- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ReVanced patch-ek és Morphe patch-ek
nyílt forrású megoldások egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, témaindító teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
veterán
j-hc-nál mintha lemaradt volna a Youtube Music Morphe.
Reméljük csak véletlenül.
https://github.com/j-hc/revanced-magisk-module/releasesViszont ez az Obtainium érdekes, próbálta valaki?
Egyszerűsíti a frissítést, kb. mintha a Play Store-ból frissítenél.Én most úgy csinálom, hogy kedvencekből megnyitom a j-hc release-eket és lementem, megnyitom az új apk-kat, de nyitott vagyok új, egyszerűbb megoldásokra.
-
crok
Topikgazda
Itt van az összes APKMirror-on - ezek meg mind A16+-osak
Bár az AAAD leírása alapján nem sok reményt fűzök hozzá..
Android 14+: Versions below 2.0 are not compatible, compatibility still uncertain under 2.x.x, consider using AAWireless USB Dongle for making the apps available on Android Auto -
Elemental
addikt
Köszi!
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Látom, megjelent j-hc oldalán a morphe yt. Ha ezt fel akarom tenni, előbb a szintén j-hc féle revancedet le kell szedni, vagy rá lehet frissíteni?
-
crok
Topikgazda
Este ránézek, én már a sixstrings-es autobuild-et se akartam igazából beletenni. A sokadik ami ugyanazt csinálja lényegében. Egyébként amiből forkolva van az is a j-hc-ből van forkolva.. és már a j-hc is build-el Morphe patch-elt Youtube-ot jó ideje..
zeon.hu: és előtte feltetted a workaround-ban írt Google installer-t és azzal telepítetted fel?
-
Dr.NX
veterán
Az összefoglalóban ez a sixstrings már nem aktív:
https://github.com/sixstrings/revanced-morphe-magisk-module?tab=readme-ov-file#revanced-and-morphe-magisk-modules---apksHelyette ez van:
https://github.com/sixstrings/morphe-revanced-builder/releasesebből forkolva:
https://github.com/peternmuller/revanced-morphe-builder/releasesGondolom előbb-utóbb célszerű lesz átírni az egészet a Revanced központúságról a Morphe irányába.
-
crok
Topikgazda
..es az AAAD GitHub leirasaban levo 2 workaround egyike se mukodik? Roviden a Google Package Installer-t kellene hasznalni az alkalmazas apk telepitesere.
Meg en most feltettem a legutolso AAAD-t es enged egy alkalmazast letolteni, kikeresed mi kell es install gomb mellette. Alul volt egy 1-es zold gomb, az irta hogy 1 app per ho meg hogy licensz ennyi meg annyi de az nem az install resze. -
zeon.hu
nagyúr
Egyelőre feladom...
AA-n ugyan megjelenik az AAStore-al felrakott CarTube, de mindössze annyi látható benne, hogy "nincs új üzenet".AAAD pedig elvileg havi 1 ingyenes letöltést enged, de valójában az se megy, rögtön kéri a pro verzióra frissítést.
Addig viszont nem szeretnék fizetni érte, amíg nem tudom biztosan, hogy megfelel nekem.
(Sok alkalmazásért fizetek/fizettem) -
zeon.hu
nagyúr
AABrowser mennyire biztonságos?
Azzal állítólag ki lehet tenni (többek között) a yt-ot Android Auto -ra. -
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Az Iphone elég zárt, oda egy reklámszűrt böngésző a legjobb alternatíva? Mondjuk a Brave - ha van iphone-ra - YouTube-ozni.
-
ArthurShelby
addikt
-
crok
Topikgazda
..és éjjel jött ki egy mégújabb: v0.3.13.2.250932
-
crok
Topikgazda
ReVanced GmsCore update - v0.3.13.1.250932 innen leszedhető - belépési hibákat javít alapvetően.
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Feliratot szeretnék letölteni YouTube-ról. Van egy kiegészítő ami jó lenne de limitált állítólag. YouTube subtitle downloder, ami jól látom limites. Ehhez hasonló nincs esetleg vagy más megoldás?
-
Cs1csó
titán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Gyakran és aktívan frissül, szinte a legfrissebb YouTube és YouTube Music APK-t használja.
Plusz beharangozták, hogy a ReVanced a "végét" járja, előbb-utóbb nem lesz frissítve, nem tudom mi a sztori pontosan de egy fontos arc kiszállt, ellentétek is voltak a fejlesztők között stb.
A lényeg, hogy a Morphe friss és most tolják nagy elánnal.Persze akinek van a ReVanced fenn és minden heppi az használja, de jó ha tudja, hogy ha jön a gebasz akkor ne pánikoljon és várjon a lehet soha nem érkező frissítésre ami az adott gebaszt megoldja, hanem uninstallálja és tolja fel a Morphe-ot.
-
zeon.hu
nagyúr
Revanced rávehető valahogy, hogy menjen az Android Auto -val?
A listában nincs benne, AA fejlesztői beállításban engedélyezve a külső forrás, King installer-el telepítve, de mégse... -
aprokaroka87
nagyúr
köszönöm.
Igen Android 10 óta nativan AV1.
illetve Android 15 környékén meg jött egy váltás, mert a vlc féle davd1 codecet kezdték el támogatni, ami sokkal hatékonyabb lett.
Persze az is szoftveres.
Annyi hol play szolgáltatások frissítésen keresztül ezt Android 11-ig megkapja visszamenőlegesen a rendszer. -
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Végigolvastam az issue-kat.. Szerintem az ExoPlayer szarakodásai miatt nincs benne és ezért nincs codec hanem felbontás választás. AV1 ExoPlayer-nél szoftveres mert tud(na) hardverest de nem valami megbízható (pedig elég régen bent van támogatottként (2019)). A developer.android.com-on levő leírás szerint A10+ az AV1 decoder support viszont ennél ugye jóval lentebb is működik a NewPipe (A5+ telepíthető/használható).. így úgy vélem ezt a support-ot azért nem teszik bele mert túl sok lehetőség van rá hogy hibás lesz, egyszerűbb simán kihagyni. Nem csak a Youtube-ot lehet használni (van mellette másik 4 szolgáltatás amit lehet) így gyanítom a túl sok munka - kétes megtérülés - túl sok hibalehetőség vonalon elbukott.
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
@crok, az összefoglaló off részébe nem teszed be esetleg az iOS opciót?
https://github.com/dayanch96/YTLite
Feltenni sideloaddal a https://sidestore.io/ vagy https://altstore.io/ appokkal lehet. -
aprokaroka87
nagyúr
Annak technikai oka van hogy pl a newpie nem tudja kezelni az AV1 kodeket?
3GP, H264, WEBM van csak.
Pedig az eszköz támogatja hardveresen az AV1 4K@60 fps-t. -
crok
Topikgazda
Megérkezett a BravePipe frissítés is a NewPipe után: v0.28.2-2.6.0
Tegnap volt yt-dlp frissítés (yt-dlp 2026.01.29) is így szerintem mostmár nagyjából körbe lett dolgozva a legutóbbi nagyobb Youtube változtatás. -
svgyula
addikt
Szia! Csak kérdés miért nem a TV-re telepítetted? Ott adsz engedélyt az alkalmazásőrben és biztosan frissül! Nálam egyiknél sem volt gond sem a droid 11, 12 és most a 14-nél a frissítéssel. A felirat más tészta, de nincs semmilyen hibaüzenet!
Lehet, hogy a box nem engedélyezi a külső alkalmazásoknak a nem kugli oldalról a frissítést! Így lehet minden alkalommal(frissítéskor) a teljes telepítés a megoldás. -
zeon.hu
nagyúr
Can't process intent: tv://external?package=org.smarttube
.stable#Intent;action=android.intent.action.MAIN;category-andr...
SmartTube minden indításkor ezt dobja.Mi lehet ez?
(Elindul, működik is, csak frissíteni nem lehet még most sem)TCL tv egyébként, de az alkalmazás Telekom Boxon van.
-
crok
Topikgazda
Van róla egy csomó issue - írj hozzá valamelyik relevánsabbhoz a fejlesztőnek.
BTW sokan írják hogy a 30.48-al még ment úgyhogy vélhetően azóta vagy a kódban ésvagy a Youtube backendben volt valami változás.. -
svgyula
addikt
Szia! Nem pont ezzel kapcsolatos a kérdésem. A smartube-ban eddig be lehetett állítani a feliratok nyelvezetét magyrra is. Sőt a galiba utáni kiadásban is benne volt! Most TV-t cseréltem(nagyobbra TCL 55P8K) itt volt az android frissítés után a hibaüzenet amit fentebb írtam. Mivel erősen ajánlott a verzió frissülés után egy gyári visszaállítás és azt a pár beállítást nem egy ördöglakat végigcsinálni megejtettem. DE! Most igaz működik tökéletesen a smartube de már csak ~10 felirat nyelvet lehet kiválasztani de nincs már a magyar benne. Szerinted ezt a fejlesztő kifelejtette vagy szándékosan kivette/korlátozta? Nyilván beszélek nyelveket és nem gond csak hát jobb volt amikor a "willage people" angol ugatást fordította és nem kitalálni kellet, hogy mit hablatyolnak a matócsibácsi féle gyapotmunkások, magukat "híres tudósnak beállítva" csak a beszéd nem megy
-
meridaharcos
senior tag
Jelentőset frissült a Morphe. Reddit támogatás, verziószámok kijelzése. Szintén nagy változás, hogy mostmár apkm-et is elfogad.

-
svgyula
addikt
Ezt én is tudom. Nem ezért irtam, hanem azért ha elszaporodik az új platform és arra lesz igény akkor nem a régebbi rendszerre fog frissíteni a fejlesztő. Nyilván engem nem érint de sokan vannak még régebbi rendszeren mert az android TV nem azonos a telefonokon futó androiddal ahol dobálják a verziószámokat, cserélgetik az elérési utakat, hogy a lúzerek az gondolják ez milyen fejlett alkalmazás
. A TV nagy része android 11 jobb esteben 12. Nekem 2025-ös TV decemberben kapott android 14-et. Nem jobb nem szebb csak más a menü grafikája........ -
Ezzel ne foglalkozz, annyi, hogy a csomagban régebbi target platform van megadva, ez önmagában nem jelent semmit. Inkább lehet gond, ha a youtube változásait nem követi a fejlesztés.
(A telefonomra (S24, Android 16) több olyan programot tettem fel vásárlás után, ami eredetileg 2.1-es (!) Androidra készült, egyik telefonomról a másikra hordoztam, eddig mindig felment az előző telóimra mentésből, de erre nem volt hajlandó, csak külső programmal. Tökéletesen működik mind.)
-
svgyula
addikt
Ma megjelent az első intő jel a smartube telepítésekor. A TV megkapta az android 14-et. Csináltam egy gyári visszaállítást. Aztán a smartube telepítésekor már feljött a telefonoknál ismert szöveg "ez az alkalmazás egy régebbi android verzióhoz készült és lehet nem fog megfelelően működni". Lehet ketté fog szakadni a fejlesztés, vagy egy idő után vagy az új, vagy a régi androidot futtató TV-nél lesz gond? Eddig hiba nélkül megy bár csak keveset próbálgattam, mert nem kevés a beállítás amit újra kell csinálni.
-
Az mennyire normális, hogy a NewPipe most már majdnem minden videó elindítása után azt írja, hogy a videó nem elérhető, az app újraindítása után meg lejátszik mindent? Pár nappal ezelőtt még nem csinálta ezt. A youtube kavar be a nem hivatalos appnak, vagy nálam van valami hiba?
-
Nekem bejött a NewPipe, köszi a tippet!
Kicsit savanyú, kicsit sárga, de azt kb. tudja amire én szeretném használni.
-
xy.zsolt
őstag
kipróbáltam a morphe-ot, de végül maradtam a brave alól indított yt-nál
Rögzítettem is a kezdőképernyőre -
crok
Topikgazda
Nem tudok róla, hogy halódik a ReVanced.. a Youtube része talán.. Ugyanis kiváltak a ReVanced alól páran akik a Youtube patch-elésén dolgoztak főleg - leírták miért (a fő fejlesztővel volt mindenkinek gondja) és itt össze van szedve még pár infó és itt a "másik oldal" vagyis a ReVanced fejének szemszögéből a szituáció - és újragondolták a Manager-t. Ebből lett a Morph. Miben tér el? Csak Youtube és Youtube Music van (egyelőre) a terítéken viszont abból magasabb verziók vannak támogatva, integrált a SponsorBlock, van Dislike, van csúsztatásos kontrol és ki lehet kapcsolni a Shorts-okat. Saját MicroG is van MicroG-RE néven (Egyelőre nincs olyan eltérés a ReVanced MicroG és eközt ami miatt eltörne). Az RVX-ből még nincs minden patch benne de dolgoznak rajta egyébként.
A "halódik" kérdésben annyiban lehet gond hogy ha nem szedi össze magát a ReVanced megmaradt gárdája akkor nekünk (halandóknak) lehet nem marad más csak a Morph ha Youtube-ról van szó.
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest