Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Hol lehet azt kideríteni lesz a készülékek között realme GT2 PRO? Ha igen várunk (kérdés meddig), ha nem, akkor nem. Köszönöm!
-
Üdv. Adott a MÁV céges telefont. Ez szép meg jó, de újra osztott számot kaptam, azonnal láttam h van zaklatóm, csekkoláa után, nem ma barnult neve és települése alapján. Kérdés: ÜSZ tiltja nekem? Mert ez a pcs naponta többször vissza hívós sms-t küld, eleinte hívott is éjjel. Tiltó listán van, de a tel jelzi. Írtam neki hogy mi van, persze már elküldtem a pbe.
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Most jöttem ide nem régen. Full csend.
Jelismétlő? 2020 van alapból kéne mindennek mennie.
VoLTE: Tiltás levéve, telefon hekkelve, nem megy: SW hiba miatt, új még nem jött. Főleg a note 8 pro a gáz. Telenor ie küzd, 2-3 pálcika, nagyon merül itthon minden telefon. Sebaj majd ha felkapott lesz a környék. :D -
Üdv. 2020. Május 16 van és van itthon kettő olyan telefon amivel nyűg itthon telefonálni, mert eldobja a vonalat. Idő pörög hang off és lehet újra tárcsázni. Arra rájöttünk, hogy telefon függő is, arra gondolok, hogy picivel jobb antennával nincs baj, de ez azért abszurd. Redmi Note 8 PRO és Huawei y6 2019. Nem igaz, hogy küzdeni kell a pálcikákért a teraszon.... Van erre megoldás? Jó tudom, vidék, hegy nyugalom, körben végig hegy, de mégis. Kell ide valami fejes aki miatt tán még az út is rendes lesz ide? :D
-
Üdv. Előfizetéseseknek lehet kérni a VoLTE tiltás levételt? Olyan telefonunk van aminél működik hisz nekem is megy teszi a dolgát csak más a Szolgáltató, max nem forgalmazott a telefon de az egy dolog. Vagy itt is nyűgös aktíváltatni?
-
2018 07. Ekkor kellett volna bemennem. Kaptam sms-t. Rendszer szerint nem volt rajta pénz amit vissza lehet igényelni. Mutatta a monitoron. Hát kár, ennyi kapcsolatom maradt a Té mobilos oldala felé.

-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Áprilisiban volt telefonban, mert akkor kaptam új sim-et mivel elkevertem. Akkor aktiválás miatt tettem be. Nyugodtan voltam mert mai napig él a szám. Bemegyek rá fogok kezdeni mi van vele. Éve óta csak töltöm. SOS szám volt ha kell.
Ilyen megesni velem.... Aaaa nem hiszem el. Még westel volt a Telekom olyan öreg szám. Sőt, ez a szám legalább 13 éves mert tudom mire használtam akkor. Úgy bosszant.... -
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ursula.
-
Áprilisban kaptam új sim-et az fix, *102# szerint 2019.01.14-ig él.
Hogy mikor voltam bent egyeztetni az passz, de 2018-ban az fix!
Szüleim akkor voltak utoljára egyeztetni a telenornál amikor bejött ez a mizéria, az elején.
Na mind1.Szerk: alvó szám, évente 1* keltem fel mikor töltöm. Elveszett egy valag pénz vele és most nem tettem telefonba. Kivételesen...
Erre kicseng (teszteltem h nincs e kivéve a forgalmból) és valami nagyon fura nő veszi fel. Vaaaaaaa -
Horror dolog történt!
Imént feltöltöttem az alvó számom. [link] simet nem tettem telefonba, mert korábban felírtam mai napig fel kell tölteni. Azért mondom felhívom mit mond, kicseng. Mondom LOL (igen 0.17 van) felveszi valaki, mondom ki ön mert ez az én számom mióta van meg. Full kóma a nő, mondja nekem 1 éves a szám. Kinyomta. Szóval engem lekapcsoltak. Más számát tölröttem fel miközben azt hittem él a szám.
Direkt bementem egyeztetni h enyém a szám sőt a sim is új. Mindezt tavaj. Mi történt?? Ugye nem évente kell menni? -
Üdv! Van egy sok sok sok éves 30-as számom. 18.-án lejár, feltöltős. Feltöltöttem 2500-el, felment rá az összeg, kapcsolni nem lehet mert ki van kapcsolva. Ez nyilvánvaló ha nem azt a sim-et tettem a teloba mint amiről azt hittem ez az a szám, azaz elveszett a kártya. Pótolni mennyiért pótolják? Régi kártya, legalább 2 éves. Fizikailag nincs meg, de van rajta most pénz és anno bementem a telekomhoz, hogy a nevemre vegyem.
Szerk: 4500? Akkor az ott rhd meg.

-
Üdv! Tegnap eltávoztam a telekom felhasználók közül. 31.-én jött egy számla, ezt a hordozás megkezdése előtt azaz tegnap befizettem. MI a következő lépés? Ennyi volt? Tartozásom nincs. NEt 10.én fordul, de eleve 2.-án már belassítva működtem.
-
Üdv! A mai nappal lejárt tiszavirág életű 2 éves hűségem a téhez. Többet nem rabolnak. De tartozásom semmi. A szokásos procedúra és mehetek másik szolgáltatóhoz? Annó a blackberry miatt jöttem ide.
-
Örülök, hogy pörgtök ezen a késve befizetés dolgon, mert nem kerek. Bnőm pl azért sem tepert h befizesse, mert nem tudta megnézni magát a számlát. Ne kérdezzétek miért meg hol nem, nem tudta. Én sem tudom, már ugat a telekom app h lejárt. Be nem tölti ott sem. Elutalva ma reggel volt, mert újabban azt vauzza a té oldala, hogy be kell fizetni akárhogy. Előző hónapról nekem is meg páromnak is miattuk többet számláztak ki és már akkor mondtam hogy ez addig nem lesz befizteve még nem látja, hogy az elcseszést jóváírták. Kíváncsi vagyok mi lesz.
-
A helyzet az h cseten elmondta az ügynök, hogy BE KELL FIZETNI, ez oké, de mivel a 1430-on a nő azt mondta nem gond a késés így mi mint friss kezdő naív (h ide jöttünk) előfizetők, vártuk ,hogy megjavuljon a webes felület. Tagnap én már azt olvastam be kell fizetni időre bla bla. Akkor épp 6 napja volt túl a dátumon. Most akkor ha el is utalja meg lesz büntetve? Ráborítja az asztalt akkor a telekomra.
Amúgy én is kések, mert mire eljut oda az utalás kifutok az időből. -
Mobil számlád ellenértékét az alábbi bankszámlaszámaink valamelyikére utalhatod, közleményként a kifizetni kívánt számla számlaszámát, több számla esetén pedig a folyószámlaszámot kérjük megadni.
Ez nekem hol van? Én most per pill a telekom appban egy végösszeget látok amit be kell fizeni, más nincsa kezemben.
Ezek itt nekem azt szajkózzák ott a telekom app, de BLackBerryn nem lehet befizetni vele semmit, csak látom mennyit kell. És nem értik meg...
-
"Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a fent jelzett technikai okok miatt weboldalunkon keresztül nem tudja befizetni számláit, határidőre történő díjfizetési kötelezettsége akkor is fennáll."
Korábban itt is mondtátok, meg telefonon is a nő, hogy ha ezért késik nem lesz bünti. Bnőm várja is, hogy megjavuljon, immáron 5 napja túlment a határidőn. Akkor most mi a ___ van?

-
Sziasztok! Az alábbi üzenet fogad engem is és bnőmet is. Neki holnapig kellene befizetni, nagyon régóta nem tudja. Mi a baj vagy mi lesz ha elcsúszunk a té miatt?
BEFIZETÉSRE VÁRÓ SZÁMLÁK
Kérjük, a számlarészletek megtekintéséhez és a számlafizetéshez folyószámla ügyintézésre jogosult hívószámmal és az ehhez tartozó teljes értékű jelszóval, vagy ilyen hívószámot tartalmazó Telekom fiókkal jelentkezz be. Ha ezt a hívószámot szeretnéd jogosulttá tenni folyószámla ügyintézésre, add meg a megfelelő jelszót a Számlák oldalon, a Számlázási beállításoknál.Amit akar ott nincs semmi.
Bnőm beregelt mail címmel hátha az a baja, úgy is ez jön ki. Sem ő sem én nem tudunk befizetni. -
Teljes üzemmódban van a teló. Azaz miden G-t enged ami épp elérhető. Ritkán látok GSM feliratot. Tegnap meglestem a 4G lefedettséget, elvben ott az lenne sőt több km-es körzetben. Ja és szabadban voltam.

-
Igen vagy elindítasz egy hívást, az is kizökkenti. A baj az adatkapcsolat ki-be dologgal, hogy nálunk mire a szeder jel is előjön az az örökkévalóság. Gyakran percek. Ergo az eddig leggyorsabb üzenetküldő szolgáltatás a leglassúbbá vált (BBM). Melóba nem érnek el amikor percekről van szó gyakran két folyamat között. Mert ami 5:13 az nem 5:14 nálunk, hosszú. Ha sms-em jön tudom, hogy gebasz van azonnal fel kell hívnom.
-
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Ez új, hogy BB-n kívül is van ilyen.
-
válasz
üzenetére
Az összes BB ezt csinálja, nem csak az enyém. Ergo telefonhoz és szolgáltatóhoz köthető a hiba, mert telenor alatt nem volt.
És tudod miben más a szitu pl 1 héttel korábbhoz nézve? hogy a té árul BB-t üzelti ágon, ergo nem mondhatja, hogy hát mi olyat nem is árulunk.
kali! Én kifele tudtam telefonálni, beszéltem is azzal aki nem tudott felhívni. Még a hívásom után is azt mondta neki,hogy nem vagyok elérhető.
Ez akkor is abszurd, ezért nem akarok fizetni már ne haragudj. -
Ott hibáztam nagyot hogy a hibabejelentésnél megemlítettem a telefonom típusát és márkáját ugyanis onnantól kezdve engem folyamatosan a nulla hat 80-as BlackBerry számra akartak átirányítani amivel csak az a baj hogy én nem üzleti előfizető vagyok úgy pedig ott sem tudnak segíteni ergo ide oda kapcsolgatnak de segíteni senki nem tud.
-
Én úgy gondolom hogyha Telekom nem tud normális internet Ééés Telefonszolgáltatást biztosítani a BlackBerrysek számára akkor én fel mondhatom a két éves szerződésemet gyakorlatilag egész nap ide hozhatnám azokat a hibákat amiket produkál a nem bejövő hívás csak az smsek jönnek hogy próbálnak hívni akkor a megálló internet az épületen belül nem működő 3G. 2G is csak egy-két csíkkal van a 4G meg kimondottan álom és mindez Budapest határában van amúgy épületen belül.
-
válasz
ShadowX
üzenetére
Dettó, csak ennyi bajom van! Kérdem én mi lesz akkor amikor egy üzleti díjcsomagba vesznek például egy passportot és ott ugyanígy nem fog működni az internet ugyanis tudomásom szerint már lehet megint blackberryt vásárolni a Telekomnál. Ezt amúgy diktáltam mert sík ideg vagyok.

A BlackBerry ügyfélszolgálat viszont kap egy piros pontot mert az unott savanyú hang helyett egy nagyon kedves hölgy vette fel és nagyon nagyon nagyon segíteni akar csak nemtudott mert nem üzleti előfizető vagyok .Hr2! Van internet de nem azonnal indul el tehát amikor lefagy akkor vársz mondjuk egy két 3 percet mert ugye nem idő és utána hirtelen ismétel indul az internet hogy mikor áll meg újra azt nem tudni de össze-vissza megy.
Jó ez a diktálósdi csak kicsit még finomítani kell és mondani neki hogy.,! Satöbbi -
Jaajj ez egy utolso csepp volt csak bajom van a nettel stb. Ide oda kapcsolgattak és senki nem tud segíteni mert BlackBerry, de én nem üzleti vagyok hanem lakossági. Nem leszek lusta a nyakukra járok remlem olvassa valaki! Bannolni nem akarom magam de írnék olyat...
Külön vettem a telót. Független.
Tény : telenorral nem ismertem ezeket a hibákat! -
Na most berágtam! Ha a szolgáltató nem tudja biztosítani a szolgáltatást akkor felmondható a 2 évem minden egyéb költség nélkül? Hát az i b meg komolyan sms hegyek, hogy hívni akarnak és nem tudnak. Bezzeg videóra nem tudom venni mert akkor épp jó, de csinálok felvételt. 4G alatt jó terérővel csak kifele tudtam telefonálni. A fenti dologra írjon valaki valami okosat. Thx!
Ja ez az utolsó csepp nem az egyetlen gond! -
Kb 1 hónap alatt befutott a 10000-es xiaomi.
-
válasz
pippo76
üzenetére
Pedig ez hálózati és mindent érint ami netes. BBM nem megy ki, böngésző tölt, fb dettó stb. Nem egyik megy másik nem. Kártya nem segít, ismerem a hibát, csak kérdem másnak is van e. Sztem nem az van neked amit kérdezek ha megy a BBM. 2G alatt ez nincs, csak az csöppet lassú. 1779 előtt nem volt az biztos. Sőt telenor alatt sem. Ez ténél új jelenség.
Szederblogon vagy a berryblogon volt is erről cikk. Nem egyedi a hibám. -
Van itt BlackBerry -t használó? BB10.3.1.1779-el.
-
Na most jó volt, de neten azt mondta nem, sms-be meg, hogy igen, aztán F5 és ott is azt írta sikeres befizetés.
Lehet, hogy még 2 emeber átjön téhez telenortol. Őket nem érinti a BlackBerry net silány minősége. Sőt ha ők akkor lehet még egy ember. Az telenortol mínusz 5 ember lenne már velünk együtt.
-
Eltelt pár hét a tével, bnőm nagyon röviden elmondta a véleményét. Szar ez a Té. Értette a lassan nehézkesen működő BB messengerre ami korábban verte a fb-s verzsönt. Részemről meg napi 20x elszáll a térerő és keres, aztán mire elindul a BB-s rész hát hagyjuk, DE ha épp megy akkor kánaán van. Az épületen belüli térerő hiánnyal nem tudom mit lehetne kezdeni. Ritkán vezetek, hogy kint legyek, bár akkor is 1Kv alatt ülök, még a GPS is néha elszáll.
-
Köszönöm a levelet! Dőljenek az őserdők, ez annak info akit lehet etetni.
-
Pontban éjfélkor ujra indult a net csomag, de a telefon sms rész nem,a régi allapotot mutatja és számla sem jött. Most akkor mi van?
-
válasz
tomi5244
üzenetére
Ez nálam is és páromnál is úgy nézett ki, hogy elkérték a személyit és a lakcímet. Mindkettőnknél kellett javítani. Majd mondták, hogy már jó mehetek a téhez. Ergo ha ezen te is túl voltál és próbálnak még rádhúzni fizetnivalót az ő hibájuk miatt akkor bemész, asztalt borítasz. Az itteni ténél nem szeretnék, túl kedves a csaj, meg még nincs okom, csak érik a lassú BB net miatt, kissé lassan tér észhez.

-
Végigkattintgattam a netes profilom minden fülét és egy érdekességre lettem figyelmes.
Általános belföldi internetegyenleg 200 MB 10 Mbps
BlackBerry egyenleg 2.4 GB 150 MbpsMost akkor a BB net miatt van 150 mega? Nem mintha kéne. Illetve Meddig
használható fel? 2015/08/09 Ez a tört hónapom vége? Gyakorlatilag pár nap? Most majd kapok egy kurta kis számlát erről a pár napról, mert gondolom nem egészet küldenek.MOve S-nél az SMS csomagon belüli vagy pluszban számol?
-
Elérhetetlen vagyok az épületben, 2g 2 csíkkal se néha. Most mi a fenét csináljak? Ezért van netem, hogy bent is legyen és epp itt nincs. Ajtón túl full térerő.
-
Én munkahelyen tapasztalom ezt, de betudom annak, hogy vas meg beton minden ami ott van. Látványosan megugrik minden ha kilépek onnan. Váltás óta pár órát voltam bent, holnap derül ki mennyire eszi az akkut és mennyire dobálja el. Ahol párom mozog, ő is átjött, neki nincs gondja. Sem otthon, sem melóban. A kettő között 80km van, közte buszt wifivel. Telenor kincsesbánya, zsámbék és egyéb nevenincs településeken jó ha 2G-t tud. Nem is tudom Pilisszentlászlón hogyan tudnak működni az emberek. Hát 2G is alig van, nem, hogy 3G vagy 4G. Előfizet és kb nem megy. Nekem is csak visegrádon töltötte fel képet, mert 2G-n nem megy a net rendesen, kb a BBM ami működit, bárt az sem, mert nincs szeder jelem.
Kicsit meglepett őszintén szólva ez az állapot ami uralkodik az országban. Azt hinnénk mindenhol van legalább 3G azt mégsem. Nem csak té, esetleg telenor. Pl Balatonon is voltak gondok. Anno sok sok éve itt nálunk nem volt térerő csak elvétve, ház sarkán, de házban eleve nem telefonáltál, mert eldobta. Nem voltam lusta rendszeresen felhívtam a telenort ezügyben. Megoldódott. Akkor még a GSM volt csak.
Van pár olyan hely ahol a telenor is rossz volt, majd meglesem tével, bár változni semmi sem fog. Elhagyod pestet és nem vagy ember előfizető.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ha jól sejtem a Té elégé hadilábon áll a térerővel, mert Pilisszentlászlón volt, hogy a 2G is csak 1 csíkkal ment. Olyan nagy lyukak vannak a szolgáltatásban, hogy ha pofára estem volna motorral még segítséget sem tudok hívni. Lefedettség értem én, de az nem azt jelenti, hogy csak oda ahol emberel élnek, hanem átutaznak mittudomén.

-
Telenor sim alatt más hálózati módokat értem el mint té alatt. Ez miért van?
Most ami a telenorhoz képest nincs az a csak 4G mód. Itt valamivel együtt van csak 4G. -
Jó lesz ez úgy néz ki, mert éjjel nem merült jobban mint szokott mobneten. Nem tudom droidéknál hogy van ez a 3g és ha adat forgalom van megy H-ra téma, de nekem nagyon gyakran ugrál, gondolom a 15 perces mail frissítés miatt is, meg ki tudja még miért. Lehet, hogy a BlackBerry-s csomaghoz is köze van. Melóban ahol főleg kéne a mobnet el is dobja a térerőt néha és alapból alig van térerő. EDGE sem maxon megy. Telenor is így volt, de talán valamivel jobb volt. 2 olyan hely is van ahol én tartózkodom és gyakorlatilag hívni sem lehet akkor. 21. században nem hiszem el, hogy ilyen van. Oda kéne bszni egy kiba tornyot a telep mellé és kész. Valami van is amúgy, csak nem tudom kihez tartozik.
NAgy szívfájdalmam, le is teszteltem, hogy ha átugrok wifiről mobnetre akkor a BB-s dolgok nem azonnal úgymond folytatólagosan működnek, hanem eltelik egy kis idő. Egy fájl küldésénél teszteltem és gyakorlatilag leáll újra kell kezdeni. Videó hívást még nem néztem, de visszaállt OFF állásra a BBM én újra bekapcsoltam, majd kipróbálom.
Összességében a térerő gyengébb mint telenyomornál.
Ez a telekom app kicsit meglepett. Prortolva ugyan, de megy és nem kért bejelentkezést, csak úgy betöltötte a fiókomat. Kérdem én: Miből hogyan ha előtte nem volt kapcsolatom az appal?
Másik: Ki és bekapcsoláskor eddig BlackBerry feliratot láttam, már Az az ocsmány Té logo jön be. Megint kérdem: Honnan is miért? Független Passport! -
Na mire felkel a nap csak rendbe jön valamennyire. Kb ugyan annyira halott mint a telenor volt anno, de döcög ez a jó szó rá. Melón kívül még nem tudtam megnézni.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Dehogy jó, munkahelyen vagyok itt a telenor is küzdött, de most kb nulla. 1-2 csík max az 5-ből. Ezért van mob netem nem mert otthon ahol minden jó rajta logók. Ne legyen igazam biztos csak beáll, mert ha így marad kb élérni sem tudnak majd.
Arrol nem is beszélve, hogy hol jó a BlackBerry messenger hol nem, azaz hol van szeder jelem hol nem. -
válasz
szabogabor10
üzenetére
BlackBerry netem van az is közre játszhat? Zabálja az akkut, meleg a teló ez nem maradhat így. El is száll néha és keresi a hálózatot.
-
3G és H+ között ugrál a telefonom, ez normális? Igaz épp zajlik az átállás. Vidi feltöltés sem indul el. Igazából siralmas a net, hol van hol nincs hol lassú hol gyors. Ha ez így marad.. nem mardhat ez nem szolgáltatás.
-
Beléptem, de csak a move s szerepel a papírokon. A BlackBerry net hun van? Lesz vagy utána rendelhető ha beaktivaltak?
Mert úgy mentem oda hogy move s meg BlackBerry net. -
Ha elkezdem az átállást, akkor az a nap lesz a hófordulóm amikor az egész procedúra befejeződött? Mert nekem most ez a nap a fizuhoz van kötve, utána.
-
-
válasz
Vangelis
üzenetére
Én már csak egyetlen dologtól tartok, mert amúgy minden le van zsírozva csak el kell indítanom. BlackBerry külön állatfaj, 16XX ft-ért adnak 3 giga netet és megy a BBM meg társai, ami nekem kiemelten fontos dolog. A manus nem tudta garantálni, hogy ez mindig lesz a ténél, csak a 2 éves hűségem alatt biztos. HA lejár a 2 évem és ez a csomag nem lesz már, akkor tőlem elveszik vagy marad még magam fel nem mondom?
-
Üdv! Voltam a ténél, megbeszéltünk mindent. Valamit azonban nem kérdeztem meg.
Move S-nél van kapcsolási díj? Aztán igaz, amit mondott a manus, hogy megállós net csak domiónál van? Illetve bnőmek aki kártyás telenornál átvihetem előfizus Té-re?? Pontosabban átjönne egy olyan felállással, hogy Eco XS és BlackBerry Net combo. Mivel neki van céges teló és free a telefon, ezért a történet lényege a BlackBerry NET lenne amit megoszt wifin egy tablettel.Nálam egy Move S + BlackBerry Net combo lenne. Voltam telenornál, terep előkészítve, adoatok rendbe téve.
-
Még annyit, hogy jól értem, hogy [Move S díjcsomag] meg BlackBerry Net meg ez lehet együtt? Gondolot itt arra, hogy előfizu, ehhez egy kis net mert a BB net csak bizonyos dolgokhoz vehető igénybe.
-
Sziasztok! Nem igazán van kedvem diskurálni az ÜSZ-el. Speciális a helyzetem. BlackBerry-s vagyok és úgy tudom van tééknél valami nekünk, mert alapból nem megy a BBM meg pár dolog ami telenyomornál (ahol MÉG vagyok) alap. Valaki fel tudnak világosítani kb mik a lehetőségeim? Most 6k-t fizetek /hó kb ami 1 giga netet enged és utána lassít. Ez probléma. Ennél nagyobb csomag 8k körül mozog ami nekem sok, ha tübb netet akarok. Dettó ez van ha adatcsomagot akarok venni, bár a csomagommal nem is engedi, de ez nem is fontos.
A szitu: Telenor itthagy és átvinném a 0620-as számom oda. Új belépő lennék. Igaz van a nevemen egy szám sok sok évről, de nem nagyon használom. Mit tudnak ajánlani a fenti havidíjak körül ezzel a BB-s csomaggal? A léyneg: több mint 1 giga netem legyen, legalább 2, de inkább 3 és utána ne leálljon, hanem csak lassuljon.
-
Erre semmi sincs, illetve amikor volt rajta pénz nem volt net, ergo az nem élhetett a net csomag. Ott tartok, hogy ezt is összetöröm hát a **** kivan hogy valahol mindig elcsorog a pénz.

Évek óta csak arra töltöm fel, hogy ne kapcsolják ki és lebeszélem. Hagyjuk, megy a kukába, elég volt a téből is. Kis ***ok!
-
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 6.09-ig fel kellett volna töltenem az amúgy 0ft-os egyenlegemet, mert kikapcsolnak. Elfelejtettem, az imént megtörtént egy 1500ft-os feltöltés, de csak 310ft van rajta. Miért? Miért tűnt el a maradék nem kis összeg? Miért érzem úgy, hogy bannolnak ha leírom amire gondolok kötőszavakkal? Miért érzem úgy, hogy az összes +++++ szolgáltató egy ++++++ ? Miért? HEE?
Csak érdeklődöm tényleg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen megesni velem.... Aaaa nem hiszem el. Még westel volt a Telekom olyan öreg szám. Sőt, ez a szám legalább 13 éves mert tudom mire használtam akkor. Úgy bosszant....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)