Hirdetés
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz hoffman_ #51767 üzenetére
Szia!
Ha új előfizető vagy és vennél egy drágább készüléket (de lehet, hogy nem is kell drágának lennie) kérhetnek tőled előleget. Amit mondjuk arany vagy platinaként nem kérnek. Mi a vodafone-nál voltunk így, hogy új előfizetőként elhoztunk két motorola készüléket aminek az értéke akkor 7000Ft volt és 30000Ft előleget kértek érte.
-
hacki87
senior tag
válasz Balazska15 #53529 üzenetére
A legújabb tkom appban van olyan opció, hogy egyszeri azaz 30napig él a plusz 1 v 3gb többlet.
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
A mostani ászf változás érinti a next s díjcsomagot hátrányosan? Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy: elvileg már tudnék venni készüléket kedvezményes készülék csere néven.
A lényeg: hogy ilyenkor csak arra a tarifára tudok újra hűséget alá írni ami jelenleg is van? vagy enged feljebb is váltalni ebben az időszakban? Vagy magasabb tarifát csak akkor tudok majd ha lejár a 3hónap?
Vagy ha most feljebb váltom a csomagom mondjuk move s ről move m-re akkor már azon az áron tudok venni? -
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz MasterMark #55505 üzenetére
Nincs ráírva a garanciajegyre, hogy mit csináltak? Nekem anno az alcatel ot 995ön cseréltek alaplapot szintén új imei szám és ott rá volt írva a garjegyre, hogy új imei szám alaplap csere miatt.
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Az egyik előfizetésünk elérte a 21-ik hónapot azaz tudnánk venni egy új készüléket.
A kérdésem az lenne, hogy mikor lenne érdemes új készüléket venni?
Azaz ha megvárom az előfizetés teljes lejáratát akkor jobb árakat adna a Telekom vagy nincs érdemi változás az árazásban?
Az előfizetés platina szintű lett az előző hónapban.Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
hacki87
senior tag
válasz hurenzon #73323 üzenetére
Én úgy tudom, hogy minden díjcsomagot 4g képessé tettek már egy ideje. Maximum a sávszélesség nem akkora. De pl ezt írja like Snél: A maximális sebességek a Like S díjcsomagok esetében a 4G/LTE technológiára jellemző névleges sebességek.
A mobilinternet szolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebesség minden mobilhálózaton 0 Mbit/s. -
hacki87
senior tag
válasz South Velen #77559 üzenetére
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van egy 2015. novemberi v decemberi kisker árlistája? én csak a 2016ost találtam meg a telekom oldalán.
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Ti mit csinálnátok a helyembe? Mire váltanátok?
Jelenleg move M díjcsomagban vagyok. Keveset telefonálok ezért nincs szükségem rá. Van otthoni előfizetésem is mind a kettő az én nevemen van.
Arra gondoltam, hogy esetleg tegyem át valamilyen társkártyába vagy inkább dominoba?
Esetleg a domino most mellé lehet még aktiválni netplusz csomagot? Mert akkor még az a kis hívás is olcsóbb lenne. Jelenleg 60 70 percet beszélek maximum, de netből akár 2 gigát (1giga is elég ha csak lassítják) is elhasználtam 3hét alatt és itthon wifin vagyok. Cél, hogy olcsóbb legyen a Move M-től ha van rá mód. -
hacki87
senior tag
válasz enginev3.0 #81497 üzenetére
Én dominora valtottam rola pedig kaptam megtartos 500mega netet de arra jutottam,hogy eleg a domino majd ha jon normalis csomag normalis mennyisegu nettel majd visszamegyek elofizura. Az ugyintezo mondta, hogy marc 24-gyel jonnek uj csomagot.
-
hacki87
senior tag
válasz Soulfly842 #81515 üzenetére
Nekem szemtől szembe az üzletben mondták. vagy még ennyire titkos volt ez? Azt nem mondták ott, hogy psszt ez még titok.
-
hacki87
senior tag
válasz Soulfly842 #84638 üzenetére
En iden valtottam marciusban elofizurol dominora es ugyanugy adategyeztettem amit elfogadott.
-
hacki87
senior tag
Kedves Ügyfelünk! Mindenki szereti a meglepetéseket, ìgy ezen a hétvégén most mi szeretnénk örömet szerezni azzal, hogy: 2017. màjus 27-én 00:01 és 28-àn 23:59 között korlàtlanul netezhet mobiljàn belföldön, amennyit csak szeretne. Tovàbbi informàciò: www.telekom.hu/korlatlan-domino-adat Üdvözlettel: Telekom
-
hacki87
senior tag
Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy az ön àltal hasznàlt dìjcsomaggal müszaki okok miatt jelenleg nem elérhetö Telekom alkalmazàsunk. Kollégàink dolgoznak a hiba elhàrìtàsàn, addig is egyenlegét egyszerüen megnézheti honlapunkon a belépést követöen, vagy a *102# kòd beütésével, majd a hìvàsindìtàssal telefonjàn. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: Telekom
Domino fix + most opcio -
hacki87
senior tag
Oke, hogy nem Bp meg Balaton de azert a Velencei-tonal is lehetne egy kicsit jobb a 4G.
-
hacki87
senior tag
válasz 4Grider #88440 üzenetére
Az a baj, hogy itt ahol vagyunk 2 nagyon max 3 palcas a 4G terero egy 5os skalan es ha az elmegy altalaban 2Gre valt. Es az ugy gaz ha valami programot szeretnel csekkolni vagy egy pizzeriat vagy barmit ahova mennel de hiaba van neted ha nem tudod kihasznalni. Foleg a szallasnal voltak ilyen gondok. Amikor volt korlatlan net vmibol kifolyolag akkor pl 11:44kor mertem 183/41et. Alsonemedin es Dunaharasztin is ott mondjuk nem tudom, hogy 800Mhz vagy mas a halozat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen