Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem hinném, hogy ennyire tudatosak. Pont ez volt a bajom a Tré-vel, hogy minden országban van telepíthető GoogleTV appjuk, de itt 6 éve csak ígérgetik. Azért az egy röhej, hogy GoogleTV-re kötök HDMI-n egy GoogleTV boxot, hogy nézhessem a TV-t, meg pókerezhessek a nyomorult távirányítókkal.
-
4Grider
félisten
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Nyilván azért nem mondtak eddig semmit, mert megszűnő csatornákat előre be kell jelenteni, tehát jogszabályt sértettek és ezzel ők is tisztában vannak.
Én a Tré tv--jét sajnos nem tudom úgy használni ahogy a sweet tv-t, mert a tré tv-je egy csomó eszközön nem működik, ezért a sweet még mindig sokkal jobb alternatíva számomra. -
DjMcMaster
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Amikor előfizettem, még játszottam a gondolattal, hogy a Tré TV-jét lemondom. Most örülök, hogy nem tettem, mert ez így teljesen megbízhatatlan szolgáltatás, ráadásul a nagy része parasztvakításnak is gyenge. Hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül levesznek csatornákat? Vagy ha nem, és csak egyezkednek akkor sem adnak semmilyen tájékoztatást az előfizetőknek? Azóta se mondtak hivatalosan semmit.
-
4Grider
félisten
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Nyilván a teljes publikus árat nem fizeted két általad nézett/hallgatott csatornáért, szóval a te elvesztésed nem kár a platform számára. Én azért nézek családilag 10-15 csatornát még a megmaradtak közül is, így nem kuponozok, rendes éves BF akciós előfizetésem van már évek óta. Természetesen én is itt hagyom őket, ha már nem marad számunkra elég nézhető csatorna és lesz ezért az árért hasonló kínálat.
-
unravel
őstag
ha mobil appban sorbarakom a kedvenceket akkor a tv appon is úgy lesz ?

-
trec12
addikt
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
cserébe 7000
-
Corleone33
senior tag
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Személy szerint én a Canal+ on gondolkodom nagyon hogy átváltok arra (feltéve ha az okostévénk támogatja az appot), ott legalább nincsenek AI szutyok adók és társai
-
kulturg
tag
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Az AXN hiánya miatt a további 150 csatorna kuka és ezért lemondod?
-
DjMcMaster
tag
Mondanom se kell, a második levelemre nem válaszoltak. Érdekes, hogy a VIASAT Explorer és társai még vannak. Lehet írok z AXN-nek és ha nem tudok meg semmit, akkor lemondom a SWEET-et a fenébe. Marad a T és kínlódok az appjaival. Pedig annyira élveztem, hogy a TV-hez végre elég volt megint egy távirányító, mint az őskorban.
-
FNZ
őstag
válasz
DjMcMaster
üzenetére
pedig most gondoltam rá, hogyha lejár a promóciós kód, akkor 1200-ért előfizetek, de így hogy sok csatornát kivettek, marad a havi promóciós kód a megmaradt csatornákért és nem fizetek érte egyelőre
-
Akelaus
senior tag
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Azt gondolom, hogy illett volna tájékoztatni az előfizetőket, ahogy megteszik a "nagyok" is. Érdekes a megfogalmazás, mert azt nem írja hogy a jövőben a Viasat csatornák és az AXN visszakerülne, csak hogy új televíziós csatornák kerülnek be a..🙄
-
Corleone33
senior tag
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Néha bele szoktunk nézni, de egy katasztrófa az egész...
Inkább ne tennének be plusz csatornát, ha csak ez van kárpótlásul,maguk a dokumentumfilmek amúgy nem lennének rosszak, HA adnának opciót hogy eredeti szinkronnal nézzük őket
De így viszont ez értékelhetetlen
-
DjMcMaster
tag
válasz
István49
üzenetére
Én megvárom a válaszukat, bár a használhatatlan AI szinkronra nem mondtak semmit, aztán eldöntöm fizetem-e tovább. (Spoiler: Nem valószínű) Van T előfizetésem, csak sajnos használhatatlan mind az app, mind a webes oldal, ezért használtam a Sweet-et. Két hetet voltam kórházban, ott is nagy szerepe volt a Sweet-nek, hogy nem hülyültem bele a magyar egészségügybe, de ehhez kellett az AXN is. Most várunk...
-
István49
friss újonc
Üdv mindenkinek. Sajnos elöfizetőként nekem ia rosszul esett ez a változás. Mondjuk az MTV csatornák, valamint a Paramount Network, Comedy Central, TeenNick csatornák kivezetése nem a Sweet tv hibája mivel ezek megszüntrek.Atonban a többi csatornák kivezetése már kellemetlenül ért. Kíváncsian várom én is azt, hogy mivel foglyák helyettesíteni. Mondjuk a Magyar Sláger Tv, Stingray csatornák jók lennének. Filmek közül esetleg a Hbo1,2,3, Cinemax1,2 valamint a Filmbox csatornák de kétlem, hogy tervükben lenne ezeket elérhetővé tenni. Én azon csodálkozom, hogy továbbra is elérhető a Tv2, Rtl csatornák tudván, hogy van saját applikációjuk. Romániában például van a Pro tv, Antena, Prima ezeknek mind saját applikációjuk van ( fizetős) emiatt úgy döntöttek, hogy a tv társaságokkal társaságoknak nem adják meg az engedélyt a tv adojuk online sugárzására. A Pro tv társaság az utolsó aki újonnan minden szolgáltatót felszolitott arra, hogy a tv adóikat vegyék ki a kínálatból .Mai nap a Sweet tv kínálatból is kikerultek a Pro tv, Pro Cinema, Pro Arena, Acasă tv, Acasă Gold de az Axn csatornák valamint a teljes Paramount csatornák + Cbs Reality amely elérhető volt még a román piacon. Helyettük azonban nincs kilátás új tv adokra.Romániában is volt L valamint M csomag utólag csak az L csomag maradt amely 1800 Ft körül van ( 19 lej) .Amilyen jól kezdett alakulni a magyar piacon is a Sweet tv kínálata éppen erre nem gondoltam, hogy az Axn csatornák is ki fognak kerülni.Oszintén mondván amikor szóba került, hogy szolga boxot is ad a Sweet tv arra gondoltam, hogy bővíteni fogja a kínálatát premium csatornákkal esetleg ami külön csomag része lenne mint q Maxpack, Filmbox Pack.vagy más premium csomag és nem tv adók kivezetése amelyek nem szűntek meg.De reméljük idővel vissza kerülnek a kivett meg nem szűnt csatornák.
-
DjMcMaster
tag
Rákérdeztem, elég gyorsan válaszoltak:
"Üdvözöljük!
Egyes televíziós csatornák nem érhetők el a jogtulajdonosokkal kötött szerződések meg nem hosszabbítása miatt.
Megértjük, hogy ez kellemetlenséget okozhat, és elnézést kérünk a kialakult helyzetért.
Tájékoztatjuk, hogy a közeljövőben új televíziós csatornák kerülnek be a szolgáltatásba, amelyek felváltják a megszűnt csatornákat és bővítik a platform tartalmi kínálatát."Visszakérdeztem, hogy pl. erről nem-e kéne tájékoztatást adni időben meg, hogy a weboldaluk információs tartalma egy káosz, de arra nem jött még válasz! Ha írnak, jövök!
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mármint a saját tematikus VOD cuccaik.
-
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Gondolom most az eltűnő csatornák után jön majd egy halom új, hogy meglegyen a csatornaszám.
-
DjMcMaster
tag
Amit régóta meg akartam kérdezni, az A.I.-al szinkronizált saját csatornáit próbálta már nézni valaki? Katasztrófa! Olyan fordítások vannak benne, eldobtam az agyamat.
A filmesekre ez nem vonatkozik, ott rendes szinkron van, de az ömlesztett saját ilyen-olyan tematikájú csatornáik egy fabatkát nem érnek és minden héten van belőlük két új. -
Axel73
csendes tag
Ezen a linken már az új előfizetési díj látható 3900.és 4900 ft helyett [link]
-
Dave1984
őstag
Konkrétan kivették a kínálatból a Viasat 3,6 ,AXN csatornákat?
-
válasz
DjMcMaster
üzenetére
Ebből kettő megszűnését biztosra veheted.
-
1stVikman
senior tag
válasz
DjMcMaster
üzenetére
BÚÉK!
Viasat - ok is eltűntek.
Remélem csak valami átmeneti hiba lesz az Axn-nel egyetemben.
17x csatorna helyett most 150 van, szóval nem csak az MTV-k, Paramount, Comedy ment. -
kano
nagyúr
válasz
DjMcMaster
üzenetére
AXN? Az azért durva...
-
DjMcMaster
tag
Sziasztok!
B.U.É.K.!
AXN (is) eltűnt a listából. -
kkopo
friss újonc
A sweet.tv a megszűnők mellett kivette a nem megszűnő Paramount csatornákat is: Nickelodeon, Nick Jr. NickToons, MTV Europe.
-
-
zdehima
csendes újonc
Hello,
A Tv2 néha,ez írja ki,Nem úgy van, hogy 4tv-n lehet?
-
ztoldy
senior tag
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
némelyik még érdekes is lehetne, ha lenne hozzá eredeti hang, de így gyalázat.
-
Tegnap rákérdeztem, ma írták nekem válasz emailben a friss 1200 Ft-os előfizetésre, hogy 1 évig marad ez a havidíj, vagy ameddig meg nem változtatom a csomagot.
-
-
bazsimano
őstag
1200as akcio meg mukodik valakinek? nekem mar 3300al szerettek volna terhelni a kartyamat...

-
CharlieDrop
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
Az a sok MI szinkronizált csatorna is minek?
-
Corleone33
senior tag
Előre félek hogy a megszűnő Paramount/ MTV adók helyett mit fog betenni majd a Sweet TV, még több horvát/ német/cseh Muzsika TV töltelékadót?
-
ztoldy
senior tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Azt a saját igyenesen is nézhető csatornáinál dobja, de azoknál akkor is, ha előfizetésed van. Sosem szokott lenni egyéb csatornáknál.
-
kulturg
tag
Aki tv-n használja a sweetet, lehet-e beállítani olyan gombot, ami visszavált az előző csatornára? (tcl-em van)
-
4Grider
félisten
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Mivel régi előfizetőként nem tudom mi ez az egy perces reklámszünet, ezért nem valószínű. Hacsak nem az eleve ingyenes töltelék csatornákról van szó (amiket nem nézek).
-
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Én arra tippelnék, hogy a tartalom nem egyezteti a TV frissítési frekvenciáját.
Az adás megy 50 Hz-en ugyan, de a TV marad 60 vagy ahány Hz az alapértelmezett.
Keress olyan beállítást a TV-n, hogy automatikusan beállítsa a frekvenciát, vagy állítsd manuálisan 50 Hz-re és teszteld, nyomogasd, hogy hogy optimális neked. -
Sziasztok,
Próbaidő alatt nézem Sweet TV-n a darts vb-t.
Azt vettem észre, hogy a Sport1 illetve ahogy látom a többi 50 FPS-es streamben mikroakadások vannak, néha ugrik is vele egy picit a kép. 30 FPS streamben nem vettem észre, de az alapból se valami folytonos
2021-es Philips OLED TV-n nézem, 11-es Android TV alapú. Play Storeból szedtem az appot. Lehet hogy valami APK-t kéne megpróbálni?
-
KBL001
tag
válasz
csernak75
üzenetére
Hát,az simán belefér egy streamingnél.
Az hbo max is szokta csinálni,csak ott magától.áll vissza mindig,ha megtörténik.Közbe leszedtem az appot samsung tv-re és meggyőző a kép minősége.
Lehet a 14 nap után előfizetek.
Hogyan lehet kiválasztani (már ha lehet ilyet),ha mondjuk 1 évet fizetnék,ha úgy kedvezményesebb?Egyébként köszi a válaszokat! 🙂
-
csernak75
senior tag
LG tv n használom az app ot. Inkább az fordul elő 1-2 óránként hogy leveszi a FHD minőséget erről van hogy magától vissza megy 10-15 másodperc után, de néha nekem kell aut ról fhd ra vissza rakni. De nem vészes van mikor napi 2-3x van ilyen, van hogy 2-3 napig nincs. 500/50 mbps netem van.
Szóval szerintem élhető a dolog.
-
KBL001
tag
Sziasztok!
Ennél az appnál mit kell tudni képminőség terén?
Sportra gondolok.
Szétesik a kép? Homályos?
Felbontás és bitráta,így 2025ben milyen? -
Nheo047
tag
Sziasztok,
MAX4 csatornaval talalkozott valaki Sweet TVn? -
RoyalAirForc
senior tag
Nekem még aznap megszűnt.
-
FNZ
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
akkor pár nap múlva megpróbálom ismét
-
FNZ
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
előfizetést meghosszabbítottam.
fiók/eszközeimnél kitöröltem a készülékemet és csak 1 készülék (tablet) szerepel a listában.
app-ot törtöltem, újratelepítettem a telefonomonbejelentkezéskor az e-mail cím beírása után:
hozzáférés ideiglenesen korlátozva (403)
Sajnáljuk, de a google szokatlan aktivitást észlelt. Kérjük próbálja újra később, vagy lépj kapcsolatba velünk az alábbi gomb segítségévelandroid 10-en ment, most a 12-es droidon ezt a hibaüzenetet dobja.
nem használok VPN-t és külfödi IP címet.
a tableten megy rendesen és PC-n is, de a telefonomon nem.
mi lehet a baj? -
kulturg
tag
Tud valaki Sweet.tv Android/Google tv-s apk-t? Nem apkm-t, nem xapk-t, mivel nem akarok külön installert.
-
RoyalAirForc
senior tag
Sajnos akció is, meg az összeguberált oldaluk is úgy működik, ahogy várható volt.
Szomszéd tv-jével regiztem. Kiírta, hogy pipa.
Aztán mikor kiválasztottam a kedvezményt, ezt írta ki...
És jött a slusszpoén:
Az app szerint ilyen adatokkal nincs regisztáció. Bravó!

Update: 3. próbálkozásra sikerült, de nem írom le, hogy hogyan mert nem túl legál, max priviben...

-
stefi68
addikt
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Most cseréltem romot a telefonomon 10-es droidról 12-es indonézre.
Elindítom a sweet tv-t és amikor be akarok jelentkezni az emil címemmel, akkor 403-as hibakódot dob a rendszer.
PC-n be tudok jelentkezni.
telefonon gyorsítótár és adat törlés is volt az app-nál
mi lehet a baj? 10-es droidon ment gond nélkül. -
ioles
csendes tag
Aki mostanàban vett TCL -TVt, kipróbálhatja az új ANTIK.TV szolgáltatást. (Szerintem kb ugyan olyan mint a Sweet Tv)
Elvileg a szériaszám megadásával 6 hó ig elérhető minden:https://www.marketworld.hu/hirek/635/tcl-otthoni-termekek-6-honap-ingyenes-antik-tv-elofizetessel.html?gad_source=1&gad_campaignid=16444431546&gclid=CjwKCAiAu67KBhAkEiwAY0jAlYMQG3n5sXujgufvtplP2KnLKrPiulngSQIL0zjQsBSrWAvSXDwadBoCYl8QAvD_BwE
-
stefi68
addikt
válasz
DacMalac
üzenetére
Én korábban TV-n teszteltem, tavasszal, nyár elején.
A TV-m sajna (5+ év), kezd lassúcska lenni Android fronton, így beszereztem egy boxot. Közben eltelt ugye ~fél év. Azt kell mondjam javult a helyzet.
Még nem tökéletes, de a sugárzott adókkal nem nagyon volt gond eddig.
A filmes saját "adók"-nál vannak anomáliák. Néha nézhetetlenül remegős a kép, ilyenkor ha átváltok a felső menüben valami másra, majd vissza akkor megjavul.
Régebben benne voltam a teszt "csapatban", akkor voltak leállások, elég sokszor. Most nem tapasztaltam ilyet. -
DacMalac
aktív tag
-
stefi68
addikt
válasz
DacMalac
üzenetére
Én is hasonlóan jártam, csak nálam kimerevedett kép volt a "saját" csatornáknál.
App kényszerített leállítás -> Újraindítás volt a megoldás.Tesztelem már kb. 2 hete a szolgáltatást. Alapvetően nagy bajok nem voltak vele eddig.
Kíváncsi leszek hogy üzemel majd az ünnepoek alatt... -
DacMalac
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A filmesekre ez nem vonatkozik, ott rendes szinkron van, de az ömlesztett saját ilyen-olyan tematikájú csatornáik egy fabatkát nem érnek és minden héten van belőlük két új.