Hirdetés
Hirdetés
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz prozodus #70871 üzenetére
Szokásos hisztériakeltés, mert az előfizető él és "virul", így mi lenne akkor az indok a kötbér nélküli felmondásra? Semmi. Az nem bizonyít semmi, hogy azt mondom, hogy a másik előfizetést xy használta, mert az senkit nem érdekel, és jogosan, mert az előfizető személye a lényeges ebben a szerződéses viszonyban, azaz van A és B szerződő fél, és itt semmiféle olyan körülmény nem következett be, ami indokolttá tenné a szerződés ilyen irányú kötbér nélküli felmondási jogát.
-
radio100jozs
őstag
válasz szabogabor10 #71432 üzenetére
Nem kell semmit sem várni, már a Telekom is közölte a 2016.04.30-tól érvényes EU roaming tarifáit, ugyan az mint a Vodafonos tarifa, ami meg lett hirdetve már korábban.
Hívás indítás belföldi tarifa +19,1 Ft különdíj/perc, befelé egységesen 4,3 Ft/perc, sms belföldi + 7,6 Ft/SMS.
"2016. április 30-ától az 531/2012/EU roaming rendelet módosításáról szóló 2015/2120 EU rendeletnek való megfelelés érdekében a Díjszabásokban a roaming díjakra, továbbá a belföldi díjcsomagokra vonatkozó rendelkezésekben módosítások történtek, meghatározásra került a hívásokért, SMS-ekért valamint adatforgalmazásért a Szolgáltató által az Elõfizetõ díjcsomagjában meghatározott belföldi díjra az Európai Unión belül roaming helyzetben felszámításra kerülõ többletdíj, valamint az MMS küldés díja.
A többletdíj mértéke: indított hívás: 19,1 Ft/ perc, fogadott hívás 4,3 Ft/perc, SMS: 7,6
Ft/db, adatforgalom: 19,1 Ft/megabájt. Az MMS üzenetek díja: 19,1 Ft/db. A díjak bruttó díjak. (5/A értékesíthetõ és lezárt mellékletek)" -
radio100jozs
őstag
válasz Schizoka #71461 üzenetére
Ismerős sztori, ez nekem sem sikerült, így kollégám előfizetéses Telekom telefonjáról sikerült hívnom a 1430-at, ahol már tudtam élő emberes menüpontot kicsikarni. Állítólag meg kell próbálni a 1412 vezetékes Telekom ügyfélszolgálati számot, és onnan kapcsolnak majd (de ezt én nem próbáltam még).
-
radio100jozs
őstag
Volt szó, hogy mi lesz 2016.04.30-tól a kedvezményes EU-s roaming tarifákkal. Ezzel kapcsolatban annyit, hogy a Telenor beszántja az egészet, csak ez az új EU-s tarifa marad.
"A TravelSure, TravelSure 3, TravelSure 10, TravelSure Net, TravelSure Net 3, TravelSure Net 10, Mobil Adat Roaming 10, Roaming Hívó, Üzleti GPRS Roaming 10 MB, Üzleti GPRS Roaming 100 MB szolgáltatá- sok megszüntetésre kerülnek.
Ezt követően ezen szolgáltatások előfizetői a Szabályozott Európai roaming díjszabás alapján vehetik igénybe a szolgáltatást, illetve választhatnak egyéb roaming szolgáltatások közül. [Számlás Díjszabás és Kártyás
Díjszabás III.8.; Egyedi Előfizetői Szerződés]"[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Én pénteken váltottam Dominóról Next S ATK-ra, és nekem is 5490 van rajta, meg a 3000 Ft/hó kedvezmény. De ez az ÁSZF standard díjszabási ár. A számládon fogod megkapni még az 1500 Ft/hó akciós ATK csomagkedvezményt 2 évig, illetve még az 1000 Ft kedvezményt a Dominóról váltás miatt 1 évig, azaz igen 2.990 Ft lesz a végén a havidíj, nekem ezt mondták az üzletben is, meg a 1430-nál is, mikor én is rákérdeztem erre, mert a papírokon nekem sem volt rajta.
-
radio100jozs
őstag
válasz St3ven #71710 üzenetére
Én 2-3 éve akartam BlueMobile csomagot váltani Telekom havi előfizetéses csomagra, de eleve a T pontban is pislogtak, aztán nagy nehezen a szerződés is meglett, de 1 hónap sikertelen váltás után a Telekom kötbérezésével és sikertelenséggel nem történt meg a váltás. Az volt az érdekes, hogy a Telekom is hagyta az egészet, és inkább kötbért fizetett, mint, hogy megcsinálta volna a váltást.
-
radio100jozs
őstag
válasz norbi333 #71967 üzenetére
Ez már március 31/ április 1-el lejárt akciók. Úgy jön ki, hogy ha ATK-s csomagot kötsz, akkor arra adott 1500 Ft/hó kedvezményt 24 hónapig, és ha még Dominóból váltasz (legalább 3 hónapos), akkor még 1000 Ft kedvezmény, de csak 12 hónapra. Így jön ki, hogy 2.990 Ft/hó a Next S ATK havidíja az első évben.
A 2 éves hűséges E-Pack-os Next S ATK meg ÁSZF díjszabásilag 5.490 Ft/hó.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Megjött az első számlám, és már hívtam is a 1430-.ast. Volt nemrég téma, hogy a Next S ATK esetében ugye kedvezmény halmozás volt március 31-ig, azaz 5490-ből lejött még 1500 Ft kedvezmény most az ATK-sok esetében 2 évre, és volt a Dominóról váltásnak is 1000 Ft kedvezménye 1 évre, na ez utóbbit lefelejtették a számláról. Az ügyintéző korrekt volt, mondta, hogy nincs beállítva, most megcsinálja, és számlareklamációs jegyzőkönyvben felveszi, és az első számláról lemaradt részt jóváírják.
Aki érintett,. nézze meg, hogy neki is akkor rendben van e ez a dolog.
-
radio100jozs
őstag
válasz tomzero #72225 üzenetére
Nem keverek semmit. Az 1500 Ft-os ATK kedvezmény volt március 31-ig, az 1000 Ft-os Dominóról váltás április 1-ig, és az adatpromció kedvezmények meg május 31-ig.
Itt az aktuális akciós ÁSZF:
http://www.telekom.hu/static/sw/download/Lakossagi_aszf_9_melleklet_akciok_20160401.pdf
-
radio100jozs
őstag
válasz tobias88888 #74794 üzenetére
Az arany kedvezmény jogosultságot folyamatosan 12 havonta ellenőrzik, és akkor ugyan úgy teljesíteni kell a feltételeket, mint mikor elsőnek megkapod. Ha ez nem teljesül, kikerülsz az arany kedvezményből.
"9.3. A Kártyabirtokos Kapcsolat kártyához és annak felhasználásához fűződő joga akkor is megszűnik, ha a Kapcsolat
kártya kibocsátása utáni 12. hónapban illetve azt követően 12 havonta esedékes feltételvizsgálat alkalmával az előző 6 naptári hónap során az igénybevett szolgáltatásokhoz kapcsolódóan kibocsátott számlák utána a havi Kapcsolat pont értékeinek összege nem érte el a programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiséget"De még egy jó pár ok lehet, amiért kikerülhetsz.
http://www.telekom.hu/static-ut/sw/file/Kapcsolat_program_programszabalyzat_20150801.pdf
-
radio100jozs
őstag
válasz kuruc01 #76232 üzenetére
Tavasszal volt akció Telekomnál, akkor váltottam ebbe a csomagba, most drágább, de biztos lesz majd még ilyen valamikor, főleg így, hogy a Digi Mobil most már ténylegesen a láthatáron van már.
Ez nyilvános akció volt, ott is van az ÁSZF akciós mellékletében, csak 03.31-el lezárva. Az egyik feltétele volt, hogy legalább 3 hónapos Dominó simről váltsak át, erre adnak -1000 Ft havidíj jóváírást, a másik meg függött, hogy milyen csomagba lépek be, azaz a Next S ATK-nál 1500 Ft/hó jóváírás, valamint -600 Ft/hó E-pack kedvezmény, és persze 2 év hűség aláírása készülék nélkül. Így jött ki, hogy az 6090 Ft-os havidíj lement 2.990 Ft-ra.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Ha most akkor lényegében jól veszem ki ezt a Domino Most kedvezményt, ez akkor teljesen azonos, mint a Telenor csinál a MyTelenorban, azaz ott ezt használtam is folyamatosan tegnapig (tegnaptól az a sim már Voda TUTI) felajánlott nekem is folyamatosan 3-4 csomagot is, az egyiknél minden 9 Ft/perc, de 7 napos csomag, és 20, vagy 60...stb perc volt benne a szorzata szerinti áron. Meg volt olyan is folyamatosan, hogy 5 Ft/perc hálón belül szintén 7 napos csomag, ez is mikor 20-30-40-60 perces csomagban jelent meg, de csak egyféle, és volt még kombinált is, azaz legutóbb 360 Ft-ért 7 napra 60 perc hálón belül+60 hálón belüli sms, és még 300 MB. Ezek nem voltak benne az ÁSZF-ben, sőt nagy része csak a mobilalkalmazásban jelent meg, ha a neten léptembe a MyTelenorba, akkor nem is jöttek ezek az opciók fel.
Összességében nem volt rossz ez a MyTelenor minicsomagok csak ugye ki kellett számolni, hogy megéri-e, mert volt, hogy nekem is benne maradt, mert ez a másod kártyám a NextS ATK mellett, azaz tudatosan kell megrendelni, és használni. Ezzel szemben a Voda Tuti az fix 19 Ft/perc, és nem ragad benne semmi.
De a Domino Most kíváncsi leszek, hová fog akkor kifejlődni, azaz kijön majd rendes csomagban, vagy marad ilyen rejtett, mitn a MyTelenor megoldás. -
radio100jozs
őstag
Pont nemrég volt erről szó, azaz az új ÁSZF alapján november 1-től megint lehet olcsósítani a Next csomagokat, ha számhordozással hozod át a telefonszámodat a Telekomhoz, és kötsz új előfizetést.
Next S és Next S Aranytárskártya díjcsomagok esetén 1000 Ft, Next M és Next M Aranytárskártya díjcsomagok esetén 2000 Ft havidíj kedvezmény a hűségnyilatkozat időtartama alatt.
-
radio100jozs
őstag
A jogszabály tervezet már bent van a parlamentnél, így már csak szavazás, meg az aláírások, közlöny kihirdetés a folyamata, az meg nem egy nagy dolog jelen kormányunknál.
http://www.parlament.hu/irom40/12714/12714.pdf
„(2a) Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatás előfizetője az előfizetését nem
értékesítheti tovább.
(2b) Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatás előfizetője az előfizetői
szolgáltatás igénybevételét lehetővé tevő SIM kártyát harmadik személy részére abban az esetben
adhatja át, ha a 129. § (2) bekezdés szerinti azonosításhoz szükséges adatokról a SIM kártya
átadását megelőzően az elektronikus hírközlési szolgáltatót tájékoztatta. E bekezdés alkalmazásában
nem minősül harmadik személynek a közeli hozzátartozó.
(2c) A (2b) bekezdésnek nem megfelelő átruházás esete a szolgáltató megtévesztésével kötött
szerződésnek minősül.”"2017. július 1-jén megszűnik azon előre
fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatásra irányuló előfizetői szerződés, amely
vonatkozásában az előfizető személyazonosságának ellenőrzése 2017. június 30-ig nem teljesül
sikeresen.”E törvény a kihirdetését követő 8. napon lép hatályba.
-
radio100jozs
őstag
válasz MadMancs #76802 üzenetére
Azért, mert a MOST opció az első a használatkor, ha nulla lenne az egyenleged, akkor lépne be, hogy hálón belül még beszélhetnél. Bár akkor sem értem miért 49/39 Ft-al számolt!
"Egyéb kedvezményekkel való együttélés és azok
érvényesülési sorrendje:
Domino Most,
Domino 5 kedvenc szám
Domino Nap Plusz
Domino 7 Extra
Te+Én Plusz
A felsorolt kedvezmények a fenti
sorrendben fognak érvényesülni."[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Érdekes cikk, a Telekom 600 millás 4G büntije miatt. Így akkor már érthető is a dolog, hisz a Telenor a nagyobb, amin most én is meglepődtem.
-
radio100jozs
őstag
2017. február 15. napjától hatályos változások:
Érintett szolgáltatás: mobil telefon(Domino)
2017. február 15. napjától bevezetésre kerül a Domino Fix, a Domino Fix Quick, a Domino
Fix Extra és a Domino Fix Extra Quick konstrukció, valamint a Domino Fix díjcsomag.Érintett szolgáltatás: mobil internet
2017. március 15. napjától lezárásra kerülnek a havidíjas ügyfeleknek kínált Turbo eseti
forgalombővítő opciók, ezt követően a Turbo opció megrendelésére nincs lehetőség. A
már megrendelt opciók az érvényességi idő végéig felhasználhatóak -
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #80259 üzenetére
ÁSZF akciós melléklet 2017.02.01-től:
Domino Most opció: Akció tartalma visszavonásig!!!
-
radio100jozs
őstag
Bővül a számhordozási kedvezményt adó díjcsomagok köre, most már nem csak a Next csomagokra van havidíj kedvezmény, hanem lényegében minden hang alapú havidíjas csomagra, sőt ugyan ez vonatkozik a Dominóról havidíjasra váltókra is:
"Számhordozáskor Move XS, Move S, Move M, Move M Aranytárskártya, Like S, FUN S Aranytárskártya, Eco X és EcoSurf, Next S, Next S Aranytárskártya, Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL, Next XL Aranytárskártya díjcsomagot választó és 24 hónapos hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek.
Move XS, Move S, Move M, Move M Aranytárskártya, Like S, FUN S Aranytárskártya, Eco X és EcoSurf díjcsomagok esetén 420 Ft, Next S és Next S Aranytárskártya díjcsomagok esetén 1000 Ft, Next M és Next M Aranytárskártya, Next XL, Next XL Aranytárskártya díjcsomagok esetén 2000 Ft havidíj kedvezmény a hűségnyilatkozat időtartama alatt."
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Telekomnál is már agyon áradoznak a hiper-szuper 4G-ről, de annyit képtelenek megcsinálni, hogy a honlapjukról egy dominó-ra feltöltést lehessen indítani. Már 20 perce "A vásárlási tranzakciók száma a vártnál jobban megnőtt, kérjük, próbáld újra később." üzenetre dob el.
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #80425 üzenetére
Két óra alatt sem sikerült a Domino feltöltés a Telekom oldaláról.
Ezért próba szerencse, megpróbáltam a bluemobile.hu oldalról, és onnan elsőre sikeres volt a feltöltés, pedig Dominos a sim, nem Bluemobilos..
-
radio100jozs
őstag
válasz tothjozsi96 #80452 üzenetére
Bármikor átviheted, azaz hűség közben is a számodat máshová, csak akkor ahogy azt alá is írtad a szerződéskötéskor, ki kell fizetned a szerződésbontás összes jogkövetkezményének a díját (készülék, tarifacsomag...stb kedvezmények).
-
radio100jozs
őstag
Én is most olvasom a számlában ezeket a változásokat, amit itt már írtatok.
Lényegében: Az összes jelenlegi hang, és internet díjcsomag megszűnik május 1-től. Az meg valamit jelent, hogy a korlátlan opciókból is törölnek. Azért azt is vegyük figyelembe, hogy nyártól nulla EU roamingdíj. Így a díjcsomagokat is biztos, hogy ekként igazítják a szolgáltatók.
Kíváncsi vagyok mi lesz, de a feltöltő kártyás csomagok díjcsökkentése után tényleg elég nevetséges a havidíjas előfizetői díjcsomagok mindhárom mobilszolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz szabogabor10 #81482 üzenetére
Azért az is érdekes, hogy sógoromnak Franciaországban olyan előfizetéses mobildíjcsomagja van, amiben alapból 40 GB internet van benne, és nem is extra, és mikor elmondta, hogy magyar forintba átszámolva 5000 Ft-ot fizet, azt hittem leesek a székről. Onnan jött, hogy Skypolunk állandóan videóban, és kérdem, hogy mobilról, és WiFi-n. Mire mondja, nem, mobilhálózaton 4G-ben, ja és kiderült, hogy ennyi adat van benne. Bár az már nem is meglepő, hogy nekik a vezetékes vonaluk is olyan csomag, hogy az egész EU+Amerika, meg még nem tudom mely országok vonalasai ingyen hívhatóak, na ezért van itthon még nekünk is vezetékes telefon. De megmagyarázták, hogy nekünk azért ilyen drága minden, mert csúcs szuper a mobilhálózatunk.
-
radio100jozs
őstag
válasz Ateszpapa #81576 üzenetére
Az UPC-vel kár példálózni a korlátlan netet tartalmazó hangdíjcsomagjaival, mert hónapról-hónapra vezeti ki azokat, és a kínálat 5 ből már csak 2 ilyen csomagja van. Azért nevetséges, hogy 2017-ben csak 3G hálózaton működő 1/2 Mbps max letöltésű csomagokat internetnek nevezni, és árban a percdíjakat nézve horribilis ezért.
Én Telekomnál olyanra gondolok, hogy az internet terén sebesség differenciált, de több adatot tartalmazó díjcsomagok lesznek, melyekben a percdíjak is 20 Ft környékén állnak meg, és hálózaton belül a legolcsóbb csomag is ingyenes lesz a beszélgetés.
Pl. 10 Mbps sebességgel 10 GB/hó csomag
-
radio100jozs
őstag
Ment az eszmecsere az új csomagok várható megjelenéséről. Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy az új csomag megjelenését nem kell 30 nappal előre közölni, hanem reggel felteszik az ÁSZF-t, és már megyen is az új csomag.
Így akár az is lehet, hogy csak május 1-én vagy általában, ahogy szokta a Telekom a hónap végén, azaz április 30-án teszi közzé az új ÁSZF dokumentumokat, benne az új csomagokkal. De addig is biztos, hogy lesz ÁSZF változás március végén is, így akár akkor is megjelenhetnek majd.
-
radio100jozs
őstag
válasz IamTheDog #81667 üzenetére
Általában igen, de van amikor lefelé is. A lényeg, hogy a hűségszerződés alatt módosítani csak is a két fél közös akaratával lehet, így nem elég neked eldönteni, hogy mit szeretnél, hanem a szerződésmódosításba bele kell mennie a szolgáltatónak is. Egyéb esetben akkor hűségszerződés felbontása, és kötbérezés lesz a következménye.
-
radio100jozs
őstag
Új tarifacsomagok kapcsán előjött az EU roaming eltörlése, és hogy nyugatabbra már miket kezdtek el lépni a szolgáltatók, és erre itthon is van példa.
Azaz az olcsóbb tarifacsomagok esetében roamingolásra nem lesz lehetőség!
Itthon is van már erre példa, méghozzá a Telenor Light legolcsóbb havidíjas csomagja révén, már szintén nem lehet roamingolni, csak ha drágább tarifacsomagba váltasz át.
Így akár erre is fel lehet készülni az új Telekom tarifacsomagok esetében. -
radio100jozs
őstag
válasz Ákinard #81788 üzenetére
A T-email az e-mail szolgáltatás a Telekomtól, amit csak akkor kapcsolnak be, ha azt te kéred, és megadsz egy e-mail címet, és hozzá jelszót. A T-email plusz pedig + tárhelyet biztosít, amely havidíjas, de bizonyos esetekben nincs díja, ha olyan csomagban vagy. Így kéretik magadat szidni, ha olyan hülye vagy, hogy azt sem tudod milyen szolgáltatást rendeltél meg.
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #81862 üzenetére
Már más leírta, de a Telekonál a belépési díj 5000 Ft hűség nélkül, de 99%, hogy ilyet nem kötnek, még ha kéred sem, sőt 1 éveset sem, még ha kéred sem, hanem benyomják 2 év hűségre az 5000 Ft kötbérrel, és ha lemondod, akkor kifizeted az 5000 Ft-ot szerződés bontásra, ah meg nem mondod, nyertél 5000 Ft-ot. Összességében az előfizetőt kár nem éri, csak nyerhet a dologgal.
-
radio100jozs
őstag
válasz #71835392 #82069 üzenetére
Ebben lehet valami, mert most már nem is ATK-sok a csomagok nevei, hanem valami integrált társkártya nevet írja ki nekem is, ha belépek az online felületre.
Amúgy sok értelme szerintem sincs ennek a programnak, mert én is csak levásároltam azt a pár forintot amit adott a kapcsolat kártya, de közel sem olyan "presztízs" értékű, mint 15 éve, mikor még előnyt adott, ha valaki arany, sőt ha még platinakártyás is volt a Westel900-nál.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz CHIPman #82441 üzenetére
"bármilyen előfizetést azonos feltételekkel használhatsz majd EU-n belül." -> Már amelyik előfizetéses csomag tartalmaz roaming szolgáltatást!
Mert van amelyik pont ennek megkerülése okán nem tartalmaz ilyen lehetőséget, azaz külföldön nem használható. pl. Telenor Light tarifacsomag.
-
radio100jozs
őstag
Megnézve az új tarifákat, azért a mobilnet csomagok borzalmasan gyengék, nem mint ha eddig pl. a Vodafone olyan szuper lett volna, de a Telenorhoz képest most mégjobban eltávolodott a drágább irányba a Telekom. Úgy látszik a megfizethető árú, és mennyiségű mobiladatkeret az csak Nyugati országokban alap szolgáltatás, hazánkban meg továbbra is szimpla lehúzás a jellemző.
Másik szívatás az ATK-s csomagok megszűnése és olyan esetben, mint nálam is, hogy csak egyetlen Telekom otthoni szolgáltatásom van, méghozzá a Sat TV, mert kábeles Telekom nincs hírben sem, így ezentúl semmi kedvezmény nem jár a Mobil előfizetéshez, mert minimum 2 otthoni szolgáltatás kell. Miközben most nekem így van ATK Next S csomagom a Sat TV mellé. Így váltani sem érdemes sehová, mert csak drágább csomag jönne ki, mert az 1GB net kell havonta, a Telekom korlátlan szintén, és a legalább 160 perc hálón kívül is, ezt meg megkapom jelenleg 2.990 Ft/hó áron, vagy is most telik le ép az első év, így a 3.990 Ft/hó áron lesz a maradék 1 évre még, mert tavaly mikor kötöttem pont volt egy Dominóról váltóknak havi 1000 Ft/hó kedvezmény 1 évre, és aki meg ATK-s csomagot köt, annak meg még 1500 Ft/hó kedvezmény 2 évre.
-
radio100jozs
őstag
Most kaptam sms-t, hogy 04.01-én is lesz egy ÁSZF közlemény a módosításokról, azaz nem csak ez a 03.24-i módosítások vannak most. Szerintem a Domino csomagokba is gondolom belenyúlnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 11400 Gamer PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer Erőmű PC 32GB DDR4 1.0TB SSD RED DEVIL AMD 6700 XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- HP Prodesk 600 G3 6GEN CORE I7 6700 Számítógép 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb NVME SSD WIFI+BT 1Év GAR!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen