-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
kory24 #140412 üzenetére
Volt már róla szó, hogy csak a rendeléskor azonnali a változás, ellátáskor viszont nem az, mivel az elállás több lépcsős, nem automatizálható teljesen (pl. az ellátást érintő készüléket szükséges lehet bevizsgálni). Ha harminc napon belül nincs változás, meg kell reklamálni.
-
4Grider
félisten
válasz
kory24 #137305 üzenetére
A munkaszerződésedben tájékoztatni kell róla, különben jogszerűtlen, akár állami, akár magáncég követi el. A megvalósíthatóság is kérdéses, mert mobiltelefónia esetén a szolgáltatónál lehetséges csak a beszélgetés rögzítése (esetleg kémszoftverrel a telefonon), ami erőforrás-igényes és igen drága dolog.
-
Winne
nagyúr
válasz
kory24 #126435 üzenetére
Igen én sem azt írtam, hogy ez normális, csak nem értettem ez miért vicc. Váltottak, kitették az új verziót, aztán majd befoltozzák.
Az online és társai gyanítom nem is a tehermentesítés, hanem inkább idővel kevesebb alkalmazottat kell fizetni, de igen, errefelé halad szemre minden.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
kory24 #126335 üzenetére
A Gigaerős Net csomaghoz csak az okosóra mutlisim kérhető 0Ft-ért, de akár 2 db is, míg a tabletes multisim fizetős.
A Gigaerős Net+ csomaghoz, mind az okosóra, mind pedig a tabletes multisim 0Ft-ért kérhető, 2db, mindegy, milyen kombinációban kéred.De mivel te nem csomagot akarsz váltani, csak simet cserélni, nem változna amúgy sem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kory24 #123874 üzenetére
Mindegyikre féláron adják, ha 1re kéred akkor 4ezer,ha 2re akkor 8, ha 3ra 12ezer és így tovább....
A kedvezményes ajánlat 2019. december 1-től visszavonásig érvényes. A Magenta 1 kedvezménycsomagra kötött szerződéssel rendelkező előfizetők részesülhetnek a kedvezményben, ha rendelkeznek legalább 3 db bevont havidíjas mobil előfizetéssel, amelybe a havidíjas mobil hang díjcsomag nélkül is önállóan igénybe vehető mobilinternet díjcsomagok (Net 3 GB 2019, Net 10 GB 2019, Net 4GB 2017, Net 6GB 2017, Net 10GB 2017, Net 15GB 2017, Net 30 GB 2017), a Mobil XS hang díjcsomag és a flottás díjcsomagok nem számítanak bele. A kedvezmény a Korlátlan Net, a Korlátlan Net Max, Gigaerős Net és Gigaerős Net+ előfizetések díjaiból biztosít 50% havidíj kedvezményt (a 30% helyett), amennyiben 2019. december 1. után jött létre a Magenta 1 kedvezménycsomag vagy 2018. szeptember 1. utáni a Magenta 1 kedvezménycsomag és 2019. december 1. után új mobil havidíjas vagy otthoni szolgáltatásra történő szerződéskötés vagy meglévő szolgáltatáson díjcsomag váltás történt.
-
havri1
félisten
válasz
kory24 #119174 üzenetére
Itt olvastam én is a 2 simet, meg, hogy csak az új portfóliós csomagok (egyikben sincs 0 ftos hang) számít. Szerintem az oldal is így generál, pont emiatt.
Mondjuk a 2 simet én nem látom leírva sehol.Nekem jelenleg ezek a csomagjaim vannak: Net 3 GB 2019, Net 10 GB 2019 (mobil xs mellett)
Köszönöm az infót Nektek
-
tylerddd
veterán
válasz
kory24 #117865 üzenetére
Szerintem igen. Máshol nem találtam leírást erről. Az okoseszközös verzió korlátozott csak elvileg.
-
m1lan
őstag
válasz
kory24 #117831 üzenetére
Az én értelmezésem szerint ez ugyanolyan Magenta kedvezmény, mint a dupla mobilnet volt. Hiába szűnt most meg, rám a szerződéskötés pillanatában érvényes feltételek vonatkoznak, tehát amíg nem módosítok a csomagomon, addig ugyanúgy dupla adatot fogok kapni minden hónapban.
"A kedvezményes ajánlat 2019. december 1-től visszavonásig érvényes."
Ez is lényegében azt jelenti, hogy az ajánlattal visszavonásig élhetsz, nem pedig azt, hogy magát a kedvezményt kapod visszavonásig. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kory24 #117755 üzenetére
hát igen. nekem még szerencsém volt,hogy most hosszabbíttattam meg az összes előfizum +kedvezményekért, februárban már nem jártam volna jól az új csomagokkal.
Ez,hogy megszüntették az olcsó,kis netes csomagot,szerintem hiba volt.
Az 5G-s netcsomagok erőltetése meg még felesleges. Nagyon kevés helyen üzemel az 5G,meg egy átlag embernek a 4G is elég. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
kory24 #117730 üzenetére
Jó, oké, ezt értem. De hogy lett most 2000 forinttal olcsóbb a Mobil L+Korlátlan net csomagom, mint fél évvel ezelőtt? Nem változott semmi az előfizetésen/ügyfélszámon...
Most az elmúlt fél évben fizettem tévesen 2000 forinttal többet, vagy kaptam még valami kedvezményt a szép szemeimért?
ubyegon2:
Én csak megörültem a spórolásnak.
-
blackmajesty
aktív tag
-
glacious
addikt
-
kory24
őstag
-
válasz
kory24 #111066 üzenetére
Nem, de ami nincs rajta, annál kérdéses, nem garantált a megfelelő működés.
Azért linkeltem csak, hogy látszódjon, van ilyen megkötéses része is, miszerint panasz esetén a szolgáltató tud mire hivatkozni.
Xiaomi telefonokat csak most kezdtek el forgalmazni, korábban azzal semmi ilyen tesztelést nem végeztek, sőt, talán még most sem erőltetik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest