Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kory24 #45864 üzenetére
A hívások másodperc alapon kerülnek elszámolásra, azonban az első 30mp minden esetben kifizetésre kerül
Hívásindítás: 74,4ft(onnan->Mo-ra, onnan->németo irányba)
Hívás fogadás: 19,5ft
SMS küldés:23.5ft(a fogadás ingyenes)
MMS küldés:78ft(a fogadás ingyenes)
Mobilnet:0,0765ft/kb -
taip
senior tag
válasz kory24 #66133 üzenetére
Az attól függ, hogy az a hang alapú Domino, amihez kérnéd, milyen. Ha eleve van benne net, akkor az olcsóbb, ha nincs, akkor a drágább játszik.
Szerk.: Most nézem, hogy Domino5, abban nincs net tehát 2490 Ft lesz.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
válasz kory24 #66135 üzenetére
Domino Surf mellé (ami havi 890 Ft-ért ad 150 MB-ot) már meg tudod rendelni 1590 Ft-ért a NetPlusz L csomagot.
A Bluemobilnál tényleg olcsóbb, de annyi a gond, hogy nem ad 4G hozzáférést. 4G-s telóhoz nem ajánlom.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kory24 #66149 üzenetére
Telekomtól vett készülék nem tud feljelentkezni bluemobil SIMmel. IMEI alapján vannak letiltva a blue hálóról.
Független, blue függő vagy Telenoros, Vodafoneos függetlenített telefonok fel tudnak jelentkezni.
Telekomosok nem, még függetlenítve sem. Kérdés, ha kifizeted a 15ezret függetlenítésre, akkor le veszik-e kérésre a tiltást. -
addikt
válasz kory24 #73332 üzenetére
A szolgáltató oldaláról nincs ilyen opció. Ezt csak te tudod megvalósítani.
Amit a kép ábrázol, az érdekes, de megnyugodva látom, hogy nem csak nekem trágya ez a felület. Ír mindenféle baromságot. Legalábbis nekem, földi halandónak az, lehet, hogy a magasságos T érti...
(#73333) St3ven:
Mondjuk az is úgy hülyeség, ahogy van. De majd egyszer, mikorra sikerül rendbe tenniük a felületüket, addigra biztos ezt is megoldják.
Vagy nem.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kory24 #77131 üzenetére
Keress Play Storeban egy root checkert, ez is kiírja-e, hogy rootolt?
-
tomy86
addikt
válasz kory24 #77133 üzenetére
Bár nem immr, hanem tvgo esetén, de többször előfordult, hogy rootra hivatkozva nem működött, nem rootolt eszközöknél is. Én pl. a Wayteq tabomat azért rootoltam, hogy a build.propban át tudjam nevezni Sony Tablet S-re és unroot után hibátlanul ment a tvgo. Többen is tapasztalták, hogy rootoltnak lát az app nem rootolt eszközt is, elsősorban kínai eszközök kapcsán. Lehet, hogy az immmr is ilyen csodásan van megírva.
-
madrac
senior tag
válasz kory24 #83485 üzenetére
Nem tudom, de ilyen sim adapter készletet fillérekért lehet rendelni kínából. Például ezt.
-
Soulfly842
addikt
válasz kory24 #83485 üzenetére
Annyival toldanám még meg a (#83490) dptrsk által leírtakat, hogy
1, nagyon régi sim kártyáknak nagyobb a chip felülete, s nem vágható rendesen nano méretre.
2, Sok esetben a barbár 'szabdalkozás' hálózati hibákhoz is vezethet, akkor is ha látszólag hibátlanul működik a kártya.
A gyakorlatban elmondhatom, hogy több 100, több ezer ilyen kártyával találkoztam már, s elég nagy százalékban internetes hibák és hálózati hibák is előfordulhattak a pontatlan vágások miatt (elég sok helyen xarul csinálják meg, a házilagos próbálkozásról nem is beszélve)A legtisztább az lenne, ha a cégeddel egyeztetnél erről.
1, nagyobb cégeknek van kapcsolattartója, s rajta keresztül közvetlenül kérhettek kártyacserét, amit a megfelelő kiszállítási metódussal ő akár távolról is kezel.
2, Vagy kérni kell egy Meghatalmazást, ami cég esetén cégszerűen kell, hogy aláírt legyen (két tanúval, bélyegzővel ellátva), illetve vigyél magaddal egy aláírási címpéldányról is egy másolatot.Látva a technikai hibák számát, a legtisztább az, ha kérsz inkább egy normális kártyacserét.
Ha sikertelen a 'vágás', akkor az a kártya megrongálásának számít, s ilyen esetben 4500 Ft a kártyacsere, még ha kérted volna a kaszabolás előtt, akkor díjmentes lett volna A vágott kártyáknál egyébként hatványozottan igaz, hogy a pontatlan perforáció miatt Sim kártya adapterrel még inkább nehezen használható az illeszkedés miatt, illetve, hogy a vastagságbeli differenciák még könnyebben beleakadozhat egy-egy készüléktípusba a kártya kivételkor.
(#83479) Mr.Csizmás
Ööö... a Dolgozói készülékvásárra gondolsz?
Az esetben nem garanciáról, hanem szavatosságról beszélünk. De ha a vásárlási számlával együtt elküldik egy üzletben, akkor ettől függetlenül kezelni fogják.
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
válasz kory24 #84426 üzenetére
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen??
Chat-en beszélgettem t-mobil -os munkatárssal,ezt mondta nekem:Info
13:10, Ápr 26:
A kapcsolat Peti ügyintézőnkkel létrejött.
Peti
Peti
Üdvözöllek! Peti vagyok, miben segíthetek?
Ön
Szia!!
Ön
13:11, Ápr 26:
elöfizetéses vagyok de még hüségidö van kb egy évig
Ön
13:11, Ápr 26:
de váltanék más dijcsomagra,és van lehetöségem telefont is vásárolnom???
Peti
13:12, Ápr 26:
Peti
Nincs sajnos.
Csomagváltástól függetlenül, csak az utolsó 90 napban nyílik meg a készülék csere egy előfizetésen.
Ön
13:12, Ápr 26:
Kötbér megfizetésével sincsen???
Peti
13:13, Ápr 26:
Peti
De igen
Peti
Peti
De az a teljes kötbér lenne
Peti
Peti
ami az előfizetésre a telefonra és a törlesztőkre is vonatkozik
Peti
Peti
Ez az összeg a szerződésen feltüntetve szerepelnie kell
Ön
Vagyis több 10000 ft??
Ön
akkor az nekem nem jó
Peti
Peti
Inkább úgy mondanám, hogy több mint 80.000
Ön
Sok
Peti
13:14, Ápr 26:
Peti
Igen azBocs a sok írásért.
[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Black_Raven
veterán
válasz kory24 #84452 üzenetére
Akkor elvileg marad(teljes megszüntetésig), de nem szünik akkor sem ha a forduló napon nincs elég pénz rajta, mert megvárja a feltöltést vagy a végleges lemondást. Legalábbis nálam volt már olyan hogy nem töltöttem rá pénzt, és így nem tudta levonni, csak pár nappal később, amikor raktam rá.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
313313
addikt
válasz kory24 #85197 üzenetére
Elvileg 10k feletti tartozékra (nem eredeti ár, hanem aktuális) használható fel.
Volt, hogy működött eredeti 10k feletti termékre, amin akció volt és 10k alatt került éppen. Általában egy terméknek kell lennie, ami 10k feletti.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gianone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch Lite 256GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 18.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen