Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Hát komolyan vagy tizedjére olvasom el amit írtam de ha megvakulok SE találok benne semmit ami miatt meg kellene sértődj. Pont azért írtam mert én feleslegesnek látom a Telegramot nézni ha ugyanazt mutatja mint a project saját GitHub oldala. De akkor nézzed onnan, nyilván szíved joga. Ha nem topikgazda lennék is pont ugyanezt pont ugyanígy írtam volna, ugyanolyan felhasználó vagyok mint te vagy itt bárki más.
-
papp54
aktív tag
https://t.me/rvc_magisk
Én ezt használóm
-
crok
Topikgazda
Ha valakit érdekel itt az oka miért hagyta abba inotia00 az RVX-et.
Viszont lett helyette egy új, nem Revanced alapú de Youtube és Youtube Music patch-elésre való alkalmazás: a Morphe! Ebben inotia00 is részt vesz mint közreműködő (a források GitHub-on itt lesznek a Repo-kban). Egy másik RVX alternatíva a RVX by Anddea fork. -
crok
Topikgazda
inotia00 Revanced Extended-hez itt az új patch: v5.14.1
Viszont rossz hír: ez az utolsó nagy frissítése..
Final release before EOL. This sentence will be updated once README.md is finished.
És a GitHub readme-hez már ott van a commit hogy leáll vele. -
zeon.hu
nagyúr
Google tv-n vajon miért nem tud frissülni a smarttube?
"Az alkalmazás nincs telepítve"Korábban ment, mielőtt gond lett volna vele.
-
-
rushty
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Köszi, egy régi verziót, amit már engedett patchelni működik.
A frissítést hol tudom kikapcsolni? -
Nálam a revanced managerrel [link] patkolt YouTube 20.12.46 gond nélkül teszi a dolgát, ha nincs kedved vesződni vele, itt találsz kész verziót(github/shekhawat/revanced yt).
-
whiskeys
őstag
Kizárt dolog. Komplett filmre keress rá. Pl törökre. Nem működik.....
Pl.
Ezt nézd meg -
svgyula
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Nálam az elősn is van. PC win11 firefox. Ritkán vagy inkább soha, nem nézek egérmozin feliratos videót.
-
headhunter
addikt
-
svgyula
addikt
-
whiskeys
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Nemcsak mobil YouTube hanem PC YouTube is behalt mindennemű programon át. Csak az eredeti feliratot játszotta le...
-
headhunter
addikt
válasz
whiskeys
üzenetére
Erre már én is rákérdeztem másik topikban: [link]
Nálam össze-vissza működik, volt olyan amikor elég volt egy felirat tiltás utána magyar felirat kiválasztás és emlékezzen a beállításra off-on bekapcsolás, de most ez sem segített.
Máskor a videó pár perces lejátszása után megjelenik a magyar felirat.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ezt a telepítést érdemes elvégezni? [link]
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Felirat Automatikus magyarra generálás nálatok sem működik?
-
A Metrolist a zenéket a youtube-ról streameli, csak onnét?
Ha igen, akkor jól gondolom, hogy a minőség erősen ingadozó? -
headhunter
addikt
Frissítés alatt megjelent egy "új menüpont"?
Install ATV/Amazon Bridge
-
pinnacle
nagyúr
SmartTube-on hol lehet beállítani azt, hogy ha TV-re váltok (boxon használom) akkor megálljon a lejátszás? Egyébként a rengeteg alapbeállításon érdemes valamin változtatni? Persze vigyázni kell, egyszer addig állítgattam, ami után már csak nagyon lassan töltöttek be a videók, csak "karikázott".

-
crok
Topikgazda
A ma hajnalban kiadott 30.64 Beta-ban javították a backup -> restore dolgot
de a v30.59s announcement-jében láttam a manuális megoldást rá:How to restore the old local backup to the new version:
- Install any file manager from the store (e.g., X-plore)
- locate 'data' folder (usually located in the root of your local storage near Downloads, etc)
- open context menu and locate 'create zip archive', the name could be arbitrary
- locate the created zip, open its context menu, and select 'share'. As a receiver, select SmartTubeVan egy videó és feltöltve a hogyanról Telegramon itt.
-
crok
Topikgazda
Es a 30.59 beta is kijott. Ugyhogy szerintem ez a dolog le is csengett, innentol nem irom a release-eket.
-
Valóban, a régi nem tud frissülni 30.70-re.
-
crok
Topikgazda
A fejlesztő is azt írja hogy töröld.. akkor..? Gondolom tudja miért mondja..
Egyébként azért adja fel mert a frissítési metódus nem változott így a régi ugyanott keres frissítést ahol az új.. viszont mivel az új pkgid már más így nem mint frissítés fog felmenni hanem mint új alkalmazás. Backup ha vissza akarod tenni a beállításaidat aztán tedd fel az újat. -
Dr.NX
addikt
Töröld.
Még mindig csak ez a hivatalos forrás:
https://github.com/yuliskov/SmartTube/releases -
crok
Topikgazda
Itt lesz a SmartTube fejlesztő válasza Telegramon a mi történtre - nem túl bőbeszédű, beszedhetett valamit a fejlesztőkörnyezetet futtató rendszere és elképzelhető hogy a régi privát kulcsát használták. Ezért most lepucolt mindent, üres környezettel kezdett és mindent is áttol VirusTotal-on innentől.
-
crok
Topikgazda
SmartTube 30.56: ez első GitHub-ról is tölthető beta az új aláírással. Hivatalos hír még mindig nincs egyébként (csak ennyit írt az új tesztverziókról eddig) de annyi ismert hogy a 30.43 és 30.47 verziókban volt becsempészett library és kicsi az esély hogy pl. fiókinformációhoz juthatott volna (a fiókhasználat jellegéből adódóan). Ez mindkét verzió stable is volt egyben, az előtte levő utolsó stable ami még "tiszta" volt az a 30.19, ezt a Google Play Protect sem jelöli veszélyesnek. Ugyan kitakarította GitHub-ról az összes APK-t már de ha valakit érdekel szivesen megosztom ezeket az APK-kat (nekem megvannak mert leszedem mindig mindet).
-
Dr.NX
addikt
Szuper!
Átnéztem még párat, ezek szerintem már kivehetők.
Redditen rákerestem, nem működnek.
VueTube Feb 23, 2023
PowerTube Jan 23, 2022SongTube ?
Mar 27, 2024
Errőle nem találtam infót, de ez is jó régi. -
crok
Topikgazda
Közben úton van a hivatalosan kiadott 30.56 és a folytatás (még nem letölthető).
-
Dr.NX
addikt
Update a PC-s letöltőkhöz az összefoglalóból:
The yt-dlp GUI included in Videomass has been moved to Vidtuber project, a new GUI designed exclusively for yt-dlp.
Vidtuber provides exactly the same features developed to date for Videomass, but will also be more user-friendly and already includes various installation methods. Please visit development page for more details and downloads: https://github.com/jeanslack/Vidtuber.https://projectlounge.pw/ytdl/ nem üzemel, helyette a https://cobalt.tools/ -t ajánlja.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
meridaharcos
üzenetére
Megvárom, amíg kijön GitHub -on.
-
meridaharcos
senior tag
Verziót nem tudnék mondani, de Redditen olvastam, hogy kint van az új.
Ezt az oldalt linkelték. -
crok
Topikgazda
válasz
meridaharcos
üzenetére
A 30.56? Az nem tudom mi lehet mert GitHub-on nincs fent.. mas is kerdezte mar [link]
-
zeon.hu
nagyúr
Thx!
Ha megjelenik, kérünk majd egy jelzést róla!
-
crok
Topikgazda
Fontos SmartTube hír - akit érint:
A fejlesztő elképzelhetőnek tartja hogy kiszivároghatott az aláírókulcsa így új kulcsot fog használni innentől. Ez azzal jár hogy a kulcsot lecserélve megváltozik az aláírás így a "régivel" aláírt alkalmazás már nem fog frissülni.. az új pedig már más pkgID-t is kap egyúttal így az új a régire nem frissítésként megy fel hanem mint teljesen új alkalmazás (újra be kell lépni, újra be kell állítgatni majd..). -
válasz
meridaharcos
üzenetére
Nagyon köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez a világ 9. coddája
Egyébként azért adja fel mert a frissítési metódus nem változott így a régi ugyanott keres frissítést ahol az új.. viszont mivel az új pkgid már más így nem mint frissítés fog felmenni hanem mint új alkalmazás. Backup ha vissza akarod tenni a beállításaidat aztán tedd fel az újat.