- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
GER-POR 1-2
-
DeathAdder
veterán
wirtz faragja búrnót, tetszik a fijú
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228023 üzenetére
...kár, pedig a videó alapján már 99%ra vettem pár hete, hogy oda megy
évek óta megfordul időszakosan a fejemben, mennyire passzolna egy szebb napokat is látott Roma padjára
-
válasz
DeathAdder #228014 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
közben milánóban felgyorsultak az események
-
venember83
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228001 üzenetére
A Juventushoz igazol?
-
DeathAdder
veterán
EXCL: FIFA Club World Cup winner club will wear this badge on their shirt for 4 years…
úristen bazmeg
jöjjön már a szuperliga
-
DS39
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228010 üzenetére
Benézte, a nyugdíjas szálló a másik oldal.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #228007 üzenetére
Éhenfagyott aztán jött egy kicsit melegbe kajálni
-
Soulfly842
addikt
Közbencúgy néz ki, hogy Modric meg költözik Milánóba... de a rosszabbik 'fele' mellett döntött
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder #228003 üzenetére
Lehet Dominik hagyta otthon a kedvenc csukáját és hazaugrik érte
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228007 üzenetére
...vagy a gázos megy Ondinak megvenni a pl serleget
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #228003 üzenetére
Kerkezt már pár ója pedzegetik
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228002 üzenetére
Alisha megkérte a kezét? ...olyan szépen nyelte a pezsgőt, mint Grilis a vodkát
-
DeathAdder
veterán
hamarosan hírvígózhat a twitter armynak a fasztarisznya románó
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #227997 üzenetére
Broja, Nkunku mehet a levesbe.
Delap kezd, Guiu csere, tarcsi DDFofana, Jackson mehet a bal szélre.---
Tán Maignan-t akarjuk a Milánból, de hogy fér bele az U21 jövő csapatába 29 évesen? -
Soulfly842
addikt
Zseniális ez az intuitív facebook nyersfordítás
A klub nyitott a lánykérésre!
-
cyberkind
félisten
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #227997 üzenetére
Úgy szorít mint ha a vécén ülne.
-
DeathAdder
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #227994 üzenetére
na na
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997 #227994 üzenetére
Kérlek, vigyázzatok a magas labdákkal.
-
Cs1csó
titán
válasz
venember83 #227990 üzenetére
Kínaiaknál undorítóbb bizniszpartner nincs. (Főleg egy kultúráltabb, civilizáltabb, európai mentalitással szemben)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #227990 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #227988 üzenetére
éljenek a jól értesült fórumlakók.. de már most elmondom, hogy minden rágalom.
nem az első eset az ország sportéletében, hogy ártatlanokat próbálnak szembesíteni olyan tényekkel, melyek egyértelműen meg sem történtek. minden pénzügyi év bőséges nyereséggel lett zárva, kiváló teljesítménnyel, az akkor még kínai fennhatóság alatt.
különben is, azt sem tiszta számomra, hogyan is képesekk egyáltalán vád alá helyezni ázsiai tőkés irányítást, mely alatt a klub egyértelmű növekedést mutatott fel, mely során ádáz ellenségét, az addig teljhatalommal bíró juventust is végül megállásra tudta kényszeríteni, és aki mára meg már sajnos, top3-as itáliai klub sem képes lenni..
Marottáék egy nagyon szép nyereséggel üzemelő, talpig tiszta céghátteret vehettek át, mely sajnos, idén május végére érte el, képességei abszolút tetőfokát.
de hiszem, hogy egy megújult gondolkodású vezetéssel, vadonatűj edzővel és jobban kinyíló kiadási költségvetéssel a következő esztendőben immáron a bl-trófeát is abszolválhatja Miláno kék-fekete alakulata -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #227987 üzenetére
Nem elég, hogy a döntőben péppé verték az Intert, ezek a mocskos franciák most rágalmakat tesznek közzé a Suning 2016 és 2019 közötti, szerintük megkérdőjelezhető, pénzügyi műveleteiről. Így bemocskolni Olaszország egyik legpatinásabb klubját, aktuális sikercsapatát és párját ritkító sportvezetőjét, hihetetlen. Förtelem az egész ország.
A jelentésben szereplő időszak a Suning első éveire, a 2016-2019-es időintervallumra vonatkozik, és az Affaritaliani.it olasz weboldal tete közzé a dokumentumot, amely kétségbe vonja az akkoriban rögzített egyes bevételek megkérdőjelezhetőségét és jogosságát, különösen az ázsiai szponzorokhoz kapcsolódó bevételekét.
A dokumentum szerint a klub közel 300 millió euróra tett szert kínai tőke formájában. Mióta 2016-ban átvette a klubot, a kínai Suning csoport „regionális szponzorok” hálózatát hozta létre, amely három szezon alatt (2016-2019) közel 300 millió eurós bevételt generált. A jelentés szerint ez az összeg az Inter FC teljes bevételének 27%-át öleli fel a adott időszakban, ebből 131,4 millió euró a Suninggal kötött csoporton belüli szerződésből származik, további 165,6 millió euró pedig az elemzés szerzője által „kétesnek” minősített harmadik féltől. Az ilyen, gyakran ideiglenes és nehezen nyomon követhető szerződésekből származó bevételek általában a klub számláinak mesterséges feltöltését és az UEFA pénzügyi fair play követelményeinek való megfelelést szolgálják. Az Intert 2015-ben az UEFA a gazdasági szabályok be nem tartása miatt már büntette, akkor egy olyan megállapodás született, amely előírja, hogy 2019-ig vissza kell térni a kiegyensúlyozott költségvetéshez.
A Suning irányítása alatt a klub költségei jelentősen megnőttek. A játékos- és személyzeti költségek a 2016-os 124 millió euróról 2019-re 192 millió euróra emelkedtek, míg az egyéb működési költségek ugyanebben az időszakban 211 millió euróról több mint 310 millió euróra ugrottak. Ebben a kontextusban a hagyományos bevételek (televíziós jogdíjak, jegyeladások) nem voltak elegendőek a hiány pótlására. Az egyetlen gyors és jelentős mozgásteret a kereskedelmi és szponzori szerződések jelentették, amelyeket a milánóiak leginkább a kínai vállalatokkal kötöttek. A partnerek között jelenik meg a FullShare Holding (turizmus), a King Down Investment (online utazás), az iMedia (sportmarketing), valamint egy részvénytársaságot, amely 10 millió eurós szerződési díjat és 25 millió eurós éves támogatást fizetett az Inter márka délkelet-ázsiai népszerűsítése érdekében.
-
classic B
senior tag
válasz
grizlisandor #227979 üzenetére
Nem úgy volt, hogy kötelező megvenni? Valami 5 millió fontos büntetést fogtok ezért fizetni, ami egy vicc. Az egész labdarúgás elmehet a faszomba a hülye szabályozásokkal. Bele se kezdek a rage-be, elég ennyi.
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #227979 üzenetére
ezért nem adunk 21 éves gyereknek heti 300 ezer fontos fizetést.. persze vitte volna olyan klub is ahol lett volna karrieríve, de inkább elment a mu-ba 3x pénzért
-
grizlisandor
veterán
Sancho visszatér United-ba, nem tudtak megegyezni a személyes feltételekről.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #227973 üzenetére
Kegyetlen.
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #227971 üzenetére
Nem vagyok tisztában a kvalitásaival, de őt egy hasznos kiegészítő embernek gondolom, nem az aranycsinálónak.
Spurs most a következő 10 évre el van látva kupával.
-
DS39
nagyúr
válasz
DeathAdder #227973 üzenetére
De ez mit akar szemléltetni?
Motta Atalanta?
Fabregas Inter/Roma? -
atee_13
őstag
Érdekes eloszlás
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor #227970 üzenetére
Mehet az Arsenalhoz vagy a Tottenhamhez?
-
grizlisandor
veterán
Fabian Ruiz az elmúlt egy évben nyert...
🏆 Európa Bajnokságot
🏆 Bajnokok Ligáját
🏆 Nemzetek Ligáját
🏆 Francia Bajnokságot
🏆 Francia Kupát
🏆 Francia SzuperkupátMindent megnyert, amit csak lehetett. 🤯
-
cyberkind
félisten
LOL, megint jön az árulóka, akinek a köre váltig állította, hogy nem megy a Bőrszalonkába, aztán hamarosan here we go: Joan García
Nem félreértendő, kurva jó kapus, ráadásul spanyol, nem is drága, fiatal, bőven van benne potenciál, de az, hogy az Espanyol-ból egyenesen menjen a Barca-ba, érdekesnek ígérkezik, meg persze az is funny, hogy mi inkább látunk még 2 évet Courtois-ban, így inkább kivárunk a végsőkig, amikor már nem tudunk megint kit venni, mert lássuk be, Courtois nagyon sérülékeny lett így 30 fölött...
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #227965 üzenetére
Ezen lett volna esélyük változtatni idén, de inkább maradtak a jól bevált receptnél, és bíznak a process-ben továbbra is.
Egy valamiben nagyon jó Arteta, és ezt kéne az Arsenal-nak látnia, ő lehetne az új Luís Campos, de edzőként semmi extra, ez hamarosan kiderül, mert az 5 éves türelmi időnek vége, most már mutatnia kell valamit, és valljuk be, mindenki BL-t akar, nem szaros hazai trophykat.
-
grizlisandor
veterán
Gabby Agbonlahor mondta a londoni klubokról:
„Egyszerűen úgy gondolom, hogy a Premier League korszakban a Chelsea a legnagyobb londoni klub. Két Bajnokok Ligája cím, kiemelkedő teljesítmény és emellett öt Premier League trófea."
"Az Arsenal három Premier League győzelemmel rendelkezik. Hívhatod-e magad nagy klubnak, ha még sosem nyertél Bajnokok Ligáját?"Agbonlahor UI Cup győztes megszólalt.
Úgy szeretem mikor az ilyen 0 eredményes játékosok osztják az eszet. -
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #227963 üzenetére
megbízható forrásból szerintem egyel sem
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #227962 üzenetére
Tavaly is hány klubbal volt összefüggésbe hozva.
---
Hallgatom a valami focis podcast-ot és ott mondja a srác, hogy a Lipcse no nemzetközi kupa, Sesko meg XaviSimons már menne, pedig utóbbit most igazolták le. -
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #227951 üzenetére
jött is az ornstein bejegyezés, hogy a szitibe megy
jobb fogásnak tűnik mint kerkez, nem kedvelem a szerbet, és túl is van árazva szerintem
-
mvkly
senior tag
válasz
venember83 #227959 üzenetére
Persze értelek - Ahogy nekem is 'assza a szemem, hogy végtelen pénzen ülnek, fontos pozíciókban. Aztán minden nyáron azt olvasom Milan fórumokon, hogy mikor jön a CIF megmenteni. Majd ez a trend is elmúlik, ahogy a Parmalat teje is megromlott húszon éve. Talán ez csak a felső 10ezret zavarja, a melós réteg látja a perspektívát:
-
nonee
aktív tag
válasz
grizlisandor #227902 üzenetére
csak szerinted..az Inter már csak mákkal jutott tovább!szoros lett volna!
-
venember83
nagyúr
válasz
mvkly #227958 üzenetére
Nekem egy tizenéves Golf 6 kombim van, messze nem M3, kérlek. Persze értelek, valószínűleg szereptévesztésben vagyok/vagyunk, amúgy is a kutyát sem érdekli a mindennapi ember véleménye egy olyan vagyonos és borzasztóan befolyásos üzletemberről, amilyen a PSG/beIN Media Group/Qatar Sports Investment/ECA prominenciája.
-
mvkly
senior tag
válasz
venember83 #227957 üzenetére
Egyikünk sem elvetemült Compostela, Lumezzane vagy Stevenage szurker, nem a Blasz3-at streameljük. Egy M3-asban ülve mutogatunk a Maybach-ban ülőre, tisztelet a kivételnek.
-
venember83
nagyúr
válasz
Datsyuk #227956 üzenetére
Az Európai klubszövetség elnöke végre magasba emelhette a legrangosabb európai klubtorna trófeáját, ebben a tekintetben is csúcsra ért. Nincs ebben semmi meglepő. Vérbeli, gátlástalan profi. Hogy egyeseket az undor környékez az embertől, ez egyéni preferencia. Önélzetes latolok vagyunk valószínűleg.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997 #227934 üzenetére
Hasonlóan látom. Rettentően unszimpatikus a PSG mint állami pénzmosoda projekt. Főleg Nasser megint ahogy odatolakodott felemelni a BL trófeát még a játékosok előtt.
Viszont a csapat, az edző és a focit amit játszanak az jó és kedvelhető. Megérdemelten nyerték meg idén a BL-t.
Dembelenél pedig mindig is az volt a kérdés, hogy vajon a tehetsége mellé társulni fog-e valami professzionalizmus(edzés, életvitel stb)....Enrique ezt valahogy megoldotta nála.
Így letámadni még egyszer se láttam mint a döntőben, de az aranylabdához többet kell leraknia. -
válasz
DeathAdder #227948 üzenetére
Ennyiért Liverpoolba is szívesen elhoztam volna.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #227950 üzenetére
Igen, de mindenkit nem érdemes becserélni fontra, mert következő szezon szerintem kemény lesz és nem a feljutó csapatok mennek vissza a Csampóba.
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #227949 üzenetére
Ait Nouri se lesz olcsó
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #227948 üzenetére
Wolves jól száll ki a játékosokból, Cunha, Nunes, Neto, Neves, Kilman.
Így akkor lesz pénz Larsen-t kivásárolni. -
DeathAdder
veterán
cunha £62.5m
az derék, az igen
bayern taktikát alkalmazza a mu, gyengíti a (kiesés ellen küzdő) riválist. okos
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #227944 üzenetére
abban az időszakban a majdnem kieső Wolverhampton is totál elnyomott, a folyamat 3 naponta meccs maraton vége felé, az aston villa ellen meg majdnem kiestek aztán
elég szégyen volt, ennyire sima döntő talán sosem volt, istambul első félidő vibe, csak ez a meccs végéig kitartott, 8 (!) ziccer 90 perc alatt.. brutális szám. előtte 14 volt összesen 6 meccsen a kieséses szakaszban. pont az intertől ez meglepő volt, legnagyobb erősségük talán hogy kurvajól meccselnek és nagyon nehéz megverni őket
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #227945 üzenetére
...ja beszédes volt, hogy 75. perc körül még nem volt az Internek kapura tartó lövése... sőt: Lautaro pályán volt? ...nem rémlik, hogy hallottam volna a nevét... úgy tolta a parizer, mintha fejben 2 lépéssel előbb járna... elzárták perfektül a passzsávokat, úgy helyezkedtek megállás nélkül, hogy vakon is dobálták egymásnak a jobbnál-jobb labdákat... első perctől perfektül működött a gépezet... az Inter meg csak nyomozta az eseményeket... ha mondanom kéne csapatot, aki ellen szoros döntő lehetett volna, nem tudom kit mondanék... a Klopp alatti top 'pool jó ellenfél lett volna
ui: első 2 gólban nagyon benne volt szerencsétlen Dimarco
-
mephi666
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
grizlisandor #227942 üzenetére
Koncepciót kell váltani.
Vagy költeni kell, vagy fiatalokra rámenni, és a jövő csapatát megalapozni.
(Utóbbi az Internek sosem volt sajátja.) -
grizlisandor
veterán
válasz
Tibiajax #227941 üzenetére
Nemzetközi szinten ennyire telik ettől a kettől a kerettől, ők sem lesznek fiatalabbak és ha nem érkezik megfelelő erősítés, ilyen eredmények sem lesznek.
Bajnokságban is a Juve, Milan, Roma jönni fog fel, jövőre siman benne van, hogy nem csak a Napoly-val kell küzdeni a bajnoki címért. A Bologna és a többiekről nem is beszélve, akik nemzetközibe akarják megméretettni magukat.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #227935 üzenetére
Igen, egy nagy idétlenkedés.
---
Lautaro-nak az Inter-ben a 3. elveszett nemzetközi kupadöntője volt ez. -
-
BenHans
addikt
válasz
atee_13 #227922 üzenetére
x50.000
Avagy a jól sikerült arab - afrikai integráció. Megnyilvánult a kultúrkör, akik majd ebből írják a disszertációt. Deee a lényeg hogy a németek is a Magyarország feliratos feketepólós terroristákat állították falhoz.
Lassan elesik Spanyolország is, pl Cartagenaban egyre nagyobb a no-go zóna. Cserélődik le szépen a stadionok közönsége is, de valahogy nem látom őket elfogadóbbnak... cserébe viszont több a drog. -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #227933 üzenetére
Értem a logikát, de ez azért elég igazságtalan így..
ha a klub vb miatt megnyitjak hamarabb, nyissak meg akkor mindenkinek..
-
Creative997
őstag
Még mielőtt itt mindenki lecibalja egymást Luis Enriquen, ez a csapat Luis Campos érdeme, aki az elmúlt 3 évben építette fel ezt a csapatot gyakorlatilag miután Leonardo és a galaktikus pizsisek leegtek, elinditva egy új irányt, ami elég szemrevaló sajnos. Idén a legjobb csapat nyert. Ettől még nem fogom szeretni őket.
Pláne hogy Dembuzi meg így az aranylasztit is megnyeri.
Mekkora blama ez Mbappenak. Ha marad, és ezzel a kerettel sikerül behuznia ugyanezt, lehet most ő lehetne a sárga bogyó legnagyobb várományosa. Így csak az aranycipo maradt. -
grizlisandor
veterán
A klubok számára, amelyek részt vesznek a FIFA Klubvilágbajnokságon, a hivatalos átigazolási időszak a mai nappal megnyílt!
Nyitva: (klubVB-s csapatoknak): június 1-től június 10-ig.
Szünet: június 10. után öt napra bezár.
Újranyitás: (minden csapat számára): június 16-tól - szeptember 1-ig.Ez azt jelenti, hogy a FIFA Klubvilágbajnokságra készülő klubok már most megkezdhetik a keret megerősítését a tornára, mielőtt a teljes nemzetközi piac újra megnyílna.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #227930 üzenetére
nem tudom.. de jó lenne valamiféle változás mindenképp
-
Tibiajax
nagyúr
az a kibszott thuram.. 4-0-nál megkapja a labdát elöl, és visszapasszol.
visszapasszol. nem érted??
miért volt nekünk egy n9 ronaldo-nk, aki szintén megkapta a labdát és valamiért nem visszapasszolt, kb soha, hanem úgy gondolta, inkább kapu felé kellene elindulni, viszonylag nagy kezdősebességgel, és mondjuk... nem, tudom, fszom tudja... gólra törni.. hogy a kapuba juttassuk a labdát, mindenáron. vagy, legalábbis megpróbáljuk.
nem megállni és visszapasszolni, aztán továbblötyögni. egyszerüen nem értem én ezt az egészet, de biztos én vagyok a boomer meg maradi gondolkodású
és ez az ember a numero 9-ese, az inter-nek. haljak meg, de én sprintelni még nem is láttam ezt a gané thuramot szerintem egyszer sede oké, ha mellette van egy kurva jó valaki, aki őt is elviszi a hátán. de nincs. Martinez sem volt sehol, az este.. de hát ugyan, miért is lett volna
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #227926 üzenetére
Meg kell találni a szépséget a szezonban, ha már megint az örök ígéretek maradtak.
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
nyugodjon meg mindenki, látom hogy borzasztó nagy volt az aggodalom miattam, élek és virulok (remélem Ringman és a többiek is), nem vágtam fel az ereimet
de pár dolgot azért le kell mindenképp szögezni, csak a tisztánlátás végett.először is ugye, a jó édes kurva anyád marotta. hát ez ugye, alap, a lazio elleni bajnoki óta. ha még egy 30 feletti játékost hozol, a másik szemed is el lesz görbítve.
az, hogy csapágyasra lett kikoptatva ez a gárda, nem lehet senkinek sem új, de úgy látszik mégis az volt..seggfej gundel-től megkezdve a saját szurkolókon, meg az ennyi vagy te szar inter barcának kellett volna a döntőben lennie-csőcseléken át a dedikált inter-hater-ekig
ebben ennyi volt, a végére elfárad egy ilyen öreg gárda, az eddigi menetel is egy csoda volt csak. és akkor szembeállítják egy 20éves, enrique által kurva jól felépített, mbappé-mentesített terminator-gépezet ellen.. fszom az egészbe
jövőre újra, új csatárral, és remélhetőleg változásokkal középen újabb reményeink lehetnek. de jövőre már lesz durvább juventus meg napoli is...
forza interps. köszi Mefi. szar volt az este.. de megvagyok
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Cs1csó #227920 üzenetére
Ezek is sulyos tarsadalmi problemakra utalnak az egesz orszagban.
Es ahol feherek, feketek, mohammedek tomkelege el szerte az egesz orszagban megbolydulhatnak idonkent az esemenyek.
Es ezeket mar visszaforditani nem lehet. Olhetnek bele barmennyi penzt oktatasokra, bemutatasokra, a masik kulturajanak megismeresere, etc.
-
Piftuka
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #227918 üzenetére
Megható, szép ez a rajz.
Luis Enrique nagyon megtört a kislánya halála után. Kétszer annyit öregedett szegény, mint az rendesen történt volna. Ez nagyon látszik rajta.
Kiváló játékos volt mindig, és most edzőként is "révbe ért". Nagyon megérdemelt volt az ő és csapata győzelme.
Igazolták, hogy kupát nyerni nem önző, egyénieskedő játékosokból álló branccsal, hanem egy igazi CSAPAT-tal lehet.
Nem szívesen írom le, de a PSG idén a legszebb játékot játszotta. Soha nem tudnék egy francia csapatnak drukkolni, de Kvaratskhelia a támadósorban már-már szimpatikus a csapat.
A kieséses szakaszban az idei ellenfelei hozzájuk képest sehol nem voltak. A "világ legjobb csapata", a spanyol élvonal, és a "Piccolo Inter" osztálykülönbséggel vannak lemaradva.
Érdekes lesz a következő európai kupa szezon...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227919 üzenetére
...ez olyan, mint ahogy az alkoholista mindig talál indokot az ivásra... a párizsiak mindig találnak indokot a város felgyújtására... ha nyernek, csak kicsit gyújtják fel... ha veszítenek, akkor nagyon...
Tibi hol van? még nem heverte ki azt az 5-öt, ami gombócból is sok? ...csak megnyugtatásképp mondom, hogy akár a 'pool is kaphatott volna ezektől 5öt
oda és vissza is...
-
atee_13
őstag
válasz
TV székház?
-
Na ki lesz az aranylabdás?
1-2 hónappal ezelőtt még Raphinha állt a legjobban. Azóta Yamal rendszeresen jobb volt nála és megfordította a kettejük közti hierarchiát, de közben Dembele BL-t nyert.
Tehát vagy Yamal, vagy Dembele lesz.
Mindenesetre ez elég jó szezon etéren, mert februárig még Salah volt a top esélyes.
Végre van értelmes diskurzus, előre eldöntött mondvacsinált médiasztárok helyett az elmúlt 15 évből.
-
Cs1csó
titán
válasz
Mondjuk ez legalább abszolut mértékben tervezhető volt:
1. ha veszít a párizs azért
2. ha nyer a párizs azértA fő gond azokkal van akik ilyenkor akarnak új okostévét (nem is értem, már így a meccs után?) vagy új Iphone-t "beújítani"
Vagy csak simán (a lelki egyensúly megtalálása, a felgyülemlett napi stressz oldására) törni-zúzni. -
LyonnaisFan1
őstag
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #227913 üzenetére
Az egy kicsit azért más szitu. A City és a PSG is a vásárlás előtti 20-30 évben sehol sem volt. A Chelsea előtte is tényező volt.
-
Soulfly842
addikt
Ránézve a Casual ultra-ra : Ma Párizs égni fog. Vagyis inkább már ég. Kigyújtot kocsik, összecsapások a rohanrendőrökkel és minden egyéb csemege.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #227913 üzenetére
Hány edző kellett hozzá nálunk.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #227858 üzenetére
Grande Luis Enrique! Bravo!
Örültem volna, ha olasz nyer, de igazából szerettem volna boldognak látni ezt az embert.
Légy boldog Luis, valahol látja ezt akinek látnia kell! -
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #227909 üzenetére
Mint a Man City-nek: 2008 nyarán érkezett az olaj és 2023-ban BL-t nyertek, ott 15 év kellett.
A PSG-t 2011-ben vették meg és ugye most 2025-ben tehát nekik tényleg "csak" 14 év kellett!
Akkor a NewCastle a 2030-as évek végén lehet BL győztes?
-
grizlisandor
veterán
Mennyi olajpénz kell a BL trófeához?
14 év az idő. -
drachoHUN
senior tag
Szép volt PSG!
Kényszerből szurkoltam nektek, de jól elbántatok az interrel... Köszike!S igen, a foci továbbra is csapatjáték. Ugye Mbappe?
-
yanna
addikt
Luis Enrique csapatot csinált.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
grizlisandor #227902 üzenetére
De lehet rúgott volna hetet
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest