Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
már régóta van sweet előfizetésem promó kódokkal, de elfogytam márciusra.
nem emléxek rá, hogy melyik kódból variáltam át és hogy mire, csak meglepődtem, amikor 3 hónapra hosszabbított.
Nem a TCL-es kód volt az biztos.Ha új fiókkal regisztrálok, akkor kér telefonszámot, bankkártyát, ezért ezt a rész elvetettem és maradtam a meglévőnél.
-
Mano66
senior tag
válasz
stefi68
üzenetére
Szerintem a TCL tv-s kódra gondol. Egy regisztrációról csak egyszer fogadja el. Csinálni kell másik email címmel új regisztrációt, új széria számmal. Keressetek vissza már leírtam, hogy lehet.
[AntikTv TCL ] -
4Grider
félisten
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ha tudnád hány helyen nem gondolják át a marketingesek ezeket a kódokat...
Volt egy webáruház, ahol az egymilliomodik vásárlónak egy néhány százezres ajándékot ajánlottak fel, aztán csodálkoztak, hogy felpörögtek a minimum értékes rendelések az utolsó pillanatban mindenféle ideiglenes email címekkel, de néhány településhez tartozó hasonló nevű vásárlókkal. Amikor pedig a visszaigazolt rendelésszám elérte az egymilliót, ezek rögtön megszűntek, és nyilván az aznapi rendeléseket senki sem akarta átvenni, kivéve pont az egymilliomodikat... -
FNZ
őstag
Sziasztok!
Lejárt a promóciós előfizetésem márciusban és volt itt egy javasolt promóciós kód, ami nem működött. Egy kicsit átvariáltam a betűket és a számokat olyan ügyesen, hogy kaptam 3 hónapos hosszabbítást 1 hónappal ezelőtt.
DE sajnos nem emléxek már rá, hogy mi volt az. Vissza lehet valahogy keresni, hogy milyen kódot használtam? -
gasPard
csendes tag
Sziasztok! Már biztosan sokszor volt kérdezve, csak nem találtam választ. Az alkalmazás indításakor megjelenő film vagy műsor ajánlat kikapcsolására van lehetőség?
-
whiskeys
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Úgy oldottam meg hogy Edge-ben a sweettv-t elmentettem mint alkalmazás és így már működik mint Edge alkalmazás.
-
whiskeys
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Yettel ezen az APN-en NEM biztosít IPv6-ot -
-
whiskeys
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Olyan lehetőség volt hogy ip4v vagy ip4v ip6v együtt. Atallitottam és el is ment a net. Resetelni kellett a routert
Tplink NX510v_235E
-
takacska
csendes tag
válasz
whiskeys
üzenetére
Nem tudom ugyanaz a hiba van e mindkettőnknél. Nekem a firefox developer toolsban van egy hiba mindig a tiktok analitikánál, és utána eldobja a streamet, vagy el se indítja egy ns_binding_aborted hibával. Az about:config-ban a network.http.http3.enable-t átállítottam false-ra, és teljesen jó lett.
-
donjohnson
addikt
válasz
whiskeys
üzenetére
ha még a tp-link 5g routered van, akkor a webes felületén / Advanced nézet / Mobile WAN fülön az apn beállítások környékén van. PDP type-ra kattintva ipv4 aztán ipv6-nak is kell lennie: [kép]
lehet hogy disconnect-re kell tenni egy pillanatra a mobile data-t, hogy szürkéről átváltva állítható legyen, ipv6-ra.
aztán vissza a pipa a mobile data elé. -
whiskeys
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
A peering szinten valóban nem különül el a forgalom, de a CDN (Cloudflare) szinten igen.
A Cloudflare kliens IP, load és egyéb paraméterek alapján eltérő edge node-ra irányíthat, ezért két Yettel előfizető is különböző szerverhez kerülhet.
Ha én folyamatosan ugyanarra a terhelt node-ra kerülök, akkor nálam folyamatosan rossz lesz, míg másnál stabil.
Az IPv6 valóban változtathat az útvonalon, de nálam IPv4-en is működik Edge app és VPN esetén, ami inkább CDN routing különbséget jelez.
-
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
Ha routolási hiba lenne, akkor meg nem lenne folyamatos nálad a probléma és nálam nem lenne mindig jó, mert a peering szolgáltató a te és az én forgalmamat már nem tudja elkülöníteni, hiszen csak a yettel kéréseit látja, ahogy a következő (CF) pedig a peering szolgáltatóét és így tovább.
Szerk.:
Az ipv6 hiánya lehet probléma, próbáld bekapcsolni a routeren a kezelését. -
whiskeys
őstag
válasz
whiskeys
üzenetére
Nálam CGNAT-os IPv4 kapcsolat van (100.x.x.x tartomány), nincs publikus IP és nincs IPv6.
Ezért a Cloudflare másképp kezeli a forgalmat, mint egy publikus IP + IPv6 esetén, és eltérő CDN node-ra kerülhetek.
Ez magyarázza, hogy nálam böngészőben pufferel, míg Edge app vagy VPN alatt stabil.
-
whiskeys
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
A tracert valóban hasonló útvonalat mutat, de ez nem jelenti azt, hogy ugyanarra a CDN edge szerverre kerülünk.
A Cloudflare ugyanazon IP mögött több edge node-ot és backendet használhat, és kliensenként eltérő szerverhez irányíthat (IP tartomány, load, latency alapján).
Nálam böngészőben pufferel, míg Edge appként és VPN-nel stabil, ami arra utal, hogy különböző CDN node-okra kerül a forgalom.
Ha helyi hiba lenne, minden kliensben jelentkezne, nem csak böngészőben.
-
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
Megnézted a traceroute által feltérképezett utat? Ugyanaz neked, mint nekem. OK, hogy a CF akár más útvonalat is biztosíthat a yettel és a sweet között, de a mienk közös volt. A CF ha úgy látja, hogy az egyik út terhelt, átteheti egy másikra, de ez nem függ attól, hogy a yettel melyik ügyfeléről van szó, mert ugyanazzal a yettel kapcsolattal dolgozik. Ha megnézed a tracert eredményeket, akkor ezt látod.
Én aktuálisan kapott ip címemmel geolokáció alapján hol Győrben, hol a Dél-Alföldön, esetleg Miskolcon vagyok. De nálam a böngészős elérés felépül, jön rendesen a stream még fos Cat6-os modemen keresztül is. Szóval fenntartom, hogy ez helyi probléma lesz. Ipv6-ot ellenőrizted, a böngészős kliensed rendelkezik vele, vagy le van tiltva. Nálam a modem kap ipv6 címet is a publikus ipv4 cím mellé. -
whiskeys
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ha rádiós hiba vagy 4G/5G kapcsolat megszakadás lenne, akkor minden streaming szolgáltatásnál jelentkezne (AntikTV, Sweet app stb.).
Nálam viszont csak böngészőben jelentkezik a probléma, Edge app és VPN esetén stabil a lejátszás.
Ez alapján nem rádiós vagy forgalomszűrési probléma, hanem szerver/útvonal (CDN) különbség.
-
whiskeys
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem ugyanazon az útvonalon megy a forgalom. A Sweet több CDN szervert használ, és a kliens eltérő szerverhez kerülhet.
Nálam a böngésző egy olyan szerverre/útvonalra kerül, ami instabil, míg Edge app vagy VPN esetén másik szerverre kerülök, ahol stabil a kapcsolat.
Tehát nem sávszélesség probléma, hanem útvonal/CDN különbség.
-
rebla
aktív tag
Ha gond lenne a yettelel akkor a telefonra letöltött sweetv apk is akadna nem? Nekem hibátlan. Vagy androidon másképpen működik?
-
takacska
csendes tag
Régen nem néztem már böngészőben, most kipróbáltam. Yettel, ubuntu, firefox. Legtöbbször el se indulnak a csatornák, ha néha mégis, pár másodperc után végtelen pufferelés. Kodival szoktam nézni, az pár nap óta időnként megakad, de nem pufferel, vagy csak ritkán. Olyan mintha pici idő, egy két szó, félmondat kimaradna. Főleg a hangon venni észre.
-
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
A routing nem így működik. Attól hogy te más aktív eszközökön keresztül netezel, a routing vagy megy, vagy nem adott irányba/ból. Olyan nincs, hogy az app adott forrásról megy, böngészőből ugyanaz a forrás nem.
Ipv6-ot használsz, vagy le van tiltva a helyi hálózatodon? -
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
Azt írtam, hogy áttérek a mai napra yettelre. Már át is tértem...
Tegnap estére visszakerestem néhány filmes csatornán (a 3 mozicsatornán, prime-on, cool tv-n), mindegyiken indult a felvétel, az egyiket 5 perce nézem.
Tracing route to speedtest.sweet.tv [178.209.87.83]
over a maximum of 30 hops:
1 18 ms 27 ms 27 ms 10.113.178.390
2 18 ms 36 ms 29 ms 10.201.110.362
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 30 ms 29 ms 25 ms bpt-b5-link.ip.twelve99.net [213.248.77.14]
6 23 ms 47 ms 25 ms win-bb2-link.ip.twelve99.net [62.115.138.196]
7 34 ms 37 ms 28 ms win-b2-link.ip.twelve99.net [62.115.114.183]
8 33 ms 33 ms 22 ms ae8.cr3-vie2.ip4.gtt.net [77.67.120.173]
9 51 ms 56 ms 46 ms ae0.cr5-ams2.ip4.gtt.net [141.136.111.110]
10 44 ms 52 ms 42 ms xe-4-3-1-281.cr1-man3.ip4.gtt.net [154.14.31.5]
11 * * * Request timed out.
12 79 ms 78 ms 76 ms static-194.146.190-97.euroline.com.ua [194.146.190.97]
13 83 ms 86 ms 83 ms mytrinity.com.ua [178.209.87.83] -
-
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
Csak a te böngészőidben jelentkezik a probléma (én egész nap abban nézem). A laptopban van yettel sim is (sajnos csak Cat6-os 4G modem van benne), ma a kedvedért átállok rá. Borítékolom, hogy nem lesz vele problémám. Milyen csatornákat nézzek (hogy abban se legyen eltérés)?
-
whiskeys
őstag
Nem a tévé és telefon a téma hanem hogy böngészőn vagy applikációban rossz-e. Telon tévén nekem is jó. PC laptop szintén csak VPN kell hozzá ha böngészőn nézném. Más az útvonal applikációban és más böngészőn.
A sávszélesség megfelelő (120 Mbps), azonban a ping magas (70 ms), és a latency jelentősen ingadozik (158–340 ms), ami instabil kapcsolatot jelez.
A tracert során több ugrásnál is timeout tapasztalható, ami szintén az útvonal instabilitását mutatja.
Ez összhangban van a tapasztalt hibával: a lejátszás folyamatosan pufferel, megáll, majd újraindul.
VPN használatával a probléma megszűnik, a lejátszás stabil. -
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
Nekem a te útvonaladdal ennyi infóval nincs problémám.
Nálam ugyanez pont ugyanazt tudja egy másik útvonalon (nyilván nálam kiesik a yettel nat, hiszen publikus ip-t kapok):
Tracing route to speedtest.sweet.tv [178.209.87.83]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.444.1
2 2 ms 2 ms 2 ms 145.236.238.xxx
3 * * * Request timed out.
4 3 ms 3 ms 3 ms 91.120.208.99
5 9 ms 9 ms 9 ms 80.156.161.104
6 10 ms 9 ms 9 ms vie-sb5-i.VIE.AT.NET.DTAG.DE [217.239.40.126]
7 9 ms 9 ms 9 ms 62.157.250.107
8 30 ms 29 ms 29 ms ae0.cr5-ams2.ip4.gtt.net [141.136.111.110]
9 28 ms 27 ms 27 ms xe-4-3-1-281.cr1-man3.ip4.gtt.net [154.14.31.5]
10 * * * Request timed out.
11 65 ms 64 ms 64 ms static-194.146.190-97.euroline.com.ua [194.146.190.97]
12 237 ms 236 ms 251 ms mytrinity.com.ua [178.209.87.83] -
rebla
aktív tag
Köszi srácok, akkor kipróbálom.

Inviteles utod lassú nettel vezetékesen tökéletes, egy mi box 2 gen el, ezt váltanám yettel otthonettel 5g szintén miboxal vezetékesen -
rebla
aktív tag
Üdv!
Valaki használ yettel otthon netet 5g ruterrel+ sweettvt akadásmentesen vagy felejtős? -
Kerto
tag
Sziasztok! Pár napja nálam is random megakadnak az adások. Pár másodpercekre, valamikor percenként, valamikor fél óráig is nyugi van.
Kábelnet 90/20-as csomag, eléggé stabil. LAN-on csatlakozok a tv-hez.
Már mindent újraindítottam, nem a hálózat a hibás.
A sweet.tv rendszerében lehet a hiba. -
bigdady
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem igazan
-
kano
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Egy kalap sz@r sajnos. Gyenge minőségű és sokkal többször áll meg a kép, mint Sweeten. Viszont ott legalább van Viasat3
-
totron
addikt
Erre a Bobertv-re próbáltam rá én meg. Feltételezem, hogy a 24 órás betekintés minőségében megegyezik az előfizetettel. Az SD-k egyértelműen a botrány kategóriát gazdagítják. Az HD-kbe már úgy-ahogy bele lehet magyarázni, hogy rendben vannak, habár ehhez kell világos, homogén tehát minél kevesebb részlettel és színnel bíró, világosabb színű-tónusú jelenet. Meg annál is kevesebb árnyékolás, azaz átmenet nélküli kép. Ha a kép sokelemű, főleg ha ezek a sok elemek mozognak is legrosszabb a robbanás vagy hullámzó víz, akkor csúnyán kilóg a lóláb a a képernyőből. Sötét jelenet esetén és/vagy árnyékolandó elemekkel súlyosbítva brutális sávosodás meg végleg bebiztosít arról, hogy pénzért ez a megoldás csak fájna. Valamivel lehetne igényesebbre is faragni a kodeket bődületes étvágynövekedés nélkül. Cserébe több a csati. A Sweetnél nem kapunk olyan látványosan éles kontúrokat HD-k esetén, de a hibák is viselhetőbbek, kiegyensúlyozottabb az egész. Visszaváltva kulturáltabb, megváltás a Sweet. Meg hiányos is.
-
trec12
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Az én tapasztalatom szerint - akkor amikor próbáltam - nagyképernyőn nálam halott ügy volt.... (A sweet - a "fapadossága" ellenére - talán a legjobb összességében ebben a kategóriában.)
-
Késő este próbálta levonni a díjat, viszont nem volt beállítva annyi limit a kártyára, ezért a levonás sikertelen volt. Most azt írja, hogy lejárt az előfizetés, a szolgáltatás működk. Másik oldalak akár 5 alkalommal is próbálkoznak, a sweet tv ezt hogy szokta csinálni? Később próbálkozik újra, vagy kössek majd új előfizetést?
-
Akelaus
senior tag
Kipróbáltam egy androidos tv okosítón, 20 perc után töröltem is. Darabos a kép, csatornaváltás néha nem megy rendesen, karikázik.
Oké, hogy megakad az Antik tv, néha, de ott legalább a kép nem ilyen mint ezen.
Sweethez képest sehol sincs ez(még).
Kötve hiszem, hogy a box nem bírná, ha megy rendesen a HBO Max, Disney, Skyshowtime, és a Sweet is. -
djfantom
tag
Sziasztok.Ha 1 hónapra előfizetek a Sweet tv-re. Akkor ugye nem vonja le minden hónapba az összeget automatikusan? Mert most csak 1 hónapra kellene.
-
rebla
aktív tag
érdekes ez az akadozás... Én vidéken lakom egy lassú drótos invitel utódján kapcsolódok mi box 2 gen- el.sweet tv alkalmazással googl tv softveres ugye a box... Kb ha 2 hetente egyszer csati váltáskor gondolkodik kicsit .. 1-2 msdpercig karika ,de aztán folyamatos a stream ... Nincs lan a boxon wifi jel gyenge vagy 10+ éves ruter de vettem egy usb/ lan átalakítót így direktbe van kötve. Szinte hibátlan. Most akarok yettel otthon netet de elötte kipróbálom mert hiába lassú a net de nagyon stabil... Szóval ezeket az akadásokat én inkább az okostv re fognám vagy az internet akadásokra... Vagy máshol az országban a sweet rosszúl működik? Mindenesetre érdekes amiket írtok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Yettel ezen az APN-en NEM biztosít IPv6-ot