- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #73820095 #111399 üzenetére
490 a napi korlatlan, mig a telenornal csak 300. Az egyetlen jot, a 300/600-at meg ugye megszuntettek.
Sorry, de két külön mondatban bármit felsorolhatsz, de természetes, hogy Te tudtad mire gondolsz. Én meg legközelebb a Látóasszonyok topikjához fordulok! Ott csak megfejtik az itt meg ott és ennyi meg annyit.
(#111397) vpanangin
Akkor ez maradt ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Zoty4
őstag
sziasztok
van 3 előfizetés a nevemen
1. otthoni (net+tel+tv)
2.mobil (1)
3.mobil (2)Namármost a tavaly dec6-én kötöttem hűséget (2év) magentasan az otthoni és a mobil1 előfizetésre, a mobil2re csak 1 évest lehetett, így ez pár héten belül le fog járni
A kérdésem a következő lenne. Le szeretnék váltani dijcsomagot, 5k->3k lenne a havidíj kb, és ha lesz vmi értelmes telefon black friday alatt azt venni.
Megtehetem? Vagy csak dec7től?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #73820095 #111373 üzenetére
Es az uj appos ajanlataik se vmi nagy durranas: 490 a napi korlatlan
Ezt elírtad vagy tényleg 490.-? Mert nálam még 790.- a napi korlátlan, pedig reggel újra be kellett jelentkeznem az App-ba. 490 már nem lenne rossz, mert nekem 10 napra kéne hóra elosztva és így jobb, mint a havi korlátlan.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
vpanangin
senior tag
Azzal, hogy átvetted a kártyát (postástól vagy futártól vagy Pick-Pack ponton) és azt ugye aláírásoddal + valamely okiratoddal hitelesítetted, onnantól él az előfizetés amint visszaér postán vagy futártól az aláírt szerződés. Amíg az új kártyát nem aktiválod, addig valóban él a Domino-s. Elképzelhető, hogy maradhat is nálad, továbbra is működőképesen. Ezt nem tudom. A telefonos ügyfélszolgálat meg fogja mondani.
Azonnal megrendelheted újra, amint e-mail értesítést kapsz a folyamat lezárásáról, törléséről.
-
SV21
tag
válasz vpanangin #111367 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget, így fogok eljárni!
Annyit még kérdeznék, hogy mindenképpen új kártya kell? Hisz még nem lett aktiválva az előfizetéses, és ugye addig él a domino.
Tehát nem elég ebben az esetben csak a 14 napos elállásra hivatkozni?
És ha visszamondom, utána egyből leadhatom az igényt online a kívánt csomagra hűség nélkül, vagy valamennyit kell várni? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz #40993792 #111381 üzenetére
A *102# nyomógombos telefonokon továbbra is működik (tegnap volt szerencsém kipróbálni), csak okostelefonon nem használható már. Korábban olvastam erről a Telekom FB oldalán is, igaz elsőre alapból cáfolták, hogy megszűnne, amíg valaki be nem tette róla az sms-t. Az USSD menüvel az univerzális egyenleg lekérdezhető.
-
zseko
veterán
Nem mobil ugyan, de az itthoni net vezetékes Telekom. Több szinten félretájékoztattak, mikor csomagot módosítottam a 20/1MBitről 50/5MBitre. Szerencsére telefonon ment az egész.
1.
- A régi az analóg vonal, az új az digitális, fog működni?
- Igen, Fog.
Lóf.szt működött, napokig nem voltunk elérhetőek, nem volt net sem, mert a folyamat elindult, befejezni viszont nem tudták valami hiba miatt, a netet meg persze hogy nem tudták visszakapcsolni az analóg-digitális keverés miatt, persze nem tájékoztattak, a reklamációig.2.
- Új számot kapnak a digitálisra átállás miatt, de ingyen vissza lehet igényelni a régit.
Több ezer forintot akartak kiszámlázni a telefonszám visszaigényléséért (első körben ráadásul még azt mondták, ezt már nem lehet), aztán a felvett beszélgetés alapján végül nulla lett.3.
- A telefon 3640, a net 4460, így összesen 8100 lesz.
- Tényleg, valóban?
- Igen, ennyi.
Az első pontban jelzett reklamáció alatt derült ki, hogy ez nem annyi, csak a net lenne magában 6900. De mivel lejegyeztem az időpontot, hogy ezt mikor mondták nekem, így visszahallgatás után két évig kb 3000-el olcsóbban kaptam meg, annyiért, amennyit a telefonban félretájékoztatott a hölgy.Az is érdekes még, hogy neten, online a Telekom oldalon keresztül igényeltem az 50/5-ös csomagot, akkor csak és kizárólag ez volt választható, viszont két-három nap múlva (és azóta is) már csak 30 vagy 100 volt igényelhető, olyan, hogy 50-es csomag, nem is létezik na és persze ezt egyébként sem lehetne bekötni, mert szinte kereken kétszer olyan távolságra lakunk a központtól, mint amennyire garantálják a sebességet. Ám működik koppon, szerencsére
HR24.hu
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #111385 üzenetére
Az app eroltetese a meglehetosen idiota uzletpolitika resze. Durva eufemizmus szolgaltatonak csufolni az ilyet. Nem szolgaltatoi mentalitas ez, hanem sokkal inkabb, mint a maradvany szoci gyoker hozzaallas, h a boltos az ur... 1. Magasrol tesznek ra, h sokaknak nincs, es nem is lesz, okosteloja. 2. Nyomatni egy szar, sokszor nem mukodo appot, ami meg az olyan alapfunkciokat sem kepes ellatni, h MINDEN maradek percet es adatot korrektul mutasson... hat... ehhez mar rinoceroszboru pofa kell...
-
legenda
válasz Lackooo84 #111385 üzenetére
Általában akkor nem működik - jellemzően éjszaka - az alkalmazás,. amikor az oldalt is faragják.
Azt már megszoktam - noha nem tetszik -, hogy késő este vagy éjszaka nem tudok online ügyet intézni, mert olyankor sokszor áll a rendszer.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdeidaniii
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég igényeltem a VoWiFi-t ügyfélszolgálaton, megvolt pikkpakk. Viszont valamiért nemigen szeretne működni.
Dual SIM-et használok, az volna a fő cél, hogy mindkettőt Wifi-ről operáljam. A másik (digis) SIM megy vowifi-vel, de a Telekomos nem akar működni, még szimpla 1 SIM-mel sem.
Bekapcsolom a VoWifi-t, beállítom, hogy WLAN-t preferálja, de csak VoLTE-re csatlakozik.
Készülékem Xiaomi Mi 9, valami tanács? -
törölt tag
válasz sopruk #111368 üzenetére
Hat ja, szokas szt elkurtak megint a karbantartast. Tegnap este egyaltalan nem sikerult belepni, ma reggel meg mire vegre igen, mar nem lehetett aktivalni a day-t.
Es meg most is mese az app: hol megy, hol nem megy... Es meg ha megy is, lassabb, mint elotte volt.
Vagy negyedora volt bekapcsolni a 3 mostot. Raadasul megint nem kuldtek ki 1 sms-t sem a 3kozul, a most lejartarol...
Es az uj appos ajanlataik se vmi nagy durranas: 490 a napi korlatlan, mig a telenornal csak 300. Az egyetlen jot, a 300/600-at meg ugye megszuntettek. +Vege a *102#-nek.
Szal igaza volt, aki itt a multkor annyira szidta a tret, csak egyben tevedett: a masik 2 se jobb. A DIGI jobb eddig, de az meg meg nagyon gyerekcipoben jar, es perpill bizonytalan a tovabbi fejlesztese is, ha nem kap frekvenciat.[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Hoppá, ezt nem is tudtam. Köszi az infot! Mondjuk én szerda reggel be szoktam kapcsolni szinte mindig.
-
sopruk
senior tag
Szokás szerint 8 előtt akarom bekapcsolni a Domino napos kedvezményeket, erre az app kijelentkezve fogad. Telefonszámmal próbálkozva a belépéssel, azóta se küldte a bejelentkezéshez az sms-t. Direkt múltkor létrehoztam a fiókot, jelszót adtam meg, erre nem azzal akar belépni...
Mindegy, elővettem a mail címes fiókomat, azzal beengedett (csak itt nincs meg az összes hozzáadott tel szám még... Az új telefon vásárlásakor szúrtam el, hogy nem ezzel léptem be akkor is...) -
vpanangin
senior tag
1414-en mondd le, de hangsúlyozd, hogy akarod az eredeti állapot visszaállítását, tehát visszaváltást Dominora! Erre mondja majd, hogy ez nem fog menni, mert ez SIM kártya cserével kell hogy járjon. Oké, küldjék ki. Ingyenesen. Várakoztatni fog, megkérdezi a főnökét. Ha nem fogja tudni megcsinálni (kétlem, mert a Telekom elég rugalmas tud lenni ezen a téren) és maga a hívószám megtartása nem fontos, akkor még ebben a telefonbeszélgetésben mondd le az elállási jogodra hivatkozva!
Ha ezzel végeztél, rendelj online egy 990 Ft-os Domino kártyát amin van 80 perc lebeszélhetőség, 5 SMS és 1 GB adat. Ha megérkezik, ezt már vígan át tudod váltani hűség nélküli, csak net előfizetésre.
-
SV21
tag
válasz vpanangin #111365 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, az 5000 Ft belépési díj miatt rendeltem így, és senki nem tájékoztatott, hogy ez ilyenkor nincs is!!! Pedig többször beszéltem ezügyben chaten, talán egyszer még a 1414-el is, de ez az információ soha nem hangzott el!
Ha ezt a kiküldött SIM kártyát visszamondom, annak mi a menete?
Ha nem túl macerás, akkor inkább rendelek újat, persze előtte mindenképpen felhívom őket, hátha másképp is megoldható, ha már nem lettem tájékoztatva... -
vpanangin
senior tag
1. Nem tudom miért rendelted 1 év hűséggel, hiszen Dominoról előfizetésre váltásnál elengedik az egyszeri 5000 Ft költséget, amit különben új előfizetés esetén kérnek hűség nélküli konstrukcióban. A havidíj mindkét esetben ugyanannyi.
2. Nem tudom hogyan raknának át a csak net csomagba, hiszen annak alacsonyabb a költségvállalási szintje.
3. Online rendelés miatt van elállási időd, egyszerűen visszaküldheted minden retorzió nélkül. Kéred, hogy állítsák vissza az eredeti állapotot, tehát rakjanak vissza Domino csomagba. Aztán egy újabb rendeléssel már meg tudod rendelni a Dominoról váltást a csak net csomagra úgy hogy még hűséget sem kell vállalnod.
[ Szerkesztve ]
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap érkezett meg az új SIM kártya, dominóról havi díjas előfizetésre váltás.
Online csak úgy tudtam megrendelni egy év hűséggel, ha hang csomagot is választok mellé (ha jól olvastam, korábban másnál is volt ez probléma), így most mobil S + 3 GB-OS csomagban lesz ha aktiválom.
Még megrendelés előtt érdeklődtem chaten, azt mondták rögtön át tudják tenni a 0 perc 3 GB-os csomagba (ők is csak hanggal tudták volna megrendelni nekem), de ma valamiért elfogott a kétség..Nem szeretnék feleslegesen többet fizetni, a kártya tényleg csak netre kell, illetve egyből be lesz vonva magentába, családi mobil opcióba is.
Van valakinek tapasztalata, hasonló története?
-
Lackooo84
nagyúr
-
válasz tigipuf #111353 üzenetére
szia,ez itt nem off téma. ha a készüléked alkalmas rá és ha havidíjas előfizető vagy, akkor kapcsoltasdbe a vowifit, ez hasonló mint a 4g hang/volte, csak itt wifin keresztül istudtsz telefonálni.
Amennyiben ez nemmegoldás, akkor gsm900-ra van jelerősítő [link]Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
8
senior tag
válasz tigipuf #111353 üzenetére
Ha a telekomnál minden panaszutat kimerítettél és nem tudtak segíteni, akkor a legegyszerűbb és egyben egyetlen legális és reális megoldás a szolgáltatóváltás lehet
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Elhajtottak a búsba az otthoni telekomos topikból,csak egy kis infót szeretnék kérni :
Nagyon,nagyon off,de nem találok megfelelő topikot:
Lakásban gyakorlatilag 0% térerő,segítséget keresnék jelerősítés ügyében.Fórumot,javaslatokat keresnék megfelelő eszköz beszerzéséhez,mivel erős a gyanúm,hogy a telekom nem fog adótornyot telepíteni a kertembe."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Keem1
veterán
Ha van bizonyítékod arról, hogy be lett neked ígérve, igen. A Telekom tartani fogja, különben a fogyasztó megtévesztése nagyobb veszélyt jelent neki.
Pár éve a UPC-től így kaptam egy brutál jó árat telefonon, az ügyintéző telefonon egy ezressel nézte el a havi díjamat (3500 helyett 2500), ami persze az első számlán már nem szerepelt. Reklamáltam, majd írásban közölték, hogy a felvételt visszahallgatták, a kolléganő tévesen tájékoztatott. Aztán magukat szuperjófejnek beállítva kitértek arra, hogy számukra ügyfelük elégedettsége a legfontosabb, ezért a hűségidő végéig tartják magukat az ajánlatban közölt árhoz.
[ Szerkesztve ]
-
IZON
újonc
Sziasztok,
Egy érdekes kérdéssel/kéréssel fordulnék hozzátok:
Tegnap előtt 18-án megkötöttem egy telekomos mobil előfizetés hűséghosszabítását+ elhoztam egy készüléket. A webshopban és a rendelésről szóló információkban kaptam 15% telekom kedvezményt, így egy kb 6000 ft-os árral szerződtem le. Másnap viszont már a kiküldött hivatalos szerződésekben egy 6700ft-os árat kaptam a 15% nélküli árat. Az ügyfélszolgálat szerint nem voltam jogosult a kedvezményre,(ez nem új előfizetés) pedig a megrendelésnél végig ott volt a 15% kedvezmény. Ilyenkor mit lehet tenni? Elállni a vásárlástól nem szeretnék, van esély hogy megkapom az eredeti árat?
Köszi
Izon -
Keem1
veterán
válasz #15490560 #111346 üzenetére
Téma tudnivalók
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
Telekom otthoni szolgáltatások[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Átköltöztettük az irodánkat egy ikerház egyik felébe. A “másik tulajdonos” szerint a Telekom 30 Mbitet enged csak kötni az utcában és nem is jön több. Üzletiben viszont az Üzleti S csomag a legkisebb, ahol a 60 Mbit a garantált! Létezik hogy 30-nál több nem tud jönni fizikailag sem? Ha én is kötni tudnék oda magánszemélyként egy 30 Mbitest akkor elvileg azonos kábelen 60 jön a házba! Ilyenkor mi van, meg se kötik velem a szerződést mert nem tudnak sebességet garantálni? Vagy engedik a 60-at? Mi lehet az igazság? Milyen hálózat lehet ha papíron ennél nagyobb csomagot nem engednek?
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
VOLTE-t szeretném aktiválni, hogyan kerülök ügyintézőhöz, aki beállítja? -
kalanchoe
senior tag
Másnak is jött SMS a Kapcsolat Program karácsonyról?
-
zseko
veterán
válasz kisspall #111332 üzenetére
Neked köszönöm az ötletet, Zsolt_72 tőletek meg elnézést, ma nyugodtabban bele tudtam nézni az appba, nem kapkodva, így megtaláltam a Maraton csomagot beaktiváltuk a legkisebbet, az első aktiválási kedvezményként így csak a felét vonta az árnak, ahogy írták. Aztán kiderül mennyire fog fogyni
Köszi!HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Atus85 #111330 üzenetére
Dejszen pont ezt írtam, nincs ilyen (Maraton) opció az appban különben bekapcsoltam volna, ez volt a legelső amit gyorsan megnéztem, csak hát munkahely, a főnök meg nincs oda a félórás mobilnyomkodásért, még ha nem is mondja . Csak a 2700Ft-os 1GB és a közel 10e forintos másik. Gondoltam arra, hogy régi a Domino 5 csomag, ezért nem engedi, csak előbb inkább kérdezek.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz #40993792 #111326 üzenetére
Tudom, pont azért hoztam azt fel , és ahogy olvastam, a legelső aktiváláskor a 400MB-os csomag féláron lenne, csak lehet-e Domino 5 mellé, ha igen, hogyan, mert nem jöttem rá, hogyan lehet ezt előcsalni az appból. Ott csak havi 2700-ért 1GB és egy másik, jóval, kb. 3x drágább net van választhatónak, és az sms-ben kapot linken, ahol fel lehet tölteni a netet, ott is csak ugyan ez volt. Hívja fel az ügyfélszolgálatot? Egyszerű emberről van szó, nem is érti hogyan működik, csak működjön, azt sem értette, mikor kérdeztem, hogy most milyen csomagban van... valszeg az üsz-t is nekem kell majd hívni, így hiába küldeném el egy üzletbe, hogy ott kapcsoltassa be...
HR24.hu
-
zseko
veterán
Üdv, Telekomos munkatársamnak kéne némi segítség. Én másik szolgáltatónál vagyok, így elvesztem a honlapon.
A legegyszerűbben megfogalmazva, kártyás csomaghoz kellene némi internet a lehető legolcsóbbért. Domino 5 csomagot használ, amihez a NapiNet van neki, 10MB internettel, ami igencsak szükös ugyebár. Nem igazán érdekli az internet, az egyedüli amire kell, a tippmix, appból használva, és néha weblapon, amikor nem kell, az adatforgalmat ki is kapcsolja.
Úgy vélem, hogy egy Maraton csomag az talán megfelelő lehet neki, de Telekomot nem ismerem, hogyan vagy mit lenne valóban jó választani. Az appot nézegettem a telefonján, de amit az ajánl az igen húzós áron lenne havonta.HR24.hu
-
válasz Drughi #111320 üzenetére
Én a telenorral vagyok ugyan így, hogy "gusztusal féreg egy szolgáltató" mind közül... Én a telekommal meg vagyok elégedve mobilos téren,sokkal olcsóbb mint a telenor...3szor akart kifizettetni egy már évek óta lejárt hűségű felmondott előfizetést, akkoriban naív voltam, 1szer bedőltem, maradék 2szer már nem ennek már sok éve
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
btudos
nagyúr
Te még mindig nem akarod megérteni a kötbér lényegét. Azt nem arra az időszakra fizeted, ami hátravan a szerződésből, hanem arra, ami már eltelt. Tehát minden kedvezmény, amit ezen hűségszerződés keretein belül kapott az előfizető, az visszajár a telekomnak. Ha ez egy listaáras mobil előfizetés, az a jobb eset, akkor csak a 2 éve kapott készülékkedvezményt kell kifizetni. Ha kapott valamilyen havidíj-kedvezményt, akkor már azt is.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
viktorhu
veterán
Már majdnem eltelt két év, ilyenkor már elég hosszú ideig igénybe vette az előfizető a kedvezményt, tehát elég sokat kell fizetni általában. Erre jön még, hogy mennyivel volt olcsóbb hűséggel a készülék, mint hűség nélkül.
Szerk: ha viszont két évvel ezelőtt sem volt már kedvezményes hűséggel az előfizetés a Telekomnál, akkor az lejön belőle. Talán pont beleesett már az új rendszerbe decemberben.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz viktorhu #111319 üzenetére
Telenornál (flottás) 9 hónap került 16e ft-ba.
Még így is megérte, mert így tudtam készüléket venni, annyival olcsóbban.
Sejtem 3 hét nem lenne több, mint 3e ft, de majd bemegyünk inkább. Azt tudom hogy a telekom nagyon gusztustalan tud lenni, nekem nagyon sok ismerősömet elüldözték már.Akit most csábítok át még westel-es a sim kártyája :D
Xiaomi 14T
-
Drughi
addikt
-
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
A családba van egy telekomos előfizetés, aminek a hűsége 2019.12.07.-ig tart. Van egy készülék is rajta, aminek a törlesztője szintén addig él.
Ki lehet ezt egybe fizetni, hogy a hűség eltűnjön? Flottába akarnánk bevinni a számot számhordozással, de élő hűségszerződéssel nem lehet.
Xiaomi 14T
-
-
CLAWz
tag
válasz st3v3np3t3r #111300 üzenetére
Teljesen igazad volt, még 20.000-el beljebb lettünk és a kifutó p30pro 256 +DJI osmo 3 csomag is volt nekik.
Köszönöm szépen!Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
-
Bornie127
senior tag
És ha már van előfizud, de egy új előfizetésre veszek készüléket, akkor is szoktak kérni előleget, vagy mivel már előfizető vagy náluk, úgy már nem?
Engedi kivalasztani a 0perc/35 ft beszéd és 3GB net, havi 1890 csomagot, akkor arra elvileg hozható? -
-
Dency01
aktív tag
válasz Oryctolagus #111293 üzenetére
Anno én is online rátaláltam erre a sim igénylésre, én is egy nagyon régi simet szerettem volna cserélni. Sajnos kiírta hogy nem lehetséges a megadott címen ki tudja miért, és keressek fel egy üzletet. De aztán az üzletben 5 perc alatt adtak egy másikat talán így még gyorsabb is volt az egész procedúra.
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van hűséggel egy tv-m részletfizetéssel. Amennyiben a maradék törlesztőket egyösszegben befizetem (ha jól emlékszem lehet ilyet csinálni), akkor hozhatok ki másik készüléket részletre? Gondolom, ilyenkor ismételten hűséghosszabbítással lehetséges.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest