Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
ReVanced patch-ek és Morphe patch-ek
nyílt forrású megoldások egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, témaindító teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
Halihó !
Ma találtam, hátha más is kipróbálná. Morphe patch-ek további alkalmazásokhoz.
https://www.reddit.com/r/MorpheApp/s/jAmSd9qG6t
-
svgyula
addikt
Igen tudom! Az lett telepítve! Együtt lett ugyanarról az oldalról letöltve. Nálam a telón műxik. A fiam androidos fejegységén nem. Előtte csak a gyári youtube volt fent.
-
Cs1csó
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
és az oldalon található MicroG -
svgyula
addikt
Üdv Urak! Lenne egy kérdésem hátha valaki ismer megoldást. Pár napja az új telóra felraktam a Morhe cuccot. Egy-két kis korrigálás-beállítás után működik rendesen a régi revanced nem akarta átköltözés után az igazságot. Viszont a probléma a fiam androidos fejegységével van! Neki net kártya van benne és a youtube(reklámosan) működik is! Ezért próbálokozik valami reklámmentes verzióval.Viszont a Morphe+Microg nem működik! A tubular innen kilesett utólsó verzió is működik! Csak ugye nem lehet belépni, így egyedi keresést kell mindíg csinálni ez viszont autóban nem egy szerencsés dolog. Van-e esetleg trükk ami miatt nem indul el? A felegységen "elméletben" android 13 van. Van hely is bőven, a net pedig korlátlan.
-
Cs1csó
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Kamuzik a ReVanced, sajnos. Mondanám, hogy felejtsd el és térj át a Morphe-ra, amit patch-elsz a ReVanced-del és nem lehet a Morphe-al arra tartsd meg de minden másra pl. a YouTube/Music sokkal jobb, még a Reddit alkalmazást tudja. Nem túl sok, de a két legfontosabb a YT és YT M tudja és ez a fontos.
Anno kezdett már elegem lenni a ReVanced-ből mert BAZI régi build-eket lehetett csak vele patch-elni, és iszonyat lassan tettek bármit is amikor elxaródott, legalábbis a a vége felé, aztán, most hogy a fele banda lelépett és megcsinálta a Morphe-ot HIRTELEN újra aktív lett a fejlesztés.
Úgy érzem, hogy azért fejleszt ilyen gyorsan vagy próbál reagálni az új build-ekre mert kvázi neki ez egy harc lett a Morphe-al ami úgy jobb.
Szerintem nem most kell nyomni a gombot, hanem amikor még kvázi egyeduralkodó volt akkor kellett volna.
Annyi előnye van még, hogy más alkalmazást is lehet vele patch-elni, persze hogy ezek az alkalmazások mennyire fognak működni az már más kérdés. -
Cs1csó
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Régen nem használom a ReVanced Manager-t jobb a Morphe de igaz, hogy az csak kevés dolgot tud patch-elni - még -
Nem teljesen tiszta, de a patch-elés úgy megy hogy letöltöd valami oldalról az adott alkalmazást pl. APK mirror, vagy APKure jelen esetben a Messenger egy olyan APK-ját amit még tud Patch-elni majd futtatod a Revanced Managert és betallózod a letöltött APK-át és patch-eled.
Te is így csináltad?
- tölts le egy régebbi vagy újabb APK-t a messengerből vagy amit patche-lni akarsz, ha telepítve van a hivatalos áruházból letöltött messenger azt esetleg töröld távolítsd el.
- frissítsd a renvanced manager-tKapásból ennyi jut az eszembe.
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
OFF-ban kérdezném.
Revanced Manager legfrissebb verzió, Messenger legfrissebb.
A manager szerint tudja patchelni, de ha elinditom, a javításához érve piros X-et ad és a folyamat jelző hullámvonal hullámzik, de nem történik semmi...
Mi a baj, mit nem csinálok jól?
-
oroszlan12
tag
válasz
oroszlan12
üzenetére
Megvan a probléma oka.Adguard Home volt DNS-nek beállítva reklámszűrés miatt.Átállítottam helyire(Privát DNS) így már jó.
-
oroszlan12
tag
Sziasztok, Morphe-t használok.a 20.45.36 verzió van fennt a YT-ból és eltűnt a videók alatti megjegyzés-ek.Ezt lehet vhol állítani vagy ez most ilyen?Köszi
-
crok
Topikgazda
Megérkezett a BravePipe frissítés is a NewPipe után: v0.28.4-2.8.0
-
zeon.hu
nagyúr
Morphe rávehető, hogy automatikusan nyíljon meg, bármilyen yt linket nyitok?
Vagy ehhez törölni kellene a Revanced-et?
(Mindkettő beállítása ugyanaz, revanced megnyílik, morphe -t fel se ajánlja) -
Dr.NX
veterán
Összefoglalóból vagy keresővel megtalálható információ, rövidebb idő alatt, mint megírni egy hozzászólást:
Youtube Plus - Feltenni sideloaddal a https://sidestore.io/ vagy https://altstore.io/ alkalmazásokkal lehet. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Találok-e hasonló megoldást iPhone (16) készülékre, rootolás és egyéb nélkül, csak külső forrásból származó telepítéssel, mint Androidon ismeretes Revanced és társai?
Köszönettel,
zsoltip -
Dr.NX
veterán
Nagyon nem kereshetted, még az összefoglalóban is van egy csomó:
-
Sziasztok! Megkedveltem ezt a NewPipe-ot, de nagyon hiányzik a YouTube gesztus vezérlése, már ami a videó nagyítását/kicsinyítését illeti. Van ebből esetleg olyan fork, ami tudja ezt a swipe-os nagyítást? Illetve az is jó lenne, ha csak normálisan kezelné a nézetváltást, mert sokat használom lebegő ablak nézetben és nem lehet belőle normálisan visszatérni a normál ablakhoz, állandóan átmegy táblagép módba, ami amúgy le van tiltva... És mindig azt az apró ikont kell hozzá vadászni az alsó sarokban.

-
ArthurShelby
addikt
Engem is utolért az AA probléma. Valószínűleg az AA frissítés rontotta el (nem fut AA-n jol a yt music, csak telefonról lehet hangot kiküldeni, kijelezni/léptetni nem). Előtte nem volt gond, a revanced-et nem frissítettem, morphe-val nem oldódott meg.
Ez hogy működik, az AA app külön app, vagy az eredeti alkalmazás része?
-
zeon.hu
nagyúr
GitHub -on leállt a Revanced fejlesztés vagy csak szünetel?
22 napos az utolsó release:
-
crok
Topikgazda
Ismert és leadott probléma #5525, volt már ilyen, meg is lett oldva relatív gyorsan - remélhetőleg ez most se lesz máshogy. Ja igen, írtad hogy legfrissebb: a legfrissebben a ma délelőtt (12 órája) kiadott 31.08 Beta-t vagy a 31.08 Stable-t érted?
-
Haver küldte ezt a képet.
Legfrissebb SmartTube ezt írja ki minden videónál és nem indít el semmit!
Be van jelentkezve, mielőtt kérdeznétek.
Eszköz áramtalanítás, Kényszerített leállítás és gyorsítótár törlés megvolt, de nem segített.
-
YouTube Kids-ből létezik Revanced vagy Morph vagy bármi okosított verzió?
-
stefi68
addikt
A támogatott linkek megnyitása Morph, és RV appokban be volt állítva, mint írtam is.
A böngészőben, Face + Messenger appoknál engedélyeztem a megnyitást külső alkalmazással. Így már azokban jelenik meg. Ez volt a "varázslat".Köszi mindkettőtöknek!
Mondjul azért érdekes, hogy pl. megosztásnál nem jelennek meg a YT alkalmazások.

-
Ahogy írták Telefonbeállítások, Alkalmazások, Youtube Morphe vagy Youtube reVanced, Megnyitás alapértelmezés szerint és itt kell engedélyezni minden támogatott yt linket.
Telefon gyártónként más lehet a menüpont neve, pl Xiaomi-n nagyon el van dugva, de így kell. -
Szia!
Egyszer kell az az Alkalmazásinfónál - Alapértelmezések, a támogatott webcímeknél az összes bekapcsolása, valamint a böngészőben is bekell állítani (én Soul-t használok) a Lejátszás külső alkalmazással vagy Külső lejátszóval, Hivatkozás megnyitása alkalmazással, stb..
Face nincs nálam telepítve, ezért azt nem tudom pontosan, de gyanítom, hogy ott is van hasonló beállítás.
Ezután menni fog. Én a Morphe verziót használom. -
stefi68
addikt
Sziasztok!
Van rá mód, hogy a böbgészőből, Facebook-ból, Messenger-ből a YT linkek a YTRevanced, YTMorphe alkalmazásban nyíljanak meg?
Már minden általam ismert módszert kipróbáltam, de sehogy nem jön össze.
Megosztásnál sem jelennek meg ezek az alkamazások...
Eredeti YT app letiltva, Támogatott linkek megnyitása engedélyezve.
Valami ötlet?Áthidaló megoldásként: LinkSheet v. URLCheck
-
Elemental
addikt
J-hc már csak morphe buildeket fog feltenni? Egy ideje csak abból van újabb.
-
Dr.NX
veterán
j-hc-nál mintha lemaradt volna a Youtube Music Morphe.
Reméljük csak véletlenül.
https://github.com/j-hc/revanced-magisk-module/releasesViszont ez az Obtainium érdekes, próbálta valaki?
Egyszerűsíti a frissítést, kb. mintha a Play Store-ból frissítenél.Én most úgy csinálom, hogy kedvencekből megnyitom a j-hc release-eket és lementem, megnyitom az új apk-kat, de nyitott vagyok új, egyszerűbb megoldásokra.
-
crok
Topikgazda
Itt van az összes APKMirror-on - ezek meg mind A16+-osak
Bár az AAAD leírása alapján nem sok reményt fűzök hozzá..
Android 14+: Versions below 2.0 are not compatible, compatibility still uncertain under 2.x.x, consider using AAWireless USB Dongle for making the apps available on Android Auto -
Elemental
addikt
Köszi!
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Látom, megjelent j-hc oldalán a morphe yt. Ha ezt fel akarom tenni, előbb a szintén j-hc féle revancedet le kell szedni, vagy rá lehet frissíteni?
-
crok
Topikgazda
Este ránézek, én már a sixstrings-es autobuild-et se akartam igazából beletenni. A sokadik ami ugyanazt csinálja lényegében. Egyébként amiből forkolva van az is a j-hc-ből van forkolva.. és már a j-hc is build-el Morphe patch-elt Youtube-ot jó ideje..
zeon.hu: és előtte feltetted a workaround-ban írt Google installer-t és azzal telepítetted fel?
-
Dr.NX
veterán
Az összefoglalóban ez a sixstrings már nem aktív:
https://github.com/sixstrings/revanced-morphe-magisk-module?tab=readme-ov-file#revanced-and-morphe-magisk-modules---apksHelyette ez van:
https://github.com/sixstrings/morphe-revanced-builder/releasesebből forkolva:
https://github.com/peternmuller/revanced-morphe-builder/releasesGondolom előbb-utóbb célszerű lesz átírni az egészet a Revanced központúságról a Morphe irányába.
-
crok
Topikgazda
..es az AAAD GitHub leirasaban levo 2 workaround egyike se mukodik? Roviden a Google Package Installer-t kellene hasznalni az alkalmazas apk telepitesere.
Meg en most feltettem a legutolso AAAD-t es enged egy alkalmazast letolteni, kikeresed mi kell es install gomb mellette. Alul volt egy 1-es zold gomb, az irta hogy 1 app per ho meg hogy licensz ennyi meg annyi de az nem az install resze. -
zeon.hu
nagyúr
Egyelőre feladom...
AA-n ugyan megjelenik az AAStore-al felrakott CarTube, de mindössze annyi látható benne, hogy "nincs új üzenet".AAAD pedig elvileg havi 1 ingyenes letöltést enged, de valójában az se megy, rögtön kéri a pro verzióra frissítést.
Addig viszont nem szeretnék fizetni érte, amíg nem tudom biztosan, hogy megfelel nekem.
(Sok alkalmazásért fizetek/fizettem) -
zeon.hu
nagyúr
AABrowser mennyire biztonságos?
Azzal állítólag ki lehet tenni (többek között) a yt-ot Android Auto -ra. -
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Az Iphone elég zárt, oda egy reklámszűrt böngésző a legjobb alternatíva? Mondjuk a Brave - ha van iphone-ra - YouTube-ozni.
-
ArthurShelby
addikt
-
crok
Topikgazda
..és éjjel jött ki egy mégújabb: v0.3.13.2.250932
-
crok
Topikgazda
ReVanced GmsCore update - v0.3.13.1.250932 innen leszedhető - belépési hibákat javít alapvetően.
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Feliratot szeretnék letölteni YouTube-ról. Van egy kiegészítő ami jó lenne de limitált állítólag. YouTube subtitle downloder, ami jól látom limites. Ehhez hasonló nincs esetleg vagy más megoldás?
-
Cs1csó
titán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Gyakran és aktívan frissül, szinte a legfrissebb YouTube és YouTube Music APK-t használja.
Plusz beharangozták, hogy a ReVanced a "végét" járja, előbb-utóbb nem lesz frissítve, nem tudom mi a sztori pontosan de egy fontos arc kiszállt, ellentétek is voltak a fejlesztők között stb.
A lényeg, hogy a Morphe friss és most tolják nagy elánnal.Persze akinek van a ReVanced fenn és minden heppi az használja, de jó ha tudja, hogy ha jön a gebasz akkor ne pánikoljon és várjon a lehet soha nem érkező frissítésre ami az adott gebaszt megoldja, hanem uninstallálja és tolja fel a Morphe-ot.
-
zeon.hu
nagyúr
Revanced rávehető valahogy, hogy menjen az Android Auto -val?
A listában nincs benne, AA fejlesztői beállításban engedélyezve a külső forrás, King installer-el telepítve, de mégse... -
aprokaroka87
nagyúr
köszönöm.
Igen Android 10 óta nativan AV1.
illetve Android 15 környékén meg jött egy váltás, mert a vlc féle davd1 codecet kezdték el támogatni, ami sokkal hatékonyabb lett.
Persze az is szoftveres.
Annyi hol play szolgáltatások frissítésen keresztül ezt Android 11-ig megkapja visszamenőlegesen a rendszer. -
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Végigolvastam az issue-kat.. Szerintem az ExoPlayer szarakodásai miatt nincs benne és ezért nincs codec hanem felbontás választás. AV1 ExoPlayer-nél szoftveres mert tud(na) hardverest de nem valami megbízható (pedig elég régen bent van támogatottként (2019)). A developer.android.com-on levő leírás szerint A10+ az AV1 decoder support viszont ennél ugye jóval lentebb is működik a NewPipe (A5+ telepíthető/használható).. így úgy vélem ezt a support-ot azért nem teszik bele mert túl sok lehetőség van rá hogy hibás lesz, egyszerűbb simán kihagyni. Nem csak a Youtube-ot lehet használni (van mellette másik 4 szolgáltatás amit lehet) így gyanítom a túl sok munka - kétes megtérülés - túl sok hibalehetőség vonalon elbukott.
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
@crok, az összefoglaló off részébe nem teszed be esetleg az iOS opciót?
https://github.com/dayanch96/YTLite
Feltenni sideloaddal a https://sidestore.io/ vagy https://altstore.io/ appokkal lehet. -
aprokaroka87
nagyúr
Annak technikai oka van hogy pl a newpie nem tudja kezelni az AV1 kodeket?
3GP, H264, WEBM van csak.
Pedig az eszköz támogatja hardveresen az AV1 4K@60 fps-t. -
crok
Topikgazda
Megérkezett a BravePipe frissítés is a NewPipe után: v0.28.2-2.6.0
Tegnap volt yt-dlp frissítés (yt-dlp 2026.01.29) is így szerintem mostmár nagyjából körbe lett dolgozva a legutóbbi nagyobb Youtube változtatás. -
svgyula
addikt
Szia! Csak kérdés miért nem a TV-re telepítetted? Ott adsz engedélyt az alkalmazásőrben és biztosan frissül! Nálam egyiknél sem volt gond sem a droid 11, 12 és most a 14-nél a frissítéssel. A felirat más tészta, de nincs semmilyen hibaüzenet!
Lehet, hogy a box nem engedélyezi a külső alkalmazásoknak a nem kugli oldalról a frissítést! Így lehet minden alkalommal(frissítéskor) a teljes telepítés a megoldás. -
zeon.hu
nagyúr
Can't process intent: tv://external?package=org.smarttube
.stable#Intent;action=android.intent.action.MAIN;category-andr...
SmartTube minden indításkor ezt dobja.Mi lehet ez?
(Elindul, működik is, csak frissíteni nem lehet még most sem)TCL tv egyébként, de az alkalmazás Telekom Boxon van.
-
crok
Topikgazda
Van róla egy csomó issue - írj hozzá valamelyik relevánsabbhoz a fejlesztőnek.
BTW sokan írják hogy a 30.48-al még ment úgyhogy vélhetően azóta vagy a kódban ésvagy a Youtube backendben volt valami változás.. -
svgyula
addikt
Szia! Nem pont ezzel kapcsolatos a kérdésem. A smartube-ban eddig be lehetett állítani a feliratok nyelvezetét magyrra is. Sőt a galiba utáni kiadásban is benne volt! Most TV-t cseréltem(nagyobbra TCL 55P8K) itt volt az android frissítés után a hibaüzenet amit fentebb írtam. Mivel erősen ajánlott a verzió frissülés után egy gyári visszaállítás és azt a pár beállítást nem egy ördöglakat végigcsinálni megejtettem. DE! Most igaz működik tökéletesen a smartube de már csak ~10 felirat nyelvet lehet kiválasztani de nincs már a magyar benne. Szerinted ezt a fejlesztő kifelejtette vagy szándékosan kivette/korlátozta? Nyilván beszélek nyelveket és nem gond csak hát jobb volt amikor a "willage people" angol ugatást fordította és nem kitalálni kellet, hogy mit hablatyolnak a matócsibácsi féle gyapotmunkások, magukat "híres tudósnak beállítva" csak a beszéd nem megy
-
meridaharcos
senior tag
Jelentőset frissült a Morphe. Reddit támogatás, verziószámok kijelzése. Szintén nagy változás, hogy mostmár apkm-et is elfogad.

-
svgyula
addikt
Ezt én is tudom. Nem ezért irtam, hanem azért ha elszaporodik az új platform és arra lesz igény akkor nem a régebbi rendszerre fog frissíteni a fejlesztő. Nyilván engem nem érint de sokan vannak még régebbi rendszeren mert az android TV nem azonos a telefonokon futó androiddal ahol dobálják a verziószámokat, cserélgetik az elérési utakat, hogy a lúzerek az gondolják ez milyen fejlett alkalmazás
. A TV nagy része android 11 jobb esteben 12. Nekem 2025-ös TV decemberben kapott android 14-et. Nem jobb nem szebb csak más a menü grafikája........ -
Ezzel ne foglalkozz, annyi, hogy a csomagban régebbi target platform van megadva, ez önmagában nem jelent semmit. Inkább lehet gond, ha a youtube változásait nem követi a fejlesztés.
(A telefonomra (S24, Android 16) több olyan programot tettem fel vásárlás után, ami eredetileg 2.1-es (!) Androidra készült, egyik telefonomról a másikra hordoztam, eddig mindig felment az előző telóimra mentésből, de erre nem volt hajlandó, csak külső programmal. Tökéletesen működik mind.)
-
svgyula
addikt
Ma megjelent az első intő jel a smartube telepítésekor. A TV megkapta az android 14-et. Csináltam egy gyári visszaállítást. Aztán a smartube telepítésekor már feljött a telefonoknál ismert szöveg "ez az alkalmazás egy régebbi android verzióhoz készült és lehet nem fog megfelelően működni". Lehet ketté fog szakadni a fejlesztés, vagy egy idő után vagy az új, vagy a régi androidot futtató TV-nél lesz gond? Eddig hiba nélkül megy bár csak keveset próbálgattam, mert nem kevés a beállítás amit újra kell csinálni.
-
Az mennyire normális, hogy a NewPipe most már majdnem minden videó elindítása után azt írja, hogy a videó nem elérhető, az app újraindítása után meg lejátszik mindent? Pár nappal ezelőtt még nem csinálta ezt. A youtube kavar be a nem hivatalos appnak, vagy nálam van valami hiba?
-
Nekem bejött a NewPipe, köszi a tippet!
Kicsit savanyú, kicsit sárga, de azt kb. tudja amire én szeretném használni.
-
xy.zsolt
őstag
kipróbáltam a morphe-ot, de végül maradtam a brave alól indított yt-nál
Rögzítettem is a kezdőképernyőre -
crok
Topikgazda
Nem tudok róla, hogy halódik a ReVanced.. a Youtube része talán.. Ugyanis kiváltak a ReVanced alól páran akik a Youtube patch-elésén dolgoztak főleg - leírták miért (a fő fejlesztővel volt mindenkinek gondja) és itt össze van szedve még pár infó és itt a "másik oldal" vagyis a ReVanced fejének szemszögéből a szituáció - és újragondolták a Manager-t. Ebből lett a Morph. Miben tér el? Csak Youtube és Youtube Music van (egyelőre) a terítéken viszont abból magasabb verziók vannak támogatva, integrált a SponsorBlock, van Dislike, van csúsztatásos kontrol és ki lehet kapcsolni a Shorts-okat. Saját MicroG is van MicroG-RE néven (Egyelőre nincs olyan eltérés a ReVanced MicroG és eközt ami miatt eltörne). Az RVX-ből még nincs minden patch benne de dolgoznak rajta egyébként.
A "halódik" kérdésben annyiban lehet gond hogy ha nem szedi össze magát a ReVanced megmaradt gárdája akkor nekünk (halandóknak) lehet nem marad más csak a Morph ha Youtube-ról van szó.
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és az