- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Köszi, kipróbálom...ha egyszer betölti a saját előfizetéseim. Tán tízből kétszer sikerül.
AnonymusX neked is köszi! Majd gyötröm őket.
Igazából útba esik egy bolt, csak azzal az a baj, hogy partner üzlet. Nincs velük jó tapasztalatom. Telekom saját meg harminc kilómeterre van. -
btudos
nagyúr
Ez azért nem fekete-fehér történet, simán megszabhatja az HBO, hogy milyen áron adhatja a T a standalone HBO Go szolgáltatást, nem feltétlen a viszonteladó dönti el, hogy milyen áron adja a szolgáltatást.
Ha megnézed a streaming piacot, folyamatosan nő a verseny, az HBO Go önmagában túl olcsó volt (mondjuk egy Netflix-szel összehasonlítva), ami nyilván nekünk jó, de a szolgáltatónak (értem ezalatt az HBO-t) nem feltétlen. Árat emel, lehet, hogy elveszít x %-nyi felhasználót, de nyer melle x+y % bevételt. Nem kell ehhez túl sokat hozzágondolni, nem a Telekom fogja megmondani az HBO-nak, hogy utóbbi mennyit kérhet a saját cuccáért.
-
4Grider
félisten
Ha te jelentős erővel bíró viszonteladó lennél és a nagykered ugyanazon az áron adná a cuccait az utcáról betévedő magánszemélyeknek mint neked, te is csesztetnéd a nagykert, illetve azzal zsarolnád őket, hogy a termékszortimentedből kiveszed az általuk kizárólagosan forgalmazott termékeket. Erre tényleg csak az a jó megoldás, hogy az utcáról betévedők ne kapják meg nagyker áron a termékeket...
-
-
Nem, legalábbis nem közvetlenül, mert egyrészt szeretem és igénylem is a változatosságot, másrészt a következő Mate megjelenéséig - ha a tavalyi ütemet tartják - van még közel 2 hónap.
A Mate 9 és a Mate 10 Pro között is volt más gyártótól készülékem (Nokia 8), most is kell valami más - Note9 lesz, elvileg holnap megkapom -, aztán később jöhet persze a Mate 20 Pro is, ha úgy alakulna.
A Mate 10 Pro így is rekordot dönt nálam az elmúlt évek viszonylatában, hiszen 10 hónap felett jár (még ha időközben cseréltem is az egykártyás Telekomost, kétkártyás nem szolgáltatósra.)
A megjelenés óta nézem már a Telekomnál a Note9-et, de vagy nem volt készleten, vagy a leadott rendeléssel volt gond a rendszerben, most viszont minden stimmel végre. -
törölt tag
Miért ne kapna kedvezményt?
Sokféle opció létezik, csomagok, otthoni előfizetés, több évtizedes múlt... én is érdemi kedvezménnyel vásároltam az S7-et januárban. Ehhez jól jött, hogy a webshopban kinézett eszközt telefonon rendeltem meg, így tudott számomra egyedi ajánlatot tenni az üsz.-es. A kérdezőnek is ezt javaslom, lejárt hűséggel hívja őket. (Ez amúgy benne is van valamelyik T topik összefoglalójában is, nemrég olvastam).
-
radio100jozs
őstag
De pénteken váltottam át Előfizetésesről Dominóra, és akkor leválasztódott a szám a fiókomról, és hiába próbáltam több alkalommal is vissza tenni, nem sikerült.
Ma délben megint kaptam üzenetet, hogy ismét leválasztották a fiókomról a számot, mire ismét vissza tettem, de most már gond nélkül be tudok lépni.
De ami a világszenzáció, ma délben a számomat egy totál ismeretlen cég nevére eladták, és arra vannak írva a dokumentumok. Beszéltem a Telekommal, annyit mondtak, menjek be egy üzletbe, és a "írassam vissza" a nevemre???!!!. Beszéltem az állítólagos céggel is, de ott nem is tudnak erről, nem voltak venni, intézni semmit a telekomnál.
Szerintetek lehetséges olyan, hogy a pénteki átíratás olyan adatkalamajkába került, hogy csak ma ment át rendesen a szerződésen, és egy totál más cégre tette be a rendszer? Ja még az aláírás sem az enyém, de az én pénteki dokumentumaim meg sehol nincsenek.
Ja és most már az applikációban is működik minden, benne a számom is.
-
Soulfly842
addikt
Meglévőre utólag sehogy sem tudod érvényesíteni. Max, ha visszaküldöd sztornózzák és újrarendeled Magenta 1 készülékkedvezménnyel.
Semmire sem vettél igénybe magenta kedvezményt? (36E,50E, otthoni oldalon, mobil oldalon...?) Mert csak akkor érvényesíthető a kedvezmény új szolgáltatásra, ha nem vetted korábban még igénybe.
A díjcsomagot pontosítanád?
Csak azért is lenne erre szükség, mivel most minden egybe van mosva a webshopon... A tényleges online kedvezmények és a gyártói kedvezmények is... (Mindent online kedvezményként ír), holott ez így pontatlan! - a gyártói kedvezményeknél érvényesíthető az egyedi 50E kedvezmény, még a tényleges online kedvezménynél nem.
-
sultansmith
senior tag
Ez a weboldal szerinti készlet elég becsapós.
Én már óránként járok vissza s8-at nézni: volt, hogy egyáltalán nem volt készlet sehol, volt hogy levendula színben lehetett kérni, de csak személyes átvétellel Békéscsabán, és volt, hogy minden szín volt, de nem lehetett véglegesíteni a rendelést.
Ma már ott tartok, hogy ha rálépek a belépés gombra, kapok 8 sms-t, hogy beléptem az ügyfélszolgálatra (nem vicc), viszont valójában nem lépek be, próbáljam meg újra.
Sok mindent tud a telekom oldala, csak jól működni nem, a rajta lévő információkat érdemes MÁV menetrend színvonalon kezelni...
-
Olyan készüléket választottál, ami a webshop szerint ténylegesen volt készleten konkrétan abban az üzletben?
Amennyiben igen, úgy jellemzően azonnal átvehető, én többször is rendeltem már így és sosem volt probléma, mindig átvehettem azonnal, ahogy odaértem, általában a rendelés leadásától számítva, 1 - 2 órán belül.
Olyan is volt, hogy a rendszeren még nem futott át teljesen a rendelés, de már odaértem az üzletbe, ahol véglegesítették 1 perc alatt és kiadták a készüléket. -
Soulfly842
addikt
Valamit, valamiért. A legtöbb - Telekom Saját üzlet - mobiltudósok egyből segítenek beüzemelni (Bár az itteni fórumozók zömének ez okafogyott
); de ott a helyszínen kipróbálhatod, s valós,működőképes dolgokat adnak a kezedbe. Megnézheted, kipróbálhatod, láthatod a készüléket annak, ami...
S ha sikeresen választottál, akkor a 72 órás csere ugyanúgy él (típus-azonos) készülékre, ha mégsem működne a készülék...
Egyébként sokan nem tudják, de időpont foglalásra is van lehetőség:
A telekom üzletkereső felületén a legtöbb üzletbe:
Vagy a mobil alkalmazásban.
Az üzletkereső a következő napra tud időpontot biztosítani; ezzel szemben az alkalmazás legfeljebb két órával előtte is...
-
dptrsk
Topikgazda
Mivel köztudott, hogy nem jó a honlap így a telefonos 1500 forintot nem számítják fel, rá lehet kérdezni az elején, ha díja lenne lehet hivatkozni a hibás honlapra, de több számot váltottam át s egyiken de volt díjterhelés.
ÁSZFben benne van, igen, de az ügyfélnek előnyösen el lehet térni tőle.
Ha ragaszkodnak telefonon az 1500 forinthoz, akkor nem kell kérni a váltást, később újra próbálni.
Ha pedig nem lett mondva, rá lett kérdezve s nemleges volt a díjterhelésre a válasz, ott a hangfelvétel jóváírják. -
Carlos Rey
csendes újonc
Nem a szállítás miatt nem megy. Azt meg tudja nézni, hogy van-e az adott boltban készleten. Hanem ha rendeli, akkor mindenképpen végigfut a rendelési procedúra, ami meg egy-két nap is lehet (ha "visszahívásra vár" az állapot, akkor már látják a boltban is a rendelést a rendszerben, "jóváhagyásra vár"-t még nem). Viszont ha van raktáron, akkor személyesen azonnal megvásárolhatja, de nem rendelve. Szóval az azonnal átvehetőst nem lehet azonnal átvenni online vásárolva.
Régebben vettem át azonnal, de a napokban így volt nálam, hiába mentünk érte (más volt az átvevő, nem adták oda pontok miatt a boltból).
-
-
dragon1993
őstag
Én bementem személyesen megkérdezni, hogy lehet-e NetPlusz S mellé Korlátlan böngészés és e-mail adatopciót kérni. Közölték, hogy csak előfizetés mellé lehetett de már ahhoz sem, ekkor felvetettem, hogy Május 1. -el zárják le a régi csomagokat, amire az volt a válasz, hogy ők olyat nem adhatnak már el, max netről rendelhetem be.
Megköszöntem a "segítséget", majd átsétáltam a MM-be vettem egy Domino Simet felhívtam a 1777-et aktiváltam Korlátlan böngészés és e-mail adatopciót.
-
KZP
őstag
Gyerekek, ez már kezd komolytalan lenni...
Felhívtam őket szombaton, hogy aktívnak látják-e már a korlátlan TV GO-t. Természetesen, még mindig nem. Az ügyintéző hölgy először azt mondta, hogy 1 hét szokott lenni a beállítás, majd megkérdezte egy Magenta1-hez értő kollégájától, aki már 2 hétről beszélt... Ja, és ő már azt mondta, amit én is sejtettem, hogy nem jön róla sms, vagyis nem fogom tudni sehonnan, hogy mikor lesz aktív a szolgáltatás.
Ez egy vicc.Díjcsomag váltáskor az volt, hogy rögtön menni fog, utána az, hogy majd 1 óra múlva, utána másnap, majd pár nap, aztán 1 hét, aztán meg már 2 hét...
Aminek ugye a beállítás pillanatától kellene, hogy működjön, legalábbis a weboldalon lévő tájékoztatás szerint. Aki nem jár ennek utána, az szépen lefogyasztja a havi adatkeretét, aztán elkezdhet harcolni a céggel, hogy mégis, miért történt ez...
2017-ben, Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégénél ez a helyzet, és ez elég siralmas. -
gianone
őstag
Az elmúlt hónapokban kis túlzással többet beszéltem velük, mint a rokonaimmal. Semmi nem megy flottul, és rettentő sok a hozzá nem értő ügyfélszolgálatos. Megtanultam, hogyha nem akarják megcsinálni, amit szeretnék, akkor el kell köszönni, és felhívni egy másikat. Még a személyes se jó megoldás, mert ugyanez a helyzet, és kétszer sorba állni bosszantóbb. Legidegesítőbb az egészben, mikor valamire azt mondják, hogy megoldották, és mikor jön a számla, akkor látod, hogy nem. Utána újra telefonálni, elintézni, ellenőrizni majd a számlán megint. 3 hónap alatt 9 (!) jóváírásom volt, mert bármit, amit elrontanak, nem tudják visszacsinálni, csak levonni a következő számlából.
Csak néhány példa.
Téves késedelmes fizetési felszólítás rendelés törlése miatt. Utána ezt megoldom, jóváírják az összeget, de következő számlán az eljárás díja azért ott van. A rendelés utáni pontokat is számlajóváírásban adták vissza, vagyis nem adták, csak mikor szóltam.Kártyacserét korábban ügyvédes meghatalmazással csináltam, majd most kivittem volna vele előfizetést Dominóba, de elhagyták a dokumentumot. Megreklamáltam, de következő munkanapon bevittem a másodpéldányt, átírattam (ami másodszorra sikerült, mert első ügyintéző szerint ezzel sem lehet, a második sima meghatalmazással is megcsinálta volna). A reklamációmat elutasították, azzal, hogy vigyem be a papírt (amit már előtte megtettem). Visszaírtam, hogy már bevittem, és felnyomom őket a hatóságnál, ha nem vizsgálják ki normálisan. Kaptam 5000 jóváírást.
Az új díjcsomagra váltásomat a harmadik ügyintéző csinálta meg. Az egyik szerint csak kötbéresen lehetne, a másik a Dominó-bevitel kedvezményt nem akarta jóváírni. Mondjuk az első napon azonnal váltottam, de ez nem mentség.
Így telik velük az idő. -
Pjaard
csendes tag
Hat nem tudom. Ez nem akkora ok. Lehalabbis pl. en - tudom, ahany ember annyi szokas - nem minden evbe megyek kulfoldre. Azon a 1-3 heten meg boven elvagyok otthoni simrol is. Meg amugy is, nem azert megyek nyaralni, hogy haza telefonlgassak hanem azert, hogy kikapcsolodjak. Valaki meg a nyaralasra mobilt se visz.
-
A@ron
tag
Ezt annyiban kiegészíteném, hogy a flottás, vagy flottásként működő csomagok 80-85%-ában benne foglaltatik, hogy nincs benne társkártya jogosultság. A Fradinál konkrétan nem tudom, hogy hogy van, de érdemes utánaérdeklődni, mert lehet, hogy amíg a Fradi csomagon nyer valaki 1-2 ezer forintot per hó, a Next M Aranytárskártya sima next m-mé válásával plusz 5000 forint csapódik a csomaghoz havi szinten... ha készülék is lett rá véve.
-
bihariszabi
aktív tag
Látom semmi nem változott telekoméknál. Vagy 3 éviggörcsöltem velük. És a legjobban azt utáltam benne, hogy kint volt a 4G ikon, full térerő és nem jön az adat. Azon csak-csak túltettem magam, hogy mikor távolsági busszal mentem és próbáltam netezni, akkor a várost elhagyva megszűnt az esetek 70%-ában a net. Mert erre azt mondtam, hogy "biztos vidék". De hogy nagyvárosban is alig ment, ez durva. Viszont ahogy nézem, nem változott semmi.Vettem kipróbálásra egy voda simkártyát és mondom ezt nem hiszem el. Olyan falvakon megyek keresztül, amikről nem is hallottam, benéz a tehén az ablakon, és 3G internet van és működik. Tudok a buszon bankolni, nem dob ki időtúllépés miatt.
Egy hátránya van, amit nehezen viseltem, hogy mivel működik a net, ezért használom is és hamar elfogy 1 Giga. Detúltettem magam rajta és úgy vagyok vele, hogy a minőséget meg kell fizetni. Próbáljátok ki ti is. Meg fogtok lepődni,
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest