Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Joker88
üzenetére
Ezt nem értem,dominó 3 ezres feltöltés egy év. Előfizu ( nem tudom az árakat!) Ha havi 1000 Ft,akkor is évi 12 ezer.🤔
Mi ebben a logika?
Ha marad pénz a dominókártyán el lehet költeni,ha másra nem jótékonyságra,vagy a T zsebében marad.
Előfizetésnél meg tömitek azt a zsebet. Vagy nem? -
Bferibörs
addikt
Sziasztok.
Miért van az,hogy a t.kom figyelmeztet korlátlan m.netnél,hogy túl sok a forgalom?
Szokásos napi használat,böngészés,videó nézés 70 éves illető,nem lóg egész nap a neten,nem játszik,nem hallgat egész nap zenét,nem tölt le.
Néha megosztja a netet a laptopjára,ha a telken vannak hétvégén. -
Bferibörs
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
15- ös droidon sem jó nálam,2 telón.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,a hiba jegy ügyintézése mennyi időt vesz igénybe? Partnernél max.2 hetet mondtak,az már letelt.
Csak 4. alkalommal szerettem volna áthozni egy számot,eddig nem sikerült. Nem,nem az adataimmal van a gond.🤔 -
Bferibörs
addikt
válasz
Alladin888
üzenetére
30 napig,igen.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Pixel 8 pron sem lehet,végül egy ezeréves Lenovo p2p- n sikerült megoldani. 😂
dzf007
Az sajnos nem oldja meg, a sim beállításokban,nem jelenik meg a szám.Nikaré
-
Bferibörs
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm,megpróbálom.
-
Bferibörs
addikt
Az mitől lehet,hogy a telefonom a sim kezelésnél nem írja ki az új dominó sim számát?
A régit kiírja. Samsunk s23 u. -
Bferibörs
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ezzel én is így vagyok,szívtam már a fő simmel,hogy nem tudtam aktiválni,igaz vodánál.😂
Mivel elég gyakran váltogatom a két telefonom,így nekem is a fő karim fizikai,nem rizikózok. -
Bferibörs
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Most 2500.- van a honlapon írva,e- ről vissza fizikaira.
-
Bferibörs
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Minden alkalommal amikor készüléket váltasz,aktiválnod kellene az adott készüléken az esimet,ez elég macerás,ha gyakran teszed, talán korlátozva is van az éves aktiválások száma.
-
Bferibörs
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
A régi telódat t.kom mobilnetre állítod,wifi kikapcs.
A régi telón a t.kom appban megkeresed a sim beállításokat.
Igényelsz új esim karit,fontos,hogy ezen a telón csináld,mert erre fogsz kapni egy kódot sms- ben! Ami kell majd az aktiváláshoz!Az új telódnak wifin kell lógni.( Nem árt ha megkeresed a beállításokban az esim hozzáadása pontot.)
A régi telódon meg fog jelenni egy qr kód,amit az új telóddal kell beolvasni, majd kér egy kódot,amit a régi telódra kaptál sms- ben.
Ha az új telón műxik az esim, a régin törölnöd kell! Bár nem műxik,de ott fog fityegni,hasztalanul.
[kép] [kép] -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,létezik,hogy a pixel 8 pro a telekomnál nem esim képes? 😮
A másik kérdésem,hogy tényleg minden telefoncserénél,hívni kell az 1414-et,vagy boltot kell keresni az új készülék esim aktiválásához?
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
"bankkártyára",szerintem aki érti az érti.🤔
-
Bferibörs
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
A partner üzletek nem szeretik a dominósokat,mivel nincs hasznuk rajta. Ezt már itt régebben kitárgyaltuk.
Röviden,ahogy tudják,lerázzák. -
Bferibörs
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Nem tudom milyen régi a SIM foglalat, az új nano sínek vékonyabbak mint a régi mini sínek voltak,így a vékonysága miatt rosszul érintkezhet.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Lehet kapni " betétet" adapter ? nem ugrik be a neve,ami korrektül befogadja a kitört simet.
Egyébként vissza is tehető,kérdés,hogy milyen a SIM befogadó,mert van olyan amiben ha elcsúszik a SIM a keretben,tönkre is megy. -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ismerős,nálam is így volt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Érthető,hogy nem szeretnek fillérekért dolgozni,de akkor ne " forgalmazzák". Ennyi szerintem.
ledgeri: nem tudták a rendszerben beállítani,jöjjek vissza délután, délután sem tudták,jöjjek vissza másnap,nem a rendszer volt a rossz,sajnos az első ügyintéző, a többiek már nem tudták módosítani, a végén felajánlották,hogy felvesznek hibajegyzéket vagy mit, ezt már nem kértem,visszamondtam.
-
Bferibörs
addikt
válasz
üzenetére
MT azonosítót szerintem nem tud módosítani.
Az előfizetéshez tartozik egy 5 jegyű ügyfél azonosító szám,arra gondoltam.
Ügyintézésnél pld. telefonon azt kérik tudtommal.Ha hűsége van csak húzza az időt a szüneteltetéssel szerintem. A sim cserével meg tudja oldani,hogy az illető ne tudja használni,ne generáljon magasabb költséget.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
Nálam ez most nem műxik.🤔
Van net van feltöltve,ez jelenik meg. -
Bferibörs
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem,ez a 600MB nagyon régi, a maraton fogyott,ez nem.
-
Bferibörs
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nem, az 1 gigával kezdtem,vaciláltam,hogy a 15 GB- ot is bekapcsoljam e.
Ja és másik telóról kapcsoltam be, a tkomos ki is volt kapcsolva -
Bferibörs
addikt
válasz
Mostvid
üzenetére

Nagyon nevettem. 3 szolgáltató kártyáját használom folyamatosan,flottát is használtam.Szerintem,fel kell mérni,hogy az adott helyen melyik szolgáltató a megfelelő. Valamint nekem mire van szükségem,pld. csilliárt sms küldésre. De csak szerintem.🤔
Ja és megjegyzem a flották sokszor 50%- al olcsóbbak mint a közvetlen szolgáltató.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Majd meglátjuk,ha működik majd rendesen úgy értem nem csak egyes helyeken,és ha lehet akkor majd bekapcsolom.
Mint írtam,számomra jelenleg értelmetlen,ha úgy tetszik használhatatlan,ahol használnám.
Az meg nem vigasztal,vagy nem dob fel hogy ott virít az 5G a telómon ami számomra rosszabb mint a 4G.Már csak olvasom hogy mit írtok,nem nyújtom tovább.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Per/ pillanat igen,tudtommal tesztüzem valameddig,aztán kikapcs.. Valszeg előbb,utóbb mindenki el fogja érni véglegesen.
A reklám úgy szólt anno hogy 5G képes díjcsomag,persze a legdrágábbak(,javíts ki ha tévedek), Bp. talán egyes frekventált részein voltak akkor elvétve 5G- "sugárzások".
Szóval Neked tetszik nekem nem, jól van ez így, nem vagyunk egyformák.
Telefon: xiaomi12T, samsung s23 u mindkettő vinnyog hogy magas energia fogyasztás miatt kapcsoljam ki az 5G- t.
Gyakorlatban nem mértem, nálam a tmobile yettel és voda is gyér 5G- ben.
1-5 Mbit körüliek, ha műkódik egyáltalán szabadtéren. Így nincs értelme szerintem az 5G- t bekapcsolni. -
Bferibörs
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Fussunk neki még 1x.

Eladják az 5G képes csomagokat jó áron,aztán itt,ott van 5G is ami legtöbb helyen elég gyatra. Szerintem ezt fordítva kellene,először 5G, majd aki akar vált drágábbra, a nincsre több pénzt beszedni?🤔
Egy ismerős azt mondta,van ingatlanos ismerős aki szerez egy 5G- vel jól lefedett kéglit.
Ez is egy megoldás.
Alapvetően csak az a gondom,hogy bevezetik a magasabb árú 5G-s tarifákat és 5G még szinte gyerekcipőben.🤔Nálam gyengus az 5G ha előfirdul is néha,ezért nem erőltetem,a telóm is vinnyog,hogy kapcsoljam ki mert zabálja az akksit.
Lehet,hogy tévedek én így látom.
-
Bferibörs
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Köszi,ezt nem mondták.

Sikerült.
-
Bferibörs
addikt
válasz
üzenetére
Jó neked, én nem kaptam,amikor vettem T.ponton akkor sem adtak.
Azóta 2x próbálkoztam kérni,de mindkétszer azt mondták,feltöltőshöz nincs,csak előfizushoz.
Mondjuk áthordozni is akartam Trémobilhoz, na az sem ment kb. 3x 40 perc alatt
, úgy,hogy kerülöm a Trét, már csak Dominóm van náluk. 
Oliverda #124556
ismerős sajnos -
Bferibörs
addikt
válasz
Lauda
üzenetére
Domino
Ma is bent voltam egy T pontban ( másodszor ez ügyben).
Ha jól értelmezem az ügyfél szintű 4 vagy 5 jegyű kódod nincs meg. Amivel pld. ügyet tudsz intézni telefonon. Pld. ha el lopják a telót és le akarod tiltatni a számod.
Na ezt nem adnak, azt mondták már másodszor,hogy feltöltőshöz nincs ilyen.
Ha gond van akkor telefonon azonosítás után, pld. anyja neve,címe stb. intézkednek,nem kell kód.
Mondjuk ez nekem furcsa,hogy nincs kód.Bocs,ha félre értelmeztem amit írtál,nekem ez jött le.
-
Bferibörs
addikt
Ja,ja,amióta megy a fejlesztés nálam egyre rosszabb a yeti,olyan szinten,hogy vissza adtam a korlátlan netemet,egy filmet nem lehetett szaggatásmentesen megnézni. 110-120- ról indult kb. 3 éve,aztán szépen ment lefelé 70-80,20-30- ra. Most sem jobb,néha rámérek. Mind ez fix helyen,otthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,mondjuk csak át szeretném hozni a számomat,de kedvező amit írtok.

dptrsk