Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Cranberries
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Azt lehet tudni, hogy mióta és miért van így? -
Cranberries
aktív tag
A nevemen van két mobil szolgáltatás és egy otthoni net illetve tévé szolgáltatás. Csak az egyik mobilon van hűségem. A másikra szeretnék egy laptopot vásárolni két év hűség vállalásával, részletre. Sajnos a fiókomba belépve azt dobja fel, hogy kötbért kellene fizetnem a hűségben lévő előfizetésem miatt, de nem értem, mert nem erre az előfizetésemre szeretnék hosszabbítani. Nem is enged tovább az oldal. Hogyan tudnám véghezvinni a rendelést?
-
Cranberries
aktív tag
Kb. két hónapja hűség hosszbbítással vásároltam egy mobilt NMHH-s készülékbeszámítással. Másik előfizetésemet is ha hosszabítanám beszámíttathatnék úgy egy újabb készüléket, hogy ott nem én lennék a “leadó” (pályázó) személy, hanem a feleségem, de az előfizetés maradna a nevemen?
-
Cranberries
aktív tag
Állítólag már javították a hibát.
[link] -
Cranberries
aktív tag
"A lejárt hűséggel levők is örülnek,hogy a Telekom nem emeli az infláció mértékével az árait,amit más szolgáltatók megtesznek stb."
Az nem úgy van, hogy a hűség lejártával nem emelhet árat a szolgáltató, hanem az eredeti (addigi) áron kell továbbra is adnia a szolgáltatásokat? Ezt törvény szabályozza.
Ha valamit félreértettem, akkor nem szóltam! -
Cranberries
aktív tag
Cyber November, még mindig semmi.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Megtennéd, hogy linkeled? Nem találom.

Előre is köszönöm! -
Cranberries
aktív tag
Mennyi esély van arra, hogy holnaptól indul a Cyber November? Vagy csak egy későbbi - november eleji - időpontban izzítják be?
-
Cranberries
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na igen, a te példád szerinti felállásra nem gondoltam, de ettől még az is egy valós igény.
-
Cranberries
aktív tag
Természetesen én sem jovasolnám a más régióba szánt készülékek megvételét, csupán csak arra reflektáltam, hogy nem csak fizikai SIM és eSIM párosa létezik az iPhone-okba.
Azt simán el tudom képzelni, hogy valakinek a piros és/vagy a kék szolgáltatónál vannak előfizetései és ragaszkodik az iOS-hez, ezért számításba jöhet egy idegen régiós készülék.
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Csökkent a levásárolható készülékkedvezmény a Mobil M + 4GB csomagban már csak 4620 Ft az eddigi 5500 Ft helyett.
A többi dijcsomag kombónál nem tudom milyen változások vannak. -
Cranberries
aktív tag
Jól gondolom, hogy ha a mobilnetemet megosztom a laptopomnak és azon nézem a Telekom TV GO-t, akkor ugyan úgy nem csökkenti az adatmennyiséget, mint ha közvetlenül telefonon nézném?
-
Cranberries
aktív tag
Díjcsomag váltással kapcsolatban; havonta egyszer vagy 30 naponta lehet díjmentesen díjcsomagot váltani?
-
Cranberries
aktív tag
Ha 14 napon belül elállok a készülékvásárlástól és kérem az eredeti szerződés visszaállítását akkor ezt megteszik egy Mobil M 2019 + Net 10GB díjcsomagra is, (ami már nem elérhető)?
-
Cranberries
aktív tag
Azt meg lehet nézni visszamanőleg, hogy adott hónapban mennyi adatot használtam fel?
-
-
Cranberries
aktív tag
válasz
üzenetére
Csak, hogy jól értem-e. A 1414-en meg tudják csinálni nekem azt, hogy a két mobil előfizetésemre vállalt hűség esetén mind a kettő után járó online + készülékkedvezményt összevonják ( 2 Mobil M + 2 Gigaerős Net esetén 30800 Ft + 30800 Ft) és egy készülék árából levonják?
-
Cranberries
aktív tag
Azt szertném megtudni, hogy van-e arra mód, hogy a két lejárt hűségidejű előfizetéseimet meghosszabítsam - online - úgy, hogy a kapott kedvezményeket összevonja a rendszer és egy termék vásárlásához felhasználhassam? A legjobb az lenne, ha az otthoni előfizetéseimet is hozzárakhatnám, de tudom ezt nem lehet csak személyesen. Ebben az esetben alig kapnék nagyobb kedvezményt, mint egy előfizetés hosszabbításáert járó online kedvezmény a kettőért együtt meg már jóval több járna.
-
Cranberries
aktív tag
Próbálom megnézni, hogy az otthoni TV és net + 2 mobil előfizetéseimre új hűség vállalásával mennyi kedvezményt kapnék összesen, de nem tudom összerakni úgy, hogy egyben mutassa a rendszer.
Tudnátok ebben segíteni? -
Cranberries
aktív tag
Két éve novemberben az akkori "Cyber November" akció keretén belül vettem egy Sony PS 4-et 3 játékkal a csomagban 41580 Ft-ért Mobil M 2019 + Net 10GB díjcsomaggal. Már akkor sem és tavaly sem volt külön Black Friday akció, hanem egész novemberben akciós hónap volt.
Végül is mindjárt itt a november és kiderül, hogy mi lesz. 😉 -
Cranberries
aktív tag
Szerintetek novemberben lesz ismét a tavalyihoz (és tavaly előttihez) hasonló "cyber november" akció?
-
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Vele egy időben vettem egy iPad-et is és ahoz van feltöltve jótállási jegy. Nem értem.

Azt nem tudod, hogy mennyi a garancia? A számlán semmi információ nincs ezzel kapcsolatban. Néztem a Telekom honlapján, hogy mennyi lehet a garancia, de ott sem találtam semmit erről. -
Cranberries
aktív tag
2018. novemberében vásároltam egy Play Station 4-et, ami úgy néz ki hogy javításra szorul. ☹️ A Telekom oldalán a profilom alatt nem találom a jótállási jegyet csak a számlát.
Ez hogyan pótolható? Tudja valaki, hogy mennyi a jótállási idő a PS4-ekre? -
Cranberries
aktív tag
Aktiváltam a Valentin napi ajándék mobilnetet, viszont a megerősítő sms-ben már csak 1,5 GB EU roaming helyzetben felhasználható ketetet jelez.
-
Cranberries
aktív tag
Redmi Note 8 Pro telefonomon szeretném használni a VoWiFi szolgáltatást, de valamiért nem megy. A szolgáltatónál aktiváltattam és a telefonon is bekapcsoltam a VoWiFi-t. Ha a telefont repülő üzemmódba teszem és bekacsolt WiFi-nél hívást indítok rögtön kiírja, hogy a hívás megszakadt. Az értesítési sávban sem jelenik meg a VoWiFi ikon. A készülék topicjában azt mondták, hogy "a Telekom és a Global rom üti egymást".
Tudnátok segíteni abban, hogy működésre bírjam? Előre is köszönöm!
Ja, a VoLTE müködik. -
Cranberries
aktív tag
Meddig aktiválható az ünnepi korlátlanság Magenta1-gyeseknek?
-
Cranberries
aktív tag
A TV Go által felhasznált adatmennyiség levodódik az alkalmazásban is látható adatkeretből vagy nem csökkenti a keretet? Magenta 1-ben vagyok. Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nem mutatja a felhasználást viszont én ma nem ezt tapasztaltam.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Cranberries
üzenetére
Bocs' az off-ért!
-
Cranberries
aktív tag
Otthoni internethez milyen routert telepít a Telekom? Külön modem és router vagy egy 2 az 1-ben készüléket?
-
Cranberries
aktív tag
Ha interneten rendelem meg a Magenta 1 díjcsomagot és mondjuk nem vagyok megelégedve a szolgáltatás minőségével, élhetek az elállás lehetőségével 14 napon belül?
-
Cranberries
aktív tag
Havidíjjas előfizetéseknél ugye adott a vállalt költési szint. Díjcsomag váltásnál az újnak az ára a vállalt szintnél kell, hogy magasabb legyen vagy a ténylegesen fizetendő összegnél?
-
Cranberries
aktív tag
Adott két mobil előfizetés (mindkettő régebbi Mobil L + Net 3 Gb) amelyeknek 2020-ban jár le a hűségszerződése; ezeket be lehet vinni Magenta 1-be vagy meg kell várni a hűség lejártát? Ha lehet, hogyan befolyásolja a hűségidőt? Magenta 1-ben az összes mobil előfizetésre jár a 30% kedvezmény?
-
Cranberries
aktív tag
Nálam sem jelent még meg a 3Gb 3napra. Ez az opció csak Dominósoknak van vagy előfizetéseseknek is elérhető (lesz)? Rosszul emlékszem, hogy ezt grátisz adja a Telekom?
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Az attól függ, hogy mikor volt aktuális az adategyeztetés. Van valamennyi türelmi idő, de nem tudom pontosan mennyi.
Én is így jártam a múlt hónapban. A gyerkőc elfelejtett szólni, hogy jött az sms én meg nem figyeltem. Le is kapcsolták, de még aznap megcsináltam az adategyeztetést és rá 5 percre már tudtuk is egymást hívni. -
Cranberries
aktív tag
Hol tudom megnézni, hogy mikor aktuális az adategyeztetés? Az app-ban nem találom sehol.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
szalai112
üzenetére
Az adat keret felhasználási ütemével nem volt semmi gond, teljesen korrektül csökkent a saját felhasználási szokásaimhoz mérten.
A problémám az volt, hogy a tényleges fordulónap előtti napon is azt jelezte, hogy azon a napon használhatom fel a maradék adatmennyiséget. -
Cranberries
aktív tag
Valami nem stimmel a Telekom app-pal. Tegnap is azt mutatta, hogy a net keret ma (tegnap) éjfélig használható fel és ma is azt mutatja, hogy ma éjfélig használhatom fel. Ma reggel kaptam egy sms-t is, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség 80%-át felhasználtam. Amúgy a mai dátum a valós, mert 23-án van a fordulónap.
Mi lehet ez az anomália?
-
Cranberries
aktív tag
válasz
rover45
üzenetére
Nem tudom, hogy a törvény miként rendelkezik, de ez biztos, hogy nem így van, ahogy állítják. Mi az, hogy nem gyártják és, akkor már nem függetlenítik!?!? Akkor miért küldtek kétszer is kódot?
Én azt sem tartom kizártnak, hogy látják a szám(el)hordozást és szándékosan szívóznak. -
Cranberries
aktív tag
A Digi már a spájzban van: [link]
Kiváncsi vagyok, hogy végül mivel jönnek és a konkurencia válaszára is. -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Nálam az alkalmazás szerint a Net 3 Gb csomagom fogy és nem az ajándék 10 Gb-t. Ez azért érdekes, mert a Net 3 Gb csomagom még 29 napig használható fel az ajándék 10 Gb meg 2 napig.
Szerintetek?
-
Cranberries
aktív tag
Domino Fix díjcsomagos kártya használható tabletbe (iPad)? Vagy csak hanghívásra alaklmas készülékben használható? Internetet szeretném leforgalmazni.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, későbbi iOS (12.1) verziótól támogatják a kétkártyás működést, a megjelenésükkor aktuális 12.0-hoz képest.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Azért a kettő nem teljesen ugyan az. Ha a Huawei Watch-ra gondolsz, ott több idő volt kiforrnia magát a hibamentes (már ha van ilyen) működésnek. Ráadásul az iPhone-ok csak egy későbbi iOS verziótól támogatják a dual SIM működést.
-
Cranberries
aktív tag
válasz
migabi24
üzenetére
Most néztem rá az akciós készülék árlistára. Az iPhone 8 64 Gb és a 256 Gb is 22 x 5530 Ft Mobil L + 3 Gb net előfizetéssel, miközben az iPhone 7 32 Gb 22 x 6420 Ft szintén Mobil L + 3 Gb net előfizetéssel. Az iPhone 8 most olcsóbb (emlékeim szerint), mint a novemberi akcióban volt.
-
Cranberries
aktív tag
Erre valaki tudja a választ?
Előre is köszönöm! -
Cranberries
aktív tag
A november 26-án aktivált (online szerződésért) 10 Gb adatmennyiséget miért csak 1 hónapig használhatom fel? Az alkalmazásban ezt látom.
-
Cranberries
aktív tag
Én úgy veszem észre, hogy a Net 3 Gb adatmennyiségem fogy és nem az online hosszabításért kapott 10 Gb (60 nap érvényességgel), amit a másik előfizetésemhez még nem is aktiváltak.
Jól van ez így? -
Cranberries
aktív tag
Ma átvettem mind a két terméket, amiket online rendeltem. Egyikhez sem kértem SIM kártyát, de az egyik csomagban mégis volt. Nincs rá szükségem. Mit csináljak vele?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Szerintetek van arra esély, hogy a most "újabb készlet várható" státuszú termék a hétvége folyamán újra elérhető lesz vagy erre (jó esetben) a jövő hétig várni kell?
-
Cranberries
aktív tag
Én ma délelőtt rendeltem (hűséghosszabbítással + díjcsomagváltással) egy iPad 2018-at, személyes átvételt adtam meg. A rendszer szerint hétfő délután már át is vehetem. Na ebben nem nagyon reménykedek (karácsonyig ráér), de azért kíváncsi vagyok már csak az itt is olvasható negatív kommentek miatt is.
-
Cranberries
aktív tag
Nálam is megjött a 4 Gb net 6 hónapra.

Ahogy azt előttem is írták, mostanában sokat "adakozik" a Telekom, már mint Gb-okat.
Ez lehetne az előjele annak, hogy a közeljövőben a csomagokban foglalt adatmennyiséget sokszorozni fogják.
Persze tudom, ne legyek telhetetlen!
-
Cranberries
aktív tag
A Telekom app-on belül két előfizetésemnél is azt írja a 3 Gb-os net opcióra, hogy aktív pedig nem az. Nem tudom aktiválni. Ugyan itt a Dominó előfizetésemen simán tudom aktiválni. Miért lehet ez?
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Cranberries
üzenetére
Most jött SMS-ben: "Kedves Ügyfelünk! Ne várjon a Black Friday-re! Nálunk egész novemberben 20-50 000 Ft extra online készülékkedvezménnyel választhat új okostelefont, de akár TV-t vagy táblagépet meglévő mobil szolgáltatására vállalt új 2 éves hűségidejű szerződéssel...."
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ahogy mondod!

Lehet, hogy valami akció keretében emelték az online extra készülékkedvezményt? -
-
Cranberries
aktív tag
Azt néztétek, hogy jelentősen emelkedett az online extra kedvezmény új előfizetéssel készülék vásárlásakor?

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő