- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BrukoMisike #81599 üzenetére
A képen a netplusz csomagokat listáztattad.
-
BrukoMisike
tag
Pedig nem tudom megrendelni.
Innen akarok rendelni: [link]
Belépek a telekom fiókommal, de csak ezeket válaszhatom: [link]
Elvileg:
"DOMINO MARATON 100 MB ADATOPCIÓ"
"Rendelj Maraton adatopciót feltöltőkártyás hang csomagod mellé, és használd, amíg szeretnéd vagy amíg telefonszámod rendelkezésre áll!"Domino Nap díjcsomagom van, lehet, hogy ezért nem tudom megrendelni a maraton opciót?
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz SUPREME7 #81596 üzenetére
Úgy kell rendelni mint ahogy a mester szokott
Vagy két-három hónapot küzdöttem velük mire tiszta lett az egyenlegem.
De a legnagyobb meglepi az volt amikor lekapcsolták a kimenő hívásokat úgy hogy valójában túlfizetésem volt nem is tartozás. ( hiába telefonáltam előtte hogy rosszul számláznak, hiába írtam e-mailt nekik ők küldték a 7-800 forintos felszólító SMS-t és elvették az epack bónuszom is)iPhone X@R, iPad Pro
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
-
namenlos
tag
Egy biztos, a DIGI ügyfélszolgálatok úgy szaporodnak, mint a gombák, feltételezem, nem a kábeles ügyfélkör igényei miatt.
-
SUPREME7
addikt
A Telekom jobban teljesít. Kiszámlázták annak a készüléknek az árát amit nem vettem át, behajtási osztály aszondja látja, hogy igazam van, de írjak mailt az ügyfélszolgálatnak Igazi balfaszok.
-
Ateszpapa
addikt
válasz radio100jozs #81581 üzenetére
Azért a kollégám elvan vele. Youtube, horizon go, meg sem kottyan annak az 2 Megabitnek.
Mobilra elég neki.És egyelőre senki más nem kínál publikus csomagban korlátlan mobilnetet.
Amit Te gondolsz, az is szuper lenne, majd meglátjuk.
-
enginev3.0
félisten
válasz balint82 #81584 üzenetére
Chaten azt írták hogy 30nappal az előtt mondhatnak bármit mint ami a számlában volt időpont az ászf módosításának megadva
Személyesen pedig azt mondták hogy 27.en jönnek az új csomagok és több net lesz bennük
Én egyiket sem hiszem el, inkább csak reménykedem hogy 24 vagy 27.en mindent megtudunk
Jövő héten meg kötök egy move xs csomagot korlátlan böngészés opcióval arra az esetre ha még se lennének olyan jók az új csomagok, legalább marad a korlátlan netA digi pedig szinte biztos nem indít semmit 21.en a digi topic szerint
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
[link]
Na ezek után szerintem nem érdemes csodát várni az új csomagoktól...
Maximum felépítésben hozhatnak újdonságot, de árban és adatforgalomban nem hiszem. Aztán persze ne legyen igazam, de nincs jó előérzetem.
Miközben Európa normálisabb országaiban épp 20-50 GB-os flat csomagokat osztogatnak jó áron...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
balint82
senior tag
-
radio100jozs
őstag
válasz Ateszpapa #81576 üzenetére
Az UPC-vel kár példálózni a korlátlan netet tartalmazó hangdíjcsomagjaival, mert hónapról-hónapra vezeti ki azokat, és a kínálat 5 ből már csak 2 ilyen csomagja van. Azért nevetséges, hogy 2017-ben csak 3G hálózaton működő 1/2 Mbps max letöltésű csomagokat internetnek nevezni, és árban a percdíjakat nézve horribilis ezért.
Én Telekomnál olyanra gondolok, hogy az internet terén sebesség differenciált, de több adatot tartalmazó díjcsomagok lesznek, melyekben a percdíjak is 20 Ft környékén állnak meg, és hálózaton belül a legolcsóbb csomag is ingyenes lesz a beszélgetés.
Pl. 10 Mbps sebességgel 10 GB/hó csomag
-
betyarr
veterán
válasz [P]laci #81579 üzenetére
hát igen.ez is érdekes dolog,hogy ha digi és t szövetség készül,akkor minek antennáznak digiék?vagy ez csak egy ideiglenes szövetség lenne és ha kiépülnek és vesznek újabb frekvenciákat a jövőben,akkor önállósodnak?
sok még a kérdés.na de ne offoljuk szét a topikot.[ Szerkesztve ]
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Joe123 #81574 üzenetére
Pár példa:
Tulajdonrészesedés egy mobiltelekommunikációs vállalatban. Esetleg vezetékes oldalon ad a Digi.
4G feekvencia amit a Digi nyert el.
Digi csatornák.
Bevezetés előtt tudja a Telekom, hogy milyen áron akar a Digi betörni a piacra
Közös Vodafone felvásárlás. A Telekom biztos nem vehetné meg a Vodafone-t, azonban egy 3. cég, amiben ugyan benne van a Telekom, de nem csak ő...Azt sokszor megírták, hogy a Digi frekvenciája kevés egy országos szolgáltatáshoz... Vagy szővetkezik, amire nem sok esély van, de lehet, vagy egyedül/közösen felvásárol.
A Vodafone 4Gje nem bírja el az esetleges nagy Digi érdeklődést, ha az érdeklődők egy része nem jelenleg is Vodafone-os, aki ráugrott a TUTIra az tuti a Digire is ugrik. + ugye a Digi beadja a saját 4G frekvenciáját
A Telenor lefedettsége pontszerü, 1-1 nagyobb terhelés és nincs térerő, nem hiszem hogy a Telenorral tudna szövetkezni a Digi emiatt...
Tehát 2(3) versenyképes opció van:
Digi Vodafone hálón szolgáltat, ad $ és 4G frekit a Vodának
Digi megveszi a Vodafonet
Digi a Telekommal szövetkezik s $ és a fent említett dolgokat adjaDe ez mind csak spekuláció
-
Joe123
senior tag
válasz dptrsk #81566 üzenetére
Mégis mit tudna nyújtani a telekomnak a digi, hogy a piacvezető szolgáltató hajlandó legyen helyzetbe hozni egy agresszív árpolitikát folytató konkurenst? Nem nagyon látom mit tudna ajánlani a digi, hogy egy ilyen deal mindkét félnek megérje. Telekom nincs rászorulva a digire semmiben, a telekom hálózata viszont nagyon jól jönne a diginek. Úgyhogy szerintem egy ilyen deal gyakorlatilag teljesen kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #81569 üzenetére
nem, a spotify nem közösségi oldal, hanem zenei streaming szolgáltatás.
Szöveges és képi megjelenítésű tartalom
a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace,
Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare,
Pinterest, Regram
közösségi oldalakon
(akár böngészőből, akár alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is).[ Szerkesztve ]
-
matthewKER
tag
válasz Soulfly842 #81550 üzenetére
Kipróbáltam valóban működik, de kitartásra van szükség.
Jön egy kezdeti monológ, majd a menüfelsorolás, majd újabb monológ, majd egy 3-5 másodperces hatásszünet (normál esetben ennyi némaság után le is raknám) és utána jön az ügyintéző kapcsolása azonosítással/azonosítás nélkül. Kb. másfél perc így, amit ki kell bírni.
A két monológ alatt négyszer akart meggyőzni arról, hogy sokkal jobb lenne nekem a 1777-n és kétszer az online felületek "rendkívüli" képességeiről. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
spotify nem tartozik bele a korlátlan közösségibe?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
embe
nagyúr
-
Arcképgyáros
válasz Soulfly842 #81538 üzenetére
Türelemre, miért?
-
Zeki
nagyúr
válasz BrukoMisike #81557 üzenetére
Igen.
-
Oliverda
félisten
A Maraton csomagok felhasználási ideje egyezik mindenkori egyenlegfelhasználási idővel, ergo például akár 2 évig is felhasználható a 4 gigás opció?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Heimdallr75 #81549 üzenetére
Nekem dominonál a 1412, majd hibabejelentés és mobilos ügyintéző kérés vált be.
Sajnos többször, több platformon bejelentettem, hogy domino esetén nem lehetséges élő ügyintézőt kapcsoltatni 1430on.
A válasz levelekből azt szűrtem le, hogy sehol nem próbálták ki csak előfizetéses SIMmel, amin természetesen van élő ügyintézős menüpont.
Én feladtam, ha kell dominora élő üfszolgálatos, akkor a fent leírt módon érem el.
Soulfly842: Ezt még egyik bejelentésnél sem mondták. Majd kipróbálom, bár elég bosszantó, ha mindig végig kell hallgatni, ha élő emberrel szeretnék beszélni. A fent leírt módszer szerintem gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Heimdallr75 #81549 üzenetére
Ha jól tudom, akkor végig kell várni a teljes menüpont felsorolást a főmenüben és a legvégén mondja. (almenükben nem)
-
Heimdallr75
őstag
Tudja valaki 1430 as számon dominó kártyásként hogy lehet élő hanghoz jutni?
الغريبة في هذا الكوكب
-
BrukoMisike
tag
Sziasztok! Mobilnetet akarok egy domino csomaghoz, (nincs jelenleg mobilnet a díjcsomagban) a telekom weboldalán most találkoztam a Maraton nevű adatcsomagokkal. Ez csak kiegészítő adatopció vagy meglévő mobilnet díjcsomag nélkül is igénybe vehető?
-
Speeedfire
félisten
dptrsk & Soulfly842: Köszönöm!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Soulfly842
addikt
válasz Speeedfire #81544 üzenetére
Google, első találat
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Speeedfire #81544 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
A hívás átírányítás érdekelne, hogy hogyan működik és milyen költségei vannak. Dominos kártáyról irányítanám át move m-re.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #81542 üzenetére
Így van.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Azt esetleg tudjátok, hogy ha telefonom rossz, és nem javítják, így csere utalványt kapok helyette, azt csak arra a telefonra lehet levásárolni, vagy választhatok? A telefon kapható még
Xbox One: bandymnc
-
enginev3.0
félisten
Ma személyesen azt mondták, hogy 27.-én jönnek az új csomagok
-
Arcképgyáros
Magentások vagyunk ugye, 2 telefon előfizu van benn. Nem tudunk valami "kedvezményes" mobilnetet igényelni az elfizetések mellé?
-
törölt tag
Sziasztok!
Január végén járt le a telefonrészletem, és most hétvégén tudok majd kihozni új készüléket, és az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor is kérnek még előleget? iPhone6 volt ami lejárt, de ugyan azon az előfizetésen van még egy Samsung Galaxy s6-is, vagy az nem érdekli őket, hogy normálisan fizettem?
Amúgy egy iPhone7-et szeretnék kihozni. -
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #81515 üzenetére
Ugyan már!
Minden jelenleg futó csomag megszűnik. (Először "részben", majd előbb - utóbb teljesen. Ezt biztosan lehet tudni, mert írták a számlában, hogy lezárják és mindig ez a kezdet.)
Még egy IQ bajnok is ki tudja következtetni, hogy új csomagok lesznek. (Feltételezve, hogy a Telekom továbbra is óhajt szolgáltatást értékesíteni ...)
És akkor itt most nem az a lényeges kérdés, hogy március 24 -én vagy május 1 -én jönnek, mert ez szinte tök mindegy. Az igazán fontos kérdés az, hogy mit kapunk majd a jelenlegi csomagok helyett.
Ezt viszont "senki" nem "tudja", vagyis senki nem árulta el.
Úgyhogy szerintem nooormááális ...[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #81525 üzenetére
Munkanapokon, munkaidőben van chat tudtommal.
-
StLui
veterán
természetesen, de sim kártya cserével jár, ezért be kell menni mindenképpen személyesen. Viszont megkapod a 80 percet, és az 1Gb-ot, de 1990Ft-ért (ezt mindenképpen fizetni kell).
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
enginev3.0
félisten
Vasárnap nincs online chat a weboldalon? Csak mert régóta böngészem hátha előugrik az ablak, de semmi
-
embe
nagyúr
Havidíjas előfizetést át lehet minősíttetni Dominó Fixes előfizetésre? Természetesen a hűségidő már lejárt az előfizetésen......
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bernel
tag
Meg lehet nézni valahol, hogy a sim kártya mikor járt le? Úgy tudom, a lejárat után 1 éven belül vissza lehet igényelni róla az egyenleget, de nem bajlódnék az ügyfélszolgálattal, ha tudom, hogy már túl van az 1 éven, ezért érdekelne, hogy a lejáratot le lehet-e kérdezni valahol.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Van két next s atk m, egyikre írja a számlán, hogy next s másikra valami next all kedv. díjcs. Ez mi a szösz?
-
hacki87
senior tag
Nekem szemtől szembe az üzletben mondták. vagy még ennyire titkos volt ez? Azt nem mondták ott, hogy psszt ez még titok.
-
goop
őstag
Jó, annyit már úgyis tud mindenki, hogy az összes csomag megszűnik, már csak az új csomagok kezdési dátuma volt kérdéses, amit a konkurencia már úgyis tud,(meg még többet is gondolom) most meg még pár ph s fórumozó is tudja.
-
veterán
Szerintem még nagyon nincsenek képben az egésszel kapcsolatban, ahogy éreztem a csávón.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #81514 üzenetére
Margit, noooormmmáááliiis?
Ezt így publikba, rögzített hívásba bevágta?
Gratulálok
-
veterán
Nem bírtam ki, rákérdeztem én is 1430-on, mikor lesznek várhatóan publikusak az új díjcsomagok: március 24-én. Pont a névnapomon.
hacki87 információja megerősítésre került.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #81511 üzenetére
Meg fogsz lepődni,Telekomnak hívják.
Vagy vigyél egy tabletet ,ami tudja minimum a 3G-ét,abba rakd bele a választott kinti kártyát és oszd meg.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
enginev3.0
félisten
válasz cris78 #81507 üzenetére
Pedig nekem olyan eloerzetem van hogy valami jó lesz
Na mindegy, azt hiszem megrendelem személyesen hűség nélkül böngészés opcióval, és úgy könnyen le tudom mondani az előfizetést, ha mégsem jó az eloerzetem akkor legalább megmarad a korlátlan böngészés opcióm[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #81505 üzenetére
Szerintem egy kinti SIM a megoldás.
-
cris78
őstag
válasz enginev3.0 #81497 üzenetére
Válthatsz bármire, csak olcsóbbra nem. Nem valószínű, hogy lesz olcsóbb....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Keem1
veterán
válasz BUZZLGHTYR #81505 üzenetére
Ha csak ezért kellene díjcsomag, akkor inkább kinti feltöltős sim nettel. Ismerősöm is kint dolgozik időszakosan, ő így oldja meg (plusz eleve dual simes készüléke van, de aki ilyen életvitelre rendezkedik be, annál szerintem ez evidens).
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oliverda #81499 üzenetére
Valahol volt interjú az online felületet fejlesztő csapat vezérével, ahol kiderült, hogy ez egy fejlesztés alatt levó oldal, s kb. Az alap funkciók működésekor került ki.
Foltozgatják folyamatosan...De, hogy ezt hogy hagyta jóvá a felsővezetés, azt nem tudom...
Ennél még egy T-Systems integráció is jobb lett volna, persze külön adatbázissal. -
dptrsk
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #81498 üzenetére
Én 1430on tiltást kérnék a roaming adatkapcsolatra.
Esetleg letiltanám a telefonomon a roaming adatkapcsolatot vagy a teljes adatkapcsolatot kiutazás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest