Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz dptrsk #78719 üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó topikba írom.
Telekom vadi új net kártya 30 Mbit/s sebességgel, 4G 1-2 pálcika térő jel, - 105 dB jelerősség ( ami ugye 0) a net sebességem 30-31 Mbit/s ennek ellenére tehát fullos. A gondom az, hogy a -105 dB jelerősség miatt valszeg a telóm állandóan tornyot keres , merül mint állat.
Valakinek ötlete, hogy mit lehet ezzel kezdeni ?
( 3G-re átváltás nem jön be mivel a sebesség 14-15 Mbit/s és használhatatlan egy sima weboldalt percek alatt tölt be, ott 95 dB a jelerősség 3-4 pálcika)
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz 313313 #78723 üzenetére
igen sajnos tudom, de régen a 3G 10 Mbit/s sebességű csomagom "hasított" használható volt még nagyon vidéken is , aztán az első kártya csere óta ( 4G bevezetése környékén) meghalt, most meg használhatatlan a 15 Mbit/s is , hogy miért van gőzöm sincs. ( 3x küldtem a telómat szervizbe ez miatt, mindháromszor vissza jött, hogy hibátlan )
a gondom ezzel az, hogy "sok pénzért " szenvedhet vele az ember, a szolgáltató meg széttárja karjait , kereshetjük a térségnek megfelelő szolgáltatót, hogy némi net is legyen ( sajnos a tapasztalatom az , hogy egyik szarabb mint a másik,mindhármat próbáltam.
(#78727) CineDOG1
próbáltam mint írtam- csak dühít , hogy ilyen, elég sok pénzért, max. sűrűbben töltöm a telót, vagy szolgáltatót váltok ami nem sokkal jobb jelerősségben de jobb.
Elköltözni? hova Diósd belterülete (munkahely) Budaörs belterülete (lakás) a térképük szerint fullos lefedettség .
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz dptrsk #78733 üzenetére
mifi lesz a vége megint (vagy telenor nekik erősebb a jelerősségük nálam) ,- használtam csak unalmas volt, hogy 2 cuccot hordozzak magammal minden nap, az bírja napi 10 órát a 4 G-t.
azért vicces , hogy 4 telefonból 3 használhatatlan mobil internetre -illetve használható fél napig
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz dptrsk #78741 üzenetére
valahol jogos amit írsz ,de egy car kínai 40 ezres telefon az előző net karimmal simán ment 2 napot úgy, hogy kidobtam róla wifit laptopra- ( mondom az előző net karim! ) új telefon új kártya , na ezzel megholt a 2 napi használat azzal is meg a csili-vili sonymmal is ( a régi karim 3-4 jellel ment, dB-t sajnos akkor nem néztem).
lényegében azt a középutat keresem ahol még elfogadható ideig használható a m. internet ( az eddigi szokásaimhoz mérten), ha kell szolgáltató váltással és nem újabb kütyü hurcolásával.
-
Bferibörs
addikt
a Telenorost megszüntették kb. 1-2 hónapja, nem lehet feltöltő kártyással vásárolni, ezért vettem anno egy ilyen kártyát, nem tudom a Telekommal mi van ezzel a lehetőséggel.
Az előfizetéses Telekom kártyámmal sem tudtam vásárolni.Maradt a bankkártya.
-
Bferibörs
addikt
válasz MadMancs #78837 üzenetére
Köszi a beszámolót!
sajna ezt azóta tapasztalom amikor az első kártyámat cseréltettem ,kb. 2 éve előtte nem volt ilyen gondom a 3G-s 10 Mbit/s karim 10-11 -en futott , az új már csak 3-5-ön ( 3G-n) és az már 4G-s kari (30 Mbit/s sebességgel) volt
-
Bferibörs
addikt
válasz jozsi968 #81922 üzenetére
láma kérdés, ha veszek egy Domino Fix Extra csomagot, akkor hogy töltöm fel a Domino Maraton 4 GB 4000,-Ft,-ot, simán rátöltök 4000-et akártyára ? honnan fogja tudni, hogy ez a netre szólna-
a másik kérdésem az lenne, hogy ennek a csomagnak van valami fix havidíja , pld ha netet akarok használni akkor levonnak havi fix díjat rá ?
- sajnos nem ismerem a rendszert viszont érdekelne. ( a Telekom oldalán elég hiányos az infó erről, vagy csak én bénázom el )[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #81936 üzenetére
Sziasztok !
hááát, vettem egy Fix Extra kártyát, nem egyszerű az élet a Telekomnál
1, online megrendeltem, megrendelés után vettem észre , hogy az egyeztetésre megadott telefonszámom ( automatikusan betette a rendszer, változtatni nem is tudok rajta ! az adataimban sem) a csak netes kártyám száma amin nem lehet hívni
2, chat ügyintézővel- írjak e-mailt a shoppnak- megtörtént , visszaigazalásnál közölte, hogy levélszámtól függően 2-3 munkanap mire válaszolnak,hívnak stb.
3, T-pont kértem, hogy intézzenek valamit ez ügyben- hát ők nem tudnak, hívjam az 1430-at ( megjegyzem nincs tmobilos telefon számom csak net kari, azon nem lehet senkit hívni )
4, vettem egy sim-et a T-pontban dupla árért, mivel már lesz@rtam a tortúrátfolyt köv:
1777 felhív, jelszó beállít , fel akarom venni a meglévő előfizetéseim közé , nem tudom -"hibás jelszó"
Kérdésem:
1, Mennyi idő eltelte után tudom felvenni az ( online ) előfizetéseim közé a Dominó Fix Extrát ?
2, A Maraton aktiválását ( vásárlást) sem az 1777-en sem *111# USSD kóddal nem találom, tudna ebben valaki segíteni ?
Amig nem tudom felvenni az előfizetéseim közé nem tudok semmit sem beállítani ( a telekom app sem fogadja el a belépést egyenlőre) pld. Most .
Egyvalami sikerült 10 ropival fel tudtam tölteni a kártyát
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz AliasB #81940 üzenetére
igen ez elég furcsa, feltöltésre kaptam én is bonuszt, sms-ben értesítettek, a net keretem fogy- csak nem tudom mi lett azzal a 200 MB bonusz nettel, elfogyott egy sebesség mérésre ? Mert az 5GB keretemből is eltünt 40 MB
A másik dolog, hogy online felületen 4,96 adatot használhatok fel, a t. appja szerint 4 GB-ot
vannak még itt furcsaságok.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Fix Extra kártyásoknak nem tudom feltűnt e, hogy a Most opció nekem csak június 30-ig aktív, a Maraton 4 GB amit vásároltam eltűnt a vásárlási listából, mintha nem lehetne újra megvenni ( ezeket tegnap aktiváltam).
Kérdésem, hogy a Most opciót aktiválni kell ismételten majd, vagy csak egy ilyen rövid idejű kedvezmény? A Maraton egy-egy adatcsomagját évente 1x lehet megvásárolni, vagy ha elfogyott a feltöltött adatkeret újra aktiválható lesz ?
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz AliasB #81981 üzenetére
Nekem 4G is van de átvált H+ vagy 3G pld. speed tesztnél csinálta 3G-re lement, 30 Mbit/s-t mértem sebességnek. Új kártyám van, lehet majd ezért is reklamálni
ennyit tud a 4G-s 30 Mbit/s kártyám is 4G-n :-D az nem vált át H+, 3G-re ugyan azon a helyen, fel sem tűnt.tegnapi mérés
(#81985) albiosz
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz AliasB #81991 üzenetére
én sem méregetem csak alkalmakként, veszel egy nagy sebességű csomagot, hogy gyors neted legyen és kiderül, hogy a 150-es csomag is csak 30-al hasít az ország legnagyobb területén :-D
(csomagváltás előtt méregettem anno 3 szolgáltatót)(#81992) goop
de látod mit mértem
lehet ha a telefonom be lehetne állítani csak 4G-re és nem preferáltra akkor tartaná a 4G-t, majd átteszem a másikba és megnézem, mivel a jelerősség ( ha jól írom) nagyon car a 4G-nél is 105 izé. 1-2 pálcika a térerő jelen.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Én készítettem jelszót ,sem a saját számával,sem a fiókomban nem tudtam felvenni ,hibát írt ki a jelszóra. Az 1430- vették fel végül 1-2 órán belül.Az ügyintéző azt mondta a hiba náluk van.Ha készítek jelszót az 1777-en akkor annak azonnal működnie kellene.
Kovlaj122 - jelezni fogom
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
akkor telefonálunk az 1430-ra, remélhetően csinálnak valamit. Nekem nem H+-ra hanem 3G-re ugrik vissza, de még nézegetem mert alapból nem használom a netet jelenleg a kártyán. Ja mellesleg az előfizetéses Telekom net kártyám 4G-vel fut ugyan ott.
előfizetés kártyám
Fix
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
passz ezt nem tudom, minél több bejelentés érkezik talán annál hamarabb megcsinálják/javítják, persze terheli az 1430-at.
H+ a képen a net, de amint elindítom a speed tesztet 3G-re ugrik.
(#82006) CineDOG1
a net elfogyása előtt nem lehet újra feltölteni ?
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Felhívtam az 1430-at, a Fix kártyával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptam:
- a kártya nem alaklmas 4G használatára
- Tpontban ingyen és bérmentve kicserélik 4G képes kártyárahurrááá, mondtam is sőt helyben aktiválni szerettem volna a Maraton 4GB csomagot. tehát tudták, hogy netet fogok használni, más kérdés, hogy ezt a Tpontban nem tudták elintézni, kártya feltöltést sem.
Szóval akinek nem megy a 4G az menjen kártyát cseréltetni.
Ha van kedvetek megvárhatjátok mit intéztem, most elmegyek megpróbálom a cserét.
Beszámolok az eredményről.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #08205312 #82010 üzenetére
hát nem, kicserélték a kártyát ( közben megnéztem, hogy a régi kártyán is az van , hogy 4G ) nem lehet a 4G hálózatra felcsatlakozni, hiába jelzi a telefon,hiába választom ki elutasít- újabb telefon az 1430-ra.
(#82009) DarthFader köszönöm !
(#82012) 8
majd akkor lesz öröm,bododság ha minden működik is a Fix-en
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
ha új kártyád van ne menj,nem az a baj,vonalban vagyok az 1430-al
várjál amíg befejezem és beszámolok, egyenlőre próbálnak intézkedni nem csak az én számomra -várok a válaszra
valami központi hiba lesz
ha valakinek műxik a 4G kérem jelezze ! persze Fix-ről van szóó
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
(#82016) DarthFader
Látod a maraton nem jutott eszembe, hogy az van
Az ügy jelenleg ott tart , hogy vizsgálják és jelenleg is javítják , hétfőig kérik a türelmet, addigra biztosan elhárítják, addig csak próbálkozni lehet a 4g-re csatlakozással türelmet kérnek
a telómra küldtek egy beállítási valamit de így sem működik sajnos sőt vissza ugrott 2G-re E-re ,most 3G éppen
Regisztrálás a Telekom Hu (LTE) hálózaton, "Nem sikerült, elutasítva..." ennyi a jelenlegi állapot.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz AliasB #82018 üzenetére
utólag jeleztem a Telekomnak, hogy valószínűleg a Maraton csomaggal van a gond, elvileg hívni fognak majd a műszaki kollegák valamikor és kérdezni fognak ez ügyben, addig türelmet kértek.-javítják a hibát ez a lényeg
(#82019) cocka
olvass vissza !
ezzel foglalkozom kb. 2 órája
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
(#82022) cocka
oké,tudom az ember agya zsong ilyenkor mert nem működik valami
Tudni kell, hogy ez a Domino Fix egy teljesen új rendszerben működik, elvileg működik is , de ezek szerint nem
Azért lehet az , hogy aki csak csomagot váltott és nem újat vett annál sem működik a 4G, sajna utólag jutott eszembe , valszeg nincs köze a Maratonhoz mivel pld. nálam még nem a Maraton fut hanem az ajándék 1 GB net (- ezt az ügyintéző mondta- ) , szóval ebből gondolom, hogy nem a Maraton a ludas hanem maga a Fix csomag és nem is a kártya hanem a "központi irányítás " lehet a ludas.
Amit igéret szerint javítanak! ( Még 1x , nem csak személyes problémának jelentettem hanem "országosnak"
ha valaki úgy érzi, hogy nincs kedve várni esetleg hétfő du-n vagy estig ( persze addig is lehet próbálkozni felmászni a 4G-re, hátha közben megcsinálják ) az érdeklődhet a 1430-on, bár jobb esetben csak a vonal terhelődik. Viszont nyoma marad a bejelentésnek.)[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
(#82027) cocka
végül is nem off, csak úgy érzem teleszórjuk a topikot a Fix problémákkal és nem mindenki erre kíváncsi itt.
(#82026) zeg74
olvass vissza, azóta pár dolgot tisztáztam az 1430-on, hogy mi és mikor fog történni azt nem tudom, ma estig illetve max. hétfő estig igértek valami eredményt, meg vissza hívást műszakiaktól ha nem találják a hibát, végig fogják túrni a teljes rendszerüket ami a Fix esetében teljesen új rendszer az előzőekhez képest
(#82029) lugosi
ezek szerint van akinél működik is
- használjátok is ? mert első bekepcsoláskor nekem is felvillant az LTE de gyorsan el is tűnt és azóta vissza sem jött, közvetlen utána teszteltem speed teszttel- ahogy bekapcsoltam az alkalmazást átváltott 3G-re.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz lugosi #82037 üzenetére
hát ja ,nekem is régen a 3G alatt elég volt 2-3 GB, most 4G vel 5-7
nem azért (talán) mert többet eszik, hanem mert gyorsabban tapicskol az ember
Mondjuk az érdekes, hogy a speed test 3 G alatt kb. 40 MB-ot kajál meg ( 1-1 mérés ) addig 4G alatt kb. 80MB
de nem értek ehhez , hogy miért van így.
(#82038) cocka
Nem, nekem új vásárlásom van ( 03.17-én pénteken vettem ) és nem megy a 4G.
Ráfogható lenne a térerőre stb. de nem lehet mert az előfizetéses kártyám megy 4 G-n most is, Telekom rá is nézet,térerő az van, telefon tudja kezelni ( hisz előfizetésest is kezeli mindkét telóm még a kínaim is ) , szóval azt mondták a vizsgálatok után, hogy a hiba náluk van, ez a lényeg és reménykedjünk, hogy hamar ki is javítják.
Számomra már csak az a kérdés maradt , hogy miért működik valakinél ( ennek örülök,hogy működik) és miért nem működik másnál, jópárunknál.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
(#82040) zeg74
Na puff , mikor váltottál és mikor vetted az újat ? Lehet csak az újabb cuccok nem működnek ?
(#82041) cocka
Nem tudom, én Budaörsön használom jelenleg, lefedettség van, megnézték,ellenőrízték.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
akkor ez sem igaz, már mint aki most vette annak nem műxik,
CineDOG1 ekkor vette febr. 24 és műxik
Mellesleg a kínai telefonom okos telefon bele teszem a kártyát , bekapcsolom és megmondja milyen kártya van benne úgy,hogy a netet be sem kapcsolom a Fix 3G az előfizetéses 4G
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
Na szóltam, hogy megoldódott, kértem, ha lehet rögzítsék, hogy a Dominó Fix kártyához engedélyezett MMS szolgáltatás kell a 4G működéséhez, nem tudom az ügyintéző hölgy értette e miről beszéltem. szegény furcsán értetlenkedett.
(#82055) zeg74
számomra is furcsa mert az előfizetéseshez nem kell
viszont jól elment a délután ezzel de van 4G
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Black_Raven #82063 üzenetére
Nekem nem ment ,viszont bekapcsolás után ment a 4G , de ezek után megpróbálom kikapcsolni,meglátjuk,köszi.
kikapcsoltam és nincs 4G
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Black_Raven #82066 üzenetére
hát passz, nekem pld nem a Maratont használja hanem az ajándék 1 GB-ot jelenleg ( bár az is lehet , hogy Maraton 1 GB ajándék csomag,gőzöm nincs ).Így tájékoztattak.
minden esetre ha valakinek nem megy a 4G akkor érdemes bekapcsolni az MMS szolgáltatást, azzal párunknak itt működik
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Black_Raven #82071 üzenetére
hát ehhez nem értek, csak azt tudom, hogy alapból be volt kapcsolva az MMS , kikapcsoltam,előtte nem is néztem rá a netre , hogy mivel fut, azzal futottam szembe itt a topikon, hogy nincs 4G ,megnéztem és tényleg nem volt.
Felhívtam az 1430 mindenféle ötletet kaptam, kártya csere stb. aztán második hívásra kivizsgálják, le is ellenőrízték rögtön amit tudtak , ettől nem lett 4G net , ígérték,hogy hétfő estig legkésőbb rendbe hozzák mert náluk van a hiba, aztán olvastam itt, hogy MMS bekapcs és van 4G és tényleg van.Szóval ennyit tudok jelenleg.
(#82072) CineDOG1
alapból be van kapcsolva, az járhatott így aki kikapcsolta ( és persze adott a hozzám hasonló feltétel) ,mert a francnak sem kell-már mint nekem nem
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz lugosi #82074 üzenetére
mostanában keveset tesztelek, anno nagyon sokat több GB adatot használtam el rá 3 szolgáltatónál, háát, akkor nem mértem csúcsot , Telenor 4G 150 Mbit/s -ből 12-15, vodafone 3G 42 Mbit/s-ből 7-12-t, Telekom 150 Mbit/s-ből 30-32-t.
dee pld.jelenleg az előfizus karim ami 30 Mbit/s-es fut is 30-32 -őn, jó a ping is viszont a térerő 105 blabla... ( franc tudja az értéket ) van és ettől oly mértékben merül a telefonom akksija, hogy kritikán aluli.
max. 1 nap mobilnettel,- 2,5-3 nap ha m.netet kap mifiről
sebességgel nincs gondom,nem veszem észre,hogy lassú lenne[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Lehet, hogy elkapkodtam és nem kellett volna szólnom, hogy megoldódott a 4G probléma, így nem fognak ez ügyben keresni a Telekomtól és nem lehet felvetni ezt az MMS dolgot, ami nem biztos, hogy normális
gondolom Te is kikapcsoltad anno az MMS-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tippmix
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- ASUS notebook topic
- Google Pixel topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest