- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomPack
őstag
válasz
Top cat #142328 üzenetére
Nincs 30%-os Magentás kedvezményed az otthoni és a (nem létező) mobil díjcsomagjaidra, csak a Domino-ra kapod meg a Magentás dupla feltöltési bónuszt, és a Magenta 5Gb+50percet havi 1990Frt-ért mert már van két otthoni szolgáltatásod. De a 30%-os Magenta kedvezmény ilyenkor még nem jár, amit a fórumtárs is szeretne. Ahoz kéne egy mobil előfizetés is.
Elég furcsán van kommunikálva, de biztosan nem vagy Magentás! -
-
válasz
Top cat #140861 üzenetére
...és találkozik az épp ezekre építő szélhámos csaló ügyességével! Soha nem hal ki ez az általad említett tulajdonságokra épülő csalás, max mindig az adott helyzethez igazítják.
De sokszor elég csak valóban jóhiszeműnek lenni... Ha épp vár valaki csomagküldeményt és jön az SMS, hogy elégtelen a cím, emiatt nem tudják kézbesíteni... Anno az első ilyen SMS-nél pont vártam csomagot, néztem is, hogy mi van, aztán letettem a telót és a futárcég oldalán megnéztem trackernumber alapján, mi a helyzet. Már alapból nem az a weboldal volt a linken, aminek lennie kellett volna, szerintem ennek azonnal gyanúsnak kellene lennie!
-
4Grider
félisten
válasz
Top cat #133094 üzenetére
Ennyi erővel a telekomos sim kártyáról mobilnet adategyenleg nélkül is el kell tudni érni a vodás, a digis és a yetis appot is. Vagy éppen a Telemach Hrvatska appját is. És így tovább...
-
4Grider
félisten
válasz
Top cat #133089 üzenetére
Most nincs a közelemben olyan Telekomos előfizetés, amin nincs aktív mobilnet csomag, így egy aktív vodás simmel tudtam csak megnézni (logikusan a voda applikációját):
A voda app nem lép tovább, hiányzó internet kapcsolatra hivatkozik (4G, 4G+ ikon van).
Nyilván másik szolgáltató, tehát nem feltétlenül releváns itt, de azért talán jelent valamit, ha egyszer a voda app korábban elérhető volt vodás simről mobilnet adategyenleg nélkül is, most meg nem... -
törölt tag
válasz
Top cat #131805 üzenetére
Való igaz, ott 2 emelés van/lesz (korrekció szeptemberben) és januári emelés még pluszba. Ezzel szemben a kb 2020 vagy utáni csomagoknál "csak" januárban lesz. Mondjuk ha vkinek elavult a csomagja és nem tartalmaz plusszt amiért megérné fenntartani akkor érdemesebb lehet váltani - bár ez talán inkább vezetékesnél lehet igaz.
-
válasz
Top cat #128271 üzenetére
Aki nem képes erre, az nem is érdemli meg.
Azért rossz ám nekik, mert például bármelyik multihoz bemennek vásárolni és ugyanarról a polcról akarják levenni a megszokott terméket....hát igen. Nehéz az élet!
Mondjuk, ha valaki ennyira balf*, legalább ne írná be ide méltatlankodva, hogy a galád T már megint....
-
válasz
Top cat #124467 üzenetére
& #124466 Caranita
Értem, pedig az összefoglalóban így szerepel:
1: értékegyeztetéses csere: az xy készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
Pénz visszaadásnál én sem gondoltam
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek). -
domper2015
senior tag
válasz
Top cat #117031 üzenetére
Màs világ.
A Play-nek volt akciója, 5 Zlotyi-ért ( 400 Ft) SIM amelyhez kapsz 100 GB-ot YouTube-ra, TikTok-ra, Facebook-ra... ès 100 GB-ot netezèsre.
A lengyel Telekom 5 Zlotyi/5 nap Szuper DVD szolgàltatàs 1,5 MB/s-on korlàtlan Netflix, YouTube....
Ott van 4 szolgàltató ès kemény verseny. -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz
Top cat #116539 üzenetére
a digi a legjobb
csak időnként muszáj vagyok az eredeti,tkomos számomról hívni,mert az az ismert.
sőt,a dellmont voipos hívások a legjobbak 4ft/perc mobilra,ingyenes digis neten keresztülviccet félretéve,sztem ez a domino most jóféle volt,főleg amíg nem kellett vele havi szinten bohóckodni.de a té-nek semmi nem elég.
-
MadMancs
veterán
válasz
Top cat #114477 üzenetére
Még mindig
Te az üzletit linkelted.
A címletek rendelkezésre állási ideje 366 nap, kivéve az 1500 Ft-osat (180 nap) és a 15 000 Ft-osat (488 nap).
Ez alapján 1500 ig 180 nap, felette pedig 365,Viszont lehetséges bankkártyával egyéni összeget.
Tehát ha telekom nem mond ellent saját magának akkor már 1600Ft is 365 napot eredményez.
-
EmberXY
veterán
válasz
Top cat #113058 üzenetére
Az is megoldás, de tuti, hogy minden akciójához másik kamu profilt használ, ez kiderül az egyik kommentből is, nem hinném, hogy sokáig olvasgatná az e-mail fiókot.
Viszont a telefonszámot látszólag nem váltogatja, azzal lehet érdemesebb lenne valamit kezdeni.Szerk. a többieknek: semmiféle rendőrséggel való visszaélésre nem buzdítottam, csak a csaló megszívatására valamilyen hivatalos szöveggel. Már bánom, hogy egyáltalán reagáltam a kommentre, elfelejtettem, hogy Magyarországon vagyunk. Remélem így legalább könnyebben törlik a modik az amúgy sem idevaló off szálat.
-
EmberXY
veterán
válasz
Top cat #113054 üzenetére
Itt van 1-2 érdekes komment, eszerint már meglévő átb@szás, de kreatívnak tűnik, mert a szöveg az egyik kommentelőnél más volt, mint amit te kaptál.
De egy e-mail váltást szerintem megérne a dolog, a helyedben egy kicsit puhatolóznék, először tettetném a palimadarat, aztán meg valami hivatalos rendőrségi szöveggel befosatnám.
-
válasz
Top cat #109089 üzenetére
Nekem meg egyiken nulla forint volt és most is annyi van!
Mindegy, a most aktívon van 680eft.Ha viszont ezeket valami idióta lenullázza, talán hetekig nem látja viszont senki a valós egyenlegét.
Olvastam, hogy vannak pár hetes informatikai gyorstalpaló tanfolyamok és egyből állást is tudnak adni a végén. Sejthető, ki szippantja fel ezeket a népeket.
-
törölt tag
válasz
Top cat #105099 üzenetére
Kösz a verziószámot, így most felraktam.
Most már csak tudni kéne, h ne tudjon frissíteni az engedélyem nélkül...Viszont újabb szarságok...
Az sms szt belföldi alapdíjas irányba.
Az app szt 100 perc hálózaton belül.Viszont nem azt írja az app, h ma éjfélig, hanem h az aktiválástól 24 óráig él. Ezt vajon ők is tudják?...
-
-
válasz
Top cat #104696 üzenetére
Ez a 111 nap is elég vicces! Néha azért ezeket az anomáliákat nem tartja viccesnek az ember, mert az OK, hogy a T is és itt is térítik az embereket, hogy az App-ot kell használni, na de egyszerúen trágya, hazudik és nem mutat szükséges információkat!
Egyszóval minden ami vonzó, megtalálható benne!Ami még érdekes, hogy nálam PC-n nem is jelent meg a 3GB, pedig még aktív volt App szerint. Vicc ez az egész.
-
válasz
Top cat #104692 üzenetére
Majd nézd meg PC-n is, mert nekem már az 7 napos időszak alatt is az volt furcsa, hogy PC-n nem azt mutatta, mint app-ban és most is úgy néz ki, hogy a 3GB csak virtuálisan volt meg, a többit használta a rendszer.
Gyakorlatilag a régi app-ban megmaradt ez az aktiválási lehetőség, de a rendszerben nyoma sem volt. Az azért zavaró, hogy ennyire nincs kézben az IT háttér.....sem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Top cat #102548 üzenetére
Aktiválva kapod kézhez, így azonnal használhatod.
Még vastagon is ki van emelve, aki nem tájékozódik, csak kattintgat, annak bárhogy kiírhatják, nem fog vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged