- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
- Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hol van még a Pixel 9a?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Valaki nem lakik véletlenül Zalaegerszegen ?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a T-mobile üzlet(ek)ben (mert kettő van Zegen) ki van-e már állítva a Huawei Ascend P6, mert szeretném élőben megnyomkodni.
Vidéki vagyok, és feleslegesen nem utaznék. Köszi.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz .bruszli. #31036 üzenetére
Pár perce érkeztem haza a melóból, épp privátot akartam írni neked, mikor látom, hogy már válaszoltál.
Pont jó, hogy fehér van kirakva, mert ilyen színűt szeretnék venni.
Holnap akkor kocsiba ülök és megnyomkodom.
Köszönöm szépen a segítségedet.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Nexus 5 vásárlását tervezem, ami ugye micro sim-es.
Nekem egy kb 8-10 éves normál sim-em van jelenleg.
Ha bemegyek egy T pontba, akkor mit mondjak, hogy ingyen kapjak micro sim-et, cserélik vagy vágják ?
Tesómnak van egy Sony P, ha beviszem magammal és mondom, hogy most vettem (használtan) és abba kell a sim, akkor ingyé kapok, vagy mit kell füllenteni ?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz vwpolopg #53545 üzenetére
Kár, hogy csak most olvastam az olcsó bluetooth hangszórót.
Kuponnal és pontbeváltással (mivel telefont úgy se veszek t-nél) 2509-ért megkaptam volna, de házhoz szállítás nincs és csak Debrecenben vehető át, ami gáz, mert én nyugat mo-n lakom.
Mindenképpen venni akarok valamilyen bluetooth hangszórót, januárban lehet ez még raktáron máshol (esetleg házhoz szállítással) szerintetek??Ha kipróbálás után nem tetszik, akkor itt is visszavihetem (emagtól rendeltem, visszaküldtem, visszakaptam a pénzem)?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha rendelek online egy XQBeats Bluetooth hangszórót, akkor ilyenkor is él a vásárlástól való elállás joga.
Tehát, ha nem tetszik, akkor pár nap után vissza tudom küldeni és visszakapom a pénzem (természetesen vigyáznék a csomagolásra és a készülékre is)??(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz cris78 #55454 üzenetére
Tegnap voltam T üzletben, kipróbáltam, tényleg egész jól szól, csak a max hangerőt nem mertem kipróbálni, pedig a kis csaj mondta, hogy nyugodtam tekerjem fel.
(#55453) Vangelis: köszi a választ neked is.
Akkor asszem megrendelem, csak azért vagyok mérges, mert decemberben mikor rendelni akartam, akkor nem volt készleten, pedig akkor még volt egy 20 %-os kuponkódom is, de az már sajnos lejárt (pedig akkor kb 1000 Ft-ért megvehettem volna, ha felhasználom a hűségpontjaimat is).
Hiába írtam nekik, nem adják meg a kedvezményt utólag.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Nincs itt olyan Zalaegerszeg-i aki ma jár a Tesco-ba és venne nekem egy Sony As20-at, ha még van?
Pár nap múlva személyes mennék érte és fizetném a 22500 Ft-ot.
Írjon egy privatot (mert melóban vagyok) ha esetleg valaki...(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Jelenleg Mozaik XS díjcsomagban vagyok, ez többé kevésbé megfelel az igényeimnek, csak a benne lévő 200 mb net kevés egy picit. Jó lenne legalább 500 mb-os (vagy több) adatforgalmú.
Ha kell váltok díjcsomagot, de havi 5000-nél ne legyen több az előfizetési díjam.
Aranykártyás vagyok, rendeljek valami plusz netet, vagy váltsak díjcsomagot, mit javasoltok?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz cskamacska #63067 üzenetére
Én az elmúlt másfél órában nyilatkozam 4 mobillal kapcsolatban. Az űrlap nekem egyszer sem töltött be, pedig én is 3 böngészőben próbáltam!
Nekem is "nagy rakás fehérség" volt, majd egyszer csak felugrott egy ablak, hogy online élő chat (persze egy idő után nem árt frissíteni), elfogadtam és így intéztem el két telefont, közben telefonról hívtam az ügyfélszolgálatot és kb 5 perc után "vették fel", a másik két mobilt, pedig itt rögzítették!
Sok szerencsét.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Új tv-t szeretnék venni, és a T-nél jó áron van: LG 49LF632V.
Next S díjcsomagban vagyok, a hűségem 2016.09.27-én jár le.
A teljes ár 150K-ért kifejezetten jó, aki jobban ért hozzá az le tudná írni pár szóban, hogy milyen feltételekkel tudnám megvenni (nem szeretnék tök tudatlanul bemenni a boltba)?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Soulfly842 #68231 üzenetére
1. Arany kártya megvan.
2. Nincs ilyen probléma
3. Van itthon T-s vezetékes telefon + net, de anyukám nevén van sajnos
4. Nincs ilyen probléma
5. Nem karácsonyra kellHolnap bemegyek egyik T-be, és megkérdezem.
Köszönöm a segítséget!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A play-en szeretném megvenni a Nova Launcher Prime-ot, mert most csak 125Ft.
A problémám az, hogy csak Maestro kártyám van (bár paypass-os) és itthon mindenkinek Maestro kártyája van, sőt 2 havernak is, de ezt nem fogadja el a rendszer, paypal-al se lehet.
Sajnos a Telekom is elutasítja a fizetést, ez tényleg így van?
Ti hogyan vásároltok?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Távszámlával fizetem a 3 db számlát (két mobil + vezetékes telefon/internet), de mivel mi távszámlások nem kaptunk pl kupon utalványt se, ezért szeretnék átváltani hogy a T online felületén fizessem.
Ennek mi a menete, távszámlával kell csinálni valamit, tudnátok segíteni?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A Telekom alkalmazással sajnos nem kompatibilis a Nexus 5 (Nougat 7.1-en) készülékem a play store szerint.
Apk-ból simán fel tudtam tenni, és működik is!
Problémám, hogy hiába bekapcsolom be a számla értesítő funkciót, a program nem jelez semmit (pedig az app összes értesítése engedélyezve van)!
Ennek a funkciónak nem az a lényege, hogy figyelmeztessen, hogy ne felejtsem el befizetni a számlát?
Írtam már a fejlesztőknek, de kb 2 hete semmi válasz![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Kérlek irányítsatok át a megfelelő topikba, ha itt rossz helyen vagyok!
Hűségidő nélküli előfizetéseket kínál a Laptopszalon.
A szolgáltatás hátterét és a biztos lefedettséget a Telekom garantálja ...
Google-ben nem találtam semmit, mi a fene ez?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Honnét tudom a legkevesebb pénzt tölteni dominó kártyára, akár 1000 ft is elég lenne, de minél tovább felhasználható legyen (atm/benzinkút/online stb)?
Édesapámnak dominó kártyája van, de keveset beszél róla, mert itthonról a vezetékesről telefonál "ingyen"!
Mai nap nem lehet felhívni a telefonját és hívást se lehet kezdeményezni, mert van tiltva a kártya, pedig van rajta 1382 Ft, ami 2018.01.10-ig használható fel!
Mint kiderült azért tiltotta le a telekom, mert régen volt rá pénz töltve, tehát a *102# kód hiába ír 2018.01.10-et, de valójában 3 hónapot le kell számolni belőle, különben letiltják a kártyát!
Szóval a 12 hónap felhasználási idő, az valójában csak 9 hónap, ha közben nem töltök rá pénzt![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Már ideje agyalok azon, hogy előfizuról dominósra váltok!
Jelenlegi csomagom hűség nélküli Mozaik XS (havi 3300 Ft), benne 200 Mb nettel, de ha ez elfogy, akkor kikapcsolás helyett csak lassítják, ezért nem váltottam!
Telefonálni ritkán szoktam, plusz ha itthon vagyok, akkor mindig a hordozható vezetékes telefont használom Hoppá plusz csomaggal, ami gyakorlatig ingyenes beszélgetést tesz lehetővé!
Valami domino csomag + most opció és hozzá kb 1 giga netre gondoltam.
Mivel jövök ki olcsóbban, tudnátok tanácsot adni?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Már ideje agyalok azon, hogy előfizuról dominósra váltok!
Jelenlegi csomagom hűség nélküli Mozaik XS (havi 3300 Ft), benne 200 Mb nettel, de ha ez elfogy, akkor kikapcsolás helyett csak lassítják, ezért nem váltottam!
Telefonálni ritkán szoktam, plusz ha itthon vagyok, akkor mindig a hordozható vezetékes telefont használom Hoppá plusz csomaggal, ami gyakorlatig ingyenes beszélgetést tesz lehetővé!
A Dominó Fix + Most opció és hozzá 4 GB Maraton net (tehát nem a havonta megújuló) jó választás, vagy tudtok jobbat?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A választások miatt rendszeresen kapok sms-t és hívnak is.
Viszont több ismerősömet egyáltalán nem zaklatják ...
Le lehet valahol tiltani, hogy ne zaklassanak (a telefonszámom nyilvános, talán ez lehet a baj)?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
5000 Ft-os Domino feltöltési bónusz 14 napig használható fel (50 perc hálózaton belül és 200 MB adatforgalom belföldön): ilyenkor ez a 200 mb fogy először, vagy a normál adatkeretem?
Illetve nem tudok sms-t küldeni, de fogadni igen (Ressurection Remix Rom-ot használok).
A telekom oldalán ezt találtam, de ettől nem lettem okosabb!
Van valami olyan lehetőség, hogy küldenek valami beállítást és ettől megjavul?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Anyukám és apukám dominós kártyáján 4-5 ezer forint van (és minden évben csak nő az összeg, mert ők nem nagyon hívnak senkit mobilról, mert itthon korlátlan Hoppá csomagunk van)!
Én töltögetem nekik 2500-al, mikor lejárna az 1 év!
Van arra bármilyen lehetőség, hogy felhasználhassuk vásárlásra vagy bármi egyébre, csak a pénz ne vesszen el?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Tervezem, hogy rendelek egy új domino sim-et (ajándék 10 giga nettel), viszont a telefonom csak 1 sim-es!
Van arra lehetőség, hogy az összes bejövő hívást és sms-t átirányítom az új számomra (arra a két hónapra míg érvényes az akció)?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Május 17-én rendeltem egy Dominó simet ajándék 10 giga mobilnettel, ezt a Telekom mobil app szerint még 24 napig használhatom fel!
Olvastam hogy 4x adatmennyiséget adnak, új megrendelés esetén ... de nem teljesen értem ezt!Ha június hónapban rendelek Domino Net 4 GB-ot, akkor havi 16 gigát kapok 2 hónapig, mert ez megújuló net?
Tehát mikor kell lemondanom, hogy a 2 hónap után ne újuljon meg újra?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Elmehet a Telekom a jó édes ...
Pár hónapja előfizetésről dominóra váltottam.
Tegnap külföldön tartózkodtam, de a mobilnetet nem tudtam használni.
Itthon utána olvasva láttam, hogy dominósként a *104# üzenettel kell aktiválnom a roaming-ot!Ezt nekem egyszerű átlag felhasználónak honnét kéne tudnom?
Amikor átértem külföldre jött az sms, hogy Tisztelt Ügyfelünk üdvözöljük ..., de ebben se írják, hogy küldd el a kódot te birka, különben nem működik a roaming!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Nemrég volt olyan mobilnet akció, hogy a megújuló domino maratonnál 4x adat mennyiséget kaptam (nem találok már linket).
Kérdésem, hogy ez az akció meddig érvényes (ha jól emlékszem, akkor még augusztusban is 4x-es lesz), illetve mikor kell lemondanom (ha már megszűnne a 4x-es adat akció)?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
2018 decemberében volt egy Telekom mobil alkalmazás nyereményjáték!
Van itt a topikban olyan személy, aki nyert valamit?
Ha van akkor leírná, hogy milyen módon keresték meg a nyeremény ügyében és megkapta-e már (akár privátban is)!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a weboldalon a számlabefizetésnél a Telekom gyorsfizetésnél regisztrált bankkártyákat hogyan lehet törölni (többségük már rég nem aktív)?
Van valami eldugott menü, vagy csak telefonon, személyesen?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Huroq #110706 üzenetére
erikviking & sopruk: köszi, de valami nem fasza
Próbáltam regisztrálni a Telekom Gyorsfizetés oldalon, de a rendszer nem fogadja el azt az email címet, amit a sima telekom fióknál használok, mert azt írja, hogy már regisztrálva vagyok. Belépni mégsem tudok.
Ha egy másik címmel regisztrálok, akkor hogy fogom látni a mostani bankkártyáimat?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Tudtok olyan oldalt, app-ot, vagy benzinkút, egyéb üzlet, ahol konkrétan 3500 Ft-ot is lehet tölteni dominó kártyára?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
"Dominóval van a Magenta 1-ben, neki is feljött az ünnepi minden korlátlan 30 napra opció"
Azt mégis hogy hoztad össze?
Nekünk Magenta 1-ben van otthoni telefon+internet + 1 mobil előfizetés, de a dominós számokat NEM lehet bevenni a csoportba a mobil előfizetés miatt < ezt az előbb mondta az ügyintéző hölgy!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Azonos névre lett íratva az otthoni, a mobil előfizetés és a dominós szám is, de a hölgy azt mondta, hogy a mobil előfizetés miatt NEM lehet bevenni a csoportba ... szóval akkor tévedett a Magenta 1-el kapcsolatban ha jól értem?!
A családi mobil opció már működik pár hónapja![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Egy kis érdekesség!
A *102# dominó egyenleg lekérdezés most is működik, csak nem mindenkinél!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Tegnap előtt feltöltöttem a dominó egyenlegem, mivel Magenta csomagban vagyok, ezért kaptam 500+500 MB internetet és 50+50 perc beszélgetést, ezek látszanak is a Telekom appban.
Ennek ellenére a normál, feltöltött egyenlegem fogy, pedig 30-as mobilt hívtam! Kapcsoltam már repül üzemmódba is.
Jól gondolom hogy ez így hibás működés?
Dominó központot hívjam, vagy a 1414-et és egyáltalán vissza állítják?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Magentában Mobil L 2019 csomagban vagyok hűség nélkül, havi 7 315 Ft-ért.
Szeretnék venni egy Samsung A33 -at.
Írják, hogy 22 000 Ft cyber kedvezmény van, de kizárólag online vásárlás esetén!
A probléma, hogy online nem tudom megrendelni a saját Mobil L 2019 csomaghoz!
Ha a 1414-en intézem, akkor is járna a 22 000 Ft cyber kedvezmény?
Hűség kötés nélkül lehet-e pl?
Vagy hogy működik ez?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz csako #131347 üzenetére
Köszönöm szépen, neked is Ace Ventura.
Most nézem, hogy a 2022-es Mobil L 6552Ft/hó lenne (a legkisebb 4 giga nettel), ami olcsóbb is, mint a mostani havi 7315 Ft.
Magenta miatt duplázzák a netet?
Illetve ha kötök új hűséget, akkor a magenta csomagban lévő többi szolgáltatás is hűség idős lesz (ezek jelenleg friss, aktív csomagok, de hűség nélkül)?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A Telekom mobil appban most olvasom, hogy aktíváljak ajándék 2 giga netet, de dominó számra nem engedi?
Az előfizetéses számon van havi 4 giga, oda már nem fontos, nekem!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz 4Grider #133084 üzenetére
"*A Telekom app használata nem generál adatforgalmat itthon és roaming helyzetben sem."
A Telekom weboldal szerint továbbra is díjmentes!
Akkor?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Helló
Samsung A34 telefont tervez venni a ismerősöm.
Az elmúlt években leesés miatt 2x kellett kijelzőt cseréltetni a telefonjában, pedig tok és üvegfólia volt rajta (enélkül kb havonta törte volna össze).
A Telekom oldalán olvasom a készülékbiztosítást, ha jól értelmezem, akkor listaáron 128K a telefon, ennek 1650 Ft lenne a havidíja, de magenta miatt - 30%, tehát 1155 Ft (18 000 Ft önrésszel).
Leesés miatti törés esetén valóban megjavítják?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Helló.
Tesóm feleségét a Yetteltől pár hete hoztuk át Magenta Mobil M csomagba.
Ma voltak külföldön és (állítása szerint) nem tudott a tesómon kívül senki mást hívni, valami szlovén szöveget mondott a rendszer!
A telekom fiókban néztem a hívás és roming beállításokat, de semmi nincs tiltva.
Találkozott valaki ilyennel?(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik