Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
-
lion2323
csendes tag
-
zdehima
csendes újonc
-
Lauda
titán
-
norrberth
addikt
-
Lauda
titán
-
norrberth
addikt
-
Lauda
titán
-
trec12
addikt
-
norrberth
addikt
-
4Grider
félisten
-
razorka777
veterán
-
YxVs
senior tag
-
tmp0124
tag
Mikor tértek vissza a Viasatok és az AXN?
-
qqcqqc
őstag
-
DrKapocs
őstag
Egy évre kaptuk elvileg.Nekem szeptember lesz az utolsó hónap, gondolom októberben megpróbálja majd levonni a teljes összeget.
1 hónapja sincs még nekem. Így nem biztos, hogy mégéri lemondanom a kábeltv előfizetésem. Hétfőn gondoltam bemenni. De 4900 túl sok a sweetért.
-
razorka777
veterán
-
DrKapocs
őstag
Ahogy nézem erről már lecsúsztál.
Akinek volt azzal mi lesz?
-
razorka777
veterán
-
lion2323
csendes tag
Sziasztok!
Megszűnt az 1200-as lehetőség,vagy csak nekem ír hibát a link?
Most indítottam volna be a projektet,de nem jött össze...
Köszönöm! -
qnadam
veterán
Valószínűbb, hogy azért, mert nem lehet tudni, ki az a cég, ami Movel-tv mögött van. Se impresszum, se ászf, se regisztrációs vagy adószám, egyáltalán semmilyen adat, amiből kiderülne, hogy ki áll mögötte.
Annyit azért lehet tudni, hogy egy molnarpaliketszam@gmail.com e-mail című ember regisztrálta a domaint a Hetzner-nél.vicceltem, nyilván az egész teljesen gyanús, de ez volt a második, ami szembeötlött.
az első a honlap szövegeinek a minősége. -
YellowFlash
aktív tag
-
4Grider
félisten
Valószínűbb, hogy azért, mert nem lehet tudni, ki az a cég, ami Movel-tv mögött van. Se impresszum, se ászf, se regisztrációs vagy adószám, egyáltalán semmilyen adat, amiből kiderülne, hogy ki áll mögötte.
Annyit azért lehet tudni, hogy egy molnarpaliketszam@gmail.com e-mail című ember regisztrálta a domaint a Hetzner-nél. -
qnadam
veterán
-
4Grider
félisten
-
_Karesz_
tag
Ha ilyet akarsz, a negyedéből is meg tudod venni ugyanezt, vagy még jobbat is. Borzasztóan drága.
-
vampire17
addikt
Nekem nagyon "kaloziptv" vibe ja van

-
Yuvi
újonc
Összeségében jó a sweet tv, rendben van, igaz az ai alámondásos csatornákkal ki lehet kergetni a világból.
Viszont lenne egy off kérdésem: van aki próbálta közületek a movel tv-t? Megéri? Jött velem szemben a minap, elgondolkodtatott, de ugye nem olvastam nagy tapasztalatot róla sehol. -
Rick4
félisten
Műholdas TV-t szeretnék kiváltani sweet.tv-vel. Aki hosszabb ideje használja, meg tudná mondani, mennyire stabil? Gondolok itt arra, milyen gyakran szaggat az adás, milyen gyakran jön be csak a töltés ikon, stb. Egy Xiaomi TV Stick-kel próbáltam ki, sajnos az otthoni WiFi jelerőssége miatt gyakran ledobta az eszközt a hálózatról, vagy ha nem is dobta le, de távolabbi szobából használnám, úgy 2-3 percenként van, hogy várni kell, megakad az adás, töltés ikon jön be. Ha a router melletti monitorba dugom be, és ott használom az appot, úgy nem nagyon volt akadás, de a stick ledobta a WiFi-ről néha. Szerintetek a probléma megoldódna ha olyan eszközt szereznék be, ami vezetékes internetkapcsolattal is működik?
Noivember óta használom, mióta a directone saját nevén megszűnt, és a szolgáltatás a duplájára drágult, azaz több hónapja, nálam egy dolog szokott nagyon ritkán, kb havi 1X egy fél napra zavaróvá válni, azt csinálja, hogy szerinte a tv2-es csatiknál túl sok eszköz van, miközben egy eszközt nézek csak, ezen kívül más baj nincs, teljesen stabil akár mobilnettel menet közben telefonról nézem, akár itthon a 100"-os tévén, igaz itt látható némi minőségbeli gond, mert ekkora méreten már minden látszik, de összességében rengeteg csati HD, és jól működik. Havi 1200ft-ot fizetek, ennyiért teljesen rendben van.
-
trec12
addikt
Műholdas TV-t szeretnék kiváltani sweet.tv-vel. Aki hosszabb ideje használja, meg tudná mondani, mennyire stabil? Gondolok itt arra, milyen gyakran szaggat az adás, milyen gyakran jön be csak a töltés ikon, stb. Egy Xiaomi TV Stick-kel próbáltam ki, sajnos az otthoni WiFi jelerőssége miatt gyakran ledobta az eszközt a hálózatról, vagy ha nem is dobta le, de távolabbi szobából használnám, úgy 2-3 percenként van, hogy várni kell, megakad az adás, töltés ikon jön be. Ha a router melletti monitorba dugom be, és ott használom az appot, úgy nem nagyon volt akadás, de a stick ledobta a WiFi-ről néha. Szerintetek a probléma megoldódna ha olyan eszközt szereznék be, ami vezetékes internetkapcsolattal is működik?
A szolgáltatás stabilnak mondható. Így megfelő eszközökkel és elégséges sávszélességű internet kapcsolattal nincs vele gond.

-
kpityu2
addikt
Első körben kiépítesz egy mesh wifi hálózatot vezetékes backhaullal. Mai világban egyébként is ajánlott. Utána aktiválsz egy 2 hetes próbát és meglátod.
-
Lauda
titán
Használd pár hónapig és meglátod.
-
mrwind02
csendes tag
-
4Grider
félisten
-
mrwind02
csendes tag
És tapasztalsz akadozást, szaggatást, bármiféle hang/kép problémát? Ha igen, milyen gyakran?
-
4Grider
félisten
A vezetéknél nincs stabilabb megoldás. Nálam vezetéknélküli mesh rendszer van itthon, azon nem szakadozik, de ez nyilván függ az internet szolgáltatótól és a nála esetlegesen időnként kialakuló sweet ip-k felőli torlódásoktól.
-
mrwind02
csendes tag
-
Kockamester
újonc
-
kpityu2
addikt
-
Rick4
félisten
-
attiati
veterán
KEDVEZOFLOTTA
L-es csomag 30 napra
most, hogy lehalt az m4sport, jól jön

-
bigdady
nagyúr
-
Rick4
félisten
Akkor 10 másodperc alatt csinálok egy másik virtuáűlis kártyát. Ha tiltják a mailcímemet, beírok egy másikat. Ha tiltják az ip-met, modem restarttal kérek egy másikat. Hagyjuk már ezeket a kifogásokat...

-
tmp0124
tag
-
Lauda
titán
-
tmp0124
tag
-
Lauda
titán
-
tmp0124
tag
-
Lauda
titán
-
Tressy
senior tag
Én is csak reklámban találkoztam vele.De csak a bekötés után 1 héttel jöttem rá hogy a wan port (ami lannak is használható) 2 gigabites.Teljesen véletlenül,mert Quest 3 wifin csinált egy 1.5gb-s speedtestet.Akkor esett le hogy a routerig megvan a sávszél és akkor kicsit utána olvastam a router paramétereinek.
-
Lauda
titán
Azt hogy tiltja le? Erste virtuális kártyával fizetek mindent online kb 10 éve. Eleve azt csak a bank látja, hogy a szám mögött milyen kártya található.
-
Tressy
senior tag
-
bigdady
nagyúr
16 hozzászólással ezelőtt egyszer már leírtam: Wise-om van, léttrehozok egy új virtuális kártyát, megadom a sweet.tv.nek, majd lefagyasztom, és akkor oldom fel amikor én akarom, tehát hiába van kártya megadva, attól pénzt még nem tud levonni. Pont így jó, mert ha vonni akarná, egyrészt látom, és utólag ki tudom fizetni, másrészt látom, mennyi pénzt akar, szóval nincs az, hogy áttesz a teljes áras előfizetésre, majd utána írogadni kell nekik, hogy sztornó.
Aztán egyszer tiltják a virtuálist mint asszem netflixnél vagy spotynàl. De addig valóban ez működhet. Bár nem tudok működő sok kódról max 1-2 ami megy nem?
-
Rick4
félisten
16 hozzászólással ezelőtt egyszer már leírtam: Wise-om van, léttrehozok egy új virtuális kártyát, megadom a sweet.tv.nek, majd lefagyasztom, és akkor oldom fel amikor én akarom, tehát hiába van kártya megadva, attól pénzt még nem tud levonni. Pont így jó, mert ha vonni akarná, egyrészt látom, és utólag ki tudom fizetni, másrészt látom, mennyi pénzt akar, szóval nincs az, hogy áttesz a teljes áras előfizetésre, majd utána írogadni kell nekik, hogy sztornó.
-
bigdady
nagyúr
-
szaboi6512
addikt
-
Lauda
titán
Érdekes, nekem 2 gigabitre tolták fel a netet.

A router cserét is felajánlották, ingyenesen.
A router 1 gigabitet tud mérés szerint, de már az 1 gigabites csomagnál is cserélni akarták, de nem engedtem, mert akkor a beltériket is cserélnék androidosra,
az meg nem jön be.
Ránéztem a Telekom csomagokra, már az 500-as netnél is csere lenne, mert ott már Wifi6 routert írnak. Nekem jó a mostani cucc, a 250-es net is elég.
Optikai net, 250/70-es. Furcsálltam a 250/10-es értéket a #5118-as hsz-ben, utána néztem, hogy koax-ot ír.Most mértem speedtesten, de fut pár dolog a háttérben:
Download Mbps
938.73
Upload Mbps
740.28A letöltés volt már 985 Mbps is, tavaly augusztusban, akkor gigabites netet adtak.
Az a kimásolt szöveg nem tudni honnan való, mert ilyen bejelentés nem volt. Előfizetéstől és technológiától függően emeltek 1000 és 2000mbit-re.
-
Tressy
senior tag
-
csibe1
veterán
Ritkán, de főleg este elég darabos...
Köszi.

Nálad az ingyenes csomag megy? -
bigdady
nagyúr
Van itt egy a csoportban egy csomó 30 napos ingyenes kód lehetőség is, lehet fél évig elő se kell fizenti, kód beír és go.
Én november óta használom, 100"-os tévén látszik, hogy nem tökéletes, de olyan csatik is HD-ben mennek, maik a directone-nál csak Sd-ben voltak, azok átalakultak, és a 3590 helyett 5 ezerig tolták fel a díjat, így akkor időszerű volt a csere, és nem bántam meg.Már bankkártyát kér tudtommal
-
szaboi6512
addikt
-
csibe1
veterán
Köszi, de nem variálom át a dolgokat.
Ez egy régebbi Huawei router, nekem a gigabit is bőven elég, de az alap 250-essel is elvagyok.
-
csibe1
veterán
Ahogy látom van náluk ingyenes csomag is.
Oda csak sima regisztráció kell?
Ahogy nézem van appjuk android boxra, tabletre-telefonra is.
Te nézed ezt az Antik TV-t? -
Tressy
senior tag

A router 1 gigabitet tud mérés szerint, de már az 1 gigabites csomagnál is cserélni akarták, de nem engedtem, mert akkor a beltériket is cserélnék androidosra,
az meg nem jön be.
Ránéztem a Telekom csomagokra, már az 500-as netnél is csere lenne, mert ott már Wifi6 routert írnak. Nekem jó a mostani cucc, a 250-es net is elég.
Optikai net, 250/70-es. Furcsálltam a 250/10-es értéket a #5118-as hsz-ben, utána néztem, hogy koax-ot ír.Most mértem speedtesten, de fut pár dolog a háttérben:
Download Mbps
938.73
Upload Mbps
740.28A letöltés volt már 985 Mbps is, tavaly augusztusban, akkor gigabites netet adtak.
off Ha optikán jön a net akkor telekomos routeren a wan port egyben lan port és az 2Gbs-es port, a többi 4db port 1Gps-es.Igy ha oda dugod a géped kábellel, lesz 2 gigabited mig az akció tart, persze kérdés milyen az a router F@st 5670 tudja. on
-
csibe1
veterán

az meg nem jön be.
Download Mbps
938.73
Upload Mbps
-
szaboi6512
addikt
-
korfa
aktív tag
Mutasd már meg weben akkor mert én nem találtam...Meglett. Kevertem a Wavecom tv-vel.....
a wavecom az h265 es csak ktv előfizetőknek van nem?
-
szaboi6512
addikt
-
korfa
aktív tag
Van Yettelem is, a csatornakínálat más és a rögzítés lehetősége is.
Yettelen van amit nem lehet rögzíteni...
7 napig rögzíthetőek egyes csatornák adásai és 30 napig visszanézhetőek.
Sweet tv-n nincsen Viasat 3-6 például. Yettelnél a Viasat 6 SD...
Tarrnál úgy tudom csak Android tv-re van alkalmazás.Tarrnál van app: lg, samsung, android tvre, ios tablet, telefon apple tv és van android telefon, tablet, plusz van web
-
szaboi6512
addikt
Tarrnál úgy tudom csak Android tv-re van alkalmazás. -
Dave1984
őstag
Sziasztok,
Az internetes Tv-k minőségi összehasonlításáról van valakinek alapja, próbája?
Van a sweet.tv-nél jobb minőségű, vagy kb mindegyik ezt tudja? A yettel tv és a tarr is jó csatornakinálattal kínál ilyen szolgáltatása, csak természetesen az előfizetés nem annyira gyors és egyszerű mint a sweeten.
Szóval ha esetleg van bármi infó bárkinél a többiről is, azt szívesen fogadom. Köszi!

Yettel tv egy fokkal jobb képminőség, viszont kevesebb csatorna játszható vissza, illetve RTL es csatornákon nem lehet előre tekerni és még drágább is 😀
-
szaboi6512
addikt
Sziasztok,
Van a sweet.tv-nél jobb minőségű, vagy kb mindegyik ezt tudja? A yettel tv és a tarr is jó csatornakinálattal kínál ilyen szolgáltatása, csak természetesen az előfizetés nem annyira gyors és egyszerű mint a sweeten.
Szóval ha esetleg van bármi infó bárkinél a többiről is, azt szívesen fogadom. Köszi!

Tarrnál úgy tudom csak Android tv-re van alkalmazás. -
whathisnow
csendes tag
Sziasztok,

-
Rick4
félisten
Értem, köszönöm. Én Revolutot adtam meg. Végülis nem gond, bárhogyan is alakul. A meglévő kábeltv előfizetést szeretnénk lemondani, mert én kb. 2-3 órát nézem egy hónapban (ONE championship meccseket néha pénteken). Párom sem viszi túlzásba, kb ugyanennyi. 5500 Ft nem tesz a sírba, de bosszant, hogy a semmire fizetjük ki, évek óta. Úgyhogy most próbahónapon vagyunk. Azt látom, hogy az fps szám nem az igazi (kivéve pár csatorna), de ennyi kompromisszum belefér.
Van itt egy a csoportban egy csomó 30 napos ingyenes kód lehetőség is, lehet fél évig elő se kell fizenti, kód beír és go.
Én november óta használom, 100"-os tévén látszik, hogy nem tökéletes, de olyan csatik is HD-ben mennek, maik a directone-nál csak Sd-ben voltak, azok átalakultak, és a 3590 helyett 5 ezerig tolták fel a díjat, így akkor időszerű volt a csere, és nem bántam meg. -
DrKapocs
őstag
Értem, köszönöm. Én Revolutot adtam meg. Végülis nem gond, bárhogyan is alakul. A meglévő kábeltv előfizetést szeretnénk lemondani, mert én kb. 2-3 órát nézem egy hónapban (ONE championship meccseket néha pénteken). Párom sem viszi túlzásba, kb ugyanennyi. 5500 Ft nem tesz a sírba, de bosszant, hogy a semmire fizetjük ki, évek óta. Úgyhogy most próbahónapon vagyunk. Azt látom, hogy az fps szám nem az igazi (kivéve pár csatorna), de ennyi kompromisszum belefér.
-
Rick4
félisten
wise-om van, mindenféle trükk esetére az appban mindig zárva a kártya, amikör jön az email, hogy levonta volna az aktuális hónapot, akkor látom azt is, mennyivel próbálkozott, belépek és kifizetem.
-
SteveL
aktív tag
Automatikusan kerül levonásra.
Kösz a választ.
-
razorka777
veterán
-
SteveL
aktív tag
Az 1200-as díjat a következő hónapban automatikusan le fogják vonni, vagy mindig újra nekem kell fizetnem? Egyébként Google Payjel fizettem az első alkalmat, ha ez számít.
-
razorka777
veterán
-
patex1983
őstag
-
DrKapocs
őstag
Azt meg lehet valahol nézni, hogy a következő alkalommal mikor és mekkora összegű díjat fog beterhelni a bankkártyámra?
-
Kerto
tag
-
urgoz
aktív tag
-
dethroner
veterán
Egyre ránéztem, 800 ft lenne.
Van szűrés, hogy csak az ingyenest mutassa.
-
szaboi6512
addikt
gondolom a régi filmek ingyen, a többi premier meg fizetős bár szűrőt nem találok rá, hogy mit lehet ingyen és miért kell fizetni... mekkora összeg kb a egy egy film díja?
Egyre ránéztem, 800 ft lenne.
-
beach head
senior tag
Nem, nemcsak egyet....De itt is van ami fizetős...
gondolom a régi filmek ingyen, a többi premier meg fizetős bár szűrőt nem találok rá, hogy mit lehet ingyen és miért kell fizetni... mekkora összeg kb a egy egy film díja?
-
szaboi6512
addikt
a filmeket előfizetéssel ingyen lehet nézni? a 14 napos próbával csak 1-et enged ....
Nem, nemcsak egyet....De itt is van ami fizetős...
-
beach head
senior tag
a filmeket előfizetéssel ingyen lehet nézni? a 14 napos próbával csak 1-et enged ....
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Jól szétesett a technika, délután óta nem működik semmi...
-
tszabi
tag
Sziasztok!
Március-április körül kifutottam a promóciós kódokból, így előfizettem a Sweet TV csomagra, majd majdnem egy hónap múlva le akartam mondani, amikor felajánlotta, hogy havi 2000Ft-ért az M csomagra előfizethetek, úgy rémlik még azt is írta, hogy 6 hónapig. Erre most 1 hónap után leemelte a normál 3900 Ft-os díjat a számlámról !
Járt már valaki így? A 2000 ft-os előfizetésről semmilyen emailt nem kaptam, így nem tudom visszakeresni. -
tmp0124
tag
Kértem segítséget tőlük valamit csináltak kérték nézzem meg jó lett -e és jó lett.
Lehet szervert cseréltek de közben a speedtest is megjavult
Vagy lehet hogy a Telekom mókol valamit mert az elvileg 250/10 helyett 1000/50 a sebesség koaxon Telekom felé bár a varsói szerver bőven többet mértTelekom:
"Augusztus végéig megnyitjuk legkorszerűbb 5G-hálózatunkat, és a vezetékes netünket is gigabitre pörgetjük fel mindenkinek." -
kovyhun
tag
Köszi, ilyenem van valahol csak meg kellene találnom. Nem használtam mert netflix, hbo nagyon lassú volt rajta meg nagyon melegedett.
(Közben vettem egy sweet box-ot, allegro-n találtam 12-ért. Úgyis több kell, mindigtv prémiumról kell majd átállnom mert pletyka szerint hamarosan megszűnik
) -
gabor9991
addikt
Kértem segítséget tőlük valamit csináltak kérték nézzem meg jó lett -e és jó lett.
Lehet szervert cseréltek de közben a speedtest is megjavult
Vagy lehet hogy a Telekom mókol valamit mert az elvileg 250/10 helyett 1000/50 a sebesség koaxon Telekom felé bár a varsói szerver bőven többet mért -
4Grider
félisten
-
gabor9991
addikt
Nálam Telekom vezetékes internettel nem működik a tv a varsói szerver speedtest nem is indul el
Yettel mobilnettel tökéletesen működik. -
kovyhun
tag
Én is erre gondoltam első körben, csak bizonytalan vagyok mert sok itthoni szolgáltatós dobozra is vannak panaszok. Itt legalább van alternatíva.
-
enginev3.0
félisten
Egy sima xiaomi tv stick vagy box is jó lehet
-
vpeti22
kezdő
Szerintem a Sweet TV-től igényelhető box elég egyszerűnek tűnik; lehetséges, hogy van dedikált szoftver rajta.
Hátha valakinek több tapasztalata van vele. -
csƵ
addikt
November óta nem voltam. Féléve minden ok, le is kopogom.
-
kovyhun
tag
Sziasztok!
Idős anyumnak szeretnék sweet tv-t.
Mivel nem "okos" tévéje van, kell vennem valamilyen dobozt hozzá.
Milyen készüléket ajánlotok aminek legegyszerűbb a kezelése?
Ne kelljen már alkalmazások között lépkedni meg indítani... -
whiskeys
őstag
-
totron
addikt
-
FNZ
őstag
-
dethroner
veterán
-
boborján2
őstag
-
yanna
addikt
És igen, hozzák a szokottat. Miután megírtam nekik, hogy örömömmel tapasztaltam a hiba kijavítását, jött a válasz:
"Üdvözlöm!
A hiba nem a mi oldalukon volt, nem is tapasztaltunk problémát, mint írtuk Önnek. Viszont örülünk, hogy megoldódott.Köszönjük a visszajelzést!
Üdvözlettel, a Sweet Tv csapata"Vagy fingjuk sincs mi folyik náluk a háttérben, vagy próbálják fényezni magukat.
-
urgoz
aktív tag
Úgy tűnik, hogy az iConcerts és a Mezzo kikerült a kínálatból. Sebaj, itt vannak a színvonalas cseh Sláger csatornák, a semmitérő Trace tuc-tuc szemetek és a kiváló magyar mulatós csatornák a zenerajongóknak...
-
takacska
csendes tag
Kissé félve írom le, nem szeretném elkiabálni. Kb. 2 hónap nyögvenyelős szarakoás után, mintegy 48 órája helyrehozták a hibát. Kommunikációjuk szerint természetesen nálam volt/lett hiba, ami nyilvánvalóan nem igaz, hisz itt minden változatlan amióta előfizettem. Remélem nem barmolják el ezután!
Valamit tényleg csináltak szerver oldalon. Böngészőben se ment itt néhányaknak, ha átállítottuk a böngészőt html3-ról html2-re akkor hibátlan volt. Ugyanez lehetett a vidaa-s appal is. Az se ment hetek hónapok óta, és most jó. Kellett nekik két hónap.
-
boborján2
őstag
Ezeknél ez a policy, ezt tanuld meg!
Bármikor mármit bejelentessz, a hiba nálad van!
Gyakorlatilag akkor sem ismernének be egy hibát sem , ha az atomvillanás elvinné a kiszolgálóazervert és leállna a komplett szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 17 Pro Max 512GB silver független, 6 hó Apple garancia + extrák
- Crucial 16GB DDR4 2400 MHz CL17-17-17 SODIMM laptop RAM
- Kingston HyperX 8GB DDR4 2133 MHz CL14-14-14 RAM
- Kingston Fury 32GB DDR4 3200 MHz CL16-20-20 RAM
- MSI GT 1030 Low Profile Passive OC 2GB GDDR5 (Samsung) fanless + LP (low profile) bracket
Nekem még él a korábbi előfizetés, remélem marad ez a módszer később is.

Vagy lehet hogy a Telekom mókol valamit mert az elvileg 250/10 helyett 1000/50 a sebesség koaxon Telekom felé bár a varsói szerver bőven többet mért
)