-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
vpanangin #133443 üzenetére
1414 és mondd el, hogy kimenő bejövő tiltás szeretnél kérni a multisimre, ha nem tudja, hogy s mint mondd el, hogy konkrét ismerősöd is van,akinek frissen aktivált Multi sim kártyája van (Igen, biztos, hogy az s nem duonet kártya, vagy tandem kártya) ezért oldják meg. Ha jól tudod másik háttércsoporttal kell egyeztetniük, akik aktiválják ezt.
-
w.miki
veterán
válasz
vpanangin #125919 üzenetére
1.4.1.1. Köszönöm, megnézzük 1777 menüpont térkép
-
dozen
csendes tag
válasz
vpanangin #125289 üzenetére
Én revolutos kártyákkal (Mastercard és Visa is) többször próbálkoztam már péntek reggel és délelőtt is az ötezres feltöltéssel. Gondoltam pénteken csak megjavítják, de még ma sem működött.. Az ügyfélszolgálaton azt mondták hogy a probléma már kb egy hónappja fennáll és nem tudják az okát. Arra a kérdésemre, hogy akkor hogy tudom igénybe venni a 100 GB-os kedvezményüket az volt a válasz, hogy sajnos sehogy..... Na szerintem ebből holnap panasz lesz, mert még 3 napom van a feltöltésre, mert különben le fog járni a kártyám érvényessége és nem szívesen venném tudomásul, hogy a 100 GB kedvezményt nem fogom megkapni azért, mert a Telekom nem képes megoldani ezt a hibát.
-
válasz
vpanangin #117609 üzenetére
korlátlan belföldi net, HBO GO nélkül, 5000 Ft-ért/hó
Nekem ez teljesen jó lenne, természetesen egy optimálisra visszafogott sávszéllel. Most is sávszélkorláttal használom multiSIM-mel. A korlátlan sávszél lehet jóval drágább, ha valaki egész nap streamet és torrentet akar nyomatni.
(#117610) szabogabor10
Kb így, ahogy írod, de még a 15 Mbit/s is sok.
-
-
válasz
vpanangin #117606 üzenetére
Nálam az előfizetésnél egyedül a Roaming-szolgáltatások vannak egyetlen opcióval, Világnet 2GB
Remélem még alakul ez, mondjuk a 30 napos korlátlan opcióra minden nap küldtek popup ablakos promót és ott írta is, hogy 08.31-ig lehet igénybe venni. Mármint befizetni rá, én pár hónapja ezt használtam amúgy, remélem lesz valami hasonló....
-
enginev3.0
félisten
válasz
vpanangin #117486 üzenetére
A legutóbbi csomagváltásnál is úgy volt, hogy kicsit többet kaptál (amiből a szolgáltató valószínűleg szinte semmit nem érzett meg), de többet is kellett mindenért egy kicsit fizetni
Csak ez a félőNe adj isten elveszik a 30% magenta kedvezményt, vagy tényleg a dupla adatot
-
válasz
vpanangin #116363 üzenetére
Mely alkalmazások használata nem csökkenti a 4 GB adatmennyiséget?
Az alábbi alkalmazások használata böngészővel és a letölthető alkalmazással sem csökkenti a 4 GB adatmennyiséget:
Facebook, Instagram, Waze, Messenger, WhatsApp, Spotify, Tidal, Apple music, Deezer, HBO GO és TV GO.Forrás: [link]
-
SV21
tag
válasz
vpanangin #116158 üzenetére
Épp nézelődtem a Telekom oldalán és bedobta a chatet, hát rákérdeztem
A honlapon 10-én jelenik majd meg, de kérésre be tudják kapcsolni már.
Ez is önállóan rendelhető lesz, mint a 3 és 10 GB (rákérdeztem erre is inkább, mert nem mindenhol volt egyértelműen említve). -
SV21
tag
válasz
vpanangin #111367 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget, így fogok eljárni!
Annyit még kérdeznék, hogy mindenképpen új kártya kell? Hisz még nem lett aktiválva az előfizetéses, és ugye addig él a domino.
Tehát nem elég ebben az esetben csak a 14 napos elállásra hivatkozni?
És ha visszamondom, utána egyből leadhatom az igényt online a kívánt csomagra hűség nélkül, vagy valamennyit kell várni? -
SV21
tag
válasz
vpanangin #111365 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, az 5000 Ft belépési díj miatt rendeltem így, és senki nem tájékoztatott, hogy ez ilyenkor nincs is!!!
Pedig többször beszéltem ezügyben chaten, talán egyszer még a 1414-el is, de ez az információ soha nem hangzott el!
Ha ezt a kiküldött SIM kártyát visszamondom, annak mi a menete?
Ha nem túl macerás, akkor inkább rendelek újat, persze előtte mindenképpen felhívom őket, hátha másképp is megoldható, ha már nem lettem tájékoztatva... -
-Ben-
veterán
válasz
vpanangin #110272 üzenetére
Ez esetben nem értem. Még júniusban telefonáltam nekik, akkor azt kaptam tájékoztatásul, hogy fejlesztések zajlanak az oldalon, ezért ne lepjen meg, ha nem úgy működik a dolog, ahogy szeretném. A gond az, hogy azóta se úgy működik. A másik előfizetésemen idő közben lejárt a hűség, azt sikerült is módosítanom szerződés nélkül. A másik novemberben jár le, azt sajnos nem lehet módosítani.....
-
-FreaK-
veterán
válasz
vpanangin #109142 üzenetére
Értem, köszönöm, tehát akkor a "esélytelen és nézni kell naponta, hátha" opció lett.
Amúgy a Telekom weblapjára jellemző technikai szintet remekül jellemzi, hogy ha rányomsz, az "értesítést kérek, ha újra elérhető" gombra, akkor: 404-es Hiba, Az oldal nem található!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
vpanangin #107424 üzenetére
"Mire gondolt a költő?" Ezt csak ő tudja pontosan. A feltöltéshez perceket is adnak, és ő a feltöltés után szeretné követni az egyenlegeket. Nekem ez jött le. Nem olvastam olyat, hogy a Sim kártyához adott perceket említené. Persze bele lehet magyarázni azt is amit te írsz, de nekem a feltöltés és a bónusz kombó volt egyértelmű. Talán nem fogunk ezen összeveszni...
-
bopeti98
őstag
válasz
vpanangin #107249 üzenetére
Ez azoknak jó megoldás aki keveset netezik, és keveset telefonál.
Az új csomagok azoknak jó akik sokat telefonálnak.
Azok számára pedig akik sokat neteznek és keveset telefonálnak jelenleg nincs normális csomag a Telekomnál.
Nekem 12 GB mobilnetem van (6 GB van duplázva). Ebből általában 2-3 GB szokott maradni kényelmes használattal (azaz nem foglalkozok vele hogy ha mobilneten vagyok. Ugyanúgy használom mint wifin. Ha kell youtube videot nézek vagy letöltök valamit play áruházból).
Emellé van 80 perc beszéd. Az is bőven elég számomra. Jó ha a felét lebeszélem. -
Indiant
addikt
válasz
vpanangin #104149 üzenetére
Köszönöm szépen Mindkettőtöknek!
Elég bíztatónak tűnik.
Ezt írta ki a rögzítésnél:
"A megadott hívószám a Blue mobil vagy MOL mobile szolgáltatóhoz tartozik.
A számhordozásra kizárólag üzleteinkben, személyesen van lehetőség.
Kérjük, foglalj időpontot online az általad választott üzletünkbe!" -
tylerddd
veterán
válasz
vpanangin #103309 üzenetére
Torrentezni és online játszani nem fogok vele. Általános felhasználásra kell, ill. HBO Go, Netflix stb., max. 4-5 eszköznek, mikor mire van szükség. Jelenleg a Telenoros HD van erre, mobiltelefonról megosztva és tökéletesen kiszolgál, ugyanakkor ha megszűnne, akkor kellene valami, viszont akkor vennék céleszközt az osztásra, a telónak vannak azért szűk keresztmetszetei.
Tehát akkor nem lenne gond, hogy ha nem mobillal használnám?! Nem szeretnék ebből semmi jogi problémát!
-
törölt tag
válasz
vpanangin #102786 üzenetére
Összesen ennyit.Ez 3mobil részlete(2 P9 Lite,S9)akkor havi számlák,van rajtuk biztosítás,néha kell pluszba Net is ill van a mobilvásárlás Én azon át vásárolni is(2kártyára van 20-20ezer ft beállítva persze nem mindig fogy el hisz nem az a célja) nagyjából 50-56rendes számla s 14 v 15 a mobilok törlesztése.
-
zoli62
addikt
válasz
vpanangin #100368 üzenetére
Igen, az is eltűnt. Be is jelentettem. Azt mondták, hogy okozhatja ezt az, hogy most volt a harmadik negyedéves nagy frissítés, de ez is csak találgatás. Ami a lényeg, hogy a érdekes módon a Telekom appban helyesen szerepelnek a hívásadatok. A hónap elejére leszek kíváncsi, hogy sikerül-e rendbe tenni. Az nem megoldás, hogy mindenre azt mondják, használj Telekom appot. Sok olyan telefon van, amin nem megy.A Telekom fiókban kellene működnie elsősorban.
-
válasz
vpanangin #98271 üzenetére
Értem. Az első mondatom olvastad?
Egyértelmű, hogy nem átverés, ez marketing beetetés. Célja az ilyeneknek, hogy a fogyasztók sok olyan dolgot vegyenek meg, amire abszolút nincs is szükségük. 😉
Rengetegen átnézik a multik akciós újságait és írják is össze, miket vesznek. Tudná az újság, mire van szükségem?😀
Amúgy én miért olvastam volna az akciós készülékekről? Nem akarok semmilyen készüléket venni! -
Keem1
veterán
válasz
vpanangin #94634 üzenetére
Ja, azt hittem, eltévedtél, mert vezetékes, vagy műholdas netet kerestél.
Sorry! Ha mobilnet, akkor jó helyen jársz
Az otthoni, ill. az otthonra szánt mobilos opciókat nem ismerem.Zeki: új előfizetők kapnak 1 évre 10 GB belföldön elhasználható netet, függetlenül a csomagjukban lévő adatkerettől.
-
Keem1
veterán
válasz
vpanangin #94632 üzenetére
Azt esetleg a Telekom vezetékes/műholdas topikban próbáld, ez a mobil
-
válasz
vpanangin #94511 üzenetére
Domino -> Havi díjas váltás miatt 0 Ft nála az első 3 hónap, új előfizéssel nézhetted, úgy 1000 Ft.
goop: Ahogy nézem, új havi díjas előfizetésnél kínálja csak fel a rendszer, meglévőnél a régi díjcsomagról újra történő váltáskor nem, bár ez szerepel a leírásukban is.
A Domino -> havi díjas váltás játszik még. -
pinnacle
nagyúr
válasz
vpanangin #90913 üzenetére
Köszi! Ki sem lehet kapcsolni. -napinet-re az válaszolta, hogy nem is aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged