Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamegod
senior tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlai töltőt a telefonhoz?
akár kábellel!köszi
-
hajbel
addikt
Jól értelmezem, hogy a mi.com-on úgy történik a beszámítás, hogy miután megvetted a készüléket, kapsz egy kupont, amit egy másik termékre haszálhatsz fel?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Bocs, én emlékeztem rosszul, Xiaomi fiók, de úgy ajánlják, hogy inkább egyikbe sem szabad.
-
Én is Samsungról váltottam , megérte
-
Tigo
tag
Nincs valami megoldás arra, hogy sötétben ne kapcsoljon ki a folyamatosra állított AOD (always on display)?
-
Pro!Petya
addikt
Egyetlen egy dolog hiányzik nekem nagyon még pedig a Samsung féle rutinok, találtam rá megoldást, de ha tudtok jobbat akkor érdekelne. Próbáltam a MacroDroid-ot de használhatatlan kb és macera működésre bírni, szval a 3rd app-os "megoldásokat" hanyagolom.
Na de úgy tudtam előcsalni a gyári Xiaomi rutinok menüt hogy követtem az alábbi utasítást redditről:"Step-by-step instructions:
Install the Chinese Version of the Security App:
- Go to Google and search for "HyperOS Security".
- Click on the website named "Hyperosupdates.com" (usually among the first results).
- On the website, you'll find tabs to switch between "China" and "Global" versions of the Security app APK. Select the "China" tab.
- Download the latest Chinese version APK and install it on your phone.
Don’t worry—the app will still follow your phone’s language settings. It won’t switch to Chinese.
Install the Activity Manager App:
- Search Google for "Activity Manager sdex".
- Find and open the app’s GitHub page.
- Download and install the APK file from there.
Access Automated Tasks Using Activity Manager:
- Open the Activity Manager app.
- Use the search bar inside the app to look for "Security" and select it.
- Once selected, tap the search icon again and now search for "Automated tasks".
You’ll see two activities:
- com.miui.powercenter.autotask.AutoTaskManageActivity
- com.miui.autotask.activity.TaskManagerActivity
- Choose the second activity (com.miui.autotask.activity.TaskManagerActivity).
Create a Shortcut for Easy Access:
- Long-press on the chosen activity and select "Create shortcut".
- A shortcut will now appear on your home screen for quick access.
Note: Keep the Activity Manager app installed to ensure the shortcut remains functional. (Tip: You can place Activity Manager in a folder dedicated to utility apps.)"Összvissz maximum 5 perc az egész művelet csak eléggé részletesen írja le mert igazából csak 2 apk-t kell telepíteni és kész is.
Az eredmény:

Sajnálatos hogy a global verzió valamiért le lett "butítva" a kinaihoz képest.

-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Esetleg valami jó tokot tudnátok ajánlani?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Kb idéntől.
2026 augusztustól csak aláírással rendelkező app-ot lehet feltenni.
Ez a fosgoogle kezd jobban bezárni, mint az ios, csak azért, mert van egy két gyökér, aki ilyen-olyan appot telepít és ellopták mondjuk az adatait.Ja és az is nevetséges, hogy az eddigi lopós apk-k kb 99%-a a Play Store-ból került ki.
De könnyebb másra mutogatniuk, hogy igen igen minden hülye telepít minden hülyeséget és emiatt. Ja hogyne.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Taiwan pl tuti. De már manapság nem nagyon tudsz bootloadert nyitni. Nekem van elérhetőségem ide-oda, EDL Flashel flasheltem zárt bootloaderes telót, saját 13T Promat is, 11T Promat is, az sem volt már könnyű, egyelőre még a 17 -el nemtudok mit kezdeni én sem.
-
Steve198310
őstag
.
-
Lamentálok ezen a telefonon. Két kérdés merült fel:
1. Be lehet állítani, hogy a bekapcsológomb hosszabb nyomvatartásával bekapcsoljon a led?
2. A photography pro tokban van magsafe kompatibilis mágnes? -
Silenzio
addikt
"X300 Pro pedig kitűnő nagyítást hozott az általánosan jó fotós képességek közé."
Ennyire feledékenyeknek tetszenek lenni? a Xiaomi 15 Ultra egy éve hozott f2.6-os lencsével 4,3x-os nagyítást 200 Mpixelen 1/1.4 szenzorméret mellett, míg az X300 Pro ugyanezt f2.7-tel, 3,7x-es nagyítással és ugyanazzal a szenzorral ismételte meg tavaly októberben. Elképzelhető, hogy a Mobilarenának jobban tetszett az X300 Pro szoftveres optimalizációja, vagy lencserajzolata, de mindkettő tesztelve lett. Nem LOL ez? De, ugye, hogy LOL. De már ez is boomer beszédnek számít, így legyen LOÁL. Mert megérdemled.
#193PeteePeti:
Várgyá vele 4 napot, Samsung Watch 5 Próval is ez volt, aztán beállt kerek 3 napra. Aztán elbaszták szoftverfrissítéssel. Most 2 nap és szaggat a GUI, mint a pics@.
-
PeteePeti
őstag
Igaz, hogy ez nem okosóra topik, de óva intenék bárkit is a Watch 5 óra vásárlástól! Én tegnap kaptam meg! Szal valószínű az akksi még nem állt be teljesen! Viszont egyenlőre az üzemidő tragikus! Csak a pulzus mérés megy 10 percenként! AOD off! Semmi extra app! Reggel hatkor vettem le töltőről és most 80%-on áll! Hol van itt az ígért 6 napos üzemidő AOD nélkül? Örülök, ha nap végéig elketyeg jelenleg! Nekem egyenlőre csalódás, szerinted megy vissza feladónak!
-
p87
senior tag
Köszi a válaszokat!
Elugrok majd mindenképp megnézni valahol élőben és ha meggyőzött akkor rendelm is. -
GL820
tag
Otpről van szó konkrétan, virtuális kártyával akartam, azzal eleve nem lehet csak így neten vásárolni, amazonról is ezzel szoktam, sose volt gond, nem értem itt mi lehet. De már eléggé felbosszantott ahhoz, hogy hagyom a pi***ba, bemegyek a telekomhoz oszt jól van. 23ultráról váltok, azt szerettem, de a 26 ultra...hát győzött meg, ezért esett erre a xiaomira a választás.
-
klaya86
őstag
Jelenleg s25u-m van , illetve ma érkezett a xiaomi 17 ultra. Szeretem a Samsung rendszerét, de lassan itt vége.... Ma nagyon sok fotót csináltam , szerintem legalább 50db . Nem hazudok, sajnos vagy nem sajnos,a Samsung el elbújhat. Full fényben még csak csak tartja a lépést a kamera , de akkor is több a részlet a xiaomin. De ahogy picit is csökken a fény,onnan egyenesen arányosan, meredeken zuhan a Samsung minősége, a xiaomi meg húz el. Igaz ez minden látószögre.
-
-
p87
senior tag
Sziasztok!
Mivel egyre érzékenyebb a szemem a PWM-re szeretném lecserélni a S23 Ultra telómat, de fájó szívvel mert nagyon szeretem, de a 240Hz-et nem bírja sokáig a szemem.
Szerintetek a 17 Ultra hogy viszonyul kamerában hozzá? Eléri a 10x optikai minőségét?Vártam én az S26 Ultra-t, de csalódtam benne, nem hozták vissza a bluetoothos pent, leginkább azt használtam benne, úgyhogy mindegy is ha már elhagynám a ceruzát.
A 480Hz-es PWM-el se lennék előrébb, azt olvastam legalább 1000Hz-es kell hogy ne bántsa a szemed. Ez a privacy display meg parasztvakítás, nekem nem kellett soha, bekapcsolva meg felezi a felbontást, de kikapcsolva is romlott miatta a kijelző a 25 ultra-hoz képest. Az igaz, hogy olcsóbban tudnék hozzájutni mint a xiaomihoz de szerintem elengedem. -
GL820
tag
A Xiaomitól közvetlenül vett valaki? Én próbáltam, de nem sikerült, folyamatosan azt kaptam, hogy a fizetés sikertelen, vagy mikor nem ezt írta, akkor várnom kellett 2 órát, majd lezárta a vásárlást persze eredménytelenül. Ügyfélszolgálat azt mondta kapcsoljam ki a vpn-t, megtettem, az eredmény nem változott. Valami tipp?
-
Helltak
őstag
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Arra értettem, amikor 8,6x zoom-on makrózik az ember. Makróhoz amúgy is stabilabb kezek kellenek.
Sfefe:
Telemakró inkább az, esetleg 2x zoom a fő kamerával.
-
Helltak
őstag
Szia!
Nálam volt X300 Pro is pár napig, más a képalkotásuk eléggé. Xiaomi kicsit művészibb vonalat képviseli, Vivo inkább social ready. Fő kamerában biztos jobb a Xiaomi, másik kettő hasonló szerintem, zoom-ban erős a Vivo.
Üzemidőben jobb a Xiaomi, DXO-nak én már évek óta nem igazán hiszek.. inkább nézz összehasonlításokat, gsmarena mindig ugyanolyan képeket készít a telefonokkal, ott is releváns megnézni milyenek. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egy kérdés vívó x300pro jobb ennél kamerában?
( Dxo szerint igen ) És abból jön még az Ultra is igaz? -
válasz
marcsilala
üzenetére
Az objektv és a lencse optikai tengelyének egybe kéne esnie. Nem lesz jó a képminőség.
-
Helltak
őstag
válasz
marcsilala
üzenetére
Elvileg nincs akadálya, minden 67mm-es kiegészítőkkel kompatibilis. Bár inkább szűrőkre vonatkozik, talán lencsével is jó lehet, viszont az elhelyezkedése a kérdés, hogy melyik kamera elé lehet rakni meg ilyesmik.
Szerintem mielőtt bármit rendelnél mellé, nézd meg mit lehet kihozni makró témában gyárilag.
-
marcsilala
csendes tag
[kép]
[kép]
Szerintetek ha a Photography PRO tokra vennék egy ilyen NSI Makro lencsét (rátehető lenne biztosan a 67mm-es adapterrel),ez javítaná a Makro képességeket,vagy mivel a telefonon hátsó részén a kameraelrendezés olyan hogy az NSI makró lencse mértani középpontja alá egyik kamera sem esne(kicsit mindegyik a szélefele van) nem érne semmit? -
-
Helltak
őstag
Szépen gyülekezik a banda

Nekem zöldben van, jól néz ki. Ha van jó alternatíva, mindig próbálom kerülni a fekete telókat. Ha lett volna nálunk is fehérben, azt választottam volna.
-
Imike20
senior tag
válasz
Lit.Ktiszta
üzenetére
Nekem most érkezett GLS.
-
Helltak
őstag
válasz
marcsilala
üzenetére
Szia!
Nálam stabil a fókusz, viszont a mozgó zoom lencse miatt, nem képes 8-15cm fókuszra, mint a vetélytársai. 30cm-től éles, viszont 2x szenzor zoomal (8,6x) már 15cm lesz a távolság, ami elég jó. Stabilabb kezek kellene azért hozzá, mint pl a Honor Magic8 Pro-nál.
Szívesen a a kuponkódokat! 😉
Készítettem tegnap egy pár képes összehasonlítást a Magic8 Pro-val, fotós topikba beraktam, itt a linkje.
Ma összefogom mérni egy Oppo X9 Pro-val is.
link -
Pro!Petya
addikt
S22+ ról akartam váltani S26+ -ra de kiábrándító hogy a Samsung 4 év alatt ennyitt hozott össze.
Számokban meg mindenféle kedvezménnyel és régi telefon beszámítással:

Most jött meg a teló
-
marcsilala
csendes tag
válasz
Lit.Ktiszta
üzenetére
Szia,kérlek nézd meg a Makro funkcióját közeli tárgyaknál,sok fórumban/teszten olvastam hogy nem olyan jó.
Te mit tapasztalsz a Makro fotózás terén?
Köszi az infót előre is!
-
gyurma888
aktív tag
Alzán másnál sem enged kiválasztani szállítást vagy csak engem szívat?

"Az általad választott termékekhez nincs elérhető kiszállítási mód. Próbálj meg néhány terméket eltávolítani."
Pedig csak a teló van a kosárban. -
gamegod
senior tag
Sziasztok!
Milyen töltőt ajánlotok hozzá
?Köszi. Nagyon szemezek a zölddel....

-
Helltak
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem egyedi, csak előregisztrálni kellett hozzá:
30 000 Ft értékû kuponkód* a Xiaomi 17 Ultra mobiltelefonok megvásárlásához:
30KXIAOMI17
20 000 Ft értékû kuponkód* az alapmodell Xiaomi 17 mobiltelefonok megvásárlásához:
20KXIAOMI17
Ma vettem át a 17 Ultrát, mellette Magic8 Pro is van nálam plusz X9 Pro, ami a feleségemé.
Ígéretesnek tűnik a 17 Ultra, egyetlen dolog ami eddig zavar, hogy kicsit tűélesíti a képeket, de ez sajnos már egy trend. -
amoartus
csendes tag
válasz
Lit.Ktiszta
üzenetére
Az alzánál is van 30e Ft-os kupon ezek szerint? Eddig csak mi.com-osat találtam.
-
Tigo
tag
Kamera jobban zörőg, mint az átlag. Másnál is?
-
Lit.Ktiszta
újonc
válasz
Leslie1966
üzenetére
Szia! Alza- ban. Volt egy 25 ezres kuponja, így 444.900 Ft volt.
-
Black&White
addikt
Úgy látom a One-nál is megjelent: [link]
-
klaya86
őstag
válasz
Lit.Ktiszta
üzenetére
Az enyém elvileg holnap érkezik 😉
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Lit.Ktiszta
üzenetére
Hol vette ?
-
Lit.Ktiszta
újonc
Párom most hozta haza
-
jojoando
aktív tag
Éppen hasonlítom össze a Xiaomi 14-t a 17-l, hát mit mondjak kissé kisebb, a kamera majd ugyanaz 1 verzióval "újabb"Leica fő kameraLight Fusion 900 képérzékelő a 17 be a 950 lett, hogy az 50MP-t tuhatja-e ilyen kis helyen nem fér el egy igazi 50MP, max a 9-12MP ha tudják. Magyar oldalról el is tűnt a 14 linkje [link] a 14 és a 17spec [link]
-
-
válasz
jojoando
üzenetére
Feleségemnek vettem Samsung S21 FE telefont telekomnál pár éve. Boldogan mondta az ügyintéző, hogy pont jókor veszem mert éppen nagy akció van rá. 240 ezer helyett 200 ezer. Mondom neki nagyon jó, akkor nem kérem. Nem értette miért nem kell ekkora kedvezménnyel. Meglepte a válasz. 50 méterre van a médiamárkt, ott akció nélkül 170 ezer.....
-
jojoando
aktív tag
Ha valaki átvág a telekom tuti. Nekem csomagom van több éve, ha valamit veszek kedvezménnyel, újulnak, drágulnak az alapcsomag árak is az új szerződéssel, azaz amennyivel olcsóbb a készülék, az szolgáltatásokat viszont a legrfissebb drágább áron adja, egyszer megszívattak azóta nem érdekelnek az akcióik.
#109 klaya86 Jelenleg is a Xiaomi 14-n van lehet gyorstölteni, de alapesetben nem dugdosom bele a kanócot a 15W wireless töltéssel is hamar töltődik csak ráteszem és bármikor leveszem róla -
surgery
senior tag
Sziasztok az Alza hivatalos Xiaomi viszonteladó?
-
amoartus
csendes tag
Nekem nagyon megtetszett ez a 17 Ultra, mind dizájnban, mind kamerás teljesítményben szimpatikus. Samsungról gondolkodom váltani. Nem tudom, hogy van-e tapasztalatotok hasonlóval - mennyivel jobb/rosszabb/más a szoftver/UI a Xiaominál, mennyire nehéz Samsung specifikus appokat, adatokat migrálni (Samsung Pass, Notes stb.), elégedettek vagytok-e a váltással stb.?
-
-FreaK-
veterán
Szállingóznak az infók a konkurensekről is, de még NDA alatt van, túl sokat nem mutat:
Vivo X300 Ultra Hands-On: 400mm Lens & Global Release Confirmed! -
joey04
titán
-
klaya86
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Leslie1966
üzenetére
Global-ban elő lehet hozni adb-vel, de az EU-ba sajnos ezeket a fos EEA ROM-os vackokat hozzák, ahol csak ROM csere játszik.
BL nyitást egyelőre még nem tudjuk, még nincs vele tapasztalat.
-
-
Azt nem tudja valaki, hogy a Media Marktba is van kupon a Xiaomi 17-es szériára?
-
szaszapi
őstag
Igen, mivel a kínaiak teljesen máshogy használják, nincs google szolgáltatás, itt amennyire lehet az ember globálosítja, fel kell tenni hozzá mindent, és autostart menni kell az appoknak az értesítésekhez. Kínaiaknak van olyan applikációjuk, ami alól mindent el tudnak érni, így 1 app eszi a telefonjukat, míg itt nálunk ki hogy használja, rengeteg! Sajnos rengeted dolog változott a Hyperos 3 óta! Hyper 1 alatt, még full magyarrá tudtad tenni a rendszert! És még sok dolog van amit írhatnék, de nincs jelentősége, én ezekkel a dolgokkal számoltam, nekem teljesen jó így használatra!
-
Leslie1966
senior tag
Nem emlékszem már pontosan, hogy a global vagy az indonéz firmwareben van nativ hívásrögzítés vagy az indonézben ? Bootloadert nyitni kell ennél is ? 10T volt nekem anno azzal mókoltam, de azóta csak Samsung van.
-
klaya86
őstag
válasz
jojoando
üzenetére
Hát,ha már tudja a telefon a gyorstöltêst akkor én azt fogom használni. Ezért 120w töltőt fogok rendelni hozzá,ha megtartom a telefont. Egyrészt sok évi tapasztalat van már ezekkel, érdemben nem degradálódik jobban az akku gyorstöltês miatt. Másrészt pont leszarom az akkunak mi tetszik, a telefon van értem, nem fordítva.
-
Aryon87
félisten
válasz
jojoando
üzenetére
"30-50W bőven sok tölteni, szerintem."
Nem, nem elég. Mai rohanó világban ha épp elflejted tölteni, vagy rosszul teszed fel (jártam már így) lefekvés előtt és úgy kelsz hogy van benne 30% akkor igencsak lassan fog feltölteni míg megiszod a kávét és rottyantasz egyet. 90-120W esetén ez idő alatt fel is tölti neked, és nem kell azon parázni ha az asszony vagy gyerkőc (vagy bárki fontos személy) nem ér el egy fontos ügyben. Nem mindennapos szitu, de Murphy nem alszik ilyen esetben...
Ja és persze nem irodai melós vagy... -
Imike20
senior tag
válasz
Leslie1966
üzenetére
Mèg nem èrkezett meg.
Xiaomi store
-
jojoando
aktív tag
A doboz nem tartalmaz hálózati adaptert. A Xiaomi 120 W-os hálózati adapter használata javasolt. A vezeték nélküli töltő külön kapható.
Azért nem kéne mindent majmolni, ha a gyártó ajánlja az erősebb töltőt.
Nem is értem minek ilyen erős hozzá. 30-50W bőven sok tölteni, szerintem.
A mi.com nem írja, de gondolom a globalt árulják.
Vagy amit szeretek vezeték nélküli töltéssel is jó kocsiba is meg otthon is. -
szaszapi
őstag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Amennyiben belakod mint én és "globálosítod" amennyire én, akkor nem úgy muzsikál mint egy alap rendes globál verzió. Nálad meg azért sem derül ez ki, mert mire belaknád, lecseréled!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akár kábellel!

engem havonta basztatnak hogy 10+éve lejárt az előfizetésem miért nem veszek akciósan telefont huségidőhosszabítással? Minden alkalommal el kell magyarázni a Romos hölgynek hogy ha Kínából rendeltem és ennyi meg annyi,akkor tud jobbat mondani? Nagy csend a válasz