Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz vpanangin #81119 üzenetére
Nem biztos, hogy onnantól ketyeg, nekem van itthon évekkel ezelőtt vett 12*10 perces dominóm, és 2016 áprilisban kezdtem használni gyerek telefonjába, és most is aktív még. Szóval ez a használatbavételtől indult, és nem kellett ezt sem aktíválni külön, csak beraktuk és működött.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bunnyhu
senior tag
válasz vpanangin #81175 üzenetére
Köszi, de elhiszem neked, egyébként van mellette egy előfizetéses SIM, ezt csak alkalmi mobilnetezésre vettem, meg majd kék számokra használom, mert az még mindig -szintén- nem tisztázott mi lett velük, de anno drágább volt azt hívnom mint bármi más hálózatba telefonálni.
https://divecenter.hu
-
MK VII
veterán
válasz vpanangin #85143 üzenetére
Na.. Ebből én azt látom, hogy szinte pont Telekom hálózatba megy a legkevesebb hívásom, pedig szinte 90%-ban 30-as előhívós számot hívok.
(#85145) gianone
Fater Telekomos még.. Vagy, hogy érted, hogy otthoni? Telekomos tv meg net otthoni előfizetés? Mert az tuti ki van zárva... Akkor sem kötnék Telekomos TV meg net előfizetést, ha ők fizetnének..
Két kártya nem opció, mert nem kétkártyás a telefonom és plusz telefont nem akarok cipelni.A lényeg, hogy mindenképp szeretném valahogy 10 ezer alá vinni a havi számláimat.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz vpanangin #87394 üzenetére
Igen, de szerintem ez csak a Telekomos feltöltőkártyás (azaz Domino) váltásra vonatkozik.
Közben beszéltem a 1430-on egy ügyintézővel. Azt mondta töltsek ki egy űrlapot, de szerinte nem lesz nekem megítélve semmi, mert a papír amit kaptam az nem hivatalos árajánlat volt, csak egy kalkulátor által számolt díj.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
Tybor66
tag
válasz vpanangin #89466 üzenetére
A "Mobilinternetet rendelek" fülről indulva, nekem sem mutat Maraton opciókat, de nekem van jelenleg egy 4 GB-os adatkeretem.
Lehet, hogy megint toldozgatnak - foltozgatnak valamit, azért nem megy rendesen a megrendelés.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
anadroid
senior tag
válasz vpanangin #89460 üzenetére
Már 2 hete se volt.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Akelaus
senior tag
válasz vpanangin #89471 üzenetére
Hali!
Valószínűleg azért nem megy, mert ez van helyette: [link]
A héten kaptam tőlük egy mélt, abban írták, hogy "megérkeztek az új Dominó adatopciók".
(Kíváncsi lennék, arra mit lépnek hogy akinek lejár a hűsége, annak függetleníteni kell a telefonját, illetve aki kiesik ebből, de függő a készülék, annak mennyiért fognak ezután függetlenítést végezni. A 15000Ft szerintem baromi sok.)
-
betyarr
veterán
válasz vpanangin #89494 üzenetére
az tény,hogy értesíteni biztosan kell az ügyfeleket.lehet ez lesz a következő lépésük.de azért még reménykedem,hogy ez megint csak valami kis mocskos húzása a trének,hogy így eldugja a maratont,gondolván,hogy a kevésbé rutinosak csak legyintenek egyet és az új,30 napos netet rendelik meg.
-
dptrsk
Topikgazda
-
tsteve
senior tag
válasz vpanangin #89601 üzenetére
a fenti link szerint az 5 ft-os percdij egyedi ajánlatos, s nem általános tarifa... ettől persze lehet hogy neked van igazad és hülyeséget ir a Telenor az oldalon...
"A MyMenu-ben mindenkinek egyedi ajánlatot adunk, ezért a Te 5 Ft-os csomagod nagyságát, vagyis a benne foglalt percek számát csak a MyMenu-ben látod."
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
HXY
addikt
válasz vpanangin #89607 üzenetére
Amit írsz, az olyan mint egy mini előfizetés. Ki kell fizetni az egész csomagot akár lebeszéled mind, akár csak pár percet használsz el belőle.
Ezek a csomagok úgy vannak kitalálva, hogy a legtöbb ember:
a) nem használja fel az egész keretet, vagy
b) túllépi a keretét, és azon felül is használ drágábbanA Telekomnál viszont mindenkinek 9Ft.
Nem akarom őket védeni, vagy dicsőiteni, de ebben most tényleg a legjobbak.
-
tsteve
senior tag
válasz vpanangin #89610 üzenetére
őszintén mondom: rohadtul nem hiszek el semmit már, amit a szolgáltatók írnak a web oldalaikon... és ez mindhárom szolgáltatóra igaz...gondolom te is tapasztalod jó ideje a sok hülyeséget ill. fals infót tőlük a webes felületeiken... szóval kicsit félreértettél most...simán lehet most is, hogy a Telenor ír hülyeséget az oldalán...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen