- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bp15
junior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Végig az N78-as 5G-ről volt szó.
Most pedig már csak 5G-t ísz, ami lehet N1 vagy N28 is.
Optika nélküli N78 lenne a yettelnél bárhol? Kétlem...
-
szkaroly
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem csak elvileg. Pár hete nálunk is van 5G, de se optika se más vezetékes net nincs még a közelbe se.
-
dredjudge84
őstag
A 900-at érdemes belefogni a többi sav közé? Az nem húzza le a sebességet?
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
N78-hoz dedikált külön antenna kell.
Csak az N1 és N28-at tudják távolról "egy kattintás" módszerrel bekapcsolni.
N78-hoz ilyen tégla antenna kell: kép -
csernak75
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Pont hogy a lassabb N1,N28 at lehet a modernizált bázisokon bekapcsolni. Az N78 at egy külön kis kocka egység (AAU) biztosítja. Ami csak azt sugározza, ahova felrakják van N78 ahova nem ott nincs. És az maga több millió ft ha jól tudom.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Antenna szinten szerintem a Yettel már eleve 5G SA / NSA képes eszközöket rak fel.
Az SA meg tulajdonképpen jelenleg csak bizonyos díjcsomagokhoz érhető el, ami gondolom azt jelenti hogy a " mag szól az adott antennának hogy az 5G SA-ra enged fel az ügyfelet " -
bp15
junior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tehát a mondandód elején leírod, hogy az N78 az nem igényel befektetést (hiszen modernizálták az állomást) a mondandód másik felében eszedbe jut, hogy az optika nélkül az N78 semmit sem ér…vagyis mégsincs felkészítve az állomás N78-ra, ….tehát mégsincs a befektetés befejezve…
-
dredjudge84
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én úgy tudom hogy a natív 5g-t SA módban egy saját mag vezérli, míg NSA módban a 4g mag, ezért működik a CA. Gondolom a saját mag az nem egy szoftverfrissítésből terem, de lehet rosszul tudom.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem hinném hogy itt az n78 a befektetés, hiszen ahol volt hálózat modernizáció, ott már valószínűleg eleve 5g képes a teljes antenna és hardver rendszer, az n78-at elvileg szoftveres úton is lehet kapcsolni, viszont nem árt mellé optikai kábel.
Azt nem tudom hogy falvak meg kisebb városokban mennyire van jelen az optika, de van egy sanda gyanúm hogy ott inkább annak hiánya lesz a hátrány. -
dredjudge84
őstag
Kiprobaltam, be tudtam állítani a telefonon az 5g only módot otthonnet kártyával. Sajnos így nem működik az internet szóval biztos hogy a szolgáltatói oldalon is kell engedélyezni valamit. Átvágott az ügyintéző a múltkor.
-
Dave1984
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Tudom épp ezért én nem a nagyvárosokat nyomatnám N78al hanem a kisebb településeket,Tény minimum 2szer ennyi bázisállomás kéne a normális lefedettséghez, tehát soha nem lesz..
Az a baj ezt én is tapasztaltom itt Tolna megyében is hogy 2 falu között van egy bázisállomás lakatlan területet szépen lefednek beérsz a faluba bemész egy házba máris nincs térerő
És eddigi tapasztalataim alapján még a Yettelnek a legjobb a lefedettsége ennek ellenére is..
Tolna megyét járom leginkább. -
dredjudge84
őstag
Gondolkodom hogy lecserélem az otthonnetet egy flottás korlátlan netre (számlakontroll), ezeknek valahol meg lehet találni az ászf-ét? Átolvasnám mielőtt aláírom az egy évet.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Nagyobb városokban van 10 féle alternatíva és nem tudják olyan könnyen lehúzni az előfizetőket, mint ott, ahol nincs jobb. Gondolják a hülye úgyis fizet, mert kénytelen, ha akar valamit. Vidéken kb egy megye kap 1(-2) gyenge 4G tornyot, amit kiraknak valami tanyára, aztán persze, hogy messze van a lakott területektől. Igy kb 20 éves kőkorszaki szinten működik, vagy annyira sem, de megtehetik.... Véletlenül sem tesznek fel egy erősítőt, nehogy jobb legyen.
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A 23ezres Kazincbarcikát 2bázis 6cellával fedi le a Yeti.
Amit SA-n kibírok préselni belőle az pont max 600Mbit.
Tele van a város Gbitet adó szolgáltatóval.
Kábeles One 1000Mbit, Telekom optika 4Gbittel, helyi szolgáltató 1Gbittel. Most hazajöttem az ünnepekre és meglepődve látom, hogy a házunkban 2 lakónak is OtthonNete van. Ezek szerint más se akar kábeleket a lakásba. -
leo81
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ennek csak örülni lehet. Itt Zalaegerszegen eddig 5 bázison telepítettek N78-at, egy esetben csak 1 cellát a 3ból (?). Megyeszékhelyen, 55 ezer lakossal sincs mindenhol N78. Az áthangolás témával inkább a sok új, Dunától keletre eső helyekre gondotam...
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Budapesten van jó pár olyan N78-as helyszín ami N1-el kezdte.
Bekapcsolták N1-el aztán kb fél év elteltével N1 off és felrakták az AAU-t. -
Dave1984
őstag
Ahol lakom szintén így van jelenleg,Ha N78 gyenge,átvált N28ra,amivel lassabb a sebesség mintha only 4Gn lennék, szóval nem is használom mobilon az 5gt.Igy semmi értelme.
@aprokaroka87: Falvakban kisvárosokban lakók miért érnek kevesebbet,mint aki nagyvárosban lakik?
Falvakban is ugyanúgy van igény a gyors vezeték nélküli netre!
Persze értem én, hogy a cégnek anyagilag nem igazán éri meg ezért nincs, szerintem nem is nagyon lesz.. -
leo81
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az, hogy csak bekapcsolják az N78-at? Tuti nem.... A mostani modernizált bázisokon egy software-s módosítással hangolják át a meglévő LTE sávokat 5G-re. Ezért is lehet ilyen gyorsan, ilyen sok helyen egyszerre indítani. Az N78-hoz felhotdóhálózat, optikai kapcsolat is kell(ene) (mert létezik micros N78 bázis is), illetve hardware telepítés is, ami időigényes... Ezt csak indokolt esetben vagy frekventált helyen telepítik. Nem fogják szórni százával, mint az N1-et vagy az N28-at.
-
aprokaroka87
nagyúr
Arra egyébként mennyi az esély hogy ott ahol a kapacitás igényli, bekapcsolják az N78-at, az N1 vagy N28 mellé?
-
dr9
tag
A yettel térképén az új pontok még mindig n78, vagy már ők is elkezdték az n28/n1-et?
-
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak semmivel nem lesz jobb,mint a másik kettő ha N28,N1 el szórják meg az országot.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Csaba197412
üzenetére
Szerintem minden olyan helyen lesz majd 5G, ahol volt hálózat modernizáció.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem valószínű, hiszen keleten pont nincs a yettelnek b20-as aktív eleme.
-
Landsmann
addikt
Az egész keleti fertályban megjelent az 5G. A Dunántúl kissé lemaradva, úgy látom.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
Csaba197412
üzenetére
Igen, határozottan jobban muzsikál az 5G eszköz a fejlesztés óta. Türelem gyors és stabil netet terem

-
4Grider
félisten
válasz
martongunar
üzenetére
Ahogy az az ajánlatban szerepel...
-
Feleségemnek elfogyott a netje, gondoltam veszek neki erre tudtam küldeni ingyen egy gb-ot. Mi ez a yettelnél és hogy működik, mennyiszer lehet használni?
-
4Grider
félisten
válasz
tuto558
üzenetére
A telekomnál az a tapasztalat, hogy a multisim-et 90%-ban a korlátlan net megosztására használják, a multisim-ek 70%-a hívásfogadásra nem alkalmas eszközben csücsül. Mára ezért a telekom megszüntette azt a lehetőséget, hogy a multisim-en hívástiltást aktiváljon, mert nagyon nem arra használják, amire való.
A multisim-el az itthoni környezetben az a gond, hogy a három nagy szolgáltató egyikénél sincs arra lehetőség, hogy egy hívószámmal több aktív sim is lehessen a rendszerben. Ezért a telekom a multisim-et külön hívószámmal oldotta meg, arra átirányításokkal illetve hívószám hamisítással oldják meg a fő számot. Próbálj meg multisim-ről sms-t küldeni, vagy azon a főszámmal fogadni... -
MadMancs
veterán
válasz
tuto558
üzenetére
...Nem volt vele soha lehetőség a fő kártya hívásainak fogadására vagy hívásindításra...
Dehogynem. Kb pont ez az lényege adatmegosztás mellett. Ezért is lenne lényeges okosórákhoz. Ellenkező esetben tökmindegy lenne milyen sim van az órában csak legyen net.
Egyedül SMS nem megoldott. Fő számra érkezett megkapod de küldeni csak a technikai számmal lehet.
-
tuto558
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Multisimnek nem kell feltétlenül korlátlan adatmegosztást jelentenie, sebességet pl ugyanúgy lehetne korlátozni okoseszközökhöz, mint T-nél. Adatmegosztó SIM egyébként is csak az adatkeret megosztására használható. Nem volt vele soha lehetőség a fő kártya hívásainak fogadására vagy hívásindításra, így a multisim és adatmegosztó között összefüggést nem látok, más a céljuk.
Hogy miért akarná bevezetni a Yettel? Egyrészt ezzel nagyobb előfizetői réteget érnének el, QoL upgrade lenne ha nem kell mindenhova cipelni pl a mobilt, hanem elég lenne az okosóra is anélkül, hogy arra külön telefonszám és előfizetés lenne.
Illetve az Apple Watch is egy jó indok lehet, ugyanis arra csak azok a szolgáltatók kapnak viszonteladói licenszt, akinél elérhető multisim megoldás. Nem véletlenül csak a Telekomnál lehet kapni őket.
Kb 1 éve volt egy beszélgetésem, ahol a Yetteles ügyintéző azt mondta hogy folynak a tárgyalások az Apple-el és ezért láthatáron van a multisim bevezetés is a jövőben, de ezek szerint ebben azóta se történt akkor előrelépés.Másik kérdésre: Telekomnál és One-nál 50 fps-sel mennek a sport csatornák. A többit nem ismerem.
-
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok. Nemsokára le fog járni a Yettelnél a hűségem és erősen gondolkodok hogy áthordozzam a T-hez a számom. Tudjátok esetleg, hogy van-e bármi hír multisim megoldással kapcsolatban, mikorra tervezi a Yettel bevezetni?
Valamint akinek van YettelTV-je: a sport csatornákat továbbra is 25 fps-sel leheg megtekinteni 50 fps helyett? -
CellWalker
tag
válasz
unthinking
üzenetére
Ahogy azt fent is mondtam, ez egy első generációs otthonnet előfizetés, néhány nappal a megjelenése után lett kötve. Egy éve valami adminisztrációs hiba folytán megemelkedett az ára, megreklamáltam, visszaállították, jóváírták.
Van 5G, de ha kicsit feljebb tekersz az oldalon, azt is megmutatom, milyen ügyféloldali fejlesztés kellett hozzá, hogy ez itt jól használható legyen. Egy mikrotik Chateau 5G ax sem éppen olcsó, a házi barkács ellenére kb 300kHUF befektetésről beszélünk. Azóta viszont atomstabil, minden régi szenvedés megszűnt az olcsóbb, korlátolt eszközökhöz képest.
-
tomp
félisten
válasz
unthinking
üzenetére
Akkor én csendbe maradok az SA képes OtthonNet kártya eszköz nélküli 800Ft-os havidíjjal.

-
unthinking
tag
válasz
CellWalker
üzenetére
Azért durva hogy CellWalker fizet 4770-et Krystal_s meg 9550-et.
Ha nincs 5g akkor érthető.
Krystal_s tarifája miért ilyen magas . . .
-e komfort
- router bérlés kedvezmény hol van? -
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Erre az évre gondolom vége van az 5g bekapcsolásoknak. Bosszant egy picit, mert körülöttem az összes település megkapta, nálunk jóval kissebbek is, csak mi maradtunk ki. De majd 2026 ban!

-
CellWalker
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
Krystal_s
addikt
válasz
CellWalker
üzenetére
Nálunk sincs Publikus IP aktiváló...
Vannak ilyen 7 Mbps beállítások, ami nem tudom kinek és mire jó?
-
CellWalker
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ezek talán igen. Egy kicsit olcsóbb is

-
CellWalker
tag
válasz
magnetron
üzenetére
Ez is egy jó kérdés, a régebbi előfizetések esetében akiknél megmaradt, remélem már így is marad.
Van egy másik, korlátlan hordozható flottás előfizetésem, azon is megjelent, majd egy lejárati dátum is, az időpontot elérve eltűnt ez a menüpont a publikus IPvel együtt. -
CellWalker
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez remek kérdés, mert nem igazán értelmezhető egy korlátlan forgalmú csomag esetében. Egyedüli magyarázat talán az lehet, hogy ez egy ősrégi otthonnet előfizetés, hiába mutat 2024-es dátumot (a modem vásárlás időpontja a helyes), és még annyira új volt, hogy nem lettek rendesen beállítva ezek a paraméterek, azóta meg ott maradt. De ez csak feltételezés.
-
Dave1984
őstag
válasz
CellWalker
üzenetére
Nekem ilyen menüpont nincs
@arcszesz Egyszer már telefonáltam ez miatt akkor levették aztán újra automatikusan megkaptam.
Elengedtem,keveset torrentezek,nekem jó ha max 7Mbyte al jön le nem sietek.
-
MadMancs
veterán
válasz
CellWalker
üzenetére
Na ezt kerestem én is, de nincs már. Jelenleg mégis publikus az IP.
Hiba lesz ez sajnos nem rádöbbenés
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Én arra gondolok, hogy NSA-n rakják rá az ügyfelekre ezt a lassítót mert ott a 4G sávot is pörgeti az ügyfél.
Én SA-n vagyok. Múlthónapban 1,97TB-ot forgalmaztam(80GB volt csak a torrent!) e hónapban eddig 1TB-ot(50GB torrent) és nincs lassítás. -
magnetron
csendes újonc
válasz
CellWalker
üzenetére
Ezt nekem is mutatja hála istennek, de akkor ezt most ki kapja meg és milyen feltételekkel?
-
dredjudge84
őstag
válasz
CellWalker
üzenetére
Mi az a magas forgalmi limit?
-
arcszesz
aktív tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Ha a fiókodban nem tudod tartósan levenni a 7MByte/s lassítás "szolgáltatást", reklamáld meg ügyfélszolgálaton. Nekem is ez volt.
Felhívtam hibabejelentőt, mondom szedje már le ezt róla mert én nem tudom. Azt mondta próbálja de neki sem megy. Továbbítja a kérést a háttércsoportnak. Fél nap alatt leszedték. Azóta jobb lett. Már nem fixen 7Mbyte/s a torrent hanem váltózó, leggyakrabban a duplája 14Mbyte/s ami nekem elég is. -
4Grider
félisten
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
NSA-n vagy SA-n vagy?
Nekem SA-n nincs semmi korlát. -
magnetron
csendes újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a Yetteles ZTE G5B routerrel kapcsolatban. Az eszközt bridge módban használom egy másik router előtt, így a dolga csak annyi lenne, hogy egy külső ip-t adjon a fő routernek, amivel elérem az internetet. A fő router ellenőrzi a netet, és ha nem lenne, megpróbál újrakapcsolódni.
Azonban párszor az történik, hogy a ZTE router új IP-ként egy belső IP-t, ad, pedig a belső DHCP-je is ki van kapcsolva (192.168.0.xx) és így ugyan elérem az internetet, de port forwarding, stb. nem műküdik. Van erre bármilyen megoldás? Köszönöm! -
Dave1984
őstag
-
4Grider
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
Nekem meg az a személyes tapasztalatom, hogy a vezetékes és mobil magyar telekom nemzetközi sávszélessége esténként/hétvégenként már több mint másfél éve gyengélkedik, mert jóárasítottak. Na és, együtt kell élnünk vele, a hanyatló nyugaton ez már megszokott dolog. Nincs olyan mobilcég a világon, ahol nincs legalább tucatnyi qos, mert szükség van rájuk, erre nem egy behalt hálózat volt a múltban a példa.
-
4Grider
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
Azért otthonnet, mert adott helyen használható mobilnetről van szó.
Simán előfordulhat, hogy itt nem qos-ről van szó, hanem a gdrive/onedrive és egyéb felhő szolgáltatások terheléselosztó rendszerének működéséről. Én nagyon sokat használok ilyen tárhelyeket, és teljesen változó, hogy milyen sebességgel érem el őket optikáról. Néha egy ip cím váltás is sokszoros sebességkülönbséget jelent. -
dredjudge84
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ebben a hónapban elsejétől ennyi volt a fogyasztás.
-
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem adat függő,ha úgy gondolják hogy terhelt hálozat alatt használod kapsz qos.
Szerintem nagyon etikátlan...
Vagy ne hívják otthonnetnek,mert megtévesztő! -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
/ hónap?
az nem hinném hogy a tulzott fogyasztásba tartozna -
dredjudge84
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
237gb
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mennyi adatot használtál eddig?
-
dredjudge84
őstag
Tényleg van qos otthonnet alatt is. gdrive linkről max 5 mbyte/sec sebességgel tölt le a telo, pedig speedtest mér 700 mbitet is.
-
unthinking
tag
válasz
MolTol
üzenetére
Ugyanazon a lakcímen elérhető volt a 4g 5960-ért szeptember 30 tól eltűnt és 5g csomagot kínáltak 6960 ért. Elfogadom hogy területfüggő de a régi csomagot akkor meg kellene tudnom kötni ugyanazon a lakcímen.
A basic csomag nem drágább és nem vezették ki csak a weboldaluk nem kínálja fel második lehetőségként. Azt szeretnék ha többet fizetnék. Az eszközbérlet úgy kavarodik bele hogy ha 1 évre vagy 2 évre kötöd meg esetleg nem kérsz eszközt akkor 2000 Ft kedvezményt buksz. -
MolTol
tag
válasz
unthinking
üzenetére
Az OtthonNet basic-nek (is) területfüggő árazása van. Attól, hogy random számokat dobálsz egymás után nem fog kijönni. Két különböző terület árát próbálod egymáshoz hasonlítani. Az eszköz bérletet pedig továbbra se keverd a havidíjba.
-
tomp
félisten
Bp-Hegyeshalom és Bp-Eger-Kazincbarcika utat megnéztem OtthonNet kártyával NR only-n.
A Hegyeshalmi úton nem volt gond ha nem N78-as területen voltam mert ott volt az N28. Hibátlanul megy rajta az SA.
Bp-Eger-Kbarcika úton hiába jelent meg rengeteg kis 5G az semmit nem ér 5G only-n mert oké ott van az N1 de nincs rajta SA! Azaz ha elhagyja az ember az N78-as területet akkor nincs Yettel hálózat.
Ennek vajon mi lehet az oka? N28-at bekapcsolták az SA-ba, az N1-et nem... -
unthinking
tag
Otthonnet Basic 5960 - korrekció áprilisig.
Ha nem kérek eszközt + 2000 Ft =7 960 Ft
+1000 komfort csomag nélkül 8960
Hogy lesz ebből 10550 (ez az aszfben volt)?
Miért nem teszik ki az 5g (6960) és 4g (5960) csomagot egymás mellé? Én akarom eldönteni hogy olcsóbb 4g csomagot rendelek vagy drágább 5g-t. -
CellWalker
tag
válasz
fabiant_05
üzenetére
Bár ez nem a pro max, csak a pro, de úgy néz ki így van.
-
MolTol
tag
válasz
unthinking
üzenetére
Ha egy címen elérhető az 5G-s otthonnet akkor nyilván azt fogják kínálni, nem egy drágább korlátosabb és az erőforrásokat rosszabbul kihasználó szolgáltatást. A komfort csomag kedvezménye valóban lejön a havidíjból és azt mutatja is a weboldal, az eszköz bérlet viszont plusz 2000Ft amiből 1 évnél 1000Ft 2 évnél 2000Ft jön le, tehát ezt is jól mutatja az árazásnál a weboldal. Az inflációs korrekció már más kérdés, de segítek anélkül 9210Ft a havidíj. Szóval az ár amit keresel 9210Ft amíg az inflációs korrekció tart, utána 9550 ha teljesíted a komfort csomag feltételeit, ha nem akkor plusz 1000Ft és erre jön rá a router bérlet díja a hűségtől függően +2000/+1000/+0 (hűség nélkül/1év/2év) vagy nincs router bérleti díj pluszban ha nem kérsz routert.
-
fabiant_05
csendes tag
válasz
CellWalker
üzenetére
Az én esetemben nem tudom, hogy így van-e, mert az alany egy iPhone 15 Pro Max
-
CellWalker
tag
válasz
fabiant_05
üzenetére
Ez utóbbira a magyarázat inkább az ügyféloldali eszköz képességeire vezethető vissza.
Egy példa: Samu A52s csak 4G sávok esetén nem képes azokat felfele irányban összefogni, de ha van egy 5G sáv is, akkor azzal már igen. Tehát, ha van egy B3+B1+B8 kombó, amiből a B3 az elsődleges, csak a B3-at képes használni feltöltés irányban. Ha ez B3+N1+B8-ra módosul, akkor már össze tudja fűzni a B3 és az N1 feltöltési csatornáit.
Gondolom igen sok alsó- és középkategóriás telefonban megtalálható ez a limitáció. -
unthinking
tag
Miért nem lehet Otthonnet Basic csomagot rendelni interneten?
Amikor megadom a címem csak a ZTE 5G routere meg az 5G-s otthonnet elérhető mint opció.
Ászf listában Otthonnet basic 10550 önmagában. Komfort csomaggal -1000 Ft 2 év router bérléssel -2000 Ft a havidíjból. Ez 3000Ft - minusz az inflációs korrekció amit elengednek jövő év áprilisig.
Mi lesz a végleges díja az előfízetésnek?
Miért ilyen átláthatatlan a weboldaluk? Miért nem részletezik rendesen hogyan tevődik össze minden kedvezmény? Miért nem mutatják a teljes árat eszközbérlés nélkül? -
fabiant_05
csendes tag
válasz
rin33
üzenetére
Én most azt tapasztaltam, hogy a köztes csak 4G-s tornyokon az N78 állomások között kapcsoltak fel N1-et a belső lefedettség miatt gondolom, (Szolnokon legalábbis) de szerintem még ez tesztüzem lehet, mert a telefon hol látja, hol nem. Ha eldobja az N78-at, lemegy 4G-re, majd 10 perc után felmegy N1-re, de nehezen. (Viszont meglepett, hogy N1 DSS-en egy mikrós toronynál duplája lett a feltöltés mint 4G-n (100Mbit) és a ping is annyi mint optikainál, 14)
-
Farkassacred
őstag
Jó, hogy bementem végül a Yettelbe, mert mint kiderült teljesen nem is tudtam lemondani ezt a számlára terhelős mobilfizetést online. Le is vonta volna szépen a következő hónapban ugyanúgy.
A helyszínen tiltott viszont minden ilyen emelt díjas és mobilfizetéses marhaságot, legalább most már nyugi van. -
mjuti
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen, köszönöm, ezt láttam, a kérdésem pont erre vonatkozott, hogy online rendelés esetén is - hiába adtam meg minden adatom - ezt itt kell majd aktiválni mint pl. egy benzinkúton leakasztott/vett kártyát?
Ha igen akkor gondolom onnantól indul az 5 nap, nem pedig a csomagpontos átvételtől amint azt visszaigazolják a yettelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi