- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
120052 - 120001
120052 - 120001 120000 - 119901 119900 - 119801 119800 - 119701 119700 - 119601 119600 - 119501 119500 - 119401 119400 - 119301 119300 - 119201 119200 - 119101 119100 - 119001 119000 - 118901 118900 - 118801 118800 - 118701 118700 - 118601 118600 - 118501 118500 - 118401 118400 - 118301 118300 - 118201 118200 - 118101 118100 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
Az én ZTE modemem meg megjegyzi a beállított frekvenciákat csak a script törlődik a memóriából. A rossz beállítás meg épp elég hogy ne kapjon jelet a router mert letiltották azt a frekvenciát. Pontosabban újraindítás áramtalanítás után is megmarad az előzőleg beállított frekvencia korlátozás.
De factory reset utan semmi ilyesmi nem marad meg. A modem nem egy kulon rendszer, csak egy kulon egyseg de ugyanaz az os vezerli mint ami a wifi egysegeket. A band korlatot az os-ben allitod a scripttel es azt is csak azert lehet mert valojaban tudja az os csak nincs kivezetve (vagy direkt el van rejtve) a gui-ra. Huaweinel detto ugyanez van. Amugy tok vicces lenne ha egy sima user joggal (mert os szinten az vagy) futtatott scripttel direktben hozzafernel a hw-hez, meg baromi biztonsagos is lenne ugye...
-
unthinking
tag
a zte script egy olyan dolog, amit első áramtalanításkor elveszt a router.
Az én ZTE modemem meg megjegyzi a beállított frekvenciákat csak a script törlődik a memóriából. A rossz beállítás meg épp elég hogy ne kapjon jelet a router mert letiltották azt a frekvenciát. Pontosabban újraindítás áramtalanítás után is megmarad az előzőleg beállított frekvencia korlátozás.
-
donjohnson
addikt
a zte script egy olyan dolog, amit első áramtalanításkor elveszt a router.
-
unthinking
tag
Sziasztok.
Otthonnet beüzemeléssel küzdök, chaten nem tudtak segíteni telefonon egyelőre nem értem el őket.
ZTE modem, a network led fixen pirosan világít, a signal ledek meg nem világítanak. A webes felület szerint nincs benne sim kártya és ugye jel sincs, nem tudom hogy az utóbbiból következhet-e az előbbi.
- A sim kártyát az üzletben tették bele és biztosan jól, de azért kivettem, megtöröltem és visszaraktam. Ezt a sim kártyát a telefon sem ismeri fel. Valahogy még aktiválnom/aktiválniuk kellene?
- A modem egy másik Yetteles sim kártyát (pin kód megadása után) felismerte, mondjuk jel azzal sem volt.
- A modem sehol a lakásban nem talált jelet (a címet ellenőrizték az üzletben), a telefon Yetteles sim kártyával (is) tökéletesen működik.
- A Yettel weboldalán valamiért nem tudom kiválasztani ezt az előfizetést.
Bármilyen ötletnek vagy észrevételnek örülnék, köszönöm.
Ha az előző előfizető aki az eszközödet megkapta lehet elállotta a frekvencia választást/beállítást akkor nem fog jelet találni a modem. Azt a zte modem script-el auto-ra kellene kellene beállítani. A másik az hogy a routert hiába reseteled a modem az külön rendszer.
Az emberek szokták állítgatni és ez megkavarhatja hogy talál -e jelet. A másik eset az hogy szimplán elromlott és ki kell cserélni. -
adika4444
veterán
Köszi megvan. Azt tudja valaki esetleg hogy az Auchan csomag esetében a korlátlan adat opció valóban korlátlan vagy ott is van napi limt?
Hang célú csomag, úgyhogy napi 108 giga korlátos lesz.
-
INGJOKE
veterán
Nah most hogy publikus lett a Yettel “kábeles” net ár érdemes lenne kalkulálni. Nyilván az 1000 net kell az 8k. Tévét mennyiért adnak mellé? Még mindig fos lassú a csatorna váltás és időnként fagy a box? Flottás telefon előfizut nem számolnak gondolom a kedvezményes árba?
-
SztiviVander
addikt
nem sa-rol.volt szo es nem az nsa a kamu 5g hanem a b1/n1 dss. az n78-as nsa 5g-vel semmi gondom nem volt meg sehol, annal valoszinuleg kevesebb dolgot lehet elkuralni...
-
sss
őstag
net apn-re van állítva a router?
ha belerakod egy telefonba a sim-et és net apn-t állítasz be online helyett, akkor felmegy hálózatra?
amúgy a legegyszerűbb és a leggyorsabb ha visszaviszed abba a boltba és megmutatod nekik. térerőnek ott is kell lennie a routeren. zöld led-ek.Amikor a modeben apn módot választanék akkor csak annyit ír, hogy nincs sim kártya a készülékben. Kipróbálom telefonban is.
Közben beszéltem velük telefonon, ők azt látják hogy engedélyezve van és aktív de nem érhető el. A szokásos restart/reset/sim kártya ki-be sajnos nem segített, szóval a hölgy is azt javasolta, hogy vigyem vissza az üzletbe.
Köszönöm a segítő szándékot.
-
Dave1984
őstag
-
donjohnson
addikt
Sziasztok.
Otthonnet beüzemeléssel küzdök, chaten nem tudtak segíteni telefonon egyelőre nem értem el őket.
ZTE modem, a network led fixen pirosan világít, a signal ledek meg nem világítanak. A webes felület szerint nincs benne sim kártya és ugye jel sincs, nem tudom hogy az utóbbiból következhet-e az előbbi.
- A sim kártyát az üzletben tették bele és biztosan jól, de azért kivettem, megtöröltem és visszaraktam. Ezt a sim kártyát a telefon sem ismeri fel. Valahogy még aktiválnom/aktiválniuk kellene?
- A modem egy másik Yetteles sim kártyát (pin kód megadása után) felismerte, mondjuk jel azzal sem volt.
- A modem sehol a lakásban nem talált jelet (a címet ellenőrizték az üzletben), a telefon Yetteles sim kártyával (is) tökéletesen működik.
net apn-re van állítva a router?
ha belerakod egy telefonba a sim-et és net apn-t állítasz be online helyett, akkor felmegy hálózatra?
amúgy a legegyszerűbb és a leggyorsabb ha visszaviszed abba a boltba és megmutatod nekik. térerőnek ott is kell lennie a routeren. zöld led-ek. -
dredjudge84
őstag
Köszi megvan. Azt tudja valaki esetleg hogy az Auchan csomag esetében a korlátlan adat opció valóban korlátlan vagy ott is van napi limt?
-
sss
őstag
Sziasztok.
-
l1k3_1t
tag
Elszomorito hogy a tobbiek utan a yettel is felult a kamu5g vonatra. Nyilvan jol nez ki hogy 5g-t ir ki a telefon aztan lehet haknizni azzal hogy nekik aztan mar mindenhol is 5g van, kozben meg csak szorjak az n1 dss-t, ami onmagaban meg nem is lenne problema csak eppen semmivel se gyorsabb (ping se jobb nyilvan) mint a 4g, cserebe viszont szetkurjak az evek ota 4g-n atomstabil es gyors bazist ami most naponta 10x b.ssza le a klienseket es/vagy indul ujra. Ertem en hogy eleinte allitolag "finomhangoljak" (errol ugye belso hiteles info nincs csak elkepzeles), de azt nehezen hiszem el hogy minden nap ezzel foglalkoznak 2 honapja, sokkal valoszinubb hogy siman csak szarul csinaltak meg aztan ugyhagytak mer joleszazugy a parasztnak, legalabbis addig amig sokan nem reklamalnak. De nem fognak mert telefonon ezt nehez eszlelni, foleg a laikus tobbsegnek. Remelem nem a yettel lesz az uj vodaf/one.
Ha jól rémlik hogy az 5G SA inkább az OtthonNeteseknek jár és a bizonyos címeken elérhető el, a mobilosoknak és más mobilneteseknek meg nem jár valódi 5G - még. Eddig az 5G NSA-jukkal kevés gondom volt és van olyan hogy a 4G az utoléri az átlagos 5G-s (NSA) sebességet.
-
l1k3_1t
tag
Milyen akadások? Nálam a One-os (exDigis) net tökéletesen megy. Igaz, saját routert + Google és CF DNS szervereket használok.
Anno sokszor volt az exDiginél / One-nál leállások úgy hogy nem olcsó [azóta esett az ára de most sem filléres] ASUS router van használva, igényeltem SzélessávNet merőboxot is és szépen gyűjtögette az adatokat. A huawei-es ONT meg bridge módban van, sőt történt ONT készülék csere is. Bizonyos 24/7 futó eszközöket is újra kelletett indítanom. Bár ritkábban de azért előfordul hogy az ONT-ot és a Routert (RT-AXE7800) is újra kell indítani egyszerre ha nem hajlandó egyben felcsatlakozni a világhálóra.
-
allein
addikt
Sziasztok, iPhone 16 PM, Yettel alkalmazás crashel, nálatok gond nélkül működik? Elindítom, face ID-t észleli, utána az alkalmazás bezárul.
-
csernak75
senior tag
-
Dave1984
őstag
Elszomorito hogy a tobbiek utan a yettel is felult a kamu5g vonatra. Nyilvan jol nez ki hogy 5g-t ir ki a telefon aztan lehet haknizni azzal hogy nekik aztan mar mindenhol is 5g van, kozben meg csak szorjak az n1 dss-t, ami onmagaban meg nem is lenne problema csak eppen semmivel se gyorsabb (ping se jobb nyilvan) mint a 4g, cserebe viszont szetkurjak az evek ota 4g-n atomstabil es gyors bazist ami most naponta 10x b.ssza le a klienseket es/vagy indul ujra. Ertem en hogy eleinte allitolag "finomhangoljak" (errol ugye belso hiteles info nincs csak elkepzeles), de azt nehezen hiszem el hogy minden nap ezzel foglalkoznak 2 honapja, sokkal valoszinubb hogy siman csak szarul csinaltak meg aztan ugyhagytak mer joleszazugy a parasztnak, legalabbis addig amig sokan nem reklamalnak. De nem fognak mert telefonon ezt nehez eszlelni, foleg a laikus tobbsegnek. Remelem nem a yettel lesz az uj vodaf/one.
Mit szóljak ahol N78 és N28 is van. Házon belül váltakozik,kikellet kapcsolnom az 5Gt ,mert sebesség beeseik nagyon
Francnak volt erre szüksége. -
Gloob
addikt
Az átírast valóban személyesen kell intézni.
Csak a flottába való áttérésnél nehogy egy olyan ügyintézőt fogjon ki aki a jutalék reményében félretájékoztatja vagy hazudozik.
Nekem február hónapban a BP Allee beli Yettel üzletben hazudta be egy "értékesitő" hogy drámai áremelkedés lesz a Yeppnél, megszunik az Auchan flottás szerződés, valamint (ez a legvicesebb) megszunik az összes olyan dolgozói flotta ahol egy cég alkalmazottjai a saját számukat bevihetik egy flottába és utána ők fizetik a számlát.
Természetesen azóta is várjuk hogy megtorténjen
Nekem nem volt ilyen rossz tapasztalatom. Annyit mondott a hölgy, hogy tudna ajánlani hasonló áron, ugyan ezt a csomagot publikusban kedveménnyel, ami örökre megmarad. De ha én ezt akarom, akkor ezt csinálja. Nem volt semmi mellé beszélés, semmi rá beszélés. Nagyon rendes volt, és értette, hogy mit csinál. Még a fizikai sim kártyát is kicserélte e-simre. Ő maga rakta a telefonba, aktiválta. Mindezt kb 10 perc alatt, és teljesen ingyé!
-
SztiviVander
addikt
-
Gloob
addikt
És ezt a flotta igazolást hogy kell beszerezni? Illetve akkor elég az Auchan app a telon a bizalomkártyával?
Auchan app - kedvezmények és ajánlatok partnereinknél (legalul) - lépj be a kedvezményes tarifacsomagok világába - lap alja igazolás letöltése! Kinyomtatni, aláírva bevinni!
-
pdr755
aktív tag
És ezt a flotta igazolást hogy kell beszerezni? Illetve akkor elég az Auchan app a telon a bizalomkártyával?
A flotta igazolás az Auchan felületén (vagy az appban is valószínűleg) tölthető le.
-
pdr755
aktív tag
Először adategyeztetés, hogy minden rendben van. Bemennek mindketten egy Yettel fiókba. Mindkét félnek ott kell lennie! Az anyósod nevén lévő kártyát átiratják a feleséged nevére. Utána ő a flotta igazolás birtokában át tud lépni az Auchan flottába. Nekem így oldották meg itt Kanizsán a Yettel fiókban. A feleségem nevén volt egy régi KÜF-ös szerződés.
Az átírast valóban személyesen kell intézni.
Csak a flottába való áttérésnél nehogy egy olyan ügyintézőt fogjon ki aki a jutalék reményében félretájékoztatja vagy hazudozik.
Nekem február hónapban a BP Allee beli Yettel üzletben hazudta be egy "értékesitő" hogy drámai áremelkedés lesz a Yeppnél, megszunik az Auchan flottás szerződés, valamint (ez a legvicesebb) megszunik az összes olyan dolgozói flotta ahol egy cég alkalmazottjai a saját számukat bevihetik egy flottába és utána ők fizetik a számlát.
Természetesen azóta is várjuk hogy megtorténjen
-
dredjudge84
őstag
Először adategyeztetés, hogy minden rendben van. Bemennek mindketten egy Yettel fiókba. Mindkét félnek ott kell lennie! Az anyósod nevén lévő kártyát átiratják a feleséged nevére. Utána ő a flotta igazolás birtokában át tud lépni az Auchan flottába. Nekem így oldották meg itt Kanizsán a Yettel fiókban. A feleségem nevén volt egy régi KÜF-ös szerződés.
-
Gloob
addikt
A következőben kéne segítség.
Ahigy írtam korábban, páromnak megszüntetik a csomagot amiben van. Amit használ kártyát az anyukája nevén van. Mi a metidus az Auchan flottába való átlépéshez? Az Auchan honlapon csináltunk mind a kettejüknek bizalomkártyát, de szeretnénk átiratni a párom nevére a kártyát. Le tudnátok írni hogy ez a bizalomkártya kell hozzá, jót regisztráltunk?
-
pdr755
aktív tag
Ahigy írtam korábban, páromnak megszüntetik a csomagot amiben van. Amit használ kártyát az anyukája nevén van. Mi a metidus az Auchan flottába való átlépéshez? Az Auchan honlapon csináltunk mind a kettejüknek bizalomkártyát, de szeretnénk átiratni a párom nevére a kártyát. Le tudnátok írni hogy ez a bizalomkártya kell hozzá, jót regisztráltunk?
Bizalomkártya kell hozzá, ami csak digitálisan létezik.
Nálunk is a családban ez van folyamatban.
Utána érdemes a számot felhivni ami a flottás értékesítéssel foglalkozik (ott van a tájekoztatón ahol a díjcsomagok részletei vannak) hogy ne valami egybites jutalekos értékesítő akarjon a boltban lebeszelni róla.
Az értékesítő azt mondta telefonon hogy a számlázási fordulónapnál tudja megcsinalni ezért érdemes az előtt telefonálni. -
garga pista
addikt
Milyen akadások? Nálam a One-os (exDigis) net tökéletesen megy. Igaz, saját routert + Google és CF DNS szervereket használok.
-
dredjudge84
őstag
-
Postas99
őstag
Nekem sok alkalommal ezzel a szar módszerrel indul és 5 perc után szétbasz az ideg.
Megoldás:
App info --> tárhely --> gyorsítótár törlése + tárhely törlése.
Probléma megoldódik!! -
l1k3_1t
tag
-
trec12
addikt
Aki érdeklődött a Yettel - 2connectet használó - új vezetékes szolgáltatásal kapcsolatban és valaki megkérdezte milyen konkrét routert / ONT-ot helyenének az ingatlanba - azaz nem elég hogy Wi-Fi 7-et tud, kell a konkrét típus neve pl. azért hogy tudjuk milyen beállítási lehetőség adatik meg - az megtudná mondani?
Aki használja a yeti vezetékes netet az milyen minőséget tapasztal?
Gondolkodok azon hogy érdemes-e az ex-Digi szerződést bontani és a yetire átmenni?! (Max az ár miatt nem váltanak mert jelenleg 6450 Ft-ot fizetek gigabites netért)
-
l1k3_1t
tag
Szerintem az lesz hogy yetteltől fog jönni a ki/be forgalom 2connect hálózaton keresztül ami független lenne a one-tól még hogyha egy közös infráról lenne szó, Yetteles ip cím lenne, a one-nál jellemző akadások sem lennének - utóbbi az jobb lenne.
-
l1k3_1t
tag
Sokan még nem lehetnek akik használják már. Hátha később több infót tudunk majd meg, én is inkább kivárok.
Igazad van, majd visszatérhetünk rá x idő múlva.
-
Farkassacred
addikt
Aki érdeklődött a Yettel - 2connectet használó - új vezetékes szolgáltatásal kapcsolatban és valaki megkérdezte milyen konkrét routert / ONT-ot helyenének az ingatlanba - azaz nem elég hogy Wi-Fi 7-et tud, kell a konkrét típus neve pl. azért hogy tudjuk milyen beállítási lehetőség adatik meg - az megtudná mondani?
Gondolkodok azon hogy érdemes-e az ex-Digi szerződést bontani és a yetire átmenni?! (Max az ár miatt nem váltanak mert jelenleg 6450 Ft-ot fizetek gigabites netért)
Sokan még nem lehetnek akik használják már. Hátha később több infót tudunk majd meg, én is inkább kivárok.
-
l1k3_1t
tag
-
Gloob
addikt
-
Farkassacred
addikt
-
yuri90
tag
A yettel app csak nálam nem elérhető androidon? Ahogy megnyitom, csak a fogaskerék forog a képernyőn, a login screen be se tölt már.
-
pdr755
aktív tag
Ezt nem igazán értem. Hogy jön ide a One? Hogy jön ide a publikus vagy flottás csomag? Én egyiket sem említettem. Azt írtam, hogy a Yettel mobilcsomagjai még a vezetékes kedvezménnyel együtt is drágák. Miből következtettél arra, hogy One-nal hasonlítom össze vagy hogy flottás díjcsomagokról beszélek?
A "drága" egy relatív fogalom. Ezért kérdeztem hogy mihez képest drága? (És nem arra gondolok itt hogy bezzegromániában vagy hasonló hanem a magyar piac mely szereplojével összehasonlítva)
-
trec12
addikt
Mobilnál ugye nem a Yettel teljes értékű (nem korlátozott sebességű) csomagjait hasonlítod a One 5-10 gigabyte korlátozott sz*rjaihoz?
Valamint mindkét oldalon vagy publikus vagy flottás dijcsomagot hasonlítasz össze egymással ugye?
Annak nem sok értelme van ha almát hasonlítasz a körtével.Ezt nem igazán értem. Hogy jön ide a One? Hogy jön ide a publikus vagy flottás csomag? Én egyiket sem említettem. Azt írtam, hogy a Yettel mobilcsomagjai még a vezetékes kedvezménnyel együtt is drágák. Miből következtettél arra, hogy One-nal hasonlítom össze vagy hogy flottás díjcsomagokról beszélek?
-
pdr755
aktív tag
Mobilnál ugye nem a Yettel teljes értékű (nem korlátozott sebességű) csomagjait hasonlítod a One 5-10 gigabyte korlátozott sz*rjaihoz?
Valamint mindkét oldalon vagy publikus vagy flottás dijcsomagot hasonlítasz össze egymással ugye?
Annak nem sok értelme van ha almát hasonlítasz a körtével.Most vettem észre hogy az első mondat hibás: a gigabyte az megabit akart lenni, úgy ahogy eredetileg volt teljesen mást jelentene a szöveg.
-
Farkassacred
addikt
Ez a vezetékes internet miként lesz kapcsolatban vajon a yettel tévével? Ott is lesz előrelépés, ha optikain megy?
Tippre teljes átalakulás kell ezen a téren náluk, nem 1-2 hét lesz az átállás. -
Fazipeti
csendes tag
Csak szólok, One optikán is pppoe van, ha nem akarsz dupla nat-ot. (Vagyis a saját router alapból kapni fog WAN porton IP-t, csak épp lokálisat, mert minden ONT routol alapból, ha modem módba kéred akkor meg a saját eszköznek kell a pppoe-t felépíteni.)
Mondjuk nem értem miért akkora gond ez
Nekem eddig ADSL/VDSL majd optika lett, mindig is pppoe kellett hozzá a saját routerben.Jaja, tudom... Bridge módban van az ISP eszköz. Saját Intel NUC-ot használok routernek Linux-al, nftables-el, systemd-networkd-vel. Kapok egy publikus ipv4-et (nem cgnat) és egy /64 ipv6 prefixet. Nincs dupla NAT. Igazából nem gond a pppoe, csak feleslegesen túlbonyolítja a konfigot és egy legacy technológia. Ráadásul a systemd nem támogatja natívan... szóval felesleges overhead.
-
garga pista
addikt
Csak szólok, One optikán is pppoe van, ha nem akarsz dupla nat-ot. (Vagyis a saját router alapból kapni fog WAN porton IP-t, csak épp lokálisat, mert minden ONT routol alapból, ha modem módba kéred akkor meg a saját eszköznek kell a pppoe-t felépíteni.)
Mondjuk nem értem miért akkora gond ez
Nekem eddig ADSL/VDSL majd optika lett, mindig is pppoe kellett hozzá a saját routerben. -
Fazipeti
csendes tag
-
adika4444
veterán
-
pdr755
aktív tag
Annak nem sok értelme van ha almát hasonlítasz a körtével. -
Fazipeti
csendes tag
-
SztiviVander
addikt
Mondjuk nem az optikan terjedt el hanem meg az adsl korszakban (cirka 25 evvel ezelott) es azota inkabb csak ittmaradt ez a kokorszaki megoldas az uj techcnologiak nyakan... Persze ott ahol mindent is korlatozni szeretnek ez a jo megoldas.
-
szerk.: bocs nem lattam h van kovetkezo oldal es mar mas is irta. -
Gyurka6
őstag
úgy gondolom, ha "vendég" szolgáltató lesz (one?), akkor az alap szolgáltató rendszerét lesz kénytelen használni.
-
kukif
csendes tag
-
kukif
csendes tag
-
Fazipeti
csendes tag
ez világos. Jelenleg One optikát használok, de ha a yettel dhcp-t használna, simán áttérnék, mert akkor nincs mtu kavarás, meg felesleges overhead. Bár sztem kicsi rá az esély.
Új hozzászólás Aktív témák
-
120052 - 120001
120052 - 120001 120000 - 119901 119900 - 119801 119800 - 119701 119700 - 119601 119600 - 119501 119500 - 119401 119400 - 119301 119300 - 119201 119200 - 119101 119100 - 119001 119000 - 118901 118900 - 118801 118800 - 118701 118700 - 118601 118600 - 118501 118500 - 118401 118400 - 118301 118300 - 118201 118200 - 118101 118100 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Bethesda felvázolta a jövőt: Fallout, The Elder Scrolls, Starfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Pixel 7 bontás 5 db Olvass!
- Dell Latitude 3390 - N4120, 4-8GB DDR4 RAM, SSD, jó akku, számla, gar, win 11 - 17.000 Ft kompletten
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
, illetve déli városrészen nem rég kapcsolatak be egy db N1 et 

Pedig szerintem abban nagyobb mozgásterük lehetne mert az nem nagykeres mint a vezetékes ahol érthetően kisebb a mozgástér.