Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
Top cat
üzenetére
Kíváncsiságból frissítettem (iOS). Ez a felület egy rémálom ezzel a csempés megoldással. Eddig a Magenta csomagom 7 előfizetéssel elfért egy oldalon, most meg csak 2 előfizetést látok egyszerre. Azonban még ha el is férne, külön csoport alá kerültek a mobil, az internet és telefon valamint a tévé előfizetések.
Ezt az appot villámgyorsan le fogják pontozni, ebben a formában nem alkalmas előfizetések összefogására.
Szerk.:
Mivel már az AppStore is elérhető weben, tudom linkelni, ahol lehet képeket nézni az új felületről. -
-
1995M
tag
válasz
Top cat
üzenetére
Mert amit mutattak itt képen az amúgy egy külön app (Hiya) és nem az Android része, csak partnerséget kötöttek a Samsunggal. Ideális esetben a szolgáltatóknak kellene spam szűrő appokat csinálni, iOS-en is van rá API, hogy miért nem foglalkoznak vele arra a válasz nézzük meg sok év alatt az RCS, eSIM és 5G bevezetését hogyan kezelték...
Az Apple pedig azt csinálhatná meg, hogy a szoftverben szétválasztva legyen az ismeretlen és rejtett számok (úgy látom páran itt ezt sem értik mi a különbség) blokkolása, ne egy kapcsoló. Apple-nél az amerikai hangposta módszerre alapoznak, nálunk ugye már hangposta sincs. -
-
-
-
TomPack
őstag
válasz
Top cat
üzenetére
Nincs 30%-os Magentás kedvezményed az otthoni és a (nem létező) mobil díjcsomagjaidra, csak a Domino-ra kapod meg a Magentás dupla feltöltési bónuszt, és a Magenta 5Gb+50percet havi 1990Frt-ért mert már van két otthoni szolgáltatásod. De a 30%-os Magenta kedvezmény ilyenkor még nem jár, amit a fórumtárs is szeretne. Ahoz kéne egy mobil előfizetés is.
Elég furcsán van kommunikálva, de biztosan nem vagy Magentás! -
-
válasz
Top cat
üzenetére
...és találkozik az épp ezekre építő szélhámos csaló ügyességével! Soha nem hal ki ez az általad említett tulajdonságokra épülő csalás, max mindig az adott helyzethez igazítják.

De sokszor elég csak valóban jóhiszeműnek lenni... Ha épp vár valaki csomagküldeményt és jön az SMS, hogy elégtelen a cím, emiatt nem tudják kézbesíteni... Anno az első ilyen SMS-nél pont vártam csomagot, néztem is, hogy mi van, aztán letettem a telót és a futárcég oldalán megnéztem trackernumber alapján, mi a helyzet. Már alapból nem az a weboldal volt a linken, aminek lennie kellett volna, szerintem ennek azonnal gyanúsnak kellene lennie!
-
4Grider
félisten
válasz
Top cat
üzenetére
Ennyi erővel a telekomos sim kártyáról mobilnet adategyenleg nélkül is el kell tudni érni a vodás, a digis és a yetis appot is. Vagy éppen a Telemach Hrvatska appját is. És így tovább...
-
4Grider
félisten
válasz
Top cat
üzenetére
Most nincs a közelemben olyan Telekomos előfizetés, amin nincs aktív mobilnet csomag, így egy aktív vodás simmel tudtam csak megnézni (logikusan a voda applikációját):
A voda app nem lép tovább, hiányzó internet kapcsolatra hivatkozik (4G, 4G+ ikon van).
Nyilván másik szolgáltató, tehát nem feltétlenül releváns itt, de azért talán jelent valamit, ha egyszer a voda app korábban elérhető volt vodás simről mobilnet adategyenleg nélkül is, most meg nem... -
törölt tag
válasz
Top cat
üzenetére
Való igaz, ott 2 emelés van/lesz (korrekció szeptemberben) és januári emelés még pluszba. Ezzel szemben a kb 2020 vagy utáni csomagoknál "csak" januárban lesz. Mondjuk ha vkinek elavult a csomagja és nem tartalmaz plusszt amiért megérné fenntartani akkor érdemesebb lehet váltani - bár ez talán inkább vezetékesnél lehet igaz.
-
válasz
Top cat
üzenetére
Aki nem képes erre, az nem is érdemli meg.
Azért rossz ám nekik, mert például bármelyik multihoz bemennek vásárolni és ugyanarról a polcról akarják levenni a megszokott terméket....hát igen. Nehéz az élet!

Mondjuk, ha valaki ennyira balf*, legalább ne írná be ide méltatlankodva, hogy a galád T már megint....

-
válasz
Top cat
üzenetére
& #124466 Caranita
Értem, pedig az összefoglalóban így szerepel:
1: értékegyeztetéses csere: az xy készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
Pénz visszaadásnál én sem gondoltam
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek). -
domper2015
senior tag
válasz
Top cat
üzenetére
Màs világ.
A Play-nek volt akciója, 5 Zlotyi-ért ( 400 Ft) SIM amelyhez kapsz 100 GB-ot YouTube-ra, TikTok-ra, Facebook-ra... ès 100 GB-ot netezèsre.
A lengyel Telekom 5 Zlotyi/5 nap Szuper DVD szolgàltatàs 1,5 MB/s-on korlàtlan Netflix, YouTube....
Ott van 4 szolgàltató ès kemény verseny. -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz
Top cat
üzenetére
a digi a legjobb
csak időnként muszáj vagyok az eredeti,tkomos számomról hívni,mert az az ismert.
sőt,a dellmont voipos hívások a legjobbak 4ft/perc mobilra,ingyenes digis neten keresztül
viccet félretéve,sztem ez a domino most jóféle volt,főleg amíg nem kellett vele havi szinten bohóckodni.de a té-nek semmi nem elég.
-
MadMancs
veterán
válasz
Top cat
üzenetére
Még mindig
Te az üzletit linkelted.
A címletek rendelkezésre állási ideje 366 nap, kivéve az 1500 Ft-osat (180 nap) és a 15 000 Ft-osat (488 nap).
Ez alapján 1500 ig 180 nap, felette pedig 365,Viszont lehetséges bankkártyával egyéni összeget.
Tehát ha telekom nem mond ellent saját magának akkor már 1600Ft is 365 napot eredményez.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Fura, hogy ez így fent maradhatott a Telekom saját fórumán.

Igen ott van hogy van még az eredeti 40 percől
(Digi - Voda bekebelezése is jól sikerült, hogy témakörön belül maradjunk)

ez már lassan az őskor.
dptrsk