- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz #54715584 #81899 üzenetére
Szia.
Nekem is a telefonom miatt kellett kártyát cserélnem mert nem lehetett nano-ra kitörni és ingyen kicserélték a kártyát.
Mindent átvezettek így az új kártya kapta ugyanazt a telefonszámot stb. A régi kártya simán megszűnik és nem lép fel többet hálózatra és az új nano sim veszi át a helyét teljes mértékbe.[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
törölt tag
Sziasztok,
Micro sim-ről nano-ra kell majd váltanom. Ezt üfsz-en megcsinálják ingyenesen? Mert ellentmondó híreket olvasok meg olyanokat, hogy sok helyen pénzt kérnek érte.
Másik kérdés, hogy ezt csak személyesen lehet intézni, vagy megoldható online is?
Telefonszám marad ugyanez, csak telefont váltok. -
AliasB
senior tag
válasz Black_Raven #81897 üzenetére
Köszönöm a segítséget Meg is csináltam a váltást.
Viszont azt hiányolom, hogy hiába van fent a telefonomon az alkalmazás még sincs értesítés semmiről :/ erről is úgy értesültem, hogy meg akartam nézni a díjcsomagokat. Ha nem kezdek el keresgetni az oldalon akkor rá sem bukkanok :/Ja és még valami. Most nézem a feltöltést és nincs már feltöltési bónusz?? Nem találok róla semmit.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz Black_Raven #81895 üzenetére
Köszi a tippet
Egy egyszerű díjcsomag váltással megoldható a mobilos alkalmazásba és ennyi? Annak sincs havidíja ugye?
Továbbá a domino most azon is bekapcsolható? Nem értem minek új díjcsomag hiszen a most bekapcsolásával sokkal kedvezőbb és tavaly óta használom és nem is tűnik úgy, hogy meg akarnák szüntetni.Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
Üdv mindenkinek!
Dominos nettel kapcsolatba érdeklődnék
Régebben szemeztem a domino maraton díjcsomagokkal de csak meglévők mellé lehetett rendelni így inkább maradtam a netplusz csomagnál. Jól látom, hogy most magukba is megy a maraton és nem kell melléjük mobilnet?
Továbbá napinet nélkül is megy a maraton? Mert volt azzal is probléma, hogy előbb lehasználta a napinetet aztán ment a maraton. Ezzel az volt a baj, hogy minden nap levonta a napinetet is. Ezért véletlen sem akarok napinetet megrendelni esélyt sem adva az ilyen lehúzásokra.[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
btz
addikt
Üdv!
Vannak itt Domino Fix díjcsomagosok, akiknek problémája van a 4G eléréssel? A díjcsomag részletezésénél nem írnak olyasmit, hogy ezzel ne lehetne 4G hálózaton netezni, csak 3G-n.ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
válasz dptrsk #81883 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz, egyáltalán nem pontszerű a Telenor lefedettsége, még Budapesten sem, valamint ha mondok én is három példát ahol meg pont ellentétes a helyzet az mit bizonyít? Egyértelmű, hogy a Telekom mobilhálózata a legjobb, viszont a Telenor sem rosszabb annyival, mint amennyivel jobb ajánlataik vannak mobilnet terén, 4gben meg aztán főleg nincs érzékelhető különbség a két nagy között.
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #81887 üzenetére
Van a telekomnak állásajánlós oldala? Másodállást keresek... nemszótam, megvan.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Soulfly842 #81887 üzenetére
Ilyen csábító ez az állás?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Soulfly842
addikt
válasz enginev3.0 #81867 üzenetére
a korlátlan tematikus opciónál nem frissítették a kalkulátorban az ÁFA kulcsot 27-ről 18-ra.
(#81861) enginev3.0
A hozzászólás utolsó passzusát nézve vakon kijelentem, hogy kőkeményen el vagy tévedve.. akármilyen derogálóan is nézel rá - ha tudnád részletekbe menően, akkor vakon fohászkodnál egy cseréért
-
MODERÁTOR
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #71835392 #81882 üzenetére
Ez érdekes, Budapesten sok helyen a Telenor hálőzata kritikán aluli, a pontszerü lefedettség miatt.
Pár példa:
Csak segélyhívás indítható a lakás több pontján, s a ház környékén az utcán 3. Kerület.
Batyi, Margit híd környékén gyakran elmegy az adathálózat.
Infopark környékén az épületek alsó szintjén (nem alagsorban) csak segélyhívás lehetséges.
...
A Telenornak be lett jelentve több alkalommal is, szerintük mindenhol minden rendben van. A mi készülékeinkben van a hiba(5 eltéró eszköz...)Lehet más városokban nem ilyen kritikus a Telenor helyzete, de Budapesten a Telekom sokkal stabilabb...
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz matthewKER #81856 üzenetére
Legutolsó információm szerint számhordozással csak a felét adják, vagyis a sima fixet, nem az extrát.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
-
MODERÁTOR
válasz horvathd #81875 üzenetére
Köszi, erről nem tudtam, csak egy a gond: az otthoni internetem nem a telekomnál van. Ezért egy különálló mobilinternetes csomag kellene.
(#81876) CineDOG1
Én a magam részéről tudok csak nyilatkozni, én a hsz-emben ha jobban megnézed, nem arra kérdeztem rá, hogy van-e valakinek belsős infója, hanem úgy kérdeztem, hogy "szerintetek". Tehát egyfajta közös spekulációra, elképzelésekre voltam kíváncsi, hogy hogy látjátok, mi a véleményetek erről. Tehát szó se volt nem publikus infóról, a hsz-ed meg szerintem egy kissé alpárira és lenézőre sikerült a fórum kb 99%-át kitevő "anonim józsikkal" szemben. Szerintem ez egy szakmai fórum, ahol a stílusra is lehetne esetleg adni egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom miért hiszik azt páran, hogy azért mert jönnek majd új csomagok úgy netben, mint előfizetésben, arról már valami publikus infónak kellene kiszivárognia? A Telekom szarrá perelné a szivárogtatót. Komoly ember nem szivárogtat, a hülye kispöcs meg becsinál egy pár millás büntitől, meg mehet az anyukájával a bíróságra. Minek szopassa magát az ember, mert anonim józsi nem publikus infót akar egy fórumban?
Lesznek dolgok, beindul a verseny abban a részben is, nem csak feltöltősben. Addig minden egyéb csak találgatás.
[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
válasz lugosi #81874 üzenetére
Telekomnál, ilyen lehetőség van otthoni LTEs internetre: Gyosítóopció
"The Kid just rages for a while."
-
MODERÁTOR
Tudom, hogy első nekifutásra kristálygömb-díjas a kérdésem, de azért felteszem persze.
Szerintetek, ezekkel a díjcsomag-lezárásokkal mennyire van realitása új mobilinternet-díjcsomagoknak? Értem ez alatt azt, hogy mind a két konkurens szolgáltatónál van valamilyen "home net" mobilinternet csomag, olyan 50-100 giga körüli adatforgalommal, LTE-n. Tudom, hogy a telekom forgalmaz vezetékes netet is, és lehet, hogy nem akar neki konkurenciát csinálni, de szívesebben szerződnék velük, mivel már van náluk pár előfizetésem, mint hogy most egy telenornál kössek szerződést.
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #81862 üzenetére
Már más leírta, de a Telekonál a belépési díj 5000 Ft hűség nélkül, de 99%, hogy ilyet nem kötnek, még ha kéred sem, sőt 1 éveset sem, még ha kéred sem, hanem benyomják 2 év hűségre az 5000 Ft kötbérrel, és ha lemondod, akkor kifizeted az 5000 Ft-ot szerződés bontásra, ah meg nem mondod, nyertél 5000 Ft-ot. Összességében az előfizetőt kár nem éri, csak nyerhet a dologgal.
-
cris78
őstag
Vangelis már felhívta Kispál Nikit?
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #81868 üzenetére
Köszönöm, azért 2017ben szerintem nem ez az elvárt szint, hogy egy rendszer nem tud papírra vetni egy pontos összeget, de még mindig jobb hogy a számlán kevesebb lesz mint ami a "szerződésen" van.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #81867 üzenetére
A korlátlan opció hibás áron 27% áfa szerepel rajta, illetve a 4160 forint m^g nem tartalmazza a 300 forint levonást az epack miatt.
Tehát az árak:
Move XS: 2270
E-pack: -300
Korlátlan opció: 1756Van hűség rajta, ez annyit jelent, hogy ha le akarod mondani 5000 forintot kell fizetned. Ha letelik a hűség nem kell semmit fizetned felmondáskor.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz enginev3.0 #81864 üzenetére
És a szerződésedből nem derül ki, hogy mit írtál alá?
-
goop
őstag
válasz enginev3.0 #81864 üzenetére
Hehe, akkor hűség van rajta, egyszerűbb volt nekik így, mert ha maradsz nyertél 5k-t, ha mégis femondod, akkor kell fizetned a kb. 4800 Ft-ot. Szóval hiába kérted hűség nélkül, mert van rajta, de ezzel semmi károd nem keletkezik mondjuk. Akkor nem tudom mi a pár száz Ft-os tétel. Esetleg dominóról váltottál vagy számot hordoztál? Arra jár pár száz forint.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz enginev3.0 #81862 üzenetére
Fizettél 5000 Ft ot vagy sem? Ha igen nincs hűség, a maradék pár száz ft pedig valószínűleg az e-pack lesz.
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #81861 üzenetére
Most belépve az internetes felületre, miért írja hogy
"Hűségidő
2019.03.14."Hűség nélkül kértem
+ A havidíj 1970ft az oldal szerint, az opció 1756 = 3726, de nekem a papírra amit bent kaptam 4160ft van írva
Vagy pont ezért kerül 4160ba mert hűség nélkül van, csak ezt a fejlett weboldal nem képes kijelezni?
Atya ég
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Voltam bent telekomnál, mondtam a csajnak hogy szeretnék hűség nélkül kötni egy move xs csomagot és mellé egy korlátlan böngészés opciót, mert úgy hallottam hogy 24.-én lezárják a csomagokat, nekem pedig csak 27.-től lehet a mostanit módosítani
Azt mondta hogy nem valószínű hogy most fogják lezárni ezeket, és az újakat behozni, szerinte késni fognak ezek a dolgok, mint ahogy általában szoktak
Mondtam, hogy nem baj, nekem azért biztos a korlátlan net, ami fontos, viszont így hogy hűség nélkül kötöm, le tudom mondani és a mostani számom megtartani, majd 27.-én váltani move xs-re + korlátlan böng.
Vagy akár megtarthatom hűség nélkül is a mostani új számot, és a régit lemondani
De még olyan lehetőségem is van, hogyha jók lesznek az új csomagok akkor az új vagy a régi számomat azokra váltom majd átTehát így sok felé tudok lépni, mondta hogy jól látom, viszont ha az új számot mondom le, akkor a hűség nélküliség miatt a lemondás esetén 5000ft a sim kártya, amit ki kell fizetni
És így most a move xs + korlátlan böng. 4160Ft/hó-ra jön ki hűség nélkül
Meg sem próbált lebeszélni semmiről, sem rá, ami azt jelenti hogy vagy nem lesznek jók az új csomagok, vagy fogalma sincs semmiről az új csomagokkal kapcsolatban, szerintem utóbbi. Bár ha tényleg ebben a hónapban lesznek új csomagok, akkor azért csak csak kéne már valami infót tudniuk az ügyintézőknek (?)
Ja, meg felajánlotta, hogy nem-e akarok ott dolgozni. Mondom áh....
Majd mondta, hogy komolyan, van felvétel, és ha ennyire olvasom a témát akkor érdemes lenne meggondolniDe hát ki akar félpénzért munkahelyet váltani
Bár hülye voltam, mert érdeklődhettem volna, hogy mi a fizetés, és hogy van a munkaidő, mert anyósnak jó állás lenne lehet.
-
tylerddd
veterán
válasz dptrsk #81851 üzenetére
Torrentezni nem szoktam. Felhőket manuálisan használom, iCloudba megy telóról automatikusan, de alig termeltem tartalmat, nem kellett volna 1GB-nak elmennie. Pár napja jött nagyobb Update, de nem jelezte a gép, h lett volna valami.
Ugyanazokkal a beállításokkal/használattal elég egy hónapig az 5GB, 1GB meg elment egy nap alatt. Nem tudom, de elég érdekes így.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
7s26c
őstag
Nem Telekom , de ma kétszer hívott egy hang, hogy tudom-e mit ünneplünk holnap...
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
albiosz
őstag
válasz matthewKER #81856 üzenetére
Annyi baj legyen, köszi az infokat!
-
-
albiosz
őstag
válasz matthewKER #81852 üzenetére
Parádé, akkor váltok is Fixre. Köszi a megerősítést!
Megelőztél, mert a következő kérdésem a Most lett volna. Azt is bekapcsolom. Van arról info, hogy ez meddig marad?
szerk.: váltottam is. ,,80 perc lebeszélhető, 1 GB mobilinternet belföldi internetezéshez" Ez tényleg vonatkozik rám? Meddig használhatóak fel?
[ Szerkesztve ]
-
matthewKER
tag
válasz albiosz #81850 üzenetére
Sehol, pozitív fejlődés a mobilpiacon. Sőt, ha bekapcsolod mellé a Domino Most opciót (ingyenes opció), akkor a 25Ft-ból 9Ft lesz hálózaton belül és 19Ft hálózaton kívül. Ezt akár a Domino Nap mellé is bekapcsolhatod. Ez egy akciós opció, amely visszavonásig érvényes.
Vodafone-nál van még hasonló díjcsomag ott 25Ft helyett 19Ft-tal (Tuti), illetve a Telenor-nál (MyMinute) szintén 19Ft-tal, de ez utóbbi csak akciós opció, bármikor visszavonhatják, mint a Telekom-nál a Domino Most opciót. -
dptrsk
Topikgazda
válasz tylerddd #81848 üzenetére
Ha laptopon használtad:
torrent ki volt kapcsolva?
Google drive/dropbox/stb sync ki volt kapcsolva?
Windows update nem frissithetett(forgalmi díjas kapcsolatnak volt beállítva?)A böngésző lehet pont akkor frissített(50-60MB)
Index.hu csak beírva és enter 10MB írja a teszter, ha lejjeb görgetsz szerintem 40MB simán van.. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Most nézem, hogy van Domino Fix díjcsomag. Domino Napban vagyok jelenleg, de a Fix sokkal kedvezőbbnek tűnik. Hol a csapda?
-
tylerddd
veterán
Hello! A T milyen egységekben méri az opcionális Turbo mobilnetet?! Egy oldal felkeresése 10MB??? A Move XS csomagom mellé nekem egy 5GB-os NetPlusz XXL pakkom van. Ezt használom a mobilban és van egy SIM a laptopomban is, az is erről megy. 99%-ban elég az 5GB így egy hónapig, sőt, van, h akár 1,5-2GB is marad hó végére. Persze itthon wifit használok, de pl. melóban olyan sz** a wifi, h a saját netet kell nyúznom, ha szükségem van rá.
A lényeg, h most kivételesen, mondjuk úgy extrém használat miatt elfogyott az 5GB (1x egy évben ha van ilyen). Kérnem kellett +1GB-ot, ami gyakorlatilag egyik napról a másikra elfogyott. Csodálkoztam is, h a megrendelés után egy nappal már jött az SMS, h elfogyott a keretem. Érdekes ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bopeti98
őstag
Annak mi lehet az oka, hogy Move XS-es előfizetéssel nem működik a roaming? Külföldön mindenhol a "Nincs szolgáltatás" szöveg fogad, aztán amikor jövök vissza Magyarországra ezerrel jönnek az SMS-ek a nem fogadott hívásokról.
Már tavaly nyáron fennállt ez a probléma, de azóta nem voltam kint, ma viszont elég kellemetlenül ért hogy még mindig nem jó. -
313313
addikt
Nekem 2 hónap volt jóváíratni x ft kedvezményt. Mivel mindig akkor szembesültem a fizetendő összeggel, mire a bank elkezdte a csoportos beszedésit.
Egyszerűen vicc, ami ott megy a számlázási osztályon...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
_q
addikt
válasz #25741824 #81843 üzenetére
Szerintem bármelyik legközelebbi Telekom üzletben megoldható lenne, hogy beszélj egy ügyintézővel, aki a rendszerben beállítaná neked, hogy ne legyen több gond vele. Ha ez 50 km-re van akkor el kell menni 50 km-t, egyszer és mindenkorra lezárni az ügyet. Nem hinném, hogy ennyire ostobák lennének, hogy ne tudnák beállítani és megszüntetni a problémát. Ha egy ügyintéző kevés akkor egy magasabb beosztásbeli emberrel kell beszélni (főnök stb.).
-
jksx
senior tag
válasz NeoPampalini #81831 üzenetére
Én tavaly október óta szenvedek velük. Akkor keletkezett egy jóváírásom aminek összegével kellene automatikusan csökkenteniük a havi előfizetés számlám összegét. Erre egyszerűen képtelenek. Minden hónapban telefonálni kell az ügyfél szolgálatra emiatt. A márciusi számlám egy különbözeti számla lenne, aminek összegére három ügyintéző háromféle összeget mondott. Vajon a számviteli törvény nem érvényes rájuk?
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyankor szerintetek mi lehet a gond ha blue mobile->Domino migráció után órákkal a blue-s SIM már, a Dominos meg még nem működik a telefonszámot tárcsázva pedig az "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" üzenet fogad? A telefonos ügyfélszolgálaton pedig három ügyintéző három félét mond, de megoldani egyik sem tudja a problémát. -
66zio
aktív tag
Mi történik akkor, ha a Telekom túllépi a 30 napos válasz határidejét? Elrontottak valamit, úgy jegyeztek be, mintha hűségem lenne, mondták, hogy elírás, küldenek levelet 1-2 héten belül.. De már eltelt egy hónap. Nem lehet így díjcsomagot váltani, és folyamatosan többet vagyunk kénytelenek fizetni a cég hibájából adódóan.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lomposfarkas #81837 üzenetére
Tudsz kérni számlát az univerzális egyenleg felhasználásról, de online nem tudod megnézni.
-
lomposfarkas
tag
Dominó esetén létezhet olyan, hogy megnézzem a feltöltés/levonás történetet, ahogy a netbank felületen a számlatörténetem?
-
törölt tag
A Telekomnak az az egy szerencséje, hogy az informatikai hátterükkel ellentétben a mobilhálózatuk minősége elsőosztályú és üzembiztos, különben már nem biztos hogy még mindig piacvezetők lennének!
-
7s26c
őstag
-
NeoPampalini
senior tag
Az MT március 6-i emailje szerint 03.16-i határidővel van egy befizetésre váró számlám. Beléptem a T-s fiókomba, hogy befizessem, de ott örömmel közli a rendszer, hogy nincs befizetésre váró számla, a legutolsó a februári. WTF?
-
dptrsk
Topikgazda
-
_q
addikt
Sziasztok!
Domino Fix mellé bekapcsoltam 1 GB Maraton mobilnetet. Azt írta ki, hogy a következő időszaki díj 3.14-én azaz holnap lesz esedékes. A pénzt levonta, de mobil netem nincs. Tudtommal itt nem kell napinetet be-ki kapcsolni, hanem egyből lesz net. Eddig Netplus S-em volt, amit visszamondtam és pár napja nincs aktív netem se.
Mit jelenthet, hogy holnap lesz a következő időszaki díj, illetve miért nincs még netem? -
bernel
tag
válasz punky10 #81823 üzenetére
Klépve valóban sikerült, azt hittem azért van az online felület, mert azon keresztül kell intézni, de így privát ablakban végigment simán, köszi.
Egyébként megpróbáltam másik böngészőből is belépve, úgy sem ment, vagyis az online felületen valami nem stimmel nálam, pedig amúgy az egyenleget meg egyebeket mind látni szoktam gond nélkül.
-
7s26c
őstag
Dual Sim telefonom van. Reggel jött egy sms, hogy az egyik kártyát töltsem fel mert lejár. Eltelt két óra, hívott egy robot, hogy tudom-e, hogy az egyenlegem töltésre szorul. Letettem. Két óra múlva csörgött a telefon....
-
bernel
tag
A személyes adatok megadása után már jött a hiba. Most ha a rendelésért rákattintok a kosár ikonra, akkor egyből előjön.
-
bernel
tag
Domino Fixet akartam online rendelni, de "Hiba történt a kérés feldolgozása közben" üzenetet kaptam. Lehet ezzel kezdeni valamit, azon kívül, hogy várok, hátha elmúlik?
Firefoxból próbáltam, nem tudom, a böngészőtől függhet-e a hiba.
-
törölt tag
Telekomhoz február 28-at írtak
Gyorsan fel is hívtam őket, de azt mondták, hogy az NMHH nem részletezte miként kell az ügyfeleknek lépniük, és nem lesz csakúgy lekapcsolva a szám, szóval nyugi van
-
Ákinard
aktív tag
válasz Ákinard #81788 üzenetére
#81800 radio100jozs
Tény, hogy néha elfelejtek dolgokat, de azért azt nem szoktam elfelejteni, ha megrendelek valamit...
Délután bementem az Allee-ba, hogy megtudakoljam, mi ez, mert sohasem használtam, és nem is tervezem.
A hölgy rögtön mondta, hogy korábban volt netplusz internetem, ahhoz kapcsolják ezt be automatikusan, de a díját csak addig vonják vissza, amíg a csomag él, utána fizetni kell! Én decemberben lemondtam a netpluszt, mert a cégesre is kaptam 3 giga netet, így már teljesen felesleges volt.Viszont maximális elismerésem a hölgynek, mert minden reklamálásom, vagy szóvátétel nélkül már mondta is, hogy rögzíti reklamációként, és odaírja, hogy nem volt erre szükségem, és a következő havi számlában jóváírják decemberig visszamenően.
Ez nem tudom, hogy standard eljárás-e erre az esetre, vagy az ügyintéző volt ilyen lelkes, de maximális elismerésem. (Főleg, ha tényleg jóváírják!)Mondjuk ennek ellenére sem szeretem, ha olyat aktiválnak amire az ember nem kéri őket kifejezetten.
-
hoby36
senior tag
Üdv!Van aki Apple vatchot vett részletre?Volt nemrég,hogy csak a második hónap után kell elkezdeni fizetni a részletet.Létezhet ez még?
A logikában semmi sem véletlen!
-
SPF
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a kecskemeti Telekomban szervizre leadott telefonokat mikor kuldik tovabb? Eleg magat a telefont es garanciajegyet bevinni, vagy kell a telefon doboza es toltoje is?
-
glaci
őstag
válasz SUPREME7 #81804 üzenetére
Ez pontosan így van. Nálam is csak egyik pillanatról a másikra megjelent. Soha nem rendeltem meg, nem használom és azt sem tudom mi ez egyáltalán.
Eddig különösebben nem is foglalkoztam vele, mert úgyis vissza volt minuszolva, de ha haza érek megnézem a számlámat, hogy még mindig ott van-e és ha igen, akkor a minuszolás is rajta van-e, mert nem szívesen fizetnék valamiért, amit nem kértem és nem is használok.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Zeki
nagyúr
válasz 4Grider #81808 üzenetére
Lehet hogy lesznek nem roamingolós csomagok, de sanszos hogy olcsóbb percdíjak, nagyobb adatforgalmú csomagok jönnek.
Lásd Domino Fix , ami alapból 25Ft/perc, és Most opcióval (ami ingyenes) 9/19Ft. Ami opció bármelyik Dominóhoz rendelhető.
A madarak csicsergése alapján lesz még más is...7s26c
lezárt csomagok lesznek, tehát ezekből majd az újonnan megjelenő csomagokra lehet váltani. Vagy marad az, ami van.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Kétesélyes a dolog. Jó eséllyel azért zárnak le mindent, mert olyan csomagok jelennek meg, amiket nem használhatsz külföldön, vagy ha használhatod, akkor jóval drágábbak lesznek a csomagok korlátlan opciók lehetősége nélkül.
Vagy az is lehet, hogy most még nem publikus ok miatt új csomagok lesznek bevezetve május elsejétől, amivel jellemzően az előfizetők jobban járnak. -
Zeki
nagyúr
válasz norberto_th #81805 üzenetére
Most ne tervezz őszre!
IDÉZEK!
Ezúton értesítjük, hogy 2017. május 1-jei hatállyal módosítjuk az egyéni elõfizetõk részére nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozó Általános szerzõdési feltételeinket
(Lakossági ÁSZF), az egyedi elõfizetõi szerzõdésre is kiterjedõ hatállyal, a következõk szerint:Érintett szolgáltatás: Mobil hang és internet
Módosítás lényegének rövid leírása: Az alábbi havidíjas mobil díjcsomagok, mobilinternet csomagok, valamint forgalombõvítõ opciók lezárásra kerülnek, a csomagokra új szerzõdés kötése vagy ezen
csomagokba történõ váltás a továbbiakban nem lehetséges, azonban az ezen csomagokban lévõ elõfizetõk a csomagokat változatlan feltételek mellett vehetik igénybe.
Next S/M/ XL; Next S/M/XL Aranytárskártya; Move XS; Move S/M; Move M Aranytárskártya; Like S; Eco XS; Eco Surf; Fun S Aranytárskártya; Net&Roll XS/S/M/L; Társkártya Mobilinternet csomag
Net&Roll XS/S/M/L; NetPlusz S/M/L/XL/XXL;
Továbbá lezárásra kerülnek a korlátlan tematikus opciók közül a következõk:
Korlátlan böngészés és e-mail opció, Korlátlan közösségi oldalak opció, Korlátlan navigáció opció.
Azon elõfizetõket, akik a lezárásig megrendelték fenti opciókat vagy azok valamelyikét, a változás nem érinti, a lezárást követõen azonban már nem igényelhetõek az opciók. -
br4adam
aktív tag
válasz norberto_th #81805 üzenetére
9810 lesz a díja ha S ATK-ról váltassz.
-
norberto_th
aktív tag
Hali!
Majd ősszel szeretnék új telefont, viszont most Next S csomagom van, de Next M-re szeretnék váltani. Namost én mivel ATK-m van ezért 5310Ft-ot fizetek, de ha M-re váltok, akkor jól sejtem hogy 15k lesz a havidíjam és nem 9810Ft? Abból következtetek erre, hogy mivel arany társkártya és amivel össze van kötve az is next s ATK, akkor a Next M-hez is kell egy M ATK hogy ne 15k-t fizessek hanem 9810Ft-ot? Br kicsit ellentmodásos nekem az hogy az ipademen kis csomag van, net&roll xs, viszont akkor is 5310-et fizetek. Vagy teljesen mindegy hogy S vagy M csak arany szintű legyen és ennek függvényében lehet M ATK-ra váltani?Köszi a helpet!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
SUPREME7
addikt
válasz radio100jozs #81800 üzenetére
Egyáltalán nem hülye, azt a T kapcsolta be hasraütésre, nekem céges csomaghoz is kérés nélkül be lett kapcsolva úgy, hogy már több hónapja le lett róla mondva a mobilnet, megreklamáltam, igazat adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest