Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Nem kell feltétlenül más díjcsomagban gondolkodnod. Havi 690 Ft-ért plusz 200 MB-t kaphatsz és ha nem használtad ki még korábban a netplusz promóciót, akkor bővül a lehetőségek tárháza.
tárgyhónapig és még egy hónapig 190 Ft-ba kerül a 200 MB mellé +500 MB adatforgalom és a promóciós időszak lezárultát követően 990 Ft-ra jön ki +500 MB adatforgalom. A promóciós időszak után akkor viszont jobban megéri már 1190 Ft-ért 1 GB plusz adatforgalom. Abban az esetben, ha online fizeted mindkét esetben (promóciót is belszámolva mindhárom esetben) 5000 Ft alatti haviköltség alatt tudsz maradni.
Persze, ha nem akarsz a promóciós időszakkal vacakolni, akkor mehetsz egyből a +1GB adatforgalomra.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Űrlap továbbra is kukszi, de a csacsogó hölgyike rendbe tette a dolgokat. De miért kell a liveperson.net chatet eldugni az email oldal újrapörgetett jackpot nyereménye mögé, mikor külön menüpontot is kaphatna? (ami persze akkor ugyanúgy nem jönne be a terhelés miatt )
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Soulfly842
addikt
1, Arany vagy platina kiemeltségi szinttel kell rendelkezned mobil oldalon és legalább fél éves előfizetői múlt (gondolom ezadott).
2, Az elmúlt fél évben nem lehetett egyirányúsítás a mobilodon, mert ezt vizsgálják.
3, Otthoni szolgáltatásra kell vállalnod két év hűségidőt (csak a mobil nem elégséges a vásárláshoz)
4, A vásárlás pillanatában nem lehet lejárt határidejű számlád.
5, célszerű mielőbb kezdeményezni, ha karácsonyra szeretnéd, mert ilyenkor brutális értékesítési darabszám van. Magyarországon minden 10. tévékészüléket a Magyar Telekomtól vásárolnak meg.Annak, aki nem rendelkezik MT otthoni szolgáltatással, annak az ár: 169 990 Ft.
Az általad említett ár két év hűségidővel (otthoni szolg-ra vállalt) érvényes, de akár kamatmentes részletre is elviheted.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tudom, nem egyszerű a dolog, de a legjobb megoldás tényleg az lenne, ha lecserélnéd a kártyád Visa-ra / MC-re. Nem muszáj dombornyomottnak lennie. A Maestro netes (főleg külföldi) elfogadása nagyon problémás.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
slice14
veterán
Bétánál elvileg nem volt vele probléma. Még frissült is. És ugye ha nem kompatibilis, akkor elvileg nem frissül play-ről, ha fent van korábbról.
hyperspace: Nem fogok külön apk-val sz@rakodni, mikor nem tabletről van szó. Megvárom míg kiadnak egy frissítést, de remélem hamar kiadják.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Zeki
nagyúr
-
elekreg
tag
Szia!
Mi a Telekom alkalmazásában szoktunk 1500 Ft-ot tölteni a szülői Domino számokra, ha van még rajta pénzt és csak a rendelkezésre állás vége közeledik, így 180 nappal megtoldódik, vagy ha 2500 ft és felette, akkor egy évvel, meg valami 15000 Ft-tól még több.
12 hónap az 12 hónap, de utána van még további 3 hónap, amikor már kilövik, de még fenntartják a számot és feltöltéssel újra használható lesz, onnan tudom, hogy egyszer belecsúztunk, akkor még valami néhány százassal rá is kellett fizetni, amiért fenntartották a lejárat után is az említett 3 hónapig a telefonszámot.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
A 12 hónap az 12 hónap. A január 10. a 3 havi "türelmi idővel" meghosszabbított lejárat, addig lehet újraéleszteni a kártyát.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Bferibörs
addikt
a fix nem havi ciklusú ha erre gondolsz , érdemesebb 4 GB netet venni Maratonban mert az lényegesen olcsóbb és 1 évig illetve a kártya élettartamáig műxik amíg el nem fogy
érdemes a Most opciót bekapcsolni mert akkor 9 Ft hálón belül és 19 Ft hálón kívül a beszélgetés
hogy érdemes e az a pontos felhasználásodtól függ ezt neked kellene kiszámolni
4 GB Maraton net 4 ezer pénz ( még 1 x nem havi ciklusú !! )
viszont itt nincs lassítás, ha elfogy a keret nincs net, tehát neked kell figyelned, hogy mindig legyen net kereted és lebeszélhető összeged
ez úgy műxik, hogy feltöltesz a kártyádra összeget és abból rendeled meg a Maratont , a maradék pénz lesz lebeszélhető
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
thomas77
senior tag
Pillanatnyilag nekem is ez a konstrukció van, Domino S-sel, hogy hálón belül ingyen legyen. Sok konferenciahívásom van. Amiatt megéri az opció (nekem).
A 4GB maraton ok. Hálón kívüli híváshoz meg stuntcalls voip-ot használok. Mobil 4 Ft, vezetékes 1 Ft.
Roaming is megy. Maratonból 4GB-ból 3GB felhasználható az EU-ban. -
veterán
+1
Vagy pl. valamiért bootloop lesz... (belefutottam már random, egy rossz telefonbeállítás + arra háklis app kombinációjának következtében még korábban)
Én amit lehet (és tudtommal nem lesz bajom belőle) felhőben is tárolok telefon vagy bármi egyéb adattároló tönkremegy, akkor legyen backupHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
dptrsk
Topikgazda
Az fogy elsőnek ami hamarabb lejár.
Ha pl. megújuló neted van, és 04.15 újulna meg, akkor az fogy előbb, mert hamarabb lejár, ha 04.15 megújul a net, akkor már a bónusz fog hamarabb lejárni, így azt fogyasztod.
Maraton esetén a Bónusz fogy előbb, mert a Maraton a SIM érvényességének végén jár le, ami 5000 feltöltés esetén 1 év.
-
prozodus
őstag
-
punky10
addikt
Miután váltottál,gondolom kaptál legalább egy SMS-t,hogy az ASZF-t hol tudod megnézni.Szerintem abban benne van,ha hajlandó vagy átolvasni tõbb oldal unalmas,hivatalos szöveget...
Úgy tudom,régebben a bekapcsolt álapot volt az alap,de az sem volt jó.Határ mellett hamar átváltott,és már le is ment a számla...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
sopruk
senior tag
Pont a napokban vittem fel új kártyát és töröltem a régit. Ide egy külön regisztrációval kell belépni. Legalábbis nekem másik jelszó van beállítva, mint ahol az előfizetéseket kezelem...
gyorsfizetés -
Én meg a 100 percet 1 napra
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS Xeon E-2176M Quadro P2000 16GB 512GB ujjolv gar
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Cisco router-ek, switch-ek, tűzfalak (2x 2811, 2x ASA5520, 3x 3750)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen