Hirdetés
- Yettel topik
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Hirdetés
-
A szomszédban nyitott mérnöki központot az AMD
it Rögtön két helyen, Belgrádban és Nišben bővíti balkáni kirendeltségét a cég.
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
ilyen az enyém:
Webkapcsolatok:
Név : T-MobileGPRSNET2
Honlap : http://t-zones.hu
1. Proxy : 212.051.126.002
WAP 1.Port: 8080
1. tartomány:
1. DNS : 000.000.000.000
2. DNS : 000.000.000.000
GPRS APN : internet
Felh. Név :
Jelszó :
kérdés : csak wap előfizetésed van, vagy van net is?
lehet hogy kell neki a net előfizetés is a stream-hez, ami nekem van.
sok a van -
n@p@lm
őstag
válasz Viktor0610 #245 üzenetére
szegénynek akkor tényleg gáz...
-
n@p@lm
őstag
válasz #40993792 #16159 üzenetére
a szolgáltató saláta jegyzete senkit nem érdekel vita esetén, a törvény asszem magasabban helyezkedik el
http://tamop.ofe.hu/inet/osszefogas/hu/modul/hasznos/jotall_szav.htmlHogyan kell igazolni a jótállási jogosultságot?
A törvény szerint a forgalmazónak a fogyasztói szerződés keretében nyilatkoznia kell a jótállásról. Ennek a nyilatkozatnak tartalmaznia kell a jótállás kötelezettjének nevét, címét, a jótállás tartalmát, időtartamát, területi hatályát és a belőle eredő jogok érvényesítésének módját, valamint utalást arra, hogy a jótállás a fogyasztónak a törvényből adódó jogait nem érinti. A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet a kötelező jótállás körébe bevont termékeknél kötelezi a forgalmazót, hogy a fogyasztó részére a fogyasztási cikkel együtt, külön kérés nélkül, jótállási jegyet adjon át, amely magyar nyelven íródott, közérthető és egyértelmű. A jótállási jegyen az alábbi adatoknak kell szerepelniük:a forgalmazó nevének és címének,
a fogyasztási cikk megnevezésének, típusának, gyártási számának, azonosításra alkalmas részei meghatározásának (ahol ez alkalmazható),
a gyártó és importáló nevének és címének (ez utóbbit természetesen csak a külföldről származó cikkeknél),
a fogyasztót a jótállás alapján megillető jogoknak, beleértve azok érvényesíthetőségének határidejét, helyét és feltételeit is,
a vásárlás vagy az üzembe helyezés időpontjának.A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A jótállási jogot tehát ilyen esetben is lehet érvényesíteni, a vásárlás tényét és időpontját azonban természetesen ekkor is igazolni kell, hiszen a jótállás csak a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított meghatározott időn belül érvényesíthető. Erre a célra a vásárláskor átvett nyugta, blokk, számla alkalmas, ezeket tehát fontos megőrizni, annál is inkább, mivel a jótállás megszűnte után érvényesíthető szavatossági jognak csak ezek birtokában lehet érvényt szerezni.
-
n@p@lm
őstag
válasz ANDROID??? #17740 üzenetére
-
n@p@lm
őstag
a dolog lényege hogy beaktiváltak egy ajándék szolgáltatást ami utólag kiderült mivel nekem spec díjcsomagom van, nem járt volna.
2010 decemberében vettem egy moto defy-t (hogy az ördög vinné el) és az új előfizuhoz akkor decemberben adtak valami 500 mb ajándék adatforgalmat.
az ügyintéző lelkesen beaktiválta én meg használtam.
hív az asszony hogy hívta őt a t-mobile hogy tudom-e hogy már majd negyedmilliónál jár az adatforgalom számlám.
mondom nem, de mindjárt beszélek velük.
aztán megbeszéltem velük hogy ez így nem lesz kóser, tessenek jóváírni ha már 1x tévesen aktiválták
és secc-perc alatt jóváírták. persze előtte visszahallgatták az ügyfélszolgálatossal folytatott beszélgetésemet amiben direkt rákérdeztem az aktiválás előtt hogy nekem is jár-e az ajándék 500 mega mert csak akkor kapcsolja be.
hát röviden ennyi -
n@p@lm
őstag
válasz kriszraikone #20323 üzenetére
a nem bejelentett munka nem létezik a szolgáltató szempontjából.
-
n@p@lm
őstag
nekem sem megy az adatforgalom.
azt adták tájékoztatásul hogy a hordozott számoknál túlnyomó többségében probléma van a netszolgáltatással.
időnként ki-be kapcsolással kell próbálkozni.apró megjegyzés hogy mibe kerülne egy sablon sms-t dobni ezen előfizetőknek a hiba elhárításáról? hm.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
lehet naiv kérdés, de:
sima dominos sim-et át lehet állíttatni dominos netes simre? -
n@p@lm
őstag
netes sim kártyát (domino webes) tudom használni androidos telefonkészülékben?
momentán lenne egy motorola defy-m, és az lenne a modem, laptopon neteznék.
megoldható így? -
n@p@lm
őstag
válasz Monolith #30168 üzenetére
elég volt annyi hogy 2 éves a sim-ed? (az enyém már vagy 6)
azért kérdezem mert én ki akartam cserélni, de az üszi-s szerint nem cserélhető (ingyen).
arra politizálok hogy szeretnék venni egy sony sp-t dominora webshopon keresztül.
én előfizetéses vagyok.
az előfizetéses kártyát tenném bele, és a készülék vásárlást megelőzően már ki szerettem volna cseréltetni a sim-et.
erre mondták hogy majd ha a készülék meglesz akkor ki tudják cserélni.
de én elébe mennék a dolgoknak.szóval hogy lehetne utánaolvasni ennek a két évnek?
-
n@p@lm
őstag
válasz Soulfly842 #30267 üzenetére
egyébként szerintem sem akarják...
-
n@p@lm
őstag
van egy domino sim kártyám.
időnként töltök rá nehogy megszűnjön.
az lenne a kérdésem hogy a rátöltött egyenleget fel tudom használni valamilyen vásárlásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen