- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
-
-
-
-
TomPack
őstag
válasz
Nikaré #142978 üzenetére
Köszi, hogy szólsz! Ha nem látom hogy írsz, általában elfelejtem bekapcsolni.
Viszont érdekes, hogy most azt írja az SMS, hogy csak Telekom hálózatában érvényes.
Az appban nem figyeltem mit írt, mert csak rányomtam, és már ugye nem mutatja az opciót mert bekapcsoltam.
Esetleg megnézné valaki? -
törölt tag
válasz
Nikaré #142856 üzenetére
Szerintem azt kérdezte, hogy fogy a DD (ergó csinált repülő módot) és az elfogyott, majd nem a csomaghoz kapott 40 perc kezdett el fogyni, hanem az egyenleg.
Magyarán a DD elfogyása után is kell egy repülő mód, hogy a 40 perc fogyjon
wow micsoda rendszere van a T-nek...
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Nikaré #142721 üzenetére
Nem tudom pontosan.
Csak gondolom:
Ha X telefonszám ír Y-nak RCS-en, akkor létrejött a csoport...
Nem?
Más nem történhetett, mert már úgy jött az sms (inkább RCS), hogy "benne vagyok a csoportban".
De érted...a teló közelében sem voltam, ez hajnalban történt, még csak az sincs, hogy véletlenül rányomtam, hogy belépés a csoportba, vagy hasonló.
DE
kilépni már ki tudtam, ki is írta, hogy kiléptem a csoportból és utána nyomtam rá a számra, hogy spam
Persze most ezt így leírva ez nem volt annyira jó döntés, mert mivel kiléptem, így jeleztem, hogy élő a telefonszám...szóval még várható, hogy ezek a selejtek még próbálkozni fognak.
De ahogy látom az ország blokkolása sem fog megtörténni
[link]
There is also no way to block by area code, or prefix. You can only block individual numbers. -
-
válasz
Nikaré #141940 üzenetére
Ajajjj, jó lesz ez, hogy többen ideírkáljuk, milyen kevés adatot használunk el 10 nap alatt az ajándékból?
Legközelebb nem kapunk ennyit! Szerencsére én azért bő 700MB-ot ellőttem a 15gigából, de ugye sokaknál nem változnak a felhasználói szokások attól, mert épp ingyenes gigágat lehet elfüstülni!
-
-
-
-
válasz
Nikaré #139803 üzenetére
Van valami átlag?
Eddig még nincs, de az tuti, hogy a korlátlan harmadát is képesek lenyúlni ezek! Meg is értem kolléga feldúltságát, az azér' durva és ilyen biztosan nincs a dajcstelekomáéknál.
(szerencsére talán nyugi lesz itt tőle, mert a Milyen telefont...topikban Moto-promózik erősen)
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Nikaré #138748 üzenetére
mezis
Én jobban szeretem a netet
nem beszélek sokat
Ma aktiválom ezt a DD-t, holnap az ingyen korlátlan egy nap netet...
Kérem, ez a kánaán.
Y meg húzza le magát, hogy mindent kicsinálnak, hogy a kispénzűeknek ne legyen jó.
Megszűnt a feltöltés utáni megmaradó X MB, kivezették az 500MB csomagot, nincs ingyen 50MB, nincsenek ilyen DD akciók, nincs maraton net... 18 éve van meg a számom onnan, de lehet hamarosan áthozom ide. Semmi értelme a maradásnak -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Nikaré #138523 üzenetére
legfrissebb van fenn, az előbb ellenőriztem.
Egy Pixel 7 Pro és egy Samu Flip 4, még a SoC sem stimmel, max az app. Telekomos néni küldött egy frissítést a SIM-ekre.
A legrosszabb, hogy az app írja, hogy "Csatlakoztatva" és zöld. Mindkettőnknél.És Google-nál sem találtam semmit, hogy kiesés lenne. Nagyon zavaró és nem értem.
köszi mindenkinek a segítséget!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Nikaré #138523 üzenetére
Nálam is ma frissült a Messages, de úgy látom mobilneten továbbra is csak csatlakozni próbál. Régóta így van nálam, hogy csak wifin működik. Nem jöttem még rá, hogy mi a gond?
Honor 8X, Domino, a telefonszám megadva, de csak csatlakozni próbál mobilneten. Az sms-ként való újraküldés kikapcsolva, ha ez számít. Nincs másik kártya a készülékben.
Az számít, hogy mobilneten vagy wifin regisztrál valaki a telefonszámmal a szolgáltatásra? Bár ezt is próbáltam. Pár nap, mire megint működött legalább wifin újból. -
vence
aktív tag
válasz
Nikaré #138272 üzenetére
Nem igazán lehet hallani, hogy panaszkodnának ...
pedig hordozgatnak rendesen - gondolom főleg fiatalok -
mert nagyon megéri !!!A Telekom (anyának) most fut egy akciója, amiben
25 Euró bónuszt (induló egyenleg) ad,
feltöltősbe hordozott számért is!!!Itt a legkisebb csomag ~5 E
ami már hálózaton belül korlátlan beszélgetést ... + + +
tartalmaz.A kártya 9,95 E (10 E egyenleggel).
Tehát ennyibe kerül a 7 hónap korlátlan,
- a legjobb hálózatban,
- inkl. némi adattal ...és további lehetőségekkel.
PL. Éves prepaid ...@ #138273 4Grider
De a tesztelést, minőségi ellenőrzést már inkább megbízható emberekre bízzák.
Persze már ott sem minden a régi ... -
Landsmann
addikt
válasz
Nikaré #138274 üzenetére
Csak ott meg vannak fizetve, hogy kicsit jobban odafigyeljenek és ne hibáktól hemzsegő szoftvert adjanak ki.
Mint a facebookon látott egyik képnél, mikor kérik, rajzolnál egy lovat? Félig elkészült, tényleg realisztikus minőségben. Aztán oda vanb írva, olcsóbban nem lehetne? De lehet. Aztán a ló rajza be van fejezve amolyan óvodás rajzolási technikával. -
AnonymusX
őstag
válasz
Nikaré #138128 üzenetére
Nincs versenyképes fizetése a dolgozóknak. Ezen is spórolnak, valamint azon, hogy egyre kevesebb ember jut az eszközök üzemeltetésére. A T-nél ráadásul a felsővezetők fizetése nyilvános, ők rendesen meg vannak fizetve éppen azért, hogy a Telekom és az anyavállalat nézeteivel teljes mértékben azonosuljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest