Hirdetés
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 4G
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Schizoka
üzenetére
Ide is csak 15 számjegy írható. Mit kapsz, ha vagy az utolsó 2, vagy az első 2 számjegyet lehagyod? Az IMEI-ben van egy checksum, ami a többi számjegyből képződik, így akár egy számjegy elírása/hibás volta esetén a checksum se stimmel, így kiszűrhető az elgépelés, és validálható a helyes IMEI (nem az, hogy létezik, csupán technikailag helyes, akár még létezésre jelölhető számról van szó).
-
Keem1
veterán
válasz
Schizoka
üzenetére
Most látom, a kóddal szenvedsz, sorry
Esetleg egy telefon a Telekom üfsz felé, hogy ilyenkor hogy lehet kódot kérni. Vagy személyesen intézkedni, bár én inkább a telefont javasolnám előbb.Még valami: a *#06# is több számjegyet ad ki? Elvileg (gugli) nincs is 17 számjegyű IMEI
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Függetleníteni szeretnék egy régi SonyEricsson telefont.
Az imei szám amit kiír az 17 jegyű de csak 15 öt lehet beírni.
Beírtam az első 15 öt de ma jött az sms hogy nincs ilyen imeivel telefon.
Mi a megoldás? -
goop
őstag
Megjavult, biztos javítgattak valamit.
-
goop
őstag
Új esimet aktiválnék be, de sehogy sem sikerül, pedig párat már aktiváltam, a kód érvénytelen vagy már felhasználták szöveget nyomja, pedig tuti nem, mert már többször is újat kértem. Nektek megy?
-
martonl
senior tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Felesleges hazudni, látják, hogy épp miről telefonálsz.
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Elméletileg így van, gyakorlatilag meg.. Tudtommal van más Mi 9 tulaj itt, akinél megy ez a szolgáltatás.
Mondjuk még mindig nem tudom felfogni, hogy egy több hónapos témát még mindig igényelnie kell a felhasználónak, míg a másik szolgáltatónál működik bármi galiba nélkül szinte készülékfüggetlenül.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Szia.A szolgáltató specifikus szolgáltatások csak a szolgáltató által támogatott készülékeken működnek garantáltan. Ha egy készüléket nem forgamaz a szolgáltató, akkor 50-50% az esélye, hogy működni fog. Tehát,ha neked nem működik a VoWifi, azért nem tehetsz panaszt. Ha behazudtsz egy "támogatott modellt", akkor azzal semmit sem fog elérni, attól nem fog működni. A gyártó fele kell jelezni, hogy tegyék be a szoftverbe a szolgáltatói támogatást,aztán vagy beleteszik vagy a szolgáltatóra fognak mutogatni(az utóbbi jobban elképzelhető). Jelenleg csak 2 Xiaomi készülék ami a szogáltató által támogatott, a Redmi 7A és a Mi9 SE.
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
rákérdeztek*
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Szóval felhívtam megint őket, állítottak a "csomagomon", itt viszont már a telefonra is rákérdeztem, persze hazudtam egy szép támogatott modellt, de még mindig nem működik sehogy sajna a VoWifi..
Illetve rájöttem, hogy már a VoLTE ikonja sincs az állapotsávon, viszont aktív, mivel IMS-ben is írja. -
Tompika777
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az a baj, hogy ezeket a flottás dolgokat nem nagyon vágom,olvasni róla negatív dolgokat is, ehhez meg tudni kellene melyik is a megbízható és kit kell inkább kerülni.
Meg ezt már holnap is meg tudom oldani,hűség itt sincs ugye, és nem tervezném hosszú távra.
Tény, hogy olcsóbb lenne, és lehet a torrent sem volna lassitva, bár állítólag a filemegosztást egyik szolgáltató sem szereti, lehet a flottásnál is lassítva van. -
-
thomas77
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Minek mennél be egy T-be? Alkalmazásban feltöltöd az egyenleged, megrendeled az opciót és kész. Ezért kár bemenni.
Vagy váltanid kell szolgáltatót? Esetleg havidíjasról dominóra? Mert akkor tényleg be kell menned. -
4Grider
félisten
válasz
Tompika777
üzenetére
Az ügyfélszolgálat jól mondta, pont ezt írtam én is a #111476-ban az első mondatban.
Egy flottához való csatlakozás kb. egy hétig tart.
Majd ne felejtsd el egy hónap múlva megírni a tapasztalatokat. -
attiati
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Koszi szepen, elinditottam az igenyt.
Vegul telefonalnom kellett mindenkeppen, igy a 10 perc telefonalas megoldotta. -
Tompika777
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Kíváncsiságból rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál, és ők azt állították, hogy technikai kiszolgálás és annak használatát tekintve nincs különbség az előfizetéses és a Domino korlátlan között,a torrent használat van egyedül 2Mb/s-re korlátozva mindkettőn.
Időben sajnos azt nem tudom mennyi egy ilyen flottahoz csatlakozni, ezt meg be megyek egy T-be a városban, feltöltöm és megy.... -
4Grider
félisten
válasz
Tompika777
üzenetére
Általában a feltöltőkártyások és a hangcélú kártyán opciós mobilnetet használók minden szolgáltatónál NAT-olt netet kapnak.
Azért javaslok másik szolgáltatót, mert ott adatkártyát kapsz havi 6000 Ft alatt korlátlan adatforgalommal, hűség nélkül. Viszont pont ezért helyenként már túlterhelt a másik szolgáltató 4G hálózata... -
4Grider
félisten
válasz
Tompika777
üzenetére
Több is van. Eleve NAT-olt netről van szó, tehát a routered nem kap publikus ip címet. Meg ugye ha sokan kapjátok ugyanazt a publikus ip-t, akkor be tud dugulni (le- fel kell csatlakoztatni, hogy megjavuljon). Meg ugye vannak nem szeretem protokollok a Telekomnál (torrent, vpn).
Jobban jársz egy mások szolgáltató flottás korlátlan mobilnetjével (árban és technikailag is). -
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen megkötés aprobetűs megkötés van a Domino havi korlátlan mobilnettel kapcsolatban?
Sajnos nálunk nincs értelmes internet szolgáltató, így áthidalásként ebben gondolkozok, de be lehet e tenni ezt routerbe, vagy egyáltalán megosztható e, történt, stb. tiltott e, vagy már lehet normálisan használni vezetékes net kiváltására? Nem szeretnék valami hülye aprobetűs tiltásba belefutni.... -
-
attiati
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Koszi
Nem tudom kinel lett vasarolva, vagy melyik szolgaltatohoz tartozik.
Irtam a samsungnak, nem igazan kapkodnak a valasszal.Kulfoldrol helyi tarifaval hivhato _barmilyen_ szam letezik meg egyaltalan?
Vegighallgatnek egy 10 perces ugyfelszolgalatot es lehet lekerul rola. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Elvileg minden régióban arra zárják, ahová eredetileg a forgalmazás szempontjából szánva lett - lehetnek persze kivételek, ahol nincs rajta zár, de az EU-ban biztos van.
Anno csak az EU-val kezdték, ha jól emlékszem, a Note 3 volt az első ilyen készülék. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pedig egy ideje így adja a készülékeket a Samsung, illetve a szolgáltató(k) is így kapják: [link]
(A neten kerestem a képet, de például anno a Telekomtól, majd később a nem szolgáltatós, de hivatalos hazai viszonteladótól vásárolt Note9-eimen is volt ilyen matrica.)
Igen, főként a szürkeimport és társai ellen lépnek fel így. -
attiati
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igazad van, halozati sim zar.
Mit javasolsz?
Muszaj innen Thaifoldrol megoldanom.
Fuggetlen a keszulek. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ha valóban a régiózárról van szó, azt a szolgáltató nem tudja, a gyártó pedig nem akarja eltávolítani - előbbi biztos, utóbbit írom úgy, hogy szerintem.
Van amúgy régiózáras készülék, pont a Samsung kapcsán lett "népszerű". -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
viktorhu
üzenetére
Mivel európai piacra szánták a készüléket, így nyilván érthető. De a régiózárnak teljesen más jelentése van. Az első aktiváláskor indul a készülék jótállása,amihez elég kicsomagolni és bekapcsolni az eszközt.
Ha a samsung használna is régiózárat, azt a szolgáltató nem fogja tudni eltávolítani a készülékről, kizárólag a gyártó. Bár a több mint 10éves pályafutásom alatt egyszer sem találkoztam régiózáras telefonnal,pedig volt szerencsém nagyon sok féle márkához és típushoz.
-
viktorhu
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az enyémnek rá volt írva a dobozára, hogy az első üzembe helyezésnek Európában kell történnie, más régió sim kártyáját csak európai simmel való aktiválás után fogad el.
-
válasz
attiati
üzenetére
Hogyan hívható fel a telefonos ügyfélszolgálat külföldről?
Ügyfélszolgálatunkat külföldről a + 36 1 265 9210-es telefonszámon érheted el, a hét minden napján, a nap bármely órájában (0-24) hívhatod (Hogyan kommunikáljak Vandával?).
A hívás nem ingyenes, a díja megegyezik egy magyarországi vezetékes szám külföldről történő hívásának díjával.Roaming szolgáltatás használatakor felmerülő kérdésed esetén pedig hívd +36 30 3444 888 telefonszámunkat, melyet külföldről a díjcsomagodra (EU díjzónában), illetve roaming díjcsomagodra (EU díjzónán kívül) vonatkozó hatályos díjszabás szerinti díjjal hívhatsz.
Utoljára frissítve: 2019. szeptember 26.
Ezen kívül nincs más.
-
attiati
veterán
Kulfoldrol hivhato valamelyik telekom ugyfelszolgalat ingyen vagy helyi tarifaval?
Beszelnem kellene egy barmilyen magyar telefonszammal kulfoldrol 10 percet, hogy lekeruljon a regió zár a samsung telefonomrol, mert nem volt otthon hasznalva.
Tudtok egy barmilyen otthoni szamot, ami helyi tarifaval, vagy ingyen hivhato kulfoldrol? 100%ra
-
greggae
tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
A *102# működik nálam androidos telefonon is. A 4-es verziójún nem is működik a Telekom appja már, úgyhogy örvendek, hogy ott nem is ajánlgatja. Azon a telefonon is működik az ussd, amelyiken időnként működik az app, csak ott rögtön jön az sms (ma), hogy nov. 18-ától megszűnik a *102#.
Annyiban visszafejlődött a szolgáltatás, hogy a dátumot tagolatlanul írja (éééhhnn). És nem jelzi külön az univerzális egyenleget (ami évek óta ugyanannyi volt).
-
martonl
senior tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Mivel nekem nincs VoWifim, csak tippelni tudok. Arra tudok gondolni, hogy vagy még sincs valamiért aktiválva a szolgáltatás, vagy esetleg eltérő portokat használ a Digihez képest, amit a wifi router, vagy egyéb közbenső eszköz blokkolhat. Ha nem próbáltad volna, próbáld ki másik wifin is.
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
erdeidaniii
üzenetére
Valaki?
-
válasz
kemotox
üzenetére
Szerintem szerencsés vagy, hogy nem hó elején piszkálgattad a váltást több eszközön is bejelentkezve! Így csak a tört hónap magasabb díját kell fizetned és következő hónapban visszaválthatsz, ahogy Kali szaki írja. Kivéve, ha ez a szimultán próbálkozás hűségidőt is állított be neked, mer'ugye nem Te voltál.

Ilyenkor egy folyamatot egy rendszerrel vigyél végig, mert lehet, hogy az accountodban egy félig helyzetet rögzítve a másik helyről/eszközről bejelentjezve már csak folytattad amit nem zártál le. Te tudod pontosan mit csináltál, ill nem úgy néz ki, de egy biztos, igencsak feltünően és hülyebiztos módon megjelenik egy megerősítésre szolgáló külön gomb, még írja is vagy kérdezi, hogy tudod-e mit csinálsz!? A héten váltottam csomagot, de minden lépést egy eszközön vittem végig. És akkora magenta jóváhagyó gomb ugrott fel a végén, hogy még ha háttal ülök is észreveszem!
Szóval nyugodtan netezzél csak és a törthónapra már fizetni fogsz, így készülj. Hiába hívogatod az ÜSZ-t meg mondogatod, hogy máshová mész, neki meg van kötve a keze. Mondhatod persze azt is, hogy Te aztán nem hagytál jóvá ilyet soha, akkor illetéktelen hozzáférés gyanúja miatt kérhetsz vizsgálatot, lezárják a csomagod és megnyugtatnak, hogy 30 napon belül kivizsgálják a panaszodat! Persze 30 napig nincs netezés akkor, nem jobban jársz ha benyeled a saját hülyeséged árát?
-
kapasz
tag
válasz
anadroid
üzenetére
Szerintem minél többünknek kellene jelezni az ügyfélszolgálaton keresztül, hogy amíg nincs elég kiszolgáló kapacitás a Telekom app mögött, addig ne szüntessék meg a *102# kódot, mert az legalább mindig működik. A Telekom app percenként lehal, aztán újra megy, halál idegesítő.
-
válasz
kemotox
üzenetére
Bármikor telefonálhatsz, de van egy olyan érzésem, hogy december 1-jén tudod csak ismét módosít(t)a(t)ni a díjcsomagot - alapesetben az ügyintéző sem tudja adott naptári hónapban., ha te azon intervallumban már megtetted.
Kiszürkíteni azt a csomagot szokta, ami adott kombóban nem választható.
A hang és az adat is kiválasztandó váltáskor, ha csak az egyiket nézi az ember, a másik olyanra is beállhat alapban, ami nem kívánatos.
Kétszer kell rányomni, a kiválasztások után a egyszer a díjcsomag beállítása hivatkozásra, majd azt külön megerősíteni egy újabb felugróban. (Egy hete váltottam díjcsomagot - hangot és adatot is - az egyik előfizetésemen. -
kemotox
addikt
Jajj segítsetek...
Váltani akartam díjcsomagot, mobilról. Egyből valami 20 ezres előfizut ajánlott be, hát köszi, de nem. Kiválasztottam amit szerettem volna, habár furcsa volt, hogy ki van szürkítve, de... most én vagyok a hülye, hogy azt gondoltam, hogy csak szól, ha valami nem jó? Rányomtam és azonnal berakott a 20 ezres előfizuba, jött is az sms hogy aktiválták a korlátlan netet. Nebassz. Ennyi az egész? Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de ez nagyon patkány, semmi megerősítés, semmi.
Amúgy meg előtte gépen megcskekoltam, hogy mi van, szépen bejelentkezve, és ott engedte volna a kinézett díjcsomagot. (csak még filóztam, így nem nyomtam rá)
Ja mondjuk már ott is furcsa volt, hogy nekem, ezer éve előfizetőnek 7 rugó lenne a havidíj, újként meg 6...
Mik a lehetőségeim? Hétvégén lehet nekik telefonálni? Attól tartok, hogy ha hétfőn elkezdek megszokásból mobilnetezni mire betelefonálok, akkor majd az lesz, hogy már használtam belőle így szopó.
Igazából egy nagyon egyszerű kérdést tennék fel: vagy visszacsináljuk, vagy irány más szolgáltató. -
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Az iPhone -ok továbbra is függetlenek a telekomnál?
-
-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Tegnap este kipróbáltam két számon is, mind a kettőn működött okostelefonnal, viszont egy percen belül küldték a megszűnésről szóló SMS-t. Ma szintén működik, és az SMS újra megjött, de most legalább egy negyedórával később.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Értem,most visszaolvasva már rájöttem,hogy nem Telekomos a box.
Köszönöm. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
vizslakutya
üzenetére
szerintem úgy, hogy a jelenlegi stb-n nincs digitális kimenet csak scart, az általa megrendelt tv-n meg nincs analóg bemenet
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
KHR-t nem néznek... Ha néznék, nem katam volna meg 22havi részletre 2 200ezres telefont februárban meg augusztusban 2db 70ezres órát részletre és egy 160ezres tv-t részletre... ugyanis 2 kezes tartozással felkerültem KHR-re, mert az adós nem fizette, most én fizetem helyette,sajnos
-
válasz
Willhunting
üzenetére
Azt írja valaki, hogy tré és máris sokkal szigorúbban nézik a dolgokat.
Gond lehet például, ha más szolgáltató(k)nál...stb. problémás ügyfél (volt) valaki, tartozása van/volt, ilyesmi. -
Willhunting
aktív tag
Azt lehet tudni hogy trénél mi alapján végzik a fizetőképesség vizsgálatot, mivel semmi jövedelemmel kapcsolatos infót nem kértek tőlem mégis ez az üzenet fogad mikor új díjcsomagra próbálok előfizetni

Eddig nem volt náluk havidíjas csomagom csak dominóm, szóval még csak tartozásom sem lehet. Berágtak hogy szolgáltatót váltottam vagy csak nem kell nekik a pénzem?
-
törölt tag
Valaki nyert kupont vagy még sorsolják majd?
-
sopruk
senior tag
Hirtelen felindulásból rendeltem egy akciós TV-t, de utólag rájöttem, hogy mégsem lesz jó, mert nem tudom csatlakoztatni a jelenlegi set-top-box-hoz. (Nem szeretnék most többet költeni, másik boxra, inkább megvárom jövőre a MindigTv ingyenes cseréjét...)
Most rendeltem pár órája, kártyával ki is fizettem.
Hogyan tudnám visszamondani, hogy ne is kezdjék el kiszállítani? Ügyfélszolgálatot hívjam?
Köszi előre is a segítséget -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
A sima, szerzodesszerintieket igen, azokat reszletezi itt is. De mi van az akciokkal, opciokkal? Azokra mi ervenyes? Mert azt nem irja itt sem. Mert pl korabban a most egyaltalan nem elt kulfoldon, es meg most is csak reszben.
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Mit nem lehet azon érteni, hogy a "belfoldon es EU-roamingban" nem egyenlo azzal, h "valamint belföldről EU-ba indított hívásirányokban használható fel"?
Nem definialja, h roamingban mit lehet hivni. A belfoldet is csak a 2. reszben definialja, holott mar az elsoben is emliti...Az a baj, h egyre tobben beszelnek ujmagyarul: angol szerkezeteket keverve a magyar szavakkal. Igy aztan lehet fejtorni, h 1-1 szoveg o- vagy ujmagyarul van-e.
Az appban a "szamokat" utan a "belfoldon es EU-ban" a magyarban joval inkabb helyhatarozo, s nem jelzo, csak nagyon nagyon ritkan, mint az angolban.
De ki tudja, ki irta, es mikent akarta hasznalni, mit akart mondani, mikor a honlap es az aszf is mind maskepp, de egyik sem egyertelmuen fogalmaz.De uilyen a "lezarni" es a "kivezetni". Minden vsznuseg szt forditasbol szarmaznak, raadasul rosszul forditva. Azert nem erti szinte ski, es keveri szinte mki. A lezaras egy pontszeru tevekenyseg, a kivezetes pedig egy folyamatos. Ergo logikusan, ha mar nem lehet venni, de meg folyamatban van a hasznalata... Aztan ha mar hasznalni sem lehet, akkor kesz, passz, vege. Meg az is szerencsesebb lett volna, ha az elso akar "lezaras", akar "kivezetes", de a masodik "megszuntetes". De vkinek kenyszere volt bikkfanyelvet gyartani...
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Ez szerintem elég egyértelmű megfogalmazás.
Mit nem lehet azon érteni, hogy "valamint belföldről EU-ba indított hívásirányokban használható fel"? Belföldről EU-ba indított hívásirány az mióta csak belföldi szám?
Ha pedig csak belföldi számok hívására gondoltak, akkor elszúrták a szövegezést, azaz jóváírás jár... -
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Na, ez megannyira sem definialja, h belfoldon es EU-roamingban mit lehet, csak azt, h nemeus roamingban nem hasznalhato.
Ami pusztan logikusan a vilagon minden szam hivasat jelentene, de a tre gyakorlata alapjan "csak belfoldi szamokat" valoszinusit, es ezt erositi meg a "belfoldrol EU-ba" is. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy roamingban is lehet Eu-t hívni, az korábban sem volt kivétel. Eu-ban nem csak belföldi számot lehetett hívni eddig sem, hanem más Eu-s számot is, gondolom a szabályozások miatt. Itthonról pedig nemzetközi hívás maradt. A 3 napos és a 30 napos is ilyen lett úgy látom.
Akciók mindig az ÁSZF 9-es melléklet.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Sztem ez roamingban csak magyart jelent.
Roamingban eust meg a honlapon sincs. Ott is csak itthonrol eust is szerepel.
Igy akkor viszont a 490 tenyleg nem olyan rossz, bar igazan nagy dobas vban a roamingban is eust is lenne.
De ennyi erovel, mivel smilyen korlatozo jelzo nincs elotte, a vilag osszes vonalas es mobil szamat jelenti igazabol...
Meg ha megtanulnanak vegre magyarul, vmint helyesen es egyertelmuen kommunikalni, es mindenutt uazt. Igaz, akkor szegenyebbek lennenk ezzel a talalgatos jatekkal...
Aszf-ben van errol vmi, v az ilyen opciokat bele se irjak? -
martonl
senior tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Szerintem nem off a témád. Írásbeli panaszt tegyél. Előfordulhat, hogy a meglévő bázisállomáson az egyik antennán tudnak feléd állítani. Régebben hallottam olyanról, hogy jelerősítőt is adtak (ablakra lehetett cuppantani), de ez lehet, hogy csak mendemonda, vagy a 90-es években működött. A kollégák a többi dolgot megírták, Vowifi használata, szolgálatóváltás stb.
-
válasz
milenda
üzenetére
OK, nem azt vitattam én, hogy ez jó-e vagy nem, csak egyszerűen nekem hangalapú kieg csomagokra nincs szükségem, adatra viszont igen. Ha nem lenne az előfizetéses hálózaton belüli korlátlan hang, amit használok, akkor jó lenne ez a 490-es természetesen.

A kollégára azért kérdeztem rá, hogy ez most akkor egy új opció-e, mert számomra nem jött át egyértelműen, mire gondolt pontosan. De ezt láthatod a thread-ben.
-
m1lan
őstag
A 15% Telekom kedvezmény abban az esetben jár, ha egynél több mobil előfizetésed van. A szerződésben azért a teljes ár van feltüntetve, mert ha mondjuk két előfizetésed van, és abból lemondod az egyiket, akkor már nem felelsz meg a 15% Telekom kedvezmény feltételeinek, és a teljes ár számlázódik.
-
válasz
üzenetére
Nem tudom milyen App-ra gondolsz, de biztosan nem a Telekomosra, mivel az valamikor nyáron is szép szakaszosan napok alatt állította át az új opciókat a népek telepített App-jára, emiatt gondolhattam, hogy most is ez van, van akinél már új opciók vannak, nálam még nem.

Amúgy első dolgom volt megnézni az App-ban, de ez elég jól látható/érthető is a hsz-emből:
"Mert nálam még 790.- a napi korlátlan, pedig reggel újra be kellett jelentkeznem az App-ba."
Szerinted barátkoztam az App-pal?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Projektor topic
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Proxmox VE
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Esetleg egy telefon a Telekom üfsz felé, hogy ilyenkor hogy lehet kódot kérni. Vagy személyesen intézkedni, bár én inkább a telefont javasolnám előbb.

dptrsk