Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jelentős fejlődést mutat a Xiaomi Redmi Note 14 Pro széria
- YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz csacsi67 #23076 üzenetére
Nekem is ez volt az első, ami beugrott.
Élénken emlékszem a 2009-es esetre, aznap 8-18 óra között dolgoztam, szóval minden fázisából kaptam (nem megy > miért nem ment > mit kapok kárpótlásul).funkygee
Csak a kedvedért megtettem, ki-be kapcsoltam, és még mindig jó.Carambola
Én a Budafoki út elején lakom, nyilván másik cellán vagyok.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
addikt
válasz csacsi67 #31559 üzenetére
Ez durva. Ettől függetlenül nagyon kell vigyázni és csak olyantól szabad venni aki megbízható, vannak értékelései stb. Nálam most egy tiltott Sola pihen, nem fizették ki a számlát. Az a szerencse hogy ismerőstől van, viszem is neki vissza.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Def26
félisten
válasz csacsi67 #40136 üzenetére
Maga az elméleti része érdekelne, hogy egyáltalán lehetséges e. Konkrétan egy ismerősöm venne részletre laptopot viszont a mobilnetre nincs rá szüksége. Egy másik ismerősnek meg csak mobilinternet kéne, viszont náluk nincs 3g csak olyan 7-8km -re.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Aaron14
őstag
-
legenda
válasz csacsi67 #104025 üzenetére
BÚÉK!
Persze, kiszállítom én mindenkinek, csak győzzék kivárni...
(Domino) SIM kártyát (is) rendeltél? Akkor ilyen nehézkesek.Aaron14: Szerdán volt az első munkanap, az legjobb esetben is csütörtöki kézbesítés, vidéken pedig inkább mai.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz csacsi67 #104232 üzenetére
Nekem sincs változás...
12.29.-én rendeltem Online SIM-et és még mindig kiszállításra vár a státusza a rendelésnek.
Vodafone SIM is akkor lett rendelve és pár napja már meg is jött (azért fizetni sem kellett)
Vicc ez a T na...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz csacsi67 #104995 üzenetére
Igen, Online rendeltem, elsőre FAIL és újra rendeltem (a panaszom lassan lezárul és kötbért is igényeltem egyben) a második rendelést üzletben kellett átvennem, 990 Ft-t fizettem érte.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz csacsi67 #104999 üzenetére
5k-s kötbérrel is kielégszem, meg némi plusszal (mert személyesen kellett bemennem és nem futár hozta ki) az idő meg pénz...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz csacsi67 #104995 üzenetére
Nekem még nem jött levél, de most tettem még egy "panaszbejelentést" az ügyben, úgy összességében... aztán majd csak jön az a levél..
-
válasz csacsi67 #105438 üzenetére
Ha meg tolok egy + 4GB Maraton Adat csomagot, akkor az fogy és nem a "jóváírt" keret (én szeretem látni, hogy mennyi van vissza... de szerintem ezzel nem vagyok egyedül)
-
Lackooo84
nagyúr
-
válasz csacsi67 #111429 üzenetére
KHR-t nem néznek... Ha néznék, nem katam volna meg 22havi részletre 2 200ezres telefont februárban meg augusztusban 2db 70ezres órát részletre és egy 160ezres tv-t részletre... ugyanis 2 kezes tartozással felkerültem KHR-re, mert az adós nem fizette, most én fizetem helyette,sajnos
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
btudos
veterán
válasz csacsi67 #111627 üzenetére
Sokminden nem derül ki belőle, csak amit eddig is tudtunk, hogy karakterre pontosan egyeznie kell mindkét szolgáltatónál az adatoknak, egy extra szóköz is hetekig tartó pingpongozást eredményezhet. (Az nyilván érdekes kérdés, hogy a konkrét az esetben ki és hol hibázott, de a tanulság szempontjából ez lényegtelen.)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
válasz csacsi67 #111627 üzenetére
Ezen mi olyan érdekes? Vannak jogszabályok,rendeletek amiket be kell tartani. A Vodafone volt trehány,mivel hiányos adatokat küldött a Telekonak, ebből fakadóan a számhordozni kívánt ügyfél jogalap nélkül tett panaszt,a Telekom meg jogosan utasította el.
Ha leírják egy jogszabályban, hogy kötelező a pontos azonosítás, akkor egy betű sem hiányozhat az adatokból.
Van az a mondás: Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy Idd ki a bilit. Jelen esetben az utóbbi szituáció állt elő, nyilván a Vodafone hibájából.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MadMancs
veterán
válasz csacsi67 #115443 üzenetére
Akkor nálad egyéni hiba lehet, vagy mégis voltál sáros. Voda se kér előleget 8 hónap után ha addig pontosan és mindig időre lett rendezve a számla. Igaz ehez 1401 et kell hívni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz csacsi67 #115446 üzenetére
Új előfizetésnél mindig kér előleget készülékkel (csak SIM nem). Csak SIM esetén 8 hónap után 1401 en nem kér előleget készülékhez, weben szerencse kérdése (ezt üfsz mondta). Ha készülékkel veszed, 2 év letelte után hosszabbítás + készülékkel egyik csatornán sincs előleg.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
viktorhu
veterán
válasz csacsi67 #116452 üzenetére
Egy nyugdíjas ismerős pont így járt, valami hülye indokkal segítséget kértek, kb. vak már, de abban élte le az életét, hogy nem szabad nemet mondani, így hiába tudta, hogy átverik, aláírta, amit alá kellett írni. Utcáról vadászták le, rutinosan ment az egész az üzletben.
Aztán jött a számla a részletfizetésről, szolgáltató széttárja a kezét, hogy hát aláírta, pedig gondolom nemcsak ő panaszkodik, és vissza lehetne vezetni üzletkötők nevére az ismétlődő eseteket.
Szerencsére a felnőtt gyerekük segít intézkedni (rendőrség, készülék letiltatása stb.), de ő írta alá a szerződést. Ha nem érnek el semmit, fizetni fogják a feleségével a számlát akkor is, ha nem nagyon esznek addig, és ha nincs a lányuk, a vevő lehet, hogy gondtalanul használná az olcsón vett alig használt vagy kamionról leesett telefonját.
-
legenda
válasz csacsi67 #119245 üzenetére
Nekem a céges SIM is Telekomos, sokat telefonálok arról napközben, erre ma még kivételezett is, mert ha például egy rendszergazdát hívtam, hogy segítsek neki valamiben, akkor nem volt gond a hívással, de ha mondjuk egy minisztériumi főosztályvezetőt, akkor persze szakadozott, mondtam is neki, hogy bocs, de ez van, szolgáltatói hiba...
Tegnap sokkal vészesebb volt azért a helyzet, ma már jelentősen kevesebb gond volt összességében a hívásokkal.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PS 5 Slim Disk 2 hetes 2 év garancia
- Eladó: Yankee Studio Microphone Set Streamereknek Legyen Profi a Hangzásod!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen