- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon8200
csendes tag
válasz
VGYke #115740 üzenetére
Szia! Most tesztelgetem én is 5G -s otthonnet csodát, sebességben nálam az átlag 300 Mbps körüli a letöltés a feltöltés kb 25-40 Mbps ping kb 20ms , a weboldalak megnyítása szerintem korrekt gyors stabil, mintha optikán lennék közvetlenül, hordozhatóságot illetően arébb viszem másik kerületbe pl egy mobiltelefonba berakva a simet ott már nem fog menni a net , tehát felcsatlakozik a hálózatra csak nem lesz rajta net. Fontos lehet hogy NAT mögött van az egész Otthonnet tehát nincsen nyílvános ip cím, már aki pl szervert webkamerát stb...szeretne kivülről elérni közvetlenül. Nálam van Digi One optika FTTH így nem kérdés melyiket tartom meg, pláne hogy úgyan abban az árban van mind a kettő legalább is nálunk.
-
Zssom
tag
válasz
szido85 #115747 üzenetére
Ez valószínű a flexi flotta, itt egy meglévő yetteles vihető be. Ott van vakahol az apróbetűs résznél, hogy a hordozás új előfizetésnek számít. Csak úgy tudod bevinni, hogy elviszed másik szolgáltató feltöltősébe, majd onnan vissza, amikor megvan a hordozás és a NMHH-nál is átment a szám az új szolgáltatóhoz. Amikor mész a yettelhez visszahordozni, ott azt nézik, hogy éppen hol van a szám, ha nem náluk, akkor átveszik.
-
szido85
csendes újonc
Sziasztok!
Céges számot kaptam, ami a flottában van, és van lehetőség saját előfizetést bevonni a flottába. Az ajánlat alján szerepel, hogy személyenként 5 előfizetés lehet a flottában, melyből 1 lehet már meglévő, a többinek új előfizetésnek kell lennie. Én 3 már meglévőt szeretnék bevinni. Szerintetek lehetséges ezt megoldani, vagy mondhatom, hogy akkor mindhárom előfizetést elviszem máshova. Számításba veszik, hogy sokkal többet buknának, ha mindhárom előfizetést elviszem, mintha engednék, hogy bevigyem a flottába őket? -
zzola
titán
Előfizetés feltöltősre váltása, most mi az igazság? Személyesen lehet/kell, vagy lehet telefonon is? Kösz. Mert ha csak személyesen, akkor olcsóbb elhordozni, nekem legalábbis.
-
adika4444
addikt
válasz
unthinking #115742 üzenetére
Nem kitolásból korlátozzák (bár a korlátlan mobilinternet lehetőségek vegzálása semmiképp nem szimpatikus lépés), hanem azért, mert a One-nal és a Telekom-mal ellentétben nincs vezetékes lábuk. Márpedig legyen akármilyen csúcshálózatuk, a rádiós kapacitás véges és drága, az otthoni internet stabilitása pedig elengedhetetlen fontosságú, ha alternatívát akarnak jelenteni a másik kettő, sokszor FTTH-jával szemben.
Ha korlátlan net kell, akkor flotta, pl. iQpro, amíg nem gáncsolják ki, utána meg majd valami mást kell keresni.
-
Lacpac
őstag
válasz
Benne van a nevében, otthonnet. Nem mobilnetnek szánják, hanem a vezetékes net alternatívájának. Ha megfejelnék egy jó kis QOS-el, nem sokan választanák. Csak akinek nincs más. Ezzel piacot veszítenének.
Nálam sem azért van, mert miért ne, hanem azért mert a 80/5-ért fizethetnék 2x ennyit, amiből jó ha meglenne a 20/2. Este meg 2/0,5 3-4000-es pingel...
Igy meg örülök a 200/50-nek...
QOS-el jól alámvágnának, 2 gyerek, megy mindkettőnél az online filmnézés, mi is szoktunk... nem szeretnék filmezős beosztást itthonra.
Ha mobilnet kell, akkor nem az otthonnetet kell választani, vagy a korlátait figyelembe venni, és azzal használni.Ja, gyere hozzánk ONE előfozuval, 720p akad a mobil hálózaton.... szóval a korlátozás ott is megvan. Hordozhatod, de minek.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Az otthon net eszközök mennek áram nélkül?
-
unthinking
tag
OtthonNet korlátozása nevetséges amikor a one-os csomag hordozható mindenféle idiótaság aktiválása nélkül. Yettelesek is tudnának QOS-t pakolni a hálózatra. Mi értelme a mobilhálózatnak amikor pont a legnagyobb előnyét korlátozzák a hordozhatóságot.
-
trec12
addikt
válasz
VGYke #115740 üzenetére
1.) Ha jó az 5G lefedettség ahol használod ott jó lesz a szolgáltatás de ahol van optika ott nem is kérdés melyik.
2.)Hol tudom használni a Yettel otthoni internet szolgáltatásomat?
Az OtthonNet Basic és OtthonNet tarifákat alapesetben az adott irányítószám területén tudod használni. Az OtthonNet Bárhol Mód segítségével azonban lehetőséged van az internetedet Magyarország területén belül hordozni és használni, ahol áram van. Ezt 30 naponta 10 napig ingyenesen megteheted, de ha több napot töltenél otthonodtól távol, akkor 2000 Ft-ért lehetőséged van további 10 nap hordozhatóság megrendelésére.
Mikor én próbáltam akkor más városban kérni kellett a bárhól mód bekapcsolást mert nem működött anélkül. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Van olyan társ itt, akinek van tapasztalata az Otthon Internettel kapcsolatban?
Elsősorban nem a sebesség érdekel, mert az nyilván hely függő.
1.) Inkább az érdekel, mennyire stabil, tehát lehet e alternatívája egy optikai szolgáltatásnak,
2.) Valamint a hordozhatósági korlátja mennyire komoly és kőbe vésett?
Pl. 2-3 hónapot vagyok itt, majd 2-3 hónapot ott (a kettő között légvonalban 300 km a különbség), majd itt majd ott, az hogyan kezelhető le? -
burgatshow
veterán
válasz
Farkassacred #115738 üzenetére
Jo hat a fizikat nehez szarazon megcsinalni.…
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Farkassacred #115732 üzenetére
Szombat eleg hétvége, akkor mértem és raktam ide
-
Farkassacred
őstag
válasz
donjohnson #115733 üzenetére
Chrome-ot használok igen, bár most hétvégén is max 20 percet ha használtam a laptopot, utána (meg előtte) ki volt kapcsolva. Más se lóg egyáltalán a wifin, csak én próbáltam ki az új telón hátha kevésbé merül, mint mobilnettel. Ha ez számít valamit.
Ezeket amiket leírtál majd megnézem szombaton, köszi az infót.
Mondjuk egyébként nem lényeges, mert a laptopon és a tévén, xboxon tökéletes minden. És úgy vettem észre, hogy nem is merül kevésbé az akksi wifin..De a kíváncsiság is hajt.
-
donjohnson
addikt
válasz
Farkassacred #115732 üzenetére
chrome-ot használsz a számítógépen?
tedd át másik dns beállításra próbaképp (ISP-ről át Google-re vagy Clodflare-re):A Chrome Secure DNS beállításának lépései:Nyisd meg a Chrome böngészőt.Kattints a három pontra (menü) a jobb felső sarokban.Válaszd a Beállítások (Settings) menüpontot.Kattints az "Adatvédelem és biztonság" (Privacy and Security) opcióra.Válaszd a "Biztonság" (Security) menüpontot.A "Biztonságos DNS használata" (Use Secure DNS) opció alatt válaszd ki a kívánt DNS szolgáltatót a legördülő menüből (pl. Google, Cloudflare).Kapcsold be a "Biztonságos DNS használata" kapcsolót.
ha nem jó, akkor tedd vissza.
-
Farkassacred
őstag
válasz
MadMancs #115720 üzenetére
Hétvégén is ennyi vajon?
Egyébként szép szám.
Az otthonetes wifi (5g van) telken érdekes módon telón kicsit lassan tölti be néha az oldalakat elsőre. Sima mobilnettel meg frankó minden ugyanott. Nem tudok rájönni ez mitől lehet.
Van hogy több másodpercet is vár mire betölti éppen a kívánt oldalakat.
Tévén, xboxon tökeletes a net vele. -
flash-
veterán
Nincs most a yettelnél halozati hiba? Ha hivok valakit semmi hang nem megy át 🤔
De engem se tudtak hivni ma
Vagy ez inkább cella problema? -
MadMancs
veterán
Pesten (Lurdy előtt) szépen teljesít Yettel
-
Dave1984
őstag
válasz
burgatshow #115715 üzenetére
Adguard Samsung böngészőhöz.Kipróbáltam hátha ez okozza,letöröltem,sajna nem ez miatt nem működik 😕
Semmi más blokkoló szűrő nincs a telefonom, Samsung A55 de már A52S sem működött kb 1 éve. Okát azóta sem tudom 😕Amúgy köszi a tippet 🫱
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson #115712 üzenetére
Email cím,sms kód,mindegy, nem működik. Azt hiszem elengedem! Köszi a segítséget 🫱
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson #115709 üzenetére
Előbb Otthonettel léptem be,most One mobilnettel ugyanaz a fehér kép,nem tölt be kupont,kb 1 éve se töltötte be, ezért le is töröltem a yettel alkalmazást,csak most van olyan kedvezményes kupon ami érdekelne, használnám,de továbbra se működik.
-
Dave1984
őstag
Yettel appban még mindig nem jelennek meg a kuponok
Komolyan mit kéne csinálnom?
-
slice14
veterán
válasz
yanna #115686 üzenetére
Ez gyors volt. Őszintén megmondva nem is figyeltem.
Pixel-en nincs státusz ikon, csak a szolgáltató név mögött jelenik meg szövegesen a zárképernyőn és ha lehúzom a qs-et. Valamint a fent látott hívás közbeni ikon, de nem voltam WIFI-n mikor ma telefonáltam.
De most ránézve már látom a szöveges státuszát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged