- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
trec12 #86444 üzenetére
Nem feltétlen!
Telenor hello data start: 6000.
Skype korlátlan Magyarország: 5000 Ft
Összesen: 11.000 Ft.Így korlátlan net + korlátlan telefon. Abban az esetben, ha olyan helyen tartózkodsz, ahol nincs 4G se és wifi se a korlátlan skype használatához, akkor arra az időre van 50 perced a hello data start csomagban.
A skypeout hívás a saját mobilszámodat (vagy az általad beállított más számot) ír ki. A hangminőség kiváló.
Ja, a 11k-ért egy Office 365 előfizetést is kapsz.
Hozzáteszem, Telekom korlátlan csomagom van, de ha lejár, akkor váltok erre. -
enginev3.0
félisten
válasz
trec12 #86444 üzenetére
Nekem nem kell beszéd, egy perc se
A 6ezres telenor csomag bőven jó lenne, de telekomos a telefonom, és most kevesebbet fizetek 2ezerrel (korlátlan böngészés+email opció), nem érné meg a bajlódást a váltás, úgy is meg kell csinálni a korlátlan netet a telekomnak is, így még várok
-
Deck
titán
válasz
trec12 #82957 üzenetére
Elírtam. Lol mekkora hülye vagyok xd A Telenoros sokkal jobb mint a Telekokos!
Telenornál van olyan, hogy nappal 25gb este 100gb, korlátlan böngészéssel miután lassítás van írta valaki, hogy így egybe 4k körül van. De majd kijavít valaki.
Telekomnál most nekem is korlátlan van. És ennek alapnak kéne lennie 2017ben..
-
Top cat
addikt
válasz
trec12 #77403 üzenetére
Van hogy jól jön
Nálam pl 20 percről indult utána 40, 60 lett de mindig csak egy hét a felhasználási idő.
Ha sokáig nem veszed igénybe, akkor visszacsökken a percek száma.
Telenornál a legkedvezőbb feltöltős percdíj 40Ft, ahhoz képest a 9Ft bármilyen irányba ( 5 Ft hálón belül ) nagyon jó ha ki tudod használni.Azt én se nagyon értem miért nem rukkolnak elő legalább egy 20 Ft/perces állandó csomaggal a TUTI és a Most után.
-
123xyz
aktív tag
válasz
trec12 #77403 üzenetére
Semmi.
Egyébként a Telenor topikban ki is lett már fejtve egy párszor. És nem csak most indult be a reklámozás, már több hete megy. Az a lényeg, hogy 1 hetes időszakra előre fizetsz x percet, ami ha minden percet lebeszélsz, tényleg 9 ft / percre jön ki, de ha kevesebbet beszélsz vagy ha többet, már megnő az átlagos díj. Pl a perccsomagban 30 perc van 270 forintért, ha csak 25-öt beszélsz le, akkor 5*9 ft-ot feleslegesen fizettél (270 / 25 = 10,8 ft / perc), vagy ha 5 perccel többet beszélsz azon a héten, akkor az 5*40 forint pluszban, mert 40 ft az alap percdíj (470 / 35 ~ 13,4 ft / perc). Szóval csak akkor érvényes ez a 9 ft/perc ha csak pontosan annyit beszélsz az 1 hetes időszak alatt, amennyit kifizettél előre. Eléggé megtévesztő a dolog, és macerás is, szerintem nem is lesz hosszú távon életképes. Pl a Tuti az pont azért korrekt mert fixen 19 ft minden és könnyen lehet vele számolni. Itt még ráadásul ha igénybe veszel egy személyre szóló perccsomagot, akkor 1-2 hét múlva már nagyobb összegűt fognak ajánlani (pl. már 50 percet 450 ft-ért), és amíg viszonylag sűrűn megrendeled, addig folyamatosan növekszik amit ajánlanak. Ez a másik nagy szemétség a dologban. Ha már sok lenne a perccsomagban a perc és az ár, akkor meg több hétbe telik mire elkezd csökkenni az ajánlatuk, addig ugyanaz marad ami már sok volt. Így megy ez most a kékeknél...
-
St3ven
addikt
válasz
trec12 #76529 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak idő előtt lehetővé tették az opció aktiválását - többek között megtartó ajánlatként - a hivatalos, november 1-jei bevezetés előtt is. Erre utal az is, hogy sok helyen még az ügyintézők sem tudnak róla, illetve nem is (volt) aktiválható minden ügyfélszolgálati felületen.
-
válasz
trec12 #76491 üzenetére
Azért nevetséges hogy ezt a dominó mostot is olyan telekom módon oldották meg. Infó róla nincs, fórumon kiderült, egyik ügyintézőnél be lehet kapcsoltatni, másiknál nem, online felület... Stb.
A vodafonnál megjelent a tuti, beléptél az online felületre és átváltottad, vagy sms-ben, ennyi.
Valamelyik nap volt egy kérdőív, hogy mennyire vagyok elégedett a telekom online felületével... Háttööö...Egyébként meg ennek a jan.31-ig elérhetőnek egy üzenete van számomra: csak az a lényeg hogy ne váltsanak át a vodafon tutira. Szóval én személy szerint egyébként nem érzem hosszútávúnak a dolgot, csak tűzoltásnak. Szerintem az lesz, hogy ha érezhető náluk a vodafonos csomag, akkor hosszabbítják, ha meg nem, elérte a hatását, hogy a kezdeti lendülettel nem mennek át az emberek, akkor pedig nem. De persze nem értek hozzá, ez csak személyes vélemény, akármi is lehet, de érdekes volt látni, hogy ugyanúgy mint 15 éve, most is a vodafone kavarta fel a percdíjak állóvizét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest