Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
namenlos
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy...
Jelenleg sima Like csomagom van 50 MB havi adatforgalommal, melynek fordulónapja eddig 1-je volt. Mivel nem netezésre találták ki ezt az adatmennyiséget, ezért ehhez most rendeltem egy 500 MB-os NetPlusz M adatcsomagot, aminek 8-a lett a fordulónapja, erről jött legalábbis SMS. Ilyenkor összeadódik a két adatmennyiség (550 MB) és egységesen 8-a lesz a fordulónap, vagy hogy van ez?
... köszönöm!
-
namenlos
tag
Nálam a vezetékes számhordozással volt a gond (upc-től digi-hez), nem igazán tudták tartani az időpontokat (két munkanap helyett kb. két hét lett belőle), vagy hatszor bejelentettem a gondomat, soha nem tudták megmondani, mi a gond (mivel ügyintézői szinten nem látták) csak mindig újabb és újabb időpontokat ígértek. Csakhogy:
„Ha az átvevő szolgáltató a számhordozás során nem tartja be a határidőket, és emiatt a számhordozás a kitűzött napon nem valósul meg, a szolgáltató 5000 forint kötbért köteles fizetni Önnek. [...] Amennyiben a hordozás a szolgáltatók hibájából több alkalommal is halasztódik, Önt minden alkalommal megilleti a kötbér.” – forrás: NMHH.
Ebből kiindulva, a sokadig bejelentés után panaszlevelet is írtam kötbér igénnyel, meg azzal, hogy ha nem adnak választ, miért tartott két hétig a számhordozás, felteszem a kérdést az NMHH-nak is. Végül választ nem kaptam, csak 5000 forint jóváírást. De azt szó nélkül. Ajánlom neked is, hogy élj a kötbér igénnyel, mert ezt nem nagyon tudják kikerülni.
-
namenlos
tag
4G is lesz a négyes metrón
A Telekom és a Telenor 4G-t, a Vodafone HSPA+ mobilinternetet kínál az új vonal teljes területén. -
namenlos
tag
Azt már írta itt valaki, hogyha a limitbővítő csomagot lemondom, akkor utána külön kell kérni, hogy az alapdíjcsomagba foglalt keretet visszaállítsák. Az alap nekem 50 MB, ehhez van jelenleg NetPlusz M (500 MB), így összesen 550 MB. A kérdésem az lenne, hogy mi van akkor, ha esetleg eggyel lejjebb kívánok váltani Net Plusz S-re (200 MB), mert nem használom ki a jelenlegi keretet? Akkor először lemondom az M-et és utána megrendelem az S-t, de ilyenkor már van aktiválási díj? Illetve az alap (50 MB) keret is hozzáadják (azaz összesen 250 MB lesz), vagy azért ebben az esetben is telefonálni kell? A Net&Roll 200 MB szintén 690 Ft-ért érhető el, annál az van írva, hogy naptári hónaponként egyszer van lehetősége díjmentesen aktiválni. És egyébként mi a különbség a két 200 MB-os csomag között? Köszönöm!
-
namenlos
tag
válasz szabonagyur #42500 üzenetére
Az elején még "Like" és "Like 300" volt, ezekhez 100 óra járt. Aztán a sima "Like"-ot lecseréltél "Like 50"-re, amihez ha jól emlékszem, már csak 3 órát(!) adtak, (de mellette ott volt még a "Like 300" is 100 órával). Most már csak "Like S" van 300 perccel az új előfizetők részére.
Bejelentkezve nekem is a régi, 2012-es tarifát írja a ki 15/25 Ft-os árakkal és a 1620-as havidíjjal.
-
namenlos
tag
DuoNet SIM kártyát a régi Like-hoz sehogy nem lehet igényelni? Csak Like S-t ír...
Merthogy az ÁSZF ezt írja: "A DuoNet opció SIM kártyával az összes belföldi adatforgalmat tartalmazó díjcsomagokhoz igényelhető (kivéve mix típusú díjcsomagok)."
[ Szerkesztve ]
-
namenlos
tag
Még majdnem egy hónapom volt a két éves sima Like-omból, így elmentem bemutatni a diákomat az ügyfélszolgálatra, hogy nehogy elfelejtsem és átváltsanak Eco XS-re. Természetesen miután bementem és elfogadta az ügyintéző a diákot, öt percre rá átváltottak Eco XS-re. Ezt azért tudom, mert másnap visszamentem panaszkodni ugyan ahhoz az ügyintézőhöz és ő olvasta fel nekem meglepődve az előzményeket. Mivel lezárt tarifáról volt szó, ő már nem rakhatott vissza rá, így panaszlevelet írt a központnak. Mondta, hogy többet nem tud tenni, figyeljem, hogy visszaraknak-e. Még mindig nem történt meg, így egy hét után felhívtam telefonon őket, és azt a választ kaptam, hogy 30 napjuk van a panasz kivizsgálására [amit a munkatársuk nyújtott be] és majd utólag jóváírnak mindent. Szóval akinek éppen letelik a két év, figyeljen utána, hogy Like-ban marad-e, mert semmi tájékoztatás nem jött róla, én is magamtól vettem észre a bakit.
-
namenlos
tag
Tárgyhavi számlát hányadikától lehet általában letölteni?
-
namenlos
tag
Csak azokkal a tarifákkal lehet kamatmentes részletre (és a hűség miatt) kedvezőbben megvenni a mobilokat, amik a neten is fel vannak tüntetve? Music XS érdekelne, de ezt nem ajánlja fel online.
-
namenlos
tag
Kamatmentes részletre csak olyan feltételekkel (tarifák, futamidő) lehet vásárolni, amilyenek a neten is szerepelnek? Vagy esetleg nagyobb önerő befizetése mellett van mód egyedi kondíciókra is? Még a régi, 1790 Ft-os Like-om van, amire érthetően nem nagyon adnak kedvezményt, iPhone esetén még kamatmentes opciót sem (még a drágább Like S-hez sem). Esetleg még a Music XS érdekelne (3990 Ft), de azzal meg nem lehet telefont venni kedvezményesen.
-
namenlos
tag
Végre lehet venni Music XS-sel is mobilt, kérdésem, hogy a havidíjból megy itt is a hálózaton kívüli SMS-ezés? Ez ugye nincs feltüntetve, de a sima Like esetén is így van.
-
namenlos
tag
Tarifaváltásnak van valami hatása az arany jogosultságra? Pl. az elvész?
-
namenlos
tag
-
namenlos
tag
Vicc ez a szolgáltató! Nem értem, miért küzdenek annyira az ellen, hogy a kedves vevő rendelni tudjon magának valamit neten!
-
namenlos
tag
Telefon-törlesztést a havi számlával együtt kell fizetni? Mert úgy látom, hogy a törlesztés határideje az adott hónap vége, míg a számláé hónap közepe.
-
namenlos
tag
Az miért van, hogy a NetPlusz L netemet nem tudom lemondani? Se az alkalmazásban, se a neten, se SMS-be?
-
namenlos
tag
Jó látom, hogy a Music csomagokat (XS) nem érinti a változás?
-
namenlos
tag
A Spotify-t teljesen kidobta a Telekom? (új előfizetői szempontból)
-
namenlos
tag
Sziasztok!
Van ez a számhordozási havidíjkedvezmény a T-nek, ez Blue Mobile irányából is igénybe vehető? Mert ez ugye csak "márkaváltás", viszont online ki lehet választani, hogy onnan akarsz átjönni. Ha igen, Next S Aranytárskártyába szeretném áthozni a számot. Viszont ez a szám nem az én nevemen van, ilyenkor hol és mikor történik az átírás? Van ilyenkor díja? Vagy ezt annyira nem veszik komolyan? (Pár éve nekem pl. egy T-s, dominos számot szó és plusz díj nélkül átírtak a nevemre, igazolnom sem kellett, kié volt a szám - ezen meg is lepődtem.) És az utolsó kérdésem, ilyen számhordozás keretében is lehet kedvezményesen részletre telefont venni?
Köszönöm a segítséget!
-
namenlos
tag
Ha személyesen szeretnék készüléket vásárolni, a honlapjuk valós képet ad arról, melyik üzletben van készleten az adott típus, vagy az másra vonatkozik és az üzleteknek van (lehet) további készletük is?
Szürke 6S pl. sehol nincs Pesten.Ha nincs az üzletben, akkor oda rendelik nekem és utána lehet szerződni, vagy hogy működik ez? Mert nekem csak személyesen lehet shoppingolni.
-
namenlos
tag
Egy biztos, a DIGI ügyfélszolgálatok úgy szaporodnak, mint a gombák, feltételezem, nem a kábeles ügyfélkör igényei miatt.
-
namenlos
tag
Az adat négyszerező promo még fut NetPlusz esetében, ha most váltanék csomagot?
-
namenlos
tag
A Netplusz csomagok másnak is eltűntek az alkalmazásból? Tegnap még megvoltak..
-
namenlos
tag
válasz jozsi968 #83869 üzenetére
Ez érdekes.. Én már csak a weboldalon keresztül belépve látom, és attól tartok, hogy onnan is leszedik hónap vége előtt, hogy majd személyesen mehessek be.Ugyanis a lezárás előtt tervezek nagyba felváltani, addig meg még pont kitart az adatnégyszerezőm, szóval nem éri meg korábban.
-
namenlos
tag
Másnak is elmaradt a mai csoportos beszedés?
-
namenlos
tag
Kapcsolatpontokat hogyan lehet lottóra beváltani?
-
namenlos
tag
Mobil lottó
Ha a válasz SMS-ben az áll, hogy Fiz.mód:Havi számla akkor jól gondolom, hogy még mindig nem a KAP pontokat vonogatja le?
-
namenlos
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen