Hirdetés
- Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nyitható a pénztárca: itthon is kapható a Magic V3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
ma A nagy bemutató elmaradt, viszont háztartási eszközökre is ellátogat a One UI.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fahrii
őstag
Webshopból szeretnék domino kártyát vásárolni, hol tudnám megadni, hogy microsimet küldjenek?
-
fahrii
őstag
2 éves előfizetésem lejárata előtt 5 nappal lesz lehetőségem kedvezményes készülékvásárlásra, illetve díjcsomag hosszabbításra? Vagy meg kell várnom, hogy napra pontosan leteljen a 2 év?
-
fahrii
őstag
Egy gyors kérdésem lenne hozzátok. Volt egy NetPlusz L előfizetésem, amit lemondtam 10.08-án, lemondáskor már felhasználtam a benne lévő adatmennyiséget. A terv, hogy váltsak nagyobb csomagra (XL) a 4xes promóció okán. Ebben az esetben ha a 21. fordulónap előtt váltok akkor pluszban hó végén kiszámlázzák az XL csomagot is a jelenlegi mellé, vagy csak simán levonásra kerül az XL csomag adatkeretéből a már leforgalmazott mennyiség, vagy pedig naparányosan számlázzák súlyozva a felhasznált adatmennyiséggel? Hogy működik ez pontosan? Köszönöm előre is
-
fahrii
őstag
Ma voltam hosszabbítani a like s előfizetésem, az ügyintéző egyből próbált finoman rávezetni egy "sokkal jobb konstrukcióra". Pénzt kapnak azért hogy rábeszéljenek embereket ezekre az új túlárazott szarokra?
-
fahrii
őstag
válasz rayoliviero #85711 üzenetére
Azzal kitörölheted, max a vevő bepalizására való
-
fahrii
őstag
válasz tibi970307 #86028 üzenetére
Te most komolyan erre áldozod a szabadidőd?
-
fahrii
őstag
Sziasztok, most kaptam egy smst hogy lejárt a like s dijcsomagom érvényességi ideje és hó végén automatikusan átvált mobil s + 2gb adatra. Ezek szerint végleg lezárásra kerül a csomag?
-
fahrii
őstag
A következő kérdésem lenne:
Adott egy novemberben lejáró Like S hőség.
Otthon jelenleg egy másik szolgáltatótól jön a tv + internet, de mivel a mi városunkban is kiépítette hálózatát a telekom így felmerült hogy ezt a 2 szolgáltatást behoznánk a telefon előfizetésem mellé.
Szóval az megoldható e hogy futó Like S díjcsomagomat most lecserélem egy új Mobil szolgáltatásra illetve tv + internet, és ebben az esetben él e a magenta 1-es készülékvásárlás, avagy mindenképp szükséges ehhez a vezetékes telefon beköttetése is?Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz Soulfly842 #90225 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ. Én egyébként egy mobil S + 1 giga netet néztem ki (diák kedvezménnyel), illetve tv + fapad internet (50es). Nem akarok kapzsi lenni de gondolom a coop tv vásárlás akció nem vonható össze a magenta kedvezménnyel ugye?
-
fahrii
őstag
Magenta 1 kedvezmény milyen tartozékra tudok beváltani?
Vagy csak tv - konzol - telefon? -
fahrii
őstag
válasz -secret- #90382 üzenetére
"A kedvezményes otthoni készülék ajánlat 2017. szeptember 1-től visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, új Magenta 1 előfizetésbe bevont otthoni szolgáltatások megrendelése esetén vehető igénybe meghatározott otthoni eszközökre (tablet, laptop, TV, játékkonzol, kijelölt otthoni tartozékok)."
Erre igazából, hogy ez mit takarhat.
-
fahrii
őstag
Ez a telekom... olyan ideg vagyok majd felrobbanok
Próbálom röviden össze foglalni a történetem.
Otthon (édesanyámnál, én már nem itt élek de ide vagyok bejelentve) kiépítették a hálózatukat, ezért úgy döntöttünk a nevemre a mobilszolgáltatásom mellé aláírunk egy magenta 1-et, illetve húgomnak is egy mobilelőfizetést (és egy telefont kihozunk 36k-s kedvezménnyel), mindezt az én meglévő mobilszolgáltatásom mellé.
Ez volt 3 hete, akkor aláírtunk mindent és megbeszéltük hogy 1-től fog élni az előfizetés.
Sajnos idő közben kiderítettük hogy hoznánk ki még TV-t is (ez volt 2 hete), aztán közölték nem lehetséges csak ha egyben adom le a rendelést. Végülis tegnap bekötöttek mindent, de hugom telefonja sehol, illetve az előfizetésem se látom sehol... továbbra is csak az 1 szem mobilelőfizetésem látom a rendszerben. Most akkor mi van? Szó se volt róla, hogy kapok egy új MT azonosítót... -
fahrii
őstag
Ma kaptam a telekomtól egy kuponkódot ingyen Galaxy J3 (2016) levásárlására, mivel Magenta 1-es vagyok.
Hallott már valaki ilyenről? Eléggé meglepett... -
fahrii
őstag
válasz Soulfly842 #94890 üzenetére
Köszönöm a választ, az egyetlen furcsaság, hogy szeptemberben fizettünk elő.
-
fahrii
őstag
Telekomos LG G3 készülékem története végül egy csereutalvánnyal zárul. A készüléket (2015 januári vásárlat, dominós) használtan vettem valamikor 2016 közepén egy lepecsételt garanciajeggyel egyetemben, ami elégnek bizonyult számla nélkül is garanciáztatáshoz.
A kérdés, hogy számíthatok arra hogy belém kötnek a jóval garanciaidőn túlnyúló csereutalvány beváltásán? A számlát elkérhetik, vagy elég egymagában amit kapok az LG-től?
Egyáltalán mi alapján történik a csere? A készülék 3,5 évvel ezelőtti kisker árát veszik figyelembe (foglalmam sincs mennyi lehetett), esetleg a jellemzői alapján kapok egy hasonlót (pl LG Q6)?Előre is köszönöm, ha tud valaki ezekre választ.
-
fahrii
őstag
válasz dptrsk #98164 üzenetére
Nagyszerű. Szóval, hogy lesz e telefonom helyette az a több mint 2 éve vásárolt készülék eladójának puszta jóindulatától függ, egyébként lesz egy szép papírdarabom. Ha ezt előre tudom megbarátkozom a rengeteg repedéssel, ami a készülék típushibája
Feltételezem ez semmilyen módon nem megkerülhető, mondjuk ismerős T-s által.
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz Soulfly842 #98170 üzenetére
Esetleg van bármiféle írásos felhatalmazás amit írhat a tulajdonos?
-
fahrii
őstag
Telekom kisker árlistáknál milyen ármozgások várhatóak?
Van egy csereutalványom 230.000 FTos összeggel, amire utazom az egy HTC U11 (jelenlet 247.000 Ft), illetve egy LG G6 (261.000 Ft), esetleg S8 (270k). Van rá bármiféle esély, hogy 2,5 hónapon belül beessen valamelyik ára az összeghatár alá? -
fahrii
őstag
válasz 4Grider #98465 üzenetére
Persze, de nem is belsős infokra vagyok kíváncsi telekom dolgozóktól.
Abban bíztam tapasztalat alapján esetleg már innen tud valaki annyit mondani, hogy megéri e egyáltalán nekem arra várni hogy becsúsznak árak, vagy felejtsem el és menjek a biztosra amíg lehet (tekintettel arra, hogy a S7 Edge kifutó és a kiszemelt üzletben 1 db van készleten).Abból kiindulva, hogy a 2,5 éves s7 edge még mindig 220 körül megy én arra tippelnék, hogy menjek biztosra.
-
fahrii
őstag
VoLTE csak szolgáltatónál vásárolt készülékkel működik vagy egy Pixel 2 XL-en is működésre bírható?
-
fahrii
őstag
válasz fornettisuti #99688 üzenetére
???
-
fahrii
őstag
Telekommal garanciáztattam egy HTC készüléket, a munkalap rettentően szűkszavú. Van rá lehetőségem, hogy felleljem a szervíz által kiállított eredeti munkalapot?
-
fahrii
őstag
Adott egy Magenta 1 előfizetés, ami magába foglal:
- Mobil S, Net 3GB
- Hoppá Plusz
- IPTV Szuper Családi HD
-Otthoni Net50A csomagokra számla alapján még van 10 hónap hűségidő.
A kérdéseim a következőek:
1., internetes felületen a TV-re azt írja hűségidő: nincs szemben a számlán látottakkal, ez hiba?
2., jelenleg 25% kedvezményt kapok, mit kell tennem a 30%hoz?
3., a telefont egyáltalán nem használjuk, van lehetőség ennek megszüntetésére esetleg egy más otthoni szolgáltatás nagyobbra váltása mellett?Előre is köszönöm!
-
fahrii
őstag
Vettem egy laptopot a telekomtol, sajnos idő közben (1 nap alatt) rájöttem nincs rá szükségem. Mekkora hercehurca vissza adni? Bármelyik telekomnal lehet intézni (nem partner).
-
fahrii
őstag
A következő célokra alternatíva lehet egy korlátlan mobilinternet?
Megosztva routerrel a lakásban:
- számítógépen: VPN, frissítések, böngészés, youtube, spotify
- PS: multi, nagy ritkán játék letöltések, frissítsések (utóbbi 2 az se baj ha bekorlátozva történik éjszaka)
- TV: youtube, netflix hd -
fahrii
őstag
A korlátlan tv és film opció a szolgáltatótól különálló HBO GO regisztrációkra is vonatkozik?
-
fahrii
őstag
Van egy 2017 szeptemberben vásárolt HTC 10 készülékem. A telefont a húgom használja, beviheti a készüléket a telekomba garanciáztatni, vagy csak meghatalmazással?
-
fahrii
őstag
Most nagyon jó ára van a Mate 20 Pro-nak, viszont szoftveresen vannak elég erős fenntartásaim a készülékkel kapcsolatosan. Ha esetleg beruházok egyre, majd elállnék a vásárlástól 2 héten belül (benne van a pakliban), akkor a régi 2017-es Mobil S-re állna vissza az előfizetésem, vagy az újra?
-
fahrii
őstag
válasz Martinkiddo #108721 üzenetére
Köszi!
-
fahrii
őstag
Neten keresztül meghosszabbítottam a magenta 1 - otthoni előfizetésem + tv vásárlás. Az imént felhívott egy hölgy adategyeztetés címén... az 5 perces beszélgetés végére már én éreztem kínosan magam.
Szerencsétlen azt se tudta hol van, végig hebegett habogott, a kommunikációja egy 10 éves szintén állt kb. Semmire nem tudott válaszolni és az egyetlen célja a hívásnak, hogy elmondja azt amit az oldal is leírt a számomra... a csomag tartalmát és hogy rendeltem "valamilyen Técéel márkájú tévét". Azt mondta ez a procedúra kb 2 hét lesz. Nyugtassatok meg, hogy egy díjcsomagmódosítás és egy tv kiszállítása nem emészt fel ennyi időt. -
fahrii
őstag
Rendeltem egy TV-t a BF alatt. Eléggé kérdéses szükségem van-e rá, lehetséges elállás lesz a dologból. Ilyenkor is megtehetem azt, hogy betérek a legközelebbi telekom üzletbe leadni azt? Esetleg futárszolgálat?
-
fahrii
őstag
Van a fiókban egy bontatlan SIM kártyám. Kuka, vagy esetleg használható?
-
fahrii
őstag
A Számla kiállításától van 2 hetem elállni a szerződéstől, vagy a csomag átvétel időpontja?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elfelejtettem a film címét
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sorozatok
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest