Hirdetés
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Alapvetően egy 4GB Maraton mobilinternet előfizetést szeretnék rendelni feltöltőkártyához, de már közel 1 órája nem jutok semmire sem a Telekom fiókban, sem ügyintézőt nem tudok kapcsoltatni a 1430 hívása után. Sem a "0" sem a "*" sem a "#" gombok nem működnek, simán ledobja tőlük a hívást vagy bemondja, hogy nem kapcsolható. A Telekom fióban pedig nem válaszható 4GB, hanem csak az 1/ 0.5 / 0.1 adatcsomagok vannak.HELP please.
-
tibor23
senior tag
-
tibor23
senior tag
válasz tabaga #88059 üzenetére
A családban nem tiltottak le senkit, de a lányom telefonjára 2 SMS is jött, hogy nem adategyeztetett, és le fogják tiltani, miközben ott volt az előző sikeres adategyeztetést igazoló SMS is. Nem egy életbevágóan fontos kártyáról volt szó, és igazolás is volt, így hagytam az egészet. Nem tiltották le, sőt tegnap jött egy elnézéseket kérő SMS...
-
tibor23
senior tag
Csakis helyi kártya. Kell egy független telo. Voip-pal fillérekért telefonálhatsz haza ottani wifi-ről, vagy 3G/ 4G mobilnetről ha van. Ha nem vagy képben a voip-pal kapcsolatban, akkor viszont ezért az egy hétért szerintem kár erőltetni. És lehet, hogy van olyan egyiptomi szolgáltató, amelyiknél nem horror a magyar számok hívása.
Mikor mi ott voltunk sok éve, meg volt beszélve az időpont, mikor hívnak bennünket otthonról a recepció vezetékes telefonján (voip-pal kb. 40FT/perc volt).
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
Érdeklődni szeretnék hogyan tudok több (Domino) kártyát hozzáadni a Telekom fiókomhoz. Ha a meglevő számhoz hozzá akarok adni egy másikat, akkor kidob a következő üzenettel: " X A felhasználó felfüggesztésre került"
Röhej ez az egész T honlap. -
tibor23
senior tag
A kártyák "természetesen" működnek, nem is vettem komolyan ezt a hülye felfüggesztés szöveget. Annyit meg nem ér nekem, hogy most ezért kreáljak egy új emailt, meg fiókot, meg anyám tyúkját. Csesszék meg a fiókjaikat. A választ köszi, csak mérges vagyok, hogy az ember drága idejét ilyen sz@rságokkal kell tölteni. Amúgy a minden egyes kártyához tartozó jelszóval be tudok lépni az adott kártya fiókjába(?), csak egy fiókba nem tudom összevonni őket.
-
tibor23
senior tag
Megerőltettem magamat, és csináltam egy új fiókot új email címmel, és így tényleg össze tudom vonni a család készülékeit egy fiókba, köszi még egyszer!
Hol találok olyan árlistát, ahol benne vannak, hogy X külföldi országból mennyiért tudok hívni ottani számokat? Domino kártyáról. A hazahívás már tiszta.
-
tibor23
senior tag
-
tibor23
senior tag
válasz #08205312 #88107 üzenetére
Az megnyugtatna, mert ha igaz, nem érdemes vennem kint kártyát. Ez ugyanígy megy minden EU országban, úgyhogy ha van konkrét tapasztalat, kérem ossza meg valaki. Tehát egy EU országban van egy magyar Domino fix kártya, mennyiért tudja hívni az adott ország mobil számát?
-
tibor23
senior tag
Sziasztok! Több mint egy hónapja rendeltem egy Domino Fix kártyát az Telekom fiókomon keresztül, de most is csak azt mutatja a státusza, hogy "elbírálás alatt áll".
Lehetséges, hogy ennyit ülnek rajta, vagy sohasem kapom meg? -
tibor23
senior tag
Mozillával továbbra sem enged be, Chrommal igen.
Van 2 Dominós szám a családban, amihez nem tudom a hozzá tartozó jelszót. Sikerült újat kérnem, de mikor beírtam az új jelszót, akkor a végén hibát jelez a rendszer, ráadásul azt írja ez nem teljes körű jelszó, és majd levélben kiküldik a megerősítést. Próbálom újra csinálni az egészet, de már csak a Telekom oldal jön be, amin csak valami ideiglenes fiók jelszót akar csinálni. Ez valami szívatás?
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
válasz lugosi #97110 üzenetére
Én mostanában 3x adategyeztettem sikeresen:
- saját szem. igazolvány számomat nem fogadta el (néhány hónapja lejárt és cseréltem), sem az új sem a régi számot. Aztán a jogsimmal ment.
- mind a 3 esetben az adategyeztetésre kattintva (előzőleg be voltam lépve a T fiókomba), visszadobott túlterheltségre hivatkozva. Utána újra próbálva beengedett. -
tibor23
senior tag
válasz Soulfly842 #97113 üzenetére
Kösz, 2 hét múlva megyek külföldre, szép lenne ha visszafordítanának.
Hogy is kell az ügyfélkapun ennek utánanézni? (ügyfélkapum van).Ui: azért próbálkoztam a régivel, mert az újat visszadobta...
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
-
tibor23
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy egy újan vásárolt Domino Fix kártyához adott 10GB ajándék net mikor kezd el lefogyni? A kikézbesítés pillanatától vagy az első bekapcsolás pillanatától vagy egy más alkalomból? Azt értem, hogy 2 hónapig tart, de mikortól indul az a 2 hónap?
-
tibor23
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy mostantól a web-es fiókban lehet-e állítani ezeket az új MOST, és egyéb hívás opciókat? Én 2 éve aktiváltam a MOST-ot, és azt mutatja aktív, de az új opciók nem látszanak ezen a felületen (nekem). Okos telefonom nincs, és nem is szándékozik lenni.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
A web-es fiókban (nincs androidos telóm) eddig láttam a kapott Dominós kártyához kapott ingyen perceket, de most nem látom sem a régi kártyákon, sem az újon. Én vagyok béna vagy eltűnt?
-
tibor23
senior tag
válasz Cs1csó #101545 üzenetére
Az Internetes keretet szépen mutatja, néhány hívási opció is állítható (még?). Elb..ott egy cég. Eleve ez a sok kínlódás néhány garasért, hogy aztán 3 hónap múlva megszüntessék az egészet - ahelyett hogy egy hosszútávú üzletpolitikájuk lenne, ami jó mindenkinek. És legyenek szívesek nem beszólni, hogy akkor lehet keresni másik szolgáltatót, mert semmi mást nem szeretnék, mint NEM havonta új applikációkat és nyakatekert megoldásokat töltögetni, amik úgy is csak félig meddig működnek.
PS: a kifakadás nem neked szólt.
-
tibor23
senior tag
Ott a pont! Az a 20% szerintem 0,5%. Én még érdekességből kínlódnék is vele, de nem tudok már PC-ről. IOS nem megy, lehet nem is fog ugyan úgy, mint a PC. Majd aztán a droidot is jól elcseszik a végén.
Nem hiszem el, hogy olyan csomagokkal, mint Romániában (5€-ért feltöltőkártyával hozzádvágnak 50GB netet, és 2000percet 1 hónapra, stb.) nem járnának jobban a szolgáltatók, mint ezzel a mindenkinek rossz szarakodással. A 2000 perc legrosszabb esetben 200MB-2GB adat. Még ha a MOST opciót meghagyták volna úgy ahogy volt, az is rengeteg JÓ ügyfelet hozott nekik - de ááá nem, el kellett cseszni az egészet. 1 hónapig biztos hoz nekik pár milliót ez a mutatvány, de aztán kifutnak a régi MOST-os kártyák, és mennek is a kukába. -
tibor23
senior tag
Erősen sarkított beszólás volt a részemről, de attól még Magyarországon az előfizetőket igen hülyére veszik a telekomos cégek. Szerintem csak feltöltős kártyák és a flották vannak jóárasítva. Tény, hogy a flottáknak is vannak hátulütői, de nem jobban, mint az előfizetőknek. Konkrétan tudok 4e-ért korlátlan adat és/vagy korlátlan beszéd csomagokat ahova kvázi bárki betérhet. Szóval, ahogy látom ezt a szánalmas 3GB net és nem tudom milyen beszéd előfizut potom 7.8e-ért, nem tudom hogy minősítsem.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
Én nem rég vettem egy korlátlan flottás adat kártyát (4e) csak kíváncsiságból, de túlteljesíti az elvárásaimat. Bármikor visszaadhatom mindenféle restrikciók nélkül. Mobilon meg Dominós vagyok, mert 95%-ban voip-olunk családilag. Én sem ugrok bele könnyen se flottába se előfizetésbe, de ilyen brutális előfizetési díjakat látva, amiért cserébe több mint szánalmas amit adnak, az elgondolkoztató.
-
tibor23
senior tag
válasz 4Grider #101758 üzenetére
Tévedés, 5400Ft egyenlegnél sem látszik a web-es fiókomban. Nekem pl. a kezdettől fogva egy héttel ezelőttig aktív volt a MOST, és elvették. És ez 6 kártyát jelentett, mert hiába van a lányomnak okos telefonja, őt nem érdekli mennyiért telefonál, meg a többieket sem, mivel én fizetem az egészet. Nyilván tisztességtelenség mozgatja őket abban, hogy havonta meg kell újítgatni amúgy is.
Ha valami csoda folytán a Digi el tudna indulni, jól seggbe rúgná ezt a bűzlő mobil piacos mocsarat... -
tibor23
senior tag
válasz punky10 #101776 üzenetére
Én meg csak annyit üzennék, hogy nézz szét árakban és szolgáltatásban olyan helyen ahol van digi, és ahol nincs, akár ugyanazon utca két oldalán...
És a különbséget sajnos nem lehet kimagyarázni. Az, hogy kábelTV és Internet szinten Magyarország szerencsésebb helyein kánaán van, csak a Diginek köszönhető. Nem felejtsük, hogy hőn szeretett T a mai napon is a normálhoz képest dupla akkora szolgáltatást feléért ad ott ahol van digi is. És ott van a műholdas TV, ahova ha nem jön be a digi, ott is Ny-európai díjak dupláját fizetnénk, ugyan úgy ahogy mobil téren.Amúgy tudom, hogy mobil téren nagyon rossz pozícióról indul a Digi... és csak emiatt nem vagyok optimista.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
Érdeklődnék, minden Dominóshoz hozzávágtak 4GB net-et, vagy a Telekom web oldala zakkant meg, ugyanis minden kártyán kb. ennyi pluszt látok, olyanon is amin sose volt. Netes web interface-t használok.
-
tibor23
senior tag
Mostanában nem olvastam a topic-ot, ezért kérdezem: Domino Most / Heti 600 perces opciót most sem lehet aktiválni Webes felületről? Úgy néz ki szükség lenne rá.
-
tibor23
senior tag
Már több SMS is érkezett, hogy a "+300p" elküldésével a 1414-re aktiválni lehet ezt az opciót. Az lenne a kérdésem, ez folyamatosan is működik? Tehát hogy ha lejár, újra tudom így aktiválni? Nincs okostelefonom, a webes felületükön meg nem elérhető ez.
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
VOLTE-t szeretném aktiválni, hogyan kerülök ügyintézőhöz, aki beállítja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Precision 7670 pro tervező - 16" FHD+/i7-12850HX 16mag/32G/1T/Quadro RTX A3000 12G/IR/HU Pro+
- !! KERESEM !! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9/10/11 (i7 - 16/32 GB RAM)
- iPhone X 64gb fekete, független 81% akkumulátor
- ASRock 970 Extreme 4 AMD AM3+ alaplap
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen