője írja is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz makoss #80479 üzenetére
Ha a tarifacsomagod tartalmaz adatforgalomban korlátlan internetet, vagyis ha elfogy lassítják, akkor elég a korlátlan böngészés opció, ha nem akkor valamelyik netplusz+korlátlan böngészés opció kell. Amit szeretnél szerintem menni fog vele. Egyedül a lemondáskor kell arra figyelni, hogy egész hónapot fognak számlázni, bár én még nem mondtam le és egyelőre nem is tervezem.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz makoss #80493 üzenetére
Netplusz nélkül van neted? Ha nincs akkor netplusz s + korlátlan böngészés+e-mail opció. A közösségivel nem tudom mik mennek. Ezzel több minden, mint amit az ismertetője ír. De ahogy mások sem igen részletezik az illetékesek miatt, nehogy foltozzák... Max. ha nem jönne be (?), hónap végén lemondod. Puding próbája...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz makoss #80509 üzenetére
Közösségi oldalak opcióval elvileg ennyi, azt nem használtam eddig, nem tudom megy-e vele az amit szeretnél. A böngészés és e-mail opció jobb lehet, ha a netet is bátrabban szeretnéd használni. Nincs egy ezres a különbség, de azzal bátran netezhetsz, nem csak közösségi oldalakat... A közösségi opció szerintem jobban le van korlátozva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz enginev3.0 #80604 üzenetére
Korábban sokáig dominós voltam, mindig nagyobb összeget tettem rá, úgy nem kell havonta foglalkozni vele. Egyébként a Most opció óta gondolkodom, hogy visszaváltok, és ki tudja milyen lesz a Domino Fix... Sokszor a havidíjat sem beszélem le. Amúgy feltöltésre bónusz is jár regisztráció után.
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/feltoltesi-kedvezmeny
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz matthewKER #80671 üzenetére
Netbankon keresztül töltöttem 2500-öt. 1 évvel hosszabbodott, és volt bónusz.
Ja, és tudtommal csak hangkártyára jár, adat SIM-re nem.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz matthewKER #80673 üzenetére
Lehet az alkalmazásban van hiba? Én le sem töltöttem még. De a honlapon is úgy van, hogy 2499-ig nem jár, 2500-től igen. Mondjuk a netes fiókban is néha vannak érdekességek. Többet ír pl. a netes csomag árára, mint ami a számlán kijön. Előfizetéses netplusz kétféle árára gondolok.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz matthewKER #80675 üzenetére
Akkor passz. Én nem így töltöttem, de végülis annak mellékesnek kellene lennie...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz anadroid #80681 üzenetére
Szerintem hibás a telekom oldalán a feltöltéseknél a bónusz dolog. Haza érve megnéztem mégegyszer azt a dominós telefont, amit 2500-al töltöttem, ott van az sms a bónusz 25 percről és a 100MB-ról. Szerintem érdemes más elektronikus feltöltéssel próbálkozni. Netbank, ATM, POS. És aki még nem regisztrált a kedvezményre, előtte tegye meg!
-
kovacsmi_74
senior tag
Ha valakit érdekelne...
Élő stream a Magenta koncertről. Az adatforgalmat nem csökkenti. (Telekom ügyfeleknek.)http://telekom.hu/magenta1koncert
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Black_Raven #80931 üzenetére
Kutyaprotkó után szabadon. "Ez valami fixx?"
MOST után többet vártam, vagy legalább hasonlót önálló tarifaként. -
-
kovacsmi_74
senior tag
Én egy vállalati flottában vagyok, amiben korábban nem volt semmi net. Kb. fél éve tettek hozá havi 50MB-ot, ami annyiból szerencsés, hogy így már az olcsóbb árakon lehez NetPlusz csomagot rendelni mellé. Persze amíg még rendelhetőek...
Szerintem ilyen megfontolásból kérhették utólag a flottához.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Soulfly842 #82249 üzenetére
Dáridó, ahogy Lajcsi szereti?
-
kovacsmi_74
senior tag
"Hogyan lehet ilyen jó a magyar mobilnet? Úgy, hogy kong az ürességtől."
És úgy néz ki, ezen még javítani szeretnének. Zárjuk el a csöpögő csapokat...http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/03/13/mobilnet_magyarorszag_olcso_draga/
-
kovacsmi_74
senior tag
Új független telefon és méret miatt SIM csere. Látszik, hogy van egy MMS, az üdvözlő Telekomos gondolom. Viszont megtekinteni nem lehet. MMS szolgáltatás aktív, APN beállításokat is ellenőriztem. Az üzenet annyira nem fontos, de a főképernyőn a szövegbuborék felett folyamatosan jelzi az 1 üzenetet már egy hete.
Valakinek ötlete? Előre is nagyon szépen köszönöm! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz St3ven #87588 üzenetére
A múlt hónapban nekem is sikerült elsőre. Már nem igazán használom, de még van rajta némi egyenleg pár napig. Domino Fix váltást felajánl, azon gondolkodom is, hogy töltök rá és váltok, de nem igazán jön össze már napok óta többször megpróbálva. Lehet feltöltés után menne csak? Valaki váltott át esetleg így? Korábban egyébként Domino NET kártya volt, később váltottam át DOMINO Web-re. FIX-ként megtartanám, a száma is egész jó.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz jozsi252 #87766 üzenetére
Chrome-ban esetleg nincs bekapcsolva az adattömörítés? Lehet az lassíthatja le a betöltést. Nálam pedig időnként a google hirdetései miatt áll össze nagy nehezen egy-egy oldal. Mondjuk nálam be van amúgy kapcsolva a tömörítés, bár én is használom a korlátlan böngészést. (Minek is van bekapcsolva?)
-
kovacsmi_74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mozilla Firefox
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen