Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Szivárognak már az Arrow Lake mérések
ph Előkerült például egy szám a Core Ultra 7 265KF teljesítményéről V-Ray alatt, ami kissé csalódást keltő.
-
Sony: idén nem lesz Xperia 5
ma A 2024-es évben nem készül harmadik Xperia telefon, az Xperia 5 V marad a Sony kínálatában.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Cranberries #98829 üzenetére
Megkapod alapesetben is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Cranberries #98831 üzenetére
Nem, nem kell, nem feltétel a hűség: Link
-
legenda
válasz Cranberries #98851 üzenetére
Nincs mit!
Gyakorlati tapasztalat alapján is mondom, több előfizetésem is van és amelyiken nincs hűség, azon is érvényesül a 20% kedvezmény.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Cranberries #99462 üzenetére
Jól emlékszel, 6300 Ft a Next S-nél a vállalt költési minimum és nyugodtan válthatsz a leírtak szerint, mert a kedvezmény nélküli árakat kell nézni az új díjcsomagoknál.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Cranberries #99468 üzenetére
Megteheted, külön is módosítható, de azzal számolni kell, hogy felemás (régi + új) díjcsomagoknál egyik kedvezmény sem érvényesül, a régiekből a társkártyás kedvezmény ugrik és az új szerinti 20% sem lesz.
-
legenda
válasz Cranberries #100848 üzenetére
Annyiért sokan mások is, de úgy látom, javítgatták a legtöbb problémát.
zsoltzsolt: Jó kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #102215 üzenetére
Ráérsz akkor, ha már megszüntették. Ha azt írnák, hogy jövő augusztusban szűnik meg, akkor is most váltanál?
-
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #102238 üzenetére
Ha nem hosszabbítasz, azaz hagyod határozatlan idejűbe átmenni a szerződésed, akkor nem kényszeríthetnek át másik díjcsomagba. Másik díjcsomagba a te kérésed alapján vagy a díjcsomag végleges kivezetésekor kerülhetsz.
-
legenda
válasz Cranberries #102282 üzenetére
Abból igen, de az egy "olcsósított" változat, az XS szériához képest megannyi megszorítással és hiányossággal (kevesebb RAM, gyengébb felbontású kijelző, nincs 3D touch, nem HDR kijelző, gyengébb IP védettség, nincs dupla hátlapi kamera, gyengébb 4G modul...stb.)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Cranberries #102435 üzenetére
Ott a link a linkelt hozzászólásban, de linkelem, hogy megnézhesd itt a linkre kattintva: [link]
-
aktív tag
válasz Cranberries #102519 üzenetére
Igen, ezek az árak lennének úgymond normálisak egész évben.
-
313313
addikt
válasz Cranberries #102526 üzenetére
Én úgy látom, akkor kapnék egész jó kedvezményeket, ha Dominósról váltanák akármilyen előfizura...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Cranberries
aktív tag
válasz Cranberries #102526 üzenetére
Most jött SMS-ben: "Kedves Ügyfelünk! Ne várjon a Black Friday-re! Nálunk egész novemberben 20-50 000 Ft extra online készülékkedvezménnyel választhat új okostelefont, de akár TV-t vagy táblagépet meglévő mobil szolgáltatására vállalt új 2 éves hűségidejű szerződéssel...."
-
legenda
válasz Cranberries #102807 üzenetére
Akkor szokta azt írni, ha korábban - meghatározott intervallumon belül - volt már aktiválva adott előfizetésen az opció.
-
legenda
válasz Cranberries #102819 üzenetére
Az a baj, hogy a korábbi kiíráshoz/módosításhoz képest, jelenleg nem szerepel a meghosszabbított/új promóció az ászf akciós mellékletében, ami alapján lehetne arra hivatkozni, hogy november 9-én újra kellene indulnia.
Jobb esetben, a fordulónap után nálad is felkínálhatja majd újra a fentiektől függetlenül is.thomas77: Ahogy látom, a készülék típusa is válogatja, melyikre van nagyobb/extra online kedvezmény.
-
legenda
válasz Cranberries #103226 üzenetére
Hűség hosszabbításakor nem szoktak sokat variálni, ha van raktáron, akkor ma át is adják szerintem a futárszolgálatnak, ezt tudod majd ellenőrizni, más kérdés, hogy a BF miatt a futárcégek mennyire leterheltek most...
-
legenda
válasz Cranberries #103235 üzenetére
Kicsi az esélye, hétköznap szoktak inkább árut kapni és feltölteni.
Ettől függetlenül, nem teljesen lehetetlen, ha van például valakinek függőben kapcsolódó rendelése lefoglalt termékkel és visszamondja, akkor előfordulhat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
válasz Cranberries #103281 üzenetére
A linkedből ki lehet ugyan silabizálni, de ez a link egyszerűbb.....
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #103370 üzenetére
Postpaid vagy prepaid előfizetésről van szó? Ha postpaid, azért küldték, mert ami számhoz rendelted, az ő rendszerük szerint régi kártya tartozik, az új telefonban az új kártyát javasolják használni. Az új kártyát viszont aktiváltatni kell a megadott számon.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Cranberries #103374 üzenetére
Amelyik előbb jár le az fogy.
-
radio100jozs
őstag
válasz Cranberries #103374 üzenetére
Igen, mert az fogy elsőnek, ami a leghamarabb letelik.
Saját példám:
Havi díjas vagyok, és minden hónap 9-én fordul az adatkeret.
Most a 3GB havi adatkeret fogy, mert az 9-én lejár.
A 10GB-hoz nem nyúlt még, mert az január 21-ig jó.Ebből 2 dolog jön le:
Egyik, csak akkor fog fogyni a 10GB-ból, ha a 3GB-ot nullára használom 9-e előtt.
Illetve biztos a 10 GB fog fogyni január 9-21 között, mert akkor az új hónap miatt annak van a hamarabb lejárata, mint az aktuális havi adatkeretnek, aminek február 9 lesz akkor.A lényeg, mindig az fogy, aminek hamarabb a lejárata.
-
legenda
válasz Cranberries #103477 üzenetére
60 nap lesz az:
...a 10 GB a kedvezmény aktiválásától számítva 60 napon belül használható fel.
Forrás: [link]Az alkalmazással nem kell foglalkozni, ír néha pontatlan dolgokat, értelmez eltérően határidőket.
-
MasterMark
titán
válasz Cranberries #103751 üzenetére
Milyen későbbi? iOS 12.1-től van e-sim támogatás, amivel lehet dual simet csinálni.
Szerintem itt más a probléma. Ugyanúgy ahogy van akinek nem megy normálisan a VoLTE sem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
legenda
-
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #103817 üzenetére
Jellemzően minden sim működik minden sim befogadására alkalmas kártyafüggetlen eszközben. Lehetnek persze kivételek, de jellemzően a feltöltőkártyás szegmens az, ahol ilyen kivétel nincs.
-
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #103825 üzenetére
Teljesen világosan fogalmaztál, ahogy én is. Tök mindegy, hogy milyen, sim kártyát elfogadni képes eszközbe teszel egy feltöltős sim kártyát, annak abban működnie kell (maximum némi beállítást követően). A rajta aktivált szolgáltatásoknak is működnie kell. A 10 GB-nak is.
-
legenda
válasz Cranberries #103825 üzenetére
A korlátlan mobilinternetes csomagnál van csak kapcsolódó kikötés, hogy azt a SIM kártyát ne routerbe...stb. ([link]), a többi díjcsomaggal/konstrukcióval nem foglalkoznak.
Zeki: Más is írt ilyen tapasztalatot, hogy a telefonos rendelés nem jelent meg külön a fiókban - ellentétben a webshopossal -, simán csak vitte később a futár.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cranberries #104273 üzenetére
Az semmi..!
Még a belvárosban is biztos találni olyan mély pincelakást vasajtóval ahol nincs térerő.. -
Keem1
addikt
válasz Cranberries #104273 üzenetére
Nálunk (keleti környéke) tavaly év elején állt át a Telekom 2600 MHz-re. A bázisállomás ugyanott maradt, de a magasabb freki rosszabb hullámterjedése miatt 1 pálcika lett a térerő. Így ez nem baba. Valószínűleg nem csak én szóltam emiatt, mert pár hónap múlva visszatért az 1800 MHz, és a térerő is fullos vagy eggyel alatta, azóta is.
Megjegyzem, 3G-n nem volt probléma, de nekem kell a 4G, így örülök a visszaváltásnak.
Érdemes csekkolni egyrészt a 3G jelet, másrészt az aktuális 4G band-et is. -
szabogabor10
veterán
válasz Cranberries #105321 üzenetére
Mondjuk harmatos 4G lefedettséggel nem nagyon számítanak majd igazi konkurenciának. Legalábbis nálam semmiképp nem.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
maross
veterán
válasz Cranberries #105498 üzenetére
Meg is tettem, koszi.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba1203
addikt
válasz Cranberries #105498 üzenetére
Bocsánat de 1990 ft-ba kerül az általad említett csomag.
-
rover45
senior tag
válasz Cranberries #105560 üzenetére
Köszönöm a válaszod, én is így gondolom
-
szalai112
senior tag
válasz Cranberries #106170 üzenetére
Az is elképzelhető hogy valami a hátérben fellzabálta a neted.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Cranberries #106817 üzenetére
telekom.hu-n belépve kiírja.
-
Gabesz87
veterán
válasz Cranberries #107571 üzenetére
Azt nem tudom, de időközben míg itt megerdeklodtem, megoldotta. Azt mondta a 063612659210 számot kell hivni külföldröl, és az ügyfélszolgálatos segit.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
colonia
aktív tag
válasz Cranberries #108016 üzenetére
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Cranberries #108460 üzenetére
Nálam amúgy kikapcsolt volte-val sem mentek a hívások, sem a fogadások.
The Truth is out there...
-
kory24
őstag
válasz Cranberries #110314 üzenetére
Magentába csak úgy tudod bevinni, ha van még legalább 2 otthoni szolgáltatásod is Telekomtól (net, tv, telefon közül 2)
Hűségidő csak beviteltől nem változik (csoportos készülék kedvezmény igénybe vételével igen)
30% pedig csak akkor jár, ha minden szolgáltatásod 2019.09 utáni (mobil és otthoni is), egyébként 20%.
-
legenda
válasz Cranberries #110502 üzenetére
Listaár kontra listaár.
-
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #110989 üzenetére
Persze, hiszem majdnem minden távol lévő felek között kötött szerződésre kell elállási jogot biztosítani magánszemély részére. A "majdnem" mindenbe a publikus díjcsomagok mindegyike beletartozik.
-
Cranberries
aktív tag
válasz Cranberries #111223 üzenetére
Bocs' az off-ért!
-
tag
válasz Cranberries #111224 üzenetére
Szerintem itt fognak tudni válaszolni a kérdésedre:
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz Cranberries #111223 üzenetére
Szia,ez idevaló kérdés lenne. Az otthoni szolgáltarás az VDSL2(telefonvonalon) vagy optikai kábelen érhető el, az optikai nagyon település függő és nem minden településen érhető el. Én megyeszékhelyen lakom és a mi címünkön(panel társasház) nincs optika(ez amúgy vicc,mert kisebb településeken meg van)
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
KZP
őstag
válasz Cranberries #111271 üzenetére
Nem szabadna fogyasztania.
-
KZP
őstag
válasz Cranberries #111273 üzenetére
Szerintem csak úgy, ha átváltod előfizusra.
-
kory24
őstag
válasz Cranberries #111275 üzenetére
Az a család mobil opció.
Magenta1ben 0ft.
5 szám vonható be.
Telefonon ügyintézővel tudod megcsináltatni. -
AnonymusX
senior tag
válasz Cranberries #111275 üzenetére
Adat duplázást megkaptad arra a számra? Volt már itt akinek nem volt az egyik mobilszámon rajta a Magenta, így sem dupla adata sem pedig adatot nem fogyasztó TV Go-ja nem volt.
-
zibo73
aktív tag
válasz Cranberries #111656 üzenetére
Decemberben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AJAX hub (2G, ethernet) riasztó központ (új, áron alul)
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 7 PRO 6850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Samsung Full HD IPS LED Monitor kifogástalan állapot dobozában (S24R352FHU)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen