Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Flottásoknál is működik a pontgyűjtős kapcsolat program vagy ez csak publikus csomagoknál megy?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
Eddig minden esetben elsején zárták a mobilnetem számláját, de most nem látom, hogy visszaállt volna a teljes adatkeretem. Másnál is ez van?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz ForRedGlory #67339 üzenetére
Igen, ott látom, hogy mennyi van még hátra, de azt nem, hogy mikor indul újra...
-
Oliverda
félisten
Van egy bő 2 éves Net&Roll XS mobilnetem, hűség sosem volt rá. Ma bementem egy üzletbe, hogy lemondjam, majd közölte az ügyintéző, hogy 8 nap az átfutása, mialatt majd felhívnak az ügyfélmegtartástól. Ilyenkor mit szoktak felajánlani?
-
Oliverda
félisten
válasz dptrsk #74682 üzenetére
Ezért cserébe biztosan nem írnék alá. A Vodafone hasonló esetben hűség nélkül tett át egy mobilnetes flottába ami sávosan emelkedik, sőt még a visszakapcsolási díjat is elengedték.
Majd megírom az ajánlatot miután felhívtak.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz dptrsk #74699 üzenetére
Mindegy, a voda hasonló helyzetben egy spéci díjcsomagot kínált fel, ami ha épp a polcon csücsül, akkor csak havi 490-be kerül, és 200 mega átlépése felett kell ráfizetni az alapdíjra. Végül inkább azt tartottam meg tartaléknak.
-
Oliverda
félisten
Tegnap elindítottunk egy számhordozást Domino Fixre. Az ügyintéző először azt mondta, hogy majd át kell váltani rá miután a számhordozás megtörtént, a kapott papírokon viszont már a Fix díjcsomag szerepel, ergo kicsit ellentmondásos, de ha jól tudom ingyenes a váltás, tehát nagy baj nem lehet. 990-et fizettünk, és azt mondta az ügyintéző, hogy lesz 40(?) perc lebeszélhetőség és 500 mega(?) net indulónak, de erről nem találtam semmi infót.
Végigolvastam az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, de még így sem tökéletesen tiszta, hogy akkor a Fixhez lehet-e önmagában használni a Maraton csomagokat vagy sem. Ezzel kapcsolatban mik a legújabb a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz dptrsk #81198 üzenetére
Értem, szuper.
A Domino Most opciót célszerű aktiválni egyből a számhordozás után? Akarok még egy 1 gigás Maratont, de azt gondolom akkor lesz célszerű bekapcsolni, ha elfogyott az 500 MB.
-
Oliverda
félisten
válasz Soulfly842 #81203 üzenetére
Ez világos, nem is arra célzott.
-
Oliverda
félisten
A Domino Fixhez kapott perceket és adatforgalmat hol lehet nyomon követni?
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
A Maraton csomagok felhasználási ideje egyezik mindenkori egyenlegfelhasználási idővel, ergo például akár 2 évig is felhasználható a 4 gigás opció?
-
Oliverda
félisten
Megtörtént az első 2500 forintos felöltés a múlt héten áthordozott számra. A Telekom alkalmazásból csináltuk, ami a folyamat végén kiírta, hogy sikertelen felöltés. Egy perccel később jött az SMS a sikeres feltöltésről, de ami ennél is viccesebb:
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Most tűnt fel, hogy egy ideje nem működik a hívásértesítő. Gyanús, hogy az eSIM-re váltás óta van ez. Hogy lehetne meggyógyítani? A **62*...... kódra nem reagál semmit a készülék (iPhone Xs).
mod: Ok, bő 15 perces késéssel megjött az SMS a hívásról.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Jó néhány hete bekapcsoltattam egy Dominóra a VoLTE-t, ami egy ideje olyat művel, hogy 3 kicsengés utána automatikusan foglaltat jelez. Ma kikapcsoltattam a szolgáltatást, de nem javult meg. Áttettem egy másik készülékbe, semmi változás. Kikapcsoltam az összes hívásátirányítást, várakoztatást, amit csak lehet, de semmi. Mi a fene ez?
-
Oliverda
félisten
válasz kovacsmi_74 #107649 üzenetére
A készülék (iPhone) szerint semmilyen átirányítás nem aktív, illetve az ügyfélszolgálat is azt állítja, hogy nincs bekapcsolva átirányítás.
Hogy lehet ezt tutira lecsekkolni vagy kikapcsolni?
-
Oliverda
félisten
válasz mano660 #107656 üzenetére
Köszi, úgy néz ki, ez megoldotta. De akkor tegnap miért mondták az ügyfélszolgálaton, hogy nincs bekapcsolva semmilyen átirányítás? Illetve próbáltam a Telekom oldalán szereplő #21#-et is, de az nem oldotta meg. Tök jó, hogy egy ilyen problémát nem lehet azonnal megoldani a szolgáltató segítségével...
-
Oliverda
félisten
válasz radi8tor #114652 üzenetére
"Személy szerint totál feleslegesnek tartom Gigabites letöltési sebességet mobil eszközöknél."
5G =/= mobil eszköz. A mmWave-vel már ki lehet váltani bizonyos vezetékes kapcsolatokat, minek hála nem kell megvárni, hogy egyes szolgáltatók vezetéket húzzanak az adott házba, melynek számos esetben több akadálya lehet (lakóközösség, közös képviselő, stb.). Egyszóval bőven van létjogosultsága, attól pedig nem fog kihullani a hajad, ha a szemben levő villanyoszlopra kerül egy adótorony, sőt, semmi bajod nem lesz."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz st3v3np3t3r #117061 üzenetére
Addig szerintem nem is lesz, amíg valamelyik hazai konkurens elő nem áll vele. Vicc, hogy közel 2 év alatt egyik sem volt képes összerakni.
-
Oliverda
félisten
válasz Caranita #117063 üzenetére
Miért érné meg a T-nek megcsinálni amíg nincs nyomás valamelyik konkurens részéről? Így akinek nagyon kell (pl. okosórába), az köt egy előfizetést ami havi fix bevételt jelent a Dominóval szemben.
-
-
Oliverda
félisten
válasz barnibooo #129285 üzenetére
3990 forint 5 giga amit belföldön vagy az EU-ban használhatsz fel a Domino egyenleg érvényességi idejéig. Bár nem próbáltam még, de nemem úgy fest, hogy akár 20-at is vehetsz belőle, bár az már elég húzós összeg lenne...
-
-
Oliverda
félisten
Az tényleg egy jó ajánlatnak számít. A Yettel ~300 forinttal többért 500 megát ad:
Egyébként a helyi SIM a legkedvezőbb. Ezek a kiegészítők jellemzően csak áthidaló megoldásoknak jók.
-
Oliverda
félisten
válasz #08176384 #129577 üzenetére
Melyik országban kell helyi lakcím és/vagy adószám a prepaid kártyához? Tőlem Amerikában, Kínában, Tajvanon, Japánban, Hong Kongban, Szingapúrban, Mauritiuson, illetve Indonéziában sem kértek az útlevélen kívül semmi egyebet.
"Aki pedig innen hív, annak nemzetközi hívás nem kevés pénzért."
Manapság már elég tudatlannak kell lenni ahhoz, hogy a különféle VOIP megoldások tengerében valaki nekiálljon mobilhálózaton nemzetközi hívásokat bonyolítani. Megfelelő mobilnettel az olcsó telefonálás is ki van pipálva.
A Vodafone pedig napijegyben lehet, hogy jó, de minden másban egy katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz #08176384 #129582 üzenetére
Ezekben az országokban pont felesleges egy pár hetes tartózkodáshoz a helyi SIM, hisz ott az EU roaming.
Egyébként számomra elég hihetetlenül hangzik, hogy EU-s polgárként csak olasz adószámmal vehetsz helyi prepaid kártyát, de két hét múlva majd rákérdezek.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz #08176384 #129584 üzenetére
Lehet ész nélkül, pazarolva használni a mobilnetet ilyen szituációban, de szerintem ennek nincs értelme.
lugosi: Nem erre gondoltam, hanem a szolgáltatásokon belüli ingyenes hang- és videohívásokra (FaceTime, Messenger, Viber, WhatsApp, Telegram, stb. stb.).
-
Oliverda
félisten
válasz ElektrikusDE #129781 üzenetére
Csak nálam tűnt el az 5 gigás Maraton opció az appból?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen