Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz LógaGéza #56858 üzenetére
Jaa, értem már a problémát, azt hittem csak simán nem találod
Próbáld innen
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz LógaGéza #56875 üzenetére
________
Más:
Meglévő előfizetésem mellé tavaly decemberben vásároltam egy tabletet Net&Roll XS Csomaggal (3200ft/hó)
Most látom hogy van ennek egy társkártyás változata is 2490-ért. A kérdésem az lenne hogy a netcsomagot át lehetne váltatni a társkártyásra?We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz Soulfly842 #56910 üzenetére
Értem, gondoltam hogy nem ilyen egyszerű
KösziWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
Üdv
Ha az áremelés okán személyesen átváltatok Mozaik XS-ről Move XS-re akkor is ki kell csengetnem az 1k-t a díjcsomagváltás miatt?
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
-
őstag
Üdv
Mint többek, én is kaptam sms-t hogy a mobilnet csomagom (net&roll 1gb) 15-től megszűnik, és ha nem módosítok akkor 2500-ért átraknak egy másik csomagba, de ugyanez a csomag ha kézzel váltanék át akkor csak 1600ft-ba fájna, mire fel ez a nagy különbség? illetve ha kézzel váltok akkor tényleg csak 1600 lesz?
-
őstag
Üdv
Ha most kötök hűséget egy már meglévő előfizetésre azt jövő tavasszal át tudom hordozni magenta 1-be?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest