Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Világos, köszönöm a választ!
Kár érte. Szerintem hasznos tudni, hogy mi jár a készülékekhez. Adott esetben nem mindegy, hogy hány gigás is az a kártya vagy kell-e külön tokot venni.
Sok típusnál ki lehet nyomozni (pl. nokia honlap), de gyakran eltér a kapott tartozékok mennyisége/minősége a gsm üzletekétől (akiktől pl. a mobilarénások kapják tesztelésre), így az itt megjelenő tesztekre se hagyatkozhatunk teljesen. -
albiosz
őstag
Köszönöm a segítséget! Erről az elérési útról nem is tudtam.
tjb007: engem is meglepett az X3-02 árazása. Viszont szerintem vinni fogják ennyiért is ezt a gépet. Nem mindenki néz utána, hogy mennyi a Nokia shopban vagy a gsm üzletekben. Mellesleg szerintem 50-et sem ér, 30-35-ért talán megvenném. Tetszik a készülék nekem is, de egy S40-es telefon nem ér ennyit. Igaz, hogy szép, vékony, meg adatátvitel szempontjából teljes a repertoár, ja és ott van mutatóba az érintő is, de 50-60-ért már kap az ember E52-t pl.
szvsz természetesen -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban többször is voltam külföldön (Ausztria, Szlovákia) és T-s telefonom hívásfunkcióit gyakorlatilag nem tudtam használni.Tehát a hívás indítás, fogadás, sms küldés nem működött. Csak sms-t fogadni tudtam. A telefonom beállításai rendben voltak és elegendő egyenleg (dominos vagyok) is rendelkezésre állt az esetleges hívásdíjakra. Csodálkoztam kissé, korábban (anno másik szolgáltatónál) semmit nem kellett machinálnom határátlépéskor, működött minden gond nélkül.
Hosszan ,,csevegtem" a 1430-cal, mire eljutottam a téma menüpontjába. Azt javasolta, hogy *104# a bekapcsolás. Ezt megtettem, jött is visszajelzés, hogy aktív a roaming.Kérdésem, hogy vajon csak ennyi volt a baj, hogy ez nem volt bekapcsolva vagy lehetséges, hogy a szerződésemben nincs beikszelve a megfelelő menüpont? Tehát zarándokoljak el egy T-pontba vagy legközelebb mehetek nyugodtan külföldre abban a tudatban, hogy működik majd minden?
Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy régebbi Nokiam (3110 c) van. Erről a 0.facebook.com elég basic szintű. A közeljövőben tervezem, hogy új készüléket szerzek be (ami reményeim szerint egy Samu S8500 Wave lesz )
Kérdésem, hogy a modernebb, érintős telefonokon miben más az oldal elérése? Azt tudom, hogy a képeket illetve linkeket továbbra sem tudom ingyen megnézni. Az is hiú ábránd, hogy a cset működjön az érintős verzión?Előre is köszönöm!
-
albiosz
őstag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy dominosként kék számot vagy budapesti vezetékes számot olcsóbb hívni?Előre is köszönöm!
-
albiosz
őstag
Világos, köszönöm.
Még egy kérdésem lenne a Domino Nap díjcsomaggal kapcsolatban. Itt azt írják, hogy ,,41 Ft-os percdíj minden időszakban hálózaton belül és belföldi vezetékes irányba". Az aktuális díjszabásban azonban azt találtam, hogy más mobilhálózatba is 41 Ft.
Van valahol csapda vagy valóban mindig 41 Ft-ot fizetek?
Valamint ennél a díjcsomagnál nem találtam infot időszaki díjról, valóban nincs? -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Újabb kérdés merült fel. Sok év után jött a család egyik dominos számára egy sms, hogy aranykártyás lett. Na mármost biz' Isten keresgéltem én, hogy mire jó ez, de nem sok mindent találtam. Egyedül az 1 óra csúcsidő kitolás ingyenes, de tekintve, hogy ezt is Domino napra tettem át az előbb, ez semmit nem ér nekünk. Telefonvásárlásnál van némi kedvezmény, azt tudom. Ezen kívül használható bármi jóra az aranykártya? Érdemes rendelni egyet? Tudom, hogy ingyenes, ezért rávágjátok majd, hogy igen. De igazából nem vagyok olyan típus, hogy csak azért eszem még tíz szelet húst a fogadáson, mert ingyen van, holott nem is vagyok már éhes. Tehát csak akkor küldetném el, ha hasznos.
Előre is köszönöm!
-
albiosz
őstag
Üdv!
A kérdésem félig off, de ezen törtem a fejem nemrég. Miért lett a 06 60-as hívószámokból 30-as annak idején?
Köszönöm, ha valaki tudja esetleg a megoldást! -
albiosz
őstag
Szerintem ilyen Media Markt, Saturn stb. jellegű helyen meg lehet venni hitelre is. Ebben nem vagyok biztos, de karácsony környékén tele volt a híradó, hogy marha népszerűek a műszaki cikkek, mert van kamatmentes hitel. Lehet, hogy csak az ünnepek alatt volt ilyesmi...
Szerk.: ebben igazad van sajnos. Mindig kb. 20%-kal drágábbak a telefonok ezeken a helyeken, akkor valszeg a tabletekkel is ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Üdv néktek!
Kérdésem, hogy van-e olyan lehetőség dominosként, hogy egy adott számot havi fix összegért ingyen hívhatok? Érdekelne olyan megoldás is, hogy szintén havi fixért korlátlan sms-t küldhetek adott számra. Ami megnehezíti, hogy a hívni kívánt szám vodkafonos.
Ha valaki képben van és tud megoldást, akkor örömmel veszem. A segítséget pedig előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz albiosz #7978 üzenetére
Üdv ismét!
Úgy néz ki sikerült rávenni drága barátnőmet, hogy tré mobilra váltson. Szóval a kérdés, hogy dominosként milyen lehetőségeink lennének. Havi fixért szeretnénk egymást ingyen hívni. Nem lenne hátrány ingyen sms-ezni is ugyanígy. Ebben az esetben milyen lehetőségek vannak? Vagy az ilyesmi az előfizetősök kiváltsága?
Előre is köszönöm!
-
albiosz
őstag
Köszönöm a választ!
Még nem zártuk ki azt sem, hogy valamelyikünk előfizetéses lesz. Ez a családbarát kedvezmény jónak tűnik. Azt látom, hogy havi 100 óra, az rendben is van, meg 5 szám vonható be, az is csábító.
De ez a leírás nekem kissé kínai...
Ha viszont az előfizetéses szám mondjuk szeretne 2 számot ingyen hívni, akkor a másik 2 számnak is fizetnie kell havonta vagy megoldható, hogy csak az előfizetéses hív ingyen?szerk.: köszönöm dedike a tippet! épp ezen agyalunk most. ha jól értem, akkor mindeképp 2x kell kifizetni az 1050-et. (bár csábító így is még)
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
mégiscsak lenne még egy kérdésem. (ígérem utolsó a témában )
,,A Családbarát kedvezménnyel bármely, a kedvezménybe bevont csoporttag éjjel-nappal nyugodtan hívhatja a másikat" e szerint ha van a csoportban 5 ember, 1 előfizetéses és 4 kártyás, akkor az evidens, hogy az előfizetéses bármelyik kártyással ingyen beszél (oda-vissza), de a mondat értelmezése alapján jól gondolom, hogy a csoport 2 kártyás tagja is ingyen hívja egymást? -
albiosz
őstag
válasz manchester85 #9058 üzenetére
Hmm, utánanéztem ennek is. Van ennél a csomagnál bármilyen rejtett költség? Gondolok itt elsősorban arra, hogy hallottam olyanról, amikor azért, hogy a telefon kijelezze ki hív téged, még pluszban kell fizetni. Vagy hasonló zsákutcák vannak esetleg?
-
albiosz
őstag
Üdv!
Kedves barátnőm Like díjcsomagra szeretne váltani, ami rendkívül kedvezőnek tűnik minden szempontból. Keresem a csapdát. Bár lehet csak túl gyanakvó vagyok, ezért kérem a kedves szakértők segítségét.
Szóval nagyjából tiszták a feltételek, egyedül az nem kerek nekem, hogy mi alapján választhatja ki a 3 ingyen hívható számot (havi 100 óra erejéig). ,,Az előfizető jogosult választása szerint három hálózaton belüli alapdíjas számot..." Mi lenne itt az alapdíjas? Úgy tudom az emelt díjas (kettőnegyven + áfa percenként stb.) számok nem szoktak 30-asok lenni, hanem régen 0690-esek, manapság meg 0681-esek. A kulcskérdés, hogy bármilyen tés számot választhat, lehet az a szám kártyás (domino) és nem kell a hívandó számnak szintén Like díjcsomaggal rendelkeznie?
Előre is köszönettel!
-
albiosz
őstag
válasz Nietzsche_ #10204 üzenetére
Üdv!
A napokban váltanék like díjcsomagra. Jelenleg domino quick kártyám van.
Nietzsche_ írta: ,,Kivételt képez a belépési díj alól, ha Domino-ról váltasz át Like díjcsomagra és nem viszel el mellé készüléket. Ez esetben nincs belépési díj sem."
Ez vonatkozik a quick kártyára is? (logikám azt diktálná igen, mert egyszer már fizettem a simért, de inkább megkérdezem.)
A másik dolog, hogy lehetőleg nem szeretnék hűséget aláírni. Ez lehetséges egyáltalán ennél a csomagnál? És ha igen, akkor sincs semmilyen belépési díj?
Előre is köszönöm a tudorok segítségét!
-
albiosz
őstag
Üdv!
Barátnőm like díjcsomagban van és az egyik szám, akit ingyen hív, az én vagyok. Na mármost, ha én külföldön tartózkodom, akkor mi a helyzet? Feltételezem nincs ingyen (vagy...?), van esetleg valami kedvezmény? Vagy milyen tarifával hívhat?
Előre is köszönettel!
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Ha október 24-én lettem előfizetéses, akkor mikor számíthatok számlára? 30 naponta számláznak? vagy hogy van ez?
köszönettel!
-
albiosz
őstag
-
albiosz
őstag
Nagy-nagy jópont a T-nek. Barátnőm nemrég váltott like díjcsomagra. Ez a csomag már önmagában is perfekt. Regisztrált távszámla szolgáltatásra, így kapott egyszeri 1500 kedvezményt is. Közel 20 órát telefonált a hónapban, meg több tucat sms-t írt és kemény 324 Ft van az első számlán. A másik 2 szolgáltatónál mutasson nekem valaki hasonló kedvezményeket! Gyanítom nincs.
-
albiosz
őstag
válasz .bruszli. #15063 üzenetére
Sziasztok!
Van egy domino sim kártyám, amire csak a netstart (vagymi) van aktiválva, tehát nincs mobilnet előfizetésem. Néha használom a 0.facebook.com-ot. Eddig nem is volt vele semmilyen problémám, az elmúlt időszakban viszont néha nem ingyenes ez a szolgáltatás. Levon kb. 20-30 Ft-okat. Érdekes, hogy nem mindig, csak néha. Nem nyitok meg sem linket, sem fényképet, sem semmit, mégis pénzbe kerül. Mi lehet a problem?
Köszönettel!
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Június 30-a után valóban megszűnik a 0.facebook.com?
-
albiosz
őstag
Üdv Szakértők!
Kérdésem az lenne, hogy barátnőm jelenleg like díjcsomagban van. Ősszel jár le a 2 év, akkor hosszabbítana, DE végzős lesz ősztől a zegyetemen, tehát diákja már csak 2014 okt. 31-ig él majd. Kérdés, hogy ha lejár a diák, akkor automatikusan a csomag is, vagy a csomag élhet 2 évig attól függetlenül, hogy nem lesz hallgatói jogviszonya?
Előre is köszönöm!
-
albiosz
őstag
Na, akkor új kérdés is. Mennyi most egy domino sim, ilyen:
60 díjmentes perc hálózaton belül
100 MB díjmentes belföldi adatforgalom
990 Ft lebeszélhetőség
Domino 5 díjcsomag, amit később átválthat más Domino csomagraT honlapján csak ezt találtam, de ebből 2700 beszélhető le.
Készülékhez kapom majd a fentit, de van most is, így majd reális áron passzolnám el, azért kéne tudni, hogy mennyi.[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz djculture #30166 üzenetére
Köszi. 1000 HUF szerintem majd jutányos lesz érte.
Más: megrendeltünk egy Lumia 520-at barátnőmnek (ehhez jön a fölös sim is). Ebbe ugye micro sim kell, a dominos amit küld a T, az micro sim lesz?
A lényeg az lenne, hogy barátnőmnek a régi előfizetéses kártya helyett kéne egy micro sim. Tudom, hogy T csak akkor cserél, ha náluk veszed a telefont. Ebben a furcsa helyzetben mi lehet a megoldás? Adnak vajon a régi sim helyett microt vagy kizárólag a domino helyett (már ha nem alapból is azt küldenek)?Mod: most mondja valaki, hogy elvileg 2 évesnél régebbi kártyát ingyen cserélnek a szolgáltatók? Helytálló ez a T-nél is? Ha igen, akkor kérhetek micro simet simán?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
- TP-LINK TL-SG2210P 8 portos gigabites smart switch 2db SFP csatlakozóval
- Intel Core i7 14700K /// Teljesen Új // Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen