Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 4G
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz lupus_l #23895 üzenetére
Gondolom mivel hüség hosszabitás volt.Tölem sem kértek semmit én is igy vettem plussz platina kártya.Egyik nap megrendeltem másnap itt volt. Ja átakartam menni a vodához a RED-be számhordozás munkáltatoi meg ergyéb nyalánkság na mondom akkor maradok plussz még elöleg is lett volna.Ennyit a Vodáról.Én nem dicsérni akarom a T-t de legjobban náluk becsülik meg a régi ügyfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Jeanne d'Arc #31555 üzenetére
Hüségre és részletre vásárolt telefont el sem lehetne adni.[link]
[link]
[link]Gondolom ezek meggyöztek.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
NEXT-M csomagra lehet autoskártyát kérni?
-
csacsi67
addikt
válasz sarkanyolo2 #36234 üzenetére
Létezik de nem érsz vele sokat. Magyarán majd nem semmit.
-
csacsi67
addikt
válasz Vangelis #39772 üzenetére
Biztos hogy benne van nem adható el kérdezd meg a 1430 .Téged ugy is szeretnek.
Mindhárom mobilszolgáltatónál egyértelmű elutasítást kaptunk: erre sajnos nincsen lehetőség, vagy átvállaljuk az adásvételkor az előfizetést is, vagy egyébként benne van az ászf-ben, hogy a részletre vett telefont nem adhatja el az ügyfél, tehát innentől őket nem érdekli a dolog: ha tiltani kell, bizony akkor tiltani fognak.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
Más tapasztalt hibát a T-hálozatával se telefonálni nem lehet se net? ./ Jászság /
-
csacsi67
addikt
válasz lugosi #44554 üzenetére
A magyar jog ismer egy olyat ,hogy önhiba .Ilyenkor sajna nem csalás .Hidd el akik ilyenbe utaznak tudják mit kell mondani,hogy polgári peres ügy legyen belöle.
Itt egyedül a szolgáltató élhetne a feljelentéssel mivel részletre vett telefon nem adható el.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz _stick_ #104070 üzenetére
szia 1335 brutto havi ,ebben benne van 235 perc bármely irányba 100 mega net teljes sebbeségel utánna lassitás de simán használható ezt a keretet valamint utánna a lasitot is használható az EU-ban. 235 perc után brutto 5 ft perc a percdij másodperc alapon. A többi privát ha érdekel.
-
csacsi67
addikt
válasz radio100jozs #104229 üzenetére
Hasonló cipö venni akartam egyik vidéki T-pontba domino simet természetesen nem volt .Tescoba irányitottak vegyem meg ott.
A másik 2018 12.02. ota szeretnék egy feltöltös számot átvinni a telekomhoz dominora a vodátol még nincs elintézve az ügy.
-
csacsi67
addikt
válasz MaxxDamage #104394 üzenetére
Szia én 2018.12.02. óta harcolok ugyan ilyen problémával most kaptam egy ugyan ilyen email mint te felhivtam az ügyfélszolgálatot azt mondták nem kell figyelembe venni 25 ig el lesz intézve a számhordozás. Én mindet le dokumentáltam igérték jan 3 ra jan 9-re .Most megvárom a 25-ét. Utánna pedig megteszem a jogi lépéseket.
-
csacsi67
addikt
válasz 4Grider #104397 üzenetére
Nekem már folyamatban van a panaszügyintézés meg van az ügy számom is. Kivárom mi történik 25-én . Valamint a telekomnál gondolom meg van a hangfelvétel a január 3 -án történt beszélgetésröl amiben azt igérték ,hogy 1 héten belül el lesz intézve a számhordozás ,ami a mai napig nem történt meg 2018.12.02-ota.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen