Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
conaghy
csendes újonc
válasz Nikaré #87482 üzenetére
A filozófia emögött az, hogy roaming-ban az EU "HOME"-nak tekinti az EU teljes területét, ezért a hazai (Magyarországon belüli) hívások díját ill kereteit kell alkalmazni roaming-ban akkor is, ha nem éppen haza telefonász Ausztriából, hanem helybe egy osztrák számra, vagy épp egy másik EU országba.
Kivétel persze a saját hálózatból saját hálózatba indított korlátlan híváskeret, ezek természetesen nem működnek sehonnan EU-ból, csak itthon. Ilyen például a Mobil M is.
Van ám ebben logika, csak nehéz átadni egy ÁSZF keretein belül.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Nikaré #87517 üzenetére
- előfizető átírás esetén hosszabb a folyamat... tudtommal 30 nap is lehet, vagy akár több
- csak előzetes, fiók szintű belépés esetén látható az adategyeztetés sikeressége és határideje, amikor átlépsz az egyeztető oldalra.. legalábbis nálam így működik
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
-
Nikaré
őstag
válasz Nikaré #90806 üzenetére
A 1430 sem tud segíteni.
Én is felhívtam, az a válasz, hogy sokan nem tudják a dominósok közül aktiválni a 3 GB promóciót, de nem kaptak mailban erre megoldást. Nekem csak azt ismételgette, hogy, hogyan kell lépkedni a Telekom app-ban és nem kell a 1414-re sms-t küldeni.(#90798) rushty Eddig jutottam ügyintézésben, jelenleg úgy néz ki, van akinél kapásból megy.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Nikaré #91148 üzenetére
Én is, bár nem bízok benne
Először azt mondta hogy látja, hogy nincs minden szolgáltatásom náluk, utána meg a beszélgetés közben megkérdezte, hogy az otthoni telefon és internet náluk van? El is gondolkodtam hogy átverés-eA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
djpety
tag
válasz Nikaré #91795 üzenetére
Nem szeretnek olvasni az emberek Telenoros csoportba épp leírtam, hogyan történtek az események, de simán felteszik újra a kérdést 3 bejegyzéssel lejjebb (már csak a Vodát kell tesztelni, de pont lesz egy eszköz amit kell függetleníteni).
https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro | Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology
-
Soulfly842
addikt
válasz Nikaré #91847 üzenetére
Igazán nem kellett volna sokat visszaolvasni:
Probléma:
[link]Megoldás:
[link](#91876) tepenzed
Nem egyszerű a történet, mivel ezek a készülékek/fődarabok nem a Telekom készletéből származnak, hanem a külső (telekomtól független) gyártói szerviztől. Szerintem már zajlik ezeknek az egyeztetése és rövidesen ez a része is gördülékenyebb lehet az érintetteknek.
Gariban egyedül csak akkor cserélik a szolgáltató készletéből, ha az ügyfél a szerviztől egy csereigazolást kap vissza és ezzel kell bemennie egy üzletbe csere miatt. Minden más esetben nem MT készletről vannak ezek.
Ahogy már írtam is:
Egy kis türelem
[ Szerkesztve ]
-
djpety
tag
válasz Nikaré #91881 üzenetére
Simán felmegy, iPhone is. Sőt, mobilnetet is használja a hálózati zár feloldásának ellenőrzésére ha nincs Wifi vagy iTunes. Viszont ha felhívod a számot, foglaltat jelez, tehát leteszi a készülék. Ezek a zárak teljesen szoftveresek, a kérdés, hogy milyen szinten korlátoz.
[ Szerkesztve ]
https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro | Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology
-
Indian74
senior tag
válasz Nikaré #92050 üzenetére
Igen azért raktam ki a linket te is és mások is jól láthassák hogy mi folyik itt,ahogy írtad,és ahogy gondolod,sajnos nem nekünk előfizetőnek kedveznek,terveznek.
És mindig csak a változtatások,ÁFSZ meg a többi,és igen külföldön meg már sokkal olcsóbbak az árak mind telefon,mind előfizetési díjban is,na ez a szörnyű
És az én írandómat se vegye senki rossz néven,csak már kicsit......NAGYPAPA
-
MK VII
veterán
válasz Nikaré #92055 üzenetére
Előzmény...
Kb 2 hónapja voltam bent náluk, hogy nulla bevételem van szóval nem fogom tudni fizetni a számlát meg a készüléket. Ajánlott egy részletfizetést a meglévő tartozásomra az ügyintéző.. Viszont ugye annak az a feltétele, hogy pontosan, határidőig be kell fizetnem a részletet is és az aktuális számlát is..
Mondom neki, hogy ez miben is segít engem? Eddig sem tudtam határidőre fizetni a számlát, nem véletlen vagyok elmaradva, akkor még mellé az előzőek részletét is üssem ki?
Aztán mondta, hogy ennek valóban semmi értelme...
A végén arra jutott, hogy akkor ennyi... Majd várjam a végrehajtót...
Ja mondom köszi... El is jöttem...
A lényeg, hogy 2-3 hónapja egyáltalán nem fizettem be semmit, mert kb 10-20 ezer forintom jön be havonta.
Erre föl jöttek ezek a levelek.. -
Nikaré
őstag
válasz Nikaré #93164 üzenetére
Előzményhez következmény.
Röviden, akiknél alaplap csere volt és új IMEI lett az nem kapta meg a jó függetlenítő kódot.
Ügyfélszolgálathoz személyesen befáradva ott rögzítve az új majd várunk egy max kettő hetet és ismét a 1414 felé elküldeni az aktuális IMEI -t.
Én ezt tettem, kb másfél hét után elküldtem, erre 4 nap múlva érkezett az sms.
Ami történt, kicseréltem a SIM kártyát egy másik szolgáltatóéra, a megfelelő PIN kód beírása után feldobta az ablakot ahová a az SMS -ben kapott kódot beírtam, engedélyeztem. Elfogadta Újra indult és voálá kész is a függetlenítés. Tehát működik ez a módszer! -
4Grider
nagyúr
válasz Nikaré #96555 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzleteink/uzletkereso
Kiírja, hogy Telekom partner az adott üzlet.
Így:
Budapest, XV. kerület
Telekom üzlet
Pólus Center galériaTelekom Partner
Sasvári Kft. (Pólus Center)[ Szerkesztve ]
-
Keem1
addikt
válasz Nikaré #98784 üzenetére
Igen, mivel online lekérdezhető a puk kód. Egyre több helyen egyre több dolog fizetős, amit az ügyfél online tud intézni, célja tehermentesíteni az ügyintézőket. Így ők piszlicsáré ügyek helyett olyasmivel foglalkozhatnak, ami tényleg ügyintézőt igényel. Az igazi problémával rendelkező ügyfeleknek úgy nem kell annyit várakozni.
-
fornettisuti
veterán
válasz Nikaré #98784 üzenetére
Tanulság:
Pin megváltoztatása, olyanra, amit nem felejt el.#2
Megfizeti a tanulópént!#3
Goto #1iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
vpanangin
senior tag
válasz Nikaré #100141 üzenetére
Van egy másik is, de azon még van 62 perc lebeszélhetőség és 1GB adat. Azt még nem tudom ingyen ajándékba adni.
Sőt. Van egy harmadik is. Azzal viszont az a problémám, hogy maga a hívószám 19 éve az enyém és valamiért nem tudom elengedni, pedig már vagy tíz éve nem indítottam hívást róla. Mikor megkötöttem az előfizetést annak idején, a mobil hívószámok még csak 6 jegyűek voltak az előhívón kívül és csak később rakták elé a 9-es számot. Na ez ilyen régi. Mindig csak feltöltöm egy évre, aztán az egyenleget meg ellottózom. Most pl. van rajta 78 perc lebeszélhetőség belföldön bármely normál hívószámra és 2500 Ft egyenleg. De ez is Domino Fix, aktív "Most" opcióval.
Szóval nem vagyok egyszerű eset.
Peace.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nikaré #103079 üzenetére
A több évtizedes gyakorlat az, hogy 2-3 munkanapon belül megérkezik. Közben pedig mindenről kapsz tájékoztatást. Most van valami nyűg a rendszerben, nekem pl a múlt héten kedden rendelt Dominó csomagomról még semmi hír. A csütörtökön rendelt telefonnal sincs semmi haladás. Remélem, ez csak átmeneti zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Nikaré #103183 üzenetére
Ma fogok, mert megkaptam a telefont, a futar nekem is atadta, sot meg fel is hivott 2 perccel az erkezes elott, szoval megy majd a GLS-nek a positive feedback rola, persze azt nem irom bele, hogy En vettem at. 😁
E Sim is 2 perc alatt aktivalodott, szoval most mar orom es boldogsag van. Egyebkent a GLS reszerol az egesz procedura nagyon korrektul es gyorsan ment!
[ Szerkesztve ]
Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
thomas77
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Autós topik
- Mozilla Thunderbird
- Szivárognak már az Arrow Lake mérések
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Yoga 7 WUXGA 2in1 Touch Ryzen5 7535U 16GB 512GB SSD Radeon 660M Aktív Toll W11 Garancia
- ASUS PRIME B365M-K + i3 8100 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz Beszámitok!
- Teljesen új iPhone 13 Mini 128GB Green eladó (bontatlan+garancia)
- Huawei MediaPad M5 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen